Μαΐου 05, 2008

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Ενω οι Παναθηναικοι σαν γνησιοι ....Ελληνες τρωγονται μεταξυ τους και ετοιμαζονται τα μεγαλα κανονια και οι μαχες στρατηγικης σε ιδιοκτησιακο επιπεδο, στην αλλη οχθη ο πραγματικος αντιπαλος που ειναι ειναι ο Ολυμπιακος και ο κ. Κοκκαλης, παρακολουθουν τα τεκταινομενα και απ'οτι φαινεται ειναι ετοιμοι να κανουν ρελανς. Γενναται επομενως το ερωτημα με δεδομενη την οικονομικη ενισχυση αμφοτερων πιθανον μεσα απο το σχημα μιας πολυμετοχικοτητας και σε παρομοια οικονομικα επιπεδα, θα μπορεσει ο κ. Βαρδινογιαννης, με δεδομενο οτι δεν θα εχει τελικα την οικονομικη υπεροπλια εναντι του Ολυμπιακου, να εξοπλισει τον Παναθηναικο σε τετοιο βαθμο ωστε να αμφισβητησει την παντοκρατορια του αντιπαλου? Οταν ο κ. Κοκκαλης εχει δημιουργησει μια κατασταση στο ελληνικο ποδοσφαιρο και κρατα τα σκηπτρα, θα μπορεσει ο κ. Βαρδινογιαννης να αμφισβητησει την κυριαρχια του δεδομενου του σεναριου της ισης οικονομικης επιφανειας? Πως θα καταφερει να κτυπησει τον αντιπαλο του, οταν το παρελθον του δειχνει οτι ποτε δεν καταφερε ουτε καν να τον αγγιξει.
Αφηνοντας λοιπον στην ακρη τα βεγγαλικα της πολυμετοχικοτητας και την αυξηση των διατιθεμενων πορων, ο κ. Βαρδινογιαννης πρεπει να αναρωτηθει και να βρει απαντηση στο πως θα μπορεσει να αντιμετωπισει εναν πανισχυρο αντιπαλο που τον αφησαν να διογκωθει επι 12 χρονια ανενοχλητος. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος της οικ. Βαρδινογιαννη, οτι δεν μπορεσαν να αντισταθουν στη λαιλαπα που λεγεται Κοκκαλης και εφθασαν τον Παναθηναικο να ειναι ο φτωχος συγγενης. Οποιοδηποτε και να ειναι το ιδιοκτησιακο καθεστως που θα προκυψει, καθηκον του κ.Βαρδινογιαννη θα ειναι να υψωσει το αναστημα του και να εμποδισει τον κ.Κοκκαλη να κανει παιγνιδι μονος του σε ολα τα επιπεδα. Ειδαλλως να μην οραματιζομαστε μια νεα ....Τσελσυ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σου κυριακο...κοιτα...ο ''θειος'' εδω και τοσα χρονια εχει καταφερει να κανει ολους τους εξωαγωνιστικους παραγοντες να τον σεβονται και να εχει την ευνοια τους...δηλαδη...εχει δημιουργησει την παραγκα που στα δυσκολα τον ξελασπωνει...εχει γεμισει ολη την επο με δικους του αν8ρωπους και στα δυσκολα κατι σκαρφιζονται(βαλνερ)...υπαρχουν και αλλοι παραγοντες...αυτο πρεπει να ντιμετωπισει ο τζιγκερ...στον τζιγκερ δεν φερονται ετσι...πρεει να αλλαξει αυτην την κατασταση...

Κυριακος είπε...

Μιχαλη, ναι πραγματι ο "Τζιγκερ" πρεπει να αρθει στο υψος της ομαδας και να διεκδικησει ισοτιμια απο τον Κοκκαλη. Δεν ειναι δυνατον να αφηνει αυτη την υπεροψια του αναπαντητη σε ολα τα επιπεδα. Ειναι ηδη στο τιμονι του ΠΑΟ 5 χρονια και δεν μπορει πλεον να του δικαιολόγειται απειρια. Πρεπει να παρει τη κατασταση στα χερια του. Ελπιζω το νεο σχημα που θα προκυψει να εχει καποιον να τον βοηθησει σ'αυτο.