Φεβρουαρίου 15, 2009

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟ 0-0

Τι θελετε να γραψω? Τα εχουμε πει εκατο φορες. Βαρεθηκα ,τα ιδια και τα ιδια. Μια κρυο μια ζεστη. Καποιος η καποιοι παιζουν μαζι μας. Εχουν βαλθει να μας τρελανουν.

Ειναι ντροπη μας να κυνηγαμε τη 2η θεση και να κινδυνευουμε να τη χασουμε και αυτη, τη στιγμη που ο Ολυμπιακος λιαζετε απο τωρα στη παραλια με μια απο τις μεγαλυτερες διαφορες τα τελευται χρονια. Με τον Παναθηναικο πολυμετοχικο, με 10 μεταγραφες, με πληθωρα χρηματων. Και να μη αρχισουμε με τους διαιτητες , διοτι και τα προηγουμενα χρονια οι διαιτητες βοηθουσαν τον αντιπαλο. Αν ειμαστε φετος 14 βαθμους διαφορα, ποτε περιμενουμε να στρωσουμε και να κτυπαμε στα ισα τον Ολυμπαικο. Σε αλλα δεκα χρονια?

Τι διαλο γινεται?
Τοσο αχρηστοι ειναι ολοι τους που δεν μπορουν να σταθεροποιησουν την ομαδα τοσο καιρο? Ξερουν η δεν ξερουν τι κανουν?
Ειναι προπονητες η δεν εχουν ιδεα απο προπονητικη?
Οι διοικουντες εχουν τη παραμικρη ιδεα απο ποδοσφαιρο η οτι βλεπουν στη τηλεοραση?
Οι παικτες γιατι παρουσιαζουν αυτες τις μεταπτωσεις στην αποδοση τους ?
Γιατι δεν βγαινει καποιος απ'αυτους να μιλησει και να μας πει τι γινεται?

Οι φιλαθλοι τι κανουν?
Γιατι αυτη η απαθεια στα συμβαινοντα?
Γιατι ενα ποσοστο απο αυτους προσπαθουν να βρισκουν συνεχως δικαιολογιες για τα χαλια μας καλυπτοντας ετσι και δινοντας αλλοθι στους οποιους υπευθυνους?

Τελικα ειμαστε ολοι υπευθυνοι για γι'αυτο το "ζομπι" που λεγεται Παναθηναικος. Καποιος πρεπει να βρει ενα τροπο να το καταστρεψει και να αρχισουν ολα απο την αρχη.

Να βγουν και να μας πουνε τι συμβαινει εδω και τωρα. Τι περιμενουν?
Να παρουν καμμια νικη με τη Βιγιαρεαλ και να ξεχαστουμε?
Επι τελους θα παρει κανεις καποια ευθυνη?
Θα βγει ο Τεν Κατε να μας πει γιατι μετα απο 8 μηνες δεν μπορει να μονταρει μια ομαδα που να μπορει να παιζει στοιχειωδως σταθερα?
Υπαρχει καποιος λογος που ο Κλευτον οταν μπαινει αλλαγη πεταει ενω οταν αρχιζει τον αγωνα δεν κανει τιποτα? Συμβαινει κατι που δεν ξερουμε?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο όταν σε φτήνουν μην εθελοτυφλείς νομίζοντας πως βρέχει. Η ομάδα ναι, δεν ήταν καλή, αλλά εδώ πολεμάει με ένα κατεστημένο. Το Σαββατοκύριακο σε λυόμενο, Καυταντζόγλειο, Παγκρήτιο και Νέα Σμύρνη οι άθλειοι που έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς τέρψη του ερυθρόλευκου ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ασέλγησαν ακόμη μια φορά στο πτώμα του. Κι αν δεν ήταν ο υιός Γκαγκάτσης, τότε θα βλέπαμε "ομορφιές" και στη Λειβαδιά. ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΞΥΠΝΑ μας πολεμάνε ανοικτά και δεν χρειάζονται εμφύλιοι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ! ΤΟΝ ΑΞΙΟ, ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΚΑΖΝΙ, ΤΟΥ ΜΑΛΕΖΑΝΙ, ΤΟΥ ΜΠΑΚΕ, ΤΟΥ ΠΕΣΕΙΡΟ. ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (χο χο χο!) ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? ΛΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ? ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το χιλιοπαιγμένο έργο ανέβηκε για άλλη μια φορά στο Καυτατζόγλειο – με φυσιολογικό αποτέλεσμα το μηδέν – μηδέν…

Τι να γράψουμε; Παίκτες που βάλθηκαν (όπως είναι ΦΥΣΙΚΟ δυστυχώς) να διαψεύσουν τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος προσπάθησε να τους ενθαρρύνει και να τους φιλοτιμήσει κατεβαίνοντας στην Παιανία και λέγοντας μόλις προχθές ότι «έβαλαν μυαλό και συνειδητοποίησαν ότι χωρίς κόπο δεν γίνεται τίποτα» (και σιγά μη ντραπούν κιόλας). Αργό, άνευρο, ξενέρωτο, ΨΟΦΙΟ, κουραστικό ποδόσφαιρο ήταν αυτό που μας επιφύλαξαν… Προπονητής που έδειχνε κι αυτός…χαμένος στο διάστημα σήμερα – και έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε κάθε φορά να βρούμε αν φταίνε οι δικές του κατά καιρούς περίεργες ιδέες και μπλακ άουτ σκέψης (έτσι όπως εμείς το εισπράττουμε βλέποντας κάποια παιχνίδια) ή αν τρώει χοντρή υπονόμευση από τα αποδυτήρια επειδή θέλει να μάθει τους ουρακοτάγκους να μιλάνε (δηλαδή να κάνει τα καμάρια μας επαγγελματίες) ή και τα δύο μαζί. Πραγματικά σηκώνουμε ψηλά τα χέρια… Και φυσικά…η διαιτησία που μας φτύνει κάθε Σαββατοκύριακο στα μούτρα μας, λες και είμαστε ο Θρασύβουλας και ακόμα χειρότερα. Σήμερα το μενού είχε την ακύρωση ενός γκολ του Μάντζιου σαν οφ σάιντ, σε μια οριακή φάση που κανένας δεν θα έλεγε τίποτα αν το γκολ μετρούσε και το μη καταλογισμό ακόμα ενός πέναλτυ σε καθαρό χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή των γριών…

Τι άλλο να πούμε; Αυτά που μόλις γράψαμε θα μπορούσαν να είναι το ρεπορτάζ των μισών αγώνων μας του φετινού πρωταθλήματος – και μόνο το όνομα της αντίπαλης ομάδας να αλλάζει… Να κάνουμε υπομονή και να είμαστε αισιόδοξοι επειδή γίνονται κάποια θετικά βήματα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν; Οι ρυθμοί με τους οποίους γίνονται είναι ΠΟΛΥ αργοί, η υπομονή δεν περισσεύει – και δεν νομίζουμε να είμαστε αδικαιολόγητοι γι’ αυτό… Να πούμε ότι τίποτα δεν γίνεται και να τα παρατήσουμε; Ε, δεν μπορούμε, γιατί είναι η αρρώστια μας… Όσοι λοιπόν έχετε τα «γένια και τα χτένια», φροντίστε να αλλάξει αυτή η εικόνα της απόλυτης μιζέριας και ξενερώματος, γιατί αν δεν το κάνετε, σύντομα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ακόμα και αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις, θα αποτελέσετε μέρος της – και δεν θα μπορείτε πια να αναστρέψετε την κατάσταση. Έτσι δυστυχώς είναι η ζωή… Αυτά από εμάς. Και μην τα βάλετε μαζί μας όσοι «ιθύνοντες» διαβάσετε αυτές τις γραμμές, γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο μόνος που δεν φταίει και το απέδειξε και σήμερα, με την εκπληκτική επιμονή του να βρίσκεται στο Καυτατζόγλειο από κάθε γωνιά της Ελλάδας – για να εισπράξει άλλη μια χλαπάτσα…

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ77 ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΚ!ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ? ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΟΘΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 10, 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΝΕ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΣΤΟ BASKET ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ γνωρίζουν τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια.
Η παράγκα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει!!!
Κάθε βδομάδα σφαγιάζεται και κάποιος στο βωμό του Κόκκαλη.
Μόνο αν ορίζουμε εμείς τις τύχες μας θα πάμε μπροστά.
Και ο Ολυμπιακός στα ίδια χάλια είναι και προστατεύεται μια χαρά από την διοίκηση του και γελάνε και χαμογελάνε πως πέρασε κι αυτή η βδομάδα...
Μην εθελοτυφλείτε όσα λεφτά κι αν δώσουμε όσους παίκτες κι αν φέρουμε και την ομάδα της Μπαρτσα να φέρουμε πάλι δεύτεροι θα είμαστε.
Τα χειρουργεία λειτουργούν κάθε σαββατοκύριακο. Όχι με ανύπαρκτα πέναλτι offside κτλ αλλά με χειρουργικό τρόπο που σε κάνουν να πιστεύεις ότι δεν έχεις ομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟΣ ΟΚ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩ!!!
ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΦΣΑΙΝΤ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΣΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!! ΕΝΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΟΣΦΠ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΗ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ -14!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν πριν λίγες εβδομάδες ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ πως οι Δηλώσεις του «Θειου με τα δώρα» ΕΧΟΥΝ ΟΥΡΑ..... όπως οι χαρταετοί που θα δούμε σε λίγες μέρες ..... διαπιστώνεται τώρα πως ότι είπε δεν το είπε τυχαία.!!!! Έχει τέτοια ΟΡΓΑΝΩΣΗ.... που φτάνει ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΞΗ να κατευθύνει ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ της παράγκας.!!! Τι είπε ο «Κροκ’ αυγός» ??? ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ προς την Ε.Π.Ο. και την επιτροπή διαιτησίας να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ τα πόδια των ποδοσφαιριστών του και την περιουσία του......!!!!
Η ΛΕΞΗ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.....
Π Ρ Ο Σ Τ Α Σ Ι Α.!!!
Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.!!!! Θα σας έχω ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.... αρκεί να σφυρίξετε ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και σε όποιους αγώνες ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ.!!! Και η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.!!!!
Να λοιπόν και μερικές «αποδείξεις» ή «ενδείξεις» αν προτιμάτε.... από σημερινό δημοσίευμα.!!!

«Ορισμένοι εκτιμούν ότι ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης αποτελεί το νέο ταλέντο της ελληνικής διαιτησίας.

Το βέβαιο είναι ότι απέχει πολύ από το να σηματοδοτεί την κλάση στον πολύπαθο αυτόν χώρο. Η ικανότητα πρέπει να αποδεικνύεται στην καυτή ατμόσφαιρα και όχι σε παιχνίδια ήσσονος σημασίας. Με τον Ολυμπιακό να πετάει στη βαθμολογία και τον Άρη να προσπαθεί μήπως και βρει ρυθμό, ο Χαραλαμπίδης είχε τη δυνατότητα και τις προϋποθέσεις να δώσει ρεσιτάλ. Αμ δε! Οι αποφάσεις του έμπαιναν στη ζυγαριά και το αποτέλεσμα ήταν το ζύγι να γέρνει προς την πλευρά του Ολυμπιακού. Αν ήταν δεύτερη κάρτα και αποβολή το μαρκάρισμα του Βιτόλο, κάτι για το οποίο διατηρούμε επιφυλάξεις, ασφαλώς και ήταν κίτρινη κάρτα (άρα κόκκινη) και το μαρκάρισμα του Άντζα. Πώς ο ένας παίρνει τον δρόμο για τα αποδυτήρια και ο άλλος μένει στον αγωνιστικό χώρο; Και γιατί να μην υπάρχει ίση αντιμετώπιση των δύο αντιπάλων;

Στις φάσεις των γκολ, η ευθύνη δεν βαραίνει αποκλειστικά τον διαιτητή από την Καβάλα. Θα έπρεπε να δουν καλύτερα τις φάσεις οι κ.κ. Γενναίος, Σταματόγλου. Οι βοηθοί, όμως, αντί να βοηθήσουν τον ρέφερι, τα έκαναν μαντάρα. Αλλά και ο Χαραλαμπίδης δεν επιτρέπεται να... κρύβεται πίσω από τους συνεργάτες του. Τι έκανε αυτός για να σώσει τη διαιτησία του; Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ που ήταν οφσάιντ. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, αν ήταν ή όχι κανονικά

ΕΝΑ καλό ερώτημα σχετίζεται με το πώς λειτουργεί ο Ψυχομάνης λίγο καιρό προτού πει «αντίο» στην καρέκλα του αρχιδιαιτητή. Διότι όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο, θεωρούνται πρωτοφανή!

Χθες στην Κρήτη, ο... απρόσεκτος Ψυχομάνης έστειλε τον Ζωγράφο.! (ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ.!!! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΕΒΑΙΑ.!! ) τα σχόλια στην παρένθεση δικά μου.!

Από πού κι ως πού δικαιούται να κάνει τέτοια λάθη; Ασφαλώς και δεν συγχωρείται όταν ορίζει έναν διαιτητή, ο οποίος πρόσφατα κόπηκε από τη λίστα των διεθνών. Και επίσης, ο Ψυχομάνης όφειλε να θυμάται ότι προ διετίας, ξανά στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ έφυγε με φρικτά παράπονα από το γήπεδο στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη. Ηττήθηκε 3-1 και έπαιζε από το 20΄ με παίκτη λιγότερο! Αυτόν βρήκαν οι άνθρωποι της ΚΕΔ να διευθύνει ένα ματς «μια κατηγορία». Έναν διαιτητή με «ανοιχτές παρτίδες» στο Παγκρήτιο. Τι συνέβη στο ματς ΟΦΗ- Αστέρα Τρίπολης; Ο Ζωγράφος δεν δίστασε να καταλογίσει ένα πέναλτι- φάντασμα! Σε εναέρια μονομαχία Μπαρκαουάν - Φιλομένο, ο ρέφερι ανακάλυψε πέναλτι! Και ο Αστέρας έφυγε με έναν πολύτιμο πόντο. Έτσι, με αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν ανετράπη τελείως η κατάσταση στην ουρά της βαθμολογίας. Στην Τρίπολη κοιμούνται ήσυχοι, ο Εργοτέλης νιώθει μια ασφάλεια, ενώ και ο Λεβαδειακός διαπίστωσε ότι δεν κόστισε πολύ η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ... Όσο για τον Ζωγράφο, παρέμεινε στο γήπεδο για να δει τα... αξιοθέατα! Έμοιαζε «αιχμάλωτος» στο κέντρο του γηπέδου και από τα αποδυτήρια έφυγε ύστερα από δυόμισι ώρες! Δεν... ζωγράφισε στο φύλλο αγώνα, οι ζωγραφιές του περιορίστηκαν στο χορτάρι. Να δούμε πότε θα τον αποσύρουν, σαν τα παλιά μοντέλα των αυτοκινήτων...

ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ……..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ.!!! Ο Καμπότης (θυγατρική του θρήνου α.ε.) , ο Εργοτέλης (πρόεδρός του κουμπάρος Γκαγκάτση) , Αστέρας (Μποροβήλος ή Μποροθρύλος).!!!! Π.Α.Ο.Κ Υιός Γκαγκάτση.!! Πρέπει να βοηθήσουμε να βγει δεύτερος στην κανονική περίοδο.!!!


ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΜ….. ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.!!! Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Τάσος Κάκος προήχθη από την τέταρτη κατηγορία της Ευρώπης στην τρίτη. Πρόκειται για επιτυχία και ο διεθνής διαιτητής μπορεί να ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Να παίξει σε καλύτερα ματς στο εξωτερικό. Να κάνει διεθνή καριέρα.

Μήπως όμως, μετά το χθεσινό ματς στο «Καυταντζόγλειο», νιώθει πως αγγίζει τον...

υποβιβασμό; Τι απόφαση έλαβε ο Κάκος στη φάση με τη... μανσέτα του Παπαζαχαρία και το γύρισμα στον Κοβαλέφσκι; Τι πίστεψε, δηλαδή; Στα μάτια του Κάκου ο Παπαζαχαρίας ήταν ο... λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, ο Κουλιέρης; Μόνο ένας διαιτητής από άλλο άθλημα θα άφηνε να περάσει χωρίς τιμωρία μια τέτοια κίνηση. Και εκεί, ο ΠΑΟ αδικήθηκε.

Η παράβαση ήταν φανερή. Οι απορίες για την αδυναμία του Κάκου να δει το χέρι παραμένουν. Ο ρέφερι από την Κέρκυρα συχνά-πυκνά βλέπει την ΚΕΔ να του... χαμογελά και να του δίνει τα πλέον ελκυστικά ματς της αγωνιστικής. Τον ορίζουν σε ματς ντέρμπι, έχοντας την πεποίθηση ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα ξεπεράσει τους σκοπέλους. Τα προηγούμενα χρόνια ο Κάκος βγήκε αλώβητος από τις δύσκολες καταστάσεις. Σε τούτο το πρωτάθλημα πάει από τη μία γκέλα στην άλλη. Έφτασε στην κορυφή, αλλά δυσκολεύεται να παραμένει. Ίσως γιατί αυτό είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί ρήξη με κατεστημένα και ένα ξεκάθαρο «όχι» στους συμβιβασμούς.»

ΛΟΙΠΟΝ ??? ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ??? ΝΑΙ η ομάδα δεν περπατάει….. δεν … δεν…. Δεν…. Δεν….. ΣΥΜΦΩΝΟΙ τα έχουμε πει αυτά ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ σαν ομάδα…… αλλά και η ΞΕΦΤΙΛΑ έχει τα ΟΡΙΑ ΤΗΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

......Και έτσι φτάνουμε στο γκόλ!Ποιό είναι αυτο?Για όλα φταίει η Διοίκηση,ο προπονητής,η ομάδα,οι παίκτες, εμείς....(?)
Να φύγει λοιπόν το λαμόγιο ο.......Ζάετς, ο ΣΟΥΜ "γερά πάρτους τα λεφτά", ο Λιβαθηνός, ο Βέλιτς....όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟΙ, για όσους από εσάς έχουν παίξει έστω και λίγο επαγγελματικό ποδοσφαιρο,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ, παίζει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία(σε όλο τον αθλητισμό).
Μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και ΞΕΡΕΙΣ "A PRIORI" πως ότι και να γίνει,δεν θα πάρεις ΤΙΠΟΤΑ.
Ξέρεις πως ο αντιπαλός σου ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
Ξερεις πως το σύστημα είνα ΒΡΩΜΙΚΟ και εσένα ως αθλητή, ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ:ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΩ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ....
Για όλους δε τους φίλους, που αναρωτιούνται για το -14...... να θυμίσω ότι κάποτε ήταν -3(με το μαϊμού πέναλτυ του Βασσάρα), έγινε -6,-7,-8,-9,10,-12 Κ.Ο.Κ. (με τις μαιμουδιές σε θρασύβουλο,Αρη, Ξάνθη,ΑΕΚ με μας ΜΕ ΗΡΑ,ΕΡΓΟΤΈΛΗ ΚΛΠ ΚΛΠ)
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΟΛΑ(άλλωστε ποιός θυμάται πέρυσι την υπόθεση CAS-VALNER?)
ΑΣ ΔΟΞΑΣΟΥΝ....ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ......
"ουαι υμιν γραμματεις & φαρισαιοι"

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέα το φετινό στήσιμο είναι άνευ προηγουμένου. Ναι, εντάξει δεν πετάει η ομάδα αλλά ρε συ δεν μας έχουν δώσει 15 πέναλτι, ενώ έχουν σφυρίξει 4-5 μαίμουδένια εις βάρος μας και μας έχουν σηκώσει καμιά 50αριά ανύπαρκτα οφσάιντ. Οι γαύροι επίσης σέρνονται αλλά σπρώχνονται προκλητικά. Μην αρχίσουμε να μετράμε βαθμούς που πήραν από πέναλτι-φάντασμα και γκολ οφσάιντ. Ποιος μας στήνει; Ο πράκτορας για να κάνει πλάκα στους πολυμετοχικούς. Πολύ φοβάμαι πως μέσα στο τηγάνι θα κορυφωθεί το δράμα και ο Παπουτσέλης θα μοιάζει αγγελούδι μπροστά σε αυτά που θα γίνουν. Έτσι για να μας σπάσουν το τσαμπουκά...

Ανώνυμος είπε...

Και ξέρετε ποιο είναι το πιο τρελό. Που τα μέσα της προπαγάνδας, οι μπαμποχελάκηδες, η δημόσια ερυθρόλευκη τηλεοραση και οι λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις, προσπαθούν να παρουσίάσουν ως θύμα τον δαφνοστεφανομένο απατεώνα, επειδή σπρώχνεται. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

@12.29

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά που λές με τη σκατοαπόδοση και το σκατοσύστημα της ομαδος χθές?
Αν οι πολυμετοχικοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα να αποσύρουν την ομάδα και να φύγουν. Αυτό θα δημιουργήσει τέτοια αίσθηση καί τέτοιο ντόμινο που να είσαι σίγουρος ότι θα αποφέρει άμεση κάθαρση. Αλλιώς του χρόνου τα ίδια θα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφε, έχεις απόλυτο δίκηο, όσον αφορά τη συμπεριφορά της διαιτησίας και τους απαράδεκτους ορισμούς και τη μεγάλη διαμάχη παρασκηνίου που υπάρχει με έπαθλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά το Τσάμπιονσ λιγκ και τα συνημμένα Ευρώ.

Αλλά νομίζω ότι την αποκλειστική ευθύνη το έχει η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ.

- Όταν ανέλαβαν δεν γνώριζαν για τη παράγκα του Κρόκου; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;
- Καταντήσαμε να παίζουμε με αριστερό μπάκ το Σαριέγκι (αυτά μπορεί αυτά κάει) και εξτρέμ τον Μάντζιο!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχουν τεράστιες ελλείεις στο ρόστερ αλλά και απόλυτη αδιαφορία για κάλυψη των αναγκών της ομάδας.
- Όσοι ξέρουμε λίγο, ελάχιστο από μπάλλα λέγαμε από τον Οκτώβριο ότι ο γελοίος ο βοηθός ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Ότι όσο ταχύτερα τον έδιωχναν τόσο καλύτρο για την ομάδα. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ;;;;;;;;;
- Ο οιοσδήποτε άλλος προπονητής, με το υπάρχον υλικό και με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ένα μπάτζετ 4-5εκ Ευρώ θα είχε την ομάδα μέσα στο πρωτάθλημα. Αυτός ο γελοίος ακόμη κάνει δοκιμές και πειράματα!
- Πέρυσι τέτοια εποχή με τον Τεσσέϊρο είχαμε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ σε υλικό (θυμηθείτε) και είμασταν μέσα στους στόχους μας.

Ο Πατέρας είναι μειωμένων ικανοτήτων και αντίληψης άτομο και η παρουσία του στη προεδρία είναι ό,τι χειρότερο για την ΠΑΕ.

Ο Βγεν΄πουλος αλά σπρώχνει χρήμα όπου υπάρχει ζήτηση και προβολή και δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα.

Η λύση είναι μία και μοναδική. ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙς αγώνες, πανυγηράκια κλπ και απαίτηση ανάληψης της ομάδας από τα αδέλφια ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε γνώσεις;
Έχετε απορίες;
Θέλετε να δείτε πώς να κερδίζετε;
Βρείτε τα όλα εδώ

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικό είναι ότι κορυφαίος διαιτητής της αγωνιστικής ήταν ο Ντάκος, ο οποίος πήρε 8,22 για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι της Λιβαδειάς, ενώ ήταν και ο μόνος που πήρε πάνω από 8 από τον παρατηρητή του.
Δηλαδή το ΚΟΡΑΚΙ που σε μία φάση ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΛΑΘΗ.!!!! Χέρι Ίβιτς... Πέναλτι υπέρ Ιβιτς... κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Ίβιτς.!!!!! Και πήρε πάνω από 8.!!!! Αν ο αγώνας ήταν ισόπαλος ή κέρδιζε ο Λεβαδειακός?? !!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.!!!
Παρεμπιπτόντως ο Κάκος δεν πάει για παραπομπή.!

Και για να απαντήσω στον φίλο greg.... (αγωνιστικά)... Η φάση του γκολ είναι πολύ δύσκολη , χρειάστηκε ο .... μαρκαδόρος να μπει και πάλι αφήνει αμφιβολίες.!! Οπότε δεν το θεωρώ «ύποπτο». Όσο για το χέρι.... αφού δεν γίνεται φάουλ και δεν το σφυρίζεις κόρακα, σφυρίζεις πέναλτι.!!! Όμως απ’ ότι είδα, έδειξε παίζουμε όχι δεν υπάρχει παράβαση, ίσως το θεώρησε ΑΚΟΥΣΙΟ λόγω του ότι ο παίκτης ήταν πεσμένος.!! Λάθος του , αλλά γίνονται. ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ «ΣΦΑΓΗ».!!
Όμως Κε Φωνακλά Τεν Κάτε,
1] ΛΑΘΟΣ. Δεν βάζουν Σαριέγκι Αριστερά (ούτε μία σέντρα)!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.!!! Υπάρχει και ο Νίλσον ή ο Γιακούμπ.

2] ΛΑΘΟΣ. Ο Σίλβα έπαιζε φιλικό στην Αγγλία , ο δε Σιμάο στην χώρα του , γύρισαν σίγουρα ταλαιπωρημένοι και ιδίως ο Σιμάο. Ο Μάτος δεν κάνει για ένα τέτοιο ήσυχο παιχνίδι? Ο Μελίσης ? Τον Κάρα τον άφησε Αθήνα που έπαιξε με Εθνική και μάλιστα χωρίς ταξίδι, τους άλλους δύο??!!

3] ΛΑΘΟΣ . Πέρασαν 60 λεπτά παιχνιδιού ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.!!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ.!!! Τι περιμένεις την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος?!! Ο Μάτζιος το δήλωσε «παίζω για τα λεφτά» και «σε παιχνίδια με κατώτερους αντιπάλους» δεν τα δίνουμε όλα , έχουμε άλλη αντιμετώπιση.!!!! Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ (εν αντιθέσει με τον άλλο) σου έχει βάλει περισσότερα γκολ , γιατί τον έχεις πάγκο?? Σε τέτοια παιχνίδια ο Ίβανσιτς δεν θα έπρεπε να ήταν στην αποστολή και μάλιστα στο β’ ημίχρονο στην ενδεκάδα?? Ο Γκάμπριελ , μιας και ο Νίνης δεν «πήγαινε» δεν δικαιούταν ευκαιρίας.??!! ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ ΡΟΣΤΕΡ σε σχέση με άλλες ομάδες.... Δεν μπορείς να το διαχειριστείς??

Με το να τα «ρίχνεις».... Στον Ζιλμπέρτο ή τον Σιμάο δεν κερδίζεις.... ΧΑΝΕΙΣ.!!!

Δυστυχώς ότι λέγαμε αρκετοί εδώ στα site από νωρίς...(Οκτώβριο μήνα).... ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.!!! Δεν χρειάζεσαι τον ΚΑΚΑ με τον ΝΕΣΤΑ και τον ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ να κερδίσεις Ηρα , Αστέρα, Εργοτέλη, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.... Χρειάζεσαι καλοδουλεμένη και πειθαρχημένη ομάδα χωρίς ΕΜΜΟΝΕΣ.!!!

Καλώς τον κράτησαν , αλλά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν δεν πάρει κύπελο και ΙΔΙΩΣ 2η θέση για C. L. αν θα τον εμπιστευτούν και για έναν χρόνο ακόμα.!!!
Πάντως είμαι περίεργος να δω πως θα παίξουν με Πανιώνιο και ιδίως με Βιγιαρεάλ.!!! Και φυσικά μετά μέσα στο λυόμενο.!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !!!!!

Δομάζος: Άμα βάλεις 5 γκολ κανείς δε σε αδικεί

Ο Μίμης Δομάζος δεν κρύβει λόγια και το απέδειξε άλλη μια φορά, θεωρώντας πως το μεγαλείο του Παναθηναϊκού δε μπορεί να στέκεται διαρκώς σε αντιδράσεις κατά της διαιτησίας. Η δική του απάντηση στα διαιτητικά σφάλματα είναι τα γκολ!

"Η διαιτησία φταίει για πολλούς βαθμούς που έχασε η ομάδα, αλλά ας μην τα ρίχνουμε όλα εκεί. Άμα έχεις ομάδα, ούτε ο διαιτητής μπορεί να σε κόψει, ούτε κανείς. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει ομάδα και τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία.

Μην τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο όνομα. Κι εμείς όταν παίζαμε μας αδικούσαν οι διαιτητές, αλλά βάζαμε πέντε γκολ. Άμα βάζεις πέντε γκολ, δε μπορεί να σε αδικήσει κανείς διαιτητής, αν είσαι 0-0 σίγουρα κάποιος θα σε αδικεί".

Ίσως φταίνε οι δίπλα…

Όσο για το που οφείλεται η άσχημη εικόνα της ομάδας με τα συνεχή σκαμπανεβάσματα ο στρατηγός τόνισε:

"Πίστευα ότι από τη στιγμή που μπήκαν αυτοί οι άνθρωποι, που ήθελαν και θέλουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό θα άλλαζε κάτι. Βλέποντας όμως όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να μην έχει αποτέλεσμα πραγματικά είναι κάτι που δε μπορώ να καταλάβω.

Ίσως φταίνε οι άνθρωποι που είναι δίπλα, γιατί ουσιαστικά τα ίδια πρόσωπα είναι. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ φέρνουν άτομα από το εξωτερικό να κάνουν τους σκάουτερ, δε χρησιμοποιούν Έλληνες που ξέρουν τι χρειάζεται και τι θέλει ο Παναθηναϊκός. Δε θα μπορούσε να είναι κοντά στην ομάδα ο Λουκανίδης, ο Παπαεμμανουήλ, ο Ελευθεράκης";

* Αριστείδης Καμάρας:
Πικραμένος ο Αριστείδης Καμάρας του είναι δύσκολο να εξηγήσει τις μεγάλες διαφορές στην απόδοση των παικτών της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Πιο πολλούς βαθμούς κλότσησε παρά του στέρησε η διαιτησία
Για τη διαιτησία, τόνισε πως οι βαθμοί που έχει πετάξει μόνος του ο Παναθηναϊκός είναι τόσοι που δεν χωρούν περαιτέρω δικαιολογίες:

"Είναι άλλο πράγμα οι βαθμοί που έχει χάσει ο Παναθηναϊκός λόγω διαιτησίας και άλλο πράγμα οι βαθμοί που έχουν χαθεί επειδή τους κλότσησε μόνος του. Πιστεύω ότι οι βαθμοί που έχει κλοτσήσει ο Παναθηναϊκός είναι περισσότεροι από αυτούς που έχουν χαθεί από τη διαιτησία".

* Οικονομόπουλος: Η καλή ομάδα δεν έχει ανάγκη τίποτα

Το «πουλί» του Παναθηναϊκού, ο κορυφαίος τερματοφύλακας που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, μιλώντας στα μικρόφωνα της εκδήλωσης δήλωσε πικραμένος που δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό από κοντά…

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε είπε:

"Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο του, ψάχνει την ταυτότητα του και είναι μία πάνω μία κάτω. Όταν σταθεροποιηθεί τότε θα πω ότι ναι πάει καλά. Όλα αυτά περί διαιτησία είναι δικαιολογίες. Η διαιτησία παίζει το ρόλο της αλλά άμα έχεις καλή ομάδα δεν έχεις ανάγκη από τίποτα".

Αντωνιάδης: Να αλλάξουν πρόσωπα στη διαιτησία

Κοντά στο νεοσύστατο σύλλογο των παλαιμάχων όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης. Ο ίδιος παρακολουθώντας από κοντά όλη τη φετινή περίοδο την ομάδα δεν είχε πολλή όρεξη να μιλήσει για τη διαιτησία αρκούμενος στα εξής:

"Επιβραβεύτηκε αυτό που λέγαμε για τη διαιτησία. Πρέπει κάτι να γίνει, πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα προκειμένου κάτι καλύτερο να προκύψει για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί το αδικούμε".
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ του … ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ… ΜΟΥΓΚΑ στη ΣΤΡΟΥΓΚΑ.!!! Μόνο η διαιτησία φταίει…… «εγώ δεν ξέρω τίποτα για τον φόνο, ρωτήστε τους άλλους.»!!!!!!
Έξαλλος ο Αντωνίου με του παίκτες
"Τι εικόνα είναι αυτή που είχατε σήμερα; Δεν γίνεται να μην μπορούμε να νικήσουμε δύο φορές μία ομάδα που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όπως και τον Εργοτέλη. Ομάδες που είναι πολύ κατώτερες από εμάς και να μπαίνουμε πολύ χαλαρά στο γήπεδο χωρίς κανένα πάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται σε ένα ματς να παίζετε καλά και στο επόμενο όχι", είπε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:
"Είναι και η διαιτησία, αλλά πώς να βγούμε να φωνάξουμε όταν δίνουμε δικαιώματα. Κοιτάξτε στον καθρέπτη και δείτε αν είστε ευχαριστημένοι από αυτό που παίζουμε. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείτε να περάσετε μία φορά τα 20χρονα παιδιά του Ηρακλή. Δεν είναι δυνατόν σε όλο το ματς να έχετε κάνει μία φάση. Πάρτε τη βιντεοκασέτα του αγώνα και δείτε αν σας αρέσει αυτό το θέαμα. Είπαμε να παίζετε με πάθος και δεν το κάνατε. Πώς παίζετε έτσι; Φανήκατε αδιάφοροι".

Ο ΒΑΝ μάτζιος το άκουσε Κωστάκη??
ΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΗΗ Ο ΑΪΜΑΡ... ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.!!!!
Και ο φίλος μου ο ΝΙΚΟΛΑΣ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκουφ, κάποιοι εμπαθείς και κολλημένοι με τον σοφέρ (αναφέρομαι σε δημοσιογράφους προς αποφυγή παραξηγήσεων) τα χώνουν στον ΤΕΝ ΚΑΤΕ επειδή έβαλε αριστερό μπακ τον Σαριέγκι. Σωστά, γιατί δεν έβαλε τον ...ΖΟΝΕΦΕΛΝΤ που τον ζητούσε όπως η χήρα τον π...τσο και δεν του τον πήρε ο άχρηστος ο Κωστάκης επειδή οι Ολλανδοί ζητούσαν το μυθικό ποσό των 300.000 ευρώ; Ε; Λέω τώρα εγώ....
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ δεν φταίει ο προπονητής.!!!
Εγω ίσα ίσα πιστεύω πως ΕΠΙΤΗΔΕΣ έβαλε τον Σαριέγκι αριστερά σαν να τους έλεγε. Ρε Μαλακοξερόλες ο Σπυρόπουλος δεν παίζει με Πανιώνιο λόγω συμφωνίας , έχει και τιμωρία .... και ολα αυτά σας τα έχω πει απο τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ .... ΖΗΤΩΝΤΑΣ τον Ζόνεφελντ για να μπορώ να φτιάχνω ενδεκάδα αξιόλογη.... και ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ κυνήγησε τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.!!!!
Κατόπιν εντολής ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ Νίκι Λάουντα.!!!! ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.!!!!
Μην ξεχνάς και την ΚΟΙΝΗ!!! Δήλωση οδηγού , Τραπεζίτη.... περί αξιοποιήσεως όλου του έμψυχου δυναμικού.!!!

Τώρα έχουν αρχίσει με τον Ίβανσιτς και τον Μάτος.... θυμίσου με θα τους βάλει βασικούς..... ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.!!! Π.Χ. στο λυόμενο ή στο κύπελο με Α.Ε.Κ. Ή ακόμα και με Βιγιαρεάλ..... και θα λέει μέσα του... αυτούς δεν θέλατε?? ΟΡΙΣΤΕ έπαιξαν. Μην τον έχεις για Μαλ..α τον Σουριναμέζο.!!
Εξ' άλλου στον ΑΓΙΑΞ τον ... περιμένουν.
Εδω οι συντεχνίες των δημοσιογράφων έδιωξαν ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΙΒΙΤΣΑ ΟΣΙΜ (σαν μπεκρή),τον Τέν Κάτε θα αφήσουν??!!

stathis είπε...

Ηρεμια ρε παιδιά. Η ομάδα δεν έχει σταθερότητα φέτος σε τίποτα. Ουτε σε παίχτες ούτε σε προπονητή ούτε σε διοίκηση. Τώρα για τον τεν κάτε ακούω διάφορα και ίσωσ να μην κάνει αλλά ρε παιδιά δεν μπορεί να κοροιδευει 20 χρόνια την Ευρώπη ο Τεν Κάτε μην τρελαθούμε κιόλας. Καταντάει παρανοικό, εντάξει μπορεί να μην ταιριάζει στον Παναθηναικό αλλά όχι και παλτό. Γιατί όπωσ όλοι βρίζετε, δεν μπορεί στα 10 χρόνια να έχεισ αλλάξει 20 προπονητές και το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό με τίποτα, γιαυτό και δεν βρίζω πλέον τους προπονητές.
Θέλει μάχη με σώμα με σώμα από τη διοίκηση με τον Κόκκαλη. Αυτή είναι η αλήθεια. Και όσο για τισ διαφορές και τισ μαλακίες ας έχει ο Παναθηναικός την ευνοια του Γαυρου φέτος και θα σου έλεγα εγώ που θα ήμασταν εμείς και που αυτοί ας μην παίζουμε μπάλα. Τότε με τον Κυράστα που παίζαμε τι καταφέραμε, πέρυσι η αεκ που του έχωσε 4ερα τι κατάφερε? Τότε που η ομνάδα πηγαινε στους 8 και μας χάναμε εδώ το πρωτάθλημα από τον ανατολάκη το ξεχάσατε?

Ανώνυμος είπε...

Νίκο τα όσα λες με βρίσκουν για άλλη μια φορά απόλυτα σύμφωνη. Ναι βολεύει ότι φταίει ο Ολλανδός μόνο που ο Ολλανδός εκτός από Ολλανδός είναι και Σουριναμέζος και μια του κλέφτη βλέπε ΖΟΝΕΦΕΛΝΤ δυό του κλέφτη ΛΕΟΝΤΙΟΥ χαζός δεν είναι να κάθεται να τσακώνεται με τους διαιτητές......Ο Αίαντας να είναι καλά.......
Και κάνω τώρα εγώ την ερώτηση της πρώην ξανθιας.....ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΈΦΕΡΝΕ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ??????

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να βγαίνει προς τα έξω μία δυσφορία για τις κακές διαιτησίες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν προβληματίζονται για τις κάκιστες εμφανίσεις σε αρκετά από τα παιχνίδια του «τριφυλλιού». Κάθε άλλο...

Αν και ο Τεν Κάτε -επικοινωνιακά- φαίνεται πως έχει την στήριξη της διοίκησης, δεν είναι ψέμα ότι τελευταία οι...μετοχές του πέφτουν σταδιακά. Το σημερινό ρεπορτάζ, άλλωστε, που θέλει την διοίκηση του Παναθηναϊκού δυσαρεστημένη με την...απόδοση του Ολλανδού, αλλά και με τις κενές...διαβεβαιώσεις του ότι μετά τον Δεκέμβρη η ομάδα θα βρισκόταν σε πολύ καλό επίπεδο, δεν είναι τυχαίο.

Πράγματι, στην «πράσινη» διοίκηση σκέφτονται σοβαρά για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν με τον Τεν Κάτε και τη νέα χρονιά, ή όχι. Πέραν της ασταθέστατης πορείας του Παναθηναϊκού και ανεξάρτητα από τα όσα θα κάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει ένα...αγκάθι που ενοχλεί ιδιαίτερα την ΠΑΕ, καθώς είναι αγκάθι...πολυτελείας.

Ο λόγος, φυσικά, για τους Ίβανσιτς και Μάτος, οι οποίοι συνεχίζουν να...σκουπίζουν τον πάγκο, παρά την προσπάθεια πίεσης από Βγενόπουλο και Τζίγκερ, για να χρησιμοποιηθούν. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολλανδός δεν τους υπολογίζει, παρότι κόστισαν περίπου οχτώ εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Και οχτώ εκατομμύρια ευρώ για...σκούπισμα πάγκου, είναι πραγματικά πολλά λεφτά.

Αυτά τα πεταμένα λεφτά, λοιπόν, είναι και το μεγαλύτερο σφάλμα που χρεώνουν στον Τεν Κάτε οι διοικούντες του «τριφυλλιού». Φυσικά, οι αγορές των συμβολαίων τους έγιναν χωρίς τη γνώμη του Τεν Κάτε, ωστόσο στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι είναι ποδοσφαιριστές που αξίζουν χρόνο συμμετοχής, αν όχι θέση στη βασική ενδεκάδα.

Όπως και να έχει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του Παναθηναϊκού δεν αναμένονται πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Όταν, πάντως, έρθει η στιγμή για την απόφαση, είναι σίγουρο ότι στη ζυγαριά η μη χρησιμοποίηση των Μάτος και Ίβανσιτς, θα παίξει τον δικό της ρόλο...

Και εγώ τώρα ρωτάω. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ??!!!
Καταλάβατε τώρα πως λειτουργούν??
Βάλε τον Μάτος και τον Ιβανσιτς διότι τουςς έχουμε χρυσοπληρώσει.... και να θέλουμε να τους διώξουμε , πως θα πάρουμε λεφτά αν δεν παίζουν για να τους δούν άλλες ομάδες??!!!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΓΕ?? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ.!!!

Και ας απαντήσει κάποιος αν μπορεί.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ για να παίξει ο Μάτος? Και ποιός για να παίξει η Μαρίτσα??!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΟΛΛΑΝΔΕ ΠΑΙΤΕΡΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ...

Δεν ντρέπεστε όλοι ρε!
Τί λέτε για τον GAYρο;
Πώς να παίξει μια ομάδα χωρίς τα βασικά της στελέχη;
Πού είναι ο Γερμανάκος ?
Πού είναι ο Κάκκος ?
Πού είναι ο Χαραλαμπίδης ?
Που είναι ο Ζωγράφος ?
Που είναι ο Ψυχομάνης ?
Πού είναι ο Πουτσίνι; Αυτόν τον ήπιανε μάλλον.
Πώς να παίξει λοιπόν ο γαύρος Ευρωπαϊκό ματς με την 18η του Γαλλικού πρωταθλήματος χωρίς βασικά στελέχη;
Σήμερα συνετελέστει μια αδικία.
Έπαιζαν 11-11 με ουδέτερο διαιτητή και επόπτες .
Πώς να τα βγάλει πέρα ο γαύρος;
Πάει και η καρδιά του πρωταθλητή (ο διαιτητής είναι η καρδιά του) σήμερα.
Έμεινε μόνο το 3 ή αν θέλετε πήρανε 3.
Δίδαγμα πράγματι για όλους.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ;;;;;;;
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΩΣ ΒΟΥΤΑΓΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΝΑΛΤΑΚΙΑ;;;;;;;; KAI ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΑΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΠΑΙΚΤΗ;;;;;; OYTE ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΕΤΣΙ ;;;;;

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ…ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ΛΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠ@#@#@ΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ

ΣΟΥΤΙΕΝ - ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ : 1 - 3 (Και με πέναλτι .... λαστέξ!)
SEXXXXXXXXX ETIEN!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας, ειμαι η γαυρουλα και μολις τελειωσα......

Ετσι, γιατι μας τα πρηξαν τα γαυρακια, οι μετεωρολογοι, ειστε στο -14 και παπαριες!

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε ποια ειναι η ουσια?

αν επαιζε ο σωκρατιακος στο κοκκαλισταν χθες θα μετραγε το οφσαιντ, θα επαιρνε δυο πεναλτι (που σε ρε παπουτσεληηηη?) και το σκορ θα ηταν 3-0 υπερ του...αυτο γινεται καθε χρονο με τον ψευτοπρωταθλητη της απατεωνιας....την ντροπη του ελληνικου ποδοσφαιρου...συνεχιζω να επιμενω οτι πρεπει να κλεισουν τα συνορα για τους απατεωνες....

λενε οτι τα χασαν με το γρηγορο γκολ και επεσε η ψυχολογια τους...

ρε σουστ απο δω λαμογια, δλδ τι να πουμε εμεις....ετσι παιζουμε καθε κυριακη...και πολυ χειροτερα, οταν ξερεις οτι θα σε παει 80-20 η διατησια, θα σου κοψει οφσαιντ, θα ακυρωσει γκολ, δεν θα δωσει πεναλνταρες και και και...αυτοι διαλυονται με το παραμικρο...


ενταξει και μεις εχουμε τα χαλια μας αλλα δεν επιρεπω σε κανενα γαυρο να βγαλει αχνα...που να βγαλουν ετσι που μπουκωθηκαν....

Δεν πρεπει να σκυβουμε αλλο το κεφαλι...αποδειχθηκε για αλλη μια φορα η απατη τους....

Ανώνυμος είπε...

Σκεθφείτε ότι απορρίψαμε τον Περραίν της Σαιντ Ετιεν για να πάρουμε τον Παϊτέρη! Έβλεπα χθες την ομάδα με τα 18χρονα και πικραινόμουν.

Καταλάβετέ το η βασική, κύρια και ουσιαστική ευθύνη είναι του Παϊτέρη και αυτών πυ τον κρατούν σε αυτή τη θέση.

Δεν είναι δυνατόν, σε κανένα ομαδικό άθλημα, οχτώ μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας να μην έχει διαμορφωθεί ένας σταθερός κορμόςτης ομάδας, ο προπονητής να μην έχει αξιολογήσει ψυχοσωματικά όλους τους παίκτες και σε κάθε αγωνιστική να ρίχνει τα χαρτιά για να σχηματοποιηθεί η ενδεκάδα αλλά και οι παγκίτες.

Σπάνια ο Παϊτέρης έχει αποδειχθεί έτοιμος για κάθε αγώνα, αλλά και για τις αλλαγές. Εάν δε του βγει ο όποιος αρχικός σχειασμός, κάθεται σαν ηλίθιος και παρακολουθεί την αποτυχία του αδυνατώντας να παρέμβει για να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων.

Εάν είχαμε σοβαρή διοίκηση ο τεντόπανος θα είχε διωχθεί πυξ λαξ από τον Οκτώβριο. Και ρωτώ τους πολυμετοχικούς (ρητορική ερώτηση), εάν στην επιχείρησή τους, ένας ακριβοπληρωμένος μάνατζερ είχε αυτά τα αποτελέσματα, πόση πίστωση χρόνου θα του είχα δώσει. Λέγοντας αποτελέσματα, δεν εννοώ μόνο τα σκορ και τη βαθμολογική θέση, αλλά και την αξιοποίηση του υλικού και την εμφάνιση της ομάδας σε παιχνίδια, κρίσιμα μεν, αλλά χαμηλού βαθμού επικινδυνότητας.

Όπως έγιναν τώρα τα πράγματα πρέπει να ευγνωμονούμε την "διοίκηση" της ΑΕΚ που αδυνατώντας να ενισχύσει το ρόστερ της, στέλνει την ομάδα γυμνή στα πλέί οφφς με κάτι εικσάρηδες με ψήγματα ταλέντου, αλλά και τον ΠΑΟΚ που ευτυχώς ο σχεδιασμός του τελειώνει με τη λήξη του κανονικού πρωταθλήματος και είναι βέβαιο ότι θα ξεφουσκώσει μετά.

Στην ερώτηση "σε ποιού τη θέση να έπαιζε ο Μάτος" θα απαντ'ήσω στην θέση που έπαιζε ο αργός και άμπαλλός Τζιώλης στον πρώτο γύρο. Στη δε αντίστοιχη για τον Ιβ, στην αριστερή πλευρά όταν ο Σπυρόπουλος, δεν μπορεί για ειδικούς λόγους (ντεφορμάρισμα, καλός δεξιός επιθετικός κλπ) να ανέβει και η ομάδα μπατάρει στα δεξιά και γίνεται ατυχώς προβλέψιμη και για κόουτς των τοπικών πρωραθλημάτων.

Από την άλλη βέβαια έχει γίνει ρουτίνα η επιθετική στάση του Παϊτέρη προς τους παίκτες τους, όταν δεν του βγαίνουν τα πλάνα.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αποκλειστικός και μόνος υπέυθυνος μιάς κακής εμφάνισης είναι πάντοτε ο προπονητής ο οποίος,
- είτε δεν έκρινε καλά τον αγώνα,
- είτε δεν μελέτησε τον αντίπαλο ως ώφειλε,
-είτε αγνοεί τα χαρακτηριστικά των παικτων του
- είτε αφήνει τις εμμονές του να επιβληθούν της λογικής στη διαχείριση του υλικού του.

Κανένας μα κανένας αθλητής δεν μπαίνει στον αγώνα με τη λογική ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αποδώσω, όσο πρέπει γιατ΄λι δεν μ αρέσει η φάτσα του αντιπάλου ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή (πλην ειδικών περιπτώσεων) και όσο αυτός είναι ανίκανος τότε..............

Δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς είχατε εμπειρία πρωταθλητισμού στη ζωή σας σε ομαδικό άθλημα, διότι σίγουρα με καταλαβαίνετε.

Ανώνυμος είπε...

greg.... δεν τα λες καλά για Μάτος.!! Ο Τζιόλης έπαιξε 4-6 παιχνίδια ολα κι όλα .... και κράζαμε όλοι μας ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ.!!! Οπότε ο Μάτος άντε να έπαιζε σε αυτά τα παιχνίδια.!!! Οσο για την Μαρίτσα , άστο.... δεν κάνει φίλε για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.... ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.!!! Για τον σημερινό ναι σε κάποια παιχνίδια ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ.!

Για τον Τεν Κάτε τα είπαμε..... το καλοκαίρι θα κριθεί.!! Και μάλιστα θα υπάρξει μεγάλη συζήτηση διότι έχουν αρχίσει και παίχτες να ...ΝΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ.!!! Εκτός και τους διώξουν και πάρουν άλλους δικούς του.!!

Δεν έγραψες κάτι για την..... ΘΡΗΝΟΥΛΑ.....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκούφε άποψη σου για Μάτος και Ιβ, εγώ πιστεύω ότι η χρησιμοποίησή τους θα μας ελίχε προσφέρει 6 τουλάχιστον βαθμούς έστω από Εργοτέλη και Ηρακλή.

Για τη θρηνούλα τα είχα πει, ότι μετα τον Γενάρη θα αποδειχθεί πως ο βασιληάς καρνάβαλος είναι γυμνός και διερωτόμουν εάν θα είμασταν έτοιμοι. Θυμάσαι;; Λοιπόν αυτοί είναι ένα τίποτε, αλλά εμείς ας είναι καλά ο Παϊτέρης 14 βαθνούς πίσω. Ας τον χαιρόμαστε.

Θυμάσαι που έλεγα για Ντιόγκο κια Ντούντου που πολλοί θεωρούσατε παίκτουρες;;; Είναι παικτάκια όχι τίποτε το ιδιαίτερο και θα αποδειχθεί περίτρανα του χρόνου.

Η ηδονή ήταν μεγάλη μα πολύ μεγάλη, ειδικά στο τρίτο τεμάχιο που έπνιξε ο κηπουρός. Πάλι όμως το πεμαλτάκι τους το πέτσινο το πήραν. Αν το πίστευαν οι Στεφανουά θα τους είχαν ρίξει τα 7 της Ιταλίας και θα είχαν γίνει παγκόσμια ρεζίλι. Ας είναι και το 3-1 είναι καλό.

Αχ ας είμασταν έστω 9 βαθμούς πίσω και ας είχαμε προπονητή.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Greg ... Μην πέφτεις κι εσύ στην «λούμπα»..... Αν έπαιζαν αυτοί θα κερδίζαμε ή αν έπαιζαν οι άλλοι θα κερδίζαμε ή θα χάναμε. Ξέρουμε όσοι το έχουμε κλωτσήσει το ρημάδι ... πως άλλοι είναι οι παράγοντες ... (π.χ. ο ΒΑΝ μάτζιος το είπε ... Διαλέγω παιχνίδια)!!! Κάτι που κάνουν κι άλλοι.... Και φυσικά ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει κάτι όταν έχουν ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 3-4 παίχτες και άντε και 2-3 βεντέτες ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.!!! Αυτό το φαινόμενο το θυμάσαι σχεδόν πάντα το κουβαλάει η ομάδα εδώ και 30 χρόνια.... και ιδίως μετά από πορείες στην Ευρώπη.!!!
Εξ’ άλλου υπάρχουν και μερικοί που..... Φυλάνε τα πόδια τους.!!!

Ζήτησε σέντερ φόρ .... Ξέρεις γιατί? Για να απαλλαγεί από τον Μάτζιο!!! ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ??? Ζήτησε αριστερό μπάκ – χάφ , για να έχει κάποιον πίσω από τον Σπυρόπουλο, του πήραν??? Ζήτησε αριστεροπόδαρο χάφ....ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ τι του πήραν???? Τον Γιακούμπ.... και τον Ντέϊβιντ που είχε να παίξει 2 μήνες.!!!!

Με τον Τεν Κάτε η Ιστορία είναι ΜΕΓΑΛΗ... Έχει πολύ ουρά και παρασκήνιο. Κοινή ανακοίνωση οδηγού-τραπεζίτη, δήλωση Αντωνίου ... ΜΙΑ άντε ίσως και δύο μεταγραφές....!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!! Εσύ τι θα έκανες??

ΤΡΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΓΕΝΑΡΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΑΝΙΑ.!!!

Σε δημοσίευμα διάβασα.... «δώσανε στον Κάτε , μια μερίδα μπάμιες, τρία καρότα, και δυό ελιές και του είπανε {τώρα φτιάξε μας στιφάδο}.!!! Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.!!! Γι αυτό και το rotation.... η απελπισμένη δηλαδή προσπάθεια του ανθρώπου , αφ’ ενός να έχει ευχαριστημένες τις.... δεκαπέντε διοικητικές φωνές που ακούγονται (βάλε αυτόν , βάλε τον άλλο) , και αφετέρου να κρατήσει και μια ισορροπία σε αυτό το ρόστερ..... ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ.!!! Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε 25 + ΠΑΙΚΤΕΣ οι περισσότεροι των οποίων (πλην καμιάς οκτάδας)...μετριότητες.

Τώρα έχουνε προσλάβει 6-7 σκαουτερ !!! Καλά είναι αυτά... ταλέντα θα εντοπίζονται... αλλά ο Ολιβέϊρα , ο Κρέσπο, ο Παλάσιο, ο Άλεξ, ο Ντ’ αλεσάντρο, ο Νιλμάρ, και τόσοι άλλοι.... Πρέπει να τους εγκρίνουν ή να τους δουν σκάουτερ??!!!
Πάει να βρει μια ισορροπία και να φτιάξει έναν κορμό 7-8 βασικών... αρχίζουν οι κοπροφυλλάδες και τα μμε.... Δεν παίζει αυτός δεν παίζει ο άλλος , κάνα δύο θέλουν να φύγουν , θέλει να παίζει.... κλπ. Βγαίνουν και οι ΑΣΧΕΤΟΙ.... ιδιοκτήτες.... (με παρότρυνση Αντωνίου) π.χ. τι συμβαίνει Κωστάκη?? Μα εδώ του πήραμε το καλοκαίρι 8 παίκτες και χρησιμοποιεί 1-2 και άλλους δύο με το ζόρι και αλλαγή....πώς να στρώσει η ομάδα??? Και βγήκαν οι μέτοχοι του 61 % και έκαναν ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.... Να χρησιμοποιηθεί όλο το υλικό.!!!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ.!!! Και αν είναι να φύγει ο προπονητής όπως λες... ποιος θα έρθει??? Αν είναι να σου φέρουν κανα Μπάκε ή Πεσέϊρο... θα σου αρέσει???
Αν είναι όμως να σου φέρουν έναν ΧΙΤΙΝΓΚ ή ΑΒΟΚΑΝΤ ή...... Τότε ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ αλλιώς ας κρατήσουν τον Κάτε.!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο πρασινοσκουφη, η αναλυση σου με καλυπτει πληρως και λεει μεγαλες αληθειες....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΤΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!ΣΤΟ 1 ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκούφε διαφωνώ. Εδώ συμβαίνουν δύο τινά. Είτε ο Παϊτέρης είναι άσχετος είτε μας δουλεύει κανονικά.

Τον Σεπτέμβριο μας έλεγε ότι το ρόστερ είναι πλήρες. Ναι ή όχι;

Χρησιμοποιεί παίκτες δυό ή τρεις αγωνιστικές σερί και μετά τους εξαφανίζει για 1 - 1,5 μήνα και τους επανεμφανίζει στη συνέχεια σε κρίσιμα παιχνίδια. ναι ή όχι;

Σε κάθε αποτυχημένο αγώνα, από δικό του κακό σχεδιασμό, κατηγορεί τους παίκτες. Ναι ή όχι;

Σε πόσα παιχνίδια είναι κοινά διαπιστωμέο ότι κάνει κακό σχειασμό; Πόσες φορές έχουμε όλοι διαπιστώσει ότι δεν περιλαμβάνει στην αποστολή παίκτες οι οποίοι στη συνέχεια και στη ροή του αγώνα κρίνονται απαραίτητοι;

Σε πόσα παιχνίδια έχει κάνει coaching στη διάρκεια του αγώνα σε 2 σε 3 ; όχι σε περισσότερα.

Λες ότι παίκτες φυλάν τα πόδια τους. Λοιπόν ας τους στείλει εξέδρα. Το έχε κάνει; Και δεν φαντάζομαι να εννοείς τον Μάτος και τον Ιβ. Διότι ο Ιβ έμένα και με βάση το χρόνο συμμετοχής είναι από τους καλύτερους πάικτες εφέτος. Το τονίζω με βάση το χρόνο συμμετοχής. Έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από άλλους μόνιμους στην ενδεκάδα σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής. Για τον Μάτος δεν μπορώ να πω τίποτε διότι χρησμοποιήθηκε ελάχιστα και η θέση του χρειάζεταιπερισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι για να κριθεί.

Ναι δεν έχουμε το ρόστερ που ονειρευόμαστε, αλλά ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ το καλύτερο του πρωταθλήματος. Αλλά χρειάζεται ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και αυτό είναι το πρόβλημά μας εφέτος.

Η μόνη θέση που υστερούμε απελπιστικά είναι αυτή του σέντερ φορ και του σέντερ μπακ, συμφωνώ. Εκεί με άριστα το δέκα είμαστε στο - 10. Στις άλλες θέσεις όμως σε σύνολο και σε σχέση με τον ανταγωνισμο είμαστε πολύ μα πολύ καλύτεροι.

Ας συνειδητοποιήσουμε γιατί είμαστε 14 βαθμούς πίσω από το θρήνο. 6 χαμένοι βαθμοί από τον Εργοτέλη, 4 από τον Ηρακλή, 3 από το ΑΕΚάκι (δεν λέω 5) 2 από τον γαύρο κλπ κλπ.

Εάν ο τεντόπανος ήταν απλά σοβαρός (όχι προπονητής) σοβαρός σαν άτομο, είτε θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί είτε να ειχαμε αυτούς τους βαθμούς.

Με μιά απλή διαείριση αυτυού του υλικού, επιπέδου Μουνιόθ ή Σάντος θα είμασταν τουλάχιστον 5 βαθμούς μπορστά στο τέλος του πρωταθλήματος.

Διότι όποιος ξέρει λίγη μπαλλίτσα θα έβλεπε το ξεφούσκωμα του θρήνου.

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Στο ποιός να έρθει θα σου πω,

- Περραίν
- Μουνιόθ
- Ζιρές
- Κετσπάγια
- Αλλοφς
- ο προπέρσινος πρωταθλητής Αργεντικής που πρότεινε ο Ρότσα (μου διαφεύγει το όνομά του)

Ή όποιος άλλος με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά,

- να έχει κάνει πρωταθλητισμό έστω και σε μικρότερο πρωτάθλημα
- να μην είναι πάνω από 50
- να μην είναι looser, όπως όλοι όσοι πέρασαν (ακόμη και οι μασσέρ)από τον πάγκο του θρήνου της Ισπανίας Μπαρτσελόνα.
- να μη είναι κομπλεξικός με τους πάικτες.
- να έχει κατά προτίμηση Πανεπιστημιακό πτυχείο (Μουνιόθ ντοκτορά νομικής!!!)

Όχι όμως ένας κομπλεξικός μειονοτικός, αμόρφωτος και μόνιμος βοηθός.

Ανώνυμος είπε...

Τον Μουνιοθ ποιος τον εδιωξε?

Ανώνυμος είπε...

Η... εκτόξευση του μπάτζετ που έγινε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό με το άνοιγμα της ΠΑΕ ανέβασε τον «πράσινο» πήχη ψηλά αλλά το -14 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό προκαλεί... απορίες. Όπως αυτή που διατύπωσε ο εκ των μεγαλομετόχων του «τριφυλλιού», Παύλος Γιαννακόπουλος στον αντιπρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Αντωνιάδη στην σημερινή σύσκεψη στην Γ.Γ.Α. «Δεν επιτρέπεται να έχουμε βάλει 60εκ. ευρώ και να είμαστε 14 βαθμούς πίσω» τα λόγια του Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε... ντου και στον Γιάννη Ιωαννίδη! Σοκ με Βύντρα που έπαθε θλάση και κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει την Βιγιαρεάλ! Ξεκουράζει Ζιλμπέρτο ο Τεν Κάτε.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πριν αποχωρήσει εκνευρισμένος, μιας και ήταν ο μοναδικός πρόεδρος που έδωσε το παρών, ζήτησε από τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη να σέβεται τον Παναθηναϊκό, ρίχνοντας και... μπηχτές για το θέμα του γηπέδου. «Ο μεγάλος Παναθηναϊκός έχει 100 χρόνια ιστορία και πρέπει να τον σέβεστε ιστορικά και συνταγματικά. Και συνταγματικά το επαναλαμβάνω» είπε χαρακτηριστικά με τον Ιωαννίδη να απαντά: «Συμφωνούμε πρόεδρε».

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??? ΟΧΙ?? ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ Κόκκαλη τα έλεγε ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ.!!!

Πάμε και στον φίλο greg .... δεν συμφωνούμε , δεν διαφωνούμε , απλώς τα βλέπουμε ορισμένα από διαφορετική αφετηρία.!! Ο ΜΟΥΝΙΟΘ έφυγε? Είχε ζητήσει ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ?? Του πήραν?? ΟΧΙ.....!! Και τι έκαναν ? Τον ΕΔΙΩΞΑΝ.!!!
Σου λένε... αυτός είναι ικανός να μας ζητήσει και τον ΜΕΣΙ.!!!!!

Ο Τεν Κάτε ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ Αντωνίου.. Μην το ξεχνάς.!!! Και φυσικά ξέρεις πως και εγώ ήθελα το καλοκαίρι Μπάγιεβιτς.... αλλά αφού δεν ήθελε να έρθει , νομίζω πως επέλεξε μεταξύ των 4 τον καταλληλότερο.!!! Οι άλλοι 3 που δουλεύουν τώρα greg ???!!! Γράφεις κι άλλα ονόματα... ΣΥΜΦΩΝΩ κι εγώ .... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ???
ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ... ΚΩΣΤΑΚΗΣ???!!!

Ο Κάτε... έφυγε από Τσέλσι , δεν περίμενε να έχει τέτοια πρόταση από εμάς.!!! Σίγουρα ήθελε να περιμένει κι άλλο χρόνο να πάει κάπου αλλού.!! Τον έπεισαν προφανώς με το χρήμα.... Και τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.!!! ΕΝΕΔΩΣΕ.... Είπε στον Αντωνίου εντάξει προχώρα εσύ στην ενίσχυση της ομάδας , διότι εγώ δεν γνωρίζω τίποτε... και όταν βρίσκεσαι κοντά σε μεταγραφή με ρωτάς κι εμένα.!!! Του πήραν παίχτες που δεν ήξερε ΚΑΘΟΛΟΥ..(Κλέϊτον, Λάζαρο, Τζόρβα, Μάντζιο, Πετρό, Μούν, Γκάμπριελ, Σόουζα (αυτούς τους έβλεπε από το YOU TUBE....!!!! Και ήξερε μόνον τον ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ... Άντε και τον Ρουκάβινα.!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ... Πως δεν ήρθε από την αρχή ζεστός , ζεστός στην ομάδα .... άρχισε λοιπόν την προετοιμασία ... μέσα σε 35 μέρες τι να προλάβεις να δείς στα φιλικά και με τέτοιες ομάδες ..... και προσπάθησε να καταλάβει ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΓΙΟΛ ή ο ΛΑΜΠΑΡΝΤ... Κτυπάνε το τόπι με την μία και με ανάλογα φάλτσα την στέλνουν εκεί που πρέπει και ο Γκούμας , Βύντρα, Καραγκούνης, Σαριέγκι και λοιποί συγγενείς την δίνουν με το .... ΜΙΤΟ.!!!!

Έφτασε ο Δεκέμβρης ..... Του είχαν πει πως θα έχεις έναν αριστερό μέσο (Λεοντίου)... κατάλαβε πως του είπαν ψέματα... και ζήτησε ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.!!! Και ο Κωστάκης ζήτησε τα ανάλογα.. μπικικίνια .. Διότι αυτοί οι τρείς είχαν κόστος... Από 5 – 15 εκ. €.!!! Μόλις το έμαθε το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ... Πρώτος και καλλίτερος... παρά λίγο να του στραβωκάτσει το παϊδάκι στο ... λαιμό.!!!!! Τι να κάνει ο .... μπούλης.... Φώναξε τον τραπεζίτη..... έλα Αντρέα μου , σε θέλω κάτι. Συναντήθηκαν... τι είναι Γιαννάκη? Να ο προπονητής ζητάει 3 παίκτες και ο Αντωνίου μου είπε κοστίζουν 15 εκ. € !! Ε ΚΑΙ ?? ΤΙ Ε ΚΑΙ.... 15 ?? Τώρα τον Γενάρη που δεν κυκλοφορούν παικταράδες αλλά ΠΑΛΤΑ για το κρύο?? Δώσαμε , Αντρέα μου κοντά 60 εκ.€ αν είναι κάθε μεταγραφική περίοδο να δίνουμε από 15 εως 40 εκ.€ θα το κλείσουμε το μαγαζί.!!!

Εντάξει βρε Γιαννάκη μου , αλλά τι να κάνουμε? Ο Αντωνίου τι λέει? ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...... και αυτός χρησιμοποιεί τους 9 περσινούς.!!!! Τους άλλους πότε θα τους δούμε?? Εσυ έφερες τον Κλεϊτον... γιατί?? πότε θα παίξει?? Σαν να έχεις δίκιο Γιαννάκη , αλλά τι θα κάνουμε?? ΚΟΙΤΑ ΑΝΤΡΕΑ ΜΟΥ.... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 61 %.... αν λοιπόν συντάξουμε μια ανακοίνωση κατά τέτοιο τρόπο που εμέσως πλήν σαφώς.... Να του κάνουμε γνωστό πως πρέπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ να παίζουν.... Και όχι ότι γουστάρει αυτός, τότε θα είμαστε καλυμμένοι και εμείς αλλά και ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ.... ΕΞ’ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ???!!! Εντάξει Γιάννη... δεκτό, αλλά έχουμε ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.!!! ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ.!!! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ?? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ.!!!

Έλα βρε Αντρέα μου.... Αυτός έχει μπλέξει το ΜΠΑΣΚΕΤ με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .... Δεν μπορεί να ξεχωρίσει το Γάλα από τον Ασβέστη..... πάλι για ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ θα μας «μανουριάσει» και πάλι τις φιλοσοφίες της αντιπολίτευσης.!!! Εξ’ άλλου εμείς είμαστε οι ΙΣΧΥΡΟΙ.!!! Θα πάμε να πληρώσουμε τέτοιους καιρούς..... 10 εκ. € ?
Στο κάτω κάτω μέσα στο C.L είμαστε, στο κύπελλο επίσης.... Αν πάρουμε και την δεύτερη θέση , θα την βρούμε την άκρη με τους υπόλοιπους.!!!! {ΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ που αναφέρω στην αρχή.!!!!}

Και από εδώ αρχίζει η ... ΠΟΝΗΡΙΑ του Κάτε.!!! ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ?? ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΔΙΣΩ….!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.!!!! Να φύγω?? Γιατί ?? Πληρώστε μου όλα τα λεφτά και φεύγω ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΪ.!!!
Κατάλαβε που έχει μπλέξει ο άνθρωπος..... Και νομίζω έχει απογοητευθεί.!!!

Μπορεί να το θεωρήσετε και σενάριο... Φώσκολου.... Αλλά σκεφτείτε το ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι παίζετε πίσω από τον ΠΡΟΒΟΛΕΑ.!!!!

Υπάρχει βέβαια και το ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ της διαιτησίας.!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ??
ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ .... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ πόσους ή ποιόν αγώνα εφέτος.... Έχει αδικηθεί η Α.Ε.Κ.!!!! Πότε διαμαρτυρήθηκε έστω και μία φορά.!!!! ΝΟΜΙΖΩ.... ΚΑΜΙΑ.!!! ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ??? ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ..... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ play offs (ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ και αποκλειστικότητα ΜΠΟΥΛΗ).!!!

Φίλε greg.... Ας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Και όλα θα κριθούν τον ΜΑΪΟ.!!!! Τώρα δεν αλλάζει τίποτα και δεν μπορεί να αλλάξει.!!!!!

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..... Στην παγωμένη Ρωσία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Άλεξ. Ο επιθετικός της Ιντερνασιονάλ, ένας εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων του Παναθηναϊκού την περίοδο του Ιανουαρίου, προβάλλεται ως μια ανάσα από την Σπαρτάκ Μόσχας! Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να «κλείσει» και τυπικά το θέμα.

Θυμίζουμε πως στις διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους», οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομάδας είχαν ζητήσει 5εκατ. ευρώ για να πουλήσουν τα δικαιώματα του παίκτη. Ποσό που κρίθηκε υπερβολικό και η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Οι ιδιοκτήτες των Ρώσων, όμως, έβαλαν το χέρι στη τσέπη και κάλυψαν τις απαιτήσεις της ομάδας του. Πάντως, όπως ειπώθηκε από τους Βραζιλιάνους, αν τελικά η πώληση δεν ολοκληρωθεί, τότε θα εξετάσουν άλλες προτάσεις από Ιταλία και Ισπανία.

Είπες τίποτα??? Γι αυτό ΑΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ.....!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

AUTOI RE OI PROPONITES POU ERXONTE EDO MAS NOMIZOUN MAO MAO.STA PAIXNIDIA TOU CL PX O TEN KATE AKOMH KAI 5-3-2 EPAIXE ALLA ANASTASIADI KAI PHRE APOTELESMA KAI MPRABO TOU.STA PAIXNIDIA TOU EDO PROTATHLIMATOS EXOUME ALLA GOUSTA XEKINAME ME 4-5-1 GIA ENA HMHXRONO...RIXNOUME KAI KAMPOSO UPNO KAI STO DEUTERO HMIXRONO KANOUME KAMMIA ALLAGH KAI VAZOUME KAI KANA GOL.MONO NA MHN MAS BALOUN OI ALLOI PROTA KAI TREXOUME XEIROTERA.TRAVAME KAI KAMIA KOULH ALLAGH THESEON(TO GALINOVITS CENTER FOR DEN EXOUME DEI AKOMH),KAIDE VARGIESE H PITSIRIKADA THA LEEI MAGAS O TEN KATE.
H PITSIRIKOI OMOS OUTE GORSKI ,OUTE GMOX,OUTE BEGSTON,OUTE KAN OSIM DEN EXOUN DEI MHN PAO KAI SE PALIOTEROUS(TI LEO TA 12 XRONA OUTE KURASTA DEN PROLAVANE).
TO AUTO ISXUEI KAI GIA ALLOUS XENOUS PROPONITARADES ...TA EIDAME STO PAGKRITIO XTES ME JORGEVITS APO DEXIA...DEN ESTRIVE ME TIPOTE,KAI STHN TOURKIA ME GALETI ARISTERA...TO IDIO.
MAS PERNANE GIA MAO MAO