Νοεμβρίου 09, 2008

ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0


Στο α' ημιχρονο οι δυο ομαδες ειναι ισοπαλες με δυο εκατερωθεν καλες ευκαιριες. Ο Παναθηναικος διατηρει την υπεροχη αλλα χωρις ουσια. Οι επιθεσεις των πρασινων ειναι ανοργανωτες και ο Μαντζιος μονος του και μη τροφοδοτουμενος, πελαγοδρομει μεταξυ δυο και τριων αντιπαλων ανακοπτομενος τις περισσοτερες φορες με φαουλ του Παπαδοπουλου. Ο Παναθηναικος μπορουσε να προηγειται δεδομενων και των αμυντικων ελλειψεων του Ολυμπιακου που μεγιστοποιηθηκαν με το τραυματισμο του Ζεβλακοφ και την εισοδο του Γκαλιτσιου στη θεση του σεντερ μπακ. Ο Σαλπιγγιδης επρεπε να ειναι στην ενδεκαδα. Οι ομαδες πηγαν στα αποδυτηρια με 0-0. Ο Τεν Κατε οφειλει να ρισκαρει και να κτυπησει το ματς στο β' ημιχρονο αφου αλλαξει και το συστημα.

Το β'ημιχρονο αρχισε και συνεχιζεται με πληρη υπεροχη του Παναθηναικου. Ο Τεν Κατε βαζει στο παιγνιδι τον Σαλπιγγιδη αλλαζοντας τον....Καραγκουνη που ναι μεν δεν ηταν στις καλες του αλλα ηταν ο μονος που θα μπορουσε να περασει μια μπαλια στους επιθετικους. Η ελλειψη επιτελικου ειναι φανερη. Ο Ολυμπιακος ειναι σχεδον ανυπαρκτος. Η ευκαιρια για τον Παναθηναικο ειναι μεγαλη.
Δυστυχως τιποτα δεν αλλαζει στη συνεχεια και το ματς εληξε ισοπαλο 0-0.

Ο Παναθηναικος ειχε τη μεγαλη ευκαιρια να νικησει σημερα. Ο Ολυμπιακος ηταν σε κακιστη μερα, με ελλειψεις στην αμυνα και τον Γκαλετι ανυπαρκτο. Οι πρασινοι δεν κατορθωσαν να επωφεληθουν αυτων των πλεονεκτηματων που του προσεφερε ο αντιπαλος. Η ελλειψη καθ'ολοκληριαν μεταβιβασεων και μαλιστα σωστων, δεν εδωσε την ευκαιρια στους επιθετικους να κανουν φασεις και να δημιουργησουν ευκαιριες.
Η αμυνα σε γενικες γραμμες ηταν σωστη αλλα ουτε και απειληθηκε απο τον ανυπαρκτο Ολυμπιακο. Το κεντρο επισης πηγε καλα αλλα η επιθεση με μοναδικο παικτη στο 'ημιχρονο τον Μαντζιο δεν μπορεσε να απειλησει. Η εισοδος του Σαλπιγγιδη στο β' ημιχρονο ηταν ενδεδειγμενη αλλα αυτη η κινηση ακυρωθηκε απο την μη εισοδο του Κλευτον που θα μπορουσε να μοιρασει μπαλιες.
Γενικα ο Παναθηναικο παρ'ολο που υπερειχε δεν φανηκε αρκετα ικανος να παρει το παιγνιδι απο εναν κακο Ολυμπιακο.

Ο Τεν Κατε δεν πιστευω οτι ειδε σωστα το ματς. Ηταν λαθος του η αλλαγη του Καραγκουνη αλλα και η μη χρησιμοποιηση του Κλευτον στη θεση του. Ηταν λαθος η μη χρησιμοποιηση του Σαλπιγγιδη απο την αρχη του αγωνα και φυσικα με συστημα 4-4-2 η 4-3-3. Και οταν τα διορθωσε αυτα φροντισε να μην εχει επιτελικο παικτη να οργανωνει το παιγνιδι. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι εβαλε τον Ρουκαβινα στο 85'. Ποτε δεν καταλαβα αυτου του ειδους τις αλλαγες εκτος αν γινονται για καθυστερηση η για συμμετοχη ενος παικτη στον αγωνα.
Γενικα εδειξε να υπολογιζει περισσοτερο απο οτι επρεπε τον Ολυμπιακο παρ'ολο που εβλεπε οτι ο αντιπαλος δεν τραβαγε και επαιζε να μην ηττηθει. Δεν ρισκαρισε αρκετα και ο Παναθηναικος εχασε την ευκαρια να παρει τον αγωνα καθαρα και ευκολα. Η αποδοχη της ισοπαλιας ως θετικου αποτελεσματος μονο σε λαθος συμπερασματα μπορει να οδηγησει. Ο Παναθηναικος σημερα μπορουσε και επρεπε να κερδισει.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ήταν μιά χαμένη ευκαιρία για να τους ξευτιλίσουμε. Αλλά τι μπορούμε να περιμένουμε όταν καλύτεροι παίκτες μας ήταν ο Σαριέγκι και ο Νίλσον; Ειδικά ο Σαριέγκι εμένα προσωπικά μου αρέσει (σαν δεύτερος όμως στην άμυνά μας), αλλά για να κερδίσουμε καλύτερος πάικτης μας έπρεπε να είναι κάποιος από τη μέση και μπροστά. Βέβαια ο Βάσκος έκανε τον βουτηχτή (Ντιόγκο) να μην ακουμπήσει το τόπι για 90'.


Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ορίζει ο πολυγατικός τον Βύντρα (τον πιό άμπαλλο παίκτη του ΠΑΟ όλη την εκατονταετία) να προωθεί με μακρινές μπαλλιές ή σέντρες τη μπάλλα από τη άμυνα προς την επίθεση.

Δεν μπορεί να πάιζει ένα αμυντικό χαφ πιό πίσω να μοιράζει παιχνίδι; Δέκα τουλάχιστον φορές έστειλε τη μπάλλα στα χέρια του κήπερ-μέλους ή άουτ, ή στο πουθενά. Δεν είμαι προπονητής, αλλά θα ήθελα να ξέρω τις απόψεις και άλλων φίλων σε αυτό το θέμα.

Απο εκέι και πέρα,
- δεν νομίζω ότι ο Σίλβα πάιζει τον ρόλο για τον οποίοι αποκτήθηκε. Μοιάζει μονίμως σαστισμένος και σα να μη ξέρει τι να κάνει τη μπάλλα. Πιθανότατα με τον μαχήτη Μάτος τα πράγματα να ήσαν καλύτερα σήμερα.
-Ο Γκελ-ίνοβιτς έκανε πάλι πολλές "ηρωικές" εξόδους, χωρίς να βρίσκει τη μπάλλα, είτε πέφτοντας πάνω σε συμπάικτες είτε χάνοντας απλά το μπούσουλα. Ας πάρουν έναν τερματοφύλακα επιτέλους, ώστε μαζί με τον Τζόρβα να αποτελέσουν ένα ανταγωνιστικό δίδυμο.
-Καλός ο Μάντζιος, αλλά εάν σήμερα είχαμε τη περίφημη Φερράρι, τα πράγματα θα ήσαν σίγουρα διαφορετικά. Ακόμη και ο Πόστιγκα να έπαιζε, τα πράγματα θα ήσαν καλύτερα σήμερα.
-Οργανωτής για μένα δεν χρειάζεται στον ΠΑΟ, είδατε, τον περίφημο Αϊμάρ τη Πέμπτη με τους Τούρκους; ήταν κυριολεκτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ έως και αστείος. Χρειάζεται ένα ακόμη καλό χαφ (οχτάρι) στη θέση (κυρίως οικονομικά) του Σίλβα.
-Σήμερα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν κάποιοι από τους καινούργιους - τεχνίτες έστω το Β' ημίχρονο και όχι στο 85'
Με τον Ντούσκο προπονητή, σήμερα θα είχαμε ρίξει πέντε τεμάχια και θα τους είχαμε απλά ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε greg .. Είναι πολλά τα σημεία που μπορείς να αναφερθείς αλλά βλέπεις πολλοί είναι εκείνοι που νομίζουν πως με μια δυό καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα έκαναν υπερομάδα.!!

Τον Βύντρα και εν’ γένει τους αμυντικούς τους ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ οι αντίπαλοι (λόγω πρέσινγκ) , να σηκώνουν την μπάλα ψηλά προς την επίθεση. Εδώ λοιπόν ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ του 10 αριού... (με πολλά ΑΡΙΑ ... στα παντελόνια.)!! Μήπως όμως βγάζοντας τον Καρα , έβαλε τον Κλέϊτον??

Δεν ξέρω τι συμβαίνει... αλλά στις αλλαγές του μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια είναι ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.!!
Τον Ρουκάβινα τον βάζεις γύρω στο 55-66 και όχι στο 85...!!!! Έχεις στο ημίχρονο 3 αλλαγές... βλέπεις πως οι ψαροκασέλες παίζουν για την ισοπαλία... επιθετικά είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ .... Και περιμένει να του πει ο Καρα , τώρα βγάλε με (τραυματίας), και αντί για παίκτη που θα περάσει κάθετη μπαλιά και θα ντριπλάρει αντιπάλους..... Βάζει Σαλπι...!!! Και μάλιστα ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ !! Και εχεις τον Λάζαρο στν πάγκο.... που (αριστερά παίζει),είναι δε και ψηλός για την περιοχή όπου εκεί θα πάει στο τέλος το παιχνίδι... στις ψηλές μπαλιές.!!! Ξεκινάει τον αγώνα ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΡ.!!! Αν τραυματίζονταν ο Μάντζιος ποιος ? Ο Σάλπι? Γιατι οι άλλοι δυο ψηλοί....Πετρόπουλος και Σόουζα που ήταν? ΚΕΡΚΙΔΑ.!! Βλέπεις ο αντίπαλος είναι βολεμένος στο κέντρο για να μην φάει γκολ.... Και επιμένει με το (ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ)!!! Γκάμπριελ να παίζει δεύτερος μεσοεπιθετικός.!!! Αφήνει τον Ιβανσιτς.... κερκίδα.!!! Έτσι λοιπόν δεν έχει δυνατότητα να παίξει από τα άκρα και να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.!!! Αν ξεκινούσε ο Ρουκάβινα ή ο Κλέϊτον στην θέση του Τζιόλη άσχημα θα ήταν?? Όσο για τον Μάντζιο.... Σκάβεις την μπάλα με το μυτάκι... Την περνάς πάνω από το (εξερχόμενο – μέλος) και του δίνεις φιλάκια....!!!! Αν είχες την... Ferrari... Θα το έστελνε το τόπι στο πλεχτό.!!!

Το συμπέρασμα είναι ότι. Είσαι 5 βαθμούς πίσω , βλέπεις έναν αντίπαλο «ταμπούρι» για να μην χάσει... Και περιμένεις την συνέχεια του πρωταθλήματος να σου κάνουν δώρο οι άλλοι την ΜΕΙΩΣΗ της βαθμολογικής διαφοράς? ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ.!!! Έπαιξε λες και αντιμετώπιζε την.... ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ.!!! Μην περιμένεις αλλαγή προπονητή.... greg.... Ούτε τίποτα μεγάλες αλλαγές.... Ο τραπεζίτης το είπε στον φακό..... Από του ΧΡΟΝΟΥ.... Θα φτιάξουμε την ομάδα να κερδίζει και με δέκα παίχτες.!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?? Του χρόνου.... Και του χρόνου θα γίνει... Πάλι του χρόνου.... Και βλέπουμε.!!!

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και κακές βραδιές φίλε... (άντε τώρα να βγω αληθινός!!)... και να γίνει η στραβή στην Λάρισα και να μείνεις πίσω... 7 ή 8 βαθμούς..... τι θα κάνεις μετά?? Θα σε σώσουν ένας ή δύο στόπερ τον Γενάρη??

Είχα πει πως σαν αμυντική λειτουργία ο Κάτε βρήκε την λύση.. στα 3 αμυντικά χαφ.!!! Και πράγματι έχουμε βελτιωθεί κατά πολύ. Αλλά ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ πρέπει να βρεις την.... ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ λειτουργία της ομάδας.!!!! Δηλαδή με τον Θρασύβουλο θα παίξεις με 3 αμυντικά χάφ???
Αν εχθές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ για ένα γκολ.... Θα την βρεις με την Ανόρθωση.... Που το ίδιο ακριβώς παιχνίδι θα έρθει να κάνει εδώ.!!!

Ήταν ευκαιρία εχθές,έστω και με 1-0και απο σπόντα να έμπαινε.... να μειώσεις σε 2 βαθμούς και να δημιουργήσεις και πρόβλημα στον αντίπαλο.... για την Κυριακή.... που παίζει με Π.Α.Ο.Κ.!!

Άντε τώρα να πάιξεις με ... Καβάλα... Λάρισα και Ίντερ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σκούφε, για τον Βύντρα και μόνον αυτόν λέω. Ας προωθείτο αυτός για διεκδικήση στο κέντρο και ας γύριζε ο αόρατος (τοίχος;) για να γεμίσει, μέχρι να φθάσει η μπάλλα σωστά στο κέντρο ή την επιθεση. Ναι, μας πίεζαν ψηλά στην αρχή, αλλά με τον Βύντρα να προωθεί τη μπάλλα το παιχνίδι μας ήταν εκνευριστικά προβλέψιμο και εύκολα αντιμετωπίσιμο.

Το δεκάρι πάλι θα έπαιρνε άσχημα (ή και καθόλου) τη μπάλλα, με τροφοδότη τον Βύντρα. το δεκάρι με τα πολλά ... στο παντελόνι, κοστίζει όσο όλη η ομάδα μας και δεν πρόκειται να έλθει ποτέ. Γι'αυτό προκειμένου να λουστούμε κανένα ξεχασμένο (βλέπε Αϊμάρ), ας πάρουμε καλό και δημιουργικότερο από τον αόρατο, οχτάρι και βλέπουμε.

Και κάτι για τον Μάντζιο καλούτσικος, για αλλαγή ή ια υποστήριξη του βασικού 9ριού, αλλά όχι και βασικός σε μιά ομάδα που σέβεται τον εαυτό της.

Ανώνυμος είπε...

Να και κάτι που διάβασα και που αν μη τι άλλο….. ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ.!!!

Από την αρχή της σεζόν σε όλα τα παιχνίδια (ακόμα και σ΄ αυτά που χάσαμε) ο Παναθηναϊκός φρόντισε να παίξει μπάλα. Σήμερα θυμηθήκαμε μέρες Μαρκαριάν, με τη σκοπιμότητα να είναι το σήμα κατατεθέν μιας ομάδας που έπαιζε μπροστά σ' ένα θερμότατο κοινό, με άριστη ψυχολογία μετά το "διπλό" στη Γερμανία, παρόλα αυτά διευκόλυνε τα μπαρμπαδάκια της ιχθυόσκαλας (εντός κι εκτός τερέν) να φύγουν με χαμόγελο στα χείλη από το τερέν. Για νιοστή φορά.

Προσωπικά με χάλασε που επί 90 λεπτά προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι οι τρεις αμυντικοί μου μέσοι που περισσότερο διακρίνονται για τα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Με χάλασε που έβλεπα αμέτρητες γιόμες τριάντα μέτρων από τους κεντρικούς αμυντικούς με στόχο τον Μάντζιο, εκνευρίστηκα που για μια ακόμα φορά ο Καραγκούνης σε ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ ήταν ανύπαρκτος, ο Γκαλίνοβιτς χεσμένος (αυτό που πάει να κάνει στη φάση του Ντιόγο στο τέλος, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ).

Από την άλλη, βέβαια, δεν τον αδικώ τον Τεν Κάτε. Σε δύσκολα παιχνίδια με τους επίφοβους οπισθοφύλακες που έχεις και το κροατικό ανέκδοτο κάτω από το τέρμα, πρέπει να βρεις τρόπο να μη δώσεις μέτρα στον αντίπαλο, για να έρθει κοντά στη περιοχή σου. Οι τρεις αμυντικοί χαφ, όπως είδαμε στη Βρέμη, ελαχιστοποίησαν τις επιθέσεις των αντιπάλων, για δεύτερο σερί ματς κρατήσαμε το μηδέν, αλλά αυτό είναι συγκυριακό για μια άμυνα που δεν έχει ηρεμία, ούτε μιλά μεταξύ της όταν δέχεται πίεση.

Μετά το παιχνίδι πολλοί θα πουν ότι ο Καραγκούνης στο πλευρό Μάτος, Ζιλμπέρτο θα εξασφάλιζε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, περισσότερα σουτ και ορθολογικότερη ανάπτυξη, αλλά εδώ που τα λέμε και το ύψος του Τζιώλη ήταν απαραίτητο για τις μάχες των αιθέρων, εκεί που οι περισσότεροι δικοί μας είτε είναι κοντοί, είτε δεν πηδούν βρεγμένη εφημερίδα.

Κόντρα σε ένα Ολυμπιακό, όμως, με αμυντικό δίδυμο ανάγκης (Αβραάμ-Τοροσίδη), με τον Γκαλίτσιο που έτρεμε σε κάθε επαφή του με τη μπάλα, με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα , περιμέναμε πιο "επιθετική" αντιμετώπιση του αγώνα στο β΄ μέρος. Ο κόουτς ακολούθησε τον Βαλβέρδε στις αλλαγές (που στο τέλος έριξε μέσα Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς), βάζοντας στα τελευταία λεπτά τον Ρουκάβινα, ενώ ποιοτικοί παίκτες όπως ο Κλέιτον κι ο Ίβανσιτς για μια ακόμα φορά δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Ειλικρινά δεν με ενοχλεί που δεν κερδίσαμε, όσο το ότι φάνηκε σαν οι δικοί μας να φοβούνται το παιχνίδι, τη στιγμή που έχουμε παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, απέναντι σε Ίντερ, Βέρντερ. Είναι τεράστια υπόθεση, το 11/12. Σε "ψηλώνει" ενώ ο ίδιος φαίνεσαι νάνος στο γήπεδο και δημιουργεί συμπλέγματα κατωτερότητας στον αντίπαλο, ειδικά όταν αυτός περιμένει από τις παλιές καραβάνες του να τον ανεβάσουν. Πως να γίνει αυτό , όμως, όταν στη καριέρα σου δεν έχεις πάρει ούτε ένα τίτλο;

Υ.Γ Για τη διαιτησία ουδέν σχόλιο. Εδώ δεν παίρνεις σφυρίγματα με τον Πανθρακικό, περιμένεις να πάρεις κόντρα στο κατεστημένο; Ακόμα κι αν κερδίζαμε σήμερα, ποιος ξέρει τι...εφευρέσεις θα βλέπαμε στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό στο "Αλκαζάρ". Προφανώς τα παιδιά, θέλουν να καθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται τον τίτλο, ώστε να ξεκινήσουν προετοιμασία για τον γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι φανερο οτι ο Παναθηναικος δεν εχει τις δυναμεις και τις δυνατοτητες να παρει το πρωταθλημα. Η μετριοτητα της ομαδας ειναι ορατη παρα τις 2-3 καλες εμφανισεις της. Αυτο καταδεικνυουν και οι δηλωσεις Βγενοπουλου περι πρωταθληματος απο του χρονου για να μας προετοιμασουν για τη φανερη φετεινη αποτυχια. Αυτο τον Ολυμπιακο εκτρωμα, ο Παναθηναικος επρεπε να τον πατησει ασχετως διαιτησιας και αλλων δικαιολογιων. Απλως δεν μπορει διοτι και παικτες δεν εχει και ο προπονητης ειναι λιγος. Τελεια και παυλα, αν δεν θελετε να αεροβατειτε. Ουτε αμυνα ειναι αυτη, ουτε Ζιλμπερτο ειναι αυτος, ουτε οργανωση παιγνιδιου ειναι αυτη, ουτε εικονα ομαδας ειναι αυτη, ουτε βαθμολογικη θεση ειναι αυτη, μετα το 1/3 του πρωταθληματος. Αν θελετε τωρα να γινεται τζερτζελες, τοτε συνεχειστε να λετε αυτα που λετε, αλλα δεν οδηγουν πουθενα παρα μονο στο να ριχνουν σταχτη στα ματια μας και να νομιζουμε οτι καπου παμε. Ειμαι απογοητευμενος για μια ακομη χρονια και μην αρχιστε τα περι κτισιματος ομαδος και αλλα τετοια. Οχι με αυτον τον Ολυμπιακο, στη 5η(!) θεση και με τις προοπτικες Βγενοπουλου.....Τουλαχιστον ας ξεχασουν τους αμυντικους "παικτακια" που ειναι διαθεσιμοι το Γεναρη και ετοιμαζονται να παρουν και ας ριξουν ολα τα λεφτα τον Ιουνιο για 2 κεντρικους περιωπης, χαφ που να μπορει να κανει δυο μπαλιες και οχι καμιναδες, 2 πλαγια μπακ και ενα φορ περιοχης. Ας μη πεταξουν τα λεφτα τωρα και γεμιζουμε παικτες του κιλου. Βλεπουμε τι γινεται με αυτους, Χριστοδουλοπουλο, Souza, Μελισση κλπ. Ολα τα αλλα ειναι κουβεντες για να περναει η ωρα και να μειωνονται οι απαιτησεις και προσδοκιες των φιλαθλων.

Ανώνυμος είπε...

Το έχω γράψει και θα το επαναλάβω. Η ομάδα έτσι θα πορευτεί μέχρι το τέλος. Με σκαμπανεβάσματα. Ένα παιχνίδι καλό, δύο με τρία μέτρια ή και κατώτερα και μετά ξανά από την αρχή. Η χρονιά αυτή φρονώ πως είναι χαμένη. Το πρωτάθλημα θα το πάρει .... ο δαφνοστεφανωμένος. Το ζητούμενο είναι με πόσους βαθμούς διαφορά. Δυστυχώς! Άλλωστε βγαίνει και από τα συμφραζόμενα - το φωνάζουν καλύτερα - των πολυμετοχικών και δη του πρωτοστατούντος Βγενόπουλου τα λόγια. Του χρόνου θα θα θα θα θα θα θα ....!!!! Ζήσε γάιδαρε το Μάη, για να φας τριφύλλι. Εξάλλου με λόγια χτίζω...
Η ομάδα χτες έδειξε ότι όταν έβαζε την μπάλα κάτω προσπαθούσε τουλάχιστον να παίξει και ως ένα βαθμό τα κατάφερνε, όμως μάλλον φοβήθηκαν τους δεινόσαυρους και ακολούθησαν την τακτική τους αντί να τους ...στείλουν για σύνταξη.
Και αυτό μάλλον γιατί δεν υπάρχει ο παίκτης που θα "τραβήξει" και τους υπόλοιπους. Όταν βρίσκεις την ... ομάδα...ομαδάραααααααα έτσι, την πατάς. Βλέπε παλιές καλές εποχές. Δεν έχεις πάντα την ευκαιρία αυτή. Όσο για το διαιτητή, πιστός τοις κείνων ρήμασι. Ως και στις κάρτες προσπάθησε να μη δυσαρεστήσει τον κ. Σάββα (αυτόν γιατί δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα;)

Ανώνυμος είπε...

Όντας πέντε βαθμούς πίσω, ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός σηκώνει το θέμα της διαιτησίας και ο Ανδρέας Βγενόπουλος παραδέχτηκε ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί πλέον: «Στεναχωρήθηκα από το κλίμα που επικρατούσε στις εξέδρες, όταν οι οπαδοί έβαλαν φωτιά. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αυτά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Με ενότητα, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά, από του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα είναι ένας πολύ ισχυρός σύλλογος που ακόμη και με 10 παίκτες να παίζει σε κάθε παιχνίδι, θα κερδίζει»

Δηλώσεις για τη διαιτησία έκαναν και άλλοι παράγοντες του Παναθηναϊκού:

Γιαννακόπουλος: «Η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της. Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά θα έχουμε πρόβλημα στο μέλλον»

Γιώργος Βαρδινογιάννης (ερωτηθείς αν έπαιξε και η διαιτησία ρόλο στην έκβαση του αγώνα): «Γιατί, ποιος άλλος έπαιξε ρόλο; Μόνο ο διαιτητής έπαιξε ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα»

Αντωνίου: «Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο δεύτερο μέρος. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι άμυνες. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από την εμφάνιση. Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία. Θέλουμε την αυτοπεποίθησή μας να είναι ψηλά. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για τη συνέχεια».

Αντωνιάδης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, έπρεπε να κερδίσει. Έκανε δύο φάσεις, ενώ υπάρχει κι ένα αμφισβητούμενο πέναλτι».

ΛΟΙΠΟΝ??? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ??!! 2 Ευκαιρίες....!!!!! Λένε και το λένε..... ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ!!!
2 Ευκαιρίες...!!!!! Λες και παίζαμε με την ΡΕΑΛ.!!!

Ο Άλλος λέει ήταν ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!! στο Β’ Ημίχρονο....!!!!!

Η διαιτησία ΕΠΑΙΞΕ....( και όχι αδίκησε)... Όπως θέλουν να λένε οι ... μακάκες.!!! ΝΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ.. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ .... Αλλά όχι ότι διαμόρφωσε την .... ισοπαλία.!!!

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ..... Τραπεζικό ή τον Κο 11 % ...!!!!
ΡΕ ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ???!!!
ΟΧΙ ??!!! ΕΕΕΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ .....!!!!

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!! Δηλαδή τον Μάϊο που θα ξεκινήσουν οι ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ των φυλλάδων και οι Δημοσιογραφοκιτρινιάρηδες που όπως είπε ο ΔΟΜΑΖΟΣ πληρώνονται για να τα λένε και τα γράφουν..... Θα αρχίσουν με ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ….. (Π.Χ. ΡΙΚΕΛΜΕ – ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΝΕΣΤΑ – ΝΤΙΕΓΚΟ – ΜΠΟΥΕΝΑΝΟΤΕ – ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ – ΝΤΕΚΟ – ΠΙΖΑΡΟ – και του «ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ»).....!!!!
Μέχρι να ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…!!!!!! Που θα λένε στόχος τώρα τα 30.000 !!! ΚΑΙ με την επισήμανση.... Όποιος έχει φέτος (2009) θα προτιμηθεί για το ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ και θα πάρει με προτεραιότητα...!!! (Άλλο θέμα τώρα αν εγώ βρω πρώτος απ’ όλους διαρκείας και στην θέση ΠΟΥ ΘΕΛΩ.)!!!

ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ..... ΘΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΙ Ο Τραπεζίτης και λοιποί .... Πάνω από 10 εκ. € !!
Και κατά τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2009 (αφού θα έχει πάρει 1 παίχτη κράχτη... Ασχέτως αν κάνει ή όχι για την ομάδα) θα πει .... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ .... Διότι πάλι η διαιτησία θα φταίει και τα συνθήματα των φιλάθλων.!!!!!!

Όσο για την άλλη χρονιά ... ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ... Μόνο από περιέργεια να έρθουν να δουν το νέο γήπεδο και ιδιαίτερα τους γύρω ..... ΕΜΠΟΡΙΚΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ!!! Χώρους το ίδιο είναι θα τους τα ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ γιατί αρκετοί δεν μπορούν να ΣΚΕΦΤΟΥΝ και εξακολουθούν να ΚΑΙΝΕ συνεχώς ΚΑΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ.!!!!

ΕΝΑ ΝΤΟΥΥΥΥΥΥ την ώρα που κάνει τις δηλώσεις αυτές.... Και τότε θα δείτε ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ .!!