Μαρτίου 15, 2009

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΟ 0-1


Αντι ο Παναθηναικος και ο κατα μερικους προπονηταρας του, να "ξεθυμανουν" πανω στον υποβιβασθεντα Θρασυβουλο και να προσφερουν αν μη τι αλλο λιγη χαρα στους οπαδους του, καταφεραν να φανει η ομαδα μιζερη και να εκτελει καταναγκαστικα εργα.

Σε ενα παιγνιδι που υπερισχυσε η μετριοτητα, ο ΠΑΟ ηταν τυχερος να παρει το παιγνιδι και με δεδομενη την ισοπαλια του ΠΑΟΚ να αποκτησει προβαδισμα στα play offs. Αυτο ομως δεν αναιρει την κακιστη εμφανιση του, επιβεβαιωνοντας για μενα οτι οι προοπτικες του ειναι περιορισμενες. Εξακολουθω να πιστευω οτι ο Τεν Κατε με οτι προσοντα και αν του ανακαλυπτουν δεν "το εχει", και το κοουτσαρισμα του δεν δινει τιποτα το ιδιαιτερο που να σε κανει να πιστεψεις οτι ερχονται καλυτερες μερες και αξιζει να περιμενεις. Αν οι διοικουντες τον κρατησουν, προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα δουμε τιποτα καλυτερο του χρονου, εκτος και αν φερουν 2-3 παικταραδες.
Θα φροντισουν δε, να κρατουν απασχολημενους τους φιλαθλους για 4 μηνες με υπο μεταγραφη παικτες, ωστε προσμενοντας να μη αντιδρασουν σε μια κατασταση που δεν δειχνει κατι το διαφορετικο απο περυσι. Ακομη και η πολυμετοχικοτητα ξεσκεπαστηκε και φανηκε οτι τα αισθηματα δεν ηταν και τοσο αγνα. Το λουκι που εχουν βαλει τον Παναθηναικο ειναι μακρυ και σκοτεινο και το μελλον του αδηλο. Εγω δυστυχως θα ηθελα αλλα δεν μπορω να ελπιζω σε τιποτα εστω και αν υπαρξουν μερικα πυροτεχνηματα. Η ομαδα εχει χασει την αιγλη της στο ποδοσφαιρικο στερεωμα και αυτο ειναι ενα αρνητικο επιτευγμα των ιδιοκτητων της, παλαιων και νεων.

6 σχόλια:

Our Greek tv είπε...

Να σου πω την αλήθεια το χω πει πολλές φορές δε θέλω να φύγει ο Τεν Κάτε. Δεν έχουμε δει καν παίκτες του. Μια χρονιά ακόμα τη θέλω να κρίνω. Αρκεί να υπάρχουν σωστοί άνθρωποι στα υπόλοιπα πόστα. Και παίκτες της ΠΡΟΚΟΠΗΣ γιατί αρκετοί μας λείπουν.
Και να φύγει τι νομίζεις θα φέρουν; Έρχεται προπονηταράς στην Ελλάδα;;
Δεν το είδα το παιχνίδι αλλά σίγουρα τι όρεξη να 'χουν; Αυτοί ήταν δημόσιιοι υπάλληλοι όταν πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Τώρα θα παίξουν που κηνυγάμε 2η θεση;;;

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι βρε αδέλφιαμ όχι να μείνει και άλλο ο άσχετος! Ας τον δώσουν στο Θρασύβουλο ή στον ΟΦΗ και αν τους ανεβάσει και μάθει από κοουτσάρισμα ας τον πάρουν του χρόνου για τους νέους και σε καμιά δεκαριά χρόνια (όταν θα έχει μεστώσει) να τον προωθήσουν την πρώτη ομάδα.

Δεν το βλέπετε; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΟΣ όπως λες Κυριάκο, δεν το έχε το κοουτσάρισμα.

Δεν έχει καθιερώσει ένα λαινούργιο παίκτη και σήμερα (πλην Βύντρα του γκολτζή), εμμιά μήνες μετά ψάχνεται. Τι άλλο να δούμε με αυτόν τον καραγκιόζη, αμάν!

Θυμηθείτε το, στα πλέϊ οφφ κινδυνεύουμε να βγούμε κάτω και από Λάρισσα και να παίζουμε Ιντερτόττο. Οι βαθμολογικές διαφορές δεν είναι σαν πέρυσι, η διαφορά 2ου με 5ο διαιρείται δια του 5 και το πιθανότερο είναι να έχουμε 0 διαφορά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και 1 ή 2 από Λάρισσα!!!! Ποιόν από αυτούς θα πάρουμε εκτός έδρας;; Κια με ποιά ψυχολογία θα πείξεις το Αεκάκι το οποίο έχει πάρει 4 βαθμούς από μας φέτος και μεις 1;;;; Και παίζει και μπάλλα. Αμ ο ΠΑΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν λειτουργει τιποτα.Για τιs προθεσειs τηs διοικησηs θα πεισθουν και οι τελευταιοι οταν αντι να φερνουν παικτεs θα πουλανε τον αφρο.Ενδιαφερον μονο για κονομα και στα τετοια μαs ιστορια και προσδοκιεs για γιγαντωση τηs ομαδοs.Πρεπει να αντιδρασουμε στο βιασμο του ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα ΡΑΧΟΥΛΑ-Κάτω Βοτσαλάκια 0-1 !
Φίλτατοι η κατάσταση εχει ξεφύγει τελείως. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ.
Εγω θα σας πάω αλλού , εκεί που η ζημιά είναι τεράστια και δεν ασχολείτε κανείς.

Τι να πεις για το παιχνίδι? Τα είπαν άλλοι.. Εγώ θα πάω αλλού το θέμα. Επειδή έχει περάσει στο.... ΝΤΟΥΚΟΥ ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τις Σέρρες, (η μεγαλύτερη ξεφτίλα δηλαδή), καλό είναι να θυμηθούμε κάποια πράγματα, που πάντα είναι ΩΦΕΛΙΜΑ και διδακτικά….!!! Διάβασα από κάποιους άλλους ομοϊδεάτες μερικά και σας τα παραθέτω.!!!
Δεν ξέρω, δεν είδα, αλλά
«όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» , έτσι δεν λέει η παροιμία.?? Διαβάστε λοιπόν.

«Αυτοί μας έχουνε χεσμένους όλους και μας έχουνε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τρέχαμε 10000 κόσμος προχτές στην Λεωφόρο για… να στηρίξουμε… Να στηρίξουμε την παιδική χαρά: Τρα λα λα, τρα λα λα, ένα φράγκο η βιολέτα, τσικο λελέτα, τσίκο λελέτα !!» Έγραφε ο ένας. «Τον φάγαμε τον <@@@> από τις Σέρρες….. και λοιπόν??? Πρώτη φορά είναι?? Συνέχισε ΠΑΤΕΡΑ να τους δίνεις συγχαρητήρια για το Χ στο Gay-stadium….Ανανέωσε τα συμβόλαιά τους με πολλαπλάσιες αποδοχές, ενώ δεν μπορούν να δώσουν την μπάλα στα 2 μέτρα….» έλεγε άλλος. Να συμπληρώσω κι εγώ... Εσύ ξιφομάχε.... Κάνε ΜΟΚΟ..... όλο μπλα μπλα και μπλα μπλα είσαι.!!!! Αν εσύ ντρέπεσαι να ήσουν οσφπ...όπως είπες... Τότε ο Πρόεδρος της ομάδας τι πρέπει να κάνει?? Πόσο να ντρέπεται για τον αποκλεισμό??!!! Ο Τζίγγερ δεν είπε τίποτα.... Γιατί?? Ακόμα δεν έχει συνέλθει από το ... ψητό αρνί που έφαγε.???!!!!

Όμως το πιο ΘΛΙΒΕΡΟ είναι το παρακάτω που έγραψε ένα παιδί ακόμα. Διαβάστε το .
«Δεν το είδα το ματς αλλά όταν είδα το αποτέλεσμα δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση. Είμαι 23 χρονών και μόνο τέτοιες αναμνήσεις έχω στο μυαλό μου. Μικρή ομάδα είμαστε αυτή είναι η αλήθεια. Μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Οι μόνοι που έμειναν να αναπολούν τις ένδοξες μέρες δυστυχώς είναι οι οπαδοί. (Και οι μικρότερες ηλικίες που δεν ξέρουν προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους για το ποιος πραγματικά θα έπρεπε να είναι ο ΠΑΟ). Ομάδα της πλάκας καταντήσαμε που μόνο στα ματς με τον γαύρο και στην Ευρώπη παίζει μπάλα για το γαμημένο το γόητρο. Μπάλα ΤΕΛΟΣ για μένα. Δεν θα φτάσω τα 30 μου να χαλιέμαι και να καταστρέφω ηθελημένα την ζωή μου. Ο Παναθηναϊκός είναι ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. Όπου και η τελευταία ελπίδα πεθαίνει. Γιώργος.».!!
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ?? ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ??!!! Δεν στεναχωρήθηκα τόσο.... ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.!!!! Δημοσιεύτηκε σε blog στις 5/3/2009ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!! ΤΕΛΟΣ.-
Και μην ξανακούσω την λέξη ΥΠΟΜΟΝΗ που βρισκόμαστε? Στο 1500 και περιμένουμε πότε θα έρθει το 1821?!!!

Ερασιτέχνης σημαίνει φανέλα. Και φανέλα σημαίνει παιχνίδι, αγώνας και νίκες, δηλαδή ο λόγος για να υποστηρίζεις μια ομάδα. Η αθωότητα στο ποδόσφαιρο χάθηκε όταν οι ομάδες έγιναν ανώνυμες εταιρείες και, εκτός από το παιχνίδι, άρχισαν να μετράνε οι μπίζνες και το επιχειρηματικό όφελος». Τάδε Έφη Α. Τσίπρας σε συνέντευξη περί ποδοσφαιρικών και φυσικά δεν αμφιβάλει κανείς ότι είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.!! Διαφωνεί κανείς στα λεγόμενά του?? Εγώ ΟΧΙ.!! (Και δεν τον «πάω» κι όλας, αλλά η αλήθεια είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.). Θα μου πει κάποιος , τώρα γιατί μας τα λες αυτά???
ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.... (και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε).!!

« ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ & ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (Κυπέλου με Σέρρες) ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ (επιτρεπόταν δηλαδή), ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ? ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ? ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! ΤΑ ΛΕΜΕ! »
Κάπου το... βρήκα και σας το αφιερώνω.... Γράφτηκε από κάποιον ομοϊδεάτη μας, στις 5/3/2009. !!

Να συμπληρώσω κι εγώ κάτι... Εκεί καταντήσαμε να μην ξέρουμε τι συμβαίνει γύρο μας.!!! Μπας και έχει δίκιο ?? 1 προς 12 το ΔΙΠΛΟ των Σερρών !!!!!! Στοίχημα δεν παίζω , ξέρει κανείς να μου πει αν άλλος αγώνας φέτος είχε τέτοια απόδοση ??!! Δηλαδή , με την λίγη αριθμητική που ξέρω ….. Βάζεις 10.000 € και παίρνεις 120.000,00 € (ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΧΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ…..)!!! Γιατί αν βάλεις 10.000.000,00 € θα πάρεις 120.000.000,00 € !!!!!! ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΤΕ από τα μηδενικά.???? Όσο για το παιχνίδι με Σέρρες (κύπελλο).... αγωνιστικά ο Προπονητής την έκανε την ΣΤΡΑΒΗ και ήταν και μεγάλη.... Δεν βγάζεις τον ΣΙΜΑΟ (ένα κέντρο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ)... Για να βάλεις επιθετικό.... βγάζεις ΑΜΥΝΤΙΚΟ.!!! ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ??? Τρία μπαλάκια μας έβαλαν στις αντεπιθέσεις!!! {Πρώτη φορά έκανε αλλαγή τον Σιμάο.....}!! Ούτε βάζεις τον Βύντρα δεξιά... (έκανε το πέναλτι... Και το 0-2) δεν είχες άλλον δεξιά ?? Είχες.!!! Βγάζεις τον Γκούμα ας πούμε... Κάτι δεν μου πάει καλά αν τα συνδυάσω όλα μαζί.....!!!!!!! ΧΑΙΡΕΤΕ !!! Κι αγαλλιάστε...... μέρες που έρχονται.!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM" ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης. Και ειδικότερα από τις δύο ατάκες του ισχυρού άνδρα των Σερραίων. "Ποιος είναι ο Πατέρας;" και "στον Παναθηναϊκό δεν ξέρουν τι θέλουν"!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.... ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑ.!!!!!
Είδες Πατέρα πόσο σε υπολογίζουν ??!!!!! ΡΙΞΤΟΥΣ 4-5 ΓΚΟΛΑΚΙΑ.....αλλά βλέπεις στα έριξαν αυτοί.!!!
ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ πηγαίνεις Σέρρες... και να θέλέι Νίκη ο ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑΣ.... τότε Πατέρα σε ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΚΑ.... ΡΙΧΤΟΥ 5 ΓΚΟΛ και στείλτον ΠΙΣΩ.!!!!!
Αλλά είπαμε... δώσε θάρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι.!!!

Ανώνυμος είπε...

O 10 Κατε ειναι για να φευγει... χθες.
Μια χρονια ενα καλο ημιχρονο!
8 μηνες μαθαινει τους παιχτες,8 μηνες ψαχνει 11αδα και τα κολληματα που εχει ειναι αμετρητα.
Στο κατω κατω αν δεν μπορει να βαλει σε σειρα ονοματα οπως: Σαριεγκι-Ματος-Υβ-Πετρο-Βυντρα-Νινη-Σιμαο-Τζιωλη και τους υπολοιπους, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ Μπαρτσα και Τσελσι;
Δεν μπορω να ξεχασω τη δηλωση για
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Που τους βρισκουμε ολους αυτους;

Υ.Γ. Αντωνιου, μηπως να την εκανες και συ σιγα σιγα,κουλτουροειδημονα του ποδοσφαιρου που τους δουλευεις ολους και καλα τους κανεις...Εμεις ομως τι φταιμε;