Μαΐου 09, 2008

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ?

Στις 2 Μαιου ειχα γραψει:
"Εν τω μεταξυ φοβαμαι οτι ωσπου να λυθουν αυτα τα θεματα και οι τυχον κοντρες των ενδιαφερομενων μερων, ο σχεδιασμος της ομαδος για τη νεα περιοδο, η προσληψη προπονητη και αλλα, θα μεινουν πισω και οι αντιπαλοι μας και ειδικα ο Ολυμπιακος θα κινηθει σε αδειο γηπεδο στην ελληνικη αγορα μεταγραφων. Οι τυχον μεταγραφες Αργεντινων και αλλων δεν με συγκινουν ιδιαιτερα σε πρωτη φαση, διοτι και δεν ξερουμε τι θα μας βγουν αλλα και η προσαρμογη τους θα παρει πανω απο εξη μηνες. Επομενως οι καλες ντοπιες μεταγραφες τυπου Κλειτον, Καρντοζο και αλλων ειναι μεγαλης σημασιας σε αυτη τη φαση."
Φοβαμαι οτι οπως πανε τα πραγματα θα δικαιωθω και αυτο με στενοχωρει. Πηρε μια εβδομαδα μετα το Πασχα να συναντηθουν Τζιγκερ και Βγενοπουλος, αλλη μια εβδομαδα η συναντηση με τον Βωβο, μετα η σειρα των Γιαννακοπουλων και παει λεγοντας. Αν αυτες ειναι διερευνητικες συναντησεις, αναρωτιεμαι ποτε θα γινουν συζητησεις επι της ουσιας, ποτε θα διαπραγματευθουν, ποτε θα συμφωνησουν, ποτε θα γινουν τα πλανα για τη νεα σαιζον, ποτε θα προσληφθει ο προπονητης, ποτε θα γινουν οι μεταγραφες και αλλα πολλα.
Ανησυχω πολυ γι'αυτη τη καθυστερηση και τις επιπτωσεις της, οπως χαμενες μεταγραφες και χαμενος προπονητης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κυριάκο εδώ κολάει η παροιμία "του χάριζαν το γάϊδαρο κι αυτός κοίταζε τα δόντια" Μωρέ ας μπουν στην ΠΑΕ οι Γιαννακόπουλοι, ο Βγενόπουλος κι ο Πατέρας κι ας γίνουν οι μεταγραφές τον Δεκαπενταύγουστο! Και τις άλλες χρονιές που γινόταν προγραμματισμός, τα είδαμε τα αποτελέσματα. Από το πανέρι κι ό,τι κάτσει. Όσο για τους αλλόθρησκους που επικαλείσαι, αυτοί είναι σε χειρότερη μοίρα γιατί ο πράκτορας θέλει να κάνει πάλι τον κόουτς, οπότε άρτσι μπούτσι και λουλάς θα ναι η δουλειά. Αν πέσουν στον Παναθηναϊκό λεφτά (κι αν όχι 80, έστω 30 με 40 εκατ.) βρίσκουν παίκτες καλούς και ευρωπαίους.

Κυριακος είπε...

Νικο, βασικα εχεις δικηο αλλα δεν παυει να ειναι ενα προβλημα. Ηδη τον Καρντοζο τον ορεγεται ο Ολυμπιακος και τον Κλειτον η ΑΕΚ. Δεν αμφιβαλλω οτι θα υπαρξουν και αλλοι, αλλα καλο θα ηταν να τελειωναν ολα στην ωρα τους. Εστω να κλεισει ο προπονητης και αν ειναι ο Μπαγεβιτς τουλαχιστον εχει την γνωση του ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν χρειαζεται προσαρμογη, αν ομως ειναι ξενος?

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, όπως καταλαβαίνεις είναι πρακτικά αδύνατον να κλείσει προπονητής πριν την λήξη των πλέι-οφ και πριν την διαμόρφωση της νέας διοίκησης. Όπότε πάμε σίγουρα για τέλος Μαίου. Προσωπικά πιστεύω πως όποιος κι αν είναι προπονητής, αν του πάρουν παίκτες επιπέδου κι όχι ξυλοκόπους η ομάδα θα πετάει. Παίκτες όμως από το πάνω ράφι κι όχι τύπου Μπίσκαν ή Φλάβιο που ήταν στα αζήτητα. Ασε που θεωρώ τον Μπάγεβιτς ξεπερασμένο. Ας πάρουν τον Λίπι αφού θα πέσουν φραγκα ή κάποιον τέτοιου επιπέδου κι ας του δωσουν 40 εκατ να τα διαχειριστεί.

Κυριακος είπε...

Προχωρημενες οι προσδοκιες σου Νικο. Με παρασυρεις και μενα. Μακαρι να σκεφτονται και αυτοι ετσι. Ας κραταμε ομως και καμμια πισινη. Η ελληνικη ποδοσφαιρικη σκηνη δεν ειναι ωριμη για τετοια αλματα. Αλλα και με το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας, ποιος προπονητης θα ειναι προθυμος να διακινδυνευσει το ονομα του οσα φραγκα και να παρει. Χλωμο το βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

φιλε κυριακο...ας μπουν στην παε κ ας ειναι μονιμοι και μεταγραφες 8α γινουν...συμφωνω με τον φιλο niko77...ο κλευτον δεν ειναι πατης για καμια μγαλη ομαδα..μακαρι να μην ερθει γτ ειναι τσαμπα λεφτα...δεν κανει για μας...ας τον παρουν αλλα κοροιδα με 2 εκατ...προτιμώ μακο που εχει και χρονια μπροστα του παρα καρντοζο...καλο ειναι και ο χριστοδουλοπουλος...μην ξεχναμε ενα φοβερο παικτη που χει η ομαδ και θα ειναι η καλυτερη ''μεταγραφη''...ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ...ο σωτηράκης ειναι μετα τον εκι και τον ιβ ο πιο ποιοτικος παικτης μας...μακαρι το παλικαρι να γυρισει δυνατο...Υ.Γ. μηπως ξερεις κυρικο πως 8α διαμορφωθει η νεα διοίκηση?

Ανώνυμος είπε...

σορρυ για τα γραμματα που λειπουν σε καποιες λεξεις αλλα εχει προβλημα το πληκτρολογιο...Υ.Γ.2. συμφωνω μαζι σου κυριακο...ψηφιζω μπαγεβιτς δαγκωτω...

Κυριακος είπε...

Μιχαλη, δεν πιστευω οτι αυτο που εγραψα περι συναντησεων ανα εβδομαδα πρεπει να στεκει. Νομιζω οτι αυτες τις ημερες γινονται και κρυφες συναντησεις με τους ενδιαφερομενους και κρατουνται ως ειναι φυσικο μυστικες. Πρεπει να υπαρχει οργασμος συσκεψεων οπου θα κουβεντιαζονται ολες οι λεπτομερειες μεταξυ των οποιων τα ποσοστα συμμετοχης καθως και τα προσωπα της διοικησης. Αυτα τα δυο ειναι τα πρωτευοντα και επονται τα υπολοιπα. Υπομονη.