Ιουλίου 04, 2008

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


VS



Ευχαριστω και παλι τους 59 συμμετασχοντες στη ψηφοφορια με το ερωτημα "αν πιστευετε οτι ο ΠΑΟ θα αποκλεισει την Δυναμο Τιφλιδας?
38 απο τους φιλους μας (64.4%) ψηφισαν υπερ του ΠΑΟ και 21 (35.6%) ψηφισαν υπερ της Δυναμο.
Το αποτελεσμα ειναι αρκετα ενδιαφερον, αν θελετε να το σχολιασετε μη δισταζετε.

15 σχόλια:

steve62742 είπε...

καλα ρε παιδια ποιος ψηφισε σοβαρα(εκτως αν ψηφιζετε για πλακα για να βγενουν χαζα αποτελεσματα)οτι θα αποκληστει ο παο???ειπαμε να μην ειναι καπιος ευχαριστημενος απο τις εξελιξεις στα μεταγραφικα κτλ αλλα αυτο κατανταει χαζο...

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς φίλε σε διαβάζουν και γάβροι, (για να παίρνουν ιδέες από αυτά που λές)...

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να μην το σκεφτουμε διαφορετικα? Παιζουμε με μια ομαδα που καποτε πηρε ευρωπαϊκο κυπελο. που εχει γηπεδο 60.000 θεσεων. που θα εχει καλυτερη φυσικη κατασταση απο εμας. που θα ειναι πιο δεμενη απο εμας. που ολα θα κριθουν σε δυο ματς και παντα παραμονευει το απροοπτο.
νομιζω οτι τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας εκφραζουν την αγωνια oλων μας για αυτα που περιμεναμε και... ακομη τα περιμενουμε...

Κυριακος είπε...

Leonzach σωστα, η πολυ οπαδοσυνη κανει κακο στην ομαδα. Μας τυφλωνει και δεν βλεπουμε καθαρα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακο, δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα περασουμε την Δυναμο.Αυτοι συνηθως ειναι πολυ φρεσκοι,τρεχουν πολυ και γενικως αν εμεις κατεβουμε χαλαροι και σνομπ,θα μας την πηξουν την γιαουρτη που λεει και ο φιλος μου ο πρασινοσκουφης!Χρειαζεται σοβαροτητα και προπαντων να ειμαστε ετοιμοι απο θεματα ροστερ,πραγμα απιθανο κατα την γνωμη μου.Εδω η ομαδα εχει αρχισει προετοιμασια και δεν εχουμε ακομη κεντρικο αμυντικο που ποναμε εδω και χρονια τωρα!Τωρα αυτος που λενε της Φλουμινενσε, 31 ετων, ειναι ,μου φαινεται, λυση αναγκης,γιατι την πατησαν με Παπαδοπουλο και Πεγερανο και τωρα τρεχουν ως συνηθως(οπως περισυ με Ενακαριρε).Και εχουν ξενερωσει και τον Μορις.Αυτα εμενα μου βρωμανε, και δεν με κανουν να νοιωθω σιγουρος καθολου!Τα εγραφα βεβαια εδω και καιρο αλλα στο σκυλο με λεγανε γκρινιαρη.Εχουν δωσει μεχρι στιγμης 12 εκ. σε μη ουσιωδεις μεταγραφες και πανε τωρα να κλεισουν το θεμα του αμυντικου με εναν παικτη αλεξιπτωτιστη και 31 ετων!Εγω προσωπικα δεν τον ξερω και σιγουρα θα προτιμουσα τον Αβρααμ η τον Κυργιακο.Εκει επρεπε να δωθουν τα λεφτα και οχι στον Χριστοδουλοπουλο!

Κυριακος είπε...

Διονυση ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Οπως ειχα πει παλιοτερα στο Sportdog, ολοι οι καινουργιοι ιθυνοντες της ομαδας ειναι απειροι και θα κανουν λαθη. Ξεκινησαν με τους Μορις και Παπαδοπουλο. Με τον Παπ μπορω να το καταλαβω εχεις πολλους επιθετικους. Με τον Μορις ομως βιαστηκαν οχι διοτι δεν πρεπει να φυγει, αλλα διοτι δεν πρεπει να φυγει πριν σιγουρεψεις αντικαταστατη. Και εκει εγκειται η απειρια ολων. Ενθουσιαστηκαν,εκανα λαθος εκτιμησεις και να το αποτελεσμα. Η υποθεση Πεγερανο για μενα ηταν η αποκορυφωση της απειριας. Το βασανιζανε το θεμα πανω απο μηνα και ενω εβλεπαν ορισμενα αρνητικα, συνεχισαν να το βασανιζουν χωρις ωστοσο να εχουν ετοιμο ενα εναλλακτικο πλανο. Η τον ηθελαν παρα πολυ η δεν ηξεραν τη δουλεια τους και ξεγελασθηκαν.
Για μενα το συμβαν αυτο ηταν καθαρα ερασιτεχνισμος.

Τωρα τι γινεται? Πιστευω οτι το πρωτο ματς θα το βγαλουν με τον Γκουμα-Σαριεγκι. Θα παρουν τον πρωτο τυχοντα για σεντερ μπακ και απο κει και περα αν δεν βρουν καλυτερο ειτε τωρα ειτε το Γεναρη, μπορει να δημιουργηθει προβλημα στην αμυνα. Αλλα παλι το πως θα παει η αμυνα ειναι και συνεπακολουθο ποιους αλλους παικτες θα παρουν. Αν καταφερουν να παρουν τον Ζιλμπερτο και ειναι σε καλη κατασταση, μαζι με το Ματος θα δεσουν το κεντρο με την αμυνα και ισως αν δεν υπαρξουν τραυματισμοι η αμυνα να αντεξει. Θα δουμε.

Το χαρακτηρισμο γκρινιαρη στο Sportdog τον πηρα εγω πρωτος. Τωρα βλεπω οτι τη σειρα εχουν παρει καποιοι αλλοι. Μην επηρεαζεσε και να λες τη γνωμη σου ελευθερα ειτε εδω ειτε οπου αλλου συμμετεχεις. Οι αποψεις πρεπει να ακουγονται οποιες και αν ειναι αυτες, παντα ομως με σοβαροτητα, επιχειρηματα και χωρις υπερβολες και υβρεις. Ολοι μας εχουμε σκοπο να βοηθησουμε την ομαδα. Γκρινιαζουμε και ειμαστε απαιτητικοι τωρα χωρις ομως να παραποιουμε η να διαστρεβλωνουμε τα πραγματα, για να μπορουμε αυριο να δουμε μια ομαδα σοβαρη, με καλους παικτες και προπονητη, να προχωραει στην Ευρωπη και στην Ελλαδα, να παιζει καλο ποδοσφαιρο και να μας κανει να ξεχασουμε τα 12 τελευταια χρονια ξεπεσμου. Εμεις πρεπει να πιεσουμε προς αυτη τη κατευθυνση με καθε θεμιτο μεσο και ας χαρακτηριζομαστε οπως τους αρεσει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΡΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. Αντωνιου, Βελιτς και Πατερα καινουργιο Ενακαριρε ετοιμαζεστε να μας φορτωσετε?Δε ντρεποσαστε ρε καθολου?Γ Ρε ενα Παιχτη δεν εχετε παρει ΕΣΕΙΣ. Κλειτον και Χριστοδουλοπουλο, ας ειναι καλα ο Βγενοπουλος. Οσο για το Ρουκαβινα, πολυ λιγο τον εχω δει,μπορει να ειναι ο καλυτερος(?), αλλα μπορειτε να πειτε στο κοσμο του ΠΑΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ? Μηπως παιζατε μονοι σας? ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΡΑ! ΠΑΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΩΡΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ! ΠΑΡΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΒΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. Σα τον Αιμαρ! Κι αν ειχατε λιγη τολμη να παραδεχθειτε την αληθεια θα το βλεπατε οτι και οι δυο τερματοφυλακες του ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! Στα κρισιμα παιχνιδια οτι παει μεσα γραφει! ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΩΡΑ! Καταλαβετε οτι απο λογια μπουχτισαμε! Στο ΟΑΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΙΕΣ! Και μου φαινεται οτι θα πληρωσετε εσεις και για το Βαρδινογιαννεικο! Υγ. Μεγαλε Βελιτς. Στο ΠΑΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! Που θα βρεις χειροτερα! Χρουουου φτουουουου! - ΜΕΓΑΛΕ ΡΟΤΣΑ! Τελικα μετο πουθενα το Πεγερανο τα καταφερες! Χωρις σεντερ μπακ μας αφησες! Τωρα προτεινε κανενα αλλο σαπακι να συζηταει ο Κωστακης κι ο Πατερας κανα μηνα! Ουστε ρεεεε! - Πολυμετοχικοι τον Αθανασοπουλο και τα ματια σας! Μη χασετε τετοιο ποδοσφαιρικο παραγοντα! Οι ιδιοι δημοσιογραφοι βδελες που σας εβριζαν επι Βαρδινογιαννη, τωρα σας στηριζουν και καλα! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!

Unknown είπε...

Τόσες μέρες διαβάζω μερικούς και τρελαίνομαι σιγα σιγα.Άλλοι χαρακτηρίζουν κρυφογάβρους όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη και προβληματισμό(άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες αδικαιολόγητα) και άλλοι μηδενίζουν τους παίκτες που ακούγεται ότι θέλουμε χωρίς να μπούν καν στον κόπο(φαντάζομαι)να δουνε το βιογραφικό τους.Δεν ξέρω μπορεί και να βγούνε γουναρικά για το χειμώνα αλλά μπείτε στον κόπο να δείτε τα βιογραφικά τους και πείτε μου αν σας χαλάνε.Άλλωστε μόνο από αυτά μπορεί να κρίνει όποιος(όπως εγώ) δεν παρακολουθεί βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

http://en.wikipedia.org/wiki/
Luiz_Alberto_da_Silva_Oliveira


http://en.wikipedia.org/wiki/
Gabriel_Rodrigues_dos_Santos

Δεν μπορώ να πώ ότι θα οάω και στο αεροδρόμιο να τους υποδεχτώ αν κλείσουν αλλά ρε σείς και Daniel alves έκλεισε Μπαρτσελόνα ενώ ο Νέστα δύσκολα θα φύγει από τη Μίλαν.Φίλος μου που βλέπει Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο μου λέει ότι και τους δύο τους θεωρεί καλύτερους από αυτούς που έχουμε.Αυτό έχει σημασία.Άλλωστε εθνική Βραζιλίας έχουν παίξει και οι δύο τους.

Ανώνυμος είπε...

Είστε σίγουροι ότι τον θέλαμε τον Φοφι (Παγεράνο) ή μήπως κερδίζαμε χρόνο και ρίχναμε μελάνι μέχρι να κλείσει το αλάνι;;;;;;;

Προτιμώ χίλιες φορές τον Κυργιάκο στον ΠΑΟ μας από έναν Αργεντίνο που μπορεί να έβγαινε μπορεί και όχι και εάν ναι, θα τον χάναμε γιατί τότε θα τον άρπαζε ισπανική ομάδα. Με τον Κυργιάκο έχουμε σέντερ μπακ βάζελο και διαμάντι για τρία χρόνια.

Όσο για τον Ζιλμπέρτο δεν πιστευώ ότι είναι σαπάκι. Στην ηλικία του πολλοί πάικτες κάνουν καλές μεταγραφές. Μην ξεχνάτε ότι η Μπαρτσελόνα ζήτησε φέτος τον Ιντσάγκι. Σύμφωνοι δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα βγει, αλλά είναι χρήσιμος γιατί εκτός των άλλων θα ανεβάσει και τον Μάτος και τον Σιμάο.

Συμφωνώ απόλυτα με την αγωνία του ανώνυμου φίλου για τους τερματοφύλακές μας και ειδικά την ώρα που ο Τζιόρβας επέστρεψε στον ΟΦΗ. Μην ξεχνάμε ότι θα είναι ο επόμενος τερματοφύλακας της Εθνικής, πότε θα επιστρέψει επιτέλους;

Περιμένω με αγωνία τον φουνταριστό. Το σέντερ φορ ΦΕΡΡΑΡΙ που υποσχέθηκε ο πρόεδρος.

Κυριακος είπε...

Greg την απαντηση για τον Κυργιακο την εδωσε η τετρανδρια στη σημερινη συσκεψη. Κυργιακος γιοκ για ηθικους λογους επειδη ειχε συρει τον ΠΑΟ στα δικαστηρια.

Ανώνυμος είπε...

4 εκ. δινει ο Αγιαξ για τον Σιλβα!Αντε τωρα "Γιαννακη" εσυ με το 1,5!Μα κοροιδευομαστε τωρα?Τι πουλανε στην Αρσεναλ, ρεταλια με το μετρο?Οσο για τον Κυργιακο, δεν πειραζει!!!Κατι θα βρεθει στα αζητητα τελευταια στιγμη!Και προ παντων φθηνο,να μην ξεχνιομαστε!

Ανώνυμος είπε...

Ωραιαααααα! Το εχουμε ξαναδει το εργο και μου φαινεται οτι το τελος ειναι προδιαγεγραμμενο! Ο Πατερας και ο Κωστακης θα βγαλουν μια ανακοινωση και θα λενε οτι μετα απο φοβερη και τρομερη δευτερη σκεψη (χο χο χο) αποφασισαν οτι ο Σιλβα δε τους κανει( (βλεπε Αιμαρ) ή οτι αποσυρονται (βλεπε Αβρααμ)! Κατα τα αλλα ο ΠΑΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ! Ετσι δεν ειναι κυρ Πατερα? Ρε τοσο γρηγορα να βγειτε πιο ψευτες και ακαματηδες κι απ το "σωφερ"? Ουστ ρεεεεε! Ακου δινουν 1,5 εκατομμυριο στην Αρσεναλ για το Ζιλμπερτο Σιλβα! Σιγα ρε ανοιχτοχερηδες! Μη ξοδευεστε αλλο! ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΥΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ! Απορριψατε και το Κυργιακο? Καταλαβαμε! Τρεις τεσσερεις μερες πριν την εναρξη της σεζον θα μας φορτωσετε κανενα καινουργιο Ενακαριρε! Ας ειναι καλα ο γερο Γκουμας! και να μου το θυμηθειτε οτι θα φτασει η στιγμη που θα παρακαλατε το Μωρις να παιξει κι αυτος θα σας κανει το δυσκολο! Ουστ ξεφτιλες! Α... και για σεντερ φορ νωρις ειναι ακομα! Μη ψαχνετε απο τωρα! Μη βιαζεστε! Σιγα και με το μαλακο! ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΥΓ1. Καλα στειλατε το Βελιτς στη Βραζιλια να σας φερει παιχτες? Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Για δανεικους ψαχνουμε παλι ρεεεεε? ΥΓ2. Μακαρι να βγω ψευτης! Γιατι δεν ειναι δυνατον ο Παναθηναικος τοσα χρονια να τραβαει το καθε νουμερο στη καμπουρα του! Και ο καθε καρναβαλος να ερχεται να γινει παραγοντας και να μαθαινει μπαλα στου κασιδη το κεφαλι! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Κυριακος είπε...

Μη βιαζεσε Ανωνυμε. Κατι παει να γινει με τον Ζιλβερτο. Το θεμα που πρεπει να ευχομαστε ειναι να μπορει και να εχει κεφι να δωσει στην ομαδα. Σιγουρα μπορει να δωσει γοητρο και ισως παρασυρει και αλλους να ελθουν ΠΑΟ η εστω Ελλαδα. Αυριο θα ξερουμε.

Ανώνυμος είπε...

αυτος ο ανωνυμος που φωναζει η βαλτος η μαλακας μπορει να ειναι

Ανώνυμος είπε...

32 xronwn kai ragismeni spondyliki sthlh??

Ypoptos!!