Μαρτίου 07, 2009

ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ 3-0


Ο τραυματισμος και αποχωρηση του Νταμπιζα στο β' ημιχρονο αδυνατισαν το κεντρο της αμυνας της Λαρισας. Η καθετη μπαλια (που τοσο λειπει απο την ομαδα) του Ματος προς τον Σαλπιγγιδη την ξεκλειδωσε στο 48'. Ακολουθησε η ανετη επικρατηση του ΠΑΟ με 3-0 μεσα σε εννεα λεπτα, που στο α' ημιχρονο παρουσιασε την γνωστη εικονα της ανοργανωσιας και της ακαρπης υπεροχης.

Τα τερματα πετυχαν οι Σαλπιγγιδης 48', Ζιλμπετο 53' και Χριστοδουλοπουλος 55'.
Διακριθεντες κυριως στο β' ημιχρονο οι Χριστοδουλοπουλος, Ιβανσιτς και Σαλπιγγιδης. Το γρηγορο ανοιγμα του σκορ παρεσυρε την ομαδα σε μια καλη εμφανιση στο β' μερος χωρις να φορτσαρει ιδαιτερα μιας και η Λαρισα ειχε σηκωσει τα χερια.

Το ζεστο και κρυο ντους του Παναθηναικου συνεχιστηκε και σημερα. Η κακη εμφανιση του α' μερους οπου ολα θυμιζαν και παλι πιθανο πατατρακ αναγκασε τους φιλαθλους να ξεσηκωθουν και να φωναξουν στους παικτες.
Ας ελπισουμε οτι τη Τριτη η ομαδα θα βαλει τα καλα της και θα παρει τη προκριση στους 8 σε βαρος της Βιγιαρεαλ, δινοντας ετσι μια ανασα αισιοδοξιας στη μαυρη μεχρι σημερα πορεια στο εσωτερικο και στη διαφαινομενη κοντρα μεταξυ των Γιαννακοπουλων και λοιπων μετοχων που μπορει να οδηγησει σε ανεξελεγκτες καταστασεις.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν αρχη ην το χάος.

Η ομάδα που κατέβασε ο Παϊτέρης ήταν επιεικώς ακατανόητη. Μετά από 8-9 μήνες πολύ(μαλ....)μετοχικότητας, καταντήσαμε να παίζουμε στην έδρα μας με τρια - 3 ναι ΤΡΙΑ αμυντικά χαφ με τη Λάρισσα, όχι τη Ρεάλ, τη Λάρισσα και χωρίς σέντερ φορ!!!! Μπράβο μας! αυτό είναι ομάδα!! Ακόμη και ο Θρασύβουλος εκτός έδρας έχει ένα σέντερ φορ, εμείς εντός έδρας ΚΑΝΕΝΑ !!!

Βάζει λοιπόν ο γάτος σέντερ φορ (την πιό δύσκολη ίσως θέση σε μιά ενδεκάδα) τον Χριστοδουλόπουλο, μετά από τρία καλά παιχνίδια, για να τον κάψει, να τελειώνει και με αυτόν που τόλμησε να έχει καλή απόδοση και να α,φισβητήσει την ποδοσφαιρική του ιδιοφυία που δεν τον χρησιμοποιουσε τόσο καιρό.

Και μετά; βάζει μέσα για επιβράβευση τον μοιραίο για τον αποκκλεισμό από τις Σέρρες Βύντρα, για να τον αθωώσει για την τραγική του εμφάνιση σ'εκείνον τον αγώνα, φωτογραφίζοντας σαν υπέυθυνους τον Γκούμα και τον Σπυρόπουλο!!!!!

Βάζει αριστερά τον Βαβζίνιακ, που είναι σέντερ μπακ και σαν πλάγιος μπακ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Δεν μπορεί να ντριμπλάρει, ούτε καν να στρίψει δεν μπορεί. Έβγαλε τη πίστη του Ιβ δίνοντας του τη μπάλλα, όπου δεν έπρεπε, τον έσκασε!

Ο Ιβ απέδειξε ότι έχει θέση στα εντός εδρας παιχνίδια και ,άλιστα καπαρωμένη από έναν λογικό προπονητή. Ο Χριστοδουλόπουλος με λίγη δουλειά ακόμη, θα γίνει εξαιρετικός δεύτερος επιθετικός, αλλά ΠΟΤΕ σέντερ φορ.

Εάμ δεν είχε βγει ο Νταμπίζας δεν θα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, ούτε μιά ευκαιρία, όπως και στο πρώτο.

Τι θα κάνουμε στα πλέϊ οφφ με αυτόν για προπονητή;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανάλυση για σενάριο επιστημονική φαντασία Μεγάλε μας απόστειλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

έτσι εεε ατιμούλη magusta, χαλάλι σου αρωστούλη.

Ανώνυμος είπε...

Άμα θέλετε να γράφετε χωρίς αντίλογο να το διαγραψομε ρε Μεγάλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυριακος είπε...

Φιλε Magusta
Δεν βλεπω οτι ο Greg με αυτο που σου απαντησε σου απαγορευει τον αντιλογο. Ολες οι γνωμες σεβαστες, να μη δημιουργουμε εντυπωσεις.

Ανώνυμος είπε...

50 χρόνια ΠΑΟ αλλά όχι άρρωστος διαβάζω συνέχεια αναλύσεις ο Παιτερης τον έβαλε να τον εκθέσει το ξέρεις ότι ΠΑΟ το καλύτερο εργομετρικό στα πρότυπα τις ΜΙΛΑΝ ? η εποχή του πάμε γερά πέρασε.

Ανώνυμος είπε...

3 αμυντικά χαφ πρόβα για τρίτη και οποίος κατάλαβε κατάλαβε αυτό λέγετε προσομοίωση αλλά ξέρουμε περισσότερα τι να πει ο Παιτερης αυτός το έχει ανώτερο δίπλωμα ΟΥΕΦΑ ο ΆΣΧΕΤΟΣ

Κυριακος είπε...

Magusta
Γραφε πιο ηρεμα, μερικες φορες δεν σε καταλαβαινω.
Τα εργομετρικα ειναι μια απο τις παραμετρους μια καλης ομαδας, Τα αλλα ειναι ταλεντο παικτων, ταλεντο προπονητη, συστημα, αγωνιστικο πλανο, αγωνιστικη αντιδραση σε αρνητικη τροπη του αγωνα, αν καταλαβαινουν οι παικτες τον προπονητη, αν σεβονται οι παικτες τον προπονητη, αν ο προπονητης καταλαβαινει και σεβεται τους παικτες, αν ο προπονητης ειναι καλος manager και αλλα πολλα που συνθετουν την αγωνιστικη προσωπικοτητα μιας ομαδας και που φαινεται στο γηπεδο. Οπως καταλαβαινεις η εργομετρικη αποδοση μιας ομαδας δεν αποδεικνυει τιποτα αν δεν συνοδευεται και απο ολα τα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι ακριβώς ΚΥΡΙΑΚΟ επομένως η ανάλυση πρέπει να έχει όλες τις παραμέτρους.κατά τα άλλα είμαι πολύ ήρεμος.Για τον ΜΑΤΟΣ είχε πρόβλημα από το καλοκαίρι 2 σαιζόν έπαιζε ασταμάτητα.

stathis είπε...

Το μάτς δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την αποχώρηση του Νταμπίζα. Τα 10 λεπτα αυτά τα έχει κάνει αρκετές φορές φέτος ο Παναθηναικός και ιδιαίτερα στο β ημίχρονο (δες Αρη, Παοκ και κανα δυο άλλα νομίζω). Το θέμα είναι να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αν δικαιούται κάποιος παίκτης να διαμαρτύρετι (στον Παιτερη που λέτε και εσείς) για περιορισμένη συμμετοχή είναι κατά τη γνώμη μου ο Μάτος και μακάρι να παίξει την Τρίτη.

Ανώνυμος είπε...

Δέχομαι τον αντίλογο, μάλιστα τον θέλω και νομίζω Κυριάκο ότι το έχω αποδείξει εδώ.

Δεν είναι όμως αντίλογος το μας τρέλλανες και μας ξαπόστειλες και αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτά είναι κριτική ελλείψει επιχειρημάτων για αντίλογο.

Όσο για τα ανώτερα πτυχία προπονητών της ΟΥΕΦΑμ συγνώμη, αλλά τα έχουν και προπονητές που προπονούν ομάδες Γ και Δ εθνικής σε Ισπανία και Γαλλία.