Μαΐου 02, 2008

ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?

Ξερω οτι πρεπει να περιμενω τις επισημες ανακοινωσεις για να βγαλω συμπερασματα αν θελω να ειμαι δικαιος. Αλλα ρε παιδι μου κατι με τρωει με αυτη την υποθεση της προτασης πολυμετοχικοτητος της οικογενειας Βαρδινογιαννη. Π.χ. γιατι τα media προβαλλουν συνεχως τον Ν.Πατερα και την μελλοντικη συμμετοχη του στην ομαδα? Μηπως επειδη θα ειναι στρατηγικος συμμαχος των Βαρδινογιανηδων και ετσι θελουν να αποθαρρυνουν τον καθε Βγενοπουλο οτι παρ'ολη τη προταση μας κυριε εμεις θα εχουμε παλι το πανω χερι, αν τολμας ελα και βαλε τα λεφτα σου για να εχεις ενα 10-15%. Δεν ξερω αλλα καπως ετσι βλεπω τα πραγματα αλλα θα ηθελα να ακουσω πρωτα τι εχει να πει η οικ. Βαρδινογιαννη και τι θα απαντησει η αλλη πλευρα. Εν τω μεταξυ φοβαμαι οτι ωσπου να λυθουν αυτα τα θεματα και οι τυχον κοντρες των ενδιαφερομενων μερων, ο σχεδιασμος της ομαδος για τη νεα περιοδο, η προσληψη προπονητη και αλλα, θα μεινουν πισω και οι αντιπαλοι μας και ειδικα ο Ολυμπιακος θα κινηθει σε αδειο γηπεδο στην ελληνικη αγορα μεταγραφων. Οι τυχον μεταγραφες Αργεντινων και αλλων δεν με συγκινουν ιδιαιτερα σε πρωτη φαση, διοτι και δεν ξερουμε τι θα μας βγουν αλλα και η προσαρμογη τους θα παρει πανω απο εξη μηνες. Επομενως οι καλες ντοπιες μεταγραφες τυπου Κλειτον, Καρντοζο και αλλων ειναι μεγαλης σημασιας σε αυτη τη φαση.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου φίλε Κυριάκο. ¨Εχοντας στην πλάτη σου μερικές δεκαετίες παραπάνω (!!) από εμένα, αναμφίβολα έχεις περισσότερες εμπειρίες να αναμοχλεύσεις από το πάνθεον της αγαπημένης μας ομάδας, οπότε αυτόματα έχεις και μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτήν. Όπως έχω γράψει και στον ...Σκύλο, προσωπικά θέλω να διαττηρώ στον αφρό αισιόδοξα αισθήματα για το περιβόητο άνοιγμα των βιαστών της πράσινης ιστορίας, γιατί αυτό αποτελεί το τελευταίο οχυρό πριν ραγίσει οριστικά το γυαλί ανάμεσα σε εμένα και τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ας είναι, Απρίλης, Μάης κοντά το θέρος, που έλεγαν κι οι παλιοί. Ίδωμεν. Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς, ΝΙΚΟS77

Κυριακος είπε...

Νικο, το ιδιο θελω να ελπιζω και εγω, αλλα το παρελθον της οικογενειας και ξεροντας πως σκεπτονται οι επιχειρηματιες με κρατανε πισω. Κοντος ψαλμος αλληλουια! Χαρηκα που με επισκεφθηκες.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Κυριάκο και ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Τα όσα αναφέρεις σχετικά τις επιφυλάξεις που διατηρείς με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη.Γνωρίζοντας τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν οι οικογένειες ο θεός να τις κάνει τύπου Βαρδινογιάννη διατηρώ πολλές επιφυλάξεις για το άνοιγμα Ίδωμεν φίλοι μου
Νικόλα μιας και είσαι ο μικρότερος της παρέας κρατά την αισιοδοξία σου την χρειαζόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι
Καλή επιτυχία στο blogg εγώ να δούμε πότε θα αξιωθώ να φτιάξω το δικό μου και να είμαστε καλά να τα λέμε
ROCK_N_ROSES

Κυριακος είπε...

Rock n Roses χαρηκα για την επισκεψη. Θα τα λεμε και εδω και στο sportdog. Υπαρχουν εκει καποιοι που χρειαζονται τις δεουσες απαντησεις. Spread the word και ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα κυριακο...πιστεύω ότι αυτά που λες είναι σωστά γιατί με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας είναι λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί...θέλω να πιστεύω ότι αυτό το καλοκαίρι θα αλλάξει επιτέλους κάτι...και ότι δεν θα υπάρχει συμμαχία του βαρδινογιάννη εναντίον του βγενόπουλου...και πιστεύω ότι αν δώσουμε όντως 80 εκατ... 8α φέρουμε καλούς παίκτες...

Κυριακος είπε...

Μιχαλη απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι. Μακαρι! Εμεις προσπαθουμε για το καλο της ομαδας και οσοι νομιζουν οτι ειμαστε αμελητεα ποσοτητα κανουν ενα τεραστιο λαθος. Οταν ενωνονται οι φωνες οσο μικρες και ναναι ακουγονται. Καλη σου μερα!

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά να χαιρετήσω το νέο αυτό blogγια την ομάδα που αγαπάμε.Η άποψή μου για την ειλικρίνεια των προθέσεων του Βαρδινογιάννη είναι πως αυτή απλά δεν υπάρχει.Απλά πετάει το μπαλάκι στην ΠΕΚ λέγοντας πως αφου απλά θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναικό άδολα και χωρίς ανταλλάγματα ας το κάνουν.Βέβαια η οικογένεια με μια βολική συμμαχία με κάποιον φίλα προσκείμενο επιχειρηματία θα διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο.Εμένα αν ο Παναθηναικός φτάσει εκεί που του αρμόζει απλά δε με ενδιαφέρει.Τα μάτια μου θέλω να σταματήσουν να πονάνε και η καρδιά μου μαζί.Ότι έστω προσωρινά θα αλλάξει κάτι είμαι σίγουρος.Το ίδιο σίγουρος δεν είμαι για τις προθέσεις Βγενόπουλου.Μόνο το ότι έστω και με την παρουσία τους φαίνεται να τον στηρίζουν οι Γιαννακόπουλοι με κάνει λίγάκι αισιόδοξο.Το μέλλον θα δείξει και τότε θα κριθούν όλοι.Όσο για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς χρόνος θα υπάρχει αφού οριστικοποιηθεί η νέα μορφή διοίκησης,αν αυτό γίνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου όπως λέγεται.Εγώ πιο πολύ για τις προθέσεις ανησυχώ.
Κ_Καλέκας

Κυριακος είπε...

Φιλε Κ_Καλεκα καλως ηρθες στο Blog. Διαβαζω τη γνωμη σου και συμφωνω κατα βαση. Αλλα αν οι προθεσεις του Βαρδινογαιννη ειναι πονηρες αυτο δεν δειχνει μια νοοτροπια? Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν αυτος και οι συμμαχοι του εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο θα αλλαξει κατι στην ομαδα? Τα 80 εκατομυρια? Ποτε δεν υπηρξε προβλημα με τα χρηματα στην ομαδα. Η διοικηση και η νοοτροπια ηταν και ειναι λαθος. Επομενως αν παραμεινει κυριαρχος ο Βαρδινογιαννης και μαλιστα με μεγαλυτερο ποσοστο απο το 50%, θα ειναι σαν να "αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως". Βεβαια μετα απο την εκρηξη του κοσμου, ελπιζω ο Βαρδινογιαννης να τον υπολογισει και να προσπαθησει να αλλαξει, αλλα δεν φτανει μονο αυτο. Επισης αυτο που λες οτι "εστω προσωρινα να αλλαξει κατι" δεν πρεπει να ειναι το ζητουμενο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΔΗΝ.
Ας περιμενουμε λοιπον τα νεωτερα και να προσδοκουμε το καλυτερο.

Dgk είπε...

Geia sas paides
Psixraimia. Emena den me noiazei eite mpei o a eite o b stin Pae. To simantiko einai na mpoun ki alloi anthropoi kai episis ki alla kefalaia. Episis ego ton thelo ton Dusan. Ti lete gia afto to thema?

Κυριακος είπε...

dgk,
Καλως ηρθες και εσυ στη παρεα μας.
Σχετικα με τον Μπαγεβιτς εγω δεν εχω επιφυλαξη ως προς την προπονητικη του αξια και γενικα τη διαχειριση της ομαδας. Εκει που εχω αμφιβολιες ειναι η εμφυτη "απεχθεια" του προς παικτες "ονοματα", τα οποια εχει αναγκη ο Παναθηναικος και για λογους γοητρου. Εδω φοβαμαι οτι μελλοντικα μπορει να υπαρξει προβληματακι, ειτε με παικτες, ειτε με οπαδους, ειτε με διοικηση. Δηλαδη αν ο Εκι μεινει στην ομαδα και δεν βαλει μυαλο δεν βλεπω να περναει καλα με τον Μπαγιεβιτς. Θα ολοκληρωσω λεγοντας, αν τελικα αναλαβει ο Μπαγιεβιτς πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι και να του δωσουμε την ευκαιρια του. Εχει ικανοτητες, ξερει τη ελληνικη πραγματικοτητα, ειναι δυνατον να στρωσει την ομαδα και να διεκδικησει το πρωταθλημα, και μπορει βαζοντας νερο στο κρασι του σχετικα με τα ονοματα να σπρωξει τον Παναθηναικο μπροστα. Το εχει αποδειξει. Εξαλλου αν η ομαδα δεν ανακτησει το γοητρο της ειδικα στην Ευρωπη, δεν ερχεται και καλυτερος προπονητης. Ουτε παικτες για τον ιδιο λογο. Η ομαδα πρεπει να "αναστηθει" πραγματικα και τωρα ειναι η ωρα. Δεν υπαρχει πλεον αυριο. Πρεπει και εμεις να βοηθησουμε χωρις προκαταληψεις.