Ιουνίου 25, 2008

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ



Η ψηφοφορια για το αν ο Χριστοδουλοπουλος θα βοηθησει την ομαδα τελειωσε και τα αποτελεσματα ηταν ως εξης:


ΝΑΙ θα βοηθησει ---- 32 ατομα 52,4%
ΛΙΓΟ ---- 8 ατομα 13,1%
ΟΧΙ δεν θα βοηθησει ---- 17 ατομα 27,9%
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ---- 4 ατομα 6,6%

Μπορειτε αν θελετε να κριτικαρετε τα αποτελεσματα και να πειτε τη γνωμη σας.

Ευχαριστω τους 61 φιλους που πηραν μερος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν έλθει κατά καιρούς στον ΠΑΟ με μεταγραφή, έχουν αφήσει εποχή. μην ξεχνάμε από το παρελθόν, Τερζανίδη, Ασλανίδη και πρόσφατα τον Σαλπιγγίδη.

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι νέο παιδί, αγωνιστής και έρχεται στον ΠΑΟ, την κατάλληλη στιγμή με άξιο και δημιουργικό προπονητή. Ευτυχώς που δεν ήλθε πέρυσι με τον Καταγκιόζη. Θα τον είχε θάψει, όπως επιχείρησε και με τον Νίνη.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα τον κάνει αγαπητό΄στην εξέδρα, εκτός από το στυλ του παιχνιδιού του, είναι και το γεγονός ότι δεν είχε ταυτισθεί με την εξέδρα του ΠΑΟΚ, όπως ο Σάλπι και έτσι θα είναι πιό εκδηλωτικός.

Ανώνυμος είπε...

Δεν παιρνουμε,λεει,τον Αιμαρ γιατι σ'αυτη τη θεση ειμαστε πληρεις με Λαζαρο και Κλειτον (και Ιβανσιτς και Καραγκουνη)Ειναι ικανοι αυτοι οι παικτες να κανουν τη ΔΙΑΦΟΡΑ?Και που,σε μια θεση που ο Παο ποναει πολυ δηλαδη στο οργανωτικο παιγχνιδι!Δεν μου αρεσει καθολου η φαση!Και μη χειροτερα!

Κυριακος είπε...

Διονυση, παρ'ολα αυτα ο Αιμαρ δεν ειναι και στα καλυτερα του και 7 εκατομυρια ειναι πολλα λεφτα. Μπορει να μας βγει και παλτο. Αλλα ας περιμενουμε λιγο ακομη, εχω μια προαισθηση οτι μπορει να προχωρησει.

steve62742 είπε...

Γιατι ξαφνικα Καραγκουνης Ιβανσιτς και Λαζαρος δεν μας κανουνε?οσο για τον Αιμαρ,πολυ θαθελα ναρθει αλλα αφου δε θελει ο ιδιος τοτε καλητερα να μην ερθει,ο παναθηναικος σιγουρα δεν χρειαζετε κιαλον παικτη που να βαριετε μες στο γηπεδο

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. Υπόθεση Αϊμάρ έχει μεγάλη πλάκα. Λέμε ότι δίναμε 7 εκ. (Πατέρας) και τώρα ο κάθε Τσαλίκης και Σκόρδας ... ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΞΕΝΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ θα λένε....αααα 7 εκ. τότε για τον Χέσελινγκ π.χ. αντί 3 δώστε 5 !!!!!
Απο την άλλη ο Αντωνίου καλώς είπε μεταγραφες ουσίας και πιότητας και όχι για διαρκείας....απο την άλλη ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ.... έχουμε στην θέση αυτη πολλούς.!!! Πολλούς έχεις ΑΪΜΑΡ ΕΧΕΙΣ???!!!! Εγω πάντως με τα λεφτά αυτά θα έπαιρνα 2 παιχταράδες.!!!! ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ 7/7 Που πάνε εξωτερικό και μέχρι τότε θα έχουν γίνει τουλάχιστον 1-2 αποκτήσεις ακόμα.!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ....!
Λένε ότι οι Χιώτες πάνε δυο δυο, αλλά -όπως κάθε κανόνας- και αυτός έχει τις εξαιρέσεις του.

Η βασική εξαίρεση του κανόνα είναι ότι ο Νίκος Πατέρας δεν είναι από τη Χίο (!), αλλά από τις γειτονικές Οινούσσες, οπότε δεν χρειάζεται να σέρνει και δεύτερο δίπλα του?

Μεταξύ μας -και με την ελπίδα να μην παρεξηγηθεί- ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να σέρνει και δεύτερο δίπλα του για τον απλούστατο λόγο ότι κάνει ο ίδιος για δύο!

Και για τρεις, θα έλεγα!

Ούτως ειπείν, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον πρόεδρο με πολλά κυβικά!

Έναν πρόεδρο που δεν λέγεται σκέτος Νίκος, αλλά Νικόλας. Όπως κάθε θαλασσινός τύπος, που σέβεται τις καταβολές του, προτιμά να τον φωνάζουν Νικόλα?

Το ξέρω καλά από τον Κακλαμανάκη και γι' αυτό δικαιολογώ απολύτως τον Πατέρα?

Απλά, φαντάζομαι ότι εκτός από το να τον φωνάζουν Νικόλα θα ήθελε κιόλας κάποια στιγμή να ακούσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν εκείνο το σύνθημα που είχαν λανσάρει για τον Οικονόμου!

Το «Νικόλα, Νικόλα, απαύτωσέ τα όλα»!

Ακόμη είναι νωρίς, αλλά απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι, βρίσκεται στο σωστό δρόμο!

Ο Πατέρας, λοιπόν, έλκει την καταγωγή του από τις Οινούσσες. Ως γνωστόν, οι Οινούσσες δεν είναι ένα νησί, αλλά δεκατρία, ζωή να 'χουν. Δεκατρία νησιά και 17 νησίδες, αν τα μέτρησα σωστά ψάχνοντας στ’ ανοιχτά της Χίου?

Λέγονται Οινούσσες για χάρη της Οινούσας, που είναι το μεγαλύτερο νησί σε αυτό το σύμπλεγμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το Πατερόνησο!

Δεν τα κατέχω καλά, απλά φαντάζομαι ότι έλκει το όνομά του από την οικογένεια του Πατέρα. Τούτου δοθέντος και επειδή το Πατερόνησο φημίζεται για τα γλέντια του, να μια καλή ιδέα για τα επινίκια του πρωταθλήματος!

Του πρωταθλήματος που υποσχέθηκε άμα τη αφήξει του ο Χενκ τεν Κάτε. Αν μπορούσε, ας έκανε κι αλλιώς!

Αν έκανε αλλιώς, πιθανότατα θα του άλλαζαν το όνομα και θα τον έλεγαν από τώρα Χενκ τεν Κάτω!

Άλλωστε είναι πολίτης μιας εκ των Κάτω Χωρών!

Για να τελειώνω με τα γεωγραφικά και τα λαογραφικά, οι Οινούσσες, εκτός από το Πατερόνησο, διαθέτουν και την εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που χτίστηκε από τάμα του Πανάγου και της Κατίγκως Πατέρα.

Ως εκ τούτου, αν του χρόνου τέτοια εποχή υπάρχει κι άλλη μεγάλη και σύγχρονη εκκλησία στις Οινούσσες, τότε κάποιο άλλο τάμα θα 'χει βγει!

Αλλιώς θα τους φάει όλους το μπαλαούρο!

Το μπαλαούρο δεν το γράφω στην τύχη: προέρχεται από τη ναυτική ορολογία και αποτελεί μια από τις αγαπημένες λέξεις του Πατέρα.

Το μπαλαούρο, στην κυριολεξία, είναι η αποθήκη ενός καραβιού. Μεταφορικά σημαίνει την τιμωρία που επιβάλλει ο καπετάνιος σε κάποιο μέλος του πληρώματος!

Δεν θα ήθελα να γίνω μάντης κακών, αλλά αν στραβώσει κι εφέτος η δουλειά στον Παναθηναϊκό, βλέπω πολύ κόσμο στο μπαλαούρο. Άλλωστε (με τόσα καράβια που έχουν οι Βαρδινογιάννηδες και ο Πατέρας) δεν υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας.

Μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε. Ή μάλλον όλοι θα μπείτε!

Πριν από το μπαλαούρο, όμως, υπάρχουν οι λαστιχιές. Άλλη αγαπημένη λέξη του νεόκοπου προέδρου του Παναθηναϊκού, που τη χρησιμοποιεί για ευνόητους λόγους?

Η έκφραση «θα φάει τις λαστιχιές του και θα ισιώσει» είναι καραβίσια και η έννοιά της είναι προφανής: σημαίνει αυτό που όλοι όσοι νταραβερίζονται μαζί του φοβούνται και γι' αυτό το απεύχονται!

Ούτως ειπείν, ο Παναθηναϊκός λειτουργεί σαν μια σχολή Εμπορικής Ναυτιλίας, σαν αυτή που έχουν (και την καμαρώνουν) οι Οινούσσες. Ή μάλλον σαν τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, απλά δεν ξέρω πώς έχει η διανομή των ρόλων: ποιος θα κάνει την Αλίκη, ποιος θα υποδυθεί τον Δέγλερη και ποιος θα αρχίσει να τραγουδάει το «τράβα μπρος και μη σε μέλλει»!

Αυτό (το τελευταίο) πάντως είναι σίγουρο: ο Πατέρας τραβάει μπροστά και δεν τον μέλλει!

Τους άλλους μάλλον (πρέπει να) τους μέλλει. Αυτό εισπράττω από μια δήλωσή του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η οποία ακροβατεί ανάμεσα στην προειδοποίηση και την απειλή...

Τον ρώτησαν αν είναι έτοιμος να τα βάλει με το παρασκήνιο και έλυσε αμέσως το ζωνάρι του. «Εγώ είμαι πανέτοιμος, οι άλλοι δεν ξέρω αν είναι έτοιμοι να με αντιμετωπίσουν»!

Ο Πατέρας δεν έδωσε ονόματα και διευθύνσεις των «άλλων»: του φτάνει προφανώς ότι τους έριξε το γάντι και τους περιμένει να παλέψουν στα? μαρμαρένια αλώνια του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, ο Πατέρας έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα κάνει τη γλάστρα, ούτε θα ακολουθήσει την τακτική της χαμηλής διπλωματίας?

Χθες επιβεβαίωσε την επιθετική πολιτική του, πετώντας το γάντι σε κάθε δυνητικό εχθρό και χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως alter ego του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Αυτή η κυβέρνηση συνεργασίας μοιάζει βγαλμένη από τα παλιά γουέστερν, όπου δίπλα σε έναν καλό έπρεπε πάντοτε να υπάρχει ένας κακός, ενίοτε δε (όπως στην αριστουργηματική ταινία του Σέρτζιο Λεόνε) κι ένας άσχημος!

Στο γουέστερν του Παναθηναϊκού, ο Τζίγγερ παίζει τον Κλιντ Ιστγουντ: είναι ο καλός. Ο Πατέρας κάνει τον Λι Βαν Κλιφτ: είναι ο κακός, το δήλωσε άλλωστε χθες, χωρίς καμιά περιστροφή: «Ο Γιάννης είναι ευγενικός και έχει υπομονή. Εγώ είμαι πιο επιθετικός κι έχω να πω ότι όποιος επιχειρήσει να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό κάτω από το τραπέζι, θα με βρει μπροστά του?».

Στο έργο ο κακός βασάνιζε και καθάριζε κόσμο για να βρει τα θαμμένα σακιά με τα χρυσά νομίσματα. Στο σημερινό Παναθηναϊκό ο κακός είναι αποφασισμένος να βασανίσει με λαστιχιές και να καθαρίσει τους αντιπάλους μέσα στο μπαλαούρο για να βρει το χαμένο πρωτάθλημα!

Κατόπιν όλων αυτών, ο Παναθηναϊκός είχε τον καλό του, βρήκε τον απαραίτητο κακό και τώρα βγαίνει στη γύρα για τον άσχημο!

Θα χρειαστεί κι αυτός, όχι για να γυριστεί η ταινία, αλλά για να αναποδογυριστεί η κατάσταση, όπως επιδιώκει ο Παναθηναϊκός, γι' αυτό άλλωστε στρατολογεί τους πάντες?

Σε αυτή την υπόθεση, όπως δηλώνεται και σ’ ένα σύνθημα, δεν περισσεύει κανείς!

Δεν περισσεύουν καν οι εξαιρέσεις στον κανόνα, που λέγαμε στην αρχή...

Το μπεγλέρι, το πούρο...

Συνέχεια εκ του προηγουμένου: Για να είμαι σημειολογικώς εντάξει, θα έλεγα ότι από την υπόθεση του Παναθηναϊκού δεν περισσεύει ούτε το κομπολόι του Πατέρα. Απλά, κάνουν θόρυβο οι χάντρες και ο ήχος περνούσε μέσα από τα μικρόφωνα που είχαν στήσει στο πάνελ τα τηλεοπτικά συνεργεία! Ο Δημήτρης Κριτής (από την ΕΡΤ) του το είπε με τρόπο, ο Πατέρας άφησε το μπεγλέρι, έπιασε το πούρο του και ρώτησε: «Με αυτό είμαστε εντάξει ή ενοχλεί;». Δεδομένου ότι με (άλλο, κι όχι το ίδιο) πούρο εθεάθη αργότερα στην Παιανία κι ένας από τους συνεργάτες του Τεν Κάτε, ο οποίος επίσης είναι μανιώδης καπνιστής, είμαι βέβαιος ότι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν είναι τόσο ο Κόκκαλης ή ο Γκαγκάτσης όσο ο Αβραμόπουλος!

...οι τρεις σε έναν...

Ο Πατέρας, πάντως, είναι κλασικός τύπος μάτσο! Ένας πρόεδρος με νταηλίκι. Έλεγα προηγουμένως ότι δεν χρειάζεται να σέρνει και δεύτερον μαζί του, διότι λόγω κυβικών κάνει για δύο! Λάθος μου: κάνει για τρεις! Για την ακρίβεια, είναι τρεις καλτ φιγούρες σε συσκευασία μιας: κομπολόι α λα Γιώργος Βαρδινογιάννης, πούρο α λα Δημήτρης Μελισσανίδης και στυλ α λα Μάκης Ψωμιάδης, ε, αυτός είναι πράγματι ένας θανατηφόρος συνδυασμός! Περισσότερο από θανατηφόρος φαντάζομαι ότι είναι ο συνδυασμός που ήθελαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού: εστέτ (όπως τους είχε αποκαλέσει ο Μαλεζάνι) ή όχι, αισθάνονται ότι σε αυτήν τη νέα πολυμετοχική πραγματικότητα ο Πατέρας δεν θα τους αφήσει ορφανούς!

...και τα φυσεκλίκια!

Ο αστικός μύθος αναφέρει ότι στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους οργανωμένους οπαδούς ο Βγενόπουλος πήγε με το κυριλίκι του και ο Πατέρας με το φυσεκλίκι του! Έχει τη γενειάδα, φορά τα φυσεκλίκια, αν βάλει ένα στρατιωτικό αμπέχονο και πηλήκιο, θα είναι φτυστός ο Τσε Γκεβάρα ή ο Άρης Βελουχιώτης! Του ταιριάζει ένας τέτοιος ρόλος, εφόσον ο Παναθηναϊκός διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στον τακτικό πόλεμο και είναι υποχρεωμένος να καταφύγει στον ανορθόδοξο! Το 'πε άλλωστε φόρα παρτίδα ο Πατέρας και έστειλε το μήνυμά του σε όλους όσοι βάλουν (αθέμιτα) εμπόδια στο δρόμο του.

Η Μυρτώ...

Χθες, πάντως, το μόνο εμπόδιο που είχε να αντιμετωπίσει ήταν καθαρά διαδικαστικό. Η κοπέλα που κρατά το μικρόφωνο και το μεταφέρει στο ακροατήριο για να υποβάλλονται οι ερωτήσεις κάποια στιγμή συζητούσε στο βάθος της αίθουσας με ένα στέλεχος της ΠΑΕ και ξεχάστηκε. Ο Πατέρας το πήρε χαμπάρι και, καθώς το δικό του μικρόφωνο ήταν ανοικτό, ακούστηκε να ρωτά τους γύρω του «πώς το λένε το κοριτσάκι, ρε παιδί μου;». Μυρτώ το λένε, πρόεδρε, Μυρτώ!

...ο άτυχος προπονητής...

Με ή χωρίς μικρόφωνο, με ή χωρίς κομπολόι, ο Πατέρας πέτυχε αυτό που δεν ήθελε: να καπελώσει τον Χενκ τεν Κάτε! Η συνέντευξη Τύπου είχε ως αντικείμενο την επίσημη παρουσίαση του προπονητή, ο οποίος στάθηκε άτυχος, διότι ο πρόεδρος έκλεψε την παράσταση και προφανώς επιφυλάσσεται διά τα περαιτέρω: όταν θα χρειαστεί να ρίξει τις λαστιχιές του και να βάλει κόσμο στο μπαλαούρο! Ούτως ή άλλως ο βίος στον προεδρικό θώκο μιας ΠΑΕ και δη του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι αναίμακτος και αυτό το γνωρίζουν καλά οι προκάτοχοί του και θα το μάθει και ο ίδιος?

...και οι Πατεράδες της νίκης!

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής εξήγγειλε το πρόγραμμά του και -ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- υποσχέθηκε αυτά που λείπουν από τον Παναθηναϊκό: καλό ποδόσφαιρο και τίτλους. Τα ίδια είχαν ευαγγελιστεί και οι προκάτοχοί του, βάζοντας ο καθένας τη δική του πινελιά: ο Μπάκε την ταχύτητα, ο Μουνιόθ την ανασύνταξη (από το γρήγορο ποδόσφαιρο του Μπάκε!), ο Πεσέιρο το 4-3, που -όπως είχε πει- είναι προτιμότερο από το 1-0. Ο Χενκ τεν Κάτε έρχεται από μια άλλη σχολή, αλλά με τον ίδιο στόχο, την ίδια αγωνία και γνωρίζοντας ότι η ήττα είναι ορφανή, ενώ η νίκη έχει πολλούς πατεράδες. Έχει ακόμη και πρόεδρο Πατέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ας μη ξεχνάμε ότι,
- ο Αϊμάρ έχει να πάιξει μπάλλα 2 χρόνια.
- η ομάδα του πήγε άπατη φέτος, άρα δεν είναι ηγέτης
- δεν χρειαζόμαστε άλλο Κονσεϊσάο κα Μπίσκαν
- ο σημερινός ΠΑΟ χρειάζεται πάικτες με μέλλον και οράματα.

Το καλύτερο που έχει γίνει από την έναρξη της νέας εποχής είναι ότι έφυγαν δυό παίκτες κε κάκιστη νοοτροπία, Παπαδόπουλος και Μόρις. Ευτυχώς κάτι καλό ανατέλει.

Πιστεύει κανείς ότι δεν θα γίνουν ουσιαστικές κινήσεις αντικατάστασής τους;;;;

Οπωσδήποτε θα ήταν καλύτερα εάν μπορούσαμε να πάρουμε Ρικέλμε και Σαβιόλα. Διότι ο μεν Ρικέλμε έχει πράγματα να αποδείξει και Ο Σαβιόλα πράγματα να διεκδικήσει (εθνική κλπ) αλλά τι να κάνουμε δεν είναι δυνατόν να γίνουν όλα από τη πρώτη χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε πρασινοσκουφη, πολυ "λιμανισια" μου ακουγονται αυτα(αλλωστε το ειπε και ο ιδιος οτι ειναι απο λιμανι,δεν προσδιορισε ομως ποιο
"λιμανι"), και εεχω αρχισει να ανησυχω!Ελπιζω να μην τραγουδαει κι αυτος οπως ο Καπετανιος,οταν ερχοταν στο κεφι, το "περαια μου,περαια μου με τον Ολυμπιακο σου..."γιατι τοτε αλοιμονο μας(εγω ειμαι πεπεισμενος οτι ολοι οι Βαρδινογιαννηδες ειναι ολυμπιακοι μεχρι το κοκκαλο.)Εγω παντως εχω αλλεργια στα λιμανια και σε ολα τα στασιμα νερα!Μ'αρεσουν τα....τρεχουμενα!Τωρα,για τις κινησεις δεν λεω κουβεντα ακομη γιατι ειναι νωρις να αρχισω την γκρινια!Παντως δεν εχω καλη διαισθηση!Μακαρι να πεσω εξω!Λαζαρος,Κλειτον,καλοι αλλα οχι τη "διαφορα"!Ματος,Ιβανσιτς τους ξερουμε,ουτε αυτοι τη "διαφορα".Μορρις εξω,καλως αλλα πρεπει να ερθουν δυο ΠΥΡΓΟΙ!Ξερετε πολλους?Παπαδοπουλος εξω,καλως αλλα κι εκει χρειαζεται επιθετικος με....φρυδια!Αιμαρ εχει...τεχνικο προβλημα(ουτε ο ΟΤΕ να ηταν),καλως αλλα χρειαζομαστε κι εμπειρους και μεγαλους κατ'ονομα(και στη πραξη) παικτες!ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ!ΤΟ ΠΟΤΕ!Θυμασαι περισυ που τρεχαμε για αμυντικο και τελικα πηραμε τον Ενακαριρε και τον Σαριεγκι!Ειπαμε ομως να μην γκρινιαζουμε απο τωρα!Εχουμε καιρο ολο το χειμωνα!

Ανώνυμος είπε...

Κυριακοοοοοοοο!Κανενα σχολιο ρε παιδια γραψτε τιποτα,βαρεθηκα να διαβαζω τους γαυρους στο sportdog!

Ανώνυμος είπε...

Ντυναμο Τιφλιδας μαλλον λοιπον!Μη γελαμε!Θυμηθειτε την Μεταλλουργκ Ζαποριζιε! Αντε να μας δω!Η ομαδα φευγει για προετοιμασια σε τεσσερις μερες και ακομα δεν εχει γινει καμμια μεταγραφη εκτος Κλειτον και Χριστοδουλοπουλου!Ποτε θαερθει ο κεντρικος αμυντικος?Ο φορ?Θα μου πειτε ουτε οι αλλες ομαδες εχουν κανει τιπ[οτα!Δεν με ενδιαφερουν οι αλλοι αλλα στο κατω κατω εμεις βιαζομαστε οι αλλοι δεν παιζουν τελος του μηνος!
Το αλλο το κουφο που ειπε χθες ο Αντωνιου?'οταν μια ομαδα δεν εχει παρει τιτλο δεκα χρονια,φυσικο ειναι να ειναι αλλος το φαβορι!"Δηλαδη τι εννοει?Οτι ουτε φετος ειμαστε εμεις το φαβορι!Η δεν καταλαβαινω η θα μας τρελλανουνε!

Κυριακος είπε...

Αγαπητε Διονυση ενα μικρο προβλημα υγειας με κρατησε μακρυα. Περιμενω επισης να δω τις κινησεις που υποτιθεται οτι πρεπει να γινουν για να βγαλω πιο ολοκληρωμενα συμπερασματα αλλα δυστυχως τιποτα δεν κινειται. Αδυνατω να καταλαβω τι γινεται. Οι περισσοτεροι ευδαιμονιζονται με την αλλαγη(?)και τις υποσχεσεις και οχι μονο δεν αντιδρουν αλλα αρχιζουν να κολλανε και ταμπελες. Χρειαζεται να πεις τιποτα οταν δεν γινεται τιποτα?
Οσο γι'αυτα που λεει ο Αντωνιου τα ακουω βερεσε, ο ανθρωπος δικαιολογειται διοτι ειναι καινουργιος και οπως ολοι στο παρελθον θα μαθει στη πλατη του Παναθηναικου. Δυστυχια!