Ιουλίου 27, 2008

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ

Με 2 ψηφους διαφορα απο τον Γκαμπριελ οι 66 φιλοι ψηφισαν τον Ρουκαβινα σαν τον νεοαποκτηθεντα παικτη που θα προσφερει τα περισσοτερα στην ομαδα. Πιο αναλυτικα ελαβαν:

Ρουκαβινα 44% 29 ψηφους
Γκαμπριελ 41% 27 ψηφους
Κλευτον 9% 6 ψηφους
Χριστοδουλοπουλος 6% 4 ψηφους

Η αναμενομενη κατ'εμε εκπληξη ηταν ο καταποντισμος του Χριστοδουλοπουλου και παντοτε κατα τη γνωμη μου οχι τοσο αδικος.
Ο Γκαμπριελ με την εμφανιση που εκανε στο φιλικο εκτοξευσε τα ποσοστα του.
Για τον Κλευτον πιστευω οτι υπαρχει μια προκαταληψη που φανηκε απο την αρχη.
Ο Ρουκαβινα μπορει να ειναι η καλη εκπληξη του πρωταθληματος. Πρεπει να δουμε περισσοτερα παιχνιδια του.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα προσπαθήσω να προσεγγίσω το θέμα και να αναλύσω τη λογικη της δικής μου ψήφου για τον Ρουκάβινα.

- Ρουκάβινα. Θα είναι από οικονομικής πλευράς η αποδοτικότερη μεταγραφή. Τόσο αυτός όσο και ο Νίνης, σύντομα θα αφήσουν πολλά χρήματα στο ταμείο του ΠΑΟ μας για να παίξουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Από οικονομικής πλευράς λοιπόν και μόνον από αυτή θεωρώ λοιπόν ότι ο Ρουκάβινα θα έχει τη καλύτερη προσφορά στον ΠΑΟ μας.

- Κλέϊτον. Τα Χριστούγεννα θα πάει δανεικός και αγύριστος εύχομαι. Μακάρι να διαψευσθώ.

- Γκάμπριελ. Θα παίξει μπάλλα, δεν πάυει να είναι όμως ένας απρόβλεπτος Βραζιλιάνος και μη ξεχνάτε ότι μετά τον Ιανουάριο, θα σκάσει δεδομένου ότι έχει ήδη πάιξει μισό πρωτάθλημα (θυμηθείτε τον Μάτος πέρυσι). Δεν αποκλείεται όμως το όνομά του να γίνει σύνθημα στις κερκίδες ειδικά εάν σκοράρει με θρήνο και το Αεκάκι.

- Χριστοδουλόπουλος. Υπομονή. Έχει πάθος, διάθεση και τσαμπουκά. Είναι ακόμη αγχωμένος, διότι θέλει να αποδείξει ότι αξίζει μακροπροθεσμα πιστέυω ότι θα πάιξει και στον ΠΑΟ μας και στην Εθνική. Μην ξεχνάμε ότι έχει και υπέροχο γλυκό και δυνατό πόδι, πέρα από την εκρηκτικότητα. Παικτικά αυτός είναι η επιλογή μου, δεδομένου ότι η επιλογή Ρουκάβινα έχει μόνον οικονομικά κριτήρια.

Κυριακος είπε...

Οπως το βλεπει κανεις. Εγω θελω να δωσω μια ευκαιρια στον Κλευτον, προερχεται απο μικρες ομαδες και ειναι ψαρωμενος. Τα βασικα στοιχεια του Βραζιλιανου παικτη τα εχει.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε 2 στόπερ? Αγορά του Ζιβέ και δανεισμό του Μποτινέλι. Παίζει αυτό σενάριο? Θα ήταν ιδανικό νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλη η φασαρία με την πολυμετοχικότητα ήταν για τον Κλέιτον και το Χριστοδουλόπουλο; Μη μου πείτε για το το Σίλβα γιατί και παλιά πέρναμε 1-2 ηχηρά ονόματα. Τα 4 εκατ. της Μαρσέιγ για το Ζιβέ τους φαίνονται πολλά. Μα γιατί; Με βάση τα όσα έλεγαν, δεν είναι τίποτε. Πολλή φασαρία για το τίποτε νομίζω, ή έστω για κάτι όχι τόσο διαφορετικό.

Str

Κυριακος είπε...

STR πρεπει να λαβεις υπ'οψη σου 2 πραγματα:
1. Οι διοικουντες (Αντωνιου) δεν εχουν πειρα σε ολα τα θεματα ειδικα στη μεταγραφικη αγορα.
2. Οσα και να ριξουν, αν ο αλλος δεν θελει να ελθει στον ΠΑΟ δεν γινεται τιποτα. Η ομαδα ειχε πεσει στην υποληψη της ποδοσφαιρικης πιατσας και δεν ερχονται ευκολα ονοματα.

Θα μου πεις πως ηλθε ο Ζιλμπερτο? Αυτο πραγματι θελει μια εξηγηση, αλλα πιστευω τα οικονομικα ανταλλαγματα ηταν τετοια που εκαναν κλικ και η μεταγραφη εκατσε. Πιστευω οτι το τεραστιο οικονομικο ποσο που διατεθηκε δεν ηταν δυνατον να το ξαναδωσουν για αλλον παρομοιο παικτη φετος. Ετσι πηραν περισσοτερους μικροτερου βεληνεκους παικτες και ταλεντα για να καλυψουν τα τεραστια κενα και του χρονου πιστευω θα κτυπησουν και καποιον μεγαλο, ειδικα αν εχουν μια καλη πορεια στην Ευρωπη.

Μην εχουμε και παραπονο,δαπανηθηκαν αρκετα. Αρκει βεβαια να αποδειχθει οτι καλως δαπανηθηκαν. Τωρα ολα ειναι στο χερι του Τεν Κατε, αν ο τυπος ξερει τη δουλεια του ο Παναθηναικος θα αλλαξει. Οι προδιαγραφες γι'αυτο υπαρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρω Κυριάκο αλλά από τα βαρύγδουπα hammer πίσω και Ferrari μπροστά του προέδρου ή τα "είμαστε δυνατότεροι του Αμπράμοβιτς" να λέμε ότι ο Ζιβέ -που δεν είναι και στο απόγειο του κιόλας- είναι ακριβός και πως έχει αρμυρή τίμη δεν μου κάθεται καλά! Υπάρχει μια ανακολουθία, και φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι όπως στην αρχή. Και στην άμυνα χρειάζονται για μένα 2 παίκτες και όχι 1.

Προβληματίζομαι όπως με είχε προβληματίσει έως υποψιάσει το όλο θέμα με τον Αϊμάρ. Διαπραγματεύονταν (;) κλπ με τη Σαραγόσα και όταν όλα έκλεισαν, θυμήθηκε ο Αντωνίου ότι υπάρχει πληρότητα στη θέση του και δε χρειάζεται. Οκ, αλλά γιατί δεν το είπε εξαρχής και άφησε τον πρόεδρό του να διαπραγματεύεται χάνοντας πολύτιμο χρόνο;

Όσο για το Ζιλμπέρτο μη ξεχνάμε ότι κλείνει τα 32 σε 2 1/2 μήνες και πάει στα 33. Να λοιπόν κι ένας άλλος λόγος που ήρθε. Αυτό φυσικά δε τον εμποδίσει να παίξει και να αποδώσει απλά καλώς ή κακώς είναι στο λυκόφως και όχι στο λυκαυγές της αξιόλογης καριέρας του.

Τώρα για το αν έρχονται ονόματα ή όχι και σε καλή ηλικία, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Θυμίσου ότι κάποτε ήρθε σε πολύ καλή ηλικία ο Βλάοβιτς, άσχετα αν δεν αξιοποιήθηκε. Στη γειτονική Τουρκία επίσης η ηλικία δεν εμποδίζει. Ο Ριμπερί πέρασε από τη Γαλατά, ο Κέζμαν παίζει στη Φενέρ, ο Άπια ήταν επίσης στη Φενέρ κτλ.

Ελπίζω τουλάχιστον φέτος να πάμε πραγματικά καλά τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων -για να θυμηθούμε τα παλιά- ώστε να υπάρξει και συνέχεια.

Επίσης να πω κι ένα μπράβο για τη δημιουργία του blog όπου κι εμείς οι Παναθηναϊκοί μπορούμε να τα λέμε και να ανταλλάσουμε απόψεις.

Str

Ανώνυμος είπε...

Ρε πλάκα κάνει ο φετινός Παναθηναϊκός, δεν εξηγείται διαφορετικά. Δυο εκατομμύρια λέει και τον Δάρλα και πήραν τον Μελίσση χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι, ενώ ακουλουθούν Ζιβέ και επιστρέφει κι ο Τζόρβας. Τέτοια ομάδα ρε ποιος ονειρευόταν μέχρι τις 13 Απριλίου; Ποιος τολμούσε να κάνει τέτοιες σκέψεις; Κοντά 5 εκατομμύρια θα στοιχήσει ο Σόουζα κι έχουμε ξενερώσει κι από πάνω γιατί δεν είναι ο Πιζάρο ή ο Κανουτέ που περιμέναμε. Δηλαδή ένας "μέτριο" κατ' εμάς παίκτης στοίχησε όσο όλο το περυσινό μπάτζετ!!!! Τώρα θέλουμε να δούμε μπάλα. Τίποτα λιγότερο.....

Ανώνυμος είπε...

Πηρε το Μελισση για κεντρικο αμυντικο????Καλα θα μας τρελλανουνε?Και λενε οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα κινηθουν για δευτερο στοπερ?Μου φαινεται οτι δεν θα προλαβαινουμε να μετραμε τα γκολ που θα τρωμε!Η αμυνα ειναι χωνι σκετο!Η καθυστερηση αποκτησης κεντρικου αμυντικου ειναι απαραδεκτη και δειχνει ερασιτεχνισμο!Αμα τους φαινονται πολλα τα λεφτα που ζητουν οι στοπερ που εχουν ως στοχους(και σιγα και τους παικτες)τοτε τι μας λεγανε για 25 εκ.μπατζετ και κουραφεξαλα?Πουν'τα?Οσο για το κλισε οι παικτες-ονοματα δεν ερχονται στην Ελλαδα αφηστε τα,πανε στο Ουζμπεκισταν στη Κουρουβτσι,οπως ο Ετο!Φιλοι μου οτι πληρωσεις παιρνεις,και αν δεν πληρωνεις παιρνεις.....Μπλεχιους και Σοουζες!Μη κοροιδευομαστε τωρα!