Ιανουαρίου 18, 2009

ΠΟΛΥΒΟΛΟ Ο ΠΑΟ 4-0 ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ


Πραγματικα απολαυστικος ο Παναθηναικος των πρωτων 30' του δευτερου ημιχρονου σκορπισε τον αδυνατο σημερα Αρη επιτυγχανοντας 4 γκολ μεσα σε 25'.

Βεβαια το α' ημιχρονο κυλησε με τη γνωστη υπεροχη χωρις αντικρυσμα οπου οι παικτες του Παναθηναικου ηταν φλυαροι, ευκολοι στα λαθη και επιρρεπεις στις πολλες σεντρες ανευ ουσιας. Μεσα σε αυτο ημιχρονο ειχαμε και το συνηθισμενο πεναλτυ υπερ του Παναθηναικου που δεν σφυριχτηκε αν και η πληθωρα παικτων μεσα απο τους οποιους περασε το σουτ του Μαντζιου που βρηκε το χερι του αμυντικου του Αρη, εμποδισε τον διαιτητη να το δει.
Με την εναρξη του β' ημιχρονου ενα τραβηγμενο πεναλτυ υπερ του Ζιλμπερτο μετετρεψε σε γκολ στο 46' ο Καραγκουνης. Ο ορεξατος στην επαναληψη Καραγκουνης με ενα τρομερο σε δυναμη και ευθυβολια σουτ στο 56' πετυχε το 2-0 θετοντας ετσι τη βαση της νικης. Ακολουθως στο 60' απο εξαιρετικη σεντρα του βελτιωθεντος Νινη, ο Ρουκαβινα με ενα απιαστο πλασε πετυχε το 3ο γκολ και τελος με την εισοδο του στο 71' ο Κλευτον εκλεισε το σκορ μετα απο ενα υποδειγματικο συνδυασμο με τον Νινη και μια εξαιρετικη πασα του τελευταιου.

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να παραδεχθει κανεις ειναι η τεραστια βελτιωση στο σκοραρισμα που δειχνει η ομαδα σε συγκριση με περυσι. Αυτο κανει τα πραγματα πιο ευκολα για ολους και κυριως παιρνει την πιεση απο τη πλατη της αμυνας. Ετσι παιζουν και πιο ανετα οι αμυντικοι κανοντας λιγοτερα λαθη και απελευθερωνονται οι χαφ για να συμμετασχουν στη δημιουργια επιθεσεων και ηρεμει η ομαδα επιδιδομενη στη δημιουργια καλου ποδοσφαιρου και ανετων νικων. Βεβαια θελει μεγαλη προσπαθεια ακομα η ομαδα για να ειναι σταθερη στην αποδοση της και κυριως πρεπει να μικρυνει τα μεγαλα κενα του μετριου και αοριστου ποδοσφαιρου που παιζει κατα τη διαρκεια ενος αγωνα.
Με εξαιρεση τον Σαλπιγγιδη που βρεθηκε σε μια κακη μερα, ολοι οι αλλοι αλλα κυριως στο β' ημιχρονο ηταν καλοι. Ξεχωρισαν κυριως στην επαναληψη ο παθιασμενος Καραγκουνης, ο βελτιωμενος Νινης, ο αερατος Ρουκαβινα, ο φιλοτιμος και αδικημενος απο το συστημα Μαντζιος και ο Κλευτον που προσπαθησε παλι να δειξει οτι πρεπει να υπολογιζεται περισσοτερο.
Ειναι δε φανερο οτι με το συστημα 4-4-2 οπως εχω ξαναπει , η ομαδα αποδιδει καλυτερα και δεν αδικειται τοσο πολυ ο Μαντζιος που οταν παιζει μονος μπροστα παρ'ολο που ειναι μονιμως εγκλωβισμενος απο δυο, με το υψος του και το ζαλισμα της μπαλας δημιουργει προβληματα στην αντιπαλη αμυνα αλλα με κοστος την εξουθενωση του αλλα και τη τραβηγμενη κατακραυγη του κοσμου που δεν φαινεται να εκτιμα το δυσκολο ρολο του.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο. Αυτός μάλιστα. Αυτός ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Με τρεις γαμημένες μεταγραφές η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Το βλέπεις Κωστάκη ή θα περιμένεις το καλοκαίρι;
ΥΓ Μην τολμήσεις Κωστάκη να ακούσεις τον Βέλα και να δώσεις τον Πετρόπουλο στον ΟΦΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ante geia bazelakia...

Ανώνυμος είπε...

τον ψοφιο τον Αρη....καλα κρασια...

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΡΓΑΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=96taA2TtSU4

Υ.Γ. ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ PLAY OFFS ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΣΟΥ

KARALBI ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα έχει ερχίσει να στρώνει. Η μπάλλα κυκλοφορεί και οι περισσότεροι πάικτες ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο.

Λέγμανε ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν εύκολο, επειδή η ομάδα ήταν αδύνατη, αλλά ο΄Άρης ήταμ στο Α' ημίχρονο μιά στιβαρή ομάδα από τη μέση και πίσω. Τώρα τι συνέβη στο Β'; Μάλλον πίστεψαν ότι μπορουσαν να χτυπήσουν το παιχνίδι στα ίσια και ανοίχτηκαν, με τη χρησιμοποίηση ενός φουνταριστού ψηλού, αλλά δεν είχαν πλάγιους και έτσι την πάτησαν.

Θα δούμε τη δυναμικότητά τους στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο. Μακάρι να αποκλεισθούν, ώστε να αναγκασθούν να κυνηγήσουν την Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος μήπως και κόψουν κανένα βαθμό από΄τη Τρούμπα.

Εμείς τώρα πήγμα καλά, γενικά σε ολες τις γραμμές και κυρίως στην άμυνα, εκτός πάο το πρώτο δεκάλεπτο του β' ημιχρόνου.

Ο Μάντζιος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Δεν είναι κανένας ρόλος του άχαρος, είναι η αδυναμία του να εξοικειωθεί με τη θέση του σέντερ φορ και προσπαθεί σε κάθε φάση να μας πείσει πόσο μεγάλος μπαλλαδόρος και τριπλαδόρος είναι. Σε ένα από τα 25 παιχνίδια, όταν θυμηθεί σε ποιά θέση παίζει σκοράρει, στα υπόλοιπα ζαλίζει τη μπάλλα και τους συμπαίκτες, όχι τους αντιπάλους. είναι καλός για ομάδες που παίζουν με έναν φουνταριστό σούπερ γκολτζή, ταχυτατους ακριανοιύς και χρειάζεται ένας επιθετικός να ζαλίζει τη μπάλλα μέχρι ν'ανέβουν και οι άλλοι.

Προσοχή στο Νίνη, έχει αρχίζει να ωριμάζει και να προσπαθεί πολ'ύ μέσα στο γήπεδο, ενώ μου άρεσε και ο Μελίσσης όσο έπαιξε.

Υπέροχος ο γνωστός ψυχάρας Καραγκούνης, όσο για τον Ρούκα, αλλά εάν θέλει να πάιζει στον ΠΑΟ, ενδεκάδα, πρέπει να μάθει να κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο διότι δεν είναι (ακόμη τουλάχιστον) ο κλασσικός φουνταριστός.

Προσωπικά πιστέυω ακόμη και στο θαύμα εάν εμείς συνεχίσουμε έτσι και η Γαβριέλλα, όπως έπαιξε το Σάββατο.

... είπε...

Ρουκάβινα, Νίνης, Κλέυτον

Τα λέμε τόσο καιρό χωρίς να πέρνουμε φράγκο ενώ ο Τεν Κάτε ΄τωρα αρχίζει να ξυπνάει

Ανώνυμος είπε...

Ένα 30 λεπτο στο 2ο ημίχρονο έδειξε η ομάδα πόσο μπορεί να γίνει αχτύπητη και ας είπε ο προπονητής είμαστε στο 80% , όχι εγώ πιστεύω είναι στο 60 %....!!!!
Αν δε προστεθούν και ΤΡΕΙΣ (μαμημένοι) που λέει και ο ΝΙΚΟΣ τότε θα γλεντήσουμε ΠΟΛΛΟΥΣ.!!

ΑΠΟΡΩ πως και δεν αρχίζει πλέον να εμπιστεύεται τους Κλέϊτον και Ρούκα. (greg... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΡ Ο ΡΟΥΚΑ.!!! Είναι κλασική περίπτωση ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ... αυτός που θα σου ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.)!! Γι αυτό παίζει ο ΦΑΝμάτζιος..... για να μας ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ.!!!

Κλέϊτον - Ρουκάβινα και Νίνης (αλλά και Γκάμπριελ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. Πρέπει να παίζουν ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ.!!!!

Ρε συ ΝΙΚΟ που το άκουσες ότι ο Πετρο θα πάει ΟΦΗ..?? Ακόμα και ΦΟΡ να πάρει ο Κωστάκης θα έχεις ΔΥΟ + μια (αλλά ο Βαγγελάκης δεν είναι ο κλασικός φορ περιοχής και γκολτζής) Μόνο ΣΑΛΠΙ και ΠΕΤΡΟ είναι τέτοιοι.!!

greg.... εσύ που κατέχεις... πως σου φαίνεται ένα σύστημα 4-2-1-3 ?
Αμυντ. χαφ. (Σιμάο και εναλλάξ Μελισης- Μάτος) ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ (πιο επιθετικό ρόλο ΖΙΛΒΑ και τρίο στην επίθεση με Νίνη ή Γκάμπριελ, Κλέϊτον και Ρουκα ή Πετρό? Μέσα στο ΟΑΚΑ θα κάνουν Δεσποτάδες νομίζω.!!!

KARALBI KALAMATA..... Μέχρι τώρα ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ (Έστω και με βοήθεια)... στα play offs ... πρόσεχε μήπως φάμε εμείς την... ΤΑΒΑΝΟ ΒΟΥΡΤΣΑ...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκουφ, έχει βουήξει το Ηράκλειο. Ο Φανούρης ήδη πανηγυρίζει προκαταβολικά για την επιτυχία του καθώς ο Πετρό θα τον ξελασπώσει, όπως και πέρυσι. Θα ναι έγκλημα όμως αν γίνει. Αει στο διάολο πια με τους τσάτσους που τους βοηθάμε και μας μισούν πιο πολύ κι απ τους γαύρους......

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκούφε, αυτό ακριβώς λέω για τον Ρούκα. ότι πρ΄πρι να κάνει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο διότι είναι τεράστιο ταλέντο, ξέρει πολύ μπάλλα και δεν είναι το στατικό φορ περιοχής να περιμένει τη μπάλλα μπροστά.

Αυτό που προτείνεις σαν σύστημα είναι πολύ ωραίο αρκεί να προστεθούν ένα θηρίο σέντερ μπακ και ένας επιθετικός που να σκοράρει.

Είναι όμως δύσκολο να αλλάξει στη μέση της σαιζόν ένα σύστημα (τρια αμυντικά χαφ) που έχει δείξει ότι αποδίδει. Και μη ξεχνάμε και το χρόνο προσαρμογής των νέων παικτών.

Είδατε που δεν χρειάζεται άλλο δεκάρι ο ΠΑΟ; Με το διαθέσιμο υλικό η ομάδα με τις αλληλοκαλύψεις μπορεί να κάνει θαύματα.

Η Γαβριέλλα έχει δύσκολο π΄ρόγραμμα μπροστά, ίσως λέω ίσως δεν πάμε πλέι οφφς.

Ανώνυμος είπε...

PAO ARIS 4 0 AYTO EINAI !!!AYTOS EINAI O PANATHINAIKOS ALLA ARGA XYPNISE!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ γι αυτό έχουν ΛΥΣΑΞΕΙ ολοι οι ψαράδες.... να το λένε ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ για να φύγει (αν είναι έτσι τα πράγματα) η οικογένεια και ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΙ. Ή Τουλάχιστον να ανοίξουν θερμές σχέσεις όπως με Ξάνθη , Λειβαδιά κλπ.!!!

greg... σύμφωνοι για τον Ρούκα , έτσι είναι θέλει δουλειά ακόμα , νομίζω του χρόνου θα είναι βασικότατος.!!
Για ΔΕΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΔΙΑΦΩΝΩ. Χρειαζόμαστε ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ.... ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΔΕΚΑΡΙ... π.χ. Μπαστού , Ντ΄Αλεσάντρο κλπ. δηλαδή ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αν είναι να μείνεις μόνο με Κλέϊτον , δεν νομίζω να πας ψηλά.!! Και εξ΄άλλου ένας είναι αλλον δημιουργικό να "ανοίγει" όποτε θέλει αμυντικά συστήματα δεν έχεις.!!

ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΦΟΡ νομίζω τώρα πάνε να πάρουν , αν δεν τους ¨καθήσει" που λέμε , εντάξει τι να γίνει. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ 01/2/2008 ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ , ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ 20/6/2008 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΑΝΙΑ.!! ΟΧΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ειδαμε λιγο μπαλα!Συγχαρητηρια σε ολους,κυριως σε Καραγκουνη,Νινη(ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ),Κλειτον και Ρουκαβινα!Αντε να δουμε μηπως και γελασει λιγο το χειλακι μας!Μη ξεχναμε το θεμα του γηπεδου ομως!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ένα ποστ για την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Πολυμετοχικός... ΜΥΛΟΣ.!!! Ξέρουμε ότι, κουμαντάρεται από την Ε.Π.Ο. η οποία έχει εκλογές.!! Μάλιστα η υποψηφιότητα Πιλάβιου στηρίζεται από την Σ. Λ. και από τον Π.Α.Ο.(Τζίγγερ).!! Ο Πιλάβιος 4χρόνια είναι σχεδόν δεξί χέρι του... Γκαγκάτση!!! Άρα είναι η συνέχειά του. Οπότε μην γκρινιάζουμε για τις ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ που έχουμε από την διαιτησία.!! Ο ΠΑΟΚ έχει τον Μάκη Γκαγκάτση , η ΑΕΚ τον Κανελόπουλο με φιλικές σχέσεις από την εποχή των κολεγίων.... Και φυσικά ο Πιλάβιος έχει δείξει την φιλία του σε όλες τις υποθέσεις που αφορούν την ΑΕΚ.!! Εκείνο όμως που έχει ΣΗΜΑΣΙΑ είναι πως σε ένα Δ.Σ. του πολυμετοχικού ο Πατέρας είπε τα πράγματα με το όνομά τους , για τις αδικίες , τα πέναλτι, κλπ. Τονίζοντας πως αν υποστηρίξουν τον αντίπαλο (Μητρόπουλο) , τουλάχιστον θα έχουμε 50-50 σφυρίγματα.!! Ο οποίος είναι φίλος χρόνια με τον Πατέρα και επειδή τον ξέρει , είπε πως θα κάνει αυτά που λέει.!! ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ... Παίρνοντας τον λόγο ο Τζίγγερ είπε... «Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διοίκηση του Β. Γκαγκάτση αλλά και την γενικότερη πορεία της Ε.Π.Ο. την τελευταία τετραετία.»!!!! Γι’ αυτό θα ψηφίσουμε ΠΙΛΑΒΙΟ...!!!! Που ήταν μέλος αυτής της διοίκησης.!! Μετά από βουβαμάρα..... λόγω της ΑΠΙΘΑΝΗΣ δήλωσης του Τζίγγερ , ο Πατέρας ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ λέγοντας .. «Φέρτε μου τον λογαριασμό να φύγω παιδιά.»!! Και ετοιμάστηκε να κλείσει ΣΟΥΪΤΑ ΣΤΟ.... ΔΑΦΝΙ.!!! Μετά τα όσα άκουσε. Γιατί όλα μπορούσε να τα ακούσει αλλά να πει ο Τζίγγερ είμαι ευχαριστημένος από την διοίκηση Γκαγκάτση , τον μεγαλύτερο εχθρό του Π.Α.Ο και «επικηρυγμένο» στην Παιανία ξεπέρασε κάθε φαντασία.!! Αυτά να τα πεις στους φιλάθλους είπε ο Πατέρας , που μη μπορώντας να κάνει κάτι , δέχτηκε την.... ΕΙΣΗΓΗΣΗ.!!! Μην βλέπουμε μόνο το δέντρο αλλά να μαθαίνουμε και για το δάσος.!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Ο Βασσάρας που ενώ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ από την.... βαθμολογία, (ο ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ τον αθώωσε μετά την απολογία του) , αλλά βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να τιμωρήσει και τον ΦΙΛΟ ΤΟΥ παρατηρητή Ντάουλα .!!! ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ γι’ αυτό , είναι δαιμόνιος και είναι σε αυτή την θέση τόσα χρόνια με 6.000 € τον μήνα!! Εδώ πάει γάντι «άξιος ο μισθός σου»... διότι εφηύρε την ποινή της.. ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.!!! Την οποία επέβαλε στον Βασσάρα φυσικά και όχι στον Ντάουλα.!!! Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει επιβληθεί τέτοια ποινή.!!! Και αν τον ρωτήσει κανείς γιατί δεν τιμώρησε τον Ντάουλα έχει την απάντηση… «Γιατί να τον τιμωρήσω? Ο Κύρος δεν αθωώθηκε. Ολόκληρη... έγγραφη επίπληξη του ρίξαμε.!!»

Τον ετοιμάζει ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ για τους αγώνες με την Α.Ε.Κ. για τα play offs.!!!
Τ’ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟ(υ)ΛΙ ΜΟΥ ??? ΑΜ ΠΩΣ.!!! ΑΥΤΑ ΤΑ... ΟΛΙΓΑ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ,τετοιο πεναλτυ ,ουτε ο ιδιοs ο βαρδινογιαννηs δεν θα το εδινε.ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΥΛΕΣ-ΟΥΣΤ -9 ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ .ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕΕΕΕ .ΟΥΣΤ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ- ΕΥΡΩΠΕΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΑ, ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΛΟΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ)ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ( ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ( ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ 8.06 ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕ ΚΑΝΑ ΓΚΑΖΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΗΠΟΥΡΕ.

KARALBI ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από το γεγονός πως σαν φίλους του Παναθηναϊκού μας ΠΟΝΑΕΙ αυτή η εξέλιξη, δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε και πέρα από τη μύτη μας και να δούμε αυτούς που ουσιαστικά παγίδευσαν το έργο προς τέρψιν των συμφερόντων τους και καλλιέργησαν το έδαφος ώστε οι προπαγανδιστές του πράκτορα να πάρουν την σκυτάλη. Αναφέρομαι φυσικά στον γόνο της γνωστής οικογενείας που όπου και να έχει βάλει το χέρι του, το μόνο που κάνει είναι να πληγώνει τον ιστορικό σύλλογο. Η παροιμιώδης ανικανότητα του θα περάσει στην ιστορία και θα γίνει συνώνυμη της γκαντεμιάς του έτερου ακατονόμαστου κρητικού, του γνωστού κι ως "επίτιμου". Ο τρόπος που κατάφερε λοιπόν ο άεργος κληρονόμος να συνδέσει το γήπεδο με τα επιχειρηματικά συμφέροντα του επιστήθιου φίλου του και συνοδοιπόρου του στο μοναδικό άθλημα που έχει αγαπήσει αληθινά, του ράλι, θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Γι' αυτό πέρα από την τιμωρία μέσω της μεθόδου της απαξίωσης, στα έντυπα και τα ραδιόφωνα κάποιων ΄΄πειρατών΄΄ και κάποιων ΄΄διασκεδαστών΄΄, πέρα από την προπαγάνδα κατά των ψευτοαριστερών κουκουλοφόρων, θα πρέπει να βρούμε κι έναν τρόπο ώστε να απαλλαγεί η ομάδα οριστικά από την οικογένεια που φέρει τις ρίζες της από την Επισκοπή. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ αυτή η Επισκοπή που λες ποια είναι ρε φίλε , κατά που πέφτει ??!!!
Ο «ΕΠΙΤΙΜΟΣ» από εκεί είναι και αυτός??!!! ΑΧ ΡΕ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ..... ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ.... ΚΑΙ ΚΑΙ .... ΚΑΙ....!!!!
Γι' αυτό την λένε ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ απο κάτι τέκνα σαν τον "επίτιμο" και τον άνεργο γόνο. ??? !!!
Φίλε ΝΙΚΟ ολόσωστος , έτσι είναι .

Θέλω κάποιος να μου πεί το εξής.

Ποιοι ή Ποιος , πότε και που ,
που έχουν σχέση με την Π.Α.Ε. βγήκε και είπε ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Α .... Του τι θα γίνει με το mall.!
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.!!! ΓΙΑΤΙ ? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ?? Προτιμούν τα "ερπετοειδή υποκείμενα" να μην αφήσουν ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ τον ΚΟΛΛΗΤΟ και καταστραφεί οικονομικώς.!!!

ΤΟ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΟΛΟΙ {Π.Α.Ε.(λέγεμε Τζίγγερ) – Δήμαρχος – Πλειοψηφία Βουλής – Νόμος – Βωβός }
Να είναι το πακέτο ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ.!!! Φανταστείτε πως αν δεν γίνει εμπορικό κέντρο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Π. Χ. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ.!!!!! Δηλαδή γίνεται mall ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.!!!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ MALL... δεν μπορεί να γίνει τίποτα.!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ.!!!!!

Και θέλετε να πάμε σε συλλαλητήριο για τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ??!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Δεν διαβάσατε πιο πάνω τι έχει λάβει χώρα με την διαιτησία ?? Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του είπε.... ΑΥΤΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.!!!! Γι’ αυτό θορυβήθηκε ο «από γονος» και «υπογείως» συμμάχησε με τον «υβριστή του» και εχθρό του Βγενό , έκαναν μια συνάντηση όπου ΓΙΟΡΤΑΖΕ κι όλας , ο Παύλος ήξεραν ότι έλειπε εκτός Αθηνών (δεν έπιανε και το ρημάδι το κινητό του) !!! και έβγαλαν μια ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ανακοίνωση που ΠΕΡΙΕΙΧΕ και ΕΝΤΟΛΕΣ στον Προπονητή και τους παίχτες για να ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ στους ΚΟΡΑΚΕΣ.!!!!! Είδατε πως δένει το γλυκό.....????!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαθήματα γεωγραφίας, μέρος πρώτο. Η Επισκοπή βρίσκεται φίλε Σκουφ στην ενδοχώρα του νομού Ρεθύμνης κι από εκεί άγουν την καταγωγοί τους ο άχρηστος κι η φαμίλια του. Όσο για τον επίτιμο ή κοινώς Δρακουμέλ, αυτός είναι από τα Χανιά. Ο, δε, μέγιστος Νίκος Καζαντζάκης ήταν συντοπίτης μου, δηλαδή ηρακλειώτης. Αυτά.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ... ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ .... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ....(??) !!!!
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας προέβη σε ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ και απαντάει στον Σωκράτη Κόκκαλη για την διαιτησία και την περί ατιμωρησίας των αντιπάλων της ομάδας του. Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων μίλησε για ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, για «ανθρώπινα λάθη» των διαιτητών αλλά και την ανακοίνωση αποχώρησης του Γκαγκάτση τονίζοντας στο τέλος ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Η χθεσινή προκλητική δήλωση του κ. Σ. Κόκκαλη εγκαταλείπει την γραμμή της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί "ανθρώπινων λαθών" της διαιτησίας ως προς ένα θέμα που έθιξε τα συμφέροντα της. Προφανώς εννοεί ότι ο καταλογισμός ανύπαρκτων πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και ο μη καταλογισμός υπαρκτών πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού εξακολουθούν να αποδίδονται σε "ανθρώπινα λάθη".

Οι αντιαθλητικές ενέργειες πρέπει να αντιμετωπιστούν για να προστατευθούν όχι μόνο οι "ακριβοί" και παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι οι αθλητές και η υγεία τους.

Από την συγκεκριμένη αρχή δεν εξαιρούνται οι αντιαθλητικές ενέργειες ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπενθυμίζουμε "μαρκαρίσματα" ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στους πρόσφατους αγώνες του με τη Λάρισα και την Ξάνθη που έμειναν ατιμώρητα.

Τέλος προκαλεί εντύπωση η ανεπιτυχής προσπάθεια νομιμοποίησης των "επιτευγμάτων" του Ολυμπιακού τα τελευταία 13 χρόνια. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δει τα αμέτρητα "ανθρώπινα λάθη" της διαιτησίας αυτής της περιόδου και τις προκλητικές ανακοινώσεις διαμαρτυρίας ή συγχαρητηρίων ανάλογα με τη περίσταση (βλ. πρόσφατη ανακοίνωση αποχώρησης Γκαγκάτση και επί-"βράβευση" Γερμανάκου).

Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Σ. Κόκκαλη μόνο ως προς το "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ".

Ανώνυμος είπε...

Που αναφέρεσι ρε ???
Στις μπουνιές του Καρεμπέ στον Οκκά και τον Καφέ???
Στις κουτουλιές του Ζε Ελίας???
Στις αλητείες του Καστίγιο, που κλωτσούσε , έφτυνε , πάταγε τους αντιπάλους του???
Στο μαρκάρισμα του Λούα Λούα στον Λεοντίου???
Στις καρατιές στα ΜΟΥΤΡΑ αντιπάλων του Στολτίδη???
Το εν ψυχρώ σπάσιμο του παιδιού της Ρόζενμποργκ (Σκιέλμπεργκ???) από τον ίδιο???
Στο φτύσιμο αντιπάλου πέρσι από τον Κοβάσεβιτς στο ματς με τον Εργοτέλη???
Τις ΚΑΡΑΤΙΕΣ του Καραπιάλη στον Λαγωνικάκη που ζήλεψε και ο συγχωρεμένος Μπρους Λι???
Στο μαρκάρισμα την προηγούμενη αγωνιστική του Γ.Παπαδόπουλου στον Ντοριβάλ της Skoda????
Που ακριβώς αναφέρεσαι, όταν λες
« παρατηρώ μία άκρως αντιαθλητική έως βίαιη συμπεριφορά από ορισμένους ποδοσφαιριστές»
«από κάποιους που είναι προφανές ότι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως κάτς»

Πες μας ΠΟΤΕ τραυματίστηκε από μαρκάρισμα αντιπάλου παίκτης του ΟΣΦΠ.
Δεν ζητάμε κάτι δύσκολο νομίζω.
Έχει ρε ο ΟΣΦΠ Λεοντίου????
Έχει Βιερίνια???
Έχει Καράμπελα???
Το μόνο που θυμάστε είναι ο Τζιοβάνι πριν 10 χρόνια...
Από τότε ΒΕΒΑΙΩΣ , παίκτες του ΟΣΦΠ έχουν σπάσει πόδια αντιπάλων
Ανατολάκης – Κιάσσος
Λούα Λούα – Λεοντίου
Στολτίδης – Σκέλμπεργκ
Αντίθετα ο μόνος ΣΟΒΑΡΟΣ τραυματισμός παίκτη του γαύρου (του Πάτσα) οφείλεται σε ΕΠΙΛΟΓΗ του γαύρου και του Κόκκαλη , να αγωνίζεται τραυματίας με ενέσεις.
... ΞΕΦΤΙΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σκουφ, έτσι γουστάρω. ΛΑΒΡΟ κατά των προπαγανδιστών. Σε λίγο θα μας πουν πως είναι και θύματα. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΟΥΛΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ακριβως ειναι ο λογος που αν δεν γινει Mall,δεν γινεται τιποτα,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΖΕ Ο ΒΩΒΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙς ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΛΛΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΙΑ!Ετσι τα δικα του συμφεροντα κοιταζει(πως δηλ.να μην πληρωσει,αυτο εκανε παντα)και παρεπιπτωντως βολευει και τον αλλο χαραμοφαη!Αν ειναι μαγκας και πλουσιος,που λεει οτι ειναι ας δωσει αυτος τα λεφτα να γινει το γηπεδο χωρις το Mall!Ομως αν το κανει αυτο ειναι σαν να κανει ΔΩΡΟ στον Ερασιτεχνη γιατι σ'αυτον θα ανηκει το γηπεδο!Σιγα σου λεει μην ευεργετησω εγω τον συλλογο!Σαμπως ειμαι παναθηναικος και δεν το ξερω?

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα να γινότανε Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΦΤΗ ΚΟΣΜΟ και στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΝΕ (που λέει το άσμα του ΜΕΓΑΛΟΥ Αακη Πάνου) ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΆ 'ΔΙΝΑ.!!!!!

Να μπορούσε κάποιος να έλεγε ή κάποιοι , φίλοι της ΠΑ.Ε. έχουμε έκταση ΤΟΣΗ ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να φτιάξετε γήπεδο 80.000 θέσεων με όλα τα ... ΚΟΜΦΟΡ.!! (Π.Χ. Αλσος Γαλατσίου) είχε ακουστεί παλιά... και σας το πουλάμε όσο -όσο μάλιστα λόγω ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ δίνουμε και δωρεάν...!!!!!!

ΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΩΤΙΑΑΑΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΥΥΥ ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.!!! ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ
Β (οτανικό) Ω Β Ο !!!!!!

Αυτός ρε παιδιά έχει καταστρέψει και καταστρατηγήσει την παροιμία που λέει.... "Σπίτι που δεν έχει Γιάννη , προκοπή δεν κάνει".!!!!

Γι' αυτό τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ κάποτε τον Μινωϊκο πολιτισμο ... ΑΠΟ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟΥΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ θα τις κάνω τις κωλοτούμπες που έλεγες για τις μεταγραφές?? Τι λέει ο "φίλος" σου ο Κωστάκης ??

ΕΝΑΝ παίχτη ανακοίνωσαν και αυτός είναι δεν είναι ελεύθερος.!!!!
Αντε να πάνε στην ΦΙΦΑ και να δικαιωθούν λέει εεεεε???
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ τόσες εξελίξεις τρέχουν....
Γηπεδικό - Ανακοινώσεις - Μεταγραφές , κλπ. ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ "ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ" έχεις.....

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι πράσινοι ζήτησαν 500.000 ευρώ από την Αταλάντα για το δανεισμό του Μάντζιου....!!!!

Στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του Μάικ Ζόνεφελντ.... που να υπενθυμίσω οι Αμπράμοβιτς..... δίνουν 250.000 € για εξάμηνο (λέγεμε 3 μηνο) δανεισμό.!!! Ενώ για τον Βαγγελάκη θέλουν 500.000 € !!!!!!

Ο δημοσιογράφος της Εκίπ, Ζαν Πιερ Ριβέ, μίλησε στον "Sentra 103,3" για τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, τον αμυντικό της Νις, Σεντρίκ Καντέ. Ο Ριβέ δήλωσε ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής από το Μάλι ότι δεν είναι γρήγορος, δεν θεωρείται αμυντικός υψηλού επιπέδου και ότι δεν θα έπαιζε σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αποκάλυψε δε, ότι η Νις δεν πουλάει τον παίκτη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Δεν είναι το στυλ του γρήγορου αμυντικού. Είναι έμπειρος και διακρίνεται στον αέρα όπου και κυριαρχεί. Δεν θεωρείται αμυντικός υψηλού επιπέδου, δεν θα έπαιζε βασικός σε μια μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, είναι όμως μια καλή λύση.

Δεν ξέρω αν είναι προσωπική του γνώμη ή πράγματι είναι τέτοιου επιπέδου ο παίχτης αλλά.... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έδιωξαν τον ΕΝΑΚΑΡΧΙΡΙ.....!!!!!!
Φέρτε πίσω τον.....ΜΠΑΚΕ και τον Άντονσον (έτσι τον έλεγαν ρε παιδιά δεν θυμάμαι) ???!!

• Μπορεί ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να διέψευσαν άμεσα την φημολογούμενη τράμπα των Τζιμπούρ και Ίβανσιτς, ωστόσο είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι όχι μόνο υπήρξε θέμα, αλλά ότι συνοδεύτηκε από έντονο παρασκήνιο με πολλούς εμπλεκόμενους.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας, η αρχή έγινε από πλευράς της ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας θέλησε να εκμεταλλευτεί την...φρενίτιδα του Παναθηναϊκού για την ανεύρεση ενός επιθετικού. Με την Ένωση να διαθέτει δύο πολύ καλά «χαρτιά» στην γραμμή κρούσης, το μήνυμα που στάλθηκε προς την «πράσινη» ΠΑΕ ήταν το ακόλουθο: «Σας δίνουμε ή τον Μπλάνκο ή τον Τζιμπούρ και θέλουμε λεφτά και τον Ίβανσιτς».

Στον Παναθηναϊκό δεν...κακόπεσε η πρόταση και ο Αντωνίου κλήθηκε να δώσει την απάντηση. «Συζητάμε μόνο για τον Τζιμπούρ», είπε στην ΑΕΚ και άμεσα ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις. Ο Τάκης Κανελλόπουλος ενημέρωσε τους Μπάγεβιτς και Μανωλά για το ενδεχόμενο της ανταλλαγής και ο τελευταίος ανέλαβε να φέρει σε πέρας την συμφωνία.

Πράγματι, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι Αντωνίου και Μανωλάς τα βρήκανε στο οικονομικό, ωστόσο ο τελευταίος λόγος άνηκε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με μια μικρή διαφορά... Ο Σερβοέλληνας ήθελε τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο να δοθούν για μεταγραφή.

Ο Σερβοέλληνας, λοιπόν, μίλησε με τον Κανελλόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν...απογοητευτική. «Όχι... Τα λεφτά θα δοθούν στον Πανιώνιο, γιατί ακόμα χρωστάμε την μεταγραφή του Τζιμπούρ». Κάπου εκεί, ο «πρίγκιπας» άρχισε να βλέπει με στραβό μάτι την τράμπα, μέχρι που δήλωσε αρνητικός στην πραγματοποίησή της.

Ο Τάκης Κανελλόπουλος, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Σκέφτηκε να προχωρήσει την μεταγραφή, ωστόσο θεώρησε καλό να εξασφαλίσει ότι δεν θα βρει απέναντί του τον κόσμο της ΑΕΚ. Έτσι, επικοινώνησε με τον Χατζηχρήστο, τον ενημέρωσε για την πιθανότητα της τράμπας και τον παρακάλεσε να μην υπάρξουν αντιδράσεις αν προχωρήσει η μεταγραφή. Τι απάντησε ο Χατζηχρήστος; «Αν θέλεις να δώσεις τον Τζιμπούρ, έλα να τον πάρεις από το δωματιάκι...»

Όπως καταλαβαίνετε, κάπου εκεί σταμάτησαν οι όποιες σκέψεις για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και άρχισαν οι διαψεύσεις. Βέβαια, μετά από αυτή την εξέλιξη οι Κανελλόπουλος και Κιντής «στριμώχτηκαν», αφού την πώληση του Τζιμπούρ την είχαν σαν το τελευταίο τους «χαρτί» απέναντι στο δάνειο που προτείνουν οι υπόλοιποι μέτοχοι, γεγονός που τελικά έπαιξε ρόλο ακόμα και στην παραίτησή τους από τα πόστα τους στην ΑΕΚ.

ΒΓΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ …. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…….