Μαρτίου 01, 2009

ΣΟΥΠΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 0-0


Με εκπληξεις παλι ο ΠΑΟ στη συνθεση του αρχιζοντας με προωθημενο τον Ρουκαβινα και στην αρχικη του συνθεση τον Ιβανσιτς, αντιμετωπιζει τον Ολυμπιακο σε ενα ματς γοητρου αλλα και μεγαλης σημασιας για τον Παναθηναικο, μιας και ο ΠΑΟΚ νικησε σημερα εκτος εδρας. Το α' ημιχρονο κυλησε χωρις τιποτα το ιδιαιτερο και εχοντας μονο δυο σουτ, ενα απο καθε ομαδα. Καμμια ομαδα δεν εχει επικρατησει της αλλης, υπαρχει πολυ τρεξιμο εκατερωθεν και σκληρες διεκδικησεις της μπαλας σε μια προσπαθεια να επιβαλλει ο ενας στον αλλο το παιγνιδι του.

Το β' ημιχρονο κυλησε με εναλλασομενη υπεροχη, πολλες κιτρινες και μια κοκκινη στον Σαριεγκι. Ο Παναθηναικος επωφελουμενος απο την κακη κατασταση του αντιπαλου του τις τελευταιες τρεις εβδομαδες και παρα το οτι επαιζε με 10 παικτες, σταθηκε στο γηπεδο καλυτερα και εχασε ευκαιριες με μεγαλυτερη το φαουλ του Καραγκουνη στο δοκαρι. Τα ατου του Ολυμπιακου Μπελουτσι, Τζορτζεβιτς, Γκαλετι και Ντιογκο εξουδετερωθηκαν απο τους παικτες της ομαδας. Η αποβολη του Σαριεγκι συσπειρωσε την ομαδα που επαιξε αποφασιστικα στο τελευταιο ημιωρο. Ο αγωνας ειχε παμπολλα φαουλ και απο τους δυο με τον διαιτητη να μοιραζει αφειδως τις κιτρινες. Το οφσαιντ του Κλευτον που κατεληξε σε ανατροπη του στη περιοχη, ηταν φανερο λαθος του εποπτη.

Οι παικτες του Παναθηναικου επαιξαν σχετικα καλα και κυνηγησαν τη νικη. Η συνθεση που κατεβασε ο Ολλανδος που συνηθιζει να αιφνιδιαζει, οπως και αλλες φορες δεν του βγηκε και μιλαω μεχρι την αποβολη του Σαριεγκι, διοτι μετα οπως ηταν φυσικο αλλαξαν τα συστηματα και η συνθεση αναγκαστικα. Η μπαλα συνεχισε να προωθειται με μακρινες πασες που δεν ειχαν την αναμενομενη καταληξη. Η αμυνα ηταν καλη αλλα η ομαδα επασχε στην αναπτυξη του παιγνιδιου.
Εντυπωση μου προκαλει η εμμονη του Τεν Κατε να αγνοει τον Κλευτον, τον Νινη και σημερα το σκεπτικο του να αφησει τον Πετροπουλο στο παγκο.

Γκαλινοβιτς, Βαβζινιακ, Σαριεγκι, Σιμαο και Βυντρα ηταν οι διακριθεντες του Παναθηναικου χωρις οι υπολοιποι να υστερησουν εμφανως. Παντως η γενικη εικονα του παιγνιδιου ηταν μετριοτατη.
Σημασια εχει οτι ο ΠΑΟΚ νικωντας εκτος εδρας προηγειται στη βαθμολογια του ΠΑΟ και δειχνει οτι θα γινει μεγαλη μαχη για τη δευτερη θεση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει.... αλλα πραγματα βλεπει ο καθενας απο την tv.
Δεν ξερω αν ησουνα μεσα στο τηγανι και ειδες τον Βασκο διακριθεντα!!!
Απο την tv παλι, καθε φορα που ειχε ο γκαλετι τη μπαλα κλειναμε τα ματια να μη δουμε απο που θα τον περναγε.Για να μην παρεξηγηθω ΔΕΝ φταιει ο Βασκος ολοι εχουν κακους αγωνες.Επρεπε ομως να εχει γινει αλλαγη στο 45'.

Και ΜΟΝΟ το οφσαιτ στο τελος λαθος του εποπτη;
Απο την tv ειδαμε αλλα 3-4 λαθη απο εποπτη,ολα σε βαρος του ΠΑΟ,αλλα ξεχασα να μην γκρινιαζουμε και να μην μιζεριαζουμε με τους ΔΙΑΙΤΗΤΑΣ οπως λεει και ο μεγας μιχος.....

Τωρα για αυτο που λες:
-Εντυπωση μου προκαλει η εμμονη του Τεν Κατε να αγνοει τον Κλευτον, τον Νινη και σημερα το σκεπτικο του να αφησει τον Πετροπουλο στο παγκο-εχεις απολυτο δικιο.

Ανώνυμος είπε...

prosoxi simera na deite tin prasini ti tha grafei na kanete emeto..tha einai anavathmisi apo ta xthesina...kapxte ton kokino karnavalo

Ανώνυμος είπε...

(Από το Green web fans)
Το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του εκτρώματος του πράκτορα που πραγματοποίησαν οι παίκτες μας και ο Χενκ Τεν Κάτε δεν έφτανε... Για άλλη μια φορά το έσωσαν τα κοράκια - και η κωλοφαρδία τους.

Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια… Δηλαδή με ποια παραλλαγή μας έσφαξαν κάθε φορά ή με ποιον τρόπο ευνόησαν τον αντίπαλο. Έχουμε βαρεθεί να τονίζουμε ότι Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – και μάλιστα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα στην Ελλάδα. Γιατί η αντίληψη ότι μόνο η ΩΜΗ ΔΥΝΑΜΗ έχει σημασία σε αυτή τη ζωή, η…άποψη «άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις», ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ πρώτα απ’ όλα – και στη συνέχεια διαπερνούν τον κοινωνικό ιστό (ο οποίος επηρεάζεται πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο απ’ όσο θα ήθελαν κάποιοι «διανοούμενοι» της συμφοράς, γιατί το ποδόσφαιρο είναι υπόθεση ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ανθρώπων…) και χαρακτηρίζουν ΟΛΕΣ τις κοινωνικές και πολιτικές δραστηριότητες!

Ναι, έτσι είναι και όποιος μας πει υπερβολικούς είναι ο ίδιος βαθειά και ανεπανόρθωτα νυχτωμένος – και είτε ζει στον κόσμο του είτε είναι στημένος, όπως το συνοθύλευμα των ΑΛΗΤΩΝ δημοσιογράφων που ΓΑΒΡΙΖΑΝ σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις μετά από τον αγώνα προπαγανδίζοντας γκαιμπελίστικα ότι «ο διαιτητής ήθελε να παίξει 50-50, μόνο οι επόπτες έκαναν κάποια λάθη και τώρα τι σημασία έχει σε βάρος ποιας ομάδας έγιναν τα περισσότερα, έτσι κι αλλιώς είχαμε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι χωρίς θέαμα…» και ένα σωρό τέτοιου είδους παπαριές… Φυσικά ΜΟΥΓΚΑ από τους ΑΛΗΤΕΣ αυτούς δημοσιογράφους (λέμε τώρα… δεν μπορούν αυτοί να λέγονται δημοσιογράφοι, στημένα παπαγαλάκια είναι) για το ότι τα «λάθη» ήταν καθοριστικότατα, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και ήταν ΟΛΑ σε βάρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΜΟΥΓΚΑ από το γλοιώδες αυτό συνοθύλευμα της αλητείας για το ότι τα «λάθη» αυτά δεν διαπράχθηκαν μόνο σήμερα, αλλά διαπράττονται συνεχώς επί τόσα χρόνια τώρα – και ΠΑΝΤΑ σε βάρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και των άλλων αντιπάλων του αρουραίου… Και εκτός απ' αυτά, τι να πούμε για την περιγραφή του αγώνα 1000-0 υπέρ του γάβρου που έκανε το ΣΙΧΑΜΑ που λέγεται Βερνίκος από το ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι;

Αυτή λοιπόν η κατάσταση, η οποία συνοδεύεται και υποστηρίζεται από την παραπάνω είδους προπαγάνδα, είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει, ένας ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ο οποίος έχει απλωθεί πάνω στην ελληνική κοινωνία σαν ιστός αράχνης – και προετοιμάζει και τον ΚΑΝΟΝΙΚΟ φασισμό σε όλες τις εκφράσεις της ζωής μας. Και σ’ αυτό το ΦΑΣΙΣΜΟ πρέπει να υπάρξει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, όπως εναντίον ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ φασισμού…

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ PLAYOFFS ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΟΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, μετα απο ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ μονο 4 comments?
σιγουρα κατι δεν παει καλα.
απελπιστηκε ο κοσμος?
βαρεθηκε να διαβαζει κριτικες που τις θεωρει επιεικως απαραδεκτες?
γυριζει την πλατη του σε αυτο το blog?
μηπως πρεπει να ανοιχτει ενα τετοιο θεμα συζητησης, γιατι οσο δικιο κι αν εχουμε, νομιζω οτι σε τελικη αναλυση γινομαστε(ή μαλλον κατανταμε) αδικοι...
Leon

Κυριακος είπε...

Leon
Το σημερινο αποτελεσμα δινει την απαντηση στα ερωτηματα σου.

Ανώνυμος είπε...

Αληταμπουρα ολλανδε τα καταφερες παλι σημερα με το συνοθυλευμα που παρεταξες! Ουστ ξεφτιλισμενε! Κρατηστε το νουμερο να συνεχισει το εργο του! ΧΡΟΥΟΥΟΥ ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ!

Τάσος είπε...

Το κακό με τους οπαδούς γενικώς και στην προκειμένη περίπτωση των ΠΑΟτζήδων, είναι ότι δεν κοιτούν την ομαδα τους, τα συμφέροντα, τον πάγκο τους κλπ αλλά ασχολούνται διαρκώς με τον (υποτίθεται) ισοδύναμο αντίπαλο. Γνωρίζω πολύ λίγα από ποδόσφαιρο και δεν με ενδιαφέρει να μάθω περισσότερα,Ξέρω όμως ότι μια ομάδα ή υπάρχει και παίρνει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις αποδεχόμενοι τους όρους και τις διαδικασίες ή αν νιώθει ότι αδικείται κατάφορα από μετόχους, πολιτεία, διαιτητές, παράγοντες κλπ, τα μαζεύει και πάει στο σπίτι της, να αφήσει και λίγο χώρο για μικρότερες και καλύτερες ομάδες.
Καλημέρα

Κυριακος είπε...

Θα συμφωνησω 100% μαζι σου. Εχει γινει κομπλεξ στους Παναθηναικους να εστιαζουν στον αντιπαλο και τι εκανε ο αντιπαλος , παρα στο τι κανουμε εμεις.