Φεβρουαρίου 01, 2009

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 1-2


Για μια ακομη φορα ο Κλευτον αν και δεν ειναι ο μεγαλος παικτης καταφερε να κλεψει την παρασταση και να οδηγησει τον Παναθηναικο σε μια δυσκολη εκτος εδρας νικη με 2-1.
Το σκορ ανοιξε ο Βραζιλιανος με ενα εξαιρετικο μονοκοματο σουτ στο 41'. Ισοφαρισε ο Ντιμπαλα στο 50'. Τελος ο Πετροπουλος εκλεισε το σκορ στο 64'

Ο Κλευτον εδειξε οτι ειναι ο μονος παικτης που μπορει με μια εξυπνη μεταβιβαση η ενα θεαματικο γκολ να κανει τη διαφορα στον εφετινο Παναθηναικο. Γι'αυτο και δεν θα σταματησω να λεω οτι πρεπει να παιζει μονιμως και να εχει παντα παιγνιδια στα ποδια του, τονωνοντας του ετσι τη ψυχολογια και ανεβαζοντας του τα καλα παιγνιδια. Ο προπονητης του πρεπει να το καταλαβει και να τον βοηθησει και αν εχει προβλημα με την εξωγηπεδικη ζωη του να τον επαναφερει στη ταξη.
Απο τους υπολοιπους μια απο τα ιδια. Ο Πετροπουλος αν και φανηκε βαρυς και κουρασμενος εδειξε οτι εχει το γκολ, ο Σαλπιγγιδης ο γνωστος, ο Γκαμπριελ ετρεξε και βοηθησε. Ο Νιλσον εκτος κλιματος και ο Σαριεγκι με την συνηθισμενη του γκαφα που δυστυχως καταληγουν παντα σε γκολ. Ο Ιβανσιτς φανερα επηρεασμενος απο την αποχη του.
Ενα παιγνιδι που περα απο τη νικη δεν ειχε τιποτα αλλο να προσφερει και περναει στην ιστορια σαν μια δυσκολη εκτος εδρας νικη του Παναθηναικου.

18 σχόλια:

Unknown είπε...

Μόνο και μόνο η σέντρα με το εξωτερικό του Ιβ στον Βύντρα που δεν κατέληξε σε γκόλ δείχνεο πόσο αδικείται αυτός ο παίκτης αλλά και πόσο αδικεί με την αστάθειά του ο ίδιος τον εαυτό του.

Κυριακος είπε...

Κωστα
Δεν μπορουμενα βαζουμε συνεχεια νερο στο κρασι μας, αλλιως δεν θα δουμε πρωταθλημα ποτε. Τι να το κανω οτι εχει τα προσοντα οταν παιζει 1 στα 5. Η ομαδα χρειαζεται καθε δυνατη βοηθεια συνεχως. Θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι δικαιολογημενος λογω μεγαλης αποχης, αλλα δυστυχως απο περυσι που επαιζε συνεχεια εδειχνε οτι ειναι ασταθης. Κριμα!!

Ανώνυμος είπε...

Καμάρια μας, αν περιμένετε επαίνους επειδή πετύχατε να κερδίσετε εκτός έδρας τη Λειβαδιά, τζάμπα περιμένετε… Υποχρέωσή σας ήταν.

Όχι αγγαρεία (γιατί έχετε αποδείξει ότι μπερδεύετε τις έννοιες…), ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! Απέναντι στους εαυτούς σας (αλλά πού να το καταλάβετε με τα μυαλά που κουβαλάτε οι περισσότεροι;), απέναντι στους «εργοδότες» σας, δηλαδή στη διοίκηση της ομάδας (αλλά πώς να το συνειδητοποιήσετε αφού καλά-καλά ούτε εκείνοι το έχουν συνειδητοποιήσει τόσα χρόνια τώρα;) και απέναντι ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, στο όνομα του οποίου θα έπρεπε ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ κάθε μέρα (αλλά δεκάρα δεν δίνετε οι πιο πολλοί, γιατί είστε ανερμάτιστοι ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρώτα και σαν ποδοσφαιριστές ύστερα…).

Σκληρά λόγια; Ε, ΟΧΙ! Είναι ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ που μπορούμε να πούμε, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ! Έχουμε βαρεθεί μετά από κάθε νίκη που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι υπόθεση ρουτίνας να ψάχνουμε για να ανακαλύψουμε «σημάδια ανάκαμψης», «ελπίδα για τη συνέχεια» και…χάπια της λησμονιάς για να ξεχάσουμε ντροπιαστικές ήττες όπως αυτή με τον Εργοτέλη και ωτασπίδες για να κλείσουμε τα αυτιά μας στις ανατριχιαστικές φήμες που ΕΣΕΙΣ δίνετε δικαιώματα για να ψιθυρίζονται μετά από τις ήττες αυτές… ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ, ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ, ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ενώ απέχετε δώδεκα βαθμούς από την κορυφή και το πρωτάθλημα έχει χαθεί από τις αρχές του Φλεβάρη. ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ να σας βλέπουμε να μην κερδίζετε ούτε ένα (το ξαναγράφουμε: ΟΥΤΕ ΕΝΑ) ντέρμπυ και να γκελάρετε βλακωδώς μέσα στο ΟΑΚΑ με τους Εργοτέληδες, τους Αστέρες Τρίπολης και τα άλλα χωριά… ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ να προσπαθούμε να αποδώσουμε τη δική σας αδιαφορία, επιπολαιότητα και ανικανότητα στο κακό το ριζικό μας, στα κοράκια (που ΦΤΑΙΝΕ βέβαια, αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι για τα περισσότερα από τα δικά σας καμώματα), στα προπονητικά λάθη (που ακόμα και αν υπάρχουν ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!!!) στους εξωγήινους, στα νεφελίμ και όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανένας…

Αυτή τη φορά λοιπόν ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ! Το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! Αυτό σας έλειπε να μην μπορείτε να κερδίσετε το Λεβαδειακό – και κακώς τον κερδίσατε μόνο με 2-1, πέντε γκολ έπρεπε να του είχατε βάλει! Τη χρονιά την έχετε στην ουσία χάσει. Είστε, το ξαναλέμε, ΔΩΔΕΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ – και για να…ξανασυζητήσουμε το πώς θα σας αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα, κοιτάξτε να κατακτήσετε το κύπελλο (ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ!), να πατήσετε το γάβρο στο τηγάνι (έτσι, για να δούμε αν έχετε γεννητικά όργανα επιτέλους…), να περάσετε τη Βιγιαρεάλ και να συνεχίσετε στο τσάμπιονς λήγκ. Ε, τότε, τη χρονιά δεν θα την έχετε σώσει, αλλά μπορεί να μας ξαναξεγελάσετε και να πιστέψουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στα ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΑ μυαλά σας προς το καλύτερο! Και…μεταξύ μας γιατί γνωριζόμαστε καλά: ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (για τις οποίες άλλωστε ακούσατε από μας τα καλύτερα λόγια, γιατί στην πραγματικότητα ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ για να βρούμε κάτι καλό επάνω σας…) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ, αντίθετα δείχνουν ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Ρεπορτάζ του αγώνα δεν θα κάνουμε σήμερα, γιατί τέτοια ματσάκια θα έπρεπε να περνάνε στο ντούκου και να αναφέρεται μόνο το αποτέλεσμα. Για την ιστορία, σε ένα μέτριο γενικά παιχνίδι, προηγηθήκαμε στο 41ο λεπτό με γκολ του Κλέιτον ύστερα από σέντρα του Γκάμπριελ, ισοφαριστήκαμε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου από τον Ντιμπαλά, ο οποίος νίκησε στο σπριντ τον Σαριέγκι και πλάσαρε τον Γκαλίνοβιτς και κάναμε το 1-2 στο 63ο λεπτό με τον Πετρόπουλο ύστερα από καλοχτυπημένο φάουλ – σέντρα του Ίβανσιτς και απόκρουση του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού στην πρώτη προσπάθεια για σουτ από τον Γκάμπριελ. Είχαμε και ένα δοκάρι με τον Ίβανσιτς στο 78ο λεπτό.

Τίποτε άλλο. Γιατί με τις αναλύσεις και τα πολλά λόγια, κάπου νοιώθουμε ότι τελικά κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας… Επόμενο ματς στην έδρα μας με τις μπουγάτσες – γάβρους του βορρά – και να δούμε, καμάρια μας, αν θα έχετε επιτέλους ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ να πάρετε με τον επιβλητικό τρόπο που πρέπει ένα ντέρμπυ (λέμε τώρα…).

Όσο για τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο βρωμύλος πρόεδρος του Λεβαδειακού και γνωστός τσάτσος του Ρόκκο να πούμε ότι όταν η σούφρα σου έχει γίνει σπήλαιο από το εξακολουθητικό στήσιμο στον πράκτορα, καλύτερα είναι να το βουλώνεις, παρά να λες λόγια με σεξουαλικό περιεχόμενο… Αλλά δεν αργεί η μέρα που η βασιλεία του πράκτορα θα τελειώσει και τότε να δούμε πού θα κρυφτεί κι αυτός και τα άλλα γιουσουφάκια…

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε ρε παιδιά για μιά ομάδα - φάντασμα της περισυνής.

Σκεφθείτε ποιοί έπαιζαν πάρυσι και ποιοί σήμερα στον ΠΑΟ μας!

Σέντερ πέρυσι Μανούτσο και Πόστιγκα, φέτος Πετρόπουλος (δανεικ΄ςο στον ΟΦΗ πέρυσι) και Μάντζιος!!!!!

Σέντερ μπακ Γκούμας και Μόρις (κάνει αθύματα στη Ισπανία) πέρυσι Βύντρα καιΣαριέγκι φέτος!!!!!!!!!!!!!!

Γι' αυτό κάναμε όλη τη φασαρία;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χαλάλι μας τόσο μαλάκες που είμαστε και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ με τον Ανώνυμο (2/2/09 12:16 πμ)και λίγα λέει.

Μου είπε κάποιος φίλος (γιατρός το επάγγελμα) ολυμπιακός , δεν πάει γήπεδο , ούτε πολυασχολείται , αλλά ενημερώνεται.... «ο Σώκρατες το είπε το μήνυμα και οι άλλοι κατάλαβαν.... Προστατέψτε τους παίκτες μου.... Και το μήνυμα ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ήταν.... όταν χρειαστείτε βαθμούς εκεί που πρέπει... Θα σας δοθούν»!!

ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?? Και το άλλο που πρέπει να εμπεδώσουν πολλοί... Η ομάδα θέλει κάποιον που να τους βάλει στο πνεύμα του τι φανέλα φοράνε , να τους κάνει οικογένεια, μην ξεχνάμε πως είναι παιδιά ακόμα.... θέλουν κάποιον να τους ΔΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ σαν μια παρέα ... Να τρέχει ο ένας για τον άλλο και όλοι για έναν... Ποιος θα το κάνει?? Ο Παπαβασιλείου , ο Αντωνίου , ο Αναστασίου, ποιος?? Ο Κόκαλης έχει τεχνικό δ/ντη?? Είχε και τον ξαπόστειλε, έχει 4-5 που τους εμπιστεύεται που τους ακούει , έναν στην αποστολή (γαμπρός του είναι, κουνιάδος) δεν ξέρω , που είναι το μάτι και το αυτί , λύνει τα προβλήματα ή αιτήματα ΔΙΚΑΙΑ ή ΑΔΙΚΑ όσο μπορεί και όταν δεν μπορεί τους λέει ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ… ΑΦΕΝΤΙΚΟ.!! Και το αφεντικό ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.!!!

Σε εμάς...πού να πάνε?? 4 αφεντικά έχουνε... φατρίες έχουν κάνει , κανείς δεν τους έχει «μαντρωμένους» τι περιμένετε?? Ο Σώκρατες παίρνει ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σε μια νύχτα ... σ΄ ένα ΑΙΜΑ.... Και καθαρίζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...(π.χ. Λεμονή... Δεν του άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού!! Παρ’ όλο που ήταν στους 16!!) και πήρε και το πρωτάθλημα... «εκβιασμό» Ρίμπο... ξεπάστρεμα Ιβιτς... Κλπ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.!!! Σε εμάς ποιος θα τα κάνει αυτά??? Αυτοί τώρα σκοτώνονται μεταξύ τους.... και ειρωνεύεται ο ένας τον άλλο... Παίρνουν αποφάσεις, δυό – δυό... Λένε ότι τους κατέβει και πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.!!!

Θα με ρωτήσει κάποιος....μα τι λες τώρα δεν θα προστατέψουν την επένδυση τους?? ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .... Προσπαθώ να μάθω αλλά.... Σταγόνες μαθαίνω.!!! Πάντως από εκεί που τα μαθαίνω... Και να σας το πω δεν θα το πιστεύετε .!!!!!

Και κάτι τελευταίο , ξέρει κανείς να μου πέι πόσα πρόσφεραν στην Σαραγόσα για τον Ολιβέϊρα ?? Περιμένω. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ... ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας, ευχήθηκε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα στον ΕΠΟΜΕΝΟ ... πράσινο αιώνα, μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καταξίωση και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..... όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές, είπε: «Βάση των επιθυμιών του προπονητή και τεχνικού διευθυντή ενισχυθήκαμε και ότι άλλο χρειαστεί θα γίνει το καλοκαίρι». ΟΞΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Στη συνέχεια τη θέση της στην σκηνή πήραν παίκτες από τη δεκαετία του 1990 με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να βραβεύει τους Δημόπουλο, Σαραβάκο, Φρατζέσκο, Μπατσινίλα, Χατζηαθανασίου, Κολιτσιδάκη, Βαζέχα Χένρικσεν, Αποστολάκη, Βάντσικ, Μαραγκό, Φύσσα, Ρότσα, αλλά και τον προπονητή Βασίλη Δανιήλ

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αργύρης Μήτσου βράβευσε παίκτες από τη δεκαετία 1970- 1980, αλλά και τον πρωτεργάτη των Ακαδημιών Γιάννη Παπασταύρου. Τιμητική πλακέτα πήραν οι: Λιβαθηνός, Καψιάκος, Αντωνίου, Κωστόπουλος, Καρούλιας, Ταράσης, Μαυρίδης, Κόβης, Παπαβασιλείου, Χαραλαμπίδης, Γαλάκος, Χ. Δημόπουλος, Γκμοχ

Η αήττητη ομάδα του 1964-65 μέσα σε συγκινησιακό κλίμα. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βράβευσε τους Πανάκη, Λουκανίδη, Πιτιχούτη, Ανδρέου, Τζουνάκο, Βουτσαρά, Θεοφάνη, Παναγιωτίδη, Παπαεμαννουήλ, Δομάζο…..

Α Η Τ Τ Η Τ Η

σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΗ.....!!!! Τα λόγια είναι περιττά αγαπητοί φίλοι.!!!!
Καί σήμερα χειροκροτάμε στις...ΗΤΤΕΣ!!! Και μας αρέσει η ΤΡΙΤΗ και ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.!!!!
Δεν γ @ @ @ @ @ στε ,όλοι μας,να ασπρίσουμε λέω εγώ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεονάρντο θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, με τον Κώστα Αντωνίου να ταξιδεύει την Πέμπτη στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού εξτρέμ.
Ο 26χρονος άσος του Άγιαξ αποτελούσε εδώ και αρκετό καιρό διακαή πόθο του Χενκ Τεν Κάτε κι έτσι οι άνθρωποι των «πρασίνων» αποφάσισαν να υλοποιήσουν την επιθυμία του Ολλανδού τεχνικού.
Ο Λεονάρντο αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» κι έτσι θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στον τέταρτο ευρωπαϊκό σταθμό της καριέρας του.

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ....ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ??? ΗΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ... ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ... ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.....!!!!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΟΛΙΒΕΪΡΑ ΠΗΓΕ ΜΠΕΤΙΣ??? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΜΠΕΤΙΣ??

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SOukircfT9k&eurl=http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_1974.html

Manningham U18 "Team Song"

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Σ'ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Πρασινοσκούφη, εσύ που όλο έχεις "πηγές" και συνέχεια μαθαίνεις πληροφορίες, πως και δεν μπορείς να μάθεις και να πληροφορήσεις και εμάς, πόσα έδιναν για τον Ολιβέϊρα;

Για να μην έχεις αγωνία, πάντως, σε πληροφορώ, σύμφωνα με τις δικές μου έγκυρες ...πηγές ότι το ποσό, που ήταν πρόθυμοι να δώσουν όλοι οι Αμπράμοβιτς μαζί αλλά και ο Τραπεζίτης από μόνος του, αν διαφωνούσαν οι υπόλοιποι, ανερχόταν στο ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ - ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,5 € (δύο ευρώ και πενήντα λεπτά). Αλήθεια εσύ πιστεύεις ότι το καλοκαίρι έδωσαν 25 εκ; Μάλλον 25 εκ. κέρδισαν, ειδικά ο τραπεζίτης.

Ανώνυμος είπε...

9 εκατ. πλήρωσε η Μπέτις για το 50% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα. Δε πιστεύω ότι μπορούσαμε να συναγωνισθούμε. Είμαστε ξεβράκωτοι.

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται ο... θα-θα-θα!

pateras-vgenopoulos.jpgΠατέρας: Το μπάτζετ είναι απεριόριστο. ΘΑ φέρουμε παικταράδες...

Βγενόπουλος: Μπορούμε να δώσουμε και 10 εκ. ευρώ για έναν παίκτη. Αν είμαστε τυχεροί ΘΑ τρίβει τα μάτια του ο κόσμος...

Τεν Κάτε: Θέλω τρεις παίκτες. Επιθετικό, αμυντικό και δημιουργικό μέσο…

Αποτέλεσμα: Βαβζίνιακ, Ντέιβιντ και... χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να βράζουν! Το gazzetta.gr λίγες ώρες μετά τη λήξη της προθεσμίας για μεταγραφές ανοίγει τον φάκελο με τις προγραμματικές δηλώσεις, τα ατελείωτα «Θα» και τους 32 παίκτες που έμειναν μεταγραφές στα πρωτοσέλιδα...

Από τους πρώτους αγώνες της σεζόν, ήταν φανερό ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση. Το έγραφαν οι δημοσιογράφοι, το «φώναζαν» οι φίλαθλοι στο ραδιόφωνο και το internet, και κάποια στιγμή, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Κώστας Αντωνίου, και δεσμεύτηκε ότι η ομάδα «θα διορθώσει τον Ιανουάριο τα όποια λάθη».

Η μετεγγραφική περίοδος μόλις τελείωσε, αλλά οι μοναδικοί παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό είναι ο 25χρονος Πολωνός αμυντικός της Λέγκια, Γιακούμπ Βαβζίνιακ και ο 21χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Νταβίντ. Ακόμα δεν τους έχουμε δει σε δράση, όμως το προφίλ τους, δεν ανταποκρίνεται στις εξαγγελίες για… «μεταγραφές τύπου Ζιλμπέρτο».

«Χωρίς ταβάνι οι μεταγραφές»

Ήδη από τον Σεπτέμβριο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν λόγο για την προσθήκη δύο μεγάλων σταρ, χωρίς μάλιστα να λογαριάζουν τα έξοδα, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα. Αυτά διέρρεαν οι «πράσινοι» παράγοντες, αυτά έγραφαν οι εφημερίδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τα χρήματα που είχε στη διάθεση του ο Κώστας Αντωνίου δεν είχαν… ταβάνι, καθώς μια επένδυση 81 εκατομμυρίων δολαρίων, δεν γινόταν να στεφθεί με αποτυχία, εξαιτίας λανθασμένων κινήσεων του καλοκαιριού. Αυτά τουλάχιστον, μαθαίναμε τον Σεπτέμβριο… Τον Ιανουάριο όμως, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική.

Όπως ήταν λογικό, το φθινόπωρο, οι μέτοχοι έθεσαν την πορεία στο Champions League ως βαρόμετρο για τη ενίσχυση και το «άνοιγμα» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε πρώτος στον όμιλό του και ετοιμάζεται για τους νοκ-άουτ αγώνες των «16» απέναντι στη Βιγιαρεάλ, επομένως υπήρχαν τα κατάλληλα εχέγγυα για μετεγγραφές επιπέδου… Ζιλμπέρτο.

Ο Νίκος Πατέρας μάλιστα, την ίδια μέρα με την ανακοίνωση του προϋπολογισμού (13 Οκτωβρίου), κάλεσε τους φιλάθλους «να μην ανησυχούν, καθώς η ομάδα θα κάνει κάθε απαραίτητη κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας».

Στα μέσα Νοεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει συνεχόμενα σκοτσέζικα ντους στους φιλάθλους του, μεταξύ ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ελληνικού πρωταθλήματος, ο Νίκος Πατέρας και ο Κώστας Αντωνίου διαμηνύουν στον Χενκ Τεν Κάτε, ότι «θα έχει ό,τι ζητήσει» στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Ολλανδός παίρνει το πράσινο φως να αποφασίσει ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και, κυρίως, ποιοι θα έρθουν στην Παιανία. Ή ο Τεν Κάτε άργησε να αποφασίσει ή οι διοικούντες άργησαν να ικανοποιήσουν τις αποφάσεις του…


«Θέλουμε τρεις παίκτες»

Στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Τεν Κάτε, βλέποντας την εικόνα πολλών ποδοσφαιριστών του, προειδοποιεί για «εκκαθαρίσεις», με τη διοίκηση να λέει: «όποιος δεν δίνει τα πάντα, θα φύγει! Σε 30 μέρες θα τα πούμε…». Όλα έδειχναν ότι τα αιτήματα του Τεν Κάτε θα γίνονταν δεκτά από τη διοίκηση (αυτό υποστήριζαν οι ίδιοι οι παράγοντες του Παναθηναϊκού), καθώς ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός δημοσιοποίησε τις σκέψεις του αναφορικά με τις θέσεις στις οποίες «πονούσε» η ομάδα. Σε συνάντηση του Νίκου Πατέρα με τον Αντωνίου και τον Τεν Κάτε αποφασίστηκε να πέσει το βάρος στην απόκτηση επιτελικού μέσου, ενώ για μια ακόμη φορά ο τελικός σχεδιασμός θα καθορίζονταν σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της ομάδα στην Ευρώπη.

Ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά, με τον Χενκ Τεν Κάτε να μιλά απευθείας με τον Βραζιλιάνο αστέρα της Τσέλσι, Άλεξ, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα, μια είδηση που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ομάδας. Στο ίδιο μοτίβο, ο Πατέρας «ανοίγει την κάνουλα» και καλεί τον προπονητή να πάρει όποιον παίκτη ο ίδιος επιθυμεί, χωρίς να υπολογίζει το κόστος.


12 εκατομμύρια ευρώ…

Το μπάτζετ για τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της διοίκησης, ποσό με το οποίο ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε κάνει θαύματα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φιλάθλων και δημοσιογράφων. Ο Τεν Κάτε ζητά «μεγάλο στόπερ», διευκρινίζοντας ότι «αν ο παίκτης που θα αποκτηθεί για την άμυνα δεν είναι μεγάλης κλάσης, τότε προτιμά να μην γίνει καμία προσθήκη», ενώ οι μέτοχοι φέρονται διατεθειμένοι να εκταμιεύσουν 7 εκατομμύρια ευρώ για να θωρακίσουν την άμυνα της ομάδας.

Η νίκη επί της Ανόρθωσης και η θριαμβευτική πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «16» της Ευρώπης προκαλούν δικαιολογημένο ντελίριο ενθουσιασμού με τον κόσμο να απαιτεί μετεγγραφές για να κάνει η ομάδα την υπέρβαση στο Champions League και τη διοίκηση να «υπόσχεται» νέους διεθνείς σταρ στην Παιανία. Η ονοματολογία συνεχίζεται στις εφημερίδες με τους φιλάθλους να ονειρεύονται μετεγγραφές αεροδρομίου. Ο Κώστας Αντωνίου ξεκινά τα ταξίδια και τις επαφές για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά το μόνο που φέρνει μαζί του επιστρέφοντας στην Ελλάδα, είναι ταξιδιωτικά έγγραφα και υποσχέσεις…

Τα ποσά που ακούγονται είναι ιλιγγιώδη, ειδικά για χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, τα ονόματα παικτών διαδέχονται το ένα τα άλλο σε εφημερίδες και ραδιόφωνα, αλλά παρά την αισιοδοξία, ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να ντύσει κάποιον μεγάλο παίκτη στα πράσινα. Όπως έχει διευκρινίσει, ήδη από το φθινόπωρο, ο Τεν Κάτε, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί πρώτα για αμυντικό και στη συνέχεια για επιθετικό και μέσο.


Ό,τι πει ο Τεν Κάτε

Μέσα στις γιορτές ο Νίκος Πατέρας συναντιέται με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά με τη φράση «έρχονται παικταράδες», γεμίζοντας με αισιοδοξία τον κόσμο του Τριφυλλιού. Ο ίδιος ο Τεν Κάτε μάλιστα σε δηλώσεις του σε ολλανδική εφημερίδα έκανε σαφή την επιθυμία του για την απόκτηση του Ζόνεφελντ. «Μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε τον Ζόνεφελντ. Αυτόν θέλουμε!». Οι αλλεπάλληλες συσκέψεις μεταξύ Αντωνίου, Τεν Κάτε και Πατέρα για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό συνεχίστηκαν, όπως συνεχίστηκε και η παρέλαση ονομάτων στις εφημερίδες.

Η μόνη ουσιαστική εξέλιξη είναι η πώληση του Σόουζα για την Κορίνθιανς, καθώς δεν έπεισε διοίκηση και τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Ανάλογη εξέλιξη υπήρχε και λίγες μέρες αργότερα και με τον Αλέξανδρο Τζιώλη που δόθηκε δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης, με τους Γερμανούς να διατηρούν την οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θέτει τη δική του οπτική αναφορικά με τους στόχους της ομάδας. «Υπάρχουν και κάποια όρια. Αν ένας παίκτης κάνει 20 εκατομμύρια ευρώ, όχι, δεν γίνεται. Αν κοστίζει 10 εκατ. ευρώ και είναι επιπέδου αξίας Σίλβα, τότε θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε. Αν είμαστε τυχεροί, τότε κάποιοι θα τρίβουν τα μάτια τους»

Δεν ξέρουμε αν κάποιοι σήμερα «τρίβουν τα μάτια τους», αλλά ερωτώμενος για τις εισηγήσεις του Τεν Κάτε, ο Βγενόπουλος ήταν κάθετος. Ο προπονητής λέει, “θέλω ένα αριστερό μπακ” και μπορεί να μου πει “μου κάνει ο Ζόνεφελντ”. Θα πάμε να τον πάρουμε…»

Ο προπονητής το είπε, και μάλιστα σε κάθε τόνο, αλλά ο Ζόνεφελντ παρέμεινε στην Αιντχόφεν, παρά τα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως «κλεισμένο». και να ήταν ο μόνος…


Αναδίπλωση

Το 2009 βρήκε τους «πράσινους» να συνεχίσουν να ψάχνουν σε όλο τον πλανήτη για την εύρεση των «περίφημων τριών» (στόπερ, μέσος, επιθετικός), χωρίς όμως να διαφαίνεται κάποια απτή λύση στο προσκήνιο. Ο διεθνής Τύπος «φιλοξενεί» στις σελίδες του καταλόγους με ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό, ενώ οι φίλαθλοι πιέζουν επίμονα τη διοίκηση να προχωρήσει σε άμεση ενίσχυση της ομάδας. Την ίδια στιγμή ο επίσημος Παναθηναϊκός καθησυχάζει τον κόσμο ότι οι εξαγγελίες θα γίνουν πράξη.

Ο Νίκος Πατέρας ορίζει τη «γραμμή» του Παναθηναϊκού στο χειμερινό «παζάρι»: «Πρέπει όλοι σας αλλά και ο κόσμος να αντιληφθείτε ότι το γεγονός ότι είμαστε πολύ προσεκτικοί στις μεταγραφές ως τώρα δεν είναι για να κάνουμε οικονομία, αλλά για να μη γίνουν λάθη. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ, έναν πολύ καλό προπονητή που μας έχει ζητήσει ενίσχυση σε δύο θέσεις μέχρι το καλοκαίρι. Η διοίκηση θα το κάνει αυτό, αλλά δεν θα πιαστούμε κορόιδο. Είδαμε 25 παίκτες ως τώρα, οι φάκελοί τους έχουν κλείσει όχι επειδή θέλαμε να κάνουμε οικονομία, αλλά για άλλους λόγους, όπως ότι δεν ήθελαν να έρθουν, ή επειδή οι ομάδες τους ζητούσαν υπέρογκα ποσά».

Στα μέσα Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί την πρώτη του προσθήκη, που δεν είναι άλλη από τον νεαρό Βραζιλιάνο στόπερ Ντάβιντ, που λογίζεται όμως περισσότερο ως επένδυση για το μέλλον, παρά ως άμεση λύση για την αμυντική γραμμή των «πράσινων». Η διοίκηση συνεχίζει να καθησυχάζει τον κόσμο, όμως τα περιθώρια στενεύουν πια επικίνδυνα.

Ο κ. Πατέρας σχολιάζει: «Αν, για παράδειγμα, ο Νταβίντ δεν είχε κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος και εμείς δίναμε τα 3 εκατ. ευρώ που ζητούσε η Παλμέιρας, τότε όλοι θα λέγατε για μεγάλη μεταγραφή. Τώρα όμως που με τις πετυχημένες ενέργειες του Κώστα Αντωνίου τον παίρνουμε ως ελεύθερο? Μπορούσε να έρθει και ο Κρέσπο και να ήταν τουρίστας. Η μεγάλη μεταγραφή φαίνεται στο γήπεδο».


Από τον Άλεξ και τον Κρέσπο στον Βαβρζίνιακ και τον Νταβίντ

Οι ξένοι σύλλογοι επιμένουν στις παράλογες απαιτήσεις τους (περιπτώσεις Ντούριτσα, Νιλμάρ και Ζόνεφλεντ), με τον Παναθηναϊκό να αδυνατεί να ανταποκριθεί στα χρήματα που ζητούν οι ομάδες για την απόκτηση των παικτών τους. Με τον χρόνο να πιέζει πλέον επικίνδυνα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού καλείται να κάνει την υπέρβαση για να αποκτήσει παίκτη μεγάλης αξίας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, αντιλαμβανόμενη ότι η αισιοδοξία που είχε αναπτυχθεί (με δική της ευθύνη βέβαια) κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη με τον πρόεδρο της ομάδας να εξηγεί την αδράνεια. «Οι προσφορές που κάναμε ήταν μικρότερες από τα χρήματα που ζητούσαν οι ομάδες. Οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής έμαθαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός οικονομικά και ζητούν υπερβολικά ποσά. Εμείς δεν θα πληρώσουμε αέρα για κανέναν παίκτη».

Να αναφέρουμε ότι σε όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Αντωνίου συνεχίζει τις επαφές και τα ταξίδια, κυρίως στην Ευρώπη, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία την απόκτηση κάποιους παίκτη. Το αν η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο ή τους μετόχους ή και τους δύο, δεν το γνωρίζουμε, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις, που καλλιεργήθηκαν από τις δηλώσεις παραγόντων της ομάδας.

Τελικά η μετεγγραφική περίοδος τελείωσε, οι παικταράδες δεν ήρθαν, τα 12 εκατομμύρια ευρώ έμειναν στα… σεντούκια και ο Βαβρζίνιακ και ο Νταβίντ ήρθαν για να ικανοποιήσουν (;) τα «πράσινα» όνειρα.

Όλοι οι παρακάτω έφτασαν κοντά (ή μακριά) στον Παναθηναϊκό από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα. Εν τέλει, όλοι τους, έμειναν μακριά από την Παιανία. Το καλοκαίρι πάλι…

Αντί επιλόγου, ιδού τα 32 σημαντικότερα ονόματα που πέρασαν την πόρτα της Παιανίας μόνο μέσω των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων...

Μάτλουγκ, Ντεμίντοφ, Γκόϊαν, Άλεξ, Γκερέιρο, Μιράντα, Ντ’ Αλεσάντρο, Μπαστός, Σπάχιτς, Μπάριος, Λέο, Γκουστάβο, Ροντόλφο, Ονιέβου, Ζόνεφελντ, Ντούριτσα, Παλάσιο, Ζερβινιό, Βολκάν, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Νίλμαρ, Οντεμβίγκιε, Κρέσπο, Φαλκάο, Πάντελιτς, Νετίνιο, Λεβαντόφσκι, Φρεντ, Καντέ, Ολιβέιρα, Μπόμπο.

Unknown είπε...

Κυριάκο το θέμα του Ίβανστς έχει δύο οπτικές γωνίες.Από τη μια είναι ασταθής και φυσικά δεν μπορεί να βασιστεί μεγάλη ομάδα στις εξάρσεις του.Σε αυτό δε νομίζω να υπάρχει αντίλογος αφού όπως λες και εσύ έχουμε και εικόνα από πέρυσι γι αυτόν τον παίκτη.Από την άλλη όμως κάποιες ενέργειες που κάνει φανερώνουν αρκετά μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα που ειδικά σε άλλον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού αυτή τη στιγμή δεν θα βρείς.Η άποψή μου είναι ότι ο Ιβ αδικει,άθελά του φαντάζομαι, τον εαυτό του με την αστάθειά του αλλά αδικείται παράλληλα από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναικού γιατί μάλλον δεν έγινε καμία προσπάθεια να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα αλλά αντίθετα ΤΟΝ ΕΘΕΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΕΚΤΌΣ ΟΜΆΔΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.Το να μην ξέρεις να κάνεις κοντρολ στα 26 σου είναι πρόβλημα που δε διορθώνεται.Το να σταθεροποιήσεις την απόδοσή σου όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.Και επιπλέον κατά τη γνώμη μου ο Ιβ παίζει και σε λάθος θέση.Για μένα είναι παίκτης άξονα καθώς δεν έχει την απαιτούμενη εκρηκτικότητα για τα πλάγια.

Κυριακος είπε...

Πρεπει να συμφωνησω μαζι σου ως προς το θεμα της ευκαιριας που δεν του δοθηκε. Αλλα ποιος ξερει τι εγινε.
Επι της ουσιας ομως δεν μπορεις να στηριζεσαι σε καποιον με την ελπιδα οτι ΘΑ παιξει καλα επειδη το ξερει το τοπι. Αλλα θα μου πεις εδω εχει κανει τοσους πειραματισμους και αλλαγες ο Τεν Κατε, θα μπορουσε ισως να επιμεινει σε αυτον. Μηπως πηρε "χαρτακι" και αν ναι γιατι? Και γιατι να τον κρατησουν αγοραζοντας τον? Μπερδεμενο το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο τεν κατε σιχενεται περισσοτερο απολα τους παιχτες με σκαμπανευασματα, που μια παιζουν και 3 δεν παιζουν, ειναι δλδ με τα φεγγαρια τους. Δυστυχως οι περισσοτεροι στον ΠΑΟ ετσι ειναι,πως να το κανουμε δλδ? Απλα κατα περιπτωση κανει υποχωρησεις.Δεν το ειδα για παραδειμα να αδικει τον σιμαο η το σαλπιγγιδη που τουλαχιστον οτι ξερουν παιζουν καθε φορα!!!

Ο τεν κατε (αν και συμφωνω μαζι σας οτι εχει κανει εγκληματα)θεωρω οτι τουλαχιστον δεν κοροιδευει...οσο μπορει...

Δεν του χουν παρει ουτε ενα παικτη που θελει (το ξεσκισανε στα ψεμματα και τις υποσχεσεις)και επειδη δεν κοροιδευει δεν θελει να μαζεψει σαβουρες. Σαβουρες υπαρχουν πολλες στην παιανια οποτε καλα κανει και συνεχιζει με τον βυντρα που οτι ξερει (σχεδον τπτ) παιζει. Τι να το κανει τον αργεντινο,ρουμανο κτλ βυντρα?Κραταει τον οριτζιναλ.

Το θεμα ειναι καθαρα διοικητικο, μην κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας...Με το να τα φωρτονουμε ολα στον εν κατε( που επαναλαμβανω εχει κανει εγκληματα) απλα κοροιδευουμε τον εαυτο μας...

Παιχτες δεν του παιρνουν, προστασια απα κορακια δεν του παρεχουν, πειθαρχια στην ομαδα δεν επιβαλλουν ειναι και αυτος ψιλοασχετος και φτασαμε εδω που φτασαμε.

Παντως τα ρεζιλια ουτε μια γιορτη δεν μπορουν να κανουν...ουστ απο δω λαμογια...και κατι μου λεει οτι περυσινο συλλαλητηριο δεν ηταν τπτ μπροστα σαυτο που ερχεται..

Ανώνυμος είπε...

Προφανης ο λογος που κατεβασαν τα τροπαια και τα πανω του μπασκετ!ΝΑΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΩΝ ΤΑ"ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ" ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!Δεν το αντεχει βρε παιδι μου,πως να το κανουμε!Και εδωσε εντολη,(οχι αυτα που ειπανε του κωλου οι δικαιολογιες,οτι δεν ηξερε ο σκηνοθετης την σημασια των τροπαιων)να κατεβουν!Παει και τελειωσε!Με συνοπτικες διαδικασιες!Αυτη ειναι η κατασταση στον Παναθηναικο!Αυτη ηταν,τοσα χρονια,και αυτη θα ειναι οσο καιρο ειναι ακομα η οικογενεια Βαρδινογιαννη εκει μεσα!Γι αυτο ξυπνατε!Μην πατατε στο γηπεδο μην τους στηριζετε με κανεναν τροπο(διαρκειας,προιοντα κλπ)και ας οργανωθουμε σε ενα ακομα συλαλλητηριο,μηπως και ξεκουμπισθουν να φυγουν οι χολερες!Αλλη λυση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΟΥΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ,ΟΥΤΑ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Η ΟΜΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ..ΟΥΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΟΥ!ΕΞΩ ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Πληροφορία είναι απο εκεί που .... και να σας πω το όνομα δεν θα το πιστεύετε .... όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή.!!!!
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ 4.500.00,00 € !!!!!
Χωρίς οψιόν και δανεικά και τέτοια....ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΦΤΑ !!!!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.!!!!!
Και φυσικά μόνο γι' αυτή την κίνηση έμαθα και όχι για οποιαδήποτε άλλη.!!! έμαθα και κάτι ακόμα , αλλά ήταν εξωποδοσφαιρικό.!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.!!!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.!!!

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ.!!

Δυστυχώς... έρχονται ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.!
Ο ΕΝΑΣ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .... ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΟΠΛΑ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαρδνογιάννηδες - Πατέρες (υβριστής του ΠΑΟ ως προεδρος του Εθνικού) και λοιπές γλάστρες καλά θα κάνουν να μας αδειάσουν τη γωνιά παίρνοντας μαζί τους και τη κουβαρίστρα τους (λέγε με Τεν Κάτε). Αυτοί είναι ικανοί μόνο να κάνουν γιορτούλες και πανυγηράκια, σε όλα τα άλλα τους έχει κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη ο πρακτορίσκος.

Τα περιθώρια εξαντλήθηκαν οριστικά και αμετάκλητα. Η κοροϊδία και το ρεζιλίκι δεν αντέχονται πλέον.

Μοναδικοί υπέυθυνοι για τα επερχόμενα είναι όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν τη δίψα μας για έναν μεγάλο ΠΑΟ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟς Ο ΠΑΟ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΡΑ, και όλοι οι άλλοι στα κότερα για τσαπαρί.

Ανώνυμος είπε...

Ολη τη νυχτα κουτσοπινοντας δεν υπηρχε ουτε ενας να μη τουε βριζει. Τολμησαν να τα βαλουν με τα αδελφια ,μια και δεν αντεχαν τη συγκριση, Μου εδειξαν αποκοματα με Δηλωσεις πατερα πριν 16 χρονια , ειναι μαλακας ηρθε για την κονομα.
Βγενο, Πατερα, κατω τα χερια απο την παναθα.
Αντε παω για υπνο , μακαρι οταν ξυπνησω να ειναι μονο εφιαλτης,