Ιανουαρίου 04, 2009

ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0


Ο Παναθηναικος δεν καταφερε να παρει ενα ματς που ηταν σαφως καλυτερος απο την ΑΕΚ, με αποτελεσμα η διαφορα του απο τον Ολυμπιακο να αυξηθει σε 9 βαθμους.

Με καλυτερο τον Παναθηναικο κυλησε το α' ημιχρονο χωρις σκορ. Ο τραυματισμος του Γκουμα εκανε τον ΠΑΟ να βραχυκυκλωνει ελαφρα στην αμυνα και να γινεται πιο συντηρητικος στην αναπτυξη του. Δυο μεγαλες ευκαιριες εκατερωθεν, μια για την ΑΕΚ με δοκαρι σε κεφαλια του Κυργιακου και μια "αχαστη" για τον ΠΑΟ ευκαιρια με τον Ζιλμπερτο σε κενο σχεδον τερμα, εδωσαν στο ημιχρονο τη ζωντανια που χρειαζοταν και την ωθηση για ενα καλυτερο παιγνιδι στο β' ημιχρονο.

Στο β' ημιχρονο ο Παναθηναικος ανεβηκε πολυ με αποτελεσμα να πολιορκησει την εστια της ΑΕΚ δημιουργωντας και φασεις αλλα και ευκαιριες. Κλασικοτερη ολων μια καρμπον ευκαιρια με το α' ημιχρονο του Ζιλμπερτο, οταν με ανοικτο πεδιο προς την αντιπαλη εστια σουταρε απελπιστικα αουτ.
Ο Παναθηναικος ανεβοκατεβαινε το γηπεδο εχοντας παρει τον αερα τους ματς αλλα η εστια της ΑΕΚ διετηρηθη απαραβιαστη μεχρι τελος του αγωνα.
Στο 87' ειχαμε μια ανατροπη του Ρουκαβινα απο τον Γεωργεα μεσα στη περιοχη αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν ηταν πεναλτυ. Οπως το ειδα ο Γεωργεας εδιωξε τη μπαλα πολυ πριν ο Ρουκαβινα ¨πεσει" επανω στο ηδη απλωμενο ποδι του και προσγειωθει στο εδαφος. Βεβαια αν ηταν ο Ολυμπιακος θα του ειχε δοθει αβασανιστα παρομοιο πεναλτυ.

Για το κοουτσαρισμα εχω να τονισω δυο πραγματα:
1. Δεν καταλαβαινω γιατι οταν τραυματισθηκε ο Γκουμας χρησιμοποιηθηκε ο Μελισσης σαν ακραιος μπακ οταν η θεση του ειναι κεντρικος αμυντικος. Και αν προτιμηθηκε ο Βυντρα για κεντρικος για οποιους λογους, γιατι δεν υπηρχε στην 18αδα ενας ακραιος μπακ (Μουν).
2. Σε ενα ματς που ταιριαζε γαντι στον Κλευτον δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο της μη χρησιμοποιησεως του. Το αποτελεσμα ηταν οτι και παλι δεν υπηρχε ενας παικτης να κανει παιγνιδι και οι γνωστες σεντρες απελπισιας ειχαν τη πρωτη θεση.

Ηταν φανερο σημερα και παλι οτι η ελλειψη τροφοδοτη-οργανωτη που θα εβαζε σε μια ταξη την υπεροχη του Παναθηναικου. Ετσι ειδαμε παλι το Μαντζιο μονο του να παλευει αναμεσα σε δυο θηριωδη σεντερ μπακς και τον Σαλπιγγιδη να ανεβοκατεβαινει το γηπεδο καλυπτοντας χωρους που δεν του ανηκαν. Αποτελεσμα οτι και οι δυο εξουθενωθηκαν και οταν εφταναν σε μια καλη θεση να μην εχουν τις δυναμεις η το καθαρο μυαλο να την "καταληξουν" επιτυχως. Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ο Τεν Κατε να μη βλεπει αυτη την αναγκη υπαρξεως του μοναδικου οργανωτη που εχουμε αυτη τη στιγμη με τα καλα του και τα κακα του. Του Κλευτον. Αυτη η εμμονη του προπονητη να μην τον υπολογιζει ως βασικο εχει ηδη γινει μπουμεραγκ στη προσπαθεια της ομαδας να διασπασει τις αντιπαλες αμυνες και ειμαι πολυ προβληματισμενος μαζι του. Να μην αναφερω την εξαφανιση του Νινη εστω και σαν αλλαγη. Υπαρχουν τρεις επιθετικοι μπροστα που θα ζηλευαν πολλες ομαδες, Μαντζιος, Σαλπιγγιδης, Ρουκαβινα αλλα και ο Πετροπουλος. Οταν αυτοι οι παικτες αλλα και οποιοσδηποτε αλλος, δεν παιρνει τις πασες που πρεπει και ειτε ειναι μονος ειτε πρεπει να γυρισει πισω να παρει μια μπαλια, δεν βλεπω πως μπορει να διασπασθει μια εστω και απλα καλη αμυνα. Εφτασα να δω τον Μαντζιο να παιρνει δυσκολη κεφαλια και να την στρωνει μπροστα με παραληπτη παλι...... τον εαυτο του. Δυστυχως ετσι δεν παιρνονται τα αποτελεσματα και ειναι αδικο και για τους παικτες που πραγματικα προσπαθουν.
Οσο για τις απιθανες ευκαιριες που εχασε ο Ζιλμπερτο, τι να πω? Θα το αποδωσω στην κακια τυχη, αλλα ειναι κριμα για ενα τετοιο παικτη να μη μπορει να βαλει τετοια γκολ.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και του χρόνου..... Κωστάκη όταν ξυπνήσρωσεις ενημέρωσέ μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν πέναλτι του Ρουκάβινα? Ρε παιδιά, μην τρελαθούμε. Ούτε οι Ολυμπιακοί δε το είπαν αυτό απόψε. Ο αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκει την μπάλα αλλά ο Ρουκάβινα ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ και βγαίνει με πλεονέκτημα σχεδόν μόνος. Η ανατροπή είναι πεντακάθαρη και το πέναλτι αναμφισβήτητο.

Μέχρι και ο Βαρούχας αυτό θα πει, είμαι σίγουρος. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί σε τέτοια θέματα. Είναι πολύ ανόητο να μας αδικούν και να μην το παίρνουμε καν είδηση...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια που είναι ο εκλεκτός του Τζίγκερ Αντωνίου, το όρθιο κρέας; Όσο για την πεναλτάρα και πάλι τίποτε δεν θα πεί η διοίκηση. Γιατί αυτή η τακτική να συνεχίζετε και τώρα με τους πολυμετοχικούς;. Μήπως έχει σχέση με τις πληροφορίες που υπήρχαν και οργίαζαν όλη την βδομάδα ότι το ματς θα καταλήξει ισόπαλο λόγω παράνομου στοιχήματος;. Γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι πολυμετοχικοί παίζουν την ομάδα στο παράνομο στοίχημα μόνο και μόνο για την τσέπη τους;. Γιατί δεν μας λένε ποιο είναι το όνοα της στοιχηματικής εταιρείας που έχουν δημιουργήσει εδώ και 3 χρόνια Πέτρος Κόκκαλης και Τζίγκερ;. ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ;. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ;...

Ανώνυμος είπε...

Στο @@ μου τι θα πει ο βαρουχας και καθε αλλο παπαγαλακι!!!!

Η φαση ειναι πεντακαθαρη...και το να κανουμε αναλυση του αγωνα και της ομαδας μας ειναι ΧΑΖΟ κ ΑΝΟΗΤΟ!!!

Για μια ακομη φορα σφαγιαστηκε ο Παναθηναικος και ενα ακομα πρωταθλημα πηγαινει στον γαυρο!Να το χαιρονται...

Αν δεν αλλαξει η κατασταση με τα κορακια, ομαδα ο Παναθηναικος δυσκολα θα φτιαξει...Εκτος αν ερθει σε μια μεταγραφικη περιοδο η μικτη κοσμου!

Αλλιως για να φτιαξεις ομαδα θελει πολυ προσπαθεια αλλα και επιτυχιες!Και με μαθηματικη ακριβεια δεν θα ερθουν ποτε...γιατι δεν θα μας αφησουν τα λαμογια...

Χθες οι απογονοι του στολου χωρις να παιξουν τπτ πηραν 3 βαθμους με πεναλτυ...Σημερα εμεις πηραμε τα @@ μου!Για πιο πρωταθλημα να μιλησω, ποιες μεταγραφες, ποιον κλευτον???

Ναι να συμφωνησω οτι η ομαδα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σημερα και ισως να επρεπε να γινουν καλυτερες αλλαγες.
Ε ΚΑΙ????????????????????
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.....

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

Μην ψαχνετε φαντασματα σε παικτες και προπονητες...και μαυτους που εχουμε μια χαρα μπορουμε να παμε...αλλα....

Κυριακος είπε...

Φιλε Ανωνυμε @10.12

Ειλικρινα θα ηθελα να μην γραφεις πραγματα που δεν εχεις αποδειξεις και αν ειχες θα επρεπε να τα καταθεσεις στις αρμοδιες αρχες.

Ως εκ τουτου θεωρω οτι αυτα που λες αντιπροσωπευουν τη δικια σου αντιληψη και γνωμη και οχι την δικια μου.

Παρακαλω και ολους οσους με τιμουν με τα σχολια τους, να αποφυγουν να γραφουν αναποδεικτα πραγματα.

Ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

MA TETOIO AYTOΜΑΣΤΙΓΩΜΑ;
ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ .
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ,ΔΩΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΧΘΕΣ.
ΑΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΙΟΝ ΕΝΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΒΑΣΣΑΡΑ Κ.Ο.Κ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΝΙΝΗΣ, ΚΛΕΙΤΟΝ, ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ, ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ)ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΑΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΟΝ ΣΙΜΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΙΛΒΑ ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΙΣΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΟΔΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ), ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ Η ΣΤΟ ΠΛΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ 4 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟ ΚΕΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ,ΑΛΛΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΕΑΚΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΙΕΣΗ (Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ).
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΑΟΡΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΗΓΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Και εις άλλα με υγεία.. Δυστυχώς δεν κατορθώσαμε να πάρουμε την νίκη μια νίκη που την αξίζαμε ασυζητητί....
Αγωνιστικά πολύ καλύτερος ο ΠΑΟ απέναντι στην μέτρια ΑΕΚ ναι συμφωνώ ότι δεν ήταν πέναλντι ήταν ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ κι έπρεπε να δοθεί για τον Κλεύτον κάτι θα ξέρει ο κόουτς καλύτερα ο Μελίσσης πρέπει να δικαιολογήσει την ύπαρξή του όσο για τον Νίνη έλεος φίλοι μου εδώ μας λείπουν άλλοι κι άλλα εσείς τον Νίνη θυμάστε ακόμη?????
Εν κατακλείδι και για να μην μακρηγορώ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΙ 2 ΒΑΘΜΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Νίκο ξέρεις πόσο σε εκτιμώ αλλά μήπως δεν φταίει μόνο ο Αντωνίου για τις μη γενόμενες μέχρι τώρα τουλάχιστον μεταγραφές??????Λέω μήπως??????

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον ρε παιδια εννοείται ότι ήταν πέναλτι ακόμα και το έγκυρο μπλογκ των χανουμιών αυτό λέει και αμα δεν με πιστεύεται μπείτε στο zizanio21.blogspot.com Αυτά κάνει ο Τζίγγερ και δεν πρόκειται να πάρουμε πρωτάθλημα ποτέ. Χτες οι γάβροι πήραν το παιχνιδάκι για πλάκα με μια φάση, ξυπνάτε ρεεεεε

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Αν εσύ φίλε μου ειδες καλύτερο τον παο στο πρώτο ημίχρονο ε τότε εγώ και αλλοι 10 φιλοι μου(παναθηναικοι και ΑΕΚτζηδες)βλέπαμε άλλο παιχνίδι.Στο β'είσασταν όντως καλύτεροι και αυτό γιατί περισσότερο γυρίσαμε εμείς πίσω λόγω επιθυμίας του βατραχου προπονητη μας και λιγοτερο επειδη παίξατε καλύτερα εσείς!
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχεις!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Να συμπληρώσω ακόμα οτι είναι πολύ αστείο να μιλάτε εσείς οι Παναθηναικοί για αδικίες απο διαιτησίες!Ο Μπάκας ζεί...ο Περικλής Βασιλάκης ζεί..ο Σπανέας ζεί..και πολλοί άλλοι της χούντας του βαρδινογιάννη στην δεκαετία του '90 και λίγο νωρίτερα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ .!!! ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Κ. ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΠΥΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΥΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΑΛΑΖΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ .ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ?? . ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑΣΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΜΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ.. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΠΡΟΣ KARLABI – KALAMATA ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΕΝΤΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ... «ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ» ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ. !! ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ DERBY....!!!!

ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΜΠΕΪΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ....... ΤΣΑΜΙΚΑ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ανωνυμε 12:59 με βαση την αναλυση και τον διαχωρισμο που κανεις εγω θεωρω πως ειμαι στους "ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ" αλλα καλιστα εσυ η καποιος αλλος να θεωρησει οτι ανηκω στους
"ΝΕΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ "!!!

Λοιπον αν ο γαυρος σε 2 μονο παιχνιδια τα τελευταια του, ειχε την δικια μας διατησια-ξεφτυλα και εμεις οχι την δικια του αλλα μια αντικειμενικη,τι θα χε γινει τοτε??
Να σου πω αμεσως μειον τουλαχιστον 4 ο ολυμπιακος συν 2 εμεις,δηλ η διαφορα στους 3. Τοτε η ψυχολογια μας θα ηταν στα υψη και δεν θα χαμε παλι κλαψα και εσωτρεφεια που θα την ειχαν οι γαυροι!Ταυτοχρονα ολοι θα μιλαγαμε για τον νεο Παναθηναικο που επιστρεφει πλεον εκει που πρεπει και και και...(φυσικα με το υπαρχον υλικο παντα)

Λοιπον πως το βλεπεις αυτο που λεω?!

Οποτε τωρα χωρις καθαρο μυαλο και με την απογοητευση να χτυπαει κοκκινο παλι η υποπτη(λεω εγω) διοικηση μας σε κλιμα πανικου παλι λαθος επιλογες θα κανει,παλι με βαση της εφημεριδες θα κανει μεταγραφες και παλι θα προσπαθει να ηρεμησει τον κοσμο!

Αυτο που θελω να πω και το λεω καιρο τωρα ειναι οτι ναι μεν δεν μαρεσει καθολου ο μετριος Παναθηναικος αλλα σε περιοδο κρισης που βρισκομαστε τα τελευταια χρονια καλο θα ειναι να σκεφτομαστε και λιγο θετικα και να πιαστουμε απο κατι καλο που φαινεται οτι παει να γινει!!!
Αλλιως παλι μπαινουμε σενα φαυλο κυκλο οπως ειμαστε τοσα και τοσα χρονια!Δηλαδη χρειαζεται μια αρχκη ωθηση για να παρει η μηχανη μπροστα...Τι αλλο να πουμε...Απλα καρτερικα και μαρτυρικα περιμενουμε....

Ανώνυμος είπε...

Den htan penalti; . Diladi ta penalti tou osfp einai; min mas koroideuoun mes ta matia mas to penalti itan kai eprepe na exi dothi.opos eprepe o panathinaikos na exi kerdisi auto to paixnidi...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Λαίδη. Όσο ψήγματα συμπάθειας κι αν αναδύω, μετά δυσκολίας πάντα, για τον Κωστάκη, όσες δικαιολογίες κι αν εφεύρω τεχνηέντως προκειμένου να δεχτώ πως δεν ευθύνεται μόνο αυτός για την εγκληματική στασιμότητα στα μεταγραφικά, έρχεται στο νου μου το καλοκαίρι που μας πέρασε που κατάφερε να διαχειριστεί το μεγαλύτερο μπάτζετ που έχει διαθέσει ποτέ ελληνική ομάδα, χωρίς να φέρει ούτε έναν παίκτη της προκοπής. Και μν μου πεις τον Γκάμπριελ γιατί τον έφερε για μπακ κι όχι για χαφ, ενώ τον Ζιλμπέρτο τον έφερε άλλος. Αυτά και καλή χρονιά.......

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον υπάρχει έστω ένας βάζελος που ρίχνει νερό στο μυλο της ανωμσλίας ισχυριζόμενος ότι αυτά που έγιναν σε Βύντρα και Ρούκα, δεν ήσαν πέναλτυ, τότε καλά μας κάνουν.

Τα δικά μου συμπεράσματα από τον αγώνα ήσαν,
-ο Μολούκος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, όσο ταχύτερα φύγει τόσο το καλύτερο.
-χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ σέντερ φορ με παράλληλη πώληση του Μάντζιου που δεν έχει κανένα λόγο να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας.
-όχι σε μεταγραφές - μπαλώματα στυλ Ολλανδού (που θέλει ο ανύπαρκτος) και Βόσνιου που θέλει ο Βέλιτς. Όλοι τους συμπατριώτες τους θέλουν και μη λέμε άλλες βλακείες, είναι μόνο και μόνο θέμα μίζας.

Πιστεύω ότι τώρα οι μέτοχοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν την εξωφρενική κατάσταση που κυριαρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αρχίζουν να κάνουν κινήσεις. Μη περνάτε απαρατήρητη την ενεργοποίηση του εισαγγελέα για τη διαιτησία του Κύρου.

Καλή χρονιά σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Greg μήπως είσαι ο Δομάζος; Μόνο εσύ κι αυτός έχετε τέτοια κάψα με τον βάτραχο... Φτου κακά και μακριά από εμάς ο πρίγκιπας δίχως στέμα....

Ανώνυμος είπε...

Νίκο δεν ανέφερα λέξη για κανένα Ντούσκο σε όλο το κείμενο, πως συμπεραίνεις τέτοια πρόθεση από πλευράς μου;

Τέλος πάντων, ναι τον ήθελα αλλά από την ώρα που πήγε στο αεκάκι είπα ότι δεν θα ξαναπώ κουβέντα γι'αυτόν. Ανεξάρτητα όμως από το μέλλον του Ντούσκο, εγώ δεν θα πάψω να λέω ότι ο Μολούκος δεν κάνει για την ομάδα μας, ο Μουνιόθ π.χ. ήταν 20 κλάσεις καλύτερος με μάτι και ποδοσφαιρικές γνώσεις.

Η ομάδα δεν ρόλαρε στην επίθεση είχε Νίνη (τον καλύτερο Ευρωπαίο στην ηλικία του-και όποιος δεν το καταλαβαίνει έει σχέση με τη μπάλλα όσο εγώ με το μπαλέτο), και Κλέϊτον και έβαλε τον Ρούκα να βολολοδέρνει αριστερά!!!!!!!! Λες και το πρόβλημα ήταν να γεμίσει τη αριστερή πτέρυγα. Δεν έβλεπε ότι ο κακομοίρης ο Μάντζιος είχε φάει έξτρα μερίδες κουραμπιέδες και μετά το 30'' είχε το ύφος της γαλοπούλας αφού την έβγαλα από το φούρνο τα Χριστούγεννα;;;;;; αααα ναι έβαλε και στο 87' νομίζω τον Πετρόπουλο. Του έπεσε βαριά φαίνεται η γαλοπούλα και βαριόταν να κοιτάζει το παιχνίδι.

Εκεί καταντήσαμε, τόση φασαρία και εκατομμύρια (!!;;;;;;;;) Ευρώ για να παίζουμε με Μάντζιο - Πετρόπουλο για σέντερ φορ. Πέφτει χοντρό δούλεμα. 23.000.000 έσοδα από το Τσ. Λιγκ και καμία μεγάλη μεταγραφή δεν γίνεται αλλά κατά τα φαινόμενα ούτε και προβλέπεται.

Ανώνυμος είπε...

Greg, στα περί Μουνιόθ, Ρούκα, Μάντζιου και μεταγραφών με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Απλώς θεωρώ πως κι ο μουλούκος είναι καλός προπονητής, έστω κι αν κάποιες φορές κάνει εξωφρενικά πράγματα. Το γιατρικό είναι οι παίκτες ηγέτες. Αν τους πάρουν τότε άσε τον Βασσάρα και τον κάθε Βασσάρα να κουρεύεται. Αν όχι τότε βλέπω σύντομα εξελίξεις....
ΥΓ Για τον βάτραχο το συμπέρανα από παλιότερα γραπτά σου, σε συνάρτηση με το γεγονός πως μόνο εσύ, ο Δομάζος και οι βδέλες του παλιού καθεστώτος (Γκόντζος, Νικολογιάννης, Σερέτης, Κοντός) κάνετε τόσο σκληρή κριτική στον Τεν Κάτε. Εσύ κι ο Μίμης γιατί αγαπάτε την ομάδα και οι υπόλοιποι για τους γνωστούς λόγους!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΡΙΜΕ θές απάντηση ?? Λοιπόν διάβασε.
Αν είχαμε κερδίσει Εργοτέλη !! Ηρακλή !! και Αστέρα!!! Γράψε + 7 βαθμούς.!!! Άρα θα ήμασταν ΔΥΟ πίσω αυτή την στιγμή.!!! Δηλαδή εσένα ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ?? Εσύ πως το βλέπεις αυτό??!!!

Επίσης για το παιχνίδι , ο Μπάγιεβιτς πήρε την ισοπαλία έτσι ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ από τον δικό μας..... Κοιμώμενο..... για άλλο ένα παιχνίδι.!!! Τι έκανε λοιπόν? Το πιο απλό που θα έκανε και ένα παιδάκι.!! ΕΒΑΛΕ δεξί μπάκ!! Τον Μπασινά , να είναι βδέλα πάνω στον Καραγκούνη.!!! ΤΟΝ ΕΣΒΗΣΕ ΓΙΑ 85 ΛΕΠΤΑ.!! Τοποθέτησε τον Εν Σαλίβα πάνω στον Τζιλμπέρτο.... Και κατά συνθήκη αγώνα και τον Πλιάτσικα... ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ?? ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.!!!!

Μόλις πέρασε τον Ρουκάβινα είδες τι έγινε?? ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΪΤΟΝ....(ή τον ΝΙΝΗ).... έβαλε τον Πετρόπουλο!!!! Ξεκίνησε με Μάντζιο και Γκάμπριελ που προέρχονταν από τραυματισμό και αποχή 25 και 45 ημερών.!!!! Πέρασε ένα ημίχρονο και αντί να παγιδεύσει τον Μπάγιεβιτς , τον διευκόλυνε όσο χρειαζόταν.!!! Και αν θέλεις για να μαθαίνεις , μπορούσε κάλλιστα να βάλει τον ΜΑΤΟΣ στην αλλαγή του Γκούμα με στόπερ τον Τζιλμπέρτο (αυτός δεν φύλαγε τον Μπλάνκο μέσα στην περιοχή?)....(αφου τον Μούν τον είχε κερκίδα!!) Με παράλληλη μετατόπιση του Καραγκούνη μπροστά από τα δύο αμυντικά χάφ , έτσι θα είχε τις άλλες δύο αλλαγές (είτε Νίνη είτε Κλέϊτον , μαζί και ο Ρουκάβινα) βγάζοντας , Γκάμπριελ και Μάντζιο ( ανάμεσα σε πύργους.. τι να κάνει ο λεπτεπίλεπτος??) και θα άφηνε τον Μπάγιεβιτς να αναρωτιόταν.. ποιόν να βάλω τώρα??

Θα του έπαιρνε το παιχνιδάκι και πάμε για άλλα.!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ίσως η ίωση που είχε τον πείραξε στα μάτια μάλλον.!!!
Τώρα απλά...καρτερικά... Μαρτυρικά να περιμένουμε όπως λες..... ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ??!!! Τι να περιμένουμε?? Τα θετικά? Ποια θετικά?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε (βάλε ένα όνομα να συνεννούμεθα) συμφωνώ απόλυτα με την ανάλυσή σου. Δεν προχώρησα σε κάτι αντίστοιχο, διότι θα μου έλεγαν πάλι ότι κάνω προμόσιον του Ντούσκο.

Έτσι έχουν τα πράγματα. Ο Μολούκος μπορεί να σχεδιάσει ένα παιχνίδι πριν ξεκινήσει, αλλά ό,τι έκτακτο παρουσιασθεί στη διάρκεια αδυνατεί να το αντιμετωπίσει.

Βέβαια η αρχική χρησιμοποίηση τουλάχιστον του Μάντζιου ήταν υπέρτατη βλακεία, αλλά τι να κάνουμε, χάνουμε αποκλειστικά και μόνον από λάθος επιλογή προπονητή ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που η τιμή του πετρελαίου (βαρέλι) έχει πέσει κοντά στα 40 δολ. είναι δυνατόν αυτοί οι Ολανδοί να ζητάνε 450.000,00 € για ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ...!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ?? Για τον Αμπράμοβιτς.!!!!! ΤΖΑΜΠΑ ΡΕ "ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ" .... ΤΖΑΜΠΑ.!!!!

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΖΑΪΡΙ που ακούγεται.... αλλά ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΑΪΡΙ ??!!! ΡΙΕΡΑ Μήπως??

Και μιά απορία..... του έχουν πει του Τεν - Τεν .... πως υπάρχουν play off ???!!!! ΤΟ ΞΕΡΕΙ ??

Ανώνυμος είπε...

Να χαιρομαστε το νεο μεταγραφικο αποκτημα που οπως φαινεται θα ειναι ο περιφημος Βοσνιος απορθητος πυργος....ΣΠΑΧΙΤΣ!!Οι ανθρωποι εχουν φτασει στο σημειο να μας κοροιδευουν(ο ανθρωπος,μαλλον γιατι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ειναι)χοντρα!!Μου φαινεται πως τον Απριλιο θα παμε για νεο συλλαλητηριο!φΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!Ακομη και τα ΚΟΡΟΙΔΑ που ελεγα εγω το καλοκαιρι και βγαινανε διαφοροι και μου τα χωνανε,που πηραν τα διαρκειας πλεον το καταλαβαν!Αν δεν φυγουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ,ο ΤΖΙΓΓΕΡ και η παρεα του Βελιτς,Αντωνιου και πολλοι αλλοι ακομα εκει μεσα που κανουν ακομα κουμαντο,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!Και αυτα τα περι Ευρωπαικης πορειας ειναι κουραφεξαλα.Ετσι δεν παμε παραπερα,και δεν θα τσιμπησουμε οταν βγουν και μας πουν οτι δεν πηραμε πρωταθλημα αλλα προχωρησαμε στην Ευρωπη!Στους 16 εχουμε παει πολλες φορες!Παρακατω ομως τι γινεται?Ο Δομαζος εχει απολυτο δικιο!Χωρις μεταγραφες μεγαλης ποιοτητος δεν γινεται τιποτα!Και τετοιες μεταγραφες δεν κανουν(κανει)γιατι κοστιζουν!!!Παρτε λοιπον τον Σπαχιτς που του προτεινε ο Βελιτς και πηγαινετε στη Βιγιαρεαλ να μαζεψτε καστανα!