Μαρτίου 10, 2009

ΠΑΟ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-2

Ενα ονειρο ηταν και τελειωσε. Η Βιγιαρεαλ εδειξε πως πρεπει να ειναι οι ομαδες. Και αυτο ειχε φανει απο το πρωτο ματς οταν επαιξε ενα διαβολεμενο α' ημιχρονο και ο Παναθηναικος ειχε διασωθει απο μια συντριβη.
Ο Ιμπαγασα στο 49' και Γιορεντε στο 70' τα γκολ της Βιγιαρεαλ και ο Μαντζιος στο 55' το γκολ του Παναθηναικου.

Απο αυριο αρχιζει η επομενη μερα. Ο Παναθηναικος εκτος πλεον ολων των στοχων του και με πολλα προβληματα μπροστα του που πρεπει να τα βαλει σε μια σειρα για λυσιμο. Οι επομενοι 6 μηνες ειναι η μεγαλη ευκαιρια του Παναθηναικου να ανασυνταχθει, να βαλει τα πραγματα κατω, να εντοπισει τις αδυναμιες του και τα λαθη του, να κανει διορθωτικες κινησεις προς καθε κατευθυνση και καθε προσωπο ανεξαιρετως. Αν και φετος οΠαναθηναικος δεν κατορθωσει να οργανωθει και να κανει εκεινες τις διορθωτικες κινησεις που επιβαλλονται, τοτε θα ειναι ολοι αξιοι της τυχης τους και θα διασυρουν την ομαδα στο επακρον. Ουδεμια δικαιολογια πλεον θα υπαρχει. Ο χρονος ειναι υπεραρκετος, χρηματα υπαρχουν, πειρα απ' ολους τους ερασιτεχνες αποκτηθηκε (Πατερας, Αντωνιου, Τεν Κατε), μενει τωρα να αποδειξουν οτι θελουν το καλο του Παναθηναικου. Αλλιως θα υποστουν τις συνεπειες.

Πρωτιστα βεβαιως πρεπει να κατακτησουν τη δευτερη θεση και πρεπει να φτυσουν αιμα γι'αυτη, διοτι δεν θα ειναι ευκολο με εναν ιδιαιτερα σταθερο φετος ΠΑΟΚ.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟ καταλάβετε το !!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Παναθηναϊκος ηταν ο ομαδα που ειχαμε γνωρισει στην Ευρωπη, τοτε θα ειχε ριξει στην Βιγιαρεαλ τουλαχιστον 2 και 3 γκολ, που κατα την γνωμη μου ηταν ομαδα για 5 γκολ, καθως η βιγιαρεαλ δεν μου εκανε εντυπωση, ασχετα αν την καναμε μεγαλη με τις γκαφες και τα κολληματα του Τεν, αυτο φανηκε, οταν φαγαμε το πρωτο γκολ και την ειχαμε στριμωξει, τωρα γιατι δεν εγινε το ιδιο και στο 1-2 μονο ο Τεν Τεν γνωριζει.. Η αιτια της ΗΤΑΣ μας ηταν ο προπονητης της ομαδος, αν στον παγκο σημερα ηταν ακομα και ο Τοτης θα το ειχε παρει και ευκολα!!! κριμα μια ακομα χρονια στα σκουπιδα ελεω προπονητη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ,ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 8.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟ 0,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΡΩΣ ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκατούζο είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας πολύ χρήσιμος ρολίστας. Φωνάζει, κάνει κωλοτούμπες, τσαμπουκάδες σε διαιτητές και αντιπάλους, αλλά η Μίλαν, όπως και καμία ομάδα που έχει κατακτήσει τίτλους, δεν τον έκανε αρχηγό, δεν τον είχε φυσικό ηγέτη και δεν τον κατέστησε εμβληματική προσωπικότητα της ομάδας της.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον δικό του Γκατούζο, που είναι ο Καραγκούνης, αλλά με τη διαφορά ότι ο «τυπάρας» ήταν ο ηγέτης του «τριφυλλιού» στις δύο τελευταίες σεζόν. Μάλιστα την ώρα που η Βιγιαρεάλ, η αντίπαλος των «πρασίνων» είχε στη θέση του, τον Ιμπαγάσα, η ομάδα του Τεν Κάτε προσπάθησε να περάσει με τον... μπαγάσα τον Καραγκούνη.

Βέβαια σε μία βραδιά που η Σπόρτιγκ Λισσαβόνας μάζεψε 12 γκολ από τη Μπάγερν Μονάχου συνολικά και αποκλείστηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης έπαθε μεγάλη «νίλα» από τη Λίβερπουλ με 5 γκολ σε δύο αναμετρήσεις, ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την σαφώς ανώτερη Βιγιαρεάλ δεν ήταν άδικος, ούτε... βαρύς. Μέχρις εκεί έφταναν οι δυνάμεις της ομάδας και δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Παναθηναϊκό για τον αποκλεισμό, ούτε τον Τεν Κάτε, ούτε καν τον Γκαλίνοβιτς που κατάφερε και πάλι να δεχτεί δύο γκολ στην κλειστή του γωνία.

Η πρώτη χρονιά του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού κρίνεται σαφώς αποτυχημένη. Μπορεί το «τριφύλλι» να πέρασε μεν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει μείνει από τις αρχές Μαρτίου εκτός στόχων τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, μετά τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό.

Πλέον, το μόνο που έχει απομείνει στους «πράσινους» είναι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, όπως και πέρυσι, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην ανεβασμένη ΑΕΚ και τον δυνατό ΠΑΟΚ για να περάσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για τη σεζόν, φέτος δεν υπάρχει τίποτε άλλο, αλλά τα περίπου 25-30 εκ. ευρώ που καρπώθηκε ο Παναθηναϊκός από το Τσάμπιονς Λιγκ και τα χρήματα των... μετόχων θα πρέπει να ελπίζουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» να αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης.

Με την αλλαγή του δικτύου του σκάουτινγκ να σταματήσουν να παίρνουν αποφάσεις οι «σπασομεσάκηδες» παράγοντες του «τριφυλλιού», οι γνωστοί δημοσιογράφοι-«ιδιοκτήτες» και οι παρατρεχάμενοι της προηγούμενης διοίκησης που τόσα... λίγα κατάφερε να πετύχει στην προηγούμενη μιάμιση δεκαετία.

Από εκεί και πέρα το μόνο που παραμένει σε υψηλό επίπεδο είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που όποτε χρειάζεται αμφισβητεί, αλλά και συμπαραστέκεται με τον τρόπο που το έκανε στο ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Ωστόσο αν πέρυσι η κινητήριος δύναμη ήταν η πολυμετοχικότητα και η νέα εποχή, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε, ειδικά μετά την αποτυχία του Βοτανικού και τη «φαγωμάρα», ποιοι θα είναι οι νέοι συσχετισμοί και ποιοι θα δώσουν το στίγμα της νέας περιόδου.

Βεβαίως όποιοι και να αποφασίσουν ας ελπίσουμε ότι δεν θα φέρουν έναν παίκτη στον Παναθηναϊκό μόνο και μόνο επειδή είναι μεγάλο όνομα, σαν τον Ζ. Σίλβα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις αμυντικούς χαφ, αλλά παίκτες που θα του δώσουν πνοή, που θα μπορούν να αλλάζουν την μπάλα όπως το κάνει η Βιγιαρεάλ, η οποία δεν είναι και κανένα μεγαθήριο, και έναν προπονητή που θα μπορεί να διδάξει αυτό το ποδόσφαιρο ακόμη και αν είναι ο Τεν Κάτε.

Βέβαια αν είναι να φέρουν ένα μεγάλο όνομα μόνο και μόνο γιατί θα είναι μεγάλο όνομα τουλάχιστον ας φέρουν τον... πραγματικό Γκατούζο.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.... βρήκα λίγο χρόνο , διάβασα αρκετά, αυτό μου έκανε και το θεωρώ σωστό.... για περισσότερα και δικές μου εκτιμήσεις ή πιό μετά η από Αύριο.!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν αποκλείεις ΟΜΑΔΕΣ όπως Ίντερ και Βέρντερ, δεν μπορείς να αποκείεσαι από τη Ξάνθη της Ισπανίας, εκτός εάν κοιμάσαι. Συμφωνώ ότι φθάσμαε στους 16 από επιτυχημένες τακτικές του Παϊτέρη με Βέρντερ και Ιντερ εκτός έδρας και πολύ, πολύ τύχη. Στα δυό αυτά ετός έδρας παιχνίδια, όλα πήγαν σύμφωνα με τον αρχικό σχειασμό και δεν χρειάσθηκε η παρέμβαση απότον πάγκο, οι όποιες αλλαγές έγιναν για αλλαγή προσώπων και όχι αλλαγή τακτικής. Χθες χρειαζόταν αλλαγή τακτικής.

Στο β' ημίχρονο χρειαζόταν ο Μάτος (μετά το 60'), ο Ιβ ή ο Σπυρόπουλος και ο Λάζαρος (φρέσκα τρεξίματα και δύναμη) πολύ νωρίτερα.

Ο καϋμένος όμως κοιμήθηκε. Δεν έβλεπε ότι κανείς (πλην Σιμάο) δεν μπορούσε να τρέξει ή έστω να κάνει φάουλ στο κέντρο και έτσι φάγαμε το δεύτερο και παρολίγον και τρίτο.

Πιστεύω και ελπίζω ότι χθς έκλεισε ο κύκλος του Παϊτέρη στον ΠΑΟ μας. Ο άνθρωπος εκτός των άλλων έχει και το βασικό μεινέκτημα της αδυναμίας εκμετάλλευσης της έδρας (σύμπτωση επναλαμβανόμενη πάυει να είναι σύμπτωση).

Άντε και του χρόνου τώρα εύχομαι όμως να μη λεμε πάλι τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ(γιατι φυσικα και πρεπει να τον κρατησουμε).ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΜΑΙ 39 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ...ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΠΕΡΙΟΧΗ(τα εξτρεμ που λεγαμε)ΒΛΕΠΕ ΓΚΑΛΕΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού μας τελείωσε το ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ του Πρωταθλήματος , μας τελείωσε το ΖΑΧΑΡΩΤΟ του Κυπέλλου , τώρα μας τελείωσε η ΚΑΡΑΜΕΛΑ του C.L. Και είναι ακόμα μήνας ΜΑΡΤΗΣ.!!!!!

Το να ονειρεύεσαι στον ύπνο είναι το φυσιολογικό και ισχύει για όλους. Το να ονειρεύεσαι στο ΞΥΠΝΙΟ ΣΟΥ είναι πρόβλημα μεγάλο και αρρώστια που δεν γίνεται καλά.!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Νίκο Νιόμπλια , που σχολίαζε το παιχνίδι on line και ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.!!!! Όποιος ξέρει από μπάλα... ΞΕΡΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.!!!

Ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί να κερδίσει παιχνίδια... ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.!!

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως ο ποδοσφαιρικός ΜΑΪΟΣ φέτος, ήρθε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ από τον ΜΑΡΤΗ.!!! Να σταματήσουν τις χημικές αναλύσεις που κάνουν για να ψεκάσουν τους μη κατέχοντες από τόπι , μόνο και μόνο για να δημιουργούν ΕΦΕ και ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.!! Είναι και αυτοί υποχρεωμένοι να δουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ και να πουν ένα.... ΟΚ... ΕΝΤΑΞΕΙ... άλλη μας δείξανε , φίλοι ομοϊδεάτες , αλλά άλλη μας ΜΠΗΞΑΝΕ.!!!!

Για το παιχνίδι , δεν χρειάζεται σχολιασμός..... ούτε για τους παίκτες ούτε για τον προπονητή.

Όποιος ξέρει από τόπι ΕΙΔΕ και ΚΑΤΑΛΑΒΕ... και όχι μόνον σε ένα παιχνίδι. Πάντως όταν θέλεις κάτι και μάλιστα πολύ... Το ΚΥΝΗΓΑΣ το ΠΡΕΣΑΡΕΙΣ φτάνεις στα όρια του ΣΤΡΙΜΩΓΜΑΤΟΣ…!!!
Δεν εκδηλώνεις τις προθέσεις και μετά όσα πάνε κι όσα έρθουν.!!! Είναι κάτι σαν μια γυναίκα που την θέλεις πολύ... Άμα κάθεσαι και μιλάς , μιλάς , μιλάς , ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, για.... 90 λεπτά..... και σε κάποια στιγμή αφού έχεις διαπιστώσει τις προθέσεις και έχεις καταλάβει τι και πώς ... και ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ (πιάνοντάς της το ... χεράκι), φυσιολογικό είναι να... Κτυπήσει το κινητό της και να σου πει... Αχ ξέρεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΩΡΑ.!!!! Κι εσύ κάθεσαι με την...Γλώσσα στο χέρι.!! Έτσι και το παιχνίδι.... ΤΑΜΠΟΥΡΙ – ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ – ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ – και ότι βγει..!!! Για να ΤΟΡΠΙΛΙΣΕΙΣ ένα υποβρύχιο και όχι μόνο.... Στην σημερινή εποχή χρειάζεσαι και συμβατικά και πυρηνικά όπλα..... με φυσίγγια για μπεκάτσες και το πολύ πολύ για λαγούς... ΑΣΤΟ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.!!!! Έγινε καλή πορεία και ίσως αναπάντεχη... Αλλά όχι και να λιβανίζουμε συνεχώς τα γένια μας και να στρουθοκαμηλίζουμε.

ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο , αλλά μπράβο και στους παίκτες , τόσο μπορούσαν τόσο έδωσαν... (όχι όλοι, αλλά δεν πειράζει).. τώρα ας σταματήσει το τροπάριο της Κασσιανής (κάθε χρόνο το ίδιο)... περί του ότι, από αύριο μπαίνουν όλα στο μικροσκόπιο και του... ΧΡΟΝΟΥ όλα θα είναι διαφορετικά.!!!
Διότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν είναι τροπάριο.... να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο το ίδιο..... !!!

ΟΠΟΙΟΙ έχουν τα γένια... Ας αλλάξουν τα χτένια , γιατί με αυτά τα χτένια που έχουν ούτε τα ... κάτω γένια μπορούν να..... χτενίσουν.!!!!

... είπε...

Ρε παιδιά, σοβαρά περιμένατε να προκρινόμασταν; Στην έδρα μας μόνο την Ανόρθωση πήραμε κι αυτή με τσαφ του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της.

Καλύτερα να έπαιζε πάλι με 8 αμυντικους όπως στα εκτός έδρας.

Όταν φτάνουμε στο σημείο να παίζει το δεξί μπακ κάτι μεταξύ εχτρεμ και επιτελικού ας μην έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι θα πάρουμε ένα πολύ ψηλό τερματοφύλακα για να παίζει σέντερ φορ

stathis είπε...

Εμένα μου άρεσε ότι: "μάθανε και οι ερασιτέχνες (Πατερας, Αντωνιου, Τεν Κάτε)". Αυτή η φράση αντιπροσωπεύει το 99% των Ελλήνων Φιλάθλων.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που ο πολυμετοχικός αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ και ουσιαστικά από Μάρτη μύρισε γι' αυτόν καλοκαίρι, μια και μόνο η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα του απέμεινε ως στόχος, λέω να δώσω ρεπό στα αγόρια μου, μέχρι να συνέλθουν από το σοκ. Σήμερα θα σου παρουσιάσω τα συμπεράσματα που έχω βγάλει εγώ για την ομάδα και τον Τεν Κάτε από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, γιατί, αν δεν τα γράψω, θα σκάσω, λατρεμένε. Διαβάζω και ακούω δεξιά κι αριστερά ότι ο πολυμετοχικός είναι μία αλλοπρόσαλλη ομάδα, πως ο Ολλανδός με τις επιλογές του δείχνει να μην έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά συγκεκριμένες εμμονές –οι οποίες κοντεύουν να τρελάνουν τη μισή Ελλάδα– και αγχώνομαι...

Να με συμπαθάς, dear, αλλά εγώ νομίζω ότι ο πολυμετοχικός είναι μια ομάδα «ανοιχτό βιβλίο», η οποία σπάνια εκπλήσσει (θετικά ή αρνητικά) κάποιον που έχει επίγνωση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών της. Ο Τεν Κάτε είναι ένας προπονητής που έχει αντιληφθεί την αλήθεια της ρήσης για τα μεταξωτά βρακιά. Οταν ο Ολλανδός ήρθε στα μέρη μας, μέχρι και η θεία Λουκρητία κατάλαβε ότι στο μυαλό του είχε να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μάθει να επιτίθεται. Γι' αυτό στα πρώτα παιχνίδια τον είδαμε να προσπαθεί να χωρέσει στο 4-2-3-1 στην τριάδα πίσω από τον (ο Θεός του Βερνίκου να τον κάνει) σέντερ φορ Σόουζα τον Ιβανσιτς αριστερά, τον Νίνη στη μέση και τον Κλέιτον δεξιά. Αν οι αντίπαλοι του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν η Σελιάνα και το Περθώρι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τα κατάφερνε...

Μπορεί και να το πάλευε, επίσης, αν είχε μία αξιόπιστη αμυντική γραμμή. Αν κάποιος θεωρεί ότι ο Νίλσον, ο Γιόσου, ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος μπορούν να προσφέρουν την ασφάλεια στα μετόπισθεν που χρειάζεται μια ομάδα ώστε να χωρέσουν στην 11άδα δυο-τρεις φινετσάτοι αλλά πιο «τρυφεροί» και από την καρδιά ενός μαρουλιού παίκτες, μάλλον πρέπει να διαβάζει πολύ τον Κώστα μου. Ο Τεν Κάτε, που δεν το κάνει, σύντομα κατάλαβε ότι με την άμυνα που έχει ή ο Θεός έπρεπε να βάλει το χέρι του ή δυο-τρεις τρεχαλατζήδες τα πόδια τους για να την καλύπτουν. Κάπως έτσι προέκυψε και τρίτο αμυντικό χαφ (Τζιόλης) πλάι στον Σιμάο (παρεμπιπτόντως δεν θα αργήσει η ώρα που θα τον δεις όπως στο σκίτσο) και τον αόρατο Σίλβα ή τρίτο στόπερ (Γκούμας), ανάλογα με τις ανάγκες των παιχνιδιών. Η επιλογή «στα δύσκολα μέσα όσοι τρέχουν και μαρκάρουν και έξω τα παιδιά των Hondos Center» ήταν μονόδρομος. Ανάγκα και Ολλανδοί πείθονται...

Και φτάνουμε, κεχαριτωμένε, στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, την οποία πενήντα μάστοροι και εξήντα δημοσιογράφοι προσπαθούν ακόμα και σήμερα να απαντήσουν: «Πώς γίνεται ο πολυμετοχικός να νικάει την Ιντερ στο Μιλάνο και να χάνει από τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ;». Στο Μιλάνο η ομάδα έπαιξε με πέντε πίσω (Νίλσον, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος), τέσσερις στο κέντρο (Σίλβα, Σιμάο και ένα κλικ πιο μπροστά τούς Καραγκούνη, Γκάμπριελ) και τον Μάντζιο στην κορυφή της επίθεσης. Η λογική ήταν: περιμένουμε, κλείνουμε χώρους και όταν μπορούμε -χωρίς τρέλες- βγαίνουμε μπροστά.

Πάρε τώρα τους ίδιους έντεκα και βάλ' τους να παίξουν με τον Εργοτέλη, τον Θρασύβουλο και την αρμάδα του φίλου μου του Κομπότη. Ποιο πρέπει να είναι το κύριο μέλημά τους σε τέτοιου είδους παιχνίδια; Η επίθεση και όχι η άμυνα. Πόσοι από αυτούς, λατρεμένε, μπορούν να κάνουν ντρίμπλα ή διείσδυση, οι οποίες χρειάζονται όταν θες να διασπάσεις μια κλειστή άμυνα; Αν έχεις σκεφτεί πάνω από δύο, θα πας στον παράδεισο. Είσαι καλό αγόρι, με τρόπους, που δεν θέλει να πικραίνει τους συνανθρώπους του. Εμένα και τον γλυκό Λάμπρο Γκαραγκάνη αν πάρεις, φίλε αναγνώστη, και μας ζητήσεις να παίξουμε άμυνα, κουτσά στραβά θα τα καταφέρουμε. Το βραδινό σούσι αν κόψουμε και βελτιώσουμε λίγο τη φυσική μας κατάσταση, το επίπεδο του Μπίσκαν θα το φτάσουμε. Για να αμυνθείς αρκούν η θέληση, η παλικαριά και η φουστανέλα. Για να επιτεθείς, πάλι, όχι...

Θα μου πεις, όμως: «Ας έχει τότε ο Τεν Κάτε την ευελιξία να αλλάζει παίκτες και συστήματα ανάλογα με τις ανάγκες των παιχνιδιών».

Μόλις απάντησες, sugar, στο ερώτημα «γιατί ο Τεν Κάτε δεν καταλήγει σ' ένα σύστημα και ένα βασικό σχήμα;». Ο Ολλανδός δεν επέλεξε παίκτες το καλοκαίρι. Επειδή λοιπόν δεν έχει αυτούς που αγαπά, αναγκάζεται να αγαπήσει αυτούς που έχει (τις επιλογές του Αντωνίου, δηλαδή) και να λειτουργήσει περισσότερο ως κόουτς παρά ως προπονητής. Διότι αν θες να δεις αυτοματισμούς και άλλες τέτοιες ομορφιές, καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει ο προπονητής να έχει τους παίκτες εκείνους που θα του επιτρέπουν να παίζει, είτε εντός είτε εκτός έδρας, με το ίδιο σύστημα. Εσύ τι λες; Τους έχει;

Για το rotation που κάνει ο Τεν Κάτε μη με ρωτάς, πολυαγαπημένε. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό ή όχι. Περιμένω πρώτα να μαζευτούμε σε μια ταβέρνα με τα αγόρια μου και να αποφασίσουμε. Τι ακριβώς είναι το rotation, πώς μας αρέσει και τι θέλουμε τέλος πάντων. Διότι διαβάζω ότι ο Τεν Κάτε, ο οποίος το κάνει, είναι υπερβολικός, ενώ ο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν το κάνει (μπορεί αλήθεια μ' αυτό το ρόστερ;), έχει κάψει την ομάδα του. Εχω μπερδευτεί. Ας ζητήσουμε στην τελική από τον Πεσέιρο, που είναι μετρ του είδους, να μας δώσει τα φώτα του και μετά βλέπουμε...

Οχι, dear. Δεν είναι ο mister perfect ο Ολλανδός. Και λάθη έχει κάνει και κουταμάρες και ξεροκέφαλος είναι και τον Μάτος και τον Ιβανσιτς, που είναι γοητευτικά αγόρια, δεν πολυσυμπαθεί και και και... Αλλά δεν πιστεύω ότι αυτός είναι το πρόβλημα του πολυμετοχικού, ούτε είναι τόσο περίεργες και μυστήριες οι επιλογές του. Το περίεργο είναι να γίνεται συζήτηση για τον προπονητή την ώρα που οι πολυμετοχίτες –άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο– προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω για να μη χρεωθούν τη φετινή αποτυχία. Λες και το μαράζι όλων ήταν να γίνουν μέτοχοι για να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα στον «κακό τον Τζίγκερ». Για τη δική τους συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων, βέβαια, ούτε λόγος. Το μαγαζί φαίνεται ότι πάει με αυτόματο πιλότο...

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμενο το παραπανω στους κολλημενους με πολυ αγαπη...και οποιος καταλαβε-καταλαβε, σουγκαρ!!!Η ιδια καραμελα απτην αρχη της χρονιας λατρεμενε μου μας κουρασε....για ψαχτειτε ψυχραιμα λιγο παραπανω...ισως-λεω ισως η αληθεια να ειναι καπου εκει στη μεση...

Τεν Κατε αγορι μου,μην τους ακους,δεν φταις εσυ...ηρθες στους ασχετους μπαμπουινους και προσπαθεις να τους μαθεις τα βασικα...τα χουν περασει και αλλοι αυτα...και στον επομενο παλι τα ιδια θα λενε...


Η μονη που δεν φταινε ειναι η διοικηση και οι παιχτες...α και ο αντωνιου...αλλα ειδες διαφορα τα παλικαρια σου μεσα σε 3 μερες...?αρπαζουνε 3 απτας σερας και μετα παλεβουν στα ισια με βιγιαρεαλ(45 ταχυτητες πανω)...αλλα που να καταδεχτουν...πφφ εργοτελης-ηρακλης-λαρισα-κλ σιγα τωρα μην παιξουμε...θα τα ριξουμε οπως παντα στο αχρηστο προπονητη, που μας τρεχει κιολας για να μαθουμε λεει επιθετικο ποδοσφαιρο...ακους εκει!!!Ουστ παλιοολανδε...τους παικτες του ΠΑΟ δεν τους τρεχει κανεις...!!!

κακομοιρε ολλανδε δεν ηξερες-δεν ρωταγες???

Ανώνυμος είπε...

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ανδρέα Βγενόπουλου τον «ανάγκασαν» να βρεθεί στην Κρήτη για να παρουσιάσει ένα νέο πλοίο που θα συνδέει τον Πειραιά με το Ηράκλειο. Όπως είναι φυσικό στην εκδήλωση του έγινε και ποδοσφαιρική ερώτηση με τον «Mr MIG» να αναφέρει ως χόμπι τον Παναθηναϊκό και να ζητάει να σταματήσουν οι ανταλλαγές με τον ΟΦΗ «Εδώ ήρθα να μιλήσουμε για επιχειρήσεις και όχι για το χόμπι μου (εννοώντας τον Παναθηναϊκό). Εκείνο που θέλω εγώ είναι να σταματήσουν οι ανταλλαγές παικτών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ και αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα πέρυσι μας έριξε τέσσερα γκολ».

ΕΛΑΑΑΑΑ ΣΩΠΑΑΑΑ Κε Ξιφομάχε…… ΧΟΜΠΙ !!!!! Και ξέρει πως πέρυσι μας έριξε 4….. και τα υπόλοιπα που ξέρεις... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ???? Π.Χ. Ήμασταν πρώτοι μέχρι εκείνον τον αγώνα ... και φάγαμε 4 ...!!! ευρισκόμενοι ξαφνικά 3οι !!!! ΒΟΛΕΥΕ ΜΗΠΩΣ??? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ??!!!

Όσο για την υπέρ ανάλυση των ως άνω από ... Ανώνυμο/η ... δεν χρειάζονταν τόσο κούραση??.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ ? Φτάνει αυτό και μόνον.!!!
Ποιος του φταίει ??!!!

Για τα λεφτά του συμβολαίου του όμως... ΡΩΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ??
Για δε την ανάλυση περί ....
<< Ο Ολλανδός δεν επέλεξε παίκτες το καλοκαίρι. Επειδή λοιπόν δεν έχει αυτούς που αγαπά, αναγκάζεται να αγαπήσει αυτούς που έχει (τις επιλογές του Αντωνίου, δηλαδή) και να λειτουργήσει περισσότερο ως κόουτς παρά ως προπονητής. Διότι αν θες να δεις αυτοματισμούς και άλλες τέτοιες ομορφιές, καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει ο προπονητής να έχει τους παίκτες εκείνους που θα του επιτρέπουν να παίζει, είτε εντός είτε εκτός έδρας, με το ίδιο σύστημα. Εσύ τι λες; Τους έχει;>>
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ......
Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ στην Α.Ε.Κ. τους έχει? Τους διάλεξε? ΑΡΑ ???
25 Παίκτες βρήκε ο Ολανδοσουριναμέζος.... κανείς δεν του έκανε?? Αν είναι να ζητάνε οι προπονητές παίκτες όπως ο Κακά, Ο Ντρογκμπά, Ο Ρονάλντο, ο Ιμπραϊμοβιτς, ο Πιζάρο, ο Μέσι, κοκ ... τότε δεν χρειάζεται ο προπονητής.... και ο φροντιστής καλός είναι.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκηο φίλε Σκούφε. Προπονητης είναι αυτός που φτιάχνει ομάδα από τους παίκτες που έχει. Δεδομένου μάλιστα ότι τον Σεπτέμβριο ο καραγκιόζης διαμηνούσε ότι έχει πληρέστατο ρόστερ!

Και πολύ σωτά λες, "δεν ήξερε, ας ρώταγε".

Το αστείο είναι ότι πολλοί "δημοσιογράφοι" ισχυρίζονται τις τελευταίες μέρες στα ραδιόφωνα ότι ο ακατανόμαστος θα μείνει γιατί έχει πολλές συμπάθειες μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟ!!!!!

Ποιοί ζωόφιλοι είναι αυτοί;;

Ας είναι. Εάν ο πύχης των πολυμετοχικών είναι ο ΠΑΟ του Παϊτέρη, τότε τι να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι άμπαλλοι; Υπομονή, μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του ή αδιαφορία; Για μένα υπερισχύει το δεύτερο. Αφού θέλουν τον ΠΑΟ, Πανιώνιο, μπόρα είναι θα περάσει. Τουλάχιστον υπάρχει το μπάσκετ. Ας είναι πάντα καλά τ'αδέλφια.

Το σκάνδαλο με την αθώωση του καράτε κιντ-κηπουρού, δεν πείταξε κανέναν;;

Γράψε κάτι Κυριάκο γι'αυτό και για τα δημιοσιογραφάκια που όλη τη μέρα μας έπρηξαν με το δίκηο του καρατέκα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε greg , δεν υπάρχει περίπτωση να διώξουν τον προπονητή.!!

Εγω συμφωνώ να μείνει μέχρι τέλους περιόδου. Αν πάρει Δεύτερη!!! θέση τότε και θα τον κρατήσουν και να σου πω και κάτι, συμφωνώ κι εγώ, διότι καινούριος προπονητής.... φτου κι απο την αρχή.!!!

Ξέρεις οτι πρέπει να του δώσουν 2,5εκ.€ αν τον διώξουν ??!!!

Δυστυχώς ή Ευτυχώς έτσι θα γίνει.!

Και φίλε... περίμενε λίγο τα παιχνίδια κατάταξης.... θα παίξουμε ΔΥΟ φορές με... Μπάγιεβιτς...(δεν λέω Α.Ε.Κ.) διότι αυτός την ανέστησε.!! Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει.... και μην αμφιβάλει κανείς για την αξία των παικτών της ΑΕΚ... (Μαϊστόροβιτς, ΚΥΡΙΑΚΟΣ,Πελετιέρι, Σκόκο, Τζιμπούρ,Εντίνιο, ΜΠΛΑΝΚΟ, μα και να Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΩΝΥΜΕ... ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ!!!!) Θυμηθείτε τον...!!!
Έχουμε εμείς έστω 2-3 απο αυτούς καλλίτερους?? Δεν νομίζω.... ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ πως τους έχει κάνει να ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΠΟΛΕΜΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.!!!! Βγαίνουν στην επίθεση και βλέπεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή 4-5 !! παίκτες. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.!!! Και φρόντισε ο Βασσάρας φέτος σε περίπτωση ισοβαθμίας... να βγούν αυτοί C.L.!!!!
Μήν τελικά πάρουμε ΤΡΙΤΗ θέση και τότε θα αρχίσουν τα όργανα ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ.!!!

Αλλά απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (όποιος κι αν είναι προπονητής , ιδιαίτερα ο ίδιος, όποιο κι αν είναι το ρόστερ)..... μαύρο φίδι κολοβό που τους ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ.!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.!!

Ανώνυμος είπε...

Το διαβασα και τρελαθηκα.
Οι μετοχοι του MALL στον βοτανικο (δεν ειναι ο Βωβος, ο Βωβος χτιζει) κατεθεσαν αιτηση στο ΣΤΕ και το μετοχολογιο της εταιρειας ειναι 50% Λατσης , 50% ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Καμμια δηλωση απο τον Βγενοπουλο εχει???!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ.... που το διάβασες??
ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.!!! Πες μας που το διάβασες ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα θελα να κάνω ένα σχόλιο για όους λένε συνέχεια το "και ο βενγκέρ και ο φέργκιουσον δεν παίρνανε στην αρχή τα πρωταθλήματα" Ο βενγκερ και ο φέργκιουσον είναι στην αγγλία, και εκεί είναι τέτοια η δυναμικότητα των ομάδων, και τέτοια η κουλτούρα, που και 5ος να βγεις δεν θα θεωρηθεί αποτυχία.

Εδώ όμως που είναι μεσόγειος, και που είμαστε μόνο εμείς και ο γαύρος, εδω μια, δυο, τρεις χρονιές να μην το πάρεις αντε, απο κει και πέρα όσο καλή εικόνα και να έχει η ομάδα (που ο παο φέτος δεν είχε) όση δουλειά κα να υπόσχεσε οτι θα κάνεις, από ενα σημείο και μετά είναι και θέμα κύρους, γίνεσαι δεύτερος αμά χάνεις από εργοτέληδες επανηλειμένα και συνεχίζεις να στηρίζεις τον προπονητή, λες και το να χάνεις είναι μες στο πρόγραμμα, το 5ετές πλάνο κάτι. Δηλαδή ο κόκαλης που πέρνει τα πρωταθλήματα και τους διώχνει τι είναι, πιο απαιτητικός και πιο μάγκας από μας;


Στην μπάρτσα, που είναι στην ισπανία και έχει πρωτάθλημα αιωνιων αντιπαλων σαν το δικό μας, τον βαν γκαλ οχι μόνο δεν τον στηρίζανε, αλλά όλο το γήπεδο του κούναγε μαντήλια να σηκωθεί να φύγει.

stathis είπε...

συμφωνω μαζί σου απλά όλα τα προηγούμενα χρόνια έχεις χάσει τα πρωταθλήματα αλλάζοντας τους προπονητές συνέχεια και δεν έπερνες τίποτα. Πόσο έκατσε ο Βαν Γκάαλ στη μπάρτσα? Αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον 3 σεζόν (Βέβαια πήρε νταμπλ νομίζω). Η συζήτηση που γίνεται μεταξύ των Παναθηναικών είναι η εξής. Οι μεν υποστηρίζουν ότι και ο αλέφαντος θα το έπαιρνε ΄φέτος (με επειχηρήματα του τύπου Κλέιτον και ίβανσιτσ βασικούς, 4-4-2 κτλ, λες και το 4-4-2 θα πέταγε ο ΠΑΟ) και οι δεν ότι ο Κάτε είναι ο καλύτερος προπηνητής του κόσμου. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο καλύτερος προπονητής βάση βιογραφικού που έχει έρτθει τα τελευταία χρόνια αξίζει 2 χρονιές στον Παναθηναικό. Αν πάλι πιστεύουν ότι δεν κάνει να φέρουν καποιον με μεγαλύτερο βιογραφικό (για να έχει στήριξη) και όχι κανά άσχετο τοπικό ο οποίος στην πρώτη στραβή θα τον βρίζουν όλοι (και οι μεν και οι δεν)!

Ανώνυμος είπε...

Ποιό βιογραφικό ρε φίλε Στάθη, σου έμαθαν να πιπιλάς τη καραμέλα του βιογραφικου του Παϊτέρη; Βοηθός και παλι βοηθός και ενάμισυ αποτυχημένο μήνα πρώτος στον Άγιαξ. Ακόμη και ο Τεσσέιρο είχε καλύτερο βιογραφικό από αυτόν τον κατσαπλιά.

Έλεος πιά, μ'αυτόν τον αγύρτη. Να πάει στο διάολο να ησυχάσουμε από τις μαλακίες του ΤΩΡΑ.

stathis είπε...

Καταρχην δεν μου έμαθε κανεις να πιπιλάω τίποτα. Εσυ δεν υποστηρίζεις ότι θα το έπαιρνε και ο Τότης ΄φετος? Εμένα δεν μαρέσει ο Τότης. Τώρα για το βιογραφικό που λες εδώ θα είμαστε και θα δούμε τι σύνεχεια του Τεν Κάτε και θα τη σχολιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

πλάκωσαν και μάνατζερ όπως λέμε πλάκωσαν και γύφτοι!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από οτι ξέρω ο βαν γκααλ τις δυο πρώτες χρονιές πήρε πρωτάθλημα και την τρίτη τον διώξανε με το που είδαν ένα δυο στραβοπατήματα. Οπότε αυτό που σου λέω stathi είναι οτι σε πρωταθλήματα τύπου ελλάδας σκωτίας ισπανίας που οι διεκδικητές είναι λίγοι, η στήριξη στους προπονητές είναι επίσης μικρότερη σε διάρκεια. Άλλο τι γίνεται στην αγγλία με τον φέργκιουσον και τον βενγκέρ.

Επίσης φέτος με τεν κάτε είχαμε μια 5αδα και ίσως και παραπάνω από "υποσχόμενους" παίκτες, που θα περίμενες να ξεκινήσουν να παίζουν σιγά σιγά βασικoί, να έχουν μια άλφα αναμενόμενη και σταθερή απόδοση, και γιατί όχι στο οικονομικό, να αρχίσουν να απασχολούν και ξένους συλλόγους ώστε να τους πουλήσουμε. Θες ο νίνης ο λάζαρος ο κλέιτον ο ρούκα, ο μάτος και ο ίβανσιτς και αυτοί μέσα; Τι κάνουνε αυτοί οι παίκτες στον σημερινό παναθηναικό; Μπαίνουν παίζουν ένα δύο παιχνίδια και μετά κάθονται όλοι πάγκο, αφου πρώτα τους κάψει ο τεν κάτε βάζοντας τους να παίξουνε σε καμιά θέση που δεν ξέρουν ή κάτι τέτοιο. Και ρωτάω έστω ο ένας να μην εκπληρώσει τις προσδοκίες που είχαμε, είναι σύμπτωση το οτι και οι 5, όλοι μαζί έτσι τυχαία, αποδίδουν κάτω από το αναμενόμενο; Δεν σου λέει κάτι για την δουλειά του προπονητή αυτό το πράμα;

Δεν γίνεται ρε φίλε να έχει αποτύχει ο άνθρωπος να εκμεταλεύτει σχεδόν όλα τα "κεφάλαια" του παναθηναικού, και εμείς να καθόμαστε να λέμε οτι θα μας σώσει με το να φέρει "δικές του" μεταγραφές, να μας σώσει σα μεσίας ο ζόνεφελντ και ο λεονάρντο, και όποιος άλλος παγκίτης του άγιαξ βρει να κουβαλήσει.

Και επίσης είναι και το άλλο. Έστω οτι μένει, κάνει δικές του μεταγραφές, ξεπουλάει μάτος ίβανσιτς και ότι άλλο θέλει, και εν τέλει, όπως περιμένουμε εγώ ο greg και τόσοι άλλοι στο μπλογκ αυτό και αλλού, αποτυγχάνει και πάλι να κάνει ομάδα. Ο νέος προπονητής που θα έρθει τι θα βρει; Μια ομάδα που την διαλύσαμε το έμψυχο δυναμικό, και διώξαμε και τους παίκτες σημαίες για να ικανοποιήσουμε τα γούστα του τεν κάτε; Σου θυμίζω οτι ο μάτος είχε δηλώσει οτι θέλει να μείνει χρόνια στον παο και να γίνει ηγέτης της ομάδας, ενω ο τεν κάτε αντίθετα είπε στα ίσια οτι σε ένα χρόνο βγαίνει στην σύνταξη και πέρνει τον βοηθό/boyfriend του μπένι χιλ- σνουι να γυρίσουν στο άμστερνταμ που έχει και μπάφους.

stathis είπε...

και ποιος μου λεει εμένα ότι ο καινουριος προπονητής δεν θα βγάλει όλο το ρόστερ για τα σκουπίδια και θα θέλει 10 μεταγραφές πάλι φέτος. Τότε τι θα κάνουμε? Τέλος πάντον επειδή δεν θέλω να γίνω ο δικηγόρος του Τεν Κάτε ασ τον διώξουν και να φέρουν μεγάλο ξένο προπονητή και όχι τον κάθε τυχαίο Έλληνα προπονητή. Εγω για να γίνω κατανποητός δεν θέλω ομάδα τύπου Ολυμπιακού (φουλ παρασκήνιο και τέτοια), Για να εξηγούμαστε και τέτοια ομάδα με εδώ δεν γίνεται πάρτε το χαμπάρι. Κάναμε αμάν να διώξουμε τον τζίγκερ και τα βάλαμε με τον πρώτο προπονητή που ήρθε.

Ανώνυμος είπε...

καλα τις μπαρουφες του νιοπλια δεν θα τις σχολιασει κανεις???


ημαρτον ρε παιδια

η αχριστα σε ολο το μεγαλειο

κυρ νικο αν ηταν τοσο απλα ολα, γιατι δεν εισαι στι ρεαλ μαδριτης να παιρνεις το τσαμπιονς λιγκ για πλακα καθε χρονο?

η αποθεωση της κενοτητας και της αερολογιας

οι περισσοτεροι παλεμαχοι του ΠΑΟ ειναι για τα μπαζα δυστυχως