Ιουλίου 26, 2008

RODRIGO DE SOUZA CARDOSO, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Σοουζα λοιπον ειναι ο πεμπτος Βραζιλιανος που θα παιξει στον Παναθηναικο. Παιζει στη θεση του κεντρικου φορ. Γεννηθηκε στο Ριο στις 4/3/82 και εχει υψος 1,85. Στο Campeonato Brazileiro του 2006 ανεδειχθη πρωτος σκορερ με 17 γκολ παιζοντας για την Gojas. Ακολουθως μετεγραφη στην Φλαμενγκο οπου επαιξε για δυο χρονια το 2007 και 2008. To 2005 επαιξε για την Ιντερνασιοναλ Βραζιλιας, το 2004 για την Μαριτιμο Πορτογαλιας, το 2003 για την ΤΣΣΚ Σοφιας, το 2001-2003 για την Βασκο ντε Γκαμα Βραζιλιας και το 1998-2000 για την Μαντουρειρα Βραζιλιας. Εχει δυο συμμετοχες στην Εθνικη Βραζιλιας.

Η Βραζιλιανικη παροικια λοιπον του Παναθηναικου απεκτησε ενα νεο μελος. Δυνατος φορ με αισθηση του γκολ. Παιζοντας δυο χρονιες στην Ευρωπη με την ΤΣΣΚ Σοφιας και Μαριτιμο Πορτογαλιας, ειχε ελαχιστες συμμετοχες και φανηκε να μη μπορει να προσαρμοσθει επιτυχως. Ελπιζουμε με την παρουσια τον αλλων τεσσαρων Βραζιλιανων να καταφερει να διακριθει και να λυση το επιθετικο προβλημα του Παναθηναικου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η Φερραρι που μας υπσχέθηκαν αλλά απ' ότι φαίνεται θα είναι χρήσιμος. Δεν θα είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος απ' ότι διαβάζω, αλλά ειναι ο δυνατός σέντερ που παλεύει μέσα στη περιοχή, παίζει ξύλο με τα σέντερ μπακ, κινείται, δεν είναι ακίνητος και είναι κανονικός φουνταριστός. Καλύτερα τα πολλά χρήματα να πάνε στον κεντρικό αμυντικό διότι η νέα ομάδα του ΠΑΟ μας μυρίζει επίθεση κατά 80% και χριεάζεται μιά δυνατή και αξιόπιστη λύση πίσω.

Πιστεύω εξάλλου ότι εάν δε βγει αυτή η μεταγραφή, η νέα διοίκηση θα κάνει διορθωτική κίνηση τον Ιανουάριο.

Κυριακος είπε...

Αυτο πιστευω και εγω. Ευχομαι μονο λογω υπαρξης 4 Βραζιλιανων να αποδοσει καλυτερα απο οτι αναμενεται.