Ιουλίου 03, 2008

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΠΟΡΤΑ?


Διαβαζα σημερα εναν γνωστο δημοσιογραφο σχετικα με τις χυλοπιτες που επεσαν φετος απο γνωστους και μη αστερες, παρα τα πολλα χρηματα που δοθηκαν απο τους δυο μεγαλους του ελληνικου ποδοσφαιρου. Πραγματικα και εμενα με εχει εντυπωσιασει αυτο γεγονος και βλεποντας το γενικοτερα δειχνει σε τι υποληψη εχουν το ελληνικο ποδοσφαιρο, αφου πολλοι αρνουνται να παιξουν σε ενα υποβαθμισμενο πρωταθλημα. Αλλα αν το δουμε και απο τη πλευρα των Συλλογων οι οποιοι και λεφτα διαθετουν και στην Ευρωπη βγαινουν, το να παρακαλας και να πληρωνεις αδρα και παλι να μη θελουν να ελθουν ειναι υποτιμητικο για ολους. Δεν θα παραθεσω ονοματα διοτι ολοι σας ταχετε διαβασει, αλλα και διοτι δεν ειμαι σιγουρος αν αληθευει αυτο το γεγονος με ολα τα ονοματα η ειναι μερικες ατονες προσπαθειες των συλλογων για να ριξουν σταχτη στα ματια των οπαδων τους. Παντως οπως και να εχει το θεμα πρεπει να μας προβληματισει και δεν βλεπω αλλη λυση απο το να ανεβει το ποδοσφαιρο μας με καθε κοστος.

Απο την αλλη πλευρα και σαν φιλος του Παναθηναικου με πικραινει που παρακαλαμε τον Πεγερανο και τελικα ενω μεχρι χθες φαινοταν να καταληγει στον Παναθηναικο, νεωτερες πληροφοριες τον φερνουν να προτιμα την Αλμειρα. Το δε χειροτερο ειναι οτι αφησαμε το θεμα και τραβηξε τοσο πολυ, ενω επρεπε να το τερματισουμε νωριτερα. Το αποτελεσμα τωρα ειναι οτι 25 ημερες πριν το πρωτο ευρωπαικο αγωνα, δεν εχουμε ακομη τους δυο βασικους σεντερ μπακς και θα κληθουν οι Γκουμας-Σαριεγκι η ακομη και ο Μορρις αν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε, να καλυψουν τα κενα. Ολοι ευχομεθα να κανει καλη δουλεια ο Τεν Κατε και αυτο να βγει στους ευρωπαικους αγωνες, διοτι η προκριση ειναι μονοδρομος για τον ΠΑΟ και για οικονομικους λογους αλλα κυριως για ψυχολογικους και λογους γοητρου. Επιβαλλεται ο Παναθηναικος να ξαναμπει στα σαλονια της Ευρωπης και να διατηρηθει εκει. Δεν πρεπει να χαθει αλλη ευκαιρια.

15 σχόλια:

steve62742 είπε...

μα λογικο δεν ειναι αυτο?γιατι καπιος παικτης να θελει να παρει μεταγραφη σε ενα προταθλημα που θα παιζει απεναντι σε εργοτελη,οφη,ξανθη κτλ (χωρις να εχω κατι απεναντι σε αυτες τις ομαδες) οταν μπορει παρει μεταγραφη σε ομαδα που θα παιζει με σαφως καλητερους αντιπαλους?οσο για την ευρωπη,το να δουμε ενα ανετο 3-0 σε 3 βδομαδες δε μου λεει κατι,εγω θελω να δω τη πορια στους ομιλους(δεν τρεφω ελπιδες για προκριση αλλα απετω την 3η θεση...)

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμείστε αδέλφια βάζελοι. Μην αγχώνεστε. Νομίζετε ότι οι επιχειρηματικές προσωικότητες που έχουν αναλάβει την ομάδα μας θα βγουν ηττημένοι σε αυτήν την ιστορία;

Τόσο στη διελκυνστίδα με τον Κόκκαλη, όσο και στο Ευρωπαϊκό στοίχημα είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε κερδισμένοι. Στον ψυχολογικό τομέα σημντικό ρόλο θα παίξει η εξέλιξη στο θέμα Αβραάμ, αλλά και το θέμα της διεκδίκησης και εξασφάλισης ποιοτικότατου φουνταριστού επιθετικού.

Υπομονή, οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31 Αυγούστου. Θυμηθείτε πότε ήλθαν ο Ίβανσιτς και ο Μάτος.

Ηρεμία. Ας δώσουμε πίστωση χρόνου σε αυτό το σχήμα. Εγώ προσωπικά τους εμπιστεύομαι 100%.

Ανώνυμος είπε...

Το σημερινό της εφημερίδας ΦΙΛΑΘΛΟΣ το διαβάσατε?? Εγω όχι , μόνον τον τίτλο.!!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ??? ΜΥΛΟΣ??? Όσο για την υπόθεση ΑΒΡΑΑΜ ... εγω σαν Π.Α.Ο αν εκανα κουμάντο.... από προχθές που τα βρόντηξε ο Μπάγιεβιτς.... θα απέσυρα το ενδιαφέρον. 1] Λέγεται και μάλλον έτσι είναι προτιμάει τον ... ακατονόμαστο.
2]Στην περίπτωση Μπάγιεβιτς περί συμφωνίας με εμάς ο Σκορδα-λιάς , έβγαλε όλα τα αποθημένα του οπαδισμού (που δεν επιτρεπονται για οικονομική και όχι μονον διαχείρηση). 3] Θα άφηνα τον Θείο μόνο του με τα 1,2 εκ.€ προσφορά και αν δεν τον έδινε του χρόνου δεν θα έπαιρνε ουτε 1€ !!!! Αρα θα έβγαινε πολλαπλά ΧΑΜΕΝΟΣ και τότε θα βλέπαμε πόσο "Σωτήρας" θα το έπαιζε.!!! 4] Για να καταλάβω ο ΠΟΥΓΙΟΛ είναι?? ΕΛΕΟΣ ο Κυριάκος δηλαδή δεν είναι καλλίτερός του??
Μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τον Θείο ψηλά και να κάνουν ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ τον Σκορδα-λιά??!!!! Δεν ξέρω που θα καταλήξει ούτε και καίγομαι ιδιαίτερα αλλά δεν υπάρχουν άλλοι πολλοί καλλίτεροι??
Όσο για την απαξίωση των ξένων, αυτό είναι γεγονός εδω και χρόνια, το φάρμακο είναι τα "μαρούλια" πόσα θέλει ο Πιζάρο ή ο Ζιλμπέρτο ή ο Κρέσπο ? Έπαιρναν π.χ. 2,5 εκ.€ τον χρόνο? Εδω για να τους πείσεις να έρθουν πρέπει να δώσεις πάνω από 3,5 - 4 εκ.€ (και δεν θα είναι και σίγουρο) αλλά θα έχεις αρκετές πιθανότητες.!!! Όσο για τον Παγεράνο.... καλά ο νέος ΠΑΣΑΡΕΛΑ είναι?? Και αφού είναι τόσο καλός μόνο εμείς και ΚΑΠΟΙΑ Αλμέϊδα ενδιαφερόμαστε?? ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΠΕΚΕΝΜΠΑΟΥΕΡ.!!!!! Αλλά είπαμε ο ΣΟΦΕΡ.... τον Κυριάκο δεν τον θέλει.!!! Υ.Γ. Κυριάκο αυτοί με το nik Ανώνυμος... πόσοι είναι? Ο Ίδιος είναι ή διαφορετικοί? Ανώνυμος ... όπως λέμε ... ΚΑΝΕΝΑΣ ή ΤΙΠΟΤΑ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που ο αβρααμ κλεινει στον γαυρο θα φανει αν τελικα εισαι "γκρινιαρης" η κρυφογαυρος. Να δω αν αρχισεις να κλαιγεσαι που τον "χασαμε μεσα απο τα χερια μας" , ενω για τον χριστοδουλοπουλο μας εβγαζες κοροιδα που τον πηραμε με πλειστηριασμο. Τι διαολο τα μισα που λες στο μπλογκ σου ειναι σαν απο αρθρα του πρωταθλητη. Λες και πας να τονωσεις την αυτοπεποιθηση του γαυρου.

"Το αποτελεσμα τωρα ειναι οτι 25 ημερες πριν το πρωτο ευρωπαικο αγωνα, δεν εχουμε ακομη τους δυο βασικους σεντερ μπακς και θα κληθουν οι Γκουμας-Σαριεγκι η ακομη και ο Μορρις αν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε, να καλυψουν τα κενα."

Τι σοι λογικο αλμα ειναι αυτο, βιαζεσαι να αποδειξεις οτι θα παιζουμε με τους μαλακες; Μεχρι και ο Τσουκαλας θα κραταγε μια πισινη οτι θα βρουμε τιποτα ως τοτε.

Και τον κακα πακετο με ροναλντο να περναμε παλι σκουρα θα τα βλεπες, αν φερουμε ακριβα ονοματα θα λες οτι παμε για οικονομικη καταστροφη, και οτι ο γαυρος κανει πιο αποτελεσματικες και μεθοδικες κινησεις. Ενω αν φερουμε τους μετριους θα λες παλι οτι δεν ηρθανε τα ονοματα και οτι οι πολυμετοχικοι αλλα λενε και αλλα κανουνε. Σε καθε περιπτωση θα σκουζεις σαν την μπαμπω, εδω ο γαυρος πηρε βουισιτς και παπαλουκα και αμεσως πεταχτηκες να πεις το "Τελος εποχης για Παο", τι σκατα ο σωκρατης εισαι μηπως; Και εμενα με προβληματιζουνε οι μαλακιες που κανουνε με παγερανο κτλ αλλα δεν θα βγω 30 μερες πριν να φωναζω οτι θα παιζουμε με γκουμα ολη τη χρονια ακουγεται σαν να χλευαζεις τον παο

Κυριακος είπε...

Ο καθενας οπως τα βλεπει φιλε ΠΑΟ- Τριανδρια. Κατηγορεις εμενα αλλα συ κανεις το ασπρο μαυρο. Για παραδειγμα λες οτι ειπα, οτι "με Γκουμα θα παιζουμε ολη τη χρονια?" Αν καποιος διαβασει χωρις προθεση να κοντραρει, θα δει οτι σαφως εννοουσα οτι θα παιξουμε με Γκουμα-Σαριεγκι στο πρωτο ματς αφου δεν εχουμε βρει μπακς. Απο πουθενα δεν βγαινει οτι μιλησα για ολο το χρονο, αφου φυσικα καποια στιγμη θα παρουμε μπακς.
Ετσι βεβαια, αν παιρνεις τις φρασεις μου και τις φερνεις στα μετρα σου, η οταν προκαταλαμβανεις τι προκειται να πω σχετικα με τον Παπαδοπουλο, δειχνεις οτι θελεις να με φιμωσεις και να με τρομοκρατησεις γελιοποιωντας τα σχολια μου.

Στο αλλο θεμα που με κατηγορεις οτι μεταφερω αποψεις του Ολυμπιακου κλπ. οπως θα εχεις διαπιστωσει το παρον site δεν δεχεται Ολυμπιακους και ειναι ενα αποκλειστικο και κλειστο φορουμ των Παναθηναικων, κατα δηλωση μου στο εναρκτηριο σχολιο. Αυτο το εκανα μονο και μονο για μην εχουμε ανταλλαγη υβριστικων σχολιων εκατερωθεν και διοτι δεν μας ενδιεφερε η γνωμη των αντιπαλων.Οπως ειναι φυσικο αυτο αποδεικνυει τι καπνο φουμαρει το site και ο υποφαινομενος.
Μετα λυπης μου ομως διαπιστωνω οτι δεν υπαρχουν φανατικοι μονο στις αλλες ομαδες αλλα και στη δικια μας. Αν ηταν να καθυβριζομαι ετσι απο ομοιδεατες, καλυτερα να ανοιγα το φορουμ σε ολους τους φιλαθλους.
Θα προτιμουσα οπως ειπα και σε εναν αλλο φιλο, να απανταγες επι της ουσιας των σχολιων και οχι για το πως με αντιλαμβανεσαι εσυ. Ετσι ομως δεν βγαινει νοημα. Αν ειναι να προσπαθω να αντικρουσω τα λεγομενα οσων εχουν αντιρρηση για μενα, τοτε χανουμε την ουσια των σχολιων και δεν τα αναλυουμε καθολου ωστε να βγει κατι ωφελιμο. Το ζητουμενο δεν ειμαι εγω αλλα να βελτιωσουμε με τις ιδεες μας τα συμβαινοντα στον ΠΑΟ. Τα αρνητικα λογω 12χρονης αρρωστιας ειναι παμπολα και φυσικο ειναι να αναδεικνυονται ωστε να διορθωθουν. Σιγα-σιγα ομως ειμαι πεπεισμενος οτι με την δικη μας ουσιαστικη συνδρομη θα αρχισουμε να εχουμε αποτελεσματα. Απλως δεν πρεπει να ανεχομεθα να μας χαβωνουν και να μας ΘΕΩΡΟΥΝ οχλο, ειτε αυτοι λεγονται Τζιγκερ ειτε Βγενοπουλοι. Αν εσενα σου αρεσει να ΘΕΩΡΕΙΣ τον εαυτο σου μερος αυτου του οχλου και απο τη μια να αποδεχεσαι οτι ειμαστε της ιδιας επιφανειας με τον Αμπραμοβιτς για να δανειστω απο τα λεγομενα του προεδρου της ΠΕΚ και απο την αλλη να παρακαλαμε 3 παικτες που δεν θελουν να ελθουν στο Παναθηναικο (Πεγερανο, Αβρααμ, Χριστοδουλοπουλος) παντοτε συμφωνα με τον Τυπο, ε τοτε εγω δεν μπορω να σε μεταπεισω. Εσυ διαλεγεις και οπως στρωνεις κοιμασαι.

Και επι τη ευκαιρια να παρακαλεσω ολους σας να αναλυετε τα σχολια κα ι να απαντατε πανω σε αυτα. Μη προσπαθειτε να δημιουργειτε "χαβαλε" επιτιθεμενοι αποκλειστικα σε μενα. Χανετε το δασος. Εγω ενα δεντρακι ειμαι.

Ανώνυμος είπε...

Ναι εχεις δικιο θα παιξουμε με γκουμα στο πρωτο ματς και θα μας πεταξει εξω η ντιναμο τυφλιδας. Και πως να διαβασω "χωρις προθεση να κοντραρω" το τελος εποχης για παο δηλαδη. Τι τελος εποχης, σιγα μην πεσουμε και στην Α2.

Περιμενεις να πιστεψει κανεις τις μαλακιες που λενε οτι ειμαστε σαν τον αμπραμοβιτς; Και παλι ομως και μονο που αυξανουνε 10-15 εκατομυρια το μπατζετ δεν κολαει να μην το επικροτω αυτο.

Παντως καποια μαλακια εχει κανει ο τζιγγερ και εκοψε τον βγενοπουλο να βαλει πανω απο 20. Αλλα ισως αλλαξει αυτο αν και παλι δεν παμε καλα.

Εγω πιστευω οτι και φετος ο παο ητανε καλη ομαδα, ειχε 3-4 καλα παιχνιδια, αλλα εμφανιζοτανε συνηθως κομενος ατα δυο η αμυνα αμυνα με την επιθεση, και εβλεπες ξερω γω τον γκονζαλες να γυρναει στην περιοχη μας να παρει μπαλλα. Δεν ειμαι προπονητης να ξερω που οφειλεται αυτο παντως κανει μπαμ οτι οι γνωστοι 2-3 παικτες που ειχαμε πισω (τζιωλης βυντρα σεριτς και ο σιμαο που δεν τον γουσταρω) δεν ειχανε καθολου δημιουργικες ικανοτητες και ισως αυτο να ειχε αποτελεσμα να μην μπορουνε να αναπτυχθουνε σωστα στον χωρο οι υπολοιποι. Χωρια που παιζαμε στην λεοφορο που ητανε μικρο το γηπεδο (μου αρεσει που φετος στον παο το φερνανε ως διακιολογια αυτο, ενω πριν κατι χρονια οταν επεστρεφανε εκει λεγανε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο). Και αν θυμηθεις στα πλειοφ με εναν επιθετικο μονο παιζαμε πολυ καλυτερα απο την κανονικη χρονια. Οποτε πιστευω οτι τα προβληματα μας ητανε τεχνικης φυσεως, αλλα απο την αλλη υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο και του χρονου να παιξουμε το ιδιο βαρετο ποδοσφαιρο, μενει να δουμε αν ο τεν κατε θα βγαλει κομπογιανιτες τους προηγουμενους.

Κυριακος είπε...

"Τελος εποχης για ΠΑΟ?" ηταν ερωτηματικο και αποσκοπουσε να ξυπνησει τους αρμοδιους. Δεν ηταν ΔΗΛΩΣΗ. Δημιουργησε μια συγχυση διοτι μερικοι μεταξυ των οποιων προφανως και εσυ το διαβασαν χωρις ερωτηματικο, που αλλοιωνε καπως τη εννοια του. Οπωσδηποτε το σχολιο ηταν αρκετα κριτικο αλλα και ειλικρινες για το μπασκετ που επαιξε φετος ο ΠΑΟ και αν αφησουμε το φανατισμο στην ακρη πρεπει να το παραδεχθουμε. Εγω απλως παρωτρυνα εν οψει ενισχυσεως Ολυμπιακου και λογω της φτωχης μας αποδοσης, να ξυπνησουμε για να μην εχουμε εκπληξεις και ειπα τη γνωμη μου τι πρεπει να γινει για να μη χασουμε τα πρωτεια. Τωρα που ειδατε μερικοι προδοσια, οτι θαβω την ομαδα και αλλα τετοια ευτραπελα, δεν ξερω. Πρεπει να μη θελετε να καταλαβετε και να ειστε συντονισμενοι σε ενα δικο σας μηκος κυματος.

Για τον Τζιγκερ και τι παιχνιδι εχει παιχθει, το εχω αναλυσει και στον Σκυλο και εδω. Αλλα εχω ανησυχησει και με την σταση των λοιπων, παρολο που καταλαβαινω οτι σε αυτο το σταδιο τους εχει δεσει τα χερια η Οικ.Βαρδινογιαννη. Οπως με ειχε εντυπωσιασει και η κρυα καρδια με την οποια μπηκαν οι Γιαννακοπουλοι. Αυτη ειναι η διαφορα μας και γιατι δημιουργουνται παρεξηγησεις. Εγω ειδα τη κρυα καρδια, οι περισσοτεροι ομως ειδαν οτι μπηκε στην ομαδα ο Γιαννακοπουλος και αυτο τους αρκουσε. Ετσι παρεξηγουν οτιδηποτε "γιατι" εκφερεται. Δεν ειναι μονο επιθυμητο να μπει ο Γιαννακοπουλος, το θεμα ειναι υπο ποιες προυποθεσεις μπαινει. Και αυτες πρεπει να ερευνηθουν και να ερμηνευθουν αν ειναι να βγαλουμε σωστα συμπερασματα. Ολα εχουν μια ερμηνεια και μια σημασια. Πρεπει να ανοιγουμε τα ματια μας και να τα διαβαζουμε οπως πρεπει και οχι λογω δυναμικοτητος της στιγμης, να τα αποδεχομεθα ασυζητητι.

Για τους παικτες που αναφερεις αλλα και αλλους, συμφωνω μαζι σου.

Οχι δεν πιστεψα τα περι Αμπραμοβιτς αλλα πολλοι ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμη το εχαψαν. Αλλα και το να μας φτυνουν τρια παικτακια και με τα λεφτα που τους διναμε, δειχνει οτι ο ΠΑΟ δεν δικαιουται τετοια συμπεριφορα και πρεπει να ανακαμψει το ταχυτερο και να βρεθει στη θεση που του αρμοζει. Εξ αλλου πολλοι ειχαν εκφρασει τη γνωμη οτι οι παικτες πρεπει να παρακαλανε να πανε στον ΠΑΟ και οχι το αντιστροφο. Τα παρακαλια μας κυριως και η αρνηση τους κατα δευτερο, για να ειμαι ειλικρινης με στενοχωρησαν σαν οπαδο του Παναθηναικου. Δεν ηταν ετσι ο Παναθηναικος πριν 12 χρονια. Αλλα ασχετως της δικης μου στενοχωριας , πρεπει να κοιταξουμε μπροστα και να κανουμε τον ΠΑΟ μεγαλο. Σε αυτο αποσκοπει και η μικρη μου προσπαθεια και ας μη το καταλαβαινουν μερικοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλα Κρασια πολυμετοχικοι. Ειχαμε τους βαρδινογιαννικους που τοσα χρονια περιθωριοποιουσαν την αντιθετη αποψη τωρα θα εχουμε τους πολυμετοχικους να μας λενε οτι οτι κανουνε ειναι καλως καμωμενο. Εγω ξερω οτι μεσα σε δυο χρονια ο γαυρος εχει παρει τα τρια πεμπτα της αυριανης αμυνας της εθνικης (Τοροσιδη, Γκαλιτσιο, Παπαδοπουλο) και μεις που ποναμε περισυ κυνηγαμε τους πουθεναδες Ενακαριρε και το Σαριεγκι που δε στριβει και φετος παρακαλαμε το Πεγερανο που θελει να παει στην Αλμερια! Η κυριαρχια των ομαδων στηριζεται στην κυριαρχια στον αξονα του αγωνιστικου χωρου. Τερματοφυλακας, δυο σεντερ μπακ που να δαγκωνουν, αμυντικο χαφ, επιτελικο χαφ οργανωτη και σεντερ φορ! Ρε πολυμετοχικοι που μιλατε για γκρινιαρηδες γραφτε το ονοματα που εχει ο ΠΑΟ ΜΑΣ σ αυτες τις θεσεις, κοιταχτε τα, και αν δε βαλετε τα κλαμματα ελατε και γραφτε για γκρινιαρηδες και ανωνυμους. Αν νομιζετε οτι ο ΠΑΟ θα παει μπροστα με το να κυνηγατε τους γκρινιαρηδες ανωνυμους και οχι να απαιτειτε παιχταραδες, συνεχιστε! καλα το πατε το γραμμα! Κριμα ομως γιατι πιστεψαμε στην αλλαγη! Αλλα αν το Βαρδινογιαννεικο μας καθησε στο σβερκο τοσο καιρο για σας δεν υπαρχει καμμια ανοχη! ΚΑΜΜΙΑ. Τωρα βριστε τον ανωνυμο!

Ανώνυμος είπε...

Είναι,νομίζω,ανήθικο να προσφέρεις χορηγία σε μια άλλη ομάδα για να πάρεις έναν παίχτη.Δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα διαφημίζει εταιρία που ανήκει στον Παναθηναϊκό;Δε νομίζω ότι έπραξε σωστά ο κύριος Βγενόπουλος
Πολύ ,φοβάμαι,ότι θα δημιουργηθούν παρατράγουδα όπως με τον ΟΦΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλα υπομονη λιγο ακομα να κλεισουνε το ροστερ να δωσουν και καμια 10αρια φιλικα και εκει πανω κατω θα φανει αν επιασε η πολυμετοχικοτητα.

Θυμαμαι παντως τα φιλικα επι μπακε, τοτε που ειχε αρχισει το πραγματικο χαλι. Φαινομασταν ασυνδετοι και με αυτο το χαρακτηριστικο κομενο στα δυο πραμα που εχουμε τα τελευταια χρονια, αλλα σχεδον συσσωμος ο πρασινος τυπος ελεγε οτι οι εμφανισεις ειναι καλες. Και μετα σε μια κλωτσοπατιναδα πρωτη αγωνιστικη με το αιγαλεω αν θυμαμαι καλα, βαλαμε 3 γκολ κατα τυχη και ολοι ζητωκραυγαζαν σα στραβοι τελειως μπροστα στο κακο χαλι της ομαδας. Οποτε νομιζω το πιο καλο σημειο να πεσει η γκρινια θα ναι καπου εκει, εδω με τον μαλεζανι του ειχανε δωσει περιοδο χαριτος μισο χρονο σχεδον, να κανει λεει ομαδα με τους λιγους που μαζεψαμε, τους πολυμεταχικους που πεταν λεφτα γιατι να μη δωσουνε.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Πατερα ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ! Κυρ Αντωνιου ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ! Αντε! Δυο μεταγραφες εχετε κανει (κι αυτες λογω Βγενοπουλου), ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ. Νομιζετε οτι θα γλυτωσετε τα γιουχα οταν βαζετε τα καινουργια τσατσονια να γραφουν για μεταγραφες τον Ματος και τον Ιβανσιτς?Τι λετε ρε? Χαχαχαχαχαχα! Ο κοσμος του Παναθηναικου μπορει να ειναι πληγωμενος, αλλα ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕ ΤΡΩΕΙ! Κυρ Αντωνιου ασε τις πολλες συνεντευξεις και τα πολλα λογια! ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΣΑΙ. Αμα δεχεσαι ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΓΕΡΑΝΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Σε βαλαμε ΕΜΕΙΣ, (ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΜΕ...ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ), για να κανεις το ΠΑΟ ΝΙΚΗΤΗ! Και συ βγαινεις απο τωρα στη Καθημερινη και προσπαθεις ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ? Χρηζεις το γαυρο φαβορι? ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΦΑΒΟΡΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ! Οχι γιατι εισαστε ομορφοι! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΦΑΒΟΡΙ. Καταλαβες κυρ Πατερα και κυρ Αντωνιου! και για να κανετε καμμια μεταγραφη εκει που πραγματικα ποναμε ΕΣΕΙΣ! ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ... (Κλειτον, Χριστοδουλοπουλο)! Γκε γκε??? ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω, έστω και με Γκούμα και Σαριέγκι, δεν περνάμε τη Δυναμό;

Οι μεγάλες μεταγραφές γίνονται τον Αύγουστο περιμένετε. Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί είναι ότι κανείς δεν μιλά για τερματοφύλακα. Έχουμε ένα από τα χειρότερα δίδυμα όλων των εποχών στον ΠΑΟ και ο καλύτερος στη θέση αυτή πέρυσι στην Ελλάδα, ο Πάρντο, πάει στο θρήνο.

Συμφωνώ για τη σημασία του ισχυρού άξονα στη δημιουργία ισχυρής ομάδας, αλλά και οι δυνατές ομάδες δεν κτίζονται σε μία μεταγραφική περίοδο. Δηλαδή θεωρεί κανείς ότι όπως είναι εφέτος τα πράγματα ο θρήνος έχει ισχυρότερο άξονα από εμάς;

Τώρα που χάθηκε η ψυχολογική μάχη για τον Αβραάμ, σημασία έχει το σέντερ φορ. Πρέπει το όνομα που θα πάρουμε να είναι πολύ βαρύτερο από το αντίστοιχο του θρήνου.

Ανώνυμος είπε...

POSOI APO ESAS PARAKOLOYTHOYN AGLIKO- ISPANIKO-GERMANIKO-ITALIKO ?SAS EIPA GIA TO PODOSFAIRO THS AYSTRALIAS EDO KAI 2-3 POY EXEI STHTHEI SE DIAFORETIKES BASEIS ?LOIPON AN PATE -ESPN SOCCER NET GLOBAL THA BRHTE KAI TO AYSTRALEZIKO EPAGELMATIKO PODOSFAIRO.TO EPIPEDO TOY AN 2-3 ETON APEXEI ETH FOTOS APO TO ELLHNIKO KAI XRONO ME TO XRONO GINETAI ADAGONISTIKOTERO XERETAI GIATI? APLA PRAGMATA:
1- GHPEDA GIA TO PODOSFAIRO OXI GIA MOTOR CROSS
2-EPAGELMATIKH NOOTROPOIA OLLON OSON EXOYN SXESH ME TO ATHLIMA.PAIKTES,PARAGODES KLP.
NA GRAPSO KAI ALLA? DEN AXIZEI RE PAIDIA BALETE MIA DORIFORIKH SYNDESH KAI APOLASTE TO SPOR.KAI AFHSTE OLOYS AYTOYS POY KANOYN OTI DHNOYN TA PANDA GIA THN OMADA OPOIA KAI AN EINAI AYTH NA ASXOLOYDE ME TH MYZERIA TOYS.

Ανώνυμος είπε...

EPIDI POTE DEN PISTEPSA STON GOUMA OS PEKTI KAI OS ATOMO TON PARAKOLOUTHISA STON PROXTHESINO AGONA EKANE12 MPALIES MPROSTA KAI OUTE MIA DEN PIGE SE PEKTI TOU PAO O VINDTRAS FETOS INE 10 SKALES KALITEROS TOU ELPIOZO TO GLIPSIMO TOU NA MIN PERASI KE FETOS