Ιουλίου 01, 2008

ΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ?



Περιμενω υπομονετικα πολυ καιρο τωρα να δω εξελιξεις ωστε να γραψω κατι αισιοδοξο για την ομαδα. Φαινεται οτι ματαια περιμενω. Κοντευουμε μηνα απο τοτε που αλλαξε επισημα η κατασταση. Μπηκαν στα ποστα οι ανθρωποι, προεδροι, διευθυντες, τεχνικοι, σκαουτερς κλπ. Ενθουσιασμος, προσμονη, χαρα, αισιοδοξια, ευτυχια ειναι μερικες απο τις λεξεις που περιγραφουν τα αισθηματα των αγνων φιλαθλων του Παναθηναικου το τελευταιο καιρο. Μερικοι γκρινιαρηδες (πραγματιστες κατα τη γνωμη μου) σαν και μενα, πυροβολουνται στα γρηγορα και εν ψυχρω για να σωπασουν και να μη χαλασουν την ευτυχια που αιωρειται.
Περνα λοιπον ενας μηνας απο την αλλαγη και μενουν 28 μερες μεχρι το πρωτο αγωνα για το Champions' League με την αδυναμη(?) Δυναμο Τιφλιδας πιθανη αντιπαλο της ομαδας. Τι εχει γινει μεχρι τωρα περα απο τον φυσιολογικο ευδαιμονισμο των πρωτων ημερων? Μεταγραφες? Χριστοδουλοπουλος και Κλειτον. Τις ανανεωσεις των Ιβανσιτς και Ματος δεν τις θεωρω "ουσιαστικα μεταγραφες" οπως διαφοροι καλοθελητες τις βαφτιζουν για ευνοητους λογους.

Ξεκινησαμε με υποσχεσεις για μεγαλα ονοματα, οικονομικες υπερβασεις, ποιοτικους παικτες. Καλοι οι δυο παραπανω αναφερθεντες αλλα ειναι μονο δυο. Απο την αλλη πλευρα εχουν φυγει η θα φυγουν οι Εκι, Βυντρα, Μορρις, Παπαδοπουλος, Μαντζιος, Ρομερο,Σεριτς και ισως καποιος αλλος που δεν θυμαμαι. Οι προπονησεις εχουν ξεκινησει, η Ευρωπη πλησιαζει, σε λιγες μερες φευγουν για το κεντρο προετοιμασιας οπου γινεται και η πραγματικη προετοιμασια. Εχουν αυτοι οι παικτες αντικατασταθει? Που ειναι τα δυο σεντερ μπακ αξιας που επρεπε να εχουν ελθει? Ο Πεγερανο αμφιταλαντευεται ενα μηνα τωρα και μαλλον δεν τρελαινεται να ελθει στον Παναθηναικο (η μεταγραφη του τελικα ισως κλεισει σημερα-αυριο).
Που ειναι ο επιτελικος χαφ που θα κανει τη διαφορα? Που ειναι ο επιθετικος-γκολ που θα λυσει το εκτελεστικο προβλημα μας. Που ειναι οι αλλες σχεδιασμενες μεταγραφες?
Ο αντιλογος ειναι οτι εχουμε μεταγραφικο περιθωριο μεχρι τις 31 Αυγουστου. Σε αυτο δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα αν ειχε μεινει μονο μια μεταγραφη που θα ηταν δυσκολη και θα δικαιολογουσε την αναμονη μεχρι τη ληξη. Αλλα το να εχεις 4-5 βασικες μεταγραφες σε εκρεμμοτητα στην εναρξη της προετοιμασιας ειναι μεγαλο ρισκο και ο λογος ειναι εμφανης. Οταν αρχιζει η προετοιμασια και οι υποχρεωσεις στην Ευρωπη ειναι αμεσες, δεν υπαρχει η πολυτελεια χρονου. Η ομαδα πρεπει να ρονταρισθει, πολυ περισσοτερο που φετος οι αλλαγες θα ειναι πολλες. Οι ανακυκλουμενες δικαιολογιες διαφορων ειναι, οτι υπαρχει καιρος, ο αντιπαλος ειναι μικρης εμβελειας, οι υπαρχοντες παικτες ειναι ικανοι να ανταπεξελθουν στο "ευκολο"πρωτο παιχνιδι (σας θυμιζω την Λιτεξ Βουλγαριας και την Μεταλουργκ Ζαποριζιε) κλπ. Δεν υιοθετω καμμια απο αυτες τις δικαιολογιες αν θελουμε να θεωρουμεθα οργανωμενη ομαδα και με επαγγελματικη νοοτροπια. Η ελλειψη χωρου δεν μου επιτρεπει να επεκταθω στην αναλυση του δικου μου σκεπτικου για την απορριψη των ανωτερω δικαιολογιων.
Απο την αλλη πιστευω οτι η ελλειψη πειρας των καινουργιων προσωπων περι τα ποδοσφαιρικα, η σμικρυνση του ονοματος του Παναθηναικου στο εξωτερικο με αποτελεσμα να κανει δυσκολη τη μεταγραφη ονοματων λογω αρνησης των να ελθουν στην ομαδα και ισως η σχετικη και δικαιολογημενη απο μια αποψη ελλειψη επικοινωνιας με τον Τεν Κατε λογω περιορισμενου χρονου, να ηταν μερικοι απο τους λογους της καθυστερησης στην ακολουθηση της βασικης επιτευξης των αρχικων σχεδιασμων.

Τι πρεπει να γινει απο δω και περα? Μα ασφαλως η επιταχυνση των σχεδιασθεντων ενεργειων. Εικοσι (20) ονοματα εχουν παρελασει τον τελευταιο μηνα και εχουν κλεισει μονο δυο(2). Πρεπει να τεθουν στη διαθεση του Τεν Κατε το γρηγοροτερο, οι βασικες μεταγραφες για να γινει σωστα το δεσιμο της ομαδας. Μη ξεχνατε οτι θα αλλαξει η μιση βασικη ομαδα και θα ελθουν ετεροκλητοι ποδοσφαιριστες και απο διαφορες χωρες. Δεν ειναι ευκολο να τους φερεις στα επιθυμητα επιπεδα σε τοσες λιγες ημερες. Και κυριως να μην υποτιμηθει η Δυναμο. Αν ο Παναθηναικος εκανε ονομα με τη συμμετοχη του στο τελικο Κυπελλου Πρωταθλητριων, η Δυναμο κατεκτησε το Κυπελλο Κυπελλουχων.
Ολοι λοιπον πρεπει να ανασυνταχθουν, να κλεισουν γρηγορα καθυστερουμενες μεταγραφες και να απορριψουν μη δυνητικες μεταγραφες που μας καθυστερουν. Οι γορδιοι δεσμοι ειναι για να κοβονται. Η ομαδα πρεπει να ρολαρει και ο προπονητης να εχει στη διαθεση του ολα τα εργαλεια. Μας υποσχεθηκαν υπερβαση και ευρωπαικο επιπεδο. Στις μεταγραφες μεχρι τωρα δεν το καταφεραν (ευχομαι να το καταφερουν γρηγορα), ας το αποδειξουν στα υπολοιπα. Εχουμε μια τεραστια ευκαιρια να γινει ο Παναθηναικος πραγματικα μεγαλος, ας το καταλαβουν και ας μη κανουν πισω οταν δεν τους παει κατι καλα, οπως εγινε με κανα δυο μεταγραφες ονοματων. Δυστυχως πληρωσαμε την υποβαθμιση του ποδοσφαιρικου ονοματος του Παναθηναικου στην Ευρωπη. Πρεπει να ανεβει με καθε θυσια η ομαδα στο ποδοσφαιρκο χρηματιστηριο της Ευρωπης για να μας σεβονται και παλι.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο έχεις δίκιο. Δεν βλέπω να κάνει και πάρα πολλά πράγματα ο νέος πολυμετοχικός ΠΑΟ. Εύχομαι να μην χρειαστεί να ξαναβγούμε έξω και πάλι. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι θα αναγκαστούμε να το ξανακάνουμε εμείς οι οπαδοί εναντίον των νέων και παλαιών ψεύτιδων.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ δεν θα διαφωνήσω με αυτά που λες , αλλά θα ισχυριστώ πως , είναι λίγο νωρίς για να γίνουν όλα από το μηδέν και να φτάσουμε κορυφή. Αυτό λογικά θα πρέπει να το αναμένουμε του χρόνου τέτοιες μέρες.!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ κατά την γνώμη μου έως τέλος ΙΟΥΛΙΟΥ!!!
Έχουν γίνει ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ φίλε και το πρώτο είναι η διασπορά του ύψους του μπάτζετ. Όταν ο κάθε Σκορδας , Ζαγοράκης ,Τσακίρης , κλπ. μαθαίνουν για 30 στην αρχή «μαρούλια» και μετά από επίσημα χείλη 15-20 εκ € , γιατί να μην ζητάνε ροδοπέταλα?? ΣΗΜΑΣΙΑ έχει πως Κλέϊτον , Λάζαρος , Μάκος , Τζιμπούρ, Καρντόζο , Αβραάμ, ίσως κατά την γνώμη μου και 2-3 άλλοι Έλληνες είναι πράγματι αυτοί που ξεχώρισαν πέρσι , άλλοι λίγο άλλοι πολύ ……. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και σε «μικρές» ομάδες, να μην είναι νοοτροπίας πρωταθλητή, να μην έχουν πίεση, να , να , να…… ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ θα πρέπει να περιμένουμε για τους ξένους.!!! Παγεράνο , δεν τον ξέρω αλλά αν δώσανε 3 και πάνω , γιατί δεν τα έδιναν στον Σ. Κυριάκο για 3 ή 4 χρόνια??? ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ.!!!! Γράφουν για δεξιό μπάκ…. Δεν τον ξέρω για να κρίνω (ο Σεϊταρίδης μάλλον δεν του κάνει)…!!!! όπως και τον Ρουκάβινα…..δεν τον έχω δει. Αλλά Ζιλμπέρτο Σίλβα – Ζίγκιτς – Πιζάρο , που ακούγονται μέχρι ώρας , εκεί θα συμφωνήσουμε όλοι πως ναι είναι παίχτες που κάνουν τεράστια διαφορά.!!! Κατ’ εμέ αν πάρεις ακόμα Αβραάμ – Μελίση – Μάκο – Τζιμπούρ (αν και δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα , λόγω χαρακτήρα και θυμάσαι που έπαιζε πριν δύο χρόνια)?? Τότε θα έχεις για 6 μήνες νέους Έλληνες παίχτες , φέρνεις και 2 ξένους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ όπως έγραψα ονόματα και περιμένεις τον Ιανουάριο να πάρεις ακόμα 1 ΠΑΙΧΤΑΡΑ αν βρεθεί τότε και του χρόνου τέτοιες μέρες με την προσθήκη 2-3 ακόμα παιχταράδων ….. κλειδώνεις το ΜΕΛΛΟΝ.!!!! Έχοντας 5-6 παιχταράδες (που χρειάζονται για την Ευρώπη απαραίτητα για να πας μέχρι τους 8) και φυσικά νέους και πολλά υποσχόμενους Έλληνες , μαζί με τους παλιούς Έλληνες φτιάχνοντας ένα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.!!! Αν έτσι έχουν σκεφτεί , τότε πρέπει να περιμένουμε , αν όχι θα το διαπιστώσουμε…..!!! Ο Θείος από την άλλη , αναγκαστικά ακούει τον Προπονητή και ψωνίζει από Ισπανικό πρωτάθλημα , όχι Ελληνικό….. και ξέρει τι κάνει αφού πήρε 16 εκ.€ για περσι από C.L. συν τα εδώ κλπ. κοντά 20-22 εκ .!!!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ…… ΟΧΙ τον Βεληγκέκα και τον Κωστάκη.!!!!!!!
Ανατολικές ομάδες εγώ τις φοβάμαι…… θα σε ΣΚΑΣΟΥΝ στο τρέξιμο καλοκαιριάτικα….. και στο τέλος μπορεί και να σου …. ΤΗΝ ΠΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.!!!!! (Τότε να δούμε που θα κρυφτούν οι Πατεράδες οι Μανάδες και οι Διευθυντάδες!!!) Για τον ΙΩΑΝΝΗ δεν το λέω διότι από τώρα έχει φροντίσει να κρυφτεί από μόνος του , κινώντας ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ κατά 80% σίγουρα , νομίζοντας πως δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του.!!!! Φίλε Κυριάκο είναι πολύ μεγάλο το παρασκήνιο που πρέπει να έχει παιχτεί στην πολυμετοχικότητα….. εκατέρωθεν. Επειδή όμως υποθέσεις και εικασίες δεν θέλω να κάνω , αυτά θα ΦΑΝΟΥΝ στο άμεσο μέλλον.!!!! Θυμάσαι τι είχα γράψει στον σκύλο την Μ. ΠΕΜΠΤΗ ?? Ο Ίδιος το ξεστόμισε…. Σιγά μην τους δώσω πάνω από 5-7 % !!!! Από εκεί ξεκινάει το ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΚΕΡ που να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ παίχτηκε και θα παίζεται για πολύ καιρό ακόμα (2-3 το πολύ χρόνια).!!! Να , σας έβαλα μέσα και ….ΠΑΠΑΛΑ!!! Ναι θα λένε οι άλλοι αλλά δεν μας άφησες να κάνουμε κουμάντο μόνο το χρήμα ήθελες. Μπάααα? θα λέει ο Ιωάννης μαζί δεν συμφωνήσαμε για Προέδρους Διευθυνταδες Σκάουτερ, τεχνικούς , κλπ.?? Τώρα ζητάτε ευθύνες?
Είναι ένα σενάριο που δεν πρέπει να αποκλείσει κανένας. Δύσκολο έως απίθανο…. ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ , αλλά όχι και τελείως ανύπαρκτο.!!!! Εύχομαι να μην το ζήσουμε γιατί τότε……!!!!

Κυριακος είπε...

Πρασινοσκουφη στο θεμα της πολυμετοχικοτητας για να ευλογησω και εγω τα γενια μου και να δικαιολογησω και το ρολο του γκρινιαρη που μου προσαπτουν, ελεγα και εγω τα ιδια τοτε στο Σκυλο. Βαριεμαι να ψαξω να τα βρω αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχουν σημασια. Ειχα πει χαρακτηριστικα οτι η οικογενεια Βαρδινογιαννη τους την εκανε (της ΠΕΚ) και μετα δεν μπορουσαν να κανουν πισω. Αλλα τωρα ξεχασε τα, υπαρχουν εξελιξεις αυτες τις ημερες και πρεπει να δουμε τι θα γινει. Ας ελπισουμε οτι θα διαψευστουμε και θα γινουν ακομη καλυτερα πραγματα. Ο μεγαλυτερος εχθρος μας τωρα ειναι η απειρια που φανηκε στις διαπραγματευσεις.

Το αλλο τωρα. Που ειναι ο Ροτσα? Λειπει 3 μηνες και δεν εχουμε ακουσει τιποτα. Μονο τον Παγερανο βρηκε?

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο ειναι πολύ σοβαρό το θέμα πολυμετοχικότητας.!!!!! Πολλές προεκτάσεις.... εκτός και.... έχει αποφασίσει ο Βαρδής.!!! Ας περάσουν δυό χρόνια να πάμε και στον Βοτανικό και τότε όσοι πιστοί προσέλθετε....!!!! Αν όχι , οι της (ΠΕΚ) ακριβώς όπως τα έλεγες είναι, αναγκάστηκαν δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.... αλλά΄"πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" {Βγενό - και ιδίως Παύλος}!! Μόλις του χρόνου κατά τον Απρίλιο δούμε το ίδιο έργο θα βγούν τα μαχαίρια!!! Ο Ρότσα?? Ελα βρε Κυριάκο πλάκα κάνεις? Διακοπές έκανε , σίγουρα είπε 5-6 ονόματα το λιγότερο και οι Διευθυντάδες με τους βοηθούς τους και τους Προέδρους , θα διαλέξουν 1 ή 2 η και ΚΑΝΕΝΑΝ.!!! Λές να μην ξέρουν εκεί κάτω τα διαδραματιζόμενα? Όταν θέλεις να ψωνίσεις παιχταρά είτε απο εκεί , είτε απο εδω... θα τα ΣΚΑΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ.!!! Δυστυχώς η φιλοσοφία του Διευθυντή είναι , όχι πολλά γιατί θα διαμαρτυρυθούν οι υπόλοιποι , να κρατάμε ισσοροπίες..τρίχες δηλαδή!!! Αν και οι υπόλοιποι θέλουν 2 -3 - 4 το χρόνο ας αλλάξουν όνομα και να λέγονται ... Αϊμάρ ή Σαβιόλα ή Ντέκο ή Πιζάρο ή Ζιλμπέρτο - κλπ.!!
Πρέπει όμως να περιμένουμε και φυσικά μην ξεχνάς κάτι σημαντικό. Εγω έχω εναπωθέσει πολλές ελπίδες στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.!!! Είναι γνώστης και που ξέρεις μπορεί ακόμα και τον γερο-Γκούμα να του δείξει πως δεν λέμε στην μπάλα "φτού κακό από μένα" , ουτε την διώχνουμε με το μύτο , αλλά με κοντινή πάσσα σε ξεμαρκάριστο συμπάικτη μας.!!! (όπως έμαθε τον Καλιτζάκη ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΟΣΙΜ).!!!! ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... 28 ΜΕΡΟΥΛΕΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι διάβασε κανείς από όλους σας που γκρινιάζετε συνεχώς (γιατί περι γκρίνιας πρόκειται) ολόκληρη τη συνέντευξη του Αντωνίου. Διάβασε κανείς τι λέει ο Τεν Κάτε στους παίκτες του στην προπόνηση κάθε μέρα;

Η ομάδα βαδίζει πολύ καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά όσο τη θυμάμαι εγώ στα μεταγραφικά. Θα το ξαναπω. Υπομονή. Θαύματα δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα για να έρθουν οι παικταράδες. Σιγά σιγά θα ξαναφτιάξουμε το όνομά μας και σε 2 χρόνια στο νέο γήπεδο ποιός μας πιάνει. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΗ Μάνη λένε "αει καληνύχτα!"
Μα που ζεις εσύ?
Εδώ η Ν.Δ δεν εβγαινε κυβέρνηση τόσα χρόνια γιατί υπήρχε το ... πρωτάθλημα τησ Siemens ... ΟΛΟΙ τρυγάγανε και πιο πολύ οι του ΠΑΟ-σου! σου διαφεύγει ότι στην ελλάδα τα ωραία χρόνια του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.. τις δουλειές και τα πρωταθλήματα τις επαιρναν οι! SOKRATES+SIEMENS
Έτσι και τώρα ο Τεν-Τεν θα παίζει με τον ... Ραν-ταν-Πλαν .. τις κουμπάρες .. Τα φράγκα Κυριακο να "παντελονιαζονται" και ας τους ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ.. να ζουν με θεωρίες!!
παλι του χρονου τετοια ΕΠΟΧΗ ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ... ΠΑΠΑΛΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μας εσκασαν με τον Πεγερανο!Δεν ειναι δυνατον να μας παιζουν η ...Βελεζ η η...Αλμερια(πρωτη φορα τις ακουω αυτες τις ομαδες) τοσο καιρο!Η στραβος ειναι ο γιαλος ηστραβα αρμενιζουμε!Τι κανει ο Καπεταν Νικολας που λεει κι ο φιλος μου ο πρασινοσκουφης?Πως επιτρεπουν τετοια ρεζιλικια οι πολυμετοχικοι?Εκτος κι αν ...τι'χες Γιαννη μ' τι'χα παντα!Μου μυριζει ΙΩΑΝΝΗ, η δουλεια!

Ανώνυμος είπε...

Λες και διαπραγματευομαστε τον ...Πουγιολ!

Ανώνυμος είπε...

πωπω ρε φιλε εσυ που χεις το μπλογκ!!!τι κομπλεξισμο βγαζεις!!!μηπως εισαι γαβρος τελικα....ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!ΟΥΣΤ ΡΕ!!!τι μιζερια ειναι αυτη????αν δεν σαρεσει αλλαξε ομαδα!!!εγινε μια τεραστια-πελωρια αλλαγη και ολα δειχνουν οτι κινουμαστε στη σωστη κατευθυνση.εχεισ ξεκινησει τωρα ο εξυπνος και κριτικαρεις!!ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ "ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΓΑ"!!!ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!!τουλαχιστον υπαρχουν καλες προοπτικες φετος....υπαρχει αισιοδοξια...τι βγαινεις και κραζεις ποδοσφαιρο-μπασκετ ολα τα χεις ισοπεδωσει....σε ενοχλει η πολυμετοχικοτητα μηπως???τι σου φταει ρε κομπλεξικε...στο τελος θα γινει το ταμειο και τοτε να δουμε που θα κρυφτεις....λογικεψου....εισαι εκτος πραγματικοτητας...δες πρωτα και μετα βρισε οσο θες και γω θα μαι μαζι σου.αλλα τωρα τουλαχιστον περιμενε...προφητη της πλακα...γινεται μεγαλη προσπαθεια δεν την βλεπεις,δεν μπορουν να αλλαξουν ολα σε μια μερα..κανονικα πρεπει να φυγει ολη η παιανια αλλα ετσι δεν φτιαχνεις ομαδα σιγα-σιγα με προσεκτικες κινησεις γινονατι ολα.....ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Κυριακος είπε...

Αγαπητε Ανωνυμε
Δεν εχεις παρα να διαβασεις την Εξεδρα και τις αναλυσεις των δημοσιογραφων της. Θα βρεις πως συμφωνουν μαζι μου σε πολλα. Αυτοι ομως φαινεται οτι δεν σε ενοχλουν διοτι ειναι επαγγελματιες και μαλιστα πληρωνονται για τα σχολια τους. Υπαρχουν και αλλοι που το παιζουν και απο δω και απο κει. Θελουν να ταχουν καλα με ολους. Επιτιθεσαι ομως σε ενα απλο φιλαθλο που τολμαει να εκφραζει τη γνωμη του και δεν εχει λογο να χαιδευει τα αυτια των οπαδων. Περα απο τη γκρινια που με κατηγορεις και η οποια για μενα ειναι αυστηρη κριτικη για το καλο του ΠΑΟ, βρες μου στο αρθρο ενα πραγμα που δεν ειναι αληθεια. Οτι γραφω το γραφω μετα απο πολυ σκεψη και ψυχραιμη αναλυση των γεγονοτων με το δικο μου μυαλο. Και βεβαιως εχω στο μυαλο μου μονο το καλο της ομαδας. Οταν και αν αρχισουν να συμβαινουν τα καλα και μαλιστα να μας παρασυρουν σαν το ποταμι,εδω ειμαστε να τα παραθεσουμε, να τα αναδειξουμε και να ευχαριστησουμε τους υπευθυνους γι αυτα τα καλα.

Εκεινο ομως που δεν καταλαβαινεις ειναι, οτι δεν θα δεχτω να συρθω πισω απο κανεναν και οπως ημουν εναντιον των ενεργειων του Τζιγκερ που καταρρακωσε τον Παναθηναικο σε τετοιο σημειο που ουτε ο Χριστοδουλοπουλος ηθελε να ελθει στην ομαδα συμφωνα με τις εφημεριδες, αλλο τοσο δεν προκειται να δεχτω τα λαθη και παραληψεις της νεας καταστασης. 12 ολοκληρα χρονια δειχναμε ανοχη και ειδες που φτασαμε. Μηδενικη ανοχη τωρα. Οταν θα γινουν καλα πραγματα θα βγουμε πρωτοι και θα δωσουμε συγχαρητηρια. Πρεπει να ειναι στη τσιτα και να το αισθανονται. Ετσι ενοιωσαν τη περασμενη σαιζον και εγινε προσπαθεια αλλαγων που θα δουμε που θα οδηγησουν μεσοπροθεσμα και μακροπροθεσμα. Αν μερικοι θελετε να τους "ντωσετε" μην ελθετε τον Δεκεμβριο η τον Μαιο να τους ζητατε τα ρεστα. Θα ειναι πολυ αργα.
Ξαφνικα μετα απο τοσα μεγαλα λογια, μας πασαρουν το Πεγερανο σαν υπερβαση. Ο Σαβιολα μπορει να περιμενει! Το μονο που μπορω να δεχτω σαν δικαιολογια γι'αυτο ειναι οτι ο ΠΑΟ ειναι υποτιμημενος και οι παικτες που μπορει να κανουν την υπερβαση δεν θελουν να ελθουν, ασχετα αν εμεις τους βγαζουμε αρρωστους, κουτσους και πολλα αλλα για να μη ριξουμε τον εγωισμο μας και αποδεχτουμε την αληθεια. Ειναι πραγματικα ενα προβλημα αυτο και για το ποδοσφαιρο μας γενικοτερα.

Τωρα ως προς το υφος του σχολιου σου και τις υβριστικες σου υπερβολες, τι μπορω να πω? Δεν σου κοβω το σχολιο σου οπως θα ειχα καθε δικαιωμα να κανω μετα απο αυτα που μου σουρνεις (αυτο σε διαβεβαιω θα γινει αν συνεχισεις), αλλα και συ πρεπει να σκεφτεις τα πραγματα παλι. Πρεπει δηλαδη να συμφωνουμε για να μη με βριζεις? Αλλα και δικηο να εχεις παλι δεν επρεπε να βριζεις. Θα μπορουσες να αναλυσεις τις αποψεις σου πανω στα σημεια που διαφωνεις και να μου αποδειξεις οτι αυτα που λεω ειναι λαθος αντι να μου επιτιθεσαι σαν μαινομενος ταυρος. Δεν παει ετσι η ζωη. Κριμα!

Ανώνυμος είπε...

Θελησαμε την αλλαγη για να φυγει το σαρακι που ετρωγε το ΠΑΟ ΜΑΣ. Και βλεπουμε την ιδια νοοτροπια να συνεχιζεται. Λογια, μεγαλα λογια και οι καινουργιοι εγκαθετοι αρχισαν ηδη να μιλανε για τις μεταγραφες λεει του Ματος και του Ιβανσιτς. Συνεχιστε. Καλα το πατε το γραμμα. Το Βαρδινογιαννεικο μας φορτωσε 12 χρονια παντοκρατορια Κοκκαλη, οι πολυμετοχικοι ετοιμαζονται μ αυτα που κανουν να τον κρατησουν στη πρωτοκαθεδρια για αλλη μια ντουζινα χρονακια. Η ομαδα δεν εχει σεντερ φορ και οι καινουργιοι τσατσοι γραφουν με χαρα οτι ο Μαντζιος σκοραρε λεει στη προπονηση. Ο διευθυντης ποδοσφαιρου ισορροπιστης και μαλλον ευθυνοφοβος δεχεται να μιλαει και να τον κοροιδευει ενας παιχτης (Πεγερανο), που δεν τον ξερει ουτε η μανα του. Τον προτεινε ο Ροτσα?Χαχαχαχα! Σιγα τ'αυγα! Ο Ροτσα δεν ηταν που οταν ητανε να παρουμε το Γιαννακοπουλο απ' τον Πανηλειακο συμφωνησε τελικα με τον καπετανιο να μη τον παρουμε και να παρουμε το Κολα! Χαχαχα! Επι Ροτσα δε χαθηκε κι ο Τζωρτζεβιτς και πανω σ αυτους τους δυο στηριχτηκε ο Ολυμπιακος τοσα χρονια? Παιχταρας ο Ροτσα! ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. Τιποτα αλλο. Τωρα θα μας αφησει και χωρις σεντερ μπακ. Σαμπως εχουμε επιτελικο χαφ? Εχουμε αμυντικο μεσο σοβαρο εκτος του Ματος, κι αυτος μεχρις ενος σημειου. Η νομιζετε οτι εχουμε τερματοφυλακα. Αυτα τα δυο παρταλια που εχουμε στα κρισιμα ματς οτι παει μεσα γραφει. Αλλο που κανεις δε τολμαει να το πει. Εχουν ασυλια. Τελικα μια ελπιδα ειχαμε οτι κατι θ αλλαξει αλλα μακαρι να βγω ψευτης δε το βλεπω. Μακαρι να ειναι αλλιως τα πραγματα! Ρε κατι ηξερε και ο Παυλος και ο θανασης που μπηκαν τελευταιοι και με κρυα καρδια...

Ανώνυμος είπε...

Αφησαμε το Τοροσιδη, αφησαμε το Γκαλιτσιο, ο Κυριακος βρωμαει στο σωφερ κι εμεις κυνηγαμε τον πουθενα Παγερανο που προτιμαει την ενδοξη Αλμερια. Αλλα ουτε την Αλμερια προτιμαει στην ουσια. Να παιξει στο Ισπανικο πρωταθλημα θελει και βλεπει την Αλμερια σα σκαλα για να παει πιο ψηλα αν τα καταφερει. Κυριε διευθυντη ποδοσφαιρου φτιαξε το κορμο της αμυνας με νεα παιδια, ελληνες, που θα δουν οτι το ποδοσφαιρικο τους μελλον ειναι ο Παναθηναικος. Εκει θα παιξουν μπαλα, θα γινουν πρωταγωνιστες και θα βγαλουν χρηματα! Ποιος Παγερανο ρε φουκαρα? Θα αφησεις να βρει σεντερ μπακ ο γαυρος για δεκα χρονια. Θα αφησεις τον Αβρααμ οπως αφησαμε τοσους αλλους. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΑΜ επρεπε να ειχαν ελθει τοσο καιρο στο τριφυλλι. Γιατι αλλιως παλι θα τρεχει ο Γκουμας μονος του να μπαλωσει τις τρυπες και να προλαβει τις πασες που θα κανει ο Σαριεγκι στο Κοβασεβιτς στο Καραισκακη. Η την ιδια πασα δεν ειχε κανει κι Μωρις στον Κωνσταντινου?Ακομα γκολ τρωμε στη Ξανθη απ το Γκαλινοβιτς και το Μωρις! Τα ξεχασαμε τοσο γρηγορα. Φιλοτιμος ο Ισπανος. Τιποτα αλλο. Δεν εχουμε που δεν εχουμε τερματοφυλακα και δε μιλαει κανεις τουλαχιστον παρτε σοβαρους αμυντικους. Δυο σεντερ μπακ, κι ενα δεξι μπακ ανεξαρτητως του αν μεινει ή φυγει ο Βυντρα! Ξυπνατε πολυμετοχικοι στα λογια και αργοι στις πραξεις. ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα ο Παναθηναικος θα αλλαξει μυαλα και θα καλυτερεψει αλλα μην περιμενεις και θαυματα !
Το πολυμετοχικο σχημα θ'αρχισει να φαινεται εντονα μετα το 1 χρονο...
Εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος διοτι τα καινουργια ατομα ειναι ανθρωποι που γνωριζουν πως να κανουν σωστα μια δουλεια απο το να αγοραζουν Φερραρι ολη την ωρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φίλοι βάζελοι πιστεύω ότι η βαζελομάδα σας φέτος θα ανακυρηχθεί πρωταθλήτρια. Οχι φυσικά στο γήπεδο, αλλά στις μεταγραφές. Μέχρι το Γενάρη θα πάτε καλά και μετά θα αρχίσουν πάλι οι φάπες. Για τέταρτους με πέμπτους σας βλέπω φέτος ενώ στην Ευρωπη πάλι θα ταξιδέψετε εκεί που δεν έχει πάει κανείς άλλος. Δηλαδή στη Γεωργία, στα νησιά φερόε και ίσως στην Αρμενία. Μέχρι εκεί όμως γιατί μετά αρχίζει το σεξ. Αντε και του χρόνου να βάλετε πρόεδρο τη Λίτσα Πατέρα στη θέση του Πατέρα.

Ανώνυμος είπε...

Tι γέλιο που έχουν αυτοί οι βάζελοι! Φέτος μετακομίζουν λέει στο ΟΑΚΑ, οπότε ούτε τα 800 διαρκείας που πουλάνε δεν θα είναι στο γήπεδο. Το γυναικείο βόλει θα μαζεύει πιο πολλούς φιλάθλους!

Χωρίς Γκονζάλες (2 Ριβάλντο), Μόρις, Παπαδόπουλο, Ποστίγκα, Μανούτσο, κτλ θα παίζουν με σέντερ φορ τον μπαρμπαΓιάννη και με κρυφό τον κωλοτούμπα ψευτοπεναλτάκια. Αν τελειώσει και η κωλοφαρδία του 1-0 με τα γκολ στο 90 φεύγα, μέχρι για ιντερτότο θα παλεύει η πολυμετοχική ομαδούλα. Του χρόνου ξέρετε τι θα φωνάζετε: Τζίγκερ θεέ πάρε την ΠΑΕ. Χαχαχαχαχαχα, ο πολυμετοχικός Ιντερ-τοτός!

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΕ!

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ Ε? ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 45 ΘΕΛΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ. ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ; ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ 100 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ 10 ΓΚΟΛ! ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΥΕΦΑ? (ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ). ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΛΙ. ΚΑΜΙΑ ΖΑΠΟΡΙΖΙΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη μεταγραφή έκλεισε απόψε ο ΠΟΑ. Πήρε λέει τον Ροκά-βιζα και τον Ρουχά-πλωνα. Διεθνής λέει με την εθνική Ελπίδων της Κροατίας. Μόνο ο Πολυμετοχικός μπορούσε να κάνει τέτοια μεταγραφή. Μιλάμε ότι άρπαξε αυτόν τον παιχταρά μέσα από τα χέρια της Μπρομαποικάρνα, της Καφέ Όπερα και της Λοβ χάμ. Ετοιμάζεται λέει και άλλη βόμβα από την Αυστρία αυτή τη φορά: θα κλείσει τον πρώτο ξάδερφο του Ιβανσιτς, ο οποίος είναι διεθνής με την ομάδα των ιδιοκτητών παμπ της Αυστρίας. Θα φτάσουν όμως τα 20 εκατομμύρια ευρώ ή θα πρέπει να μπουν και άλλοι παραλήδες μέσα για να βοηθήσουν;

Ανώνυμος είπε...

Δήλωσε Τεν Κάτε: "Θέλουμε ακόμα τέσσερις παίκτες. Εναν κεντρικό αμυντικό, ένα δεξί μπακ, ένα αμυντικό χαφ και έναν σέντερ φορ".

Ποιους θα πάρει; Ακούστε:

Κεντρικός Αμυντικός: ΜπαρμπαΜήτσος (για να κάνει δίδυμο με τον ΜπαπμπαΓιάννη). Αξία: 10 εκατ. ευρώ.

Δεξί Μπακ: Βγενόπουλιτς. Είναι ο ομογενής αμυντικός που αγωνίζεται στην Παρτιζάν και έχει μακρινή συγγένεια με το Βγενόπουλο. Αξία: 12 εκατ. ευρώ.

Αμυντικό χαφ: Πατος. Είναι ο Βραζιλιάνος αδερφός του Πάτο της Μίλαν με το ελληνοποιημένο επώνυμο, για να κάνει δίδυμο με τον Μάτος. Εναλλακτική λύση ο Φάτος (Νάνο). Αξία: 20 εκατ. ευρώ.

Σέντερ φορ: Φαν Πρόπερσι. Το νέο ταλέντο που άρπαξε ο Τσου Λα Λιγκ μέσα από τα χέρια του Άγιαξ. Αξία: 30 εκατ. ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε για να καταλαβεις ποσο μακακας εισαι δες ποση ωρα ξοδεψες για να γραψεις τις μπουρδες αυτες!
Κυριακο απαραδεκτο να αφηνεις να περνανε μηνυματα οι ανεγκεφαλοι και υποαναπτυκτοι τυπου Τσουκαλα,οπαδοι του Ολυμπιακου!

Κυριακος είπε...

Διονυση στειλε μου ενα μηνυμα στο baroufa0186@yahoo.com να σου εξηγησω.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μεγάλε έχεις πλάκα.Την μια λες ότι αμφιβάλλεις για τις προθέσεις της νέας διοίκησης και τώρα πανηγυρίζεις.Κανε λιγάκι υπομονή και όταν τελειώσουν οι μεταγραφές και δεν έχει γίνει τίποτα και εγώ μαζί σου.ήμαρτον δεν βλέπεις ότι κάτι γίνετε φέτος.
Υ.Γ Το ίδιο κάνεις και στο μπάσκετ.

Κυριακος είπε...

Οταν γινεται κατι καλο το επικροτουμε οταν γινεται κατι στραβο το αναδεικνυουμε. Ποτε δεν αμφεβαλλα για τις προθεσεις της νεας διοικησης. Λιγη απειρια ειναι φανερη. Παικτες χαθηκαν, καθυστερηση στη ληψη αποφασεων υπηρξε, λαθος παικτες εντοπισθηκαν, τα εχουμε πει ολα αυτα.

Και στο μπασκετ παλι δεν εχεις καταλαβει. Νομιζω οτι πρεπει να τα διαβασεις ολα εξ αρχης και να προσεξεις ακομα και τα ερωτηματικα, εχουν τη σημασια τους και αυτα.

Χαιρομαστε με τα καλα αναδεικνυουμε τα ασχημα. Το σωστο ειναι σωστο και το λαθος ειναι λαθος. Αν αδικησουμε καποιον, ζηταμε και συγγνωμη. Αν θελεις και συ να εισαι δικαιος, ξαναδιαβασε τα ολα.

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα των τελευταίων ημερών είναι αν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλάξει την κακή μοίρα του Παναθηναϊκού και τον βοηθήσει να σπάσει το… κατεστημένο του Ολυμπιακού. Σας έβαλα κατευθείαν στο θέμα για να μην χρονοτριβούμε και να τα βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι.
Χωρίς κόκκινα γυαλιά αφού αυτή την εποχή χρησιμοποιούμε μόνο τα γυαλιά ηλίου αν και το πρώτο ερώτημα είναι αν ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός την μεταγραφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.
Έχοντας όμως εμπιστοσύνη στις…διαπραγματευτικές ικανότητες του Πάτερα ( από ότι φαίνεται οι…πλωτές συζητήσεις αποδίδουν τα μέγιστα, αν και στην περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα) θεωρούμε ως δεδομένη τη μεταγραφή και θα επιδιώξουμε να βρούμε αν ο παίκτης που έρχεται στην Παιανία είναι ικανός να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρώτος και ο Παναθηναϊκός από δεύτερος έως τρίτος.

Αποστολή… αδύνατη

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι χωρίς αμφιβολία ένας εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής και λογικά αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα. Αν και η πρώτη…ανησυχία μας έχει να κάνει με την θέση στην οποία αγωνίζεται. Αμυντικός χαφ είναι ο Ζιλμπερτο Σίλβα και λόγω θέσης δεν θα είναι και όσο εύκολη η αποστολή του. Ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν άλλαξε δραματικά η πορεία μίας ομάδας από έναν παίκτη που αγωνιζόταν σε αυτή τη θέση. Και ο Ολυμπιακός τότε που είχε τον Καρεμπέ και τον Ζε Ελίας ήταν πολύ δυνατός στη μεσαία γραμμή αλλά ο Τζιοβάνι με τον Τζόρτζεβιτς και τον Γιαννακόπουλο και τον Αλεξανδρή ήταν αυτοί που έβαζαν τη μπάλα στο πλεχτό και έφερναν τις νίκες άρα και τους τίτλους στον Πειραιά.

Την μπάλα στο πλεκτό

Οι παίκτες που αλλάζουν τον ρου της ιστορίας είναι είτε οι επιθετικοί χαφ είτε οι σέντερ φορ. Αυτοί δηλαδή που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να την σπρώξουν στην επίθεση είτε αυτοί που θα παραλάβουν την μπάλα και θα τη στείλουν στα δίχτυα. Οι επιθετικοί παίκτες είναι αυτοί που κλέβουν την δόξα, άσχετα αν αυτό μπορεί να είναι και άδικο, αφού πολύ σημαντική θεωρείται και είναι η προσφορά ενός αμυντικού ή ενός τερματοφύλακα. Ο Πελέ και ο Μαραντόνα όμως για τους οποίους υπάρχει ακόμη το αιώνιο δίλημμα για το ποιος ήταν ο καλύτερος δεν ήταν ούτε αμυντικοί ούτε τερματοφύλακες. Και φυσικά δεν έπαιζαν στη θέση του αμυντικού χαφ.

Τεχνητό θόρυβο με αντιγραφή

Θα μου πείτε τώρα ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει και άλλες μεταγραφές και να φέρει και άλλους παίκτες, ανάλογης με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αξίας, οπότε να πάμε σε άλλα δεδομένα. Σύμφωνοι. Εδώ θα είμαστε και θα το συζητήσουμε. Επί του παρόντος η νέα τάξη πραγμάτων του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να δημιουργεί έναν τεχνητό θόρυβο ίσως γιατί δεν μπορεί να κρύψει και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη. Γιατί μεγάλους παίκτες δεν είχαν φέρει μέχρι τώρα οι πράσινοι, ίσα-ίσα που κατηγορούσαν τον Ολυμπιακό επειδή τους έφερνε στα 32 τους χρόνια. Μετά από αρκετά χρόνια όμως και αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν κλειδώσει όλους τους τίτλους οι αντίπαλοί τους προσπαθούν να τους αντιγράψουν και να βαδίσουν στα δικά τους χνάρια μήπως δούνε και αυτοί μία άσπρη μέρα.

Απαρνιέται τον… εαυτό του

Για τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλό, πολύ καλό που και ένας εκ των βασικών αντιπάλων του προσπαθεί να κάνει επενδύσεις σε καλούς και αναγνωρίσιμους παίκτες όπως είναι ο Βραζιλιάνος της Άρσεναλ. Προσπαθεί και ο Παναθηναϊκός πλέον να απαρνηθεί τον ίδιο του τον εαυτό γιατί μέχρι τώρα την έβγαζε με τους Καραγκούνηδες και τους Γκούμες και το έπαιζε και αδικημένος επειδή δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα. Στην ουσία ομολογεί ο Παναθηναϊκός ότι τόσα χρόνια δεν είχε ανταγωνιστική ομάδα.
ιά τήν αντιγραφή από τόν "Π",
Τάσος, Αλιβέρι . Ένας Ολυμπιακός πού σέ διαβάζει πολύ προσεκτικά.

Κυριακος είπε...

Τασο οπως βλεπεις αν και site του ΠΑΟ και με εναρκτηρια δηλωση μου οτι δεν θα δημοσιευω αποψεις αντιπαλων, αφηνω το σχολιο του Πρωταθλητης που εστειλες ακεραιο. Εκεινο που δεν μου αρεσει ειναι α) οτι ειναι αποψη οπαδικης εφημεριδος του Ολυμπιακου που μπορει να θεωρηθει προκατειλημμενη και β)το οτι την αφηνω να περασει μπορει να θεωρηθει σαν να δεχομαι τα συμπερασματα της και ως εκ τουτου συμβαδιζω με την αποψη της. Αυτο αλυσιδωτα μπορει να δημιουργησει οπαδικες αντιδρασεις πραγμα που αρχικα ηθελα να αποφυγω.

Να σου πω το εξης. Θα αφησω αυτο το θεμα ασχολιαστο οχι γιατι εχω δισταγμους να απαντησω επι της ουσιας, αλλα διοτι δεν θελω να σπασω την αρχικη μου δηλωση περι μη παρεμβολης αντιπαλων οπαδων. Δεν θα διαγραψω το δημοσιευμα του Πρωταθλητη που εσυ εστειλες για να μη σε προσβαλλω, αλλα σου ζητω να μη στελνεις τετοια δημοσιευματα που θα μπορεσουν να προκαλεσουν και σου ζητω να καταννοησεις τους λογους και να τους αποδεχτεις.