Ιουνίου 20, 2008

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΟ??



Παπαλουκας, Βουισιτς, Χαλπεριν ειναι τα τρια εντυπωσιακα χτυπηματα του Ολυμπιακου στο μπασκετ σε μια προσπαθεια να αποκαθηλωσει τον Παναθηναικο απο το θρονο του μονιμου πρωταθλητη. Τρια μεγαλα πραγματι ονοματα που θα ανεβασουν ουσιαστικα τον Ολυμπιακο τοσο στη Ελλαδα οσο και στην Ευρωπη. Ειναι ικανοι οι Πεκοβιτς και ο Φωτσης να αντισταθμισουν την ισχυρη ενισχυση του αιωνιου αντιπαλου? Η επομενη χρονια φαινεται να ειναι συναρπαστικη και ο τιτλος ΜΗ δεδομενος.
Προσωπικα πιστευω οτι τη χρονια που μας περασε ο Παναθηναικος ειχε χασει μεγαλο μερος της λαμψης του και απεδειχθη τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Ελλαδα. Δεν ηταν τοσο ξεκαθαρη η κυριαρχια του οσο αλλες χρονιες. Το ματι των παικτων δεν γυαλιζε, ο Ομπραντοβιτς δεν ειχε ιδεες να αντιμετωπισει προβληματα, η επικρατηση ηλθε με πολυ ιδρωτα. Ο Διαμαντιδης δεν ηταν αυτος που ηταν, ο Σπανουλης κουραζε την μπαλα και προσπαθουσε να παιξει μονος του, ο Γιασικεβιτσιους δεν δικαιολογησε τα λεφτα του (ισως εφταιγε το συστημα και η πληθωρα παικτων στη θεση του), η ομαδα μεσα στη αντιπαλη μπασκετα οπως πολλα χρονια τωρα ηταν αδυναμη. Ο Παναθηναικος ηταν εμφανως κατωτερος αυτη τη χρονια. Τι φταιει?
Το πιθανοτερο για μενα ειναι ο ψυχολογικος κορεσμος τοσο των παικτων οσο και του Ομπραντοβιτς. Φαινεται οτι μπουχτησαν τους τιτλους, μπουχτησαν ο ενας τον αλλον.
Ισως αυτη η σημαντικη ενισχυση του Ολυμπιακου καθως και η εξ αρχης προπονηση του υπο τον Γιαννακη, να ξυπνησει τον Παναθηναικο και να αντιδρασει δεοντως. Ειναι φανερο οτι χρειαζεται δυο ψηλους (ο ενας ειναι ο Πεκοβιτς), ειναι φανερο οτι ο Ομπραντοβιτς πρεπει να να φερει εναν αερα αλλαγης στο παιγνιδι της ομαδας και να ανανεωσει τους κουρασμενους παικτες, και ειναι φανερο οτι οι Γιαννακοπουλοι αν δεν κουρασθηκαν και αυτοι (που νομιζω οτι συμβαινει), πρεπει να αντιδρασουν στην ενισχυση του αντιπαλου.
Ειδαλλως Good Night Panathinaikos and Good Morning Olympiakos.

38 σχόλια:

Παραπολιτική είπε...

Αγαπητέ Κυριάκο ,

Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δυο καλές μεταγραφές.

Μην ξεχνάς όμως ότι όλα κρίνονται στο γήπεδο.

Ο Παπαλουκάς μετα το Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας βρίσκεται σε κάμψη ενώ ο Βουίσιτς προέρχεται από τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε πάλι πολλούς παίκτες και θα χρειαστούν χρόνο να δέσουν μεταξύ τους.

Όσον αφορά την ομάδα μας τώρα.

Ο Φώτσης και ο Πέκοβιτς αποτελούν τεράστιες μεταγραφές όχι μόνο λόγο της εγνωσμένης αξίας τους αλλά κυρίως επειδή καλύπτουν δυο θέσεις που ο Παναθηναϊκός πονούσε.

Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα με την αποχωρηση του Γιασικεβιτσιους.

Είναι πολυ καλός αλλά δεν κολλάει στον Παναθηναϊκό.

Έχει χάσει τη μαγεία του , είναι αργός και συνήθως καταστρέφει τα συστήματα του Ομπραντοβιτς.

Ο ΜακΙνταιρ της Σιένα είναι πολυ καλή περίπτωση.

Κορεσμός δεν θεωρώ ότι υπάρχει.

Δεν θα πρέπει πάντως να μας φοβίζει μια ενδεχόμενη απώλεια των κεκτημένων.

Συμβόλαιο με την κορυφή δεν έχει υπογράψει κανείς.

Ας μην γκρινιάζουμε όμως από τώρα...

Όλοι στο γήπεδο κρίνονται...

Φιλικά ,

Παραπολιτικός

parapolitiki.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Φίλε διάβαζα το blog σου μέχρι σήμερα, αλλά δεν αντέχω άλλο τη γκρίνια που βγάζεις ΣΧΕΔΟΝ σε κάθε ποστ σου.

1. Λογικό δεν είναι όταν έχεις χειρότερη ομάδα από τον κυριότερό σου αντίπαλο να προσπαθήσεις να ενισχυθείς περισσότερο από αυτόν;

2. Θεωρείς δηλαδή τον Παπαλουκά μεγάλη επιστροφή όπως οι Γαύροι; Να σε δω τι θα έλεγες αν επέστρεφε στον Παναθηναικό π.χ. ο Μπασινάς (αρχηγός της Εθνικής μην ξεχνάμε).

3. Καλά χάνεις την πίστη σου στα αδέρφια και στον Ζέλικο; Ειναι δυνατόν μετά από τόσα όσα μας έχουν χαρίσει; Εγώ τους έχω εμπιστοσύνη και ακόμα και να χαθεί ο τίτλος της νέας χρονιάς είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα είναι καλύτερη απο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και τέλος τι ητοπαθής τίτλος είναι αυτός; Τέλος εποχής για ΠΑΟ; Ψυχραιμίααααααααα...

Κυριακος είπε...

Γιωργο εγω απλως κτυπαω καμπανακια για να μη εφησυχαζουμε στα ετοιμα. Αν εσυ το παιρνεις σαν γκρινια τι να κανω. Θα ηθελες συνεχεια να θριαμβολογω? Αν θελεις να μη βλεπεις οτι φετος "χτικιασαμε" να παρουμε το τιτλο και το μπασκετ που παιξαμε ηταν κατω του μετριου, δεν μπορω να στο επιβαλλω.
Παντως η γκρινια μου δεν ειναι λογος για να μη μας επισκεπτεσαι και να λες τη γνωμη σου οπως τωρα. Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε παντα και οπως βλεπεις και το σχολιο της Παραπολιτικης ειναι παρομοιο με το δικο σου. Αν ηταν να συμφωνουμε σε ολα δεν θα ειχε ενδιαφερον.

Κυριακος είπε...

Παραπολιτικη σε γενικες γραμμες οτι αναφερω στο Γιωργο πιο πανω ισχυει και με σενα.
Υπερβολικος? Ισως και φυσικα ολα κρινονται στο γηπεδο και στο τελος Μαιου. Τωρα κριτικαρουμε τις μεταγραφες, εφιστουμε τη προσοχη και δεν εφησυχαζουμε.
Ειχε καποιον καλυτερο ο Ολυμπιακος απο τον Παπαλουκα? Ασφαλως οχι και γι'αυτο τον περιμενω βελτιωμενο φετος, αν θελουμε να ειμαστε λογικοι.
Φωτσης και Πεκοβιτς ασφαλως θα βοηθησουν, το ερωτημα ειναι αν εξισορροπησουν τους Παπαλουκα και Βουισιτς και γι'αυτο πρεπει να περιμενουμε. Ομως το ελπιζω.
Για τον Γιασικεβιτσιους συμφωνω εν μερει μαζι σου. Αλλα θα ηθελα να του δωσω μια ευκαιρια μιας και φετος θα ειναι προσαρμοσμενος καλυτερα απο τη πρωτη του χρονια και επισης δεν θα ηθελα να ενισχυσω τους αντιπαλους μας με εναν τετοιο παικτη.
Φυσικα δεν με φοβιζει η απωλεια τιτλου. Πρεπει ομως για να γινεται μια εποικοδομητικη κουβεντα να υπαρχει και ενα τσιγκλισμα των συμμετεχοντων. Αν ηταν να λεμε οτι ειμαστε super, οτι δεν υπαρχει αλλος σαν και εμας κλπ. δεν θα υπηρχε λογος να ανταλλασουμε αποψεις. Τωρα αν εσεις το βλεπετε σαν γκρινια τι να σας πω?
Παντως οπως παντα πιστευω οτι οι Γιαννακοπουλοι τη τελευταια στιγμη θα κανουν τη κινηση τους.
Ευχαριστω για τη δημοσιευση.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη Κυριάκο, αλλά σήμερα απλά ξεπέρασες τον εαυτό σου. Έχεις μια τάση να φέρνεις την καταστροφή και να ισοπεδώνεις τα πάντα. Ήμαρτον αδερφέ, ήμαρτον. Ούτε οι αλλόθρησκοι δεν είναι τόσο σκληροί με την ομάδα που έχει σαρώσει τα πάντα την τελευταία 10ετία. Ούτε ο Νοστράδαμος δεν έχει ρποβλέψει τόσες πολλές καταστροφές....

Κυριακος είπε...

Φιλε Νικο και οι κρινοντες κρινονται. Γι'αυτο υπαρχει ο διαλογος. Εγω λεω τα δικα μου εσυ τα δικα σου. Ανταλλαγη αποψεων.
Απλως σκεψου πως κατι μωρα και μ'ενα γελοιο συστημα ζωνης παραλιγο να μας στερησουν το τιτλο. Αντι να τους πατησουμε. Αυτο εμενα δεν μου αρεσε και αισθανομαι οτι πρεπει να το εξωτερικευσω δειχνοντας ετσι οτι με ενδιαφερει η πορεια της ομαδας και οχι οτι την υποτιμω. Δεν ξερω γιατι εσεις το παιρνετε αρνητικα.

Αλλα ολοι σας χανετε την ουσια εδω. Δεν ειμαι εγω το κεντρικο θεμα. Απλα εγω εβαλα μερικα θεματα για να πειτε και να αναπτυξετε τις αποψεις σας. Δεν ειστε υποχρεωμενοι να συμφωνειτε μαζι μου και δεν το επιδιωκω. Πρεπει ομως να μιλησετε και εσεις για το θεμα που ειναι οι εξελιξεις στο μπασκετ. Δυστυχως ομως δεν το κανετε και προτιματε να αντιπαρατεθειτε μαζι μου. Δεν βλεπω ομως το λογο. Οπως ανεφερα εγω μερικα πραγματα και εξ αυτων εβγαλα μερικα συμπερασμτα ετσι πρεπει και εσεις να παρουσιαστε τις δικες σας αποψεις και συμπερασματα. Αλλιως δεν πετυχαινουμε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο. Όπως τουλάχιστον γράφουν οι εφημεριδες ..."Ο Βγενόπουλος έκλεισε τον Κλέϊτον", "Το αφεντικό τρελάθηκε. Ο Βγενόπουλος έκανε το κόλπο γκρόσο και πήρε τον Χριστοδουλόπουλο από τα χέρια του ΟΣΦΠ, προσφέροντας στον ΠΑΟΚ πέρα από τα χρήματα και διετή χορηγία"
Τελικά Κυριάκο, εσύ, ο Σκουφ κι ο Διονύησης είχατε δίκιο. Τίποτα δεν άλλαξε. Ο Ιωάννης εξακολουθεί να διοικεί τον Παναθηναϊκό. Αλήθεια που να βρίσκεται άραγε αυτή η ψυχή;

Κυριακος είπε...

Νικο ελπιζω να μη την εννοεις την ειρωνια σου, διοτι θα σου φυλαω και εγω μια αργοτερα. Και δεν ειναι σωστο να αλληλοειρωνευομαστε. Αν νομιζεις οτι εχουμε να χωρισουμε κατι πες το στα ισα. Εγω δεν νομιζω. Ουτε θα ευχαριστηθω αν τα γεγονοτα σε διαψευσουν, ουτε θα σου πω "στο ειχα πει".
Ο Βγενοπουλος παρενεβει και για να παρει τον Χριστοδουλοπουλο εδωσε μια χορηγια για να βοηθησει. Αυτο μπορει να σημαινει πολλα μπορει και τιποτα. Πρεπει τωρα να σπευσουμε και να γνωμοδοτησουμε οτι αυτος κανει κουμαντο και οχι ο Τζιγκερ? Μια βοηθεια εδωσε. Μην υπερβαλλουμε. Ελπιζω μονο ο Χριστοδουλοπουλος να αποδωσει τα 4 εκατομυρια που στοιχισε και ειναι πολλα για Ελληνα παικτη. Ας περιμενουμε ομως την ανακοινωση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Κυριάκο, για όνομα. Ούτε πλάκες δεν σηκώνεις; Απλά με σκωπτικό τρόπο προσπαθώ να σου υπενθυμίσω αυτά που σας λέγαμε μαζί με τον Thanos66. Κάντε υπομονή και κρίνετε μετά το πέρας της χρονιάς κι ότι οι Βγενό, Γιαννακόπουλος και Πατέρας δεν είναι μαλάκες να αφήσουν τον Ιωάννη να κάνει κουμάντο τα λεφτά τους. Απλά του έκαναν το χατήρι με τους ...αγαπητικούς του (Βέλιτς-Αθανασόπουλος) κι από εκεί και πέρα πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Κι έρχετε κι ο Κυριάκος....

Ανώνυμος είπε...

και κάτι ακόμη. Συμφωνώ πως τα λεφτά είναι πολλά για τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά σάμπως δικά μας είναι. Ας του δώσουν και 10 εκατ. Ποσώς με ενδιαφέρει. Προσωπικά δεν μου αρέσει καν σαν παίκτης γιατί είναι πολύ "λάιτ". Το θέμα όμως είναι πως έχουν κάνει τους γαύρους να έχουν πάθει αμόκ και να έχουν κρυφτεί στις τρύπες τους. Και τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Οι εποχές που ο θείος έκανε πάρτι με την οικογένεια από την Επισκοπή πέρασαν ανεπιστρεπτί...

Ανώνυμος είπε...

siga siga

4.000.000 to xrono gia Papalouka pou epaize 15-20 lepta sti CSKA

2.000.000 to xrono gia ton paikti pou afise h Makabi na fugei XORIS PROSFORA
exoun kai ton Matsa

kala pane
pali me Vasilopoulo kai Papamakario tha ti vgaloun

mono ton Halperin na fovaste, oloi oi alloi einai gia ta ensima.

Kai mi jexnate ti psyxara tou Pavloutsikou. Den jeroume ti mporei na ferei avrio kai na trellathoume oloi.

Clandestino είπε...

Ήμαρτον φίλε!! Ούτε οι γάβροι δεν τολμάνε να σκεφτούν το τέλος της ... Panathinaikos era!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κυριάκο
Η ομάδα μπάσκετ μας έδινε τόσα χρόνια χαρές...
Εξαιτίας αυτής της ομάδας τα παιδιά μου λένε περήφανα σήμερα τι ομάδα είναι...
Είναι κρίμα να αρχίζεις από τώρα την γκρίνια - κλάψα...
ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΤΙΜΗ σε αυτούς που πλαισιώνουν την ομάδα μπάσκετ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσες χαρές μας έχουν δώσει..
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας γνήσιος Παναθηναικός μπορεί να δημοσιεύει παρόμοια σχόλια για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού..

Κυριακος είπε...

Παιδια αρκετα απολογηθηκα αν και δεν επρεπε. Θα σας το πω για τελευταια φορα και ελπιζω να καταλαβετε.
1.Αν βγαλετε τα γυαλια του οπαδου θα παραδεχθειτε οτι η ομαδα θελει "φρεσκαρισμα".
2.Εγω ποτε δεν αμφισβητησα τα πεπραγμενα της ομαδας και δεν αρνηθηκα το σεβασμο σε ολους τους συντελεστες της κυριαρχιας μας. ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΜΟΥ. Απλα κτυπησα το καμπανακι για εκγρηγορση, αφου ειδα φετος να παιρνουμε μεν τους δυο απο τους τρεις τιτλους, αλλα να μη παιζουμε το μπασκετ που παιζαμε και να εχουμε τον Βασιλοπουλο και τον Μπουντουρη να μας κοντραρουν στα ισα. Αν θελετε το βλεπετε οπως εγινε και οχι οπως οπαδικα το θελετε.
3. Αν ο Παπαλουκας ερχοταν στον Παναθηναικο θα λεγατε αλλα και θα πανηγυριζατε. Τωρα σας βρωμαει. Παλι φερεστε σαν οπαδοι. Δεν ξερω αν περναει καποια καμψη αλλα δεν παυει να ειναι μεγαλος παικτης που θα τον ηθελε ο καθενας στην ομαδα του. Εχει παρει τοσες διακρισεις και να προσπαθουμε αδικα να τον υποτιμησουμε δεν μας αρμοζει. Νομιζω οτι ο Ολυμπιακος θα εχει για μερικα χρονια εναν αριστο play maker.
4. O Ολυμπιακος εχει αρχισει 1-2 χρονια τωρα να προσπαθει να πιασει τον Παναθηναικο. Δινει λεφτα, κινειται, αγωνια, προσπαθει,πλησιαζει. Εγω δεν ειπα "ζητω ο Ολυμπιακος".

Το μονο που προσπαθησα με το αρθρο μου να υπενθυμισω οτι ερχεται απο πισω μας ο Ολυμπιακος και να μη εφησυχαζουμε. Που ειδατε εσεις οτι δεν εκτιμω τις χαρες που μας εδωσαν, οτι δεν χαιρομαι για τη θεση που εχουμε και ολα τα αλλα, δεν καταλαβαινω. Ισα ισα για να προλαβω κανενα στραβοπατημα πριν ειναι αργα, ανεδειξα μερικες σκιες που εχουν αρχισει να φαινονται και ολα αυτα γιατι και εγω οπως και εσεις θελω τον Παναθηναικο να εξακολουθει να ειναι πρωτος.
Σταματειστε λοιπον να πυροβολειτε στα τυφλα και δωστε την "ουσιαστικη" γνωμη σας. Αν παλι νομιζετε οτι η ομαδα δεν εχει να φοβηθει τιποτα και δεν χρειαζεται να προσεξει, δηλωστε το.
Και φυσικα το ειπα και νωριτερα οτι οι Γιαννακοπουλοι θα κανουν καποια κινηση ουσιας που θα μας ενθουσιασει. Δεν ειναι κρυφο αυτο.

Ηρεμηστε λοιπον και πεστε τη προσωπικη σας γνωμη αλλα χωρις παρωπιδες και χωρις να τα "χωνεται" ανευ λογου.

kalekas είπε...

Κυριάκο νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι απλή και δε χρειάζονται τόσα πολλά λόγια.Ο Ολυμπιακός μας έδειξε από τη χρονιά που μας πέρασε ότι πλέον δεν παίζουμε μόνοι μας.Και πλέον μας λέει ότι αφού βελτιώνει το ρόστερ του θα πρέπει και ο Παο να κοιτάξει τις αδυναμίες του.Και αυτό κάνει.Ήδη έκαναν δύο μεταγραφές που βοηθούν να λυθούν τα δύο μεγαλύτερά μας προβλήματα.Το απιχνίδι στη ρακέτα και το εύκολο ριμπάουντ.Ένα τριαράκι(ακούγεται ο Ντελφίνο) και τέλος.Δε χρειαζόμαστε και καμιά ριζική ανοικοδόμηση.Και στην τελική ίσως να μη μας κάνει και τόσο μεγάλο κακό να χάσουμε ένα πρωτάθλημα...

Ανώνυμος είπε...

εγώ λέω να πάρει ο τζίγκερ το μπάσκετ να δούμε άσπρη μέρα. εσύ τι λες???
α ρε βγενόπουλε τι τους έχεις κάνει, σε λιγο θα γράφουν και για το πόλο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κυριάκο
Όχι δεν βγάζουμε "τα γυαλιά του οπαδού" όπως εσύ θέλεις...
Είμαι 45 χρονών και είμαι ακόμα παθιασμένος με αυτήν την ομάδα...
Όπως τραγουδάνε και τα παιδιά στο γήπεδο ¨στις χαρές και στις λύπες μαζί¨...
Το αν έπρεπε να απολογηθείς ή όχι, για ότι έγραψες, το ξέρεις εσύ και η συνείδηση σου...
Παρεπιμπόντως έχω διαρκείας και για το ποδόσφαιρο και για το μπάσκετ...
Το μπάσκετ 10 χρόνια τώρα με πορώνει ενώ το ποδόσφαιρο με ξενερώνει. Ας ελπίσουμε φέτος να πορωθούμε και από τα δύο τμήματα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΩΣ ΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΣΦΠ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Ο ΟΣΦΠ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.Ο ΟΣΦΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ.ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΟ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ?Ο ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ BRYANT ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε να ενισχυθεί και ο κ...γαυρος...
Δεν είναι άδικο (καί κουραστικό γιά έναν Αυτοκράτορα να δίνει μάχες χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο.
Άλλωστε, ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα ήταν αρκετός καί κτύπησε το καμπανάκι της ανανέωσης.
κι αν ο ΟΣΦΠ κτίζει την ομάδα γιά του Χρονου ο ΠΑΟ κτίζει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας.

http://chomatery.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε φιλε σε παρακαλω πολυ...

τελος εποχης για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ δεν θα ερθει ΠΟΤΕ! εκαναν 4 μεταγραφες και ΜΕ ΑΥΤΕΣ εχουμε ΠΛΕΟΝ ΙΣΑΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ... το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ.....

αν ειναι δυνατον ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΦΙΛΙΚΑ

Prince Of The City είπε...

Σορρυ φιλε με ολο το σεβασμο του Βαζελου προς Βαζελου το χεσες το θεμα.

Σιγα μη παθει συγκριο ο Ομπραντοβιτς μπροστα στον Παπαροκα και τον καθε Βουτυροβιτς.

Το ποστ σου το βλεπω τελειως γαβρικο, πολυ της παραιτησης.

Αυτη ειναι η πιστη σου στην ομαδα μας?

Αισχος.

Γαβρος θα τα γραφε αυτα που γραφεις για τον Μπασκετικο Αυτοκρατορα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

Δε νομιζω.

Εσυ γιατι το κανεις?


Παντα φιλικα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ.
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 32ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ 30ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ.
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΚΗ;
ΚΑΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΣ , ΕΝΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ 5 ΜΑΤΣ ΕΠΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ 9 ΚΑΙ 12 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ 8 ΚΑΙ 11 ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ .
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ειδαλλως Good Night Panathinaikos and Good Morning Olympiakos.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Και ας είμαστε επίσης θετικοί για τις μεταγραφές μας. Ο Φώτσης είναι παικτάρα. Τέτοιο παίκτη δεν είχαμε φέτος. Στη Ντιναμό μόνος του έπαιζε. Και ο Πέκοβιτς μια απ τα ίδια στην Παρτιζάν! Λίγη θετική σκέψη!

Ανώνυμος είπε...

ότι να 'ναι.
είναι προφανές ότι δεν ξέρεις από μπάσκετ.
επίσης είναι προφανές ότι εσύ δεν είσαι παναθηναϊκός. Αν ήσουν θα ήξερες ότι μπούχτισμα στους τίτλους ποτέ δεν υφίσταται για αυτή την ομάδα.


.....
φέρε την ομάδα πάλι πρώτη παναγιώτη παναγιώτη

φέρε την ομάδα πάλι πρώτη παναγιώτη παναγιώτη

χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

εγώ ξέρω αν τον παπαλουκά k τον βούισιτς αν τους είχε πάρει ο παο τώρα θα λέγατε ότι πήρατε τον καλύτερο playmaker k τον καλύτερο center στην ευρώπη,αλλα επειδή τους πήρε ο ολυμπιακός ξαφνικά ο ένας βρίσκετε σε κάμψη k ο άλλος έγινε κουτσός k ας βγήκε καθαρός στις ιατρικές εξέτασης!

παπαλουκάς,γκρίρ,woods,χάλπεριν,
τεοντοσιτς,βασιλόπουλος,σοφό,μπουρούσης,
ertsagk,βούισιτς,πρίντεζης,

αυτούς θα πρέπει να φοβάστε k όχι τον "παπαμαρκαριο k τον καυκί" όπως ειρωνεύεται ένας φίλος που δεν παίζουν ποτε

Ανώνυμος είπε...

Εεεεεεερχεται

ΓΚΑΡΜΑΧΟΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΡΗΝoΣ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΜΕΤΑ

by by

Ανώνυμος είπε...

Εδω είμαι..... απλά περιμένω.!!! Τι να πρωτογράψεις? Για μπάσκετ ή ποδόσφαιρο? Απο Μπάσκετ δεν είμαι ζεστός,όσο στο...τόπι.!! ΚΥΡΙΑΚΟ αυτά που γράφεις θα είχαν σωστή τοποθέτηση πέρα τον Σεπτέμβριο!!! Και μην ξεχνάς πως μέχρι και στα....ημίχρονα μπορείς να κάνεις ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!! Εντάξει δεν πολυασχολούμε με μπάσκετ... αλλά το ότι, ο ακατανόμαστος, έκανε 4 μεταγραφές και ίσως κάνει και 2-3 ακόμα.... δεν λέει κάτι. Ξέρεις πως ο Παύλος ή ο Θανάσης μπορεί να πάρει 2 NBA-ιερ αλλά Στογιάκοβιτς...ή κάποιους άλλους που δεν τους ξέρω και να κάνει πλάκα και του χρόνου.!!!! Ας περιμένουμε λοπιπόν μέχρι τον Σεπτέμβρη. ΠΑΜΕ ΣΤΟ....ΤΟΠΙ !!!
Αυτά που γίνονται είναι για μεγάλη ψυχανάλυση... (βάλε ένα αρθρο για μεταγραφες)... αντι για Αιμαρ-Σαβιόλα-Γκουντιονσεν...ή οτιδήποτε άλλο.... γιατί δεν κοιτάνε ΡΩΣΙΑ??
Το Νο 19 σέντερ φόρ.... και το Νο8 Κεντρικός μπάκ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.!!!
Ο Αρσάβιν... έπρεπε να παίξει στο EURO ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΝ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ?Στην Ζενίθ δεν το έδειχνε?? Τελικά τι προτιμάμε 10 ή 12 εκ.€ για έναν ή δύο τύπου Αϊμάρ ή με αυτά τα λεφτά (Κλέϊτον, Λάζαρο, Τζιμπούρ, Μάκο, Αβραάμ, Καρντόσο [Αστέρα])??!Κυριάκο ο ΝΙΚΟΣ δεν ειρωνεύεται, είναι ΦΙΛΟΣ απλά έχει περισσότερο ενθουσιασμό απο εμάς..... και καλά κάνει βέβαια,είναι πολλά τα χρόνια...ΚΑΤΟΧΗΣ .!! prasinoskoyfis

Κυριακος είπε...

Prasinoskoufis αυτο ακριβως που λες για τους Γιαννακοπουλους ειναι το ζουμι του αρθρου μου ισως υποσυνειδητα. Ηθελα μεσα μου να ταραξω τα νερα και να κανουν τις κινησεις τους. Θα μου πεις εσενα περιμενουν να διαβασουν για να ενεργησουν? Δεν εχω τετοια απαιτηση αλλα απλως "κραυγασα" για να ξυπνησω οποιον ακουει. Ο τιτλος του αρθρου ηταν το ρεζουμε της "κραυγης" μου, οχι οτι τον εννοουσα αλλα ηθελα να δω τα αντανακλαστικα μας.
Μερικοι ησαν υπερβολικοι απεναντι μου, ισως δεν με καταλαβαν. Μερικοι ησαν και ελαφρως προσβλητικοι. Σε κανεναν δεν κραταω κακια απλως απορουσα γιατι τα βλεπουν τοσο οπαδικα. Αλλα δεν πειραζει.
Οσο για τον Νικο τον εχω καταλαβει. Απλως νομισα οτι ισως σε μερικα σημεια κατι μου ξεφευγε και του εδωσα την ευκαιρια να μου το δηλωσει ευθαρσως. Δεν παρεξηγηθηκα με την εννοια την αρνητικη. Εξ αλλου οσο και αν διαφωνει μαζι μου, παντα συμμετεχει και αυτο δειχνει οτι εκτιμα τη παρεα μας.
Μην εξαφανιζεσε!

Κυριακος είπε...

Νικο77 διαβασες σημερα τις δηλωσεις Βγενοπουλου οτι δεν εχει σχεση με τις μεταγραφες και δεν εδωσε καμμια χορηγια στον ΠΑΟΚ σχετιζομενη με τον Χριστοδουλοπουλο?
Νομιζω οτι βαζει τα πραγματα στη θεση τους.

Εγω προσωπικα πιστευω οτι εχουν αφησει κοινη συναινεσει τον Πατερα να κανει κουμαντο αυτη τη περιοδο και φυσικα αυτος τους δινει αναφορα και παιρνει εγκρισεις. Αυτα, με την πειρα που εχω εργαζομενος σε επιχειρησεις τετοιων ανθρωπων.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, επειδή είσαι και μεγάλος άνθρωπος (πλάκα κάνω, μην παρεξηγήσεις πάλι) περίμενα να καταλάβεις τους λόγους που ο Βγενόπουλος έβγαλε την "ανακοίνωση-διάψευση" Γιατί είχαν και καλά βγάλει προς τα έξω πως μεταγραφές θα ασχολείται μόνο η 3μελής επιτροπή των Πατέρα-Αντωνίου-Βέλιτς και οι μεγαλομέτοχοι δεν θα παρεμβαίνουν. Τώρα πήρε δημοσιότητα και όλοι ξέρουν ποιος κάνει τις μεταγραφές, ενώ παράλληλα ο Ιωάννης έχει χαθεί από το προσκήνιο. Σε λίγο καιρό θα ακούς Τζίγγερ και θα νομίζεις πως είναι καμιά ηλεκτρική σκούπα. Δε βλέπεις που οι αυλοκόλακες-δημοσιογράφοι έχουν ξεσκιστεί προκειμένου να υποβιβάσουν την επιρροή του Βγενό για να μην αναδειχθεί η χρόνια ανυπαρξία του αφεντικού τους; Ή μήπως είσαι τόσο αφελής που να πιστεύεις πως η πλάκα που έκαναν στον θείο θα μπορούσε να την κάνει ο Ιωάννης;
ΥΓ Που σαι ρε γερο-Σκουφ;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ρε συ Φίλε ΝΊΚΟ μ’ έβγαλες από το δίλλημα … τι μάρκα σκούπας να πάρω στην γυναίκα μου που όλο γκρινιάζει….!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ….. Λοιπόν ο Βγενό έτσι έπρεπε να πει…. Εδώ μέχρι και το ελικόπτερο σήκωσε να πάει να πάρει τον Λάζαρο γιατί δεν έβρισκαν θέση στο αεροπλάνο να κατέβουν Αθήνα.!!!! Εγώ όμως θέλω κι άλλες πλάκες στο θείο…. Να καταλάβει και να σκύψει….!!!
Μπείτε σήμερα στον Σκύλο , έχει άρθρο ο Κοσμετάτος…. Μούρλια.!!!! Όλους τους παιχταράδες που μαζί με αυτούς που μας έβγαλαν τρίτους……. Θα κάνουμε πάρτι φέτος. Και όχι τιποτ΄ άλλο «τσιμπάνε» και οι πιτσιρικάδες και …… από τώρα ονειρεύονται κούπες και δάφνες.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλες οι κινησεις παιδια,αλλα εμενα δεν με πειθουν οτι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!Περιμενω να δω τι παικτες θα φερουν που θα βγαλουν τον ΠΑΟ απο την χειριστη θεση που τον πηγαν οι "πρωην"(?),διοικουντες.Κι αυτη η πορεια προς την "Εδεμ" δεν ειναι ευκολη ουτε γρηγορη!Τι καλα θα ηταν αν μετα απο τοσα χρονια κακοποιησης του συλλογου απο την ακατανομαστη οικογενεια,εφτιαχνε με μιας η κατασταση!Τοτε δεν θα ηταν και τοσο μεγαλη η ευθυνη του Ιωαννη!Ενταξει εκανε μερικα λαθη,τωρα ηρθαμε εμεις,πηραμε δυο παικταραδες και εναν προπονητη και πατ-κιουτ φτιαχτηκαν ολα.Αμ δε!Θελει πολλα χρονια για να βγει απ' το τελμα η ομαδα(κατα την γνωμη μου παντα)Εμενα θα μου αρκουσε να εβλεπα κινησεις ουσιας και οχι εντυπωσεων.Δεν λεω,γουσταρω πολυ τις πλακες στον Κοκκαλη,πλην ομως δεν αντεχω αλλο την καζουρα στο τελος του χρονου!Ας παιξει μπαλλα η ομαδα το χειμωνα και αν μας δειξουν οτι αλλαξαν τα πραγματα και κυριως η αρρωστημενη νοοτροπια του χθες,τοτε εδω ειμαστε θα βαδισουμε ολοι μαζι!Τωρα για το μπασκετ,θελω να πιστευω οτι οι Γιαννακοπουλοι κατι θα κανουν ,αλλα μην ξεχναμε οτι φετος εχουν μεγαλυτερα εξοδα γιατι εβαλαν λεφτα στο ποδοσφαιρο.Δεν πειραζει,χαλαλι ενα πρωταθλημα φετος(αν και δεν το νομιζω)αν ειναι να παει καλα το ποδοσφαιρο!

Ανώνυμος είπε...

Άδικα στενοχωριέστε όλοι οι άμπαλοι.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ήταν είναι και θα είναι για πάντα ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του ελληνικού αθλητισμού, τα ίδια κάθε χρόνο μας λένε οι αρουραίοι και οι έμμισθοι υπάλληλοί τους από τις φυλλάδες το ίδιο τρέξιμο προς τα λαγούμια τους κάνουν μετά από κάθε αγώνα και το Μάη.

Πίσω όλοι.

Εδώ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Chimeutis είπε...

Παιδιά, δεν είναι κακό να γίνεται και λίγο κριτική στην ομάδα. Όταν έχεις πάρει 4 σερί ντάμπλ και 10/11 τελευταία, είναι λογικό να υπάρχει μια επαναπαυση των παιχτών και ενδεχομένως λιγότερη όρεξη.
Τη φετινή χρονιά ξεκινήσαμε εντυπωσιακά στην Ευρώπη αλλα την κρίσιμη στιγμή που οι άλλοι κατάλαβαν το μονοδιάστατο παιχνίδι μας, είμασταν έυκολη λεία ακόμα και για ομάδες όπως η νεανική Παρτιζάν, η Εφές και η Σιένα.
Στο δε πρωτάθλημα εκμεταλλευτήκαμε την παρουσια του Γκέρσον που με μια πολύ καλή 12αδα παιχτών κατάφερνε να χάνει από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη εντός, πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και στο τέλος διατηρήσαμε τα σκήπτρα.
Επομένως ήταν μεγάλη ανάγκη για αλλαγές. Ήταν φανερό ότι ο κόουτς δεν είχε πια εμπιστοσύνη σε παίχτες όπως Ζίζιτς, Μπετσίροβιτς, Ντικούδης, Γουίνστον, Τομάσεβιτς. Άρα έπρεπε να πάμε σε 5άρι, όπου ο Πέκοβιτς είναι σούπερ επιλογή, ελαφρύ 4αρι με Φώτση (επίσης σούπερ), Ντρου και Κέτσμαν για 2-3. Νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να απαλλαγεί από τον Σάρας ο οποιος είναι μεγάλος παίχτης αλλά μαύρη τρύπα αμυντικά και με μειωμένη αποτελεσματικότητα σε σετ παιχνίδι. Οπότε αν γίνει αυτό πάμε για 3αρι καθαρόαιμο -εκτός αν εμπιστευτεί περισσότερο τους Περπέρογλου και Σάκοτα και ένα back-up στους ψηλούς.
Το σημαντικότερο για μένα είναι να αφήσουν τον Ζέλικο να πάρει όλες τις αποφάσεις. Πέρσι με τον Σάρας και ειδικά πρόπερσι με τον Ντελκ, οι πρόεδροι θέλανε να κάνουνε το κομμάτι τους και παραλίγο να την πατήσουμε!! Οι επιλογές του κόουτς είναι περισσότερο πετυχημένες -πχ Σίσκα, Μπατίστ, Σάνι, Περπέρογλου, αλλά όχι Ζίζιτς!-.
Όσο για τον Ολυμπιακό, τα λεφτά των τανκεράδων είναι πολλά. όπως και η τρέλα των προέδρων, αλλά το μάζεμα πολλών προωτοκλασσάτων είναι πάντα ρίσκο. Αυτή τη στιγμή έχει 14-15 παίχτες πρώτης γραμμής!
Ο Βούισιτς είναι παιχταράς αλλά χαραμίζεται ο Μπουρούσης και ο Μαυροκεφαλίδης, ενώ και ο Παπαλουκάς είναι μεγαλος παίχτης αλλά δεν έρχεται από καλές σεζόν ενώ αντικαθιστά τον Μπλάκνει ο οποίος πέρσι ήταν και πάλι φοβερός.
Έτσι που το πάει και με το Χαλπερίν και το 3αρι απέξω, μάλλον καταστρέφει Βασιλειάδη και Σεϊμπούτις, Μάτσας.
Γενικώς το ότι θα βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά σε φάση ανοικοδόμησης είναι καλό για μας!!

Κυριακος είπε...

CHIMEUTIS εξαιρετικη ορθολογικη και ψυχραιμη η αναλυση σου. Μπραβο!

Ανώνυμος είπε...

Ε εισαι πολύ υπερβολικός!..
βασικά όπως σε βλέπω μάλλον για το γούρι το κανεις! κάθε χρόνο τα ίδια λέμε! Έχουμε χτίσει αυτοκρατορία στο μπάσκετ! έφεραν τον Τσίλντρες αλλά η ομάδα δ-ε-ν μασάει!!!
Πάντα πρώτοι θα είμαστε!!!

Κυριακος είπε...

Efou απλως δεν μ'αρεσουν τα μποσικα. Ετσι σφιγγω τα λουρια για να μη βρεθουμε προ εκπληξεων. Παντως οφειλεις να παραδεχτεις οτι εχει ενισχυθει πολυ ο Ολυμπιακος και δεν θα ειναι ευκολο πια για μας. Το σιγουρο ειναι οτι θα γινουν ομηρικες μαχες.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.