Ιανουαρίου 14, 2009

ΣΑΡΩΣΕ 4-0 ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ


Με τον Κλευτον να "εκθετει" τον Τεν Κατε που δεν τον χρησιμοποιει, ο Παναθηναικος σαρωσε στο β' ημιχρονο τον Πανθρακικο για το Κυπελο με το επιβλητικο 4-0.

Στο α' ημιχρονο δεν παιχτηκε παιγνιδι μιας και το γηπεδο ειχε πλημμυρισει και οι παικτες κολυμπουσαν στη λασπη. Παρ'ολα αυτα στο 18' ο Ρουκαβινα σκοραρισε μετα απο πασα του Κλευτον. Στο β' οι παικτες προσαρμοστηκαν και επαιξαν αποφασιστικα με αποτελεσμα να επιτυχουν 3 ακομη γκολ με τους Γκαμπριελ στο 56', Κλευτον στο 73' και Χριστοδουλοπουλου στο 77'.

Κλευτον και Ρουκαβινα εδειξαν το ταλεντο τους και το λασπωδες γηπεδο δεν τους απετρεψε απο το να δειξουν τις τεχνικες αρετες τους. Ειναι φανερο οτι εχουν θεση στη 11αδα και με καταλληλη μεταχειριση απο τον προπονητη τους θα δειξουν ακομη περισσοτερα.
Το γεγονος οτι η ομαδα σκοραρει πολλα γκολ εν σχεσει με τη περυσινη σαιζον, ειναι μια ευχαριστη εξελιξη και δημιουργει αισιοδοξια και προσδοκιες για το μελλον.
Οι οποιες μεταγραφες αν και εφ'οσον γινουν δεν προκειτα να βοηθησουν αφου ηδη μπαινουμε στο δευτερο 15νθημερο του Γεναρη και οταν αποκτηθουν οι παικτες δεν προκειται να εχουν χρονο προσαρμογης. Ας προσπαθησουμετουλαχιστον να παρουμε το Κυπελλο και τη δευτερη θεση και αν ειμαστε τυχεροι και σε μερα, ισως και τη προκριση στην Ευρωπη.

11 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Δεν εξέθεσε κανέναν ο Κλέιτον. Μην προκαλούμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.Ο Κλέιτον άργησε 3 φορες στην προπόνηση και τιμωρήθηκε όπως έπρεπε από τον προπονητή του.Το ρόστερ του Παναθηναικού είναι μεγάλο και παίζουν όλοι,κι ο Τεν Κάτε έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Παιξανε πολυ καλα αυτη τη φορα αν και ισως να βγηκε μεσα απο την αναρχια και την λουτσα που τανε το γηπεδο. Και παλι το σχολιο το κανεις ομως οτι με 4-4-2 και μεσα οσους φωναζει η εξεδρα να μπουν φανηκε βελτιωση.

Οσο για το γηπεδο γ*@μω τον τσιπρα και τα κοματοσκυλα του ολα. Δεν θα γινει το γηπεδο για να συσπειρωθουν οι ψηφοφοροι του συριζα. Οι οπαδοι τον πλεον οπορτουνιστη ελληνα πολιτικου που θαυμαζουν με ανοικτο το στομα τις ριζοσπαστικες κινησεις εντυπωσιασμου του. Μηπως ομως να μας ζητησει δημοσιως να μετονομαστουμε και σε τσσκα αθηνων μπας και κλεψει κανα σκληροπυρηνικο απο το κκε μ-λ;

Αν ειναι να μας βγει πιο φτηνο το γηπεδο με το εμπορικο κεντρο, ε τοτε στα αρχιδια μας, στο κατω κατω κραταμε τα λεφτα κανουμε μεταγραφες και τριβουμε τα ρεστα στου τσιπρα την σκατοφατσα. Ενα παναθηναικο εχει σε ολη η ελλαδα να πουμε και αυτον τον εχουνε πιο κατω και απο τον συριζα οι μ@λακες.

Ανώνυμος είπε...

Να ΘΥΜΙΣΩ κάτι στον φίλο μου τον ΝΙΚΟ 77 , δεν ξέρω για το κτίριο της ΕΤΜΑ αν το αγόρασε πέρσι ή πρόπερσι (για να το λες θα το ξέρεις και σύμφωνοι) , ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ που είχε αγοράσει πριν χρόνια πολλά ίσως και 15 χρόνια πριν. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.!!! {Μπορείς να μάθεις πότε και με τί ποσό??}
Και είχα μάθει τότε πως την έκταση την αγόρασε γιατί.... " εκεί προβλέπεται να γίνει το νέο γήπεδο του Π.Α.Ο.»....!! το είχε πει ο ΙΔΙΟΣ.!!!

ΠΟΙΟΣ θα μου εξηγήσει κάτι όμως... ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σαν ΕΝΑ γρανάζι ???!!!!

Δηλαδή δεν γίνεται mall ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ.!!!! ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ??? ΠΟΙΟΣ ? ΠΟΙΟΣ?

Σε όλα τα άλλα σύμφωνοι φίλε ΝΙΚΟ , αλλά και ο δικός μας ο οδηγός και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο Αρούλης είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ γι’ αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ.!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ (άκου σύριζα) πως λέμε ΞΩΦΑΛΤΣΑ ....!! την δουλειά του κάνει , όπως και ο Τσί (μ) π (λ) ρας ... Και μακάρι να ΜΕΙΝΟΥΝ και έξω από την Βουλή.!!

Για το χθεσινό παιχνίδι.... είπατε τίποτα για τον.... Μελίση ?? Κάτι είχα πει πριν λίγο καιρό.... ότι με ξαφνιάζει ευχάριστα.!! Όσο για Ρουκάβινα και Κλέϊτον.... ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.!!!
Αλλά και ο Γκάμπριελ δείχνει τι εστί Βραζιλιάνος..... (Νίνη..... Δυσκολεύουν τα πράγματα) , αλλά εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα ο ΜΟΥΝ !!! (ΟΧΙ ο Γ.Γ. του Ο.Η.Ε.).. Αυτός που αν έρθει πρόταση θα τον πουλήσουν....!!!!!! ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ.!

Τελικά μήπως να πάει ο Τεν Κάτε στην … ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!!!! Και να έχει εκεί στην πολυθρόνα…. Τον Πατερούλη , τον Βεληγκέκα και οσοσδήποτε τον ΚΩΣΤΑΚΗ.!!!!!! ΠΩ ΠΩ ΠΩ Ποσοστά που θα κάνει η…. Μπουμπούκα…..!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα πολιτικά θέματα ακολουθώ τη βούληση του Κυριάκου και δεν επιχειρηματολογώ. Είναι όμως πολύ μα πολύ απλό ο πρακτορίσκος χρησιμοποίησε τον Τοτό το κόμμα του οποίου έχει δημιουργήσει σχολή επαγγελματικής διαμαρτυρίας επί παντός επιστητού, τον εγκλωβισε και τώρα απολαμβάνει τα επίχειρα.

Ναιμ χθες παίξαμε μπάλλα, αλλά απέναντι σε μιά ομάδα η οποία στο δεύερο ημίχρονο έπαιζε μπάλλα με τα μάτια και φοβόταν μην έχε τραυματισμούς, διότι στόχος τους είναι η παραμονή στη κατηγορία κια τίποτα παραπάνω.

Αυτό βέβαια δεν μειώνει τη σημασία της νίκης μας ούτε και τα συμπεράσματα για παίκτες.

Από τον Ρούκα εμένα μου έμεινε η φοβερή εκρηκτικότητα στο γκολ και η καταπληκτική αμυντική του ενέργεια. Πρέπει να μάθει να γεμίζει το χρόνο συμμετοχής του στο 90λεπτο και με άλλες ουσιατικές ενέργειες και κινήσεις.

Ο Μουν έδειξε ότι είναι πολυσύνθετος και χρειάζεται, πρέπει να μείνει στην ομάδα.

Ο Γκάμπριελ είναι μεγάλος παίκτης, αλλά πολύ άναρχος, χρειάζεται να τιθασεύσει (μόνος του)την τεράστια ενεργητικότητά του.

Ο Μελίσσης έδειξε ότι ξέρει μπάλλα και θα είναι πολύτιμη εναλλακτική λύση, τώρα που αρχίζει να ξεψαρώνει.

Ο Κλέϊτον είναι καλός σαν εναλλακτική λύση, αλλά όχι για βασικός στον ΠΑΟ μας.

Κατά τα λοιπά,καλές οι θεωρίες για μεγάλες μεταγραφές, αλλά στη πράξη ΤΙΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ολο το παιγχνιδι το εκανε ο Κλειτον!Και ο Κατ..ιας βγηκε και ειπε οτι ο Μελισσης ηταν ο καλυτερος παικτης του!Για τον Κλειτον και τον Ρουκαβινα που τον ξελασπωνουν ΣΥΝΕΧΩΣ οποτε τους βαζει μεσα,τσιμουδια!Δεν ειναι εμπαθεια αυτο?Παιζουμε ολο το μισο της σαιζον με τον περσυνο κορμο για να μην πω ολη την ομαδα!Πως να μην ειμαστε στην ιδια και χειροτερη θεση στην βαθμολογια του πρωταθληματος?Η ομαδα χρειαζεται ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ~Αυτοι δεν προκειται να παρουν παικτες τουλαχιστον τωρα(εγω ειμαι πεπεισμενος οτι ουτε το καλοκαιρι θα γινουν σωστες και ουσιαστικες κινησεις.Θα φερουν παλι καποιον για να κολλησει ενσημα,ακου Κρεσπο,και να συρουν τα κοροιδα στην αγορα των διαρκειας,οπως εκαναν (εκανε)τοσα χρονια και οπως εκαναν και φετος με τον Ζιλμπερτο που δεν εχει αποδωσει τα αναμενομενα.Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια εφοσον δεν αλλαζει το ιδιοκτησιακο!Παρτε το χαμπαρι)Εδω ειμαστε και τα λεμε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ..... «είπεν ο Κύριος» ό Οδηγός ντε, {Η διπλή ανάπλαση που ψήφισε η Βουλή προβλέπει γήπεδο, Δημαρχείο, και εμπορικό κέντρο του ΒΩΒΟΥ}..!!!! αυτά είναι ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ.!!!! ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑ ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??? Δηλαδή αν αύριο το πρωί , βρεθεί έκταση π.χ. στην Παιανία ή κάπου που βολεύει.... το MALL ΤΟΥ Βωβού θα κτιστεί ναι ή ΟΧΙ ???!!!! Αν πάει το γήπεδο σε ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ το εμπορικό θα γίνει ?? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ...!!!!! ΑΡΑ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ .... Ο Βωβός "κρύφτηκε" πίσω από το ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο. για να εξυπηρετήσει και προστατέψει τα συμφέροντά του.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ. !!!!Το κτήριο της ΕΜΑΚ πότε το αγόρασε ο Αρούλης ??? ΠΟΤΕ ? Και γιατί ?? ΕΦΤΙΑΞΑΝ έτσι τον Νόμο (της διπλής ανάπλασης) όλοι οι εμπλεκόμενοι.. Μα ΟΛΟΙ .... που αν ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .... ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ.!!!! Και τώρα τάχα κλαίνε σαν τις χήρες στο κρεβάτι.!!!! Ναι γίνει λένε συλλαλητήριο για το γήπεδο..... ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ?? ή ΓΙΑ ΤΟ MALL του Βωβού θα εξυπηρετούσε ένα μελλοντικό συλλαλητήριο ?? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.!!!!! Ένα συλλαλητήριο προς ΒΩΒΟ μεριά.... ίσως ??!!! Τι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΑΣ λέει πως είναι ?? Να βγει ο Αρούλης και να πει , πάρτε όση έκταση χρειάζεται για να γίνει το γήπεδο χωρίς πρόβλημα και ότι περισσέψει ας κάνω το εμπορικό, έστω και στην μισή έκταση που θέλω να φτιάξω...!!!!! Δώστε μου ή χρήμα ή μετοχές και επιτέλους να ξεκινήσει το έργο.!!! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ.... ΓΙΑΤΙ ?? Γιατί πιέζοντας όλοι οι άλλοι να γίνει γήπεδο.... ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ MALL που ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..... ΑΥΤΟ ΘΑ «κόβει δίφραγκα σωρό»...... από αυτό θα ‘κονομήσουν ΧΟΝΤΡΑ.!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ να πούν κάτι τέτοιο .... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ .... ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.!!! ΞΥΠΝΑΤΕ.!!!!

Στιχομυθία Γιάννη Βαρδινογιάννη- Σάββα Θεοδωρίδη

Μια ακόμα «πρασινοκόκκινη» πινελιά έγινε και στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ όπου είχαν συνομιλία ο Σάββας Θεοδωρίδης και Γιάννης Βαρδινογιάννης. Συγκεκριμένα όταν χτες ακούστηκε στο συμβούλιο ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τα μεγαλύτερα πρόστιμα, ο Σάββας Θεοδωρίδης, πήρε τον λόγο απευθυνόμενος προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη λέγοντας «Γιάννη αυτό συμβαίνει επειδή φέτος δεν είσαι μόνος σου. Εσύ είσαι ήρεμος άνθρωπος. Φέτος έχουν μαζευτεί και οι υπόλοιποι στην ομάδα σου. Όταν ήσουν μόνο εσύ τα αποδυτήρια σας δεν ήταν γεμάτα μπράβους και φουσκωτούς.!! Να δείτε που στο τέλος ο οσφπ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ …Γιάννη … για εκπρόσωπο του στην σούπερ κλι(γ) κα .!!!!

Για όλους και για όλα μίλησαν Ανδρέας Βγενόπουλος και Σωκράτης Κόκκαλης σύμφωνα με άρθρο του Δημήτρη Ευαγγελάτου στην εφημερίδα SportDay , όπου οι δύο ισχυροί άντρες είχαν τηλεφωνική συνομιλία και τα δύο βασικά θέματα της συνομιλίας τους ήταν οι εκλογές της ΕΠΟ και η βία στα γήπεδα.

Σε ότι αφορά στο θέμα των εκλογών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υπήρξε ταύτιση απόψεων και η κοινή στήριξη στο πρόσωπο του Σοφοκλή Πιλάβιου θεωρείται δεδομένη.!!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ.... ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ.!!!!! YES MEN ....

Ανώνυμος είπε...

O τζιγγερ ειπε οτι χωρις το εμπορικο κεντρο του βωβου δεν γινεται γηπεδο!ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ PROJECT ΟΠΟΥ Ο ΒΩΒΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!το θεμα ειναι οτι αυτος θελει γηπεδο,χωρις να βαλει μια!Ωραιος τυπος!Καταλαβατε τωρα γιατι αυτος ο τυπος και ολη του η οικογενεια,εχουν καταστρεψει τον παναθηναικο?Οι ζημιες που εχουν κανει στο συλλογο ειναι τεραστιες και ανεπανορθωτες!Και τον εχουμε ακομα πανω!Οχι απλα ως μεγαλομετοχο!Ως ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, αν δεν το εχετε καταλαβει αδερφια!Τιποτα μα τιποτα δεν γινεται στον παναθηναικο αν δεν εχει την απολυτη εγκριση του Γιαννη!Για την εορτη δε των 100 χρονων εχουν ξοδεψει πενταροδεκαρες οπως φυσικα βλεπετε!Και δεν ντρεπεται καθολου!Με πενταροδεκαρες θελει παντα να τη βγαζει,και για γηπεδο και για μεταγραφες και για τα 100!Το'χει στο αιμα του!Και εμεις τον ανεχομαστε ακομη!Δεν πειραζει μια ζωη δευτεροτριτοι θα ειμαστε και θα γκρινιαζουμε.Το Γιαννακη δεν τον νοιαζει καθολου.Εμας ομως μας νοιαζει και πολυ φοβαμαι οτι θα το φαει το κεφαλι του καποια μερα!

Ανώνυμος είπε...

Ο δε Σαββας(Σαββα,Σαββα τ'αρχ....ια μου τραβα που λεει κι ο Μητσικωστας μιμουμενος τον Γεωργιου) θελει το Γιαννη μονο του στον ΠΑΟ διοτι που θα βρεθει ποτε αλλος τοσο μ....ς να εχει την ομαδα του δευτεροτριτη τοσα χρονια!12 χρονια δωρα εινα πολλα!Ο ΠΑΟ του Γιαννη ειναι ο παραδεισος καθε Ολυμπιακου!

Ανώνυμος είπε...

Γεια στο στόμα σου φίλε Διονύση. Μόνο άμα φύγει ο καρκίνος της οικογένειας από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ θα δούμε άσπρη ημέρα. Να δεις που όταν ο Ιωάννης αποχωρησει έντελώς από το ποδόσφαιρο θα τoν βραβεύσει ο πράκτορας για την προσφορά του, όπως έκανε και με τον Γκαγκάτση. Αυτοί οι δυο είναι οι μεγάλοι ευεργέτες της ομάδας την τρούμπας......

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ ... επι του πιεστηρίου..!!! Τα λεφτά που ζητάει ο Μητσοτάκης απο τον Λαλιώτη , θα τα δώσει στον Τζίγγερ για να κάνει μεταγραφές.!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ.... Πως μετα την ΚΟΙΝΗ !! ανακοίνωση Οδηγού και Τραπεζικού.... και την ΠΑΤΑΤΑ που έκαναν με αποτέλεσμα να ξεσηκωσουν αντιδράσεις (για τις μεταγραφες) ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για την ομάδα βέβαια και τελικά ρίξουν εκτός απο τα 2-3 εκ. € που σκέφτονταν , τώρα αναγκαστικά ο Τραπεζικός βάλει άλλα 10 εκ.€ !!!

Αφήστε δε που το παρασκήνιο.... μεταξυ Βγενο - Τζίγγερ- Παύλου ειναι ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΟ.!!!!! Και μην αποκλείεται καμιά κίνηση κατα τις 28 με 30 Γενάρη του Παύλου ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΩΡΟ εναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ...!!!!

Οσο για την.... ΦΗΜΗ... ?? Οτι το καλοκαίρι ο Κος Βαρδής με 140 εκ. € θα πουλήσει το 50% στον Τραπεζίτη.... αν πράγματι ισχύει.... τότε θα έχουμε μεταξύ μας.... ΕΜΦΥΛΙΟ πόλεμο.... εκτός απο τον Πυρηνικό που θα έχουν Γιαννακόπουλοι - Τραπεζικός.!!!!

Εγω πιστεύω και απο τις πληροφορίες που έχω.... πως ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και μάλιστα οι πιθανότητες και τα σενάρια αλλάζουν καθημερινά στρατόπεδα.... μέχρι να γίνει το ΤΕΛΙΚΟ... ΜΠΑΜ.!!

Αν θα γίνει και ότι είναι να γίνει θα ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.!!!

Πάντως η ΓΚΑΦΑ που έκαναν να βγάλουν κοινή ανακοίνωση , εμένα μου λέει πως ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ τώρα θα πρέπει να ΤΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.!!!
Αν όχι και με δεδομένο η ομάδα να βγεί ΤΡΙΤΗ τοτε το καλοκαίρι... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ... από Παλάσιους και Νιλμάρ ... ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.!!! ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ... ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΝ διόλου ΑΠΙΘΑΝΑ ΔΕ.!!!!

ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ... ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ.!!!! {Αν το θυμάμαι καλά}. Βλέπετε με τα ΑγγλοΓερμανοΓαλλικοΑλβανικα.... θα ξεχάσουμε και την ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

την λέξη ... δεδομένο η ομάδα να βγεί ΤΡΙΤΗ, γράψτε ΛΑΘΟΣ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ήθελα να γράψω.!!