Φεβρουαρίου 08, 2009

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 3-0


Ηταν σαφες οτι ο Παναθηναικος στο α' ημιχρονο ειχε φορεσει το γνωστο του κοστουμι και παρα την υπεροχη του και την επιθετικη αδυναμια του ΠΑΟΚ, δεν επροκειτο να παραβιασει την εστια του αντιπαλου οσα ημιχρονα και να επαιζε. Ο λογος ειναι απλος. Η ελλειψη καθετων και καθετων-διαγωνιων πασων που"σχιζουν" την αντιπαλη αμυνα σαν ξυραφι και δημιουργουν θανασιμες καταστασεις. Η ομαδα αναλωνετο σε ενα ανουσιο και χωρις φαντασια παιγνιδι και η ελλειψη του καταλληλου παικτη που θα εκανε τα ανωτερω, αναγκασαν τους υπολοιπους να παιζουν με τις βαθειες μπαλιες , με σεντρες και με "αεροπορικες" πασες, πραγμα που εκανε ευκολη τη δουλεια των αμυντικων του ΠΑΟΚ. Με εναν Καραγκουνη να βασανιζει ως συνηθως τη μπαλα και να μονοπωλει τα κτυπηματα κορνερ, ο Παναθηναικος δεν εφαινετο ικανος να διασπασει τον μετριο σημερα ΠΑΟΚ και τον ασταθη Χαλκια.

Η εισοδος του Κλευτον στο β' ημιχρονο αλλαξε αρδην την εικονα και οι καθετες μπαλιες που τοσο λειπουν απο την ομαδα εκαναν και παλι την εμφανιση τους. Δεν εβγαζε ματια ο ανθρωπος αλλα οπως λεγαμε και προ ημερων ειναι ο μοναδικος που εχει αυτο το προσον και μπορει να αλλαξει τη ροη ενος αγωνα. Μια πασα και ενα γκολ ειναι το κλειδι για να λυνεται καθε ομαδα και να φτανει πιο ανετα στη νικη. Και αυτο το επιτυγχανει ο Παναθηναικος μονο με τον Κλευτον στη συνθεση του και σε καλη μερα. Αυτο δεν μπορει να το καταλαβει ο Τεν Κατε και παιζει καθε Κυριακη με τη φωτια.
Ο Κλευτον εδωσε νεα πνοη στην ομαδα και ανεδειξε και μερικους απο τους υπολοιπους που πνιγμενοι στο στυλ παιγνιδιου του α' ημιχρονου δεν μπορουσαν να αποδωσουν συμφωνα με τα αναμενομενα. Ο Νινης ειναι μια τετοια περιπτωση που απελευθερωμενος απο τη κυριαρχικη ταση του Καραγκουνη να εχει τη μπαλα αποκλειστικα για δικη του χρηση, δεν τολμουσε να κανει κατι παραπανω. Η εισοδος του Κλευτον του εδωσε αλλον αερα και εδειξε τη γλυκια του σεντρα, τα καλα κτυπημενα κορνερς και το κοφτερο μυαλο του. Του λειπει ακομη η αντοχη , η ωριμοτητα και η δυναμη που μονο με συνεχομενα παιγνιδια θα βελτιωσει.

Ο Σιμαο σταθερη αξια που βελτιωνεται συνεχως, ο Βυντρα περα απο τα 2 γκολ για τα οποια χειροκροτηθηκε δικαιολογημενα ειχε και καλη αποδοση, ο Βαβζινιακ δειχνει καλα στοιχεια και ειναι σταθερος και σιγουρος. Η αμυνα δεν πιεσθηκε ιδιαιτερα απο την μετρια επιθεση του ΠΑΟΚ και μονο η εισοδος του Μουσλιμοβιτς δημιουργησε μερικες μικροκαταστασεις.

Το σκορ ανοιξε ο Βυντρα στο 48' απο κορνερ του Νινη και αστοχη εξοδο του Χαλκια. Το δευτερο γκολ πετυχε παλι ο Βυντρα στο 56' απο σεντρα-φαουλτου Κλευτον, για να κλεισει το σκορ ο Μαντζιος στο 58' απο σεντρα και παλι του Νινη.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kala ola ayta ,alla allo paixnidi eidame emeis? Kai ta 3 goal apo "aeroporikes" sentres mpikane idies me aytes toy A imixronou .Apla sto Prwto o Xalkias epiane ta apiasta kai eixe petyximenes (estw ki astatheis) eksodous enw sto Deytero to epnige synexeia to koyneli.

Ανώνυμος είπε...

Εξαρτάται ποιός κάνει τις σέντρες. Αν τις κάνει ο Καραγκούνης η ο Σαλπιγγίδης η ο Σιμάο καήκαμε. Ο Νίνης και ο Κλέιτον είναι διαφορετικά. Και ξέρουν να σεντράρουν και βλέπουν που σεντράρουν. Δώσε στα Καραγκούνη να κάνει 50 σέντρες και όλες θα πάνε χαμένες.

Ανώνυμος είπε...

MEGALI SFAGI TOU THRASIBOULOU zito i paraga o dietitakos ektelese tas edolas tou kai pire pano tou tin paramoni tis leventikis anexartitis(edo gelame,stin kriti kleoun) anepireastis omadas tou OFI zito o kokkalis!!!-paulo thee pare ena kefte-

Κυριακος είπε...

Aνωνυμε @1.23

Κανεις δεν ειναι εναντιον των σεντρων ειδικα οταν ειναι σωστες και αποφερουν γκολ και οπως λεει ο αλλος Ανωνυμος οταν γινονται απο παικτες που ξερουν μπαλα. Οι σεντρες τυπου "στο γαμο του Καραγκιοζη" ειναι αυτες για τις οποιες μιλαω.
Αλλα πες μου ειδες εστω και μια "κατω" μπαλια να περναει στην αντιπαλη περιοχη στο α' ημιχρονο? Ειδες εναν υποτυπωδως αυτοματο συνδυασμο με τη μπαλα κατω που να καταληγει στη περιοχη του ΠΑΟΚ? Ασφαλως και δεν ειδες διοτι δεν μπορουν να παιξουν τετοιο παιγνιδι χωρις συγκεκριμμενους παικτες. Γι'αυτο σε ολα τα ματς οταν δυσκολευονται να συνδυαστουν η δεν υπαρχει ενας τροφοδοτης τυπου 10ριου, αρχιζουν τα αεροπορικα απο τον Νιλσον, Βυντρα, Καραγκουνη κλπ και οποιον παρει ο χαρος. Η χαρα των αμυντικων. Αυτο ειναι το παιγνιδι του Παναθηναικου δυστυχως και μολις μπει ο Κλευτον η μπαλα "καθεται" κατω, οι αμυνες ανοιγουν, αλλα και οι σεντρες που γινονται ειναι μελετημενες και στοχοποιημενες. Ετσι παρασυρει και την υπολοιπη ομαδα και αναδεικνυονται και τα προσοντα ορισμενων αλλων που βολοδερνουν με το συστημα της γιομας. Βεβαια ο Κλευοτν δεν ειναι ο τεραστιος παικτης και εχει κακες συνηθειες που τις απεκτησε στις μικροτερες ομαδες. Χρειαζεται ενα στιβαρο χερι να τον καθοδηγησει και να εισαι σιγουρος οτι θα αποδωσει ακομη καλυτερα. Ολα τα αλλα ειναι για πουλαμε πνευμα.

Ανώνυμος είπε...

το μαγαζί που άνοιξε ο βάζελος στη Θεσσαλονίκη είναι franchise?

Ανώνυμος είπε...

Franchise είναι εφέτος, αλλά του χρόνου θα είναι ολόκληρη δική μας η επχείρηση, έχεις πρόβλημα ανώνυμε;;;;;

Λοιπόν, τα δικά μου συμπεράσματα από το παιχνίδι είναι,

- όποιος προπονητής ασχοληθεί περισσότερο με το Νίνη η ομάδα, η ΠΑΕ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχουν τεράστιο κέρδος

- Βύντρα ο νέος Γονιός, θυμάσαι Κυριάκο το πρωτάθλημα με τα γκολ του Γονιού;;;;

- Ο βύντρα έβαλε δυό γκολ, αλλά τις γκέλες στην άμυνα δεν τις είδε κανείς; μόνον εγώ;;

- Έως πότε θα περιμένουμε σέντερ φορ;; Σήμερα διάβασα ότι τον Σαντ που θέλουμε εμίς τον θέλει και ο Αστέρας Τρίπολης!!!!!!!!!!!!!!

- Σέντρα με σέντρα διαφέρει. Οι δυό σέντρες του Νίνη (και το κόρνερ) ήταν πάρε - βάλε οι άλλες ήταν ίδιες με τις περσινές, αλλά πέρυσι είχαμε σέντερ φορ, εντάξει;

- Αυτός ο Πέτκοβιτς μήπως ξέρει και ποδόσφαιρο να μας τον δανείσει ο Οπράντοβιτς για κανένα παιχνίδι;;

- Ας είναι καλα το μπάσκετ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος αφού για ακόμα μια φορά έδωσε λύση στα προβλήματα όλων των πράσινων τμημάτων, λέγοντας πως «τόσα χρόνια κανείς δεν βάζει ούτε ένα ευρώ», έστειλε το δικό του... μήνυμα για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα, μέσω του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας ότι «εγώ ακούω την λέξη Ολυμπιακός και βγάζω σπίθες, πως θα κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Κόκκαλη». Παράλληλα αναφέρθηκε και στην στάση που θα κρατήσει στο σημερινό Δ.Σ της ΠΑΕ. «Aν με προκαλέσουν για τα λάβαρα θα απαντήσω σφοδρότατα».

«Κανείς δεν βάζει ούτε ένα ευρώ»

Τόσα χρόνια κρατάει μόνος του με προσωπικό κόστος τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αλλά εκείνος πάντα είναι έτοιμος να δώσει την λύση για τον αγαπημένο του σύλλογο. Όπως έκανε και χθες. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όμως, ακούει για βοήθεια και βοήθεια δεν βλέπει και το απόγευμα της Δευτέρας μετά το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ξέσπασε για την κατάσταση που επικρατεί.

«Κανένας δε βάζει ούτε ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια. Έχω και οικογένεια και κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτώ και αυτήν. Βάζω συνέχεια λεφτά από την τσέπη μου. Καταλαβαίνω ότι και οι αθλητές των τμημάτων μου, περιμένουν ένα μηνιάτικο για να ζήσουν, αλλά τι να πρωτοκάνω» είπε αρχικά ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» και συνέχισε:«Τόσα χρόνια δεν έχει βάλει κανείς το χέρι στην τσέπη, μόνο εγώ. Δεν είμαι κληρονόμος καμιάς τεράστιας περιουσίας. Βγάζω λεφτά με ιδρώτα και αίμα. Είμαι παιδί του δρόμου και στο δρόμο μεγάλωσα».

«Βγάζω σπίθες»!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στο συμβάν που έγινε στην γιορτή για τα 100 χρόνια του συλλόγου, όπου κάποιοι κατέβασαν τα λάβαρα από τα τέσσερα Ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ.

«Θα παραστώ αύριο στο ΔΣ της ΠΑΕ και θα περιμένω να μου ζητήσουν συγνώμη για τα λάβαρα. Βρείτε μου έναν Παναθηναϊκό που μπορεί να πει μπράβο που κατέβηκαν τα λάβαρα. Θα παραστώ στο διοικητικό συμβούλιο με όλη την καλή διάθεση αν όμως προκληθώ όμως θα απαντήσω σφοδρότατα. Απολύθηκε ένα κοριτσάκι που εκτέλεσε την εντολή, αντί να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους» είπε σχετικά.

Μιλώντας για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα υποστήριξε πως δεν υπάρχει περίπτωση να διανοηθεί καν να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Κόκκαλη όπως σκέφτεται να κάνει ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Ανδρέας Βγενόπουλος. «Εγώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τον Κόκκαλη; Που τα μάτια μου πετάνε σπίθες όταν ακούω τη λέξη Ολυμπιακός;» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που υπαρχει ακομα ο Θανασης και μας παρηγορει!Αμα φυγει χαθηκαμε!Αυτοι ειναι γνησιοι παναθηναικοι,αυτους θελουμε σαν διοικηση και οχι τους "εφοπλισταδες" που ανεκαθεν και παραδοσιακα,ηταν και ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!Και δεν εχουμε ξεχασει ακομα και τον "καπετανιο" που στα κεφια του επανω τραγουδαγε "Περαια μου,Περαια μου με τον Ολυμπιακο σου"Τοσα χρονια ειχαμε και δυστυχως εχουμε ακομα διοικηση που εχει σαφως,οπως αποδεικνυεται(γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση)φιλοολυμπιακα αισθηματα!Να ξεχασουμε δηλαδη την "παραγκα" που τοσα χρονια μας γ...σε,και να κανουμε "καινουργια αρχη"!Οχι φιλοι μου!Να κανουμε κι εμεις παραγκα για 12 χρονια και ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ!Δηλαδη να μη γα.....με κι εμεις λιγο?Ε κ.Πατερα?Ε κ.Βγενοπουλε?Τον Τζιγγερ αστον ειναι απο αλλο ανεκδοτο!Αυτος δεν γ... που δεν γ... δεν παει και για κανενα ψαρεμα?Α ρε Θαναση!Εισαι μονος σου δυστυχως,αλλα εχεις μαζι σουΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!Δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις?!

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΓΑΥΡΟΥ.
ΕΝΑ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ'' ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ

KARALBI ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΛΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ(ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ )ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΒΕΛΙΤΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ Κ.Λ.Π.. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ(ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ) ΓΙΑ ΣΚΑΟΥΤΕΡ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΒΓΕΝΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας .!!
Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ:
ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΡΑΣΣΑ.!!!!!

Ο Παύλος - Θανάσης με Τζίγγερ είναι "ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ" και εξακολουθούν να είναι......!!!!
Ο Βγενόπουλος έχει δικό του "ΘΕΟ".
Αλλά πάει όπου φυσσάει ο...ΒΟΡΙΑΣ.!!! Μπροστά στο χρήμα δεν υπολογίζει...ΤΙΠΟΤΑ.!!!
Ο Πατέρας εκτελεί χρέη ....ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ"..... (Λέγεμε Τζίγγερ).!!!
Οποτε ΜΟΝΟΝ αν καταφέρουν και ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ τις κόντρες και τις ΕΧΘΡΕΣ θα πάει μπροστά το μοντελάκι διοίκησης...
Αλλιώς θα έχει πολύ δρόμο ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ και ΧΑΟΤΙΚΟ ακόμα.!!!

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον...ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ (ΦΑΝ - Μάτζιο) να λέει πράγματα ... ναι μεν ειλικρινα... που ΜΟΝΟΝ σαν παίχτης του...Πανιώνιου μπορούσε να πει.!!
Με τέτοιες ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.... σαν ομάδα είσαι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ.!!!!

stathis είπε...

Επειδή πιάσαμε το διοικητικό να πω και εγώ την άποψη μου, η οποία είναι πολύ απλή. Σαν Παναθηναικοί κάναμε ένα τεράστιο λάθος και δεν διώξαμε την οικογένεια Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναικό πιο γρήγορα. Πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μπορούσαν να κοιτάξουν τον Κόκκαλη στα μάτια και δεν μιλάω μόνο για μεταγραφές κα λεφτά. φέτος κάτι άλλαξε και ότι και να είναι, είναι καλύτερα από τα περασμπενα χρόνια. Κατά την άποψη μου το επόμενο καλοκαίρι και γενικά η επόμενη σεζόν θα δείξει πολλά. Εγώ θα έχω την υπομονή να περιμένω. Για όσους δεν έχουν ασ σκεφτούν τα 12 χρόνια που πέρασαν.