Φεβρουαρίου 04, 2009

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΟ 0-0

Αν ο Παναθηναικος επιζητει να κατακτησει το Κυπελο Ελλαδας, σημερα με την αποδοση του εδειξε οτι δεν το δικαιουται. Εμφανως καλυτερη ομαδα οι Σερρες εχασε την ευκαιρια να κερδισει τον Παναθηναικο. Οι νεαροι παικτες της αν και με πολλες απουσιες, εδειξαν οτι ο Παναθηναικος αντιμετωπιζεται πλεον στα ισα απο οποιονδηποτε αντιπαλο. Δεν αποτελει πλεον το φοβητρο για τις μικροτερες ομαδες και δεν εχει το σεβασμο τους.

Ο Τεν Κατε ως συνηθως εδειξε την αδυναμια του να διαχειριζεται εναν υποτυπωδως δυσκολο αγωνα. Κοντρα σε ενα αντιπαλο χωρις ονομα και που προς τιμη του επαιξε οχι μονο ανοικτα αλλα και στα ισα τον Παναθηναικο, δεν μπορεσε να συνθεσει ενα πλανο που θα απεφερε μια νικη εστω και δυσκολη. Οι παικτες χωρις ειρμο και ηθικο δεν εκαναν ουτε ΜΙΑ (1) ευκαιρια και δεν υπηρχε ουτε ενας διακριθεις. Λυπηρο αποτελεσμα και ακομη πιο λυπερη η εμφανιση του Παναθηναικου.

Καθε μερα με οτι συμβαινει, φαινεται οτι ο Παναθηναικος βρισκεται σε ενα μεγαλο "λουκι" και το επιζητουμενο ειναι ποτε και πως θα βγει απο αυτο. Θα μπορεσει μια νικη η η προκριση σε βαρος της Βιγιαρεαλ να το επιτυχει? Πολυ αμφιβαλλω. Η ομαδα οπως φωναζουμε μηνες τωρα ειναι αρρωστη και οι υπευθυνοι δεν φαινονται ικανοι να την γιατρεψουν. Ειναι γνωστα αυτα που συμβαινουν και ειναι κουραστικο να τα επαναλαμβανουμε σε καθε ματς αλλα δυστυχως τα αποτελεσματα μας δικαιωνουν.
Το χειροτερο ειναι οτι ειμαι τοσο απογοητευμενος που δεν πιστευω οτι θα ξεμπλεξουμε γρηγορα και ευκολα. Και τα σωστα μετρα ΑΝ παρθουν, θελει και ενα περιθωριο χρονου να αποδωσουν. Και εχουμε περιμενει τοσο πολυ που αμφιβαλλω αν μας εμεινε αλλη υπομονη.
ΚΡΙΜΑ για τον Παναθηναικο μας.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" χαρακτήρισε τους παίκτες του πριμαντόνες, λέγοντας πως επειδή έμαθαν πως ο αντίπαλο θα κατέβει με αναπληρωματικούς, θεώρησαν ότι δεν θα χρειαζόταν να προσπαθήσουν για να πάρουν την νίκη.

«Εμφανιστήκαμε σαν ένα σύνολο από πριμαντόνες! Για να μπορεί να κερδίζει μια ομάδα, πρέπει να έχει κίνητρο. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών δεν ήταν στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε από την ώρα που φτάσαμε στο γήπεδο. Γινόντουσαν συζητήσεις ότι ο αντίπαλος θα παίξει με νέους παίκτες και οι δικοί μας πίστεψαν ότι θα τα καταφέρουν χωρίς προσπάθεια» ήταν τα λόγια του Τεν Κάτε.

ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΛΟΓΕΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ναι, ήταν Παναθηναϊκός! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μεγαλειώδης εμφάνιση (δεν έχει σημασία το ισόπαλο αποτέλεσμα).! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς άλωσε τη Μάλαγα με 81 – 69 έσπασε το αήττητο των Ισπανών και έβαλε στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.{ΠΡΩΤΗ θέση? Τι είναι αυτο ρε παιδιά?}!! Άμυνα που τσάκιζε κόκαλα στο δεύτερο μέρος από το τριφύλλι! ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.. Η ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ και στον επαναληπτικό στο Ο.Α.Κ.Α. η ομάδα της Βιγιαρεάλ.... ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.!!! Τελικά η ΑΜΥΝΑ που όλοι φωνάζαμε... Τσάκιζε κόκαλα εχθές , ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.!!! Δύο μεταγραφάρες έγιναν και να το αποτέλεσμα... και μάλιστα μέσα στην Ισπανία .!!!!
Δεν έχει σημασία που δεν ήταν στην Μαδρίτη ή την Βαρκελώνη.....και στις Σέρρες το ίδιο είναι.!!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.??!!! Μόνο εμείς οι δύο?? Μήπως κάνουμε ΛΑΘΟΣ??!!!

Ο Ολλανδός, κατηγόρησε τους παίκτες του λέγοντας ότι απέναντι σε μικρές ομάδες το Τριφύλλι έχει πρόβλημα.!! Έχουμε πρόβλημα στο θέμα της νοοτροπίας Έχω παρατηρήσει ότι η έλλειψη νοοτροπίας απέναντι στις μικρές ομάδες δεν είναι εφετινό».
«Ο Ντέιβιντ θα χρειαστεί καιρό μέχρι να παίξει. Είχε σταματήσει προπονήσεις από Νοέμβριο και έτσι πρέπει καλύψει χαμένο έδαφος».

Απο τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ να παίξει!!!! Και υποτίθετε πως τον πήραν για να παίξει C.L. ??!!! Όσο για τον Λεονάρντο απο Άγιαξ...... οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο Π.Α.Ο. θα βάλει κάποιον όρο στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, για να είναι εξασφαλισμένος λόγω των δύο σοβαρών τραυματισμών που είχε στο παρελθόν ο παίκτης στο γόνατο. Κάτι που ο Λεονάρντο δέχεται χωρίς αντιρρήσεις.
ΚΑΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ???!!!!

Greg.... NIKO77 ... ΔΙΟΝΥΣΙΕ... ΚΥΡΙΑΚΟ... ΕΔΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ???

Ανώνυμος είπε...

Ιθύνοντες και υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Συλλόγου, ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ !!!

Το καλοκαίρι, ξεκίνησε ένα όνειρο: Η δημιουργία ενός μεγάλου Παναθηναϊκού. Μας δώσατε να καταλάβουμε πως επιτέλους θα άλλαζαν τα κακώς κείμενα, που χρόνια τώρα ταλαιπωρούσαν το σύλλογό μας. Έγιναν σπουδαίες μεταγραφές, αλλά και πολλά λάθη, αλλά όλα είναι στο πρόγραμμα...Εξάλλου, «ουδείς αναλάθητος»...

Και ο κόσμος, ήταν μαζί σας. Σας πίστεψε και έτρεξε να αγοράσει διαρκείας.
Και ο κόσμος, ήταν μαζί σας. Τσακώθηκε με τη γυναίκα του για να πάει γήπεδο την Κυριακή.
Και ο κόσμος, ήταν μαζί σας. Έκλεισε τα αυτιά του στις γκρίνιες των ΜΜΕ...
Και ο κόσμος, ήταν μαζί σας. Φώναξε σε όλους πως ο ΠΑΟ είναι ομαδάρα !

Έχουν περάσει έξι μήνες όμως και το όνειρο που περιμέναμε να δούμε, δεν ήρθε ποτέ. Φαίνεται πως κοιμηθήκαμε τόσο βαριά που κι αν το είδαμε, δεν το θυμόμαστε πια...

Δεν λέω. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Η πρόκριση στους 16 του Champions League, δεν είναι και μικρό πράγμα. Αλλά «εν το Ελλάδι», τι γίνετε ρε παιδιά; Για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η κατάσταση; Όλος ο φίλαθλος κόσμος αναρωτιέται...Είμαι σίγουρος πως άλλο τόσο αναρωτιέστε κι εσείς.

Πολλοί έχουν πει πως φταίνε...εξωαθλητικοί παράγοντες...Παράγκες, συμφέροντα κ.α....Εγώ δεν το νομίζω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως, ισχυροί επιχειρηματίες με στόλους και βιομηχανίες σαν εσάς μπορούν να επιτρέψουν σε μία επένδυσή τους να γίνει έρμαιο ξένων συμφερόντων...Μετατρέποντας την ΠΑΕ σε πολυμετοχική, κάνατε όλοι επένδυση στην ομάδα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς...Έκπληκτος όμως, δυστυχώς βλέπω πως μέρα με τη μέρα η ομάδα, μοιάζει ολοένα περισσότερο με χρηματιστηριακή μετοχή που τηνει στο limit down της...! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ !!! Θα μου πείτε τώρα «Και τι να κάνουμε εμείς, αν οι παίχτες δεν αποδίδουν στο γήπεδο;»...Σωστά. Όμως σας πληροφορώ πως μέσα στα καθήκοντα μίας ΔΙΟΙΚΗΣΗ, είναι ΚΑΙ η απόδοση των ποδοσφαιριστών. Η δουλειά σας δεν ολοκληρώνεται με την απόκτησή τους...

Και βλέπω να γίνονται γιορτές φιάσκα.
Και βλέπω να τσακώνεστε για το ποιος έχει το μεγαλύτερο...κότερο...
Και βλέπω να μην γίνονται μεταγραφές «Που θα κάνουν ΜΠΑΜ».
Και βλέπω να μην κερδίζουμε τα ντέρμπι.
Και βλέπω να μην κερδίζουμε τη δεύτερη ομάδα του Πανσεραικού.
Και βλέπω -12 από την κορυφή
Και βλέπω φαγωμάρα και γκρίνια...

Ιθύνοντες και υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Συλλόγου, ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ...
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ...

Αργύρης, ένας ακόμα βάζελος !

Κυριακος είπε...

Τι να πω ρε Πρασινοσκουφη? Αισθανομαι απογοητευμενος. Εχω σιχαθει τη κατασταση. Τα λεγαμε οτι θα μαθουν στις πλατες του Παναθηναικου και ΔΥΣΤΥΧΩΣ βγηκαμε αληθινοι. Κοινη λογικη ηταν. Τα λεει και ο Αργυρης σωστα.
Αντε τωρα απο την αρχη και εφοσον δεν διασπασθουν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΘΑ ΘΕΣΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΣΗ ΣΚΕΨΗΣ.ΜΗΠΩΣ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΓΙΑΝΝΗ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Argentok,να μην εισαι τοσο σιγουρος οτι αλλο τοσο αναρωτιουνται κι αυτοι!Που τις ειδες εσυ τις σπουδαιες μεταγραφες που εκαναν?Γιατι εγω δεν τις βλεπω!Οσο για την επενδυση που λες οτι εκαναν,δεν νομιζω να τους πολυνοιαζει!Εγω πιστευω πως μονο ο Γιαννακοπουλος κλαιει τα λεφτα του!Ο Βγενοπουλος στην καραπουτσ.....αρα του,να κανει την εμφανιση του ηθελε,ο Τζιγγερ δεν εβαλε δεκαρα,οι αλλοι τωρα εβαλαν ψιχουλα(γι'αυτους)και δεν πολυκαιγονται,τι να πω δεν υπαρχει λογικη εξηγηση αλλη!Πρασινοσκουφη,τι να λεμε τωρα τα παντα ολα ειδαμε με δαυτους,που λεει κι ο Μητσηκωστας!Βγηκανε σημερα στις φυλλαδες και γραφουν για τον Γιακουμπ!Για..κουμπωσε λεει ο ενας,κερδος λεει ο αλλος,τι ναπεις!Τους τα σκασανε να γραψουν δυο καλα λογια για το νεο τους ...αστερι,ετσι για να χαφτουν οι ηλιθιοι οι οπαδοι(ετσι μας θεωρουν,ο δε Τζιγγερ μας μισει κιολας επειδη του βρισαμε την μανα στο συλαλλητητριο!Ετσι ειστε λεει,τωρα θα δειτε που θα τον παω εγω τον παναθηναικο σας!Στον πατο!)Μην περιμενετε τιποτα παιδια απο ανθρωπους που δεν ενδιαφερονται για τον παναθηναικο!Που δεν ενδιαφερονται για την ιστορια του συλογου!Που δεν ενδιαφερονται για τους παλαιμαχους,που απο κομπλεξ κατωτεροτητος κατεβαζουν τα τροπαια του συλλογου για να κρεμασουν τους χορηγους που αυριο δεν θα χορηγουν επειδη η ομαδα θα πηγαινει απ το κακο στο χειροτερο,διοτι δεν μπορει να μην δοθηκε ανωθεν εντολη(γιατι οι αλλοι δεν ειχαν τιποτα να επιδειξουν)να κατεβουν τα τροπαια και να τα κατεβασε καποιος...υπευθυνος,λεει σκηνοθετης!!ετσι γιατι του γουσταρε!Πως ειναι δυνατον να ειναι ακομη εκει μεσα αυτοι οι Αθανασοπουλοι,Παρθενοπουλοι,Βουτσαραδες και λοιποι που τοσα χρονια τους ειχε ο Τζιγγερ και τους αλλαζε θεσεις,γιατι ηταν απ'τους λιγους,αν οχι οι μονοι,που του λεγανε yes master?Τι αλλο να περιμενουμε λοιπον?Τις μπουρδες περι καινουργιας ομαδας,περι σπουδαιων μεταγραφων,περι αλλης σελιδας,κλπΤα ιδια δεν ακουμε καθε χρονο?Δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο την ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,απομακρυνση της οικογενειας απο τον παναθηναικο!Ενα συλαλλητηριο αλα ΠΑΟΚ,που εδιωξε τον Γουμενο!Αλλα βλεπεις εμεις οι παναθηναικοι ειμαστε "μαριτσες"!Τυπου Κοντου!Ετσι δεν γινεται τιποτα!Οι παλιοι παναθηναικοι αν εχουν το κουραγιο να αντιδρασουν και να παρουν την κατασταση στα χερια τους!Αλλοιως δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΚΡΟΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!

krambambuli είπε...

Ο Λεοναρντο είχε στην καριέρα του τρεις πολύ σοβαρούς τραυματισμούς κι όχι δύο που γράφτηκε στον τύπο. Επίσης είναι παιδί διαμάντι, μόνο που όταν δε γουστάρει φεύγει στο μέσο της προπόνησης χωρίς να ρωτήσει κανένα, βρίζεται με όλο τον κόσμο, αλλά μετά πάντα ζητάει συγγνώμη. Κι ένα ευρώ σ αυτόν τον παίκτη είναι πεταμένα λεφτά, αλλά πάλι δικά μου είναι; Μπράβο στο σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, πέτυχε διάνα, φοβερή επιλογή. Για να ξεκουράζει το Γιώργαρο μιά χαρά είναι. Τελειωμένος από τους σοβαρούς τραυματισμούς θα έρθει ν αράξει στην ηλιόλουστη Αθήνα και μπορεί να παίζει που και που και λίγη μπαλίτσα. Οποιος θεωρεί όλα αυτά υπερβολή, ας ρωτήσει οποιονδήποτε ασχολείται σοβαρά με το ολλανδικό ποδόσφαιρο.

stathis είπε...

"Ο Τεν Κατε ως συνηθως εδειξε την αδυναμια του να διαχειριζεται εναν υποτυπωδως δυσκολο αγωνα."

Ο τεν κατε φταίει όντως, οι κλείτον ρουκάβινα τι έγινε?
Ο Παναθηναικός είναι ίδιος όπως τα τελευταία χρονια, προπονητές άλλαξαν παίκτες άλλξαν, διευθηντές άλλαξαν αλλά... Φταίει ο Τεν Κάτε.

stathis είπε...

"«Εμφανιστήκαμε σαν ένα σύνολο από πριμαντόνες! Για να μπορεί να κερδίζει μια ομάδα, πρέπει να έχει κίνητρο. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών δεν ήταν στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε από την ώρα που φτάσαμε στο γήπεδο. Γινόντουσαν συζητήσεις ότι ο αντίπαλος θα παίξει με νέους παίκτες και οι δικοί μας πίστεψαν ότι θα τα καταφέρουν χωρίς προσπάθεια» ήταν τα λόγια του Τεν Κάτε.

ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΛΟΓΕΡΑ....."

Τρια πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ

stathis είπε...

και τελιώνω με τρίτο ποστ γιατί είμαι πολύ τσαντισμένος. Μόνο εγώ είδα παίκτες αδιάφορους και χωρίς πάθος για νίκη? Σε τι φταίει ο Τεν Κάτε (ΧΤΕΣ). Πάω για μπάλα και έρχομαι να διαβάσω τα σχόλια σας..

Κυριακος είπε...

Εγω τοσο καιρο λεω οτι φταιει ΚΑΙ ο Τεν Κατε.
Εγω λεω οτι σε ενα τιμ την ευθυνη την εχει πρωτιστως ο αρχηγος. Ο προπονητης ειναι ο ΗΓΕΤΗΣ και οι παικτες ακολουθουν.
Εγω λεω οτι δεν μπορουμε να αφηνουμε απ'εξω τον προπονητη και να χαιδευουμε αυτια.
Εγω λεω οτι τα εχουμε πει και για τους παικτες και οτι επισης παρ'ολα αυτα υπαρχει σοβαρη ενισχυση εν σχεσει με περυσι εστω και αν δεν ειναι τεραστιου επιπεδου.
Εγω λεω τι βλεπω στο γηπεδο σαν αποτελεσμα των ενεργειων του προπονητη, τι αλλαγες κανει στο ημιχρονο και τι κινησεις να βελτιωσει την εικονα.
Εγω λεω οτι οταν βγαζεις τον Κλευτον που δεν εχει σταθεροποιηθει και δεν εχει βρει ακομη τα πατηματα του και μου βαζεις τον Καραγκουνη να το παρει με το "παθος" του, ειναι λαθος και πανικοβλητη κινηση απο εναν μεγαλο(!) προπονητη.
Εγω λεω οτι οπως εσυ ζητας περιθωριο χρονου για τον Τεν Κατε θα επρεπε και να δωσεις τον ιδιο χρονο στους Κλευτον, Ρουκαβινα που μαλιστα μεχρι τωρα επαιζαν λιγο, κυριως ο δευτερος.
Εγω λεω οτι γι'αυτο εφεραν τον Τεν Κατε, να καταφερει οτι δεν καταφεραν οι προηγουμενοι. Δεν το βλεπω.
Εγω βλεπω οτι ξεκατινιαζει τους παικτες δημοσιως και ισως πρεπει να δεις μηπως και οι παικτες του το ανταποδιδουν.
Εγω λεω οτι η ομαδα δειχνει ομαδα ανερματιστη με μικρα διαλειμματα καλης αποδοσης.
Εγω λεω οτι πλησιαζει το τελος της ζωης μου και βλεπω τον Παναθηναικο να βυθιζεται συνεχως χωρις προοπτικη να τον δω σταθεραψηλα. Να εισαι σιγουρος οτι ο υπευθυνος δεν ειμαι εγω. ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ Π Ο Υ . . Ο
είναι όλοι τους.!!!!

Ρε Κυριάκο ..."ποιό τέλος της ζωής σου"...??? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ???

Ανώνυμος είπε...

Παρών

Ανώνυμος είπε...

NIKOS77... ΠΉΡΕΣ απουσια.!!!

greg..... ρε Κυριάκο έπαθε τίποτα η έκανε λάθος και αντί για Αθήνα πήρε το δρόμο για τον Προμαχώνα!!


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επανέλαβε το αίτημα της «πράσινης» ΠΑΕ για άμεση αντικατάσταση του Γιώργου Ψυχομάνη από την θέση του προέδρου της ΚΕΔ και σημείωσε πως υπάρχει ταύτιση απόψεων με την πλευρά του Ολυμπιακού πάνω σε αυτό το ζήτημα.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ
Ο "Σ-ΚΡΟΚΟ-Η-Σ" .....διότι διαφορετικά δεν θα γινόταν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.!!!!

stathis είπε...

Εγώ δεν είπα ότι φταισ εσύ Κυριάκο,και εγώ πιστευω οτι κλειτον ρουκάβινα πρέπει να παίζουν περισσότερο.Το θέμα ειναι ότι αρχίζει να επικρατεί η άποψη, ανάμεσα μας ότι φταίει ο Τεν κάτε για όλα και αυτό ειναι άδικο. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθήνης ο Κάτε αλλά έχουν και άλλοι μπορεί και περισσότερο. Η άποψη μου είναι να δουλεύουν οι κορυφαίοι στον Παναθηναικο και αν δεν σας αρεσει ο Τεν Κάτε να έρθει κάποισ με μεγαλυτερο Βιογραφικό (αλλη μια φορα).
Η άποψη μου είναι οτι του Κοκκαλη του πήρε 2 χρονια ν α παρει το πάνω χέρι, του Γιανακόπουλου 4 γιαυτό και πρέπει να δείξουμε υπομονή στη νέα αυτή διοίκηση. Το μεγάλο βήμα ήταν να φύγει αυτός που για 15 χρόνια αδυνατούσε να κοιτάξει τον Κοκκαλη στα μάτια. Τώρα για τους καινουριους δυστηχώς υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση και ενώ αυτή βρισκόταν σε εξέλιξη, έφυγαν από την αίθουσα και πήγαν σε άλλο όροφο του κτιρίου, όπου τα είπαν κατ’ ιδίαν για περίπου 10 λεπτά, πριν επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα σε Κόκκαλη και Πατέρα, ουδείς μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά. Οι πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως οι δυο τους συμφώνησαν για την αντικατάσταση του Γιώργου Ψυχομάνη από την ΚΕΔ.

Κάτι το οποίο, επιβεβαίωσε ο Νίκος Πατέρας με τις δηλώσεις του, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και όπως είπε και ο Κώστα Πηλαδάκης θα ζητηθεί άμεσα από την ΕΠΟ.

ΠΑΤΕΡΑΑΑΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑΑΑΑΑ .....
ΣΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΣΑΣ Κε Σώκρατες..!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά από μεταγραφές τέλος. Ότι λεφτά είχαν να ξεπλύνουν τα ξέπλυναν. Μην περιμένουμε τίποτα άλλο. Αν βρούνε κανένα σαπάκι φτηνό έχει καλώς.

Ανώνυμος είπε...

Οι αποχωρήσεις από το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζονται.. Μετά την απομάκρυνση του Γιάσμινκο Βέλιτς, την «πόρτα» της εξόδου είδε οικιοθελώς ο επιχειρησιακός διεθυντής, Χρήστος Αθανασόπουλος: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Χ. Αθανασόπουλου από τη θέση του επιχειρησιακού της διευθυντή», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Ανώνυμος είπε...

Θυμαμαι καποτε που ο Μπαγεβιτς ηταν στη Σερβια στον Αστερα και ψαχνανε τροπο να σπασουνε το συμβολαιο και να τον παρουν στην ομαδα.
Μετα ηταν ελευθερος και δεν τον θελανε.
Γαμω τους σχεδιασμους.
Ρε παιδια ,πιστευω οτι με Μπαγεβιτς και με τους παιχτες που εχουμε θα ημασταν 5 βαθμους μπροστα απο τους απογονους.
Αυτο που κανει σ'αυτη την ΑΕΚ δεν γινεται.
Χωρις προεδρο, λεφτα, χωρις παιχτες ,μεσα στη μιζερια και στα χαλια τους αρχιζει και παιζει μπαλα!!!
Μας αρεσει δεν μας αρεσει, τον γουσταρουμε η οχι, ειναι προπονηταρας.
Ας τον ειχαμε και ας τολμουσαν να εβγαζαν την ανακοινωση που εκανε γαργαρα ο 10Κατε.
Και κατι ακομα.
Η μεγαλη ζημια ειναι οτι ΟΛΟΙ πλεον ειναι σιγουροι οτι ΜΠΟΡΟΥΝ να μας κερδισουν μεσα εξω.
Αυτο θελει κοπο και χρονο για να αλλαξει.

Ανώνυμος είπε...

Rat έχεις δίκηο. Εμένα όμως νου απαγορεύεται κατηγορηματικά να υποστηρίζω τον Ντούσκο εδώ. Συμφωνώ απόλυτα ότι με αυτόν προπονητή θα είμασταν μπροστά διότι όλοι, διαιτητές, παράγοντες, δημοσιογράφοι τον σέβονται, αλλά κυρίως οι παίκτες τον εκτιμούν και γνωρίζουν ότι ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΛΑ.

Σκούφε είμαι θαμπωμένος από τη τρίτη συνεχόμενη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση της υπερομάδας που για μια ακόμη φορά στήθηκε αριστουργηματικά από τον μάγο του πάγκου τον θρυλικό βοηθό, με τις πολλές γάτες. Εγώ επαναλμβάνω ότι μιά γειτόνισά μου έχει 15 γάτες μήπως θα ήταν καλύτερη για τον ΠΑΟ μας;;;;;;;

Είναι εμφανές για όσυς ξέρουν έστω λίγη μπαλλίτσα ότι η ομάδα στήθηκε για άλλη μιά φορά λάθος από τον μάγο του πάγκου.

Οι παίκτες δεν κατάλαβαν τι πήγαν να κάνουν στο γήπεδο. Ακόμη και ο Τζόρβας είχα άγχος και δεν είχε καμιά εμπιστοσύνη στην άμυνά του. Ο Πολωνός καλούτσικος, αλλά όχι για τον ΠΑΟ που εμείς ονειρευόμαστε, για την ΑΕΚ ή τον Πανιώνιο ναι, αλλά όχι για τον ΠΑΟ που μας υποσχέθηκαν οι Αμπράμοβιτς. Είναι κεντρικός αμυτικός, αλλά στον αέρα είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Είναι απλά ένας ακόμη Σαριέγκι, φιλότιμος, μαχητής αλλά από μπάλλα λίγος. Βλέπω τη Βιγιαρεάλ να πλησιάζει και ΦΟΒΑΜΑΙ.

Η ουσία είναι ότι τώρα είμαστε χειρότεροι από πέρυσι. Οι Αμπράμοβιτς τσακώνονται, τα αποδυτήρια έχουνε γίνει Γάζα, ο Μολούκος δεν εμπνέει σεβασμό και βεβαώς δεν τον παραδέχονται οι παίκτες, πλην ελαχίστων.

Το ΑΕΚάκι θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλός στα πλέι οφφ με τον Ντούσκο στον πάγκο και με τις αποδεδειγμένες ελλείψεις στο ρόστερ μας.

Με το ίδιο ρόστερ και με καλό προπονητή, η ομάδα θα ήταν πολύ καλύτερη διότι σήμερα τόσους μήνες μετά είναι πολλοί παίκτες που δεν έχουν ρόλο στην ομάδα και απλά τους καλεί ο βοηθός, όποτε τους δει στο όνειρό του να παίξουν δυό τρία παιχνίδια και μετά πάλι στη ναφθαλίνη. Έτσι τους τελειώνει, έναν έναν, λες και εφαρμόζει συγκεκριμένο σχέδιο διάλυσης της ομάδας.

Ευτυχώς που υπάρχει το μπάσκετ, τίποτε άλλο ευτυχώς.

Νάναι καλά τ' αδέλφια νάναι πάντα καλά αυτοί είναι οι μόνοι ΒΑΖΕΛΟΙ στον ΠΑΟ μας σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ μόλις διάβασες για Μπάγιεβιτς.... εμφανίστηκες. :))

Τ’ Αμπέλι θέλει αμπελουργό – Το σπίτι ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ……!!!!! Και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ν Ο Ι Κ Ο Κ Υ Ρ Η. !!!!

Κάποτε τον έπαιξε αυτό τον ρόλο ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.!! Όμως παρέδωσε το ΣΠΙΤΙ στον οδηγό της λιμουζίνας του …..!!!!

Που έχετε δει όλοι σας , να προσλαμβάνει οποιοσδήποτε επιχειρηματίας , έστω και σε μικρομεσαία εταιρεία , ΠΡΩΤΑ τον Προϊστάμενο ή τον Επιστάτη…. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.???!!!!! Και στην συνέχεια τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.!!!?????
Έτσι έγινε το καλοκαίρι… ο Κωστάκης , προσέλαβε τον Τεν Κάτε και στην συνέχεια τους 8 από τους 10 παίχτες.!!!!

ΠΟΙΟΣ επιχειρηματίας θα μοιραζόταν ή θα έκανε «άνοιγμα» σε άλλους για να τους βάλει ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ χωρίς να κρατήσει τα ΗΝΙΑ???!!! Χωρίς να ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ??!!! Έστω χωρίς να καταστήσει ΣΑΦΕΣ πως υπάρχουν ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ που θα πρέπει να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ και οι άλλοι για να μπουν μέσα.??!!!
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ.!!! Λύσεις υπάρχουν…… πολλές , όμως όσο υπάρχει πρώτος λόγος και οι υπόλοιποι είτε συντάσσονται , είτε όχι…… δεν του καίγεται καρφάκι.!!! Αν ήταν να φταίει μόνο ο Βέλιτς και ο κάθε Βέλιτς , τότε ο κόσμος θα τον είχε διώξει πριν την ώρα του….. !!!

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ και πίνουν το βραδάκι το ουϊσκάκι , την άλλη μέρα το πρωϊ το καφεδάκι τους , χωρίς να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ... Τότε τι ομάδα περιμένουμε??!!! Με χαρακτηρισμούς "πριμαντόνες" και "μπαλαρίνες" ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.!!!!
Μόνον όταν υπάρξει
Ε Ν Α Σ Νοικοκύρης ... τότε και μόνον τότε θα γυρίσει ο τροχός και θα ΓΑΜ@@ΕΙ κι ο φτωχός.!!!!!

Αφήστε τους μόνους μεταξύ συγγενών και φίλων.!!! ΙΣΩΣ Ταρακουνηθούν λίγο……π.χ. { ας βγάλουν τα φετινά διαρκείς και μέχρι την 20/8/2009 να έχουν πουληθεί 2.000 κομμάτια (πάντα θα υπάρχουν οι γνωστοί-φίλοι-συνεργάτες-παρατρεχάμενοι-λαμόγια , κλπ) και γιατί όχι ΜΟΝΟΝ τόσα να πουληθούν , ανεξαρτήτως μεταγραφών}….. τότε θα δείτε πως θα σφίξουν οι... ΚΩΛΟΙ.... ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ.... και τις Κυριακές να υπάρχουν 2.000 στην κερκίδα……. Και γιατί όχι ,ακόμα και 500 πιστοί... Τότε λοιπόν και αν.... ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να σταματήσουν το δούλεμα την κοροϊδία τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τα ΘΑ..... προχωρώντας στο φτιάξιμο μιας ομάδας ΑΝΤΑΞΙΑΣ στην ΙΣΤΟΡΙΑ και το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ..... ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα δουν πόσα διαρκείας θα φύγουν και πόσοι θα είναι στο γήπεδο.!!!!
Αλλιώς να φύγουν και να......
Ξ Ε Κ Ο Υ Μ Π Ι Σ Τ Ο Υ Ν Ε..!!!

Ε Ν Α Σ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ (δεν με ενδιαφέρει ποιος, μόνο να είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και να κυλά ΠΡΑΣΙΝΟ αίμα στις φλέβες) και οι Άλλοι Ε Ξ Ω ή αν θέλουν να βοηθάνε στην άκρη και από μακριά.. Μακριά κι αγαπημένοι.!!!!!

Και τότε ούτε Μπάγιεβιτς θα χρειάζεται greg , ούτε Τεν Κάτε , ούτε.... Λίπι.!!!!
Ξέρουμε πολύ καλά πως με 4-5 παικταράδες επιπέδου Σίλβα ή και καλύτερους..... μια ομάδα δεν χρειάζεται διαστημικό προπονητή.!! Ούτε βέβαια και κανέναν τύπου Μπάκε- Πεσέϊρο-Μαλεζάνι.!!
Ο αλλόθρησκος τι έχει κάνει?? Απλά πράγματα... (εκτός της διαιτησίας) , έχει 5-6 παίχτες επιπέδου καλής ποιότητας και για την Ελλάδα πάρα πολύ καλής και λογικό είναι , παιχνιδάκια όπως με ΟΦΗ , Εργοτελη, Ηρα, Αρη, Πανιώνιο , Ξάνθη , Αστερα , κλπ. τα παίρνουν αυτοί οι παίκτες ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.!!!!!

Έχουμε εμείς ... Γκαλέτι? Λέτο? Ντιόγο? Τζόλε? Ντούντου? Νικοπολίδη? ΕΧΟΥΜΕ?
Έχουμε τ΄ αρχ....ια μας.!!!! Τον Γκαλέτι ο Νίκι Λάουντα τον ήθελε δανεικό.!!! Ποιος μας φταίει??
Ο Θείος πήρε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (διότι αυτός πληρώνει, αυτός ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ). Ντούντου – Ντιόγο – Λέτο- κλπ. Και είπε στον Τζόλε…. «μεγάλε μην αρχίσεις μουρμούρα γιατί θα... Στα κόψω από την ρίζα»…!!!! Σε εμάς αν δεν έπαιζε ο Καραγκούνης τι θα γινότανε??? ΠΟΛΕΜΟΣ. Εδώ τώρα δεν αγωνίζεται Ματος και «Μαρίτσα» και ο Νίνης και όλοι πέφτουν απάνω του να τον κατασπαράξουν.!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ.!!!! Ετσι δεν πάμε πουθενά.!!!! ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ..... ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ.!!! Γιατί λοιπόν να μην κάνει το χατίρι τους και να βάζει τις μεταγραφές που του έκαναν???!! Για μαλάκα τον έχετε?? Τα παιχνίδια με Π.Α.Ο.Κ – οσφπ- Βιγιαρεάλ- και με Α.Ε.Κ στο κύπελλο , θα κρίνουν το μέλλον του..... Μα πιο πολύ τα play offs .!!!!
ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ και στο C.L. τότε θα τον κρατήσουν. Αλλιώς θα ψάχνουν πάλι για προπονητή.!!!

ΦΙΛΤΑΤΟΙ.... ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΩΧΗ..... ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ.!!