Ιανουαρίου 29, 2009

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ?



Απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Συμβαινουν τοσα πολλα που προβληματιζομαι πιο θεμα να πιασω.
Τις μεταγγραφες ? Το γηπεδο? Τη θεση μας στη βαθμολογια? Τον πιο ξεκουραστο περιπατο του αιωνιου αντιπαλου μας? Το θεμα της ιδιοκτησιας και ποιος κανει κουμαντο? Τον προπονητη? Τον.... Manager Αντωνιου? Τους παικτες? Το κλιμα της ομαδας? Και το σπουδαιοτερο, τις προοπτικες?

Αυτα τα θεματα καινε φιλοι μου και απο οπου και να τα πιασεις το εγκαυμα δεν το γλυτωνεις. Τυπικα θα επρεπε να περιμενω μεχρι τις 2/2 οταν ολοκληρωθουν οι μεταγγραφες μια και που αυτη τη στιγμη ειναι αυτες που κεντριζουν το ενδιαφερον μας αφου ολα τα αλλα πλην του Champions' League εχουν χαθει. Αλλα και εδω μεχρι στιγμης εκτος απροοπτου, τζιφος. Παρηλασαν αρκετα ονοματα μεχρι που ζαλιστηκαμε, μας υποσχεθηκαν σχεδον τα παντα οπως και το καλοκαιρι, ετρεξαν τα λαγωνικα μας εδωθε και κειθε, μα αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ.Θα μου πειτε μηδεν απο μηδεν παλι μηδεν. Σωστα ειμαστε παλι στο μηδεν.

Χρηματα μπηκαν στο ταμειο της ομαδας, τα διαρκειας εκαναν ρεκορ, ο κοσμος που διψαει για 13 χρονια γεμισε τα γηπεδα παρα το μετριοτατο θεαμα και τις υποτιμητικες ηττες απο θεωρητικα πιο αδυνατες ομαδες στην εδρα μας, η απροσμενη προκριση μας στην Ευρωπη ηταν "χρηματικο" δωρο Θεου. Οι υποσχεσεις ομως εμειναν υποσχεσεις. Η πορτα που μας ερριξαν απαξαπαντες, παικτες και ομαδες και το καλοκαιρι αλλα και τωρα, θα μεινει σαν κολαφος στο ιστορικο ονομα του Παναθηναικου, η ανικανοτης ελαμψε σε ολο της το μεγαλειο και η σφικτη τσεπη δεν ανοιξε με τιποτα αν και κατα τη γνωμη μου 2-3 παικτες αξιζαν να ξηλωθεις οπως οι Νιλμαρ, Παλατσιο και Ολιβαρες, εκτος αν υπηρχε προβλημα τραυματισμων. Καταληξαμε παλι χωρις μεταγγραφη κεντρικου αμυντικου, χωρις το χαφ κλειδι και χωρις το φορ που βλεπει δικτυα.

Απο την αλλη ο Τεν Κατε θα κατσει πισω απο το αιτημα του για παικτες που δεν του πηραν και δεν θα στηθει γι'αυτο στο τοιχο απο τους οπαδους. Πρεπει ομως να δωσει και αυτος απαντησεις για την εικονα της ομαδας στο πρωταθλημα (η απροσμενη καλη πορεια στην Ευρωπη ειναι μονο ενα αλλοθι), πρεπει να εξηγησει γιατι απο το Γεναρη ειμαστε 12 βαθμους πισω απο τον Ολυμπιακο των 4 πολυ καλων παικτων, γιατι κανει ανεξηγητες αλλαγες, γιατι δεν μπορει να διαχειρισθει ενα παιγνιδι που παει στραβα, γιατι εχει κολημμα με ορισμενους παικτες, γιατι επιμενει στο ανουσιο, αχαρο και εξοντωτικο για τον εκαστοτε φορ 3-5-1 και τις παραλλαγες του, οταν με το 4-4-2 η ομαδα ειχε καλυτερη αποδοση και αποτελεσματα, γιατι εκθετει τους παικτες στις στραβες και δεν παιρνει το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει, γιατι ξεσπαει και τα ριχνει στους παικτες χανοντας ετσι το σεβασμο τους. Ο προπονητης πρεπει να ειναι παιδαγωγος χαρακτηρων, ηγετης στα δυσκολα και δασκαλος στο γηπεδο. Με ολο το συμπαθειο αλλα νομιζω οτι δεν εχει τιποτα απο αυτα.

Οπως πανε τα πραγματα ελπιζουμε μονο στην β' θεση, στην Ευρωπη και στο Κυπελλο. Τρεις επιτυχιες εδω θα καλμαρουν το πονο ψυχης των φιλαθλων και παρα τη υπερμετρη προσμονη και προσδοκια που καλλιεργηθηκαν για μεγαλους στοχους, τρια θετικα αποτελεσματα θα ενεργησουν σαν καταπραυντικο και θα κλεισουν τη χρονια τουλαχιστον με αξιοπρεπεια. Η αξιοπρεπεια ομως του Παναθηναικου πρεπει να μετριεται με πρωταθληματα και με σταθεροποιηση στη πρωτη θεση. Πρεπει να ανακτησει παλι τα πρωτεια απο τον αιωνιο αντιπαλο του χωρις καθυστερηση και με επιδεξιες και αποφασιστικες κινησεις. Ειδαλλως πολυ φοβαμαι οτι οι φιλαθλοι μας θα αντιδρασουν ποικιλοτροπως και αυτο θα ηταν κριμα για ολους. Η κοροιδια ομως και η σταχτη στα ματια μας πρεπει να σταματησει. Ας αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους και αν δεν μπορουν, να αποχωρησουν αφηνοντας τα γκεμια σε αυτους που μπορουν. Ειναι φανερο και το ειχα επισημανει τον Μαιο οτι ο Βαρδινογιαννης παγιδευσε τους υπολοιπους αφου τους αιφνιδιασε με τη πονηρη προσφορα του αλλα χωρις πολλα δικαιωματα επι της ουσιας. Οι φιλαθλοι ομως δεν ενδιαφερονται για τα παιγνιδια των μετοχων και αισθανονται στα ορια τους απο τον ξεπεσμο της αλλοτε κραταιας ομαδας. Επομενως η επαναφορα του Παναθηναικου σε επιπεδα πρωταθλητισμου με καθε τροπο και γρηγορα , ειναι το ηρεμιστικο των φιλαθλων.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exo san filathlos thlivome otan vlepo na theopiounte atoma san ton gianakopoulo kai na ton parakalane na analavei ton pao apo pou na arxiso tin fasistiki efimerida prasini pou mou thimizei nazistiki efimerida germanias pou na zitaei aima evraion(olympiakon) me ton gnosto gio eglimatia(ekviasmous,apopeires dolofonias,paranoma stiximata,plastografies gia strato) ti na po gia tin epixirisi monopolio ton farmakon ti gnosti ipothesi me ta farmaka tou aids pou den ta eferne..alla pano apo ola to xrima ?ti sas kanei na nomizete oti den tha kanei kai to idio me auti tin periptosi sto paidosfairo? oloi eimaste episis theates stous traboukismous pou kanei sta gipeda basket kai siberiferete san sxizofrenis.. kai telos ti tha gine otan tha ferei to gnosto se olous gipediko strato(xouliganiko-mafioziko) stis exedres tou podosfairou?

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ έτσι είναι , ούτε κουράγιο να γράψουμε δεν έχουμε. Ομως ΑΞΙΖΕΙ να διαβάσετε όλοι σας τι είπε το "Ε Λ Α Φ Ι" απαντάει αυτός Κυριάκο.

Ο Κώστας Ελευθεράκης μίλησε στον Arrena 89,2 αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να έρθουν καλύτερες ημέρες. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" είπε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Ελευθεράκης μίλησε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: "Ξεκινήσαμε τον Ιούνιο όπου είχαμε μια αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Με αξιόλογους επιχειρηματίες που ανήκουν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και με βασικό σκοπό να ενώσουν τις οικονομικές τους δυνάμεις, ώστε να επικρατήσει μια ηρεμία για το καλό του συλλόγου.
Υπήρχε όμως πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Προσελήφθησαν άτομα στο τεχνικό επιτελείο και μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, έπρεπε να γίνει προγραμματισμός για να έρθει ένας άνεμος αισιοδοξίας που χρειάζεται υπομονή και χρόνο.
Το θέμα είναι ποιος κάνει κουμάντο; Ποιος είναι το αφεντικό; Ο πρόεδρος, ο τεχνικός σύμβουλος, ο προπονητής; Ο καθένας λέει το δικό του κι έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Τελικά ποιος παίρνει τις αποφάσεις; Εκεί είναι το μπέρδεμα!
Ακόμα και στο θέμα του γηπέδου, ενός πόθου για όλους τους Παναθηναϊκούς. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, καθώς έχει τους κατάλληλους ανθρώπους".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: "Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια σύγχυση. Επειδή έκανε μερικά καλά αποτελέσματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει κάτι. Η καταξίωση έρχεται μέσα από τη διάρκεια. Εμένα με ενδιαφέρει η συνέχεια. Δεν βλέπω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να χτυπήσει αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι ότι εκεί κάνει κουμάντο ένας άνθρωπος, ο Σωκράτης Κόκκαλης όπως γίνονταν παλαιά στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Βλέπεις ότι όλα λύνονται σε μηδέν χρόνο. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Να παίρνει ένας τις αποφάσεις".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ: "Δεν είμαι ο κατάλληλος να τον κρίνω. Κάθε προπονητής έχει το υλικό που διαχειρίζεται και δουλεύει. Όταν σταθεροποιείται η ομάδα σε τρία-τέσσερα παιχνίδια, αρχίζει και δείχνει τον καλό εαυτό της, γιατί υπάρχει υλικό.
Ξαφνικά μετά από μία αποτυχία με την ΑΕΚ βγαίνουν δύο μεγαλομέτοχοι και λένε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί όλο το υλικό. Αρχίζει ο προπονητής να προβληματίζεται. Κόντρα στον Εργοτέλη γίνονται ορισμένες αλλαγές. Ο Παναθηναϊκός έχει δύο από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους στην Ευρώπη, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Σιμάο. Έχουν δέσει και είναι το "Α και το Ω" των καλών εμφανίσεων που έχει κάνει η ομάδα στην Ευρώπη. Τα πράγματα είναι τρελά, όταν έναν εκ των δύο τον βάζεις στην άμυνα και φέρνεις τον Μελίσση στο κέντρο, σε μια θέση που δεν ξέρει, αντί να τον χρησιμοποιήσεις ως κεντρικό αμυντικό".

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: "Αυτό το μοντέρνο που λένε όλοι, το rotation, είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ. Βλέπεις ότι όλες οι ομάδες έχουν έναν κορμό. Πρέπει να αποτελείται από οκτώ-εννέα άτομα και να γίνονται ορισμένες αλλαγές, για να μην χάνει η ομάδα τη συνοχή της. Ο Παναθηναϊκός είχε βρει το ρυθμό του".

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: "Ό,τι και αν συμβεί, όλο η διαιτησία φταίει. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Ας το ξεχάσουμε αυτό το πράγμα. Θεωρώ ότι σε ποσοστό 50% φταίει η διαιτησία, ότι έχει αδικήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι, όμως, αυτή η αιτία μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός να διαμαρτύρεται όλη την ώρα για τη διαιτησία; Είναι λογικό αυτό;"

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΕΥΡΩΠΗΣ: "Είδες κανέναν παίκτη εκεί να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία; Εδώ έχουν μάθει όλα να τα ρίχνουμε σε άλλους και δεν παίρνουμε τις ευθύνες πάνω μας. Θέλω ο παίκτης που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό να έχει πνεύμα νικητή, να καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεται!
Να μπαίνουν στο γήπεδο και να κερδίσουν. Να καταλάβουν ότι είναι μέλη της πιο ιστορική ομάδα, με τίτλους και πορείες στην Ευρώπη. Υπάρχει τρόπος να μπορέσουν να περάσουν σε όλους την κατάλληλη νοοτροπία και να συνειδητοποιήσουν που αγωνίζονται, τη φανέλα ποιας ομάδας φοράνε".

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: "Ό,τι γίνεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, γίνεται στη μεσαία γραμμή. Ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις στο κεντρικό άξονα. Λείπουν δύο-τρεις παίκτες που να αγωνίζονται στα άκρα. Εκεί είναι και το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όταν μαζεύονται όλοι στο κέντρο, στον άξονα, είναι δύσκολο να περάσει η μπάλα προς ταμ μπροστά.
Επίσης, χρειάζεται δύο καλούς κεντρικούς αμυντικούς. Στην επίθεση διαθέτει καλούς παίκτες, ενώ υπάρχει και ο Πετρόπουλος που έρχεται από πίσω και είναι ιδιαίτερα αξιόλογους. Ο Νίνης είναι καλός παίκτης, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά".

ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: "Εγώ δεν νιώθω προσωπική πικρία. Είμαι κοντά, από... μακριά. Έχω την άποψή μου. Για τους άλλους δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω να δω έναν Παναθηναϊκό όπως μου αρέσει. Να τον βλέπω, να τον χαίρομαι και να τον κερδίζει τίτλους".

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: "Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ παραπάνω από όλες τις άλλες ομάδες. Είμαι ξεκάθαρος σ' αυτό. Έχει παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο γήπεδο και βλέπεις και καλό ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια και πρέπει να το δεχθούμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πολλές φορές μου έρχεται να αλλάξω κανάλι και να δω τον αγώνα του Ολυμπιακού. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει, από τα άκρα. Κάτι που δεν έχει ο Παναθηναϊκός.
Η ΑΕΚ περνάει δύσκολες στιγμές. Πιστεύω πολύ στον Μπάγεβιτς και στο τεχνικό επιτελείο του. Έχει μπει στη νοοτροπία του Έλληνα ποδοσφαιριστή, παίρνει το 100% από τον παίκτη και ξέρει να τον κάνει να αφήνει στην άκρη τα προβλήματα και να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί".(27/1/09 10:59)

Τώρα βέβαια θα αρχίσουν οι ΞΕΡΟΛΕΣ και θα πουν... εμ βέβαια αυτος και ο ΔΟΜΑΖΟΣ αφου δεν έχουν πόστα καλά τα λένε. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.....!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιον που ορισμένες καταστάσεις, αν και οφθαλμοφανείς, είναι δυσνόητες. Θεωρώ – ταπεινή μου άποψη – πως οι διοικούντες τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας (είναι δικός μας ως ΙΔΕΑ) όταν έβαλαν ως στόχο να τον .. κατακτήσουν, μόνο το καλό του δεν είχαν κατά νου αλλά την εξυπηρέτηση δικών τους συμφερόντων και μόνο.
Ανατρέξτε λίγο πίσω στο χρόνο. Αρχές του 2008, με αφορμή την ήττα από την ….«ομαδάρα» , ανέτειλε η Π.Ε.Κ. Ας συσχετισθεί η ΠΕΚ, δηλαδή ο Βγενόπουλος, με την όλη κατάσταση εκτός ποδοσφαίρου, ο Παύλος και ο Θανάσης ήταν το άλλοθι και απλά παγιδεύτηκαν, μη μπορώντας πλέον να αντιδράσουν . Βλέπε συνεχείς αγορές μετοχών του ΟΤΕ και στη συνέχεια …Ωωωω! Του θαύματος βρέθηκε ο αγοραστής , που οοοοοοοοόλως τυχαίως και συμπτωματικώς ήταν αυτός ακριβώς το ζητούμενο. Ποιος ήθελε την προκάλυψη της ομάδας για κάθε ενδεχόμενο; Στο παρελθόν πάντως έχουν χρησιμοποιηθεί ομάδες και οπαδοί κατ΄ αυτόν τον τρόπο. Αν αυτό συνδυαστεί και με το τότε … επερχόμενο γήπεδο, χρυσές δουλειές!!
Τα αδέλφια μόνο σκέφτομαι με συμπάθεια, που παγιδεύτηκαν.
Ως προς τον διευθυντή μας, τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ, αυτόν που, κατά τον ΝΙΚΟ 77 έκοψε τον Αϊμάρ (αλήθεια Νίκο το πιστεύεις ακόμα;) ο πραγματικός τίτλος που θα απεικόνιζε την πραγματικότητα είναι αυτού (πως το λέγανε παλιά, αγορανομικός υπεύθυνος;) του αγορανομικά υπεύθυνου. Τρώει όλη την κατακραυγή του κόσμου αλλά εκτελεί πιστά τις οδηγίες. Το καλοκαίρι φάνηκε περίεργο που έκοψε τον Αϊμάρ. Τώρα όμως; Απλά πιστεύω πως και το καλοκαίρι όχι 25 εκ αλλά ούτε 25 χιλ. δεν έδωσαν, όπως προκύπτει κατά τη γνώμη μου και από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αν θέλεις, χωρίς να είσαι κορόιδο, παίρνεις τον παίκτη που θέλεις και τελειώνεις. Αν δεν θέλεις, τότε πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κ… τον πονεί.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΒΡΑΚΟ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ.
ΣΧΙΖΦΡΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ ΣΑΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΦΙΛΕ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.
τον Μαιο ο Βαρδινογιαννης παγιδευσε τους υπολοιπους αφου τους αιφνιδιασε με τη πονηρη προσφορα του αλλα χωρις πολλα δικαιωματα επι της ουσιας.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. Η ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ (ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΩΤΣΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ).ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ (ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΟΜΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΛΕΙΤΟΝ, ΛΑΖΑΡΟΣ)ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΟΜΩΣ).Ο ΜΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΩΣ ΜΗ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ, ΚΛΕΙΤΟΝ,ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ 16 ΑΠΟ ΤΑ 34 ΓΚΟΛ).
ΚΑΙ ΜΗ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΕΒΑΛΕ ΜΕΛΙΣΣΗ ΚΟΦΤΗ ΚΑΙ ΣΙΛΒΑ ΜΠΑΚ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΕΙΔΑΜΕ.ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΡΤΑ (ΟΠΩΣ ΣΑΒΙΟΛΑ ΠΕΡΣΙ) ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ(ΜΠΟΜΠΟ).ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΙΒΕΙΡΑ.
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 14 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΙΒΕΙΡΑ.ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΕΙ...ΜΠΕΤΙΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ :ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

@17 malon exeis kai esi phixologiko provlima gia na thes opos o idios paradexese iremistika xapia auti akrivos tin epithetiki-opadiki-xoulaganiki siberifora prospathoume na vgaloume apo ta gipeda kai ta miala kapoion vges na pareis ligo aera exo pigene kamia volta oli i zoi den einai to podosfairo kai oute xereis poso xronon eimai kai an xero ellinika kai an zo stin ellada oute an eimai olympiakos den exeis apandisei stis andiriseis mou gia ton giannakopoulo aplos dialexes na vgaleis to farmaki sou se mena me vrisies ti tha kaneis paidi mou aurio methaurio an xasei kai i omada sou mipos thes na pas na plakosis h na maxeroseis kana gauraki(lexeis dikes sou)?xekola kai des ti zoi me diaforetiko mati alios tha senixisis na eisai sklavos sto kathe davatzi eite tora legete gianakopoulos h se 10 xronia vardinogianis min ginis to probato stin megali tous stani...elpizo na xereis pou kataligoun ta provata....sti sfagi mexri na erthoun meta ta epomena probata.....

Ανώνυμος είπε...

TI ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΚΡΕ ΓΑΥΡΑΚΟ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΒΡΑΚΟΣ;
ΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ;ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ;
ΓΙΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΣΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ , ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ;ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ;ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΕΡΑ ,ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΦΙΔΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ Ε; ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΖΩΝΗ Η ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.

Κυριακος είπε...

@11.30 kai @11.56

Nα επιστρεψουμε στα θεματα μας και ειναι τοσα πολλα. Με βρισιες δεν κανουμε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

nomizo oti den to exeis piasei to noima nai loipon o kokkalis einai o epi 10 xronia davatzis tou dimosiou diladi mas exei faei ta dika sou kai dika mou xrimata kai kanei xoxoxo stin plati mas,to idio kai o vardis vardinogiannis na einai kala i xounta kai ta daneiaka tis pou simera exeis tin timi na vazeis tin venzini tous(me to azimioto vevaia) pes kai ena gia ston axristo dimarxo kaklamani(autos pou ekophe ta dendra sta patisia) pou skilofonazei edo kai tora vrexei xionisei na kanoun o bobolas kai vovos tin apisteutiki gipedera tis panathas(pssit kai edo gia prasino milaei) me ta teratomorfa mall pou den xerei oti tha ginoun to 70% ton dimoton tis athinas(oxi vre den eime tou syriza...se prolava) kai doxase tin manatzara of the century ton vgenopoulo pou mas efage ton ote me davatzosinalagi me to kratos pare kai tous mikrous phomiades pou exoun perasei ta 5 teleutaia xronia apo tin aek(xmmm periergo kai edo gia gipedo milane...erxete kai o mellisanidis na kanei to oneiro tis aekaras gia gipedo sti n.f.) vale kai tous giannakopoulous mesa pou sou exo idei pei kai eise koble kai oi agrotes stamatisan opote exeis na tros koutoxorto gia polla xronia akomi DEN XANAGRAFO STAMATAO EDO
ps.na agorazeis tin efimerida prasini kathe mera(plerone ta euro) kai min xexaseis na akous kai ton gontzo sto radiofono....
ps.2 lisi nomizo sto problima tis adikias re gamoto tou pao einai o aderfos tou thoma tis paragas o SUPER WOW VICTOR(NIKI)AS MITROPOULOS xereis esi o tou o osfp kai to aigalaio na kerdizoun....

... είπε...

Για την ομάδα και τον προπονητή που Τεν Κατελαβαίνει που παν τα 4 τα έχω πει. Αλλά μιάς και ανέφερες το γήπεδο, θα σε παραπέμψω στο ποστ του blog μου http://panic-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_6413.html

Ανώνυμος είπε...

ENTAΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ;ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ; ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ;ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Η ΕΣΤΩ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΣ (ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ )ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΞΕΚΙΝΑ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. (χαχαχα)
Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.
Υ.Γ. 2 ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. YOU KNOW ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣ. ΛΗΓΚ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΝΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ;ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ Η ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ (ΧΑ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε σε Greekish, ή Ρομπέν των Δασών, σταμάτα να ξιφουλκείς ενάντια στους πλούσιους του κοσμου αυτού, η δόξα είναι κοντά, εάν είχες βάλει και ένα ονοματάκι θα είχαμε ήδη αναγνωρίσει σαν προστάτη των αδυνάτων , άτιμη κενωνία.

Ακόμη και η γραφκότητα έχει τα όριά της, λοιπόν άσε το παραμύθι και διάβασε τις προοδευτικές σου εφημερίδες (Πρωταθκητή κλπ)και άσε εμάς να διαβάζουμε τις φασιστικές, έτσι είναι η ζωή. Μιά ζωή θα σε πονάνε τα αδέλφια διότι είναι αγωνιστές, αυτοδημιούργητοι και φανατικοί Παναθηναικοί. Α΄ρχισε να θλίβεσαι για πιό ουσιατικά θέματα και μη χαλάς την επιδερμίδα σου για μας τους βάζελους.

Στο μπασκετάκι θα βλέπετε τη πλάτη μας για μιά δεκαετία ακόμη τουλάχιστον και εάν κάνουν ντου και στο ποδόσφαιρο αλοίμονό σας. Οχιτους Αγγελόπουλους να έχετε, αλλά και τον Αμπράμοβιτς, θα γελάνε και τα λάχανα μαζί σας.

Άντε χάσου λοιπόν.

Όσο όμως θα υπάρχει ο Τζίγκερ βέβαια στον ΠΑΟ μας, δυστυχώς τέτοια θα βλέπεουμε, όλο αποτυχημένες προσπάθειες. του στυλ εμείς θέλαμε, κάναμε προσφορά αλλά δεν μας έκατσε. Μη ξεχνάμε ότι εάν δεν είχε σκοτωθεί ο Ντράζεν Πέτροβιτς θα έπαιζε στον ΠΑΟ, είχε ήδη υπογράψει. Αυτοί είναι οι Γιαννακοπουλοι θέλετε δε θέλετε, εάν είναι καλά και ζουν για 4 - 5 χρόνια ακόμη θα είναι τα αφεντικά και στο ποδόσφαιρο να χαρούμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Μια είναι η ουσία δεν υπάρχει Αθανασία.... και για επιπλέον ΟΥΣΙΑ , μία λύση υπάρχει.... να ΦΥΓΕΙ ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ που την έχει δει Νίκι Λάουντα.!!!!! Το συλλαλητήριο που έγινε τον Απρίλη του 08.... ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΧΕ.

Π Ο Υ Λ Α - Φ Υ Γ Ε .....!!!

Κανείς δεν είπε.... άνοιξε την πόρτα για την πολυμμετοχικότητα.!!!


Την Δευτέρα 02/02/2009 θα γίνει ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ για τα 100 χρόνια στο κλειστο του Ο.Α.Κ.Α.!!!

ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΗΣΜΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Δ Ε Δ Ο Μ Ε Ν Ο.!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΖΗΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑ;ΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΒΕΣ) ΑΛΛΑ ΤΟΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ 18% ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .ΟΥΤΕ 3% ..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΑΥΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑι ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ .
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΜΑΝΤΕΨΤΕ...........
gdthan

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΑΝΩΝΥΜΕ τα ξέρουμε αυτά εδω και 10 χρόνια και πως αγόρασε και ποιός του το είπε.!! ΤΟ ΘΕΜΑ είναι πως τον συνέδεσαν το γήπεδο με ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .... ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ είπε ο Οδηγός.!!! Ας πάνε να ξεμπλέξουν.... το ήξεραν αλλα δεν μίλαγαν. Η καλλίτερα δεν το περίμεναν πήγαν ΑΒΑΒΑ να την κάνουν την δουλειά.

ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΩ πως ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο... ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.... (Εκι) και σε λίγο θα μας πουν θα γυρίσει και ο Πεσέϊρας..... τι ψάχνεις να βρείς?? Ψύλλους στ' άχυρα??!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε Φ Υ Γ Ε ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ....... ΠΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.... ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ???

Ανώνυμος είπε...

βρεθηκε τελικα αποδιοπομπαιος τραγος ο βεληγκεκας!Αποτυχημενος ουτως η αλλως,αλλα τοψαρι απ'το κεφαλι βρωμαει...

Κυριακος είπε...

Τωρα σωθηκαμε! Αλλα ειναι ενα blow στον εγωισμο του Βαρδινογιαννη. Το επιβαλανε οι αλλοι η το ειδε μονος του ο Βαρδινογιαννης η ειχε σηκωσει παντιερα ο Βελιτς που ειναι και το πιθανοτερο?

Unknown είπε...

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα στη διοίκηση.Άλλωστε οι περισσότεροι εκεί είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και είναι λογικό να κάνουν πολλά λάθη.Σκεφτείτε τι σφαλιάρες έφαγαν οι Γιαννακόπουλοι μέχρι να μάθουν το χώρο του μπάσκετ.Ας αφήσουμε τα πράγματα να περπατήσουν λίγο ακόμα και βλέπουμε.Ένα νέο σχήμα είναι.Κ εγώ δε γουστάρω τα πράγματα που γίνονται στην ομάδα αλλά έχω την ελπίδα ότι όλα αυτά είναι λάθη νεότητας.Ώρες ώρες και εγώ οργίζομαι αλλά ας είμαστε όλοι λίγο πιο μετριοπαθείς.Και δεν πειράζει να θέλουμε τον Παναθηναικό πρωταθλητή.Αλλά ακόμη περισσότερο πρέπει να τον θέλουμε να παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων,Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα γίνουν.

Ανώνυμος είπε...

kaleka η διοίκηση θα έχει οσο χρόνο θέλει και 1+2+20+50 χρόνια αν ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Π Ρ Ω Τ Η.!!

Να βγούνε και να πούνε. Φίλοι είμαστε νέοι τώρα ξεκινάμε θέλουμε δυό χρόνια να συμμαζέψουμε την κατάσταση κάντε υπομονή και τα λέμε. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.!!

Αλλα αυτοί τι έκαναν?? Μοίραζαν εκκατομύρια ευρώ , έβαζαν τα ΜΜΕ να αραδιάζουν ονόματα τύπου ΠΙΖΑΡΟ και βάλε... ΖΗΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.... ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ... ΦΥΣΤΙΚΙ ΤΙΠΟΤΑ.!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ το έχω πει πολλές φορές , τα πράγματα έγιναν αστραπιαία και μάλλον το ΤΟΝΙΖΩ , ΜΑΛΛΟΝ.... Ο ΤΖΙΓΓΕΡ τους τράβηξε το χαλί.... μη μπορώντας οι άλλοι να αντιδράσουν (ζήταγαν να ,μπούν να βοηθήσουν) μπήκαν με ΟΡΟΥΣ ΤΖΙΓΓΕΡ.!!

ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ..... Κάτι το διώξιμο Βεληγκέκα , κάτι το διώξιμο κι άλλων που θα ακολουθήσουν... ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ η πρόταση μα και η ΑΠΟΔΟΧΗ του τραπεζίτη να μπέι ΕΝΕΡΓΑ στο Δ.Σ. πρέπι να μας υποψιάσουν όλυς πως.... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.!!!

Δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ δεν μιλάει και συμφωνεί σχεδόν στα πάντα μα και η είσοδος στο Δ.Σ. του Βγενό , δείχνουν πως ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ.!!! ΤΙ? Μήπως η ολοσχερής αποχώρηση Βαρδινογιαννέϊκου ???
Πιστεύω πως το καλοκαίρι θα υπάρξουν εξελίξεις...!!! Και ο ΠΑΥΛΟΣ και ο ΘΑΝΑΣΗΣ και ο Βγενο δεν μπορεί να ανεχτούν αυτην την κατάσταση.... στο κάτω κατω εκατομμύρια έβαλαν και αποδεδειγμένα.... έτσι θα το ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΑΛΙΣΤΑΝ??!!!

Αν (κατι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί)... βγούμε ΤΡΙΤΟΙ και πάμε ΟΥΕΦΑ τα έσοδα θα είναι στο 1/5 του C.L. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΌΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ....!!!!

Απο την άλλη όμως ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΛΑΘΩΝ.!! Τι χρειζόντουσαν 9 παίχτες το καλοκαίρι? ΠΑΡΕ 2 ΤΩΝ 15 ΕΚ.€ !!!
Ελα τώρα και πάρε ΕΝΑΝ των 10εκ.€ (ο Ολιβέϊρα δεν έχει κλείσει στην Μπέτις)!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΩΝ 10 ή 5+5 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΩΝ 20 ΕΚ.€ και στείλε μας ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.!!!!

Αντ' αυτών των κινήσεων εκτός απο τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.... πήραν έναν ΕΛΕΥΘΕΡΟ και έναν (μπορεί να βγεί) δεν λέω των 800 χιλ. € έτσι για να κάνουν μεταγραφή.!!! ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.!

Πάντως αν φέτος το καλοκαίρι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ μαύρο φίδι κολοβό που τους έφαγε.!!!

Πιστεύω θα κάνουν δεν τους "παίρνει" άλλο.... και αν πλαισιώσουν την ομάδα με αποδεδειγμένα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ και όχι Αναστασίου, Γιανγιανιν και κάτι golden boys στα άλλα πόστα (σκάουτερ, παιδικά τμήματα κλπ) αλλα και τον περίγυρο στην διοίκηση ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.... "ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ ΓΑΜ..ΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ."!!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω φίλε Σκουφ πως αρχίζεις κι εσύ, σαν τον κόουτς, να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Μακάρι να επαληθευτείς αδερφέ και στην βάπτιση θα τα πίνουμε τα ποτήρια απλά γεμάτα ή κούπες που λέμε εδώ στην Κρήτη.......
ΥΓ Κωστάκη όχι στα βαθιά παιδί μου!

Ανώνυμος είπε...

kalekas γιά πες μου τις σφαλιάρες που έφαγαν οι Γιανακοπουλέοι?, Απο τήν αρχή έβλεπες τη διαφορά. Εβαλαν λεφτά απο τη τσέπη τους απο τήν αρχή. Τρελά λεφτά. Προστάτευαν την ομαδα. Πολέμησαν θεούς και δαίμονες. Αυτοί δεν έχουν βάλει δραχμή. Δεν προστατεύουν τίποτα αλλο από τα δικά τους συμφέροντα.
Ακουσες χθές τον Κακλαμάνη. Το γήπεδο του Βοτανικού όταν γίνει θά ειναι ιδιοκτησία του Δήμου. Τώρα βγήκε και το ΚΚΕ και λέει ούτε γήπεδο στο βοτανικό. Μπλέξιμο. Και όλα αυτα γιατί το παίζουν μάγκες χωρίς να βάλουν 1 ευρω.
Στο αρχείο υπάρχουν δηλώσεις του Πατερα όταν ήταν πρόεδρος του εθνικου που έβριζε τη Παναθα.
Πλάκα μας κάνουν οι ξεφτίλες?
μόνο ο Παύλος είναι οπαδός μας.
Γιατί τόσα χρόνια δεν τον αφήνουν.
Δωστε του την ΠΑΕ 'εστω για 2 χρονια ρε αδελφέ.
Ξέρουν ότι δέν θα θέλουμε ούτε να ξανακούσουμε για αυτούς.

Unknown είπε...

Οι Γιαννακοπουλοι από μόνοι τους παραδέχτηκαν ότι τα πρώτα και όχι μόνο χρόνια στον Παναθηναικό έκαναν γκάφες και έφαγαν σφαλιάρες.Από μόνοι τους παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθη με υπερκοστολογημένους παίκτες για παράδειγμα.Και λογικό ήταν άλλωστε.Μέχρι που όπως είπαν βρήκαν τον Ομπράντοβιτς και ησύχασε το κεφάλι τους.

Unknown είπε...

Πρασινοσκούφη το ότι η διοίκηση μοίρασε υποσχέσεις που δεν τηρησε ισχύει.Το ότι(λέει τουλάχιστον) ότι μοίρασε λεφτά με το τσουβάλι που δεν έπιασν τόπο ισχύει επίσης.Το ότι άφησε να εννοηθεί ότι είναι εδώ για να προστατέψει την ομάδα αλλά δεν το έκανε είναι γεγονός.Επιπλέον το ότι ενθουσίασε και μετά απογοήτευσε σε ένα διάστημα λίγων μηνών είναι και το μεγαλύτερο λάθος.Και προσωπικά τουλάχιστον την απογοήτευση δεν τη μετράω με τη διαφορά από την κορυφή αλλά με την αστάθεια που έδειξε ομάδα και διοίκηση και την έλλειψη της ποιότητας στο παιχνίδι της ομάδας που εγώ τουλάχιστον θέλω να βλέπω σε σταθερή βάση και όχι με εκλάμψεις.
Αλλά δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι δεν ζήτησαν χρόνο για να φέρουν(αν πάρουμε τη διάθεση για κάτι τέτοιο σαν δεδομένη καλη τη πίστη) την ομάδα εκεί που πρέπει.Ο Βγενόπουλος τον οποίο και αντιπαθώ αφάνταστα είχε δηλώσει ότι τη φετινή χρονιά μόνο από τύχη μπορούμε να πετύχουμε.Δεν μπορώ να βρώ τη δήλωση για να την παραθέσω αλλά την έκανε.Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι τουλάχιστον είχαν γνώση και των αδυναμιών τους αλλά και της απειρίας τους στο χώρο.
Δεν μπορώ να ξέρω αν και άλλοι στη διοίκηση μοιράζονται μια τέτοια άποψη αλλά πιστεύω ότι είναι ρεαλιστική.Γι αυτό λέω ότι μπορούμε να κριτικάρουμε όσο θέλουμε,να διαμρτυρηθούμε όσο θέλουμε ακόμη και να γκρινιάξουμε όσο θέλουμε αλλά δε νομίζω ότι πρέπει συνολικά να καταδικάσουμε το νέο σχήμα ακόμη.Μεμονομένα άτομα ναι.Τον Αντωνίου για παράδειγμα ναι τον Πατέρα ενδεχομένως που στον τομέα της προστασίας της ομάδας από εξωγενείς παράγοντες έκανε βήματα προς τα πίσω ενδεχομένως ναι αλλά συνολικά μια νέα διοίκηση είναι νωρίς να την καταδικάσουμε.
Το μόνο για το οποίο πρέπει να είμαστε κατηγορηματικά αυστηροί,αν όχι καταδικαστικοι απέναντι στη διοίκηση συνολικά είναι ότι προκάλεσε στον κόσμο τόσο μεγάλο ενθουσιασμό που δεν μπόρεσε να τον υποστηρίξει.Και ξέρουμε ότι μετά τον μεγάλο ενθουσιασμό μπορεί να ακολουθήσει ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση...

stathis είπε...

κακό δεν είναι, απλά ουτοπία

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε,
Άν και δεν σε ξέρω Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! με αυτά που γράφεις. Με εκφράζεις 100 % Προέρχομαι απο παναθηναϊκή οικογένεια και το 1954 πρωτοπήγα στο γήπεδο της Λεωφόρου και είδα την ομαδάρα εκείνης της εποχής. Με Λινοξυλάκη, Πανάκη, Πετρόπουλο, Νεμπίδη, Παπαντωνίου, Φυλακτό, Απέργη κ.α. Έχω ζήσει στην Λεωφόρο περισσότερο και λιγότερο στο ΟΑΚΑ ανεπανάληπτες στιγμές! Παραμένω όμως πιστός στην ρομαντική εποχή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Από τότε που οι ομάδες έγιναν επιχειρήσεις παραγωγής θεάματος και οι μισοι παίκτες είναι... μαύροι! σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο και αρκούμαι να βλέπω την ομάδα μου απο την Τηλεόραση. Νομίζω ότι αυτο που λείπει είναι το συναίσθημα και η αγάπη για την ομάδα που είχαν οι παλαιοί παράγοντες. Από τότε που μπήκαν οι επιχειρηματίες στο ποδόσφαιρο και οι παικτες έγιναν επαγγελματίες έπαυσε για μένα να υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ απλά, διότι "κάθονται" πάνω στα συμβόλαιά τους και η φανέλλα δεν αποτελεί γι' αυτούς παρά ένα τίποτα!. Τελικά, νομίζω ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι είναι οι τελευταίοι εναπομείναντες γνήσιοι Παναθηναϊκοί. Συγκεντρώνουν το συναίσθημα μαζί με την οικονομική ευμάρεια και την δίψα για τίτλους! Γι' αυτό, ενώνω κι' εγώ την φωνή μου μέ όλους τούς γνήσιους φιλάθλους του ΠαναθηναΪκού που βροντοφωνάζουν: Παύλε Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!!!!!!Τώρα που σε ανακάλυψα τυχαία, θα σε διαβάζω τακτικά. Να είσαι πάντα καλά και ο Θεός μαζί σου.
ΑΛΚΗΣ ΔΑΝΟΣ

Κυριακος είπε...

Φιλε Αλκη
Αν προλαβες τον Παπαντωνιου εισαι τυχερος. Εγω ημουν στην επαρχια και αργησα λιγο να παω στο γηπεδο διοτι δεν ηταν ευκολο εκεινη την εποχη. Προλαβα ομως τον Λινο (απο τον οποιο εχω και αυτογραφο), Νεμπιδη και Πανακη (του κουβαλησα τα ποδοσφαιρικα παπουτσια στα αποδυτηρια,τιτλος τιμης τοτε). Ειχα και προσωπικη φιλια με τον Σουρπη αργοτερα.

Νασαι καλα που μου τα θυμησες και περιμενω να γραφεις και εσυ τις χρησιμες αποψεις σου.