Ιανουαρίου 31, 2009

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ

Ειμαι σιγουρος οτι μεσα απο αυτο το τσουρμο Αργεντινων παικτων ο Παναθηναικος μπορει να βρει μερικους που θα "βουλωσουν" τα τεραστια κενα του σε ολες τις γραμμες. Αναμενεται δε οτι αν φερει μερικους απο αυτους τους παικτες στην Ελλαδα, το ΟΑΚΑ και η Παιανια θα κοβουν τρελα εισιτηρια. Περιττο να αναφερθει οτι ως επακολουθο θα υπαρξουν και παμπολλες αιτησεις απο προπονητες διεθνους εμβελειας διασφαλιζοντας ετσι και παλι το πρωταγωνιστικο του ρολο στο πρωταθλημα. Ας ελπισουμε οτι η Διοικηση θα εξαπολυσει τα λαγωνικα της εγκαιρως ωστε να διασφαλισουν την αποκτηση μερικων τετοιων παικταραδων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H μια καλύτερη απ' την άλλη! Ή μάλλον ο ένας καλύτερος απ' τον άλλον! Αν κάνουμε αυτές τις μεταγραφές εγώ του χρόνου θα ξαναπάρω διαρκείας κι ας πιαστώ κορόϊδο!

Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟΟΟ ΠΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ..... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..???!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΚΙΑ.... ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΛΕΣ...!!!!

ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ.... Μπορεί ο Χενκ Τεν Κάτε να μην υπολογίζει τον Μαρσέλο Μάτος στις βασικές του επιλογές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είναι αμελητέα ποσότητα για τον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτό οι «πράσινοι» πριν από λίγες μέρες απέρριψαν πρόταση της Ιντερνασιονάλ για την παραχώρηση του 25χρονου άσου βάζοντας τέλος στα όνειρα του βραζιλιάνικου συλλόγου.
«Σε θέλουμε στην ομάδα. Ψάχνουμε ένα χαφ σαν εσένα και έχουμε υψηλούς στόχους στο Λιμπερταδόρες. Αν σε ενδιαφέρει πες μας να προσεγγίσουμε την ομάδα», είπαν οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ στον Μάτος και αυτός με την σειρά του μετέφερε το μήνυμα στην διοίκηση του «τριφυλλιού» και στον Κώστα Αντωνίου.

Έτσι την Παρασκευή ο Βραζιλιάνος μέσος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ και μετέφερε στον Αντωνίου την πρόταση της Ιντερνασιονάλ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να μου πείτε τι σκοπό έχετε μαζί μου. Αν δεν με υπολογίζετε, είναι καλύτερα να φύγω».

Η απάντηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πρασίνων» προς τον Μάτος ήταν ξεκάθαρη: «Σε πιστεύουμε. Συνέχισε να δουλεύεις και να είσαι ήρεμος. Πες τους ότι δεν σε παραχωρούμε». Και ο Μάτος απάντησε: «Και εγώ θέλω να μείνω εδώ. Εχω αγαπήσει την ομάδα και τον κόσμο και μου αρέσει και η Ελλάδα».

Επανήλθε για Νιλμάρ αλλά...

Για την απόκτηση του Νιλμάρ φέρεται να επανήλθε ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες κάνοντας βελτιωμένη πρόταση στην Ιντερνασιονάλ. Παρόλα αυτά η απάντηση του βραζιλιάνικου συλλόγου ήταν ότι τον παραχωρεί μόνο με 14 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο κρίνεται απαγορευτικό για τους πράσινους.

Μικρά Μικρά από τον Τύπο

*Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί ο Κώστας Αντωνίου με τον μάνατζερ του Λεονάρντο του Άγιαξ προκειμένου να συμφωνήσουν από τώρα για το καλοκαίρι

ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ??? ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ + 7 – 8 ΕΚ.€ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΙΛΜΑΡ.!!!!! Ουτως ή άλλως ΜΑΤΟΥΣ βρίσκεις (όχι από την φωτό του Κυριάκου, αυτά είναι από ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ και πάνω)!!! Π.Χ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ!!! Οσο για τον Λεονάρντο αν είναι έτσι ΠΑΕΙ άλλη μια μεταγραφή του καλοκαιριού…!!!!

Να και κάτι από έναν φίλο που ασχολείται περισσότερο.

Απλα θελω να προτεινω στους κυριους που ειναι υπευθυνοι για τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας και ταυτοχρονα στον προπονητη μας ορισμενα ονοματα που δεν εχουν ακουστει μεχρι τωρα και συμφωνα με το transfermarkt.de ειναι κατα καποιο τροπο προσιτοι και κοντα στο ταβανι που τεθηκε τα 7 εκ. ευρω για τον επιθετικο και γιατι οχι και 10 εκ. Ξεκιναω λοιπον:
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Τον Σαμαρα ολοι τον ξερουμε αλλα ας πω μερικα πραματα γι’αυτον. Ψηλο παιδι 1,92 μπορει να παιξει και σαν επιθετικος περιοχης και σαν περιφεριακος.Παρα το υψος του δεν ειναι αυτο που λεμε βαρυ σεντερ φορ εχει εμπειρια απο ευρωπαικο ποδοσφαιρο μελος της εθνικης μας με αισθηση του γκολ , πολυ καλη τεχνικη καταρτιση,χρησιμοποιει εξισου καλα και το δεξι και το αριστερο του ποδι,και καλος τοσο με την μπαλα κατω οσο και στο ψηλο παιχνιδι Τιμη: 4.7 εκ. ευρω ( γυρω στα 7 - 8 εκ. ευρω πιστευω θα ζητησει η Σελτικ αν ειναι να τον πουλησει, λιγο απιθανο αλλα αξιζει την προσπαθεια).
-EDISON CAVANI: 21 χρονων Ουρουγουανος επιθετικος με Ιταλικο διαβατηριο αγωνιζεται στην Παλερμο ( διπλα μας και ουτε που τον προσεξαμε). 1.85 υψος πολυ δυνατο δεξι ποδι παρα πολυ καλος κεφαλοσφαιριστης γρηγορος κινητικος στην αντιπαλη περιοχη πολυ καλος ντριπλαδορος,πολυ δυνατο παιδι που μπαινει γερα σε ολες τις φασεις που του παρουσιαζονται. Φετος ειναι πρωτος σκορερ της ομαδας στου με 8 γκολ. Ηταν διεθνεις με την εθνικη ελπιδων της Ουρουγουαης ενω εχει 3 συμμετοχες με την ανδρων της χωρας του σκοραροντας απο το ντεμπουτο κιολας!!! Τιμη : 5 εκ. ευρω ( 9-10 εκ ισως ζητησει το Παλερμο)
-DANIEL AQUINO: 18 χρονων ταλενταρα! Ο νεαρος Ισπανος αγωνιζεται στην Real Murcia ( β΄Ισπανιας) ειναι επιθετικος αριστεροποδαρος μπορει να αγωνιστει και σαν αριστερο χαφ. Το καλοκαιρι τον ηθελε η Ρεαλ Μαδριτης ομως το θεμα δεν προχωρησε επειδη η Ρ. Μαδριτης ηθελε να τον δωσει δανεικο.Η τιμη του : 2 εκ. ευρω
ΧΑΦ
-ANDRES D’ALESSANDRO : Αριστεροποδαρος χαφ 27 ετων Aργεντινος με Ιταλικο Διαβατηριο! Καλυπτει και τις δυο πτερυγες αλλα παιζει και 10αρι! Ειναι πολυ γρηγορος σκοραρει με πολλους και απιθανους τροπους! Παρα πολυ καλη τεχνικη εχει πολυ καλα στημενα εχει την καθετη πασα που θα ανοιξει τις αμυνες και θα βγαλει τους επιθετικους φατσα φορα με το τερμα. Γενικα ειναι απο τα χαφ που πατανε περιοχη ουσιαστικος αλλα και θεαματικος.Στα αρνητικα το μονο που μπορω να πω ειναι ο ιδιορρυθμος χαρακτηρας του καθως θυμιζει σε πολλα τον Εκι Γκονζαλες. Τιμη : 6 εκ. ευρω ( 8 -8.5 εκ. ευρω ισως ζητησει η Ιντερνασιοναλ που αγωνιζεται)
- DIEGO BUONANOTTE: 20 χρονων Αργεντινος αριστερο χαφ της Ριβερ με Ιταλικο διαβατηριο.Πανισχυρο αριστερο ποδι και σεντρα ακριβειας δεν ειναι απο τα χαφ που σκοραρουν αλλα εχει ουσια στο παιχνιδι του.Στα πλην ειναι το υψος του καθως ειναι μολις 1,60 ομως αυτο αντισταθμιζεται με την ταχυτητα που διαθετει.Τιμη : 7 εκ. ευρω
AMYNTIKOI
-JONATHAN BOTTINELI: 24 χρονων Αργεντινος με Ιταλικο διαβατηριο που αγωνιζεται δανεικος απο την Σαμπτορια στην Σαν Λορενζο! 1.80 υψος πολυ καλος στο ψηλο παιχνιδι με σωστες τοποθετησεις. Δυνατος αλλα και γρηγορος για αμυντικος. Δεν φοβαται να πεσει για τακλιν και οταν το κανει ειναι πολυ αποτελεσματικος. Οπως ολοι οι αμυντικοι ετσι και αυτος προωθειται στα στημενα και το κανει με μεγαλη επιτυχια αν αναλογιστει κανεις τα 10 γκολ που εχει πετυχει τις δυο προηγουμενες σεζον.Tιμη: 4 εκ. ευρω
-DORIN GOIAN: 28 χρονος 1,94 Ρουμανος κεντρικος αμυντικος. Ειναι αυτο που λεμε εγγυηση στην αμυνα.Ανικητος στο ψηλο παιχνιδι πολυ δυνατος δυσκολα χανει μονομαχιες.Ενα τοιχος στην αμυνα! Στα αρνητικα του ειναι η ταχυτητα του καθως ειναι ψηλος και βαρυς! Τιμη : 2.5 - 3 εκ. ευρω
-CRISTIAN PANDER: 25 χρονος αριστερος μπακ της Σαλκε! Ειναι αριστερο μπακ 11αδας σε συγκρση με τον Σπυροπουλο! Ειναι επιθετικο μπακ με συχνες προωθησεις αλλα και πολυ γρηγορες επιστροφες στην αμυνα! Καλος με την μπαλα κατω αλλα και στο ψηλο παιχνιδι αφου ειναι 1.85. Εχει σωστες τοποθετησεις και μπαινει δυνατα στις φασει! Εχει πολυ καλη σεντρα δυνατο σουτ και πολυ καλα στημενα! Τιμη : 6 -6.5 εκ ευρω
Οι τιμες που αναφερω ειναι βαση του site : transfermarkt.de Παντως αν ισχυουν αυτες οι τιμες τοτε μιλαμε για παιχτες ουσιες σε τιμη ευκαιριας αφου με περιπου 10 -15 εκατομυρια ενισχυεις και τις 3 γραμμες που θελεις με παιχτες πολυ καλους! Και δεν μιλαω γι αυτη τη μεταγραφικη περιοδο αλλα να κλεισουμε τους παιχτες αν γινεται για το καλοκαιρι.

Το μοναστήρι ΑΦΕΝΤΙΚΟ έχει "καλόγριες" ... αλλά εσυ θέλεις κεράκι να ανάψεις και ΟΧΙ ΛΑΜΠΑΔΑ.!!! Κοστίζει.....!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΤΡΙΑ ΕΣΤΩ ΑΜΥΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΕΡΑΜΥΝΑ,
Έφυγε από τον Παναθηναϊκό με την ταμπέλα του «γκαφατζή», αλλά στην Ισπανία «βγάζει» μάτια. Ο λόγος για τον Νασίφ Μόρις, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι άφησε την Ελλάδα για την Ισπανία όπου αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Ουέλβα από το «τριφύλλι».
Συγκεκριμένα η «As» με σημερινό δημοσίευμα εκθειάζει τον Νοτιοφρικανό αμυντικό, ο οποίος είναι αναντικατάστατο μέλος της Ουέλβα την φετινή σεζόν. Ο 28χρονος παίκτης που ανήκει στον Παναθηναϊκό, μετράει 20 συμμετοχές ως τώρα στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί συνολικά 1800 λεπτά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «As».
Στην Ουέλβα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το καλοκαίρι οι άνθρωποι του συλλόγου θα κινηθούν για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΣΑΡΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Δυο μόνο να έρθουν από αυτές, αρκούν για να πάρουμε το Πρωταθλημα, το Κύπελλο μη σου πω και το CL :)

Ανώνυμος είπε...

ΡΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.