Νοεμβρίου 15, 2008

ΠΟΥ ΠΑΜΕ? ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟ 1-1


Οταν φτανουμε στο σημειο να παρακαλαμε να χασει βαθμους ο Ολυμπιακος για να κρατησουμε τη διαφορα των -5 βαθμων, τοτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
Σε ενα ματς που δεν διεφερε σε τιποτα απο τα μεχρι τωρα μετρια ματς της ομαδας, δεν καταφεραμε να νικησουμε ουτε την Λαρισα με τα πολλα προβληματα. Αλλα ετσι δεν κερδιζονται πρωταθληματα. Εχουμε αναγαγει τις νικες εστω και επι κατωτερων ομαδων σε μεγαλο κατορθωμα. Ο Παναθηναικος εξακολουθει να κινειται σε επικινδυνο δρομο και να δειχνει οτι δικαιως οι γκρινιαρηδες γκρινιαζουν. Εχουμε φτασει στο 1/3 του πρωταθληματος και η ομαδα δεν φαινεται να βρισκει το δρομο της εστω και αν ο κυριος αντιπαλος μας Ολυμπιακος εξακολουθει να ειναι και αυτος μετριος.
Αν ο Ολυμπιακος κερδισει αυριο ξεφευγει 7 βαθμους που θα θα εχουν σοβαρη επιπτωση στο κυνηγι προς το τιτλο.

Το σημερινο ματς δεν αντεχει κριτικης και το 1-1 κρινεται δικαιο. Για την ιστορια το γκολ του Παναθηναικου εβαλε ο Κλευτον με αναποδο ψαλιδι στο 67'. Ουδεις κατα τη γνωμη μου ηταν διακριθεις.
Για πολλοστη φορα δεν καταλαβαινω την αλλαγη παικτη στο 80'. Αν ειναι ο Κατε να τις κανει για να δινει συμμετοχη σε παικτες και εχει σχεση με τα bonus συμμετοχης, τουλαχιστον ας τις κανει νωριτερα μηπως και οι συγκεκριμμενες αλλαγες βοηθησουν και στο παιγνιδι.

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;
ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 7 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΜΑΝΤΖΙΩΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΥΣΜΑΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ).
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ, ΝΙΝΗ , ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ 18ΑΔΑΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝΣΙΤΣ.
Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ; ΕΛΕΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΣΩΠΕΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΝΤΙΝΙΟ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΝΩ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ(ΧΑ).
Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΔΟΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΙΜ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΛΕΕΙ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΝΤΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;
ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΑΛΑΡΤΖ;Ε ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΜΟΡΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΕ ΠΑΤΡΕΝΕΡ ΣΑΡΙΕΓΚΙ Η ΣΙΜΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ,ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 79 ΕΝΩ ΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ 87 ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΡΙΤΗ (ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΝΣ ΜΠΑΚΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ).
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ,(Ο ΜΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ;)EΒΛΕΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΟΥΝ.
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΣΥΝ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ SIR TAKIS LEMON) ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣ. ΛΗΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

Τίτλο; για ποιό τίτλο μιλάμε, αφού και ο Βγενό το είπε, του χρόνου...... Η ουσία είναι ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ. Έβλεπα το παιχνίδι Άρη - Αστέρα και χάρηκα ποδόσφαιρο, η μπάλλα κάτω όχι στον αέρα, συνεχείς εναλλαγές φάσεων, στιβαρές άμυνες, ρωμαλέες επιθέσεις και μ'επιασε το παράπονο με το θέαμα που κατέβασε ο πολυγατικός. Με τον Ρουκάβινα και τον Μάντζιο να κουτουλάνε μεταξύ τους, με τον Βύντρα γι'ακόμη μιά φορά να αποδεικνύει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

Τι έκανε χθες; Έπαιζε 4-4-2 για πρώτη φορά φέτος με τον Ρούκα να παίζει 2 -3 μέτρα δίπλα στον Μάντζιο;

Όλοι οι οπαδοί βλέπαμε την έλλειψη του Σιμάο από το κέντρο εκτός από τον μαιτρ της τακτικής (το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;;). Τον Τζιώλη στις γνωστές εμφανίσεις του με μεταβιβάσεις τοπικού πρωταθλήματος και τον αόρατο ύπνο να μας κάνει να νοσταλγούμε ακόμη και τον Κονσεϊσάο.

Δηλαδή ήταν μεγάλη απόφαση να έπαιζε ο Γκούμας από την αρχή και ο Σιμάο αντί του Τζιώλη στο κέντρο;; Καλά λέει ο φίλος τη μάνα του σκότωσε (ή καμιά γάτα) του άχρηστου Σουριναμέζου τουρίστα και δεν τον βάζει;;

Αααα και το άλλο το πρωτοποριακό να βάζει τον Σάλπι να βολοδέρνει αριστερά, για δεύτερο ή τρίτο παιχνίδι;;

Τα λέγαμε από εδώ ότι οι νίκες με Πανιώνιο, Βέρντερ ήταν για κακό, γιατί πάγωσαν τις ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, οι οποίες έπρεπε να είχαν προχωρήσει από καιρό και είχαν ονοματεπώνυμο, ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.

Τώρα θα πάει σε Αστέρα (έχουν διοίκηση εκεί κάτω όχι μπουρδολόγους) ή στο ΑΕΚακι και θα μας περάσουν στη βαθμολογία.

Δυστυχώς το θέαμα που παρουσιάζουμε είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Και τον Αλέφαντο να είχαμε προπονητή, θα παίζαμε καλύτερη μπάλλα.

Μετά από 5 μήνες στην ομάδα ο Μολούκος, συνεχίζει να κάνει πειραματισμούς οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν του βγαίνουν, με συνέπεια να φαίνεται η ανυπαρξία πλάνου και στόχων στο παιχνίδι.

Γιατι δηλαδή να πρέπει οι φίλαθλοι του ΠΑΟ να υπομένουμε όλα αυτά; Επειδή τον έχουν πληρώσει προκαταβολικά και δε θέλουν να χάσουν τα χρήματά τους οι πολυμετοχικοί;;;;

Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει αλλά είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από το ΑΕΚακι, γιατί εκείνοι έχουν συνειδητοποιήσει τα χάλια τους και κάνουν και θα κάνουν διορθωτικές κινήσεις, ενώ εμείς αποχαυνωμένοι χαζεύουμε τις ανοησίες του Μολούκου και "των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε".

Έξω τώρα ο άχρηστος θεομπαίχτης που κάνει τον προπονητή, ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

NA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ . Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΒΥΝΤΡΑ-ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ,ΟΣΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

sportdog/ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ενοχλήθηκε με Γκούμα ο Τεν Κάτε και χρησιμοποίησε τον Τζιόλη

Ο Χενκ Τεν Κάτε σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Γκούμα στον αγώνα με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ», όμως τελικά έπαιξε ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Αυτό προκάλεσε εντύπωση, μάλιστα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Γκούμας αρνήθηκε να αγωνιστεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκούμας ρώτησε -όταν του ζητήθηκε να κάνει ζέσταμα- τον Γιάννη Αναστασίου, «μπορεί ή δεν μπορεί να παίξει;», εννοώντας τον Σαριέγκι ο οποίος είχε επιλεγεί αρχικά αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αυτό ενόχλησε τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος έδωσε εντολή στον Τζιόλη να κάνει ζέσταμα και τελικά τον χρησιμοποίησε.

Η δυσαρέσκεια του Τεν Κάτε φάνηκε και από το γεγονός ότι πριν το παιχνίδι έδωσε σε όλους τους παίκτες το χέρι τους, ευχόμενος καλή επιτυχία, εκτός από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει αντί για ανθοδέσμες και λοιπές μαλ.... να του δώσουμε να καταλάβει ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ άλλο στην ομάδα.

Ο άνθρωπος εκτός από ανίκανος είναι και πολύ, πάρα πολύ επικίνδυνος. Διαλύει την ομάδα, διαλύει τον συνεκτικό ιστό της έννοιας "ομάδα" και όταν οι τύποι που παριστάνουν τη διοίκηση ξυπνήσουν, θα είναι πολύ μα πάρα πολύ αργά δυστυχώς.

Δε με νοιάζει εάν ο Πατέρας είναι στηνν Αμερική. Πρέπει να καταλάβει ότι εδώ δεν είναι Εθνικός, είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της Ελλάδας και χρειάζεται ανθρώπους με μπρούτζινα ....... για να μπορούν να τον διοικήσουν. Χρειάζεται Μαντζεβελλάκηδες και όχι περιορισμένης απασχόλησης επιχειρηματίες, ή αργόσχολους που θέλουν μόνο τη διαφήμιση που τους εξασφαλίζει η ενασχόληση με τη διοίκηση της ομάδας.

Σήμερα πρέπει να λακίσει ο πολυγατικός και να έλθει ο Ντούσκο.

Ανώνυμος είπε...

Λέω να μην ξαναμιλήσω πάλι!!! Είπα άντε και κερδίζεις Πανιώνιο , Βέρντερ και έχεις ισοπαλία με ψαράδες.... και μετά πάς Λάρισα και την αδειάζεις την ΚΑΡΔΑΡΑ.!!! Και να που έγινε έτσι.!!!!
Ότι και να πει κάποιος είναι λίγο. Σημασία έχει πως εμείς τα λέγαμε από καιρό , όχι γιατί είμαστε.... φωστήρες και παντογνώστες , αλλά τόσα χρόνια και αυτά που έχουμε δεί είναι πάρα πολλά για να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει.!!!

Να πω κάτι που διαβάζω, πως ο Βύντρα κοίταγε τον Κώτσιο.... όχι δεν φταίει ο Βύντρα !!! Πάρτε την φάση από την αρχή με την κόντρα που γίνεται και κοιτάξτε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα…. (το έδειχνε χθες στον Σκαϊ). Τον μάρκαρε από απόσταση τριών μέτρων με τα ….ΜΑΤΙΑ.!!! Και στην αρχή (κέντρο γηπέδου) και λίγο έξω από την περιοχή.!!! Ο δε Κώτσιος.... έβγαλε μια μπαλιά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ.!!!! Εκεί λοιπόν ο Βύντρα φύλαγε τον… Σιμάο... Ο δε Σιμάο τον... Νίλσον..... Και απέναντι ο Σπυρόπουλος .... Έλεγε μέσα του... που να πάω... μπροστά στον σκόρερ....ή πίσω στον δεξιό εξτρέμ??? Ο δε Γκαλίνοβιτς.... Την απόφαση την είχε βγάλει πρίν δει την φαση... έτρξε προς αριστερά διότι έβλεπε την τροχιά της μπάλας να πάει προς τα εκεί......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ο Ζουράφσκι.!!!!!!
Τρα λα λα Τρα λα λα τι ωραία παιδική χαρά.!!!

Φίλοι το πρόβλημα δεν λύνεται εξ’ άλλου ο Τραπεζικός το είπε.... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.!!! Μετά από αυτό τι ψάχνουμε να βρούμε??!!! Φίλε greg..... όπως βλέπεις ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..... Πάει Αστέρα και μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι.... γιατί μετά μάλλον θα του ανοίξουν τις αγκάλες στην α.ε.κ.!!!
Και να σου πω και κάτι..... μακάρι να γίνει έτσι.... Να ισχυροποιηθεί και λίγο ακόμα ο π.α.ο.κ. αλλά και ο Αρης.... για να λέμε του ΧΡΟΝΟΥ… τι καλή που θα είναι η 5 ΘΕΣΗ.!!!! Θα παλεύουμε για έξοδο στο ουεφα.!!!! ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ πως αν οι πίσω από εμάς στην βαθμολογία κέρδιζαν όλοι τους σήμερα θα ήμασταν 8οι.....!!!!!!!!!!!!!!
Ρίξτε μια ματιά........
Και βγάλτε συμπέρασμα...... (με αστέρι οι εκτός έδρας αγώνες μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου)...... λοιπόν τι λέτε?? Θα μας βρει η χρονιά με – 12 ναι ή όχι??!!!!

ΟΣΦΠ ΠΑΟΚ
Ηρακλής* Λάρισα
Πανιώνιος Θρασύβουλος*
Λεβαδειακός Αστ.Τρίπολης
Λάρισα* Skoda Ξάνθη
Θρασύβουλος Πανσερραϊκός*

ΠΑΟ ΑΕΚ
Θρασύβουλος ΟΦΗ*
Αστ.Τρίπολης Λεβαδειακός*
SkodaΞάνθη* Πανθρακικός
Πανσερραϊκός Αρης*
ΟΦΗ* Εργοτέλης



Όσοι νομίζουν πως με 2-3 μεταγραφές τον Γενάρη....που ως συνήθως τελειώνουν 31/1 και αρχίζουν να παίζουν Φλεβάρη.... Θα ανατραπεί η κατάσταση..... Τότε ας πάνε να πάρουν κανα λαχείο.!!!!
Αν είναι να τερματίσουμε ΔΕΥΤΕΡΟΙ (Ελέω των άλλων).... Καλλίτερα ΤΡΙΤΟΙ ... να μην συμμετέχουμε στο C.L. για να δούμε τότε τι θα μας αραδιάσει ο... ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ.!!!!

Οσο για τον ΤΕΝ (ντόπανα).... τι να πούμε? " Άλαλα τα χείλη των ασεβών!!!! " ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΙ (Κλέϊτον και Ρουκάβινα) και αυτός προτιμάει Καραγκούνη Τζιόλη Μάντζιο (μεχρι να γυρίσει και ο Νταλικέρης Σόουζα)!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σκούφε δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Είχες δίκιο όταν το έλεγες το καλοκαίρι και δεν σε πίστευα. Είναι μιά από τα ίδια και δεν υπάρχει καμία αντίδραση στα τεκταινόμενα. Απλά, οιισχυρογνώμονες "διοικούντες" αντιμετωπίζουν την ομάδα σαν πάρεργο και παιχνίδι. Κανείς δεν ασχολείται σοβαρά.

Τ'ωρα βρήκανε και ον νέο αποδοδιοπομπαίο τράγο, τον Γκούμα και έτσι πάνε όλα μιά χαρά. Ομαδούλες παίρνουν πόντους εκεί που εμείς αποτυγχάνουμε, αλλά ο ΤΕΝτόπανος (καλό) είναι αμετακίνητος.

Μπράβο στη διοίκηση της Τρίπολης για την επιλογή της. Αυτοί ενδιαφέρονται για την ομάδα, την ώρα που οι δικοί μας ψ..αρμενίζουν.

Άντε και του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο , το να λες.... κανείς διακριθείς..... Είναι εύκολο. Το θέμα είναι να κάνεις.... ΑΝΑΛΥΣΗ των φάσεων και να δίνεις να καταλάβουν οι... διαβάζοντες τι εστί ποδόσφαιρο και πως παίζεται. ΞΕΡΕΤΕ γιατί είναι δύσκολο το.... τόπι.?? ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ..... Α Π Λ Α !! Εκεί είναι η δυσκολία.!!! Γι αυτό το ΑΤΙΜΟ δείχνει και ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ για τους πολλούς.!!!! Ένα παράδειγμα? Η όλη κυκλοφορία της μπάλας στο γκόλ που βάλαμε προχθές.... Με την ΜΙΑ πάσα του Κλέϊτον στον ΡΟΥΚΑ..... Αυτός με την ΜΙΑ πασα στον Νίλσον... αυτός ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ σέντρα στον ΗΔΗ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΑΪΤΑ ΡΟΥΚΑ..... Όπου την βρίσκει πέφτοντας στο χόρτο.... Και από γκέλ πάει στον Η Δ Η ΕΧΩ Π Α Ρ Ε Ι Θ Ε Σ Η μέσα στην περιοχή Κλέϊτον.!!!! Και 1- 1 .!!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ.! Δεν θέλει φιλοσοφία ούτε γραπτό διαγωνισμό....!!!!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ….!!!!! Είναι αυτοί που ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ μα πάνω απ’ όλα το έχουν ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΣΩΣΤΑ.!!!!

Πάω τώρα σε έναν άλλο τομέα του αγώνα. Την σύνθεση την διαχείριση τις αλλαγές και τις επιλογές.!
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην παίζουν ΒΑΣΙΚΟΙ οι Ρουκαβινα και Κλεϊτον.!!! Είναι οι μόνοι που ξέρουν καλά την μπάλα. ΟΜΩΣ ΦΙΛΤΑΤΟΙ αν παίζουν αυτοί , δεν μπορούν να παίζουν οι Καραγκούνης (ακόμα και τραυματίας) και ο Μάντζιος.!!! Ο πιο ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ παίχτης που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.!!!! Ο ΣΙΜΑΟ θα πρέπει να παίζει ΣΤΟΠΕΡ!!!!! Διότι πρέπει να βρούμε θέση στον ΣΙΛΒΑ.!!! Και κατά δεύτερο λόγο στον Τζιόλη και Μάτος.!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ μόλις πέρασε στο κέντρο ο μικρός..... άρχισε η ομάδα και έπαιζε επιθετικά..!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΓΚΟΥΜΑ τον βάζεις δεύτερο στόπερ και δεν χρησιμοποιείς τον Τζιόλη, αλλά τον Σιμάο στο κέντρο.!
Μετά τον αγώνα..... καθαρίζεις την κατάσταση και το τοπίο.!!!

ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..... ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ ΧΑΦ- ΕΞΤΡΕΜ!!!!! Δεν φτάνει που έχεις δύο αριστεροπόδαρους..( Σπυρόπουλο – Ίβανσιτς)..... Τον Ιβανσιτς τον έχεις στο...... ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.!!!!
ΟΧΙ ότι η «Μαρίτσα»..... Είναι Μίνχ... ή Γεωγακόπουλος ή Ρότσα ή Χουαν Βερόν..... (εεεεεεεε greg.... ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ) και εσύ Κυριάκο.... αλλά τουλάχιστον θα σου βγάλει μια κάθετη μπαλιά ή έστω μια σέντρα ή και ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.!!!

Όταν παίζεις με ΔΥΟ η και ΤΡΙΑ!!!! Αμυντικά χάφ..... Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..... ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Κύριε Τεν ντόπανα.... Να παίζεις με ένα τύπου ΔΕΚΑΡΙ. Και αυτός είναι ο ΚΛΕΪΤΟΝ.!!!!!!! Η ΑΚΟΜΑ και ο Ρουκάβινα..... έστω και ο Λάζαρος.!!!! Έχουν καλή πάσα καλή αίσθηση του χώρου.... βλέπουν γήπεδο και συμπαίκτες.!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
Ρ Ι Κ Ε Λ Μ Ε....!!!! Αλλά κοστίζει βρε παιδί μου... και δεν τον αφήνει η...ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ.!!!
Τώρα ας περιμένουμε να γυρίσει ο.... Κοτεροπατερούλης..... για να αρχίσουμε τις κοτεροσυναντήσεις και μεταξύ τυρού και αχλαδιού..... να αποφασίσουμε ποιόν θα πάρουμε π.χ. στόπερ... Μετά τον Μελίσση... Τον Μαλεζά ίσως??
Ο Ξ Ω ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ.... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ???? ΑΚΟΜΑ ??? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ??? ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ......????!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάζουμε και τα πρώτα ονόματα.... και εδώ θα σας πω κάτι που έγραψα στον Σκύλο, χωρίς όνομα εκεί, εδώ θα το γράψω. Ξέρω ότι ο βεληγκέκας ήρθε σε επαφή στην Κροατία για το ΦΟΡ (συμπαίκτης του Ρουκάβινα).... Δεν θυμάμαι το όνομά του ακριβώς..... Κλάσνιτς.. Κλάινιτς... Κλάντιτς ....(κάπως έτσι)...αυτός που τον παρακολουθεί η Τσέλσι εδώ και δυο χρόνια (τον ξέρει ο Τεν – Τεν).... Και ζήτησαν οι Κροάτες....10 εκ.€!!! Για να δούμε τι θα κάνει τώρα ο ΠολυμετοχικοΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνουν Κυριάκο; Θα σου πω τι θα κάνουν, θα ψάξουν να βρουν κανένα ξάδελφο του Σίλβα 34, 35 χρονών και θα μας τον πλασάρουν για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Θα τον πληρώσουν, όσο και τον Σίλβα και μετα θα τον βάλλουν δίπλα στον Βύντρα, για να μάθει πως παίζεται, το τόπι ο Βραζιλιάνος.

Δεν θα κάνουν τίποτε. Η ομάδα είναι το παιχνιδάκι τους που το βαρέθηκαν και το πέταξαν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

Δεν θα απαξίωναν με τόση αδιαφορία την παραγωγική τους επιχείρηση, εάν παρουσίαζε αυτή την εικόνα. Κάνουν μία δήλωση και ξεκαθαρίζουν, στηρίζουν το τεντόπανο και τελείωσε.

Είναι σαν να μας λένε, σας φέραμε ένα βοηθό προπονητή αξιώσεων (χαχαχααα), τι άλλο θέλετε; Μη μας πρήζετε άλλο, έχουμε και σοβαρές δουλειές.

Βλέπουμε τις διοικήσεις άλλων ομάδων, να ασχολούνται, να προβληματίζονται, να ενδιαφέρονται και να κάνουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις. Οι δικοί μας ΤΙΠΟΤΕ. Μιά ανακοίνωση και τέλος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Οι εποχές με Βερόν και Ρότσα πέρασαν, αλλά τότε είχαμε και προπονητές, όχι τεντόπανα με γάτες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.....
Από πού να ξεκινήσουμε?? Από την αστεία δήλωση του περί «μαύρης μέρας για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»?? Αλήθεια, που ήσασταν τόσα χρόνια κ. Αντωνιάδη, για τις τόσο μαύρες μέρες που ζήσαμε και που εν μέρει ζούμε μέχρι σήμερα?? Τι κάνατε εσείς και οι παλαίμαχοι για όλες αυτές τις μαύρες μέρες?? Ποια ήταν η θέση σας??
Και εάν θεωρείτε μαύρη μέρα λόγω επεισοδίων αυτήν που πέρασε, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΑΕ?? Μήπως ο ρόλος σας είναι να βάζετε τα χέρια σας στην τσέπη και να μην κάνετε απολύτως τίποτα για την προστασία όλων μας? Γιατί όσο περνούσε η ώρα και δεν μας βλέπατε μέσα στο γήπεδο δεν ψάξατε να βρείτε που βρισκόμασταν? Γιατί δεν ζητήσατε ευθύνες απ΄ τον αστυνομικό διευθυντή που ήταν επιφορτισμένος με τα μέτρα ασφαλείας για την εικόνα που έδειξαν τα «δρακόντεια» μέτρα?? Μήπως ο ρόλος αρχίζει και τελειώνει στις φωτογραφίες και στις χαιρετούρες στα κατά τόπους γήπεδα της χώρας?? Μήπως αρχίζει και τελειώνει στα στραγάλια και στο ουισκάκι στην Καβάλα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή.
Γιατί τελικά κ. Αντωνιάδη δεν ακολουθήσατε τα πούλμαν, όπως σας ζητήθηκε από εμάς, προκειμένου να δείτε ιδίοις όμασι την αντιμετώπιση μας από τα «όργανα» της τάξης??
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ…
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΕΠΟ, ΚΕΔ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΙΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.....ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ «ΣΗΜΑΙΕΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ή ΜΗ.....ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΩΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ....
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΟΙ 40.000 ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ 3.000.000 ΚΟΣΜΟ…ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΟΡΙ...ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΤΟΥΣ».

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ.!!! Καταλάβατε γιατί εμείς οι «γκρινιάρηδες» φωνάζουμε.... ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.!!!!!

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ & ΟΙ YES MEN είναι ακόμα στην ομάδα.!!! Όταν βάλλεσαι από ΠΑΝΤΟΥ....ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ...... Παίρνεις 7-8 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ κάθεσαι στην άκρη και τους ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Username ... (Όποιος νομίζει πως κρύβομαι εγώ πίσω , θα του αποκαλύψω το πραγματικό του «ψευδώνυμο» που το διάβασα και πότε.!!!
Νοέμβριου 17th, 2008 at 1:20 pm
Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο (το Username toy).... ΡΕ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΛΕΑΤΕ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ “ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗΣ” ΤΥΦΛΩΣΗΣ… ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΝΕΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!!!! ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!! ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!!!! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΣΟ ΕΞΑΚΟ0ΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ…. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ…. ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΛΛΙΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ… ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ)….. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ…. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ !!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ??????!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????!!!!! ΑΜΑΝ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΕΣ…ΠΟΛΥ ΠΟΥΤ….Α ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!!!! ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥ…Α ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ…. ΠΡΟ 12ΕΤΙΑΣ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑ@Ω ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΡΜΑΛ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ…. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΡΕ… ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΩ… ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΟΥΣ….ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΡΕ!!!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ !!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!
ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ….
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ….. ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ….. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 12ΕΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ…ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ !!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ…!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ……!!!!!!
ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΦΑΖΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡ@@ΔΙ ΤΟΥ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ 4-2-3-1 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ…
ΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΤΕ !!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΠΑΔΟΙ!!!!
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ(ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΣΤΡΟ…) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ…. ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…….
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΤΣΙΔΕΣ ΣΕ AYTO TO SITE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ……..!!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ….. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ !!!! ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!!!!
Μετά από αυτό εγώ ο Πρασινοσκούφης δεν έχω να πω τίποτε.!!!! Αυτό είναι ενός φίλου που το βρήκα δημοσιευμένο σε blog πράσινου αρχιδημοσιογράφου που του απαντούσε και τοποθετούνταν ο συγκεκριμένος φίλος.!!!
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ….. ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ…???!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε φίλε σκούφε. Τι έγινε πριν από 12 χρόνια; προσπάθησαν οι Βαρδινογιάννηδες να πάρουν τν γαύρο και δεν μπόρεσαν; Ή μετά από΄13 χρόνια στον ΠΑΟ, με παρά λίγο τελικό τσ. λίγκ είπαν τώρα ας βοηθήσουμε και την ομάδα που αγαπάμε, αφού προσφέραμε τόσα στην αντίπαλη ομάδα;

Τότε λοιπόν μετά Σαλιαρέλη, που ο γαύρος χαριζόταν όσο όσο και οι έλεγχοι για πόθεν εσχες κλπ, δεν ήσαν καθόλου μα καθόλου εντατικοί, δεν μπορούσαν να βαλλουν έναν αχυράνθρωπο να τον πάρει και να αποχωρήσουν σταδιακά από εμας;;;;

Ξαφνικά ξύπνησε η γαυροσυνείδησή τους, λέγοντας τώρα ας βάλουμε έναν βασικό (κύριο αντίπαλο σε έναν επιχειρηματικό τομέα) ανταγωνιστή μας να πάρει 12 πρωταθλήματα και να μας κάνει ρόμπες;;;

Οι άνθρωποι είναι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγάλοι, όχι ο σωφέρ και δεν σκέπτονται έτσι. δεν λέω ότι ήσαν οπαδοί του ΠΑΟ από τα γεννοφάσκια τους (δεν το ξέρω), αλλά από την ώρα που μπήκαν στο ποδόσφαιρο έγιναν ΠΑΟ. Μη ξεχνάμε τον καπετάνιο, πως στήριζε την ομάδα, μέχρι να φάει τη χυλόπιτα από τη "βουλευτίνα" και που πέθανε και ο αδελφός του και αποφασίσει να αποσυρθεί στην Αράχωβα, αδιαφορώντας για τα πάντα.

Πολλά μπορούμε να τους προσάψουμε, αλλά αντιπαναθηναϊκοφροσύνη, όχι.

Ο σημερινός, ο σωφέρ, αδιαφορεί με το μπλαζέ στυλ των πολύ πλούσιων παιδιών, που από τα 15 τους κυκλοφορούσαν με Φερράρι και με συνοδεία αστυνομίας για να μη γίνει η ανάποδη. Δεν παθιάζεται με τίποτε, γιατί τα έχει όλα και δεν είναι οπαδός καμιάς ιδέας, γιατί τους έχουν μάθει ότι αυτό τους φθείρει και δεν τους επιτρέπει να σκεφθούν αντικειμενικά και ψύχραιμα.

Όπως πήρε την αντιπροσωπέια της φερράρι και δεν ασχολείται πιά με αυτήν, έτσι ασχολήθηκε για λίγο με τον ΠΑΟ και μετά το βαρέθηκε και αυτό και έφερε και άλλα παιδάκια να πάιξουν για να μη βαριέται.

Έτσι ανέκφραστος που ήταν στα 15 και στα 20, έτσι θα είναι και στα 80 του.

Από τη άλλη οι Γιαννακόπουλοι, 100% αυτοδημιούργητοι, με ένα μόνο πάθος τις Μερσεντές (το καινούργιο μεγαλύτερο μοντέλλο πάντα)και τον ΠΑΟ. Τη δεκαετία του '70 που ήσαν ακόμη μεσαίου βεληνεκούς επιχειρηματίες,αγόραζαν παίκτες και τους έκαναν δώρο στον ΠΑΟ. Θυμάσαι φίλε σκούφε τον Ντανιέλ Φουξ;; εκείνοι τον είχαν φέρει με δικα τους έξοδα στον ΠΑΟ.

Δυστυχώς για εμάς, το '79 δεν ήσαν μεγαθήρια, όπως έγιναν τώρα, και δεν μπόρεσαν να κοντράρουν στα ίσια την οικογένεια χάνοντας την ΠΑΕ, ενώ πάλευαν μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Η αλήθεια είναι ότι μόνον με αυτούς στο τιμόνι ο ΠΑΟ θα μπορέσει να ξαναγίνει μεγάλος, πολύ μεγάλος, όπως έγινε στο μπάσκετ, που κοιτάμε κατάματα τα μεγαθήρια της Ετρώπης.

Με αυτούς κυρίους μετόχους θα είμαστε σε θέση σε 5-6 χρόνια να κοιτάμε τη Ρεάλ στα μάτια. Αυτό μάλιστα ενισχύεται από το γεγονός της οικονομικής συγκηρίας, η οποία χτυπά ανελέητα το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σε 2-3 χρόνια θα ανατραπούν οι ισοροπίες.

Σε πανευρωπαϊκή κλίμακα οι μηχανισμοί - αιμοδότες του ποδοσφαίρου σχετίζονται με κλάδους (επενδυτικοί οργανισμοί, οικοδομικές επιχειρήσειςκλπ)που πλήγονται άμεσα, μοιραία και καταστροφικά από τη παγκόσμια οικονομική κρίση. Τη στιγμή που το δικό μας ποδόσαιρο, σχετίζεται, εκτός από τα τοπικής εμβέλειας λαμόγια, με επιχειρήσεις οι οποίες ελάχιστα θα επηρεασθούν από τη κρίση.

Αυτα. Κάθε αντίλογος δεκτός.

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβατε,αδελφοι, γιατι εγω ελεγα μηνες τωρα,"εις υγειαν των κοροιδων"?Το οτι η οικογενεια ηθελε διακαως να παρει τον Ολυμπιακο και οτι ειναι Ολυμπιακοι απο τα γενοφασκια τους,το ξερουν ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!Το οτι τα εχουν κανει πλακακια με το θειο,επισης!Δεν ξερω μονο αν εχει κοψει και καποιο "μισθουλακι"για τον σωφερ(κυριως),ο θειος για να ειναι σιγουρος,γιατι ξερετε αυτες ειναι λυκοσυμμαχιες!Το μονο λυπηρο ειναι οτι ο κοσμος του Παναθηναικου,επεσε τοσο ευκολα στην παγιδα που του στησανε το Απριλιο μετα το συλαλλητηριο, το οποιο ως σκοπο ειχε ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Το συλλαλητηριο δεν εγινε απο την ΠΕΚ, αλλα απο τον κοσμο του ΠΑΟ και τα μονα συνθηματα που ακουγονταν ηταν τα¨Βαρδινογιαννη ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!Τα ξεχασατε?Εφυγε?ΟΧΙ!Ε λοιπον δεν γινεται τιποτα!Δειτε λιγο πως εφυγαν οι Σαλιαρελλης, Ψωμιαδης,Γουμενος!Με ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ?ΟΧΙ!Αρα...
?

Ανώνυμος είπε...

κΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟ?ειμαι ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙ

Κυριακος είπε...

Διονυση τη δευτερη φορα σε εβγαλε με το ονομα σου.
Στην Επιλογη Ταυτοτητος να επιλεγεις Ονομα/Διευθυνση URL
Γραψε το ονομα σου στο καταλληλο τεραγωνακι και στειλτο.

Ανώνυμος είπε...

Greg.... Μην συνδέεις έτσι τα γεγονότα.!! Αυτό που γράφτηκε από φίλο σε blog και το έβαλα εγώ εδώ, αναφέρει για τα 13 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.!!!
Αναφέρει από τότε που ο ΑΡΧΙΨΑΡΑΣ ΘΕΙΟΣ ανέλαβε την ψαροκασέλα.!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΙΝ.!!! Για πρίν το μόνο που ξέρω ήταν πως ο Νταϊφας (κουμπάρος του Καπετάνιου) μεταξύ παρτίδας ΤΑΒΛΙ....!!! Του είπε πως αγόρασε τους κόκκινους και τον προέτρεψε να αγοράσει ΕΜΑΣ για να έχει και ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ η συνέχεια!!!! Τώρα μιλάμε για «κρυφά χαρτιά» και «συμφωνίες» που ΠΙΘΑΝΟΝ να έχουν γίνει.!!!! Όσο για το αν ενδιαφέρονται η όχι..... ένα σου λέω. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ την ομάδα την έχουν στην 8 ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.!!! ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.!!!

Ο ΦΙΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ τα είπε ΟΛΑ.... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.!!!!

Συμφωνώ για τους Γιαννακόπουλους , αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ. Και μόνον αυτούς , χωρίς τον....... ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.!!!!

Τώρα που ο Μπάγιεβιτς πήγε στην Α.Ε.Κ. αν δεν έχουν φαγωμάρα.... κάτσε να δεις πως θα βγουν δεύτεροι και ‘μείς για μια ακόμα φορά ΤΡΙΤΟΙ.!!!!
Για να μην προσθέσω το απίθανο... Διόλου όμως ακατόρθωτο να βγει ο ΠΑΟΚ ΤΡΙΤΟΣ και εμείς.... αντίο ζωή.!!!!!
Αν νομίζουν μερικοί (που δυστυχώς έτσι τους έχουν ποτίσει τα 13 χρόνια..... Βολεψάκηδες δευτεροτριτους)..... πως με 2-3 μεταγραφές τον Γενάρη θα πάρουν πρωτάθλημα..... έχετε γεια βρυσούλες.!!!!
Ο ΘΕΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΛΟΓΩ .........ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ.!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ..!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκούε, συνφωνώ μαζί σου σε πολλά, αλλά αυτή τη συμφωνία στη διάσταση που εμφανίζεται δεν μπορώ να τη κατανοήσω.

Τέλος πάντων, με μιά ή δύο μεταγραφές το Γενάρη δεν κάνουμε τίποτε. Με το τεντόπανο προπονητή, όποιον και να φέρουμε δεν θα κάνουμε τίποτε, όσο για την ΑΕΚ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ.

Έκανε την υπέρβασή της και μπορούν ακόμη και μ=κούπα, γιατί οι γαύροι έχουν όλα τα δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους.

Εμείς να είμαστε ικανοποιημένοι με την τέταρτη θέση, ή ακόμη και τη πέμπτη (μη ξεχνάς τη Ξάνθη).

Εγώ γουστάρω να το σηκώσει η αεκ, για να μπορούμε να το τρίψουμε στη μούρη των πολυμετοχικών, που δεν μπήραν τον Ντούσκο.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τώρα μιαν απάντηση ενός άλλου φίλου στο ίδιο blog... Στα λεγόμενα αυτού που διαβάσατε πιο πάνω. Σκεφτείτε και.... Εδώ είμαστε.!!!!
Greg.... ΝΑ ΙΣΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ.. ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ.!!!!!!
Λέει ο φίλος...... ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ (ο προηγούμενος), ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ blog. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΜΚΟ(ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ.
ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ “ΣΚΗΠΤΡΩΝ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΗΤΑΝ “ΦΑΠΕΣ” ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΛΕΩ “ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ” {Κάποιος θα πει σιγά ρε μαμακες , όταν δίνεις χρήμα σαν αντάλλαγμα δεν ζητάς τα σκήπτρα στο τόπι...!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ.!!! 15 Χρόνια στο C.L. όπου τα 6 περνάς και σε επόμενη φάση από τους ομίλους... Τα ΚΕΡΔΗ είναι τεράστια.!!! Π.Χ. Επί Λεμονή εισπράχθηκαν μόνο από εκεί κοντά στα 40 εκ. €.....!!!!! συμπληρώνω εγω ο πρασινοσκούφης}.
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ.
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟ 2004 ΣΕ ΓΑΥΡΟΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ “ΠΗΡΑΜΕ 7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ………”
ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ???? ΜΗΠΩΣ ????
ΓΙΑΤΙ 7 + 1 + 7 = 15 !!!!!!!!!!
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ.
1) ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ????? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ “ΠΕΤΡΙΝΑ” ΧΡΟΝΙΑ?????
2) Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ??? ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ “ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ” ????? ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ....????
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΤΑΜΠΕΛΑ” ΝΑ ΛΕΕΙ “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΥΡΙΟΙ”, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ “ΦΟΥΦΟΥΤΟ” ΠΡΟΕΔΡΟ. !!!! ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΚΕΡ, Η ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΤΑΜΠΕΛΑ “ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ “ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ”. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΜΙΣΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.
3) Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ... ΜΕ... ΜΕ.... ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ?????
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ
3-10 ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ,ΠΟΥΘΕΝΑΣ&ΤΙΠΟΤΑΣ ???? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ???. Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ? Ο ΝΤΕΜΗΣ? Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ? Ο ΡΕΜΟΣ ? Ο ΝΟΤΙΑΣ? Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. !!!!!!
ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΦΟΡΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ , ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ , ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ 4-2-3-1 ,ΕΙΤΕ 4-4-2 ,ΕΙΤΕ 4-3-3 ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΣΟΥ, ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΕΦΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ??
Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΜΑΣ 3-4 ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ. ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ , Ο ΒΕΛΙΤΣ , Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ , Ο ΖΑΒΡΑΔΙΝΟΣ, Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ??? ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ
0-3 ΤΗ ΒΕΡΝΤΕΡ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ 2-3 ΑΠΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΣΚΑΖΝΙ, ΜΑΛΕΖΑΝΙ , ΜΟΥΝΙΟΘ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΝΚΑΤΕ , ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ .
ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Έχετε να πείτε κάτι?? Βλέπετε ότι, υπάρχουν αρκετοί..."ψιλιασμένοι" και γιατί όχι, πληροφορημένοι.!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει φίλε σκούφε. Αυτό το σενάριο εξηγεί την αιτία της συμφωνίας, εάν και εφόσον συνέπιπτε χρονικά και με τις επιχειρηματικές εξελίξεις. Η διάλυση της συνεργασίας με την ΑΡΑΜΚΟ, δεν έγινε το 1996, αλλά πολύ αργότερα.

Μη θεοποιούμε την οικονομική βαρύτητα του Κόκκαλη. Έχει οικονομική επιφάνεια, αλλά όχι και ανάλογη των χρηματοοικονικών ομίλων που θα έσπευδαν να ενισχύσουν τους Βαρδ/δες σε περίπτωση ανάγκης αποζημίωσης των Αράβων. Σε περίπτωση αδυναμίας ανταπόκρισης, εξ ιδίων κεφαλάιων, στην όποια αποζημίωση, διανοείσαι πόσοι όμιλοι του κλάδου θα έσπευδαν να υποκαταστήσουν το ρόλο των Αράβων;

Εξ άλλου δεν καταμαρτυρούμε μόνο τσιγγουνιά στο Τζίγκερ, αλλά κυρίως βλακεία. Ξόδεψε κατά περιόδους αρκετά χρήματα, μη ξεχνάμε τη ταυτόχρονη αγορά Κονσεϊσάο και Μπίσκαν, την αγορά του Σάλπι, του Κωνσταντίνου και αρκετών άλλων.

Εξ'άλλου, επειδή σε αυτά τα οικονομικά μεγέθη, δεν χωρούν συναισθηματισμοί, μη ξεχν]μαε όρι ο Κόκκαλής με τους Βαρδ/δες έχουν πολύ μεγαλύτερη αντιπαλότητα σε άλλους τομείς, όπως στη προμήθεια των δημοσίων επιχειρήσεων, Ζήμενς, ο ένας, Ιντρακόμ ο άλλος. Δεν θα ήταν πιό δόκιμο να γινόταν μιά συμφωνία σε αυτό το τομέα, απότι στο ποδόσφαιρο;

Η αποχώρηση του καπετάνιου έγινε γι άλλους λόγους. Στους εξηγώ σε προηγούμενο κείμενο και επίτρεψέ μου να γνωρίζω κάτι σε αυτό το θέμα. Ο καπετάνιος ταυτόχρονα χώρισε και από τότε κυρίως "μονάζει" στην Αράχωβα.

Ο Βαρδής, όντως δεν πάει στο γήπεδο, αλλά μετά την επίθεση εναντίον του πες μου σε ποιό ανοικτό χώρο τον έχεις δει να κυκλοφορεί.

Άποψή μου είναι ότι απλά δεν υπάρχει ΠΑΘΟΣ και δεν διοικείται ομάδα του βεληνεκούς του ΠΑΟ από άτομα που δε χαρακτηρίζονται από αυτό. Ακόμη και το αεκάκι σήμερα έδειξε ότι διοικείται από άτομα που αφιερώνουν χρόνο για αυτήν και ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα, παρεμβαίνουν και δραστηριοποιούνται, ενώ οι δικοί μας ΟΛΟΙ, εκόντες άκοντες (Γιαννακόπουλοι) ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

Εκείνοι διορθώνουν τα λάθη τους, ενώ εμείς μένουμε με τα ΠΑΛΤΑ με γούνες από 10 γάτες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε greg , δεν ασπάζομαι τις λεπτομέρειες , που έγραψαν άλλοι φίλοι , απλά τα «ξεσήκωσα» για να δούμε πως υπάρχουν πολλοί ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ φίλαθλοι και όχι ΚΟΡΟΪΔΑ όπως σωστά λέει ο Διονύσιος. Την ξέρω πολύ καλά την περίπτωση του καπετάνιου (και μεταξύ μας τώρα ποιος δεν θα πάθαινε «κατάθλιψη» αν σε άδειαζε τέτοια γκ.... «βουλευτίνα»)??!!!

Επίσης πιο πολύ πιστεύω αυτό που λες περί «ηλεκτρονικού» οικονομικού πολέμου και όχι τόσο με την Aram co. Πάντως και εδώ υπάρχει «παρασκήνιο» και μάλιστα έντονο και μεγάλο. Μην ξεχνάς δε πως ο καπετάνιος κι άλλη μια φορά σχεδόν τα παράτησε επί Κοσκωτά…. Λέγοντας εγώ τα λεφτά τα έχω βγάλει με ΙΔΡΩΤΑ.....!!! (Όλοι ξέρουμε την ιστορία) , αλλά σωστά το έλεγε διότι ο Κοσκωτάς είδαμε τι ήταν και από πού τα έβρισκε.!!

Όταν λοιπόν εμφανίστηκε ο Θείος που έσπρωξε χρήμα πολύ (σε διαβεβαιώνω πάρα πολύ) , για ευνόητους λόγους όλοι καταλαβαίνουμε.... τότε οι δικοί μας , που είχαν μάθει στα συμβόλαια πείνας!!! Άρχισαν την οπισθοχώρηση....!!!! Μπορεί να πλήρωσε ο Τζίγγερ (μην τα πιστεύεις τα ποσά που ακούγονται) Αλλά το έκανε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.!!! (Διάβασες τι είπε ο Ζάγιετς... Εγώ πήρα πρωτάθλημα με μπάτζετ... 5.000.000 ΔΡΧ.)!!!!

Όταν πλήρωνε ο καπετάνιος ΠΟΝΑΓΕ ΦΙΛΕ GREG.... Και έναν που πλήρωσε ΑΔΡΑ και μέχρι τελευταίο δολάριο ήταν ο ΖΑΓΙΕΤΣ.!!! Του τα έπαιρνε κανονικότατα.!!!! Ένας φίλος παλιά που ήταν παρών!! Σε μια παρτίδα τάβλι εκεί κοντά στην Λεωφόρο, μετά τον αγώνα με την Λίλφιντ…!!!! Που χάναμε 3-0 και στο δεύτερο ισοφαρίσαμε 3-3.... Έλεγε ο καπετάνιος με παράπονο!!! Μου τα πήρε ο π.... μου τα πήρε...!!!! Και μάλιστα στο ημίχρονο!!!! Εννοούσε τον Ζάγιετς όπου με τον Λιβαθηνο ήσαν οι μόνοι που γύρισαν το παιχνίδι... αλλά αφού πρώτα του ζήτησε επί πλέον πρίμ ο Κροάτης.!!!
ΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.!!!! Και αν έφτασαν (στριμώχτηκαν) να αρχίσουν να δίνουν μεγάλα ποσά το έκαναν για λόγους πρεστίζ και μόνο , για να μην τους χαλάσει η εικόνα γενικώς.!!!

Αυτά όμως δεν έχουν και πολύ σημασία μπροστά στο γεγονός ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ.!!! Δεν ξέρω το γιατί , πολλά υποψιάζομαι, αλλά 13 χρόνια στην απ΄ έξω και δεν βάζουν μυαλό.... Κάτι πρέπει να συμβαίνει που δεν μας πάει το μυαλό.!!!

Πολλούς τραυματισμούς βλέπω.....
Ο Ρότσα τα είπε ανοιχτά..... Εεεε ρεεεε πλάκα το Σάββατο ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ να μας την «κάνει».... το φανταζόσαστε?? Δεν θέλει και πολύ...!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σκούφε, για τους τραυματισμούς, φταίει η πρόωρη έναρξη της προετοιμασίας, σε συνάρτηση με τη ταλαιπωρία του Euro. Δες τι έχει πάθει ο γαύρος. Πάει στον Ηρακλή με μισή ομάδα. Αλλά δεν φοβούνται - δύο νίκες σερί έχει κάνει ο Ήρα - σιγά μη δεν τους κάτσει, μ'εμάς παίζει για να σκιστεί;;;

Εμένα με στενοχωρεί η φημολογία για αποχώρηση Ίβανσιτς, του πιό τεχνίτη και μπαλαδόρου πάικτη μας, την ώρα που ψάχνουμε για επιτελικό μέσο.

Ε, τώρα εάν δεν καταφέρουμε και τον Θρασύβουλο, τι να σου πώ!!!!!!

Θα μας μείνει ο "κορυφαίος" προπονητής χαχαχχααααααααααααααα. Με την απόφαση μη συνεργασίας με τον Ντούσκο, όχι μόνον διαλύουμε την ομάδα, αλλά ταυτόχρονα αναστένουμε και το αεκάκι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΑΛ
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ 5 ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 82
ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΓΚΜΟΧ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΓΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΑΛΛΖΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΤΑΜΠΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ ΣΑΝ ΟΦΣΑΙΤ
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
Α ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΚΟΥΜΟ ΜΠΑΣΙΝΑΔΕΣ Η ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Η ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΙΝΧ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΓΙΝΕ
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΝΗ ΑΣ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΝ 17χρονο ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ
ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΟ ΤΟΝ ΧΕΡΝΙΓΚΕΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΟΛΟΙ Η ΑΜΥΝΑ
ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΒΑΖΕΧΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΟΛΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΖΕΧΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΡΕΝΤΑΜ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ

Υ.Γ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΝ ΑΠΑΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ

Υ.Γ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΤΟ


ΥΠΟΜΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

συνεχεια
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Μήνου, Λαφτσής, Αναστασιάδης, Βονόρτας, Γαλάκος, Δημόπουλος Θ., Δοντάς, Καρούλιας Καψής, Κυράστας, Λα Λιγκ, Λιβαθηνός, Μαυρίδης, Μπέριος Παπαβασιλείου, Σημαιοφορίδης, Τσινός Χαραλαμπίδης, Ταράσης Ρότσα, Τασσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αντωνίου, Γεροθόδωρος, Βασιλείου, Καραβίδας, Κάβουρας, Γκαβασιάδης, Τσίμπος.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά, υπάρχει ένας, ΕΝΑΣ, σοβαρός Παναθηναϊκός που να θεωρεί τον βοηθό τεντόπανο καλύτερο προπονητή, από το Ντούσκο;;;;;;;;;;;;;;

Πέστε μου λοιπόν, απλά αναφέρατέ μου ΜΙΑ επιτυχία έστω στην Ουγγαρία, ή όπου αλλού θέλετε, έστω και σε εφηβικό πρωτάθλημα, έστω και στο τάβλι, δε με νοιάζει που σε ομαδικό ή σε ατομικό άθλημα του πολυγατικού, σαν πρώτο προπονητή. Από παντού έφυγε σαν ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.

Θέλω έστω μία επιτυχία. Και μη μου πείτε ότι πήγε τελικούς Τσ Λιγκ κλπ,διότι ήταν είναι και θα είναι βοηθόες. Σας μιλώ για πρώτο. Και βολόδερνε χρόνια σα πρώτος μεταξύ του πουθενά και του τίποτε, απ'ότι αποδεικνύεται, δίκαια.

Είναι θεωρητικός, πρακτικά στην ουσία είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΕ.

ΤΙΠΟΤΕ στη προετοιμασία της ομάδας.
ΤΙΠΟΤΕ στην ανάγνωση του αντιπάλου.
ΤΙΠΟΤΕ στο στήσιμο της ομάδας.
ΤΙΠΟΤΕ στην αξιολόγηση του διαθέσιμου υλικού.
ΤΙΠΟΤΕ στη ψυχολογία.
ΤΙΠΟΤΕ στη ανάδειξη νέων παικτών.

Στην ουσία είναι καλός να εκτελεί εντολές. Δικές του αποτελεσματικές πρωτοβουλίες ούτε έχει δείξει και ούτε απόθεμα για να δείξει.

Είναι ένα τεράστιο μηδενικό, μακάρι να είχαμε το Γκουλή ή και τον Χ''αθανασίου για πρώτο προπονητή, τουλάχιστον θα είχαν κάτι να αποδείξουν, ενώ αυτός ο τραγικός είναι εδώ μόνον για να πάρει τα φράγκα και τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ λέει ΥΠΟΜΟΝΗ.!! ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ...!!!! Εσυ ανώνυμε κάνεις 13 χρόνια κάνε άλλα 13 και πρόβλημά σου.!!!

Αφού βολεύεσαι με δευτερότριτοτεταρτες ΘΕΣΕΙΣ πρόβλημά σου και γούστο σου.!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.!!!!

Ο Γκμόχ το πήρε το Ντάμπλ... Με τον ΤΕΝντόπανα τι θα πάρεις?? Πειραϊκή Πατραϊκή??!!

Κάτσε να μην έχουν διχασμό στην Α.Ε.Κ. και θα δείς... τι ξεβράκωμα θα σου κάνει ο Μπάγιεβιτς.... όπως άλλωστε σου κάνει χρόνια τώρα.!!!

Αυτούς τους παίχτες που διαβάζω θυμάται κανείς πότε έπαιξαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?? Χρονιά ... αποτελέσματα στην Ευρώπη...κλπ.???

Εδω κοντεύουν να μας ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εμείς ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΑ ΟΝΟΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΗΠΕΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟ 1984-5 ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο, ηρέμησε. Τα ονόματα αυτά τα ξέρουμε ίσως καλύτερα από εσένα. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τη σημασία έχει αυτό στη παρούσα συγκηρία.

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟ μας κερδίσαμε τον Θρασύβουλα, τη υπερομάδα της Φυλής, τον διάδοχο του α.Ο. κουκουβάουνες, το αυριανό πρωταθλητή. όλοι οι γκριιάρηδες και αμφισβητίες του μεγάλου δάσκαλου του ποδοσφαίρου, του ενός και μοναδικού τεντόπανου, σωπάστε.

Μας έδειξε πως να κερδίσεις μιά ομάδα με μπάτζετ μισό από την αμοιβή του Σίλβα (ο οποίος χθες δεν ήταν κακός - τέτοια παιχνίδια είναι γι' αυτόν, για αυτά τα παιχνίδια τον πήραμε).

Κρίμα πάντω που δεν έβαλε τον Σάλπι αριστερά, αφήνοντας έξω τον Ίβανσιτς. Αρχίζει σιγά σιγά να καταλαβαίνε αυτό που ξέρουν 5.000.000 ΠΑναθηναϊκοί, ποτέ δεν είναι αργά. Με τον Ίβανσιτς η ομάδα ρολάρει και παίζει μπάλα και όχι ξυλήκι.

Μ' αρέσει και το σημερινό άρθρο του Σερέτη, βρείτε το. Μερικοί έχουν πλάκα.

Κυριάκο δεν σχολίασες το παιχνίδι επειδή έμεινες θαμπωμένος από την απόδοσή μας απέναντι στην υπερομάδα του Θρασύβουλααααααα;

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΥΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ.

Κυριακος είπε...

Greg μου, ειμαι ερασιτεχνης αναλυτης και δεν εχω τα δημοσιογραφικα τεχνικα μεσα οταν συμβαινουν στραβα,οπως η πολυωρη διακοπη ηλεκτρικου, τι να κανω? Τωρα ισως ειναι αργα να γραψω κατι.
Ζητω ταπεινα συγνωμη.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, θυμάσαι το καλοκαίρι που ανησυχούσες για το μπάσκετ;

Σούλεγα μη φοβάσαι για το μπάσκετ, εκεί είναι οι Γιαννακόπουλοι, οι οποίοι ξέρουν τι κάνουν.

Τι ηδονή ήταν αυτή, σε συνάρτηση με τον χυδαίο σχολιαστή του θρήνου, συγνώμη του αντένα. Σαν να έπαιζε ο αξιο-θρήνη-τος με ξένη ομάδα.

Τη τάπα του Φώτση στον 6.000.000 - Τσίλντρες, το χάι λάϊτ της χρονιάς την έκανε γαργάρα.

Φοβερός ο Παπαλουκάς, (έπαιζε;), ασταμάτητος ο Τσίλτντρες, μετά τη τάπα έμοιαζε σαν μαστουρωμένος, γυρνούσε από εδώ και από εκεί και έψαχνε να καταλάβει τι έγινε. Τον έβγαζε, τον έβαζε ο σαμιαμίδης (δράκος σε μικρογραφία) αυτός εκεί το βλέμα του στον Φώτση μη την ξαναφάει.

Ο Πέτκοβιτς, είναι ΓΙΓΑΝΤΑΣ έσβησε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη περίφημη φροντ λάϊν των αξιοθρήνητων ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Γίγαντας ο Διαμαντίδης, χρειάζεται δουλειά ακόμη ο Σπανούλης, καλός αλλά με ατελείς προσπάθειες ο Σάρας, δεν πήγε το παιχνίδι στον Τσαρτσαρή, καλός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο Νίκολας, μέτριος ο .

Όσο για τον Φώτση, μόνο για τη τάπα στη μούρη του 6.000.000, δεν χρειάζεται να ξαναπάιξει όλη τη χρονιά. Του χρόνου πάλι.

Αυτό που μου άρεσε ήταν το κατάμεστο γήπεδο, σε αντίθεση με το άδειο ΟΑΚΑ, ο κόσμος του ΠΑΟ, ξέρει να ξεχωρίζει την αξιοπιστία από τη κοροϊδία, τους σοβαρούς άπό τα τεντόπανα με 10 γάτες.

Απο εδώ και μπρος ΟΛΟΙ ΑΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, όσο συνεχίζεται το δούλεμα και η κοροϊδία.

Ανώνυμος είπε...

Εάν με ρωτούσατε πριν το μπασκετικό ντέρμπι των αιωνίων ποιος θα κέρδιζε και γενικώς ποιος κατά τη γνώμη μου έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα θα σας έλεγα ο Ολυμπιακός. Με μία μικρή ένσταση. Τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η δύναμη κρούσης που έχει συγκεντρώσει κάτω από το καλάθι ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο.

Ο Ομπράντοβις το καλοκαίρι πήρε τον Πέκοβιτς και τον Φώτση αλλά από εκεί και πέρα αποφάσισε να ρίξει το βάρος του στην περιφέρεια. Πολύ καλοι και οι δύο παίκτες που πήρε αλλά ο Ολυμπιακός αγόρασε Βούισιτς, Ερτσέγκ, Τσίλντρες, Πελεκάνο και είχε ακόμα Μπουρούση, Σχορτσιανίτη, Βασιλόπουλο, Πρίντεζη και Βουγιούκα. Οι δύο ομάδες ήταν πλέον πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά αλλά ο Ολυμπιακός είχε πλέον και Παπαλουκά, Χαλπερίν στην περιφέρεια για να περνάει την μπάλα κάτω από το καλάθι.

Αυτό έλεγε η λογική μου. Εκεί είναι που πάει το μυαλό όλων. Μόλις ακούς όλους αυτούς τους ψηλούς και το ειδικό και το πραγματικό βάρος λες δεν μπορεί ο άνθρωπος θα παίξει με τους ψηλούς και θα τους λιανίσει όλους. Αλλά επαναλαμβάνω. Η ευτυχία του ΠΑΟ είναι που ο ίδιος έχει για προπονητή τον Ομπράντοβιτς και ο Ολυμπιακός τον… Γιαννάκη. Δεν λέω προπονητής είναι ο Γιαννάκης. Έτσι δηλώνει ο άνθρωπος. Αλλά όταν βλέπεις την πράξη αναλόγως με τι ομάδα είσαι ή χαίρεσαι ή λυπάσαι…

Το παιχνίδι ξεκίνησε και όντως ο Ολυμπιακός έκανε ότι περίμενα. Έπαιζε με δύο πού ψηλούς όλη την ώρα και βασάνιζε τους πράσινους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το έργο συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο με τους πράσινους να βρίσκουν όμως σιγά σιγά το χέρι τους έχοντας τον Πέκοβιτς να τους κρατάει εν τω μεταξύ ζωντανούς στην επίθεση. Το παιχνίδι με πού καλή άμυνα και απανωτά τρίποντα άρχισε να παίρνει ένα άλλο ρυθμό.

Το καλύτερο όμως για τον ΠΑΟ ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο όταν κανένας δεν σκούντησε να ξυπνήσει τον Γιαννάκη. Η ομάδα του κατέρρεε, οι πράσινοι έκαναν ότι ήθελαν και αυτός παρακολουθούσε χωρίς να κάνει απολύτως τίποτε. Είναι πραγματικά αμαρτία για τους αδερφούς Αγγελόπουλους που και το άθλημα αγαπάνε και την ομάδα και ένα σκασμό χρήματα έχουν ρίξει να έχουν αφήσει τον Γιαννάκη να κάνει προπονητικά εγκλήματα.

Το παιχνίδι έληξε με 17 βαθμούς διαφορά με τους πράσινους να κάνουν ένα υγιεινό περίπατο στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς να τους εμποδίζει κανένας. Ο έρμος ο Χαλπερίν πάλευε μόνος του και ακόμα και ο πολύς Παπαλουκάς δεν έκανε όσα όλοι περίμεναν από αυτόν. Ο Διαμαντίδης, ο Πέκοβιτς, ο Νίκολας έκαναν πραγματικό πάρτι δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Μόλις πήραν μία καλή διαφορά φρόντισαν όχι μόνο να την διατηρήσουν αλλά και να την εκτοξεύσουν σε επίπεδα ασφαλείας ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τα Play Off.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Εγω δεν έχω να προσθέσω κάτι, παρα μόνον αυτό, (για την ποδοσφαιρική ομάδα).

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕΡΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ... αντίστοιχο (ΠΕΚΟΒΙΤΣ)... αντίστοιχο (ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ).... αντίστοιχο (ΝΙΚΟΛΑΣ)....αντίστοιχο (ΦΩΤΣΗ).... θα παίζαμε σε άλλο πρωτάθλημα και οχι το Ελληνικό...!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως στο C.L. κάθε χρόνο θα ήμασταν στους 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.!!!

Ενώ τώρα με τεντόπανα και μυγοχέσματα (όχι όλοι).... τί περιμένετε?? ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.... ΝΟΥΜΕΡΑ.!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χενκ Τεν Κάτε παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση στους «16» αλλά και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, γιατί οι «πράσινοι» παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

«Αν καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του ChampionsLeague, αυτό θα δώσει τεράστια ώθηση στους παίκτες. Εντός των τειχών, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω πως ακόμη μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε είναι περισσότερη σταθερότητα στην απόδοσή μας. Είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε. Ο κόσμος μάς στηρίζει και τους αρέσει ο τρόπος που αγωνιζόμαστε, άρα νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο».
Πώς βλέπετε το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι πολύ πιο σκληρό από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Υπάρχουν πολλές μικρές ομάδες με πολλούς φανατικούς οπαδούς, τις οποίες είναι δύσκολο να νικήσεις στην έδρα τους. Πρέπει η ομάδα σου να έχει φαντασία, να δημιουργεί χώρους, να ντριμπλάρει και να σκοράρει σε πολύ μικρό χώρο με πολλούς αντιπάλους κοντά».
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...... ΞΥΠΝΗΣΕ.....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπα. Πού να ξυπνήσει. Κοιμάται και θα κοιμάται συνέχεια, αφού και οι πολυμετοχικοί τον στηρίζουν.

Αφού ο Βγενό ήταν στο μπάσκετ. Δεν είδε πως παίζουν οι μεγάλες ομάδες, αν δεν ξέρει, δεν ρωτά τους Γιαννακόπουλους;;;;

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Για ποσα παμε αυριο παιδια?Ο θεος να βαλει το χερι του,τουλαχιστον να μην διασυρθουμε!Οσο για τις δηλωσεις του Τεν Τεν ειναι για γελια!Θα παρουμε,λεει, το πρωταθλημα γιατι παιζουμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ!!!!Απο κει καταλαβαινει κανεις,οτι δεν εχει παρει χαμπαρι του τι γινεται!Αντε να τα μαζευει και ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ναι κλαψτε κι αλλο...μην σταματατε...αφου ολα ειναι τοσο σκατα....και απ τη μια δεν υπαρχει ελπιδα, απτην αλλη δεν μπορειτε να κανετε υπομονη........τοτε......ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ??????

ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!

ΟΛΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!!


ωραια ας περιμενουμε τοτε να φαμε αυριο καμια 3αρα να χαρειτε, οτι παλι βγηκατε αληθινοι....


θα επανελθω συντομα για να εξηγησω μερικα πραγματα....

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ....ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ!!!!

Κυριακος είπε...

Χενκ δειχνει να περιμενεις μια 3αρα ετσι οπως το λες. Κριμα γιατι εγω περιμενω ισοπαλια. Που ειναι η πιστη σου?

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε ΤΕΝτόπανε που θέλεις σοβαρή και ψύχραιμη ανάλυση....
Για κάνε μας εσύ την ανάλυση για να καταλάβουμε και εμεις που δεν είμαστε προπονητές.....
ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΣΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

Greg.... μάθε πως ορισμένοι Παναθηναϊκάρες.... που εμφανίζονται στον σκύλο.... διαβάζουν και εδω τα λεγόμενα , σίγουρα γράφουν με την ταμπέλα ΑΝΩΝΥΜΟΣ (πως λέμε ο ΚΑΝΕΝΑΣ)... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΎΛΟ βγάζει τα υπαρξιακά του προβλήματα, χωρίς να ξέρει ποιός λέει τι... μα πάνω απ' όλα να λέει έτσι για να λέει επειδή δεν μπορεί ο κακομοίρης να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Στο λεω αυτό greg... διότι αυτο που έγραψες "να το παρει με την α.ε.κ και να το τρίψω στα μούτρα των πολυμετοχικών"... το έκανε σημαία.!!

Βρε συ προπονηταρά χενκ τεν κάτε... κάνε μας ανάλυση εμπεριστατωμένη να καταλάβουμε και εμεις!!! όσο για την 3άρα που λες , δεν διαβάζω κάποιον να το γράφει... αλλά μην ξεχνάς 3 μας εριξε και ο ... Κετσπάγια...!!
Ο Συνάδελφός σου....

Ανώνυμος είπε...

Σκούφε, ευχαριστώ για τη πληροφορία. Δεν μπαίνω στο σκύλο και δεν ξέρω τι γίνεται εκεί.

Νομίζω ότι ο τενκατε - αυτός που γράφει πιό πάνω, όχι ο πολυγατικός - έχει άδικο. Ειδικά ο σκούφος, κάνει πολλές εμπεριστατωμένες αναλύσεις και δίνει απαντήσεις σε πολλά θέματα και ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση της ομάδας και τις προπονητικές επιλογές.

Τώρα εάν θέλει ας μας φωτίσει και αυτός με τις όποιες θέσεις του, το βήμα είναι ελεύθερο και ο καθένας μπορεί να γράψει και μετα να κριθεί. Εκεί είναι το δύσκολο να γράφουμε θέσεις και να κρινόμαστε γι'αυτές και όχι μπούρδες.

Σήμερα όμως βλέπω ότι δρομολογήθηκε μιά πολλύ σημαντική εξέλιξη για τον ΠΑΟ μας. Εξοβελίζεται ο Γκαγκάτσης από την ΕΠΟ !!!!!!! Ενάμιση μήνα μετά την εκλογή του και μάλιστα υπόδικος για κακούργημα!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή τελειώνει ένα βασικό θεμέλιο τη γαυροκυριαρχίας. Εάν αυτός ήταν ο στόχος των πολυμετοχικών τότε μπράβο τους, μακάρι να είναι έτσι και να μην είναι τυχαίο γεγονός.

Φώναζα πριν τις εκλογές της ΕΠΟ για στήριξη του Πάρι Γεωργακόπουλου, αλλά φαίνεται ότι υπήρχε πιό μακροπρόθεσμος και αποτελεσματικότερος σχεδιασμός.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή επόμενη κίνηση του Πρασινοσκούφη θα είναι μάλλον να τα πει στη μαμά του, να ξεκαθαρίσω κανα δυο πράγματα επειδή αφορούν εμένα τα ... σχολιάκια του: 1. ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ 2. ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ blog ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΡΩΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗ. 3. ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ NICK ΤΟΥ 4. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ (ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ SITES) ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ: "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝΕ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΕΙ. 5. ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ, ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΕΤΣΙ ΣΚΟΥΦΕ?

ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ
ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟ ΕΣΥ

Ninja Nihil

Κυριακος είπε...

Ninja
Δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας. Ο καθενας εχει το δικαιωμα να τα βλεπει οπως νομιζει αρκει να μπορει να υποστηριζει τις αποψεις του. Πιστευω οτι ολοι αγαπαμε την ομαδα και πασχουμε για να τη δουμε στη θεση που ηταν αλλοτε.

Ελπιζω να σε εχουμε και σενα κοντα μας.

Παμε τωρα να δουμε τον αγωνα μπας και μας κατσει κατι καλο.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, δεν έχω καμιά διάθεση να δημιουργήσω κατάσταση στο blog σου, απλά θεώρησα ότι έπρεπε να αμυνθώ στην επίθεση που δέχτηκα. Να' σαι καλά. Υ.Γ.: Το διπλό ήρθε! ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Νιnja ....., προφανώς η συζήτηση γίνεται για το δικό μου σχόλιο σχετικά με το πρωτάθλημα και τον Ντούσκο.

Κάνεις λάθος, όσο καλά και να πάνε τα πράγματα για την ομάδα μας, εμείς οι δύστροποι και γκρινιάρηδες είμαστε απαραίτητοι για να μη παραμυθιάζονται οι υπόλοιποι. Και τελικό Τσ Λιγκ να πάει την ομάδα ο τεντόπανος, εγώ προσωπικά τουλάχιστον, δεν θα πάψω να πιστεύω ότι ο Ντούσκο ηταν είναι και θα είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα μας.

Τέλος λοοιπόν γι'αυτό το θέμα. Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για την ομάδα μας, ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ.

Εμείς και το τριφύλλι, θα είμαστε εδώ και μετά τον Τεν κάτε, εντάξει;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Greg, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και ούτε με ενοχλεί φυσικά η αντίθετη άποψη. Με ενοχλεί μια πολύ συγκεκριμένη απαξιωτική λογική αντιμετώπισης των άλλων και συνεχούς εξύψωσης του εγώ. Για του λόγου το αληθές, κοίτα σε αυτό το topic πώς αντιμετωπίστηκαν όσοι έκαναν σχόλια για ψυχραιμία και υπομονή. Και επειδή έχει τραβήξει αυτή η ιστορία με υποννοούμενα πάνω σε υποννοούμενα, θεωρώ ότι ήταν καλύτερο να μιλάμε πια ξεκάθαρα. Εγώ στο τέλος της χρονιάς δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι ήμουν λάθος, αν τελικά τα πράγματα έρθουν έτσι. Έχω πίστη στον προπονητή και δεν το κρύβω. Εσύ είσαι σίγουρος ότι όλοι όσοι κριτικάρουν τόσο έντονα τον Τεν Κάτε είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν το λάθος τους? Δεν το νομίζω. Η αυτοεπιβεβαίωσή για κάποιους είναι πάνω απ' όλα. Πάντως αν σου πάρει το ch.l. ο Κάτε, πώς μπορείς να λες ότι ακόμη θα θεωρείς τον Μπάγεβιτς πιο κατάλληλο? Εν πάσει περιπτώσει, γνώμη σου είναι, μπορεί να αποδειχτεί ότι είχες δίκιο στο τέλος. Δε νομίζω όμως αυτό να αποτελεί το πρώτο σου μέλημα, έτσι? Υποθέτω ότι πρώτα απ' όλα θέλεις να βλέπεις τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Έτσι κι εγώ. Κι ας μας ανεβάζει και κατεβάζει ο φίλος σας ο Πρασινοσκούφης δευτεροτρίτους. Κι αν δε βγαίνουν τα κουκιά, αρχίζουν οι θεωρίες συνομωσίας. Μόνο τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών δεν ακούσαμε ότι όριζαν την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ από τους Βαρδινογιάννηδες. Και επειδή δεν παρακολουθείς τα του σκύλου, από την αρχή προσπάθησα να συμφιλιώσω τις "αντιμαχόμενες πλευρές" για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση και απέφυγα να απαντήσω στα συνεχή υποννοούμενα του Πρασινοσκούφη (που μπορεί να τα θεωρούσε και τόσο ... έξυπνα κι εμάνα τόσο βλάκα που δεν τα καταλάβαινα), αλλά η υπομονή έχει και όρια. Σ' αυτό τουλάχιστον συμφωνούμε...

Ninja Nihil