Ιανουαρίου 07, 2009

Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ?



Η σημερινη εξελιξεις στον Παναθηναικο με την κοινη ανακοινωση Βαρδινογιαννη-Βγενοπουλου μορφοποιει πλεον μια διαφαινομενη δυσαρεσκεια της διοικησης στον Τεν Κατε και το μεχρι τωρα εργο του . Απο τη μια λενε οτι τον στηριζουν και ολα βαδιζουν συμφωνα με τα σχεδια, απο την αλλη τον κατηγορουν εμφανως οτι δεν χρησιμοποιει ολο το υπαρχον υλικο, να μην ασχολειται με τη διαιτησια και οτι οι μεταγραφες ειναι συλλογικο εργο και οχι του Αντωνιου προτασσοντας ετσι μια ασπιδα στον τεχνικο Δ/ντη, στη απο καιρο λανθανουσα κοντρα του με τον Ολλανδο. Διευκρινιζουν δε οτι οι μεταγραφες που θα γινουν θα ειναι διαθεσιμων παικτων που κατω απο τις δυσκολες περιστασεις των χειμερινων μεταγραφων θε βρεθουν ελευθεροι . Με αλλα λογια η απαιτηση του προπονητη για τρεις αριστεροποδαρους παικτες εναν σε καθε γραμμη πιθανοτατα δεν θα πραγματοποιηθει.

Μετα απο αυτο το εμφανες αδειασμα του Τεν Κατε οι εξελιξεις θα τρεξουν ραγδαια και το ερωτημα ειναι θα μπορεσει ο Τεν Κατε να ανεχθει μια διαφαινομενη υποτιμηση του? Εχοντας βαλει ηδη σε δοκιμασια τις σχεσεις του με τους παικτες λογω της ευερεθιστης συμπεριφορας του και λογω των προσωπικων προτιμησεων προς ορισμενους παικτες, αλλα και με τον Αντωνιου λογω μεταγραφων, θα βρεθει σε δυσκολη θεση αν χασει και την εκτιμηση της Διοικησης. Επι πλεον απο αποψεως αποδοσεως του ως προπονητη η 5μηνη προσφορα του δεν εχει αποδειξει οτι ειναι και ο καταλληλοτερος για τη θεση αυτη. Ο Παναθηναικος ενισχυμενος το καλοκαιρι με αρκετους παικτες αν και οχι με τους καλυτερους, ειχε εν τουτοις μια πληθωρα εναλλακτικων λυσεων στις οποιες θα μπορουσε να στηριχθει ο Τεν Κατε και θα μπορουσε να δημιουργησει μια αξιολογη ομαδα αν και η ελλειψη κεντρικων αμυντικων και ενος επιτελικου χαφ ηταν μια τροχοπεδη στο σκοπο αυτο. Η ομαδα χανοντας μεσα στο γηπεδο της απο κατωτερες βαθμολογικα ομαδες και μη κερδιζοντας κανενα ντερμπυ, εδειξε οτι μεσα στο πενταμηνο μεχρι τωρα δεν παταγε σωστα και δεν εδειξε κατι που θα διαφοροποιουσε την αποδοση της ομαδας απο αυτη της περυσινης. Μια εμμονη σε αποκλεισμο ορισμενων παικτων, ελλειψη αγωνιστικου συστηματος μεχρι τη μεση του α' γυρου, επιμονη να παιζει η ομαδα με ενα φορ οπου ο καθενας σημαδευε το κεφαλι του με καμιναδες, αδυναμια να αλλαξει τη πορεια ενος αγωνα οταν η ομαδα παραπαταγε, περιεργες και αχρηστες αλλαγες στο 80', βαζοντας παικτες σε θεσεις που δεν εχουν παιξει και αλλα πολλα, συνεθεσαν ενα μωσαικο λανθασμενων επιλογων για τις οποιες εγωιστικα επεμενε κανοντας κακο στην ομαδα και ελαχιστοποιωντας τις προσδοκιες για εξελιξη αναλογη του ονοματος του συλλογου και της πορειας του στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Εν τουτοις μια συγκυριακη καλη πορεια στην Ευρωπη κανοντας 3 καλες εμφανισεις και λογω αδυναμιας των φαβορι του ομιλου να ανταπεξελθουν σε αυτο το ρολο, εδωσαν την ευκαιρια στον Τεν Κατε να επωφεληθει αυτης της επιτυχιας και να χτισει πανω σε αυτη. Δυστυχως ομως η βαθμολογικη απομακρυνση της ομαδας απο τον προπορευομενο Ολυμπιακο ειναι η αιτια να υπαρχει γκρινια σε ολα τα επιπεδα και να αρχισει σοβαρα η αμφισβητηση του Ολλανδου. Ειχα επισημανει το προβλημα πολυ καιρο τωρα αλλα μη θελοντας να ριχνω λαδι στη φωτια προσπαθησα να ειμαι συγκρατημενος και οχι οξυς στη κριτικη μου. Πολυ επιμενουν οτι ο χρονος δεν ειναι αρκετος για να κριθει και θα μπορουσα να συμφωνησω μαζι τους αν δεν ειχαμε τα προαναφερθεντα δεδομενα που δυστυχως καταδεικνυουν οτι ο Τεν Κατε δεν εχει δωσει εστω και μια προοπτικη στην ομαδα ωστε οι φιλαθλοι να μπορεσουν να πιστεψουν οτι κατι καλο γινεται και να κανουν την αναλογη υπομονη. Εχοντας δε στερηθει επι πολλα χρονια το πρωταθλημα νοιωθουν οτι βλεπουν μια επαναληψη των προηγουμενων αποτυχημενων προσπαθειων και βλεπουν τον μεγαλο Παναθηναικο να εχει πια καταληξει μια ομαδα που παλευει για τη δευτερη και τριτη θεση. Αυτη η ελλειψη προοπτικης εχει τρελανει το κοσμο και τον εχει κανει μη ανεκτικο στις δυσκολες στιγμες.

Θα μπορεσει ο Τεν Κατε να σωσει τη παρτιδα? Το βλεπω πολυ δυσκολο. Η χρονια εχει τελειωσει ουσιαστικα αν και μαθηματικα υπαρχουν ελπιδες. Παικτες εχουν καει απο κακη μεταχειριση και δυσκολα θα συνελθουν σε τετοιο σημειο ωστε να κανουν τη διαφορα. Η ψυχολογια της ομαδας αλλα και του προπονητη ειναι λαβωμενη και θα χρειασθει μεγαλη προσπαθεια και συνεχη καλα αποτελεσματα ωστε να αρχισει να ανεβαινει. Ουσιαστικες μεταγραφες δεν φαινεται οτι θα γινουν για πολλους λογους που θα αναφερω σε αλλο αρθρο αργοτερα. Επομενως η συνεχεια θα ειναι το κυνηγι της δευτερης θεσης, η πιθανη προκριση στους 8 της Ευρωπης που θα δωσει μια οικονομικη και ψυχολογικη ωθηση και η διαχειριση και ξεσκαρταρισμα των παικτων για το προσεχες καλοκαιρι.
Ας ελπισουμε οτι οι αρμοδιοι θα φτιαξουν επιτελους ενα σωστο πλανο μεταγραφων, οτι θα εντοπισουν τους καταλληλους παικτες και οτι θα πληρωσουν αδρα για παικτες ουσιαστικης αξιας και οχι για αλλους κραχτες στη δυση της καριερας τους. Ισως δε, αν το επιτρεπει η ρητρα συμβολαιου με τον Τεν Κατε, να αρχισουν να ψαχνουν και για προπονητη. Τον Ιουνιο? Ποιος ξερει, ισως και νωριτερα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tipikoi ellinarades podosfairoparagontes..

eidan oti meta tin isopalia me tin aek xathike i pisti olon gia tin anatropi,eidan kai poso toixo toixo pane ton pao akoma kai oi "filikoi" diaitites kai poso me to karotsaki ton olympiako
kai sou lene siga min skasoume lefta tora gia na kanoume omada..aposvesi kai as xanoume kai mats..
kai as piezei o ten kate na kanei aytos tis metagrafes kai na ferei aristeropodarous, gia na arxizei na paizei kai na anaptisete kai apo tin alli pleyra o pao kai na paixei oloklirotiko podosfairo..

kai einai kai fovero pos 3 megales emfaniseis stin eyropi, vaptizontai simera siggiriaka apotelesmata,(dinontas lavi stous antipalous gia xontro mpizarisma), mono kai mono gia na meiosoume ton proponiti kai na tou rixoume - tis dikes mas kirios - eythines to kalokairi..

as parei o kathenas tis eythines tou..oi dioikountes gia ta peiramata kai tis epemvaseis tous kai tin mi prostasia tis omadas... o proponitis gia tin elleipsi epivolis se paixtes kai tin kathisterisi na antilifthei pos paizete to paixnidi stin ellada ...oi paixtes giati dialegoun mats kai merikoi sampotaroun ton proponiti..oi filathloi giati ta anexontai kai giati merikoi(eytixos ligoi) kanoun asximies...

kai as afisoun tis ifigenies..allios mia zoi pelates tha eimaste kai tha mas dinoun gia xekarfoma to protathlima kathe 10 xronia..

... είπε...

Νο1, μην ακούσω πάλι σχόλιο για την ώρα που ποστάρω...

οκ, τέλος η πλάκα. Τώρα στα ουσιώδη.
Ο Τεν Κάτε μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Άνετα θα καθόμουν να πιο κανά κρασάκι μαζί του. Αλλά μέχρι εκεί. Δυστυχώς για την ομάδα δεν κάνει. Από το καλοκαίρι προτιμούσα τον Λάουντρουπ. Σπουδαίο όνομα υπήρξε ως ποδοσφαιριστής και νέος και φιλόδοξος είναι ως προπονητής. Βέβαια από την στιγμή που δεν ήρθε ίσως είναι λάθος που τον αναφέρω.
Ο Τεν Κάτε δεν κατάφερε να κάνει την ομάδα να παίξει. Κι έχω βαρεθεί να ακούω για ελλείψεις. Δηλάδη τι διάολο θέλει τρεις αριστεροπόδαρους για τρεις θέσεις;
Αριστερό μπακ έχει (Σπυρόπουλος, αριστεροπόδαρο χαφ έχει (Ίβανσιτς) , αριστεροπόδαρο επιθετικό δεν χρειάζεται γιατί παίζει μόνο με έναν.
Επιπλέον δεν θυμάμαι τις προηγούμενες χρονιές να είχε τόσο καλό υλικό και εναλλακτικές λύσεις. Ο πιο αδικημένος προπονητής μας ήταν ο Μουνιόθ. Εκείνος χωρίς να έχει υλικό έβγαλε άσους από το μανίκι του (βλέπε Νίνη) και ίσως να άφηνε έργο αν τον άφηναν. Δυστυχώς όλοι έχουν ξεχάσει τον Μουνιόθ, όπως ξέχασαν και τον Σουμ. Ο Σουμ πήρε πρωτάθλημα αλλά όλοι τον έκραζαν γιατί ήταν άσχημος! Sorry αλλά τον προπονητή δεν τον θέλω για να τον πηδήξω. Να φτιάξει ομάδα θέλω.
Για να σας πάω ακόμα πιο πίσω, δεν είχαν γίνει τα ίδια με τον συγχωρεμένο τον Κυράστα; Όλοι έλεγαν ότι η ομάδα έπαιζε τότε την καλύτερη μπάλα. Πήρε όμως πόδι. Ακόμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε κάνει επιτυχίες αλλά δεν μας αρεσε γιατί ευχαριστούσε την Παναγία.
Δεν θα τα χώσω στην διοίκηση. Νέοι είναι, έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη. Ο Κόκκαλης πριν στήσει την αυτοκρατορία του ζοριζόταν να βγει ΟΥΕΦΑ. Φέτος όμως απέδειξε ότι ξέρει άμα θέλει να ψωνίζει. Σαν τον Ντιόγκο δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη. Ποιός τον ήξερε πριν έρθει;
Το παλικάρι μου θυμίζει κάτι από Βαζέχα. Ήρθε ως πανάγνωστος και τρελαίνει κόσμο. Απλά ο Βραζιλιάνος πολύ γρήγορα θα την κάνει για άλλο πρωτάθλημα. Και του αξίζει.
Αν όμως τον είχε ο Τεν Κάτε μπορεί και να τον άφηνε πάγκο γιατί δεν είναι 1,90 ώστε να παίζει ως μόνος επιθετικός ή θα τον έστελνε να κάνει το εξτρέμ όπως χαραμίζει τον Σαλπιγκίδη.
Βαρέθηκα, δεν συνεχίζω. Μπορώ να κάνω για πολύ ώρα τον "ειδικό", αλλά δεν είμαι. Πιστεύω όμως ότι είμαι λογικός.
Δεν βλάπτει ένας προπονητής να ακούει την εξέδρα.
Το 1988, στο Euro, οι Ολλανδοί φίλαθλοι φώναζαν να ρίξει μέσα τον Φαν Μπάστεν. Όταν το έκανε, ο Φαν Μπάστεν οδήγησε τους Οράνιε στο χρυσό. Δεν το λέω εγώ, η ιστορία το λέει...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι αργά. Αυτό που βλέπαμε όσοι ξέραμε λίγη έστω μπάλλα το είδαν επιτέλους στη διοίκηση (εκτός Γιαννακόπουλων δυστυχώς).

Όσο ταχύτερα φύγει αυτός τόσο θα σωθεί ό,τι πρέπει να σωθεί και δε θα χαθούν αξιόλογοι παίκτες -περιουσία της ομάδας, αλλά και θα μπει πλάνο για το μέλλον.

Η επιστροφή του Μουνιόθ (εάν δεχθεί, που πολύ αμφιβάλλω) είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟ μας σήμερα.

Καλά κάνουν και δε του κάνουν τις μεταγραφές που θέλει τώρα. Ναι να πάρουν ένα εξαιρετικό φορ από Νότιο Αμερική για του χρόνου και ένα αξιόπιστο και ψηλό σέντερ μπακ, αλλά μέχρι εκεί.

Επιτέλους ξύπνησαν.

Ανώνυμος είπε...

Κύλησε ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ και βρήκε το ΚΑΠΑΚΙ.!!!! (Τέτζερη έλεγαν οι παλιοί την κατσαρόλα).

Γιασάν του μάγκα του ΤΖΙΓΓΕΡ.!!!! Κάποτε είχα πει, πως αν είναι τόσο έξυπνος και τους έστρωσε χαλί να περάσουν αλλά κάποια στιγμή θα τους το τραβήξει, είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.!!! Αφού κατάφερε τον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ (που σημειωτέων πέρσι τέτοιο καιρό χρησιμοποιούσε εκφράσεις όπως Φασιστική νοοτροπία για την ιδιοκτησία του Π.Α.Ο) , να τον ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ..... ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ.!!! Τζίγγερ και τα ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.!!! ΤΕΛΟΣ.

stathis είπε...

Αν καταφέρουμε και "φάμε" αυτόν τον προπονητή, εγώ σταματάω να ασχοολουμε με Παναθηναικό Ποδοσφαίρου.

Κρίμα για αυτόν τον άνθρωπο που απαιτεί τα μπακ να μην κάνουν γιομες. Μάλλον έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε γιόμες.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην θελω να πω οτι ημουν απο τους πρωτους που στηριζα την νεα διοικηση του ΠΑΟ και ημουν πολυ αισιοδοξος για το μελλον της ομαδας. Πλεον ομως βλεπω οτι η κατασταση ειναι τραγικη και υπαρχει τεραστια σαπιλα...

1)Στην συναντηση γιατι δεν καλεσαν τους Γιανακοπουλαιους?Ειναι Δυνατον?

2)Βρηκαμε το τελειο θυμα να του φορτωσουμε ολα τα στραβα και ολα τα λαθη που εγιναν...τον τενκατε.

3)Αντι να κανουν κατι για την ολοφανερη σφαγη μας απο τα κορακια, το μονο που εκαναν ηταν να τραβηξουν το αυτακι του τενκατε και μαλιστα δημοσια
(!!!) επειδη ειχε τα κοτσια να διαμαρτυρηθει και να τα πει δημοσια.Δλδ γιατι προπονουνται,κανουν μεταγραφες κτλ??Για να ερθει το καθε κορακι να μας σφαξει?Γιατι να πληρωνω εγω εισητηριο και να βλεπω μια συνεχη αδικια, τελειως προκλητικη??Σαυτα οι κοτουλες φυσικα δεν απαντησαν???Δεν ντρεπονατι λιγακι ποιον κοροιδευουν??Αλλα ξερω φταιει ο τενκατε...

4)Ο τενκατε τον πρωτο καιρο που ηρθε στην ομαδα εκανε το χατιρι στην ψευτοδιοικηση και δεν μιλησε για μεταγαφες και μαλιστα ειπε για να ηρεμησει τον κοσμο και διαφορες βλακειες οτι ταχα μου ειναι ικανοποιημενος απο το υλικο κτλ(γιαυτο ναι τον κατηγορω).Του υποσχεθηκαν βλεπεις οτι το γεναρη θα του παρουν ο,τι θελει...Και ετσι πλεον τωρα ο ανθρωπος δηλωσε ξεκαθαρα οτι θελει 3 παιχτες...Στη συνεχεια πλακωνεται με αντωνιου και σε καθεστως τρομοκρατιας ξαναβγαινει να πει οτι πρεπει να φυγουν πολλοι παιχτες πρωτα και μετα να γινουν οι μεταγραφες.Και τωρα με ανακοινωση μας λενε οτι δεν θα γινουν γιατι ειναι δυσκολο,δεν υπαρχουν καλοι παιχτες αυτη την εποχη και να πορευτουμε με το υπρχον υλικο...παπαριες και παραμυθια...

4)Παρουσιαζουν δημοσια(δεν καταλαβαινω το γιατι) τον τροπο που γινονται η μεταραφες.Φυσικα το κανουν γιατι εχουν τη φωλια τους λερωμενη και για να διωξουν την ευθυνη απο πανω τους.Λενε οτι ο πρπονητης καθοριζει σε τι θεση θελει μεταγραφη...Ελα μου ομως που αυτος ζηταει φορ περιοχης και αυτοι θελουν να του φερουν τον τοργκελε και τον σιγκουρτσον...παλι φταιει ο προπονητης??Η να το διωξουν η να εμπιστευθουν τις μεταγραφες εξολοκληρου σαυτον κα μετα να τον κρινουν.

5)Που ειναι κυριοι διοικουντες η μεταγραφη αμυντικου...ξεχασατε οτι σας εχει ζτησει παιχτη ο προπονητης???ποτε θα γινει???Η και εκει να αξιοποιηθει το υπαρχον υλικο????Αμυντικο επρεπε να χαν παρει την πρωτη μερα των μεταγραφων.

6)Κυριοι της διοικησης γιατι δεν βοηθατε τον προπονητη να επιβαλει πειθαρχια στα αποδυτηρια(δημοσια ξεκατινιασματα γκουμα, νυχτοπερπατηματα κλευτον, ιβανσιτς και αλλα πολλα)??Τι να σου κανει μονος του ενας προπονητης???

Αυτα για αρχη θελωντας να αποδειξω οτι χανουμε το δασος με το να θεωρουμε μοναχα υπευθυνο τον τενκατε.Εχει κανει και αυτος πολλα λαθη οπως ολοι προπονητες στον κοσμο.Τον εχουν αφησει ομως να παλεβει απροστατευτος με τα θηρια.Αλλοι ειναι οι υπευθυνοι κυριοι...Τελος!!!Και αν διωξουν τον τενκατε και φερουν αλλον παλι τα ιδια θα γινουν οπως τοσα και τοσα χρονια...Ετσι οπως εφαγαν προπονητες και προπονητες...Με πιο τραγικη φυγουρα τον Μουνιοθ...Αν ειχε ερθει ο Μπαγεβιτς λογω του μεγαλου του εγωισμου και του οξυθημου χαρακτηρα δεν θα χε μεινει στην ομαδα ουτε μια μερα!!!

Κυριοι το μεγλυτερο προβλημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ειναι ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!!!Αν το λυσουμε αυτο μπορουμε μετα να μιλησουμε αγωνιστικα και να πουμε γιατι δεν πηρε ο εκαστοτε προπονητης τον μουν στην αποστολη,γιατι δεν ξεκινησε ο πετροπουλος και οτι αλλο θελει ο καθενας!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ακόμα με το ποδόσφαιρο ασχολείστε; Αφήστε τον Τεν Κάτε και παίξτε πόκερ, με την βοήθεια των ειδικών στο www.pokermasters.gr

Ανώνυμος είπε...

file kyriako sthn arxh epese to mati mou sto shmeio pou les oti o panathinaikos ekane 3 nikes logw adynamias twn favori sto champions league k synexizeis parakatw legontas tis asynarthisies pou toso ortha syntaktika paratheteis. Amfivalw an ypaspistes tou kokalh tha mporousan na csestomisoun pote kati tetoio. lypamai pou atoma san k esena legontai panathinaikoi.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους διοικούντες για την ανακοίνωση! Ο Τεν Κάτε φταίει για όλα. Του έκαναν βλέπεις δεκτές τις εισηγήσεις: Για αμυντικό το καλοκαίρι ας πούμε ("έγκειται στην γενναιοδωρία του Προέδρου") και για τους τρεις αριστεροπόδαρους που να μπορούν να κάνουν την διαφορά κι αυτός ο άχρηστος τα έκανε θάλασσα. Άσε που αυτός είναι και υπεύθυνος που δεν αποκτήθηκε ποδοσφαιριστής από τη λίστα Ρότσα. Στην πυρά! Αμ το άλλο? Που δεν βάζει μέσα τον Ίβανσιτς? Είναι δυνατόν? Να έχεις τον Μότσαρτ και να κάνει κοντσέρτα δίχως αυτόν? Ανεπίτρεπτο! Και φωνάζει και όλη την ώρα για την διαιτησία. Ε, τί? Ανίκανους θα τους βγάλουμε τους διοικούντες? Άντε, ας κάνουμε τον Βέλιτς προπονητή, να φέρουμε και τον Σπάχιτς και γιατί όχι και τον Γιάχιτς και μετά να πετάει η ομάδα!

Υ.Γ.: Ο Μουνιόθ ήταν όντως εξαιρετική περίπτωση κατά τη γνώμη μου, αλλά οι επαϊοντες είχαν σπεύσει να τον φάνε κι αυτόν παρά την στήριξη του κόσμου (θυμηθείτε τα πανώ που είχαν βγει, όπως και φέτος για Τεν Κάτε...). Όλα τα σκατά μας αξίζουν λέω εγώ.

Ninja Nihil

Κυριακος είπε...

Φιλε Ανωνυμε @8.35

Για το αλαλουμ στον Παναθηναικο δεν φταινε οι φιλαθλοι(μεσα σε αυτους και εγω). Εγω απλα παραθετω αναμφισβητητα γεγονοτα. Τα παραπονα σου στους ιδιοκτητες και διοικουντες που καταντησαν τον Παναθηναικο μικρομεσαιο και σβηνουν την ιστορια του καθε μερα. Οταν εγω μιλαγα απο τον.... Μαιο για τα "βεγγαλικα πολυμετοχικοτητας" και για τη κατασταση που εχει δημιουργησει ο Κοκκαλης και τις αδυναμιες του Τζιγκερ, ολοι μιλαγαν για τη νεα εποχη του Παναθηναικου, τσιμπωντας το δολωμα της πολυμετοχικοτητας. Δεν εχεις παρα να ανατρεξεις στα σχολια μου εκεινη την εποχη. Τωρα που καταληξαμε εκει που περιμενα και το πιστοποιω με γεγονοτα (ασυναρτησιες κατ'εσενα) ενω εσυ ακομη αιθεροβατεις, σου φαινομαι για......υπασπιστης του Κοκκαλη.

Νομιζω οτι πρεπει να ξανασκεφτεις τα πραγματα,να ανοιξεις τα ματια σου και να δεις τη πραγματικοτητα οσο και αν αυτη ποναει.
Και η πραγματικοτητα ειναι οτι οι μετοχοι δεν ξερουν τι κανουν, προσλαμβανουν ενα μετριο προπονητη, βαζουν σε μια κρισιμη θεση εναν μετριο και απειρο Αντωνιου, παιρνουν μετριους παικτες, δεν εχουν το τροπο η τη δυναμη να τα βαλουν με τον Κοκκαλη, δεν εχουν χειροπιαστο σχεδιο και τα λαθη τους διαδεχονται το ενα μετα το αλλο. Αν εσυ δεν τα βλεπεις αυτα παρα το γεγονος οτι τοσο εγω οσο και αλλοι τα παραθετουμε, τοτε αρκεσου στη δικη σου αντιληψη αλλα μη μου αποδιδεις χαρακτηρισμους οπως δεν το κανω και εγω με οσους διαφωνω.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κύριοι sirs που λένε έχετε πάρει πρέφα ότι βγήκαν φόρα παρτίδα και μας είπαν κατάμουτρα ότι επειδή δεν διαθέτουμε τα απαιτούμενα από το νόμο προσόντα να πάμε κόντρα στον Κόκκαλη και στην παράγκα του?? τα λεφτά τα θέλουμε για πάρτη μας και σιγά μην τα δώσουμε για μεταγραφές και επειδή είμαστε αντράκια ζόρικα κι άμα λάχει ρίχνουμε και τις σφαλιάρες μας σκάστε και.....κολυμπάτε??????
Από την στιγμή μόρτες μου που υπάρχει ακόμη και κινεί τα νήματα ο μέγας αρχιερέας του όξω αποδώ που ονομάζεται ΒΕΛΙΤΣ εσείς καθίστε και περιμένετε σωτηρία απ΄τον.......Νίνη Τι άλλη απόδειξη θέλετε ότι ο καυγάς για το πάπλωμα βλέπε Panathianikos arena?????
Όσο για τους Γιαννακοπουλαίους για άλλη μια φορά απέδειξαν πόσο μάγκες είναι......Κάθησαν στην άκρη και περιμένουν.....Ελπίζω κι εύχομαι όχι για πολύ......
Όσο για τους Μουνιόθ Λάουπουρντ κλπ κλπ κλπ τι να σας πω ρε παιδιά κι εγώ θέλω τον JEFF BECK άντε εναλλακτικά τον ERIC CLAPTON ή τον ROBERT PLANT αλλά δεν μου κάθονται οι άτιμοι.........

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, αν ισχύει το μεταγραφικό σενάριο που έμαθα και υλοποιηθεί, προβλέπω ακόμη και ο Σκουφ να προχωρεί σε μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα, αλά Ιωάννης Μελισσανίδης. Τρελό σενάριο......

Ανώνυμος είπε...

Πολυαγαπημένη μου.... να κάνω πλαστική και να γίνω JEFF BECK ??!!

Νίκο δεν έχω πρόβλημα να κάνω κωλοτούμπα που λές,αλλά ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ δεν φέρνει την Άνοιξη.!!
Αν μιλάς για σενάρια τριών"κούκων" τότε θα έρθω κολυμπώντας τον....ΜΑΪΟ...!!!! Εκτός και ακούσεις κατά τον Φεβροάριο...τα γνωστά ότι, κινήθηκε για τον...ΑΝΡΙ αλλά δεν ήθελε να έρθει και έτσι κατέληξε στον ... αστο.!

Τελικά ο τραπεζικός "δεν παλεύεται" με τίποτα.! 10 ΕΚ.€ λέει ότι αν χρειαστούν θα τα δώσουμε.!! Και τα ρεπορτάζ λένε....
Για τον Παλάσιο άλλωστε πέρυσι η Λάτσιο έκανε πρόταση 15 εκατ. ευρώ, την οποία η Μπόκα είχε απορρίψει ζητώντας περισσότερα χρήματα, αλλά πλέον ένας τραυματισμός του στους κοιλιακούς, τον άφησε πίσω και επί της ουσίας του περιόρισε το χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Γεγονός που έριξε τις απιτήσεις των Αργεντινών με την Μπόκα να τον κοστολογεί στα 10 με 12 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του και προσπαθεί να διαρπαγματευτεί έπ' αυτού.

Οσον αφορά τον Νιλμάρ, η περίπτωσή του είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η βραζιλιάνικη ομάδα (έχει το 40%) μαζί με το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του παίκτη (60%) ζητούν 15 εκατ. ευρώ για όλο το "πακέτο" και ο Παναθηναϊκός "παλεύει" να πείσει και τα δύο μέρη για να αγοράσει το 40% και είναι διατεθειμένος να δώσει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν δεν έχει αρκετές πιθανότητες.

Το τρίτο όνομα που "παίζει", αλλά βρίσκεται ένα "κλικ" πιο κάτω είναι αυτό του Λούκας Μπάριος, του Αργεντινού "μπόμπερ" της Κόλο Κόλο που με βάση τη στατιστική ανακηρύχθηκε σε πρώτος σκόρερ για το έτος 2008, καθώς έχει σημειώσει 39 γκολ σε 38 αγώνες. Τον Μπάριος επιθυμεί διακαώς η Νανσί και η τιμή του για το 100% είναι 4-5 εκατ. ευρώ.
• Κερδίζει έδαφος ο Σπάχιτς
Για την άμυνα, η περίπτωση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού της Λοκομοτίβ Μόσχας, Εμίρ Σπάχιτς είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη, καθώς το ενδεχόμενο προσέγγισης με τη Σατούρν για τον Γιαν Ντούριτσα δεν φαίνεται να ευδοκιμεί. Εκτός από τον Βόσνιο στόπερ, όμως, υπάρχει άλλη μία περίπτωση την οποία χειρίζεται ο Χενκ τεν Κάτε που δεν έχει πολλές πιθανότητες και θα αποτελέσει έκπληξη εάν προχωρήσει.
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΕΛΗΓΚΕΚΑ... Βόσνιος είναι κι αυτός.!!!!!

Αμ το άλλο με τον Παύλο... "δεν έπιανε το τηλέφωνο εκεί που ήμουνα"!!!! Και μάλιστα ημέρα γιορτής !!! Που δορυφορικό κινητό έχει και η κυρά Κατίνα ακόμα ... ο Παύλος το είχε κλειστό.!!!!!

Ο δε Τραπεζικός είπε και ελάλησε...
«Δεν ήταν συνάντηση μετόχων. Αν είχαμε συνάντηση οι μέτοχοι, θα είχαμε καλέσει και τον κύριο Γιαννακόπουλο, όπως και τους άλλους μετόχους. Ηταν δική μου πρωτοβουλία να ζητήσω από τον πρόεδρο, τον κύριο Τεν Κάτε και τον κύριο Αντωνίου ενημέρωση. Και η αφορμή δόθηκε μόλις διάβασα στις εφημερίδες ότι ο προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να διαμαρτύρονται στους διαιτητές. Ζήτησα, λοιπόν, αυτό το ραντεβού και χθες το πρωί πήρα τον Γιάννη (σ.σ.: Βαρδινογιάννη) να του πω χρόνια πολλά. Μου είπε "να έρθω κι εγώ"; Και του είπα "έλα". Και έτσι μαζευτήκαμε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κύριο Γιαννακόπουλο και καμία αντίθεση. Σας διαβεβαιώ γι’ αυτό».
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.!!

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δώσουν "χαρτάκι" στον προπονητή σε ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.!!!!

Δεν ξέρω αν αυτός ο ΝΤΟΡΟΣ που μάλλον άθελά τους δημιούργησαν αποτελέσει μοχλό πίεσης για ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... αλλά το δούλεμα που μας κάνουν είναι για να γραφτεί στο τέλος του ΒΙΒΛΙΟΥ που εκδόθηκε για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.!!!! Έτσι για να θυμούνται οι επόμενες γενιές...!