Ιουλίου 31, 2008

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΑΟ-ΔΥΝΑΜΟ 3-0


Ενταξει η Δυναμο δεν ηταν ομαδα τεραστιας δυναμικοτητος. Ενταξει η ομαδα ειχε κενα και σκαμπανευασματα στην αποδοση της. Ενταξει η προετοιμασια δεν εχει ολοκληρωθει ωστε να δεσουν οι νεοι παικτες με τον καινουργιο προπονητη και το καινουργιο συστημα. Ενταξει οι νεοι παικτες δεν εχουν ακομη προσαρμοσθει. Ενταξει ο Σιλβα δεν εχει παιξει ακομη.

Αλλα ομως ηταν ολοφανερο στον χθεσινο αγωνα οτι η ομαδα εχει αλλαξει ροτα και νοοτροπια παιχνιδιου. Η επιστροφη στο επιθετικο στυλ παιχνιδιου δεν μπορουσε να κρυφτει και το μιζερο 1-0 του περυσινου χρονου, φαινεται να μην ξαναγινεται η νορμα των σκορς.
Επισης ηταν φανερη η αλλαγη παιχνιδιου ως προς τα διαφορα βασικα γνωρισματα του συγχρονου ποδοσφαιρου, οπως η μπαλα κατω, γρηγορες αντιδρασεις, πιεση ψηλα, μπαλα με τη μια, καλυψη κενων χωρων κλπ. Φαινεται να περναει οριστικα η εποχη του να μη ξερουν οι παικτες τι να κανουν τη μπαλα, οι ατελειωτες καμιναδες στα κεφαλια των αντιπαλων σεντερ μπακς και η εξουθενωτικη ηττοπαθεια των παικτων. Υπολογιζοντας οτι ηταν το πρωτο παιχνιδι και μαλιστα Ιουλιο και οτι ουσιαστικα η προετοιμασια δεν εχει τελειωσει, οι πρωτες ενδειξεις μονο σε θετικα συμπερασματα μας οδηγουν για το μελλον της ομαδας.

Ειναι νωρις και αδικο να βγαλουμε τωρα συμπερασματα για ορισμενους παικτες και δεν θα τους κριτικαρουμε ακομη. Υπαρχουν οι γνωστες ελλειψεις των ενος η δυο σεντερ μπακς και ελπιζω αυτο το θεμα να ληξει αν οχι γρηγορα, τουλαχιστον θετικα οσον αφορα την ποιοτητα τους και την αξια τους. Θα ειναι αμαρτια να την παθει η ομαδα απο την μη αποκτηση ενος μεγαλου σεντερ μπακ που θα παρει την αμυνα επανω του τα επομενα χρονια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειχα αρκετο καιρο να παω γηπεδο. και πηγα. τον αγωνα δεν θα τον σχολιασω ειτε γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα, ειτε γιατι στα δυσκολα θα δουμε. αυτο ομως που μου εμεινε ηταν η θετικη διαθεση που υπηρχε σε ολους: ποδοσφαιριστες, φιλαθλους κλπ. μπορει να ειναι ιδεα μου: κατι αλλαζει. αλλα αν ειναι και ιδεα ολων μας, τοτε ειναι πραγματικοτητα.
σιγουρα θα ξαναπαω γηπεδο και πολυ συντομα. τωρα που το σκεφτομαι, μαλλον θα παρω και την κορουλα μου μαζι. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακο,καλα φανηκαν χθες τα πραγματα,αλλα βεβαια ειναι ακομη νωρις και χρειαζεται πολυ δουλεια.Θα σταθω στο μεγαλο ταλεντο του Ρουκαβινα,αλλα και τουΛαζαρου αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι ειναι πολυ ατομιστης,και στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ για αποκτηση μεγαλου κεντρικου αμυντικου!Αλοιμονο μας αν παμε ετσι cl.Φοβερο γεγονος η επιστροφη του κοσμου!50000 εισητηρια!Πουσαι Γιαννακη να βλεπεις να μαθαινεις!Βεβαια και προπερσι με τη Σαραγοσα ειχε παει ο κοσμος, αλλα αυτος δεν πηρε χαμπαρι!Τον χαβα του!Μας χαντακωσε!Τοσα χρονια ρε συ Κυριακο!Δεν μπορω να βγαλω απο μεσα μου την απεχθεια που νοιωθω(δεν λεω μισος γιατι δεν πρεπει) γι αυτον τον τυπο!Για το Σαλπι τι να πει κανεις!Το παιδι αυτο περα απο το φιλοτιμο που εχει(οντας οπαδος του ΠΑΟΚ)ειναι το υπεροπλο της ομαδας!Τρεχει μαρκαρει ,βαζει γκολ,διεισδυει,τι αλλο θες να κανει?Απ'τους καλυτερους παικτες που περασαν ποτε απο τον ΠΑΟ!Αυτα ,αλλα να δουνε και τις ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ μας,μην μας παραμυθιασουν!

Κυριακος είπε...

Ανωνυμε, ονομα παρακαλω!!

Δεν ειναι η ιδεα σου, κατι πραγματι αλλαζει προς το καλυτερο. Οσο μενει μακρυα ο Τζιγκερ θα πηγαινει ετσι. Μενει να δουμε οτι θα εχει εξελιξη και διαρκεια προς το ιδεατο, εστω και βημα-βημα.

Οσο για την κορη σου, ειπαμε οτι κατι αλλαζει αλλα οχι και οτι το γηπεδο θα γινει εκκλησια. Ισως ειναι νωρις ακομη να την παιρνεις μαζι σου.

Κυριακος είπε...

Διονυση πρεπει να τους δωσουμε ευκαρια , την δικαιουνται. Στο θεμα του μπακ εχουν κανει πατατα κυριως με τον Πεγερανο που τον περιμεναν 1 1/2 μηνα και εχασαν πολυτιμο χρονο βραχυχυκλωνοντας και τις μετεπειτα προσπαθειες. Απειρια και ανασφαλεια βλεπεις.

Για τον Τζιγκερ τα λεω και στον αλλο φιλο πιο πανω. Οσο μενει μακρυα τοσο το καλυτερο για ολους. Με ανησυχησε μια δηλωση ικανοποιησης χθες. Μη παρει και θαρρος. lol

Για τον Σαλπι τα εχω πει πολλες φορες. Ειναι η σιγουρη λυση και δυστυχως υπηρξαν μερικοι που τον ειχαν για πουλημα, ονειρευομενοι Ferrari που τους υποσχεθηκαν. Πως μπορει να δουλευει το μυαλο τους σε τετοια μηκη κυματος?

Ελπιζω και ευχομαι να μπορει και ο Σιλβα να προσφερει αυτα που μπορει, να παρθει ενας μπακ ποιοτητας και να μη προκυψει θεμα τερματοφυλακα και ολα θα πανε καλα.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας ομοϊδεάτες. Η αλήθεια είναι πως μετά από πολλά χρόνια υπάρχει ΥΓΕΙΑ στον σύλλογο, ομόνοια και προπάντων διάθεση για όνειρα. Συμφωνώ απόλυτα πως δεν πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς την απόκτηση ενός στόπερ τύπου Γκαλάς ή Ζιβέ και θέλω να πιστεύω πως το ξέρουν αυτό οι Τεν Κάτε και Αντωνίου και γι' αυτό θα πράξουν τα δέοντα. Όσο για τον προβληματισμό σου φίλε Διονύση, πιστεύω πως σε 1 το πολύ 2 χρόνια ο Γιαννάκης κι η οικογένεια του θα αποχωρήσουν, γιατί απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Αυτοί βλέπετε είχαν μάθει να δουλεύουν με το καρβουνιάρικο.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ Ν ΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ΠΑΟ, το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, είναι ένα σέντερ μπακ και ένα τερματοφύλακα. Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος και ο Αντωνίου δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, απλά αφήνουν τα πρ΄γματα και τον τύπο να ηρεμήσουν, ενώ παράλληλα κάνουν τις κινήσεις που πρέπει προκειμένου να έλθουν οι κατάλληλοι πάικτες. Θα σκιζεται η ψυχή μας βλέποντας τον Κυργιάκο στο ΑΕΚακι.

Εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο έγκλημα που έκανε ο Γ. Β. στον ΠΑο μας. Εύχομαι να φύγει εντελώς και να αγοράσει διαρκείας στον θρήνο, εκεί του αξίζει να είναι και όχι στον ΠΑΟ μας, του οποίου ποτέ δεν συνειδητοποίησε τη ιστορία και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την ηγεσία της ΠΑΕ.

Εμένα προσωπικά μου είναι υπεραρκετό το υπόλοιπο ρόστερ και δεν χρειάζετι σήμερα τίποτε άλλο. Ίσως τον Ιανουάριο να χρειασθει φουνταριστός, εάν δεν αποδωσει ο Βραζιλιάνος, αλλά προς το παρόν εάν δέσουν οι υπάρχοντες, για την Ελλάδα και τους 16 του Τσάμπιονς Λίγκ είμαστε υπερπλήρεις, με τις προαναφερθείσες προσθήκες πάντα.

Ανώνυμος είπε...

TO ΟΛΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΘΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ (ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ).
ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΙΕΣΗ ΔΙΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ (ΑΛΛΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ) ΑΣ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΤΑ DVD ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΝΚΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ greg, πλάκα κάνεις που θα αγοράσει ο Ιωάννης διαρκείας στον ακατανόμαστο; Δωρεάν είσοδο θα έχει στο λυόμενο μαζί με σουϊτα, αφού αποτελεί τον μεγαλύτερο ευεργέτη τους. Αν μάλιστα δεν είχε γίνει το συλλαλλητήριο της 13ης Απριλίου και δεν είχαν αλλάξει τα πράγματα, μέχρι επίτιμο πρόεδρο θα τον έκαναν αφού θα είχε καταφέρει σε λιγότερο από 10 χρόνια να διαλύσει τον Παναθηναϊκό!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά Νίκο77, έχεις δίκιο, ούτως ή άλλως με τα καβούρια που έχει στη τσέπη, δεν θα αγόραζε ούτε συνδεσμιακό.

Προσωπικά δεν έχω γνώμη για τον Μελίσση, υπάρχει κάποιος φίλος που να μπορεί να μας δώσει κάποια ολοκληρωμένα στοιχεία για αυτόν τον παίκτη; Λένε ότι έχει μεγάλα φυσικά προσόντα, αληθεύει;