Απριλίου 30, 2008

ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Ο Παναθηναικος σημερα απεδειξε οτι εχασε το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια του εστω και αν ηταν κακος καθ'ολη τη διαρκεια του πρωταθληματος οπως και οι ανταγωνιστες του. Το 4-1 επι της ΑΕΚ για τα play off ηταν ενα εντυπωσιακο ξεσπασμα επανω σε μια ΑΕΚ που βολοδερνε χωρις αρχη και τελος. Βεβαιως αυτο δεν αφαιρει απο τον ΠΑΟ την αξια της εμφανισης του αλλα και την αξια της νικης. Αν αυτη η εμφανιση εχει συνεχεια, δεν αποκλειεται να διεκδικησει τη προνομιουχο δευτερη θεση που οδηγει στο Champions' League.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι το πρωτο ημιχρονο ηταν μια ονειρικη εμφανιση για την ομαδα μας. Μακαρι να επαιζε ετσι ολο αυτο το καιρο, θα ημασταν σιγουρα πρωταθλητες και με διαφορα. Η Αεκ εδειξε οτι δεν εχει προσωπικοτητα και ως συνηθως εχει σκαμπανευασματα. Καλη συνεχεια μπας και δουμε ασπρη μερα.
Σπυρος Δεβλετζης

Katerina ante portas είπε...

Γιατί ήταν κακός φίλε μου;
-Kαλημέρα!

Κυριακος είπε...

Κατερινα, η ομαδα ειχε μετρια εως κακη αποδοση σε ολο το πρωταθλημα, αλλα η αντιστοιχη μετριοτητα των ανταγωνιστων της την κρατησαν κοντα στη κορυφη μεχρι λιγο πριν τη ληξη του πρωταθληματος. Στο κρισιμοτερο σημειο και ενω ειχε περασει στη κορυφη, εδειξε οτι δεν ειχε τη ψυχολογια του πρωταθλητου και εχασε αδικαιολογητους και συνεχεις βαθμους στους τελευταιους 5-6 αγωνες. Το πουλακι πεταξε οπως γινεται τα τελευταια 12 χρονια μεμια εξαιρεση το 2004. Κριμα!