Δεκεμβρίου 09, 2008

ΠΑΟ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Λογω των λυπηρων γεγονοτων που εκτυλισσονται ανα την Ελλαδα, δεν θα αναρτηθει σημερα σχολιο για τον αγωνα του Παναθηναικου.

Ποδοσφαιρικα σχολια δεκτα.

ΥΓ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ BLOG. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κυριάκο, θα συμφωνούσα ΄μαζί σου, εάν τα σχόλιά μας ήσαν κομματικά. Δυστυχώς όμως κάθε τι στη ζωή μας είναι πολιτική. Είμαστε πολιτικά ζώα, θέλοντας ή μη, η πολιτική είναι στο αίμα κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου.

Εντάξει, σέβομαι την άποψή σου και δεν θα ξανακάνω πολιτικό σχόλιο εδώ, αν και νομίζω ότι αυτό είναι λάθος.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ μας σήμερα.

Κυριακος είπε...

Greg

Τα πολιτικα σχολια μπορουν ευκολα να μετατραπουν σε κομματικα και να αρχισουν ανεξελεγχτες ανταλλαγες αποψεων, οταν μερικοι δεν συμφωνησουν με αλλους η νοιωσουν οτι τα σχολια καποιου στρεφονται εναντιον των δικων τους κομματικων πιστευω. οι Ελληνες ειμαστε παντα ετοιμοι για παρεξηγηση και εδω το θεμα ειναι πολυ σοβαρο, αρα και προσφερομενο για παρεξηγησεις. Και εγω δεν θελω να χαλασουν οι καρδιες των καλων φιλων. Καταλαβε με.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πρόκριση αλλά και πάλι εμφανείς οι ελλείψεις και συγκεκριμένα,

- σέντερ φορ. Ο Μάντζιος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, δεν είναι σέντερ φορ αυτός που χάνει τόσες ευκαιρίες και πλασάρει συνέχεια λάθος, πάντοτε πάνω στον τερματοφύλακα. Δεν έχει θέση στον ΠΑΟ, σκοράρει σε 1 στις 25 ευκαιρίες,

- Δεξί μπακ, μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Μάντζιος ήταν "μάυρη τρύπα", πρέπει επιτέλους να φύγει από την ομάδα.

- Στη μιά και μοναδική επίθεση της Ανόρθωσης φάνηκε πάλι η τραγική έλλειψη κεντρικού αμυντικού. Απαιτείται άμεσα η προσθήκη ηγέτη στην άμυνα.

- Το μόνο καλό χθες ήταν η αποφασιστικότητα του Γκελ-ίνοβιτς στις εξόδους. Πάλι καλά.

Ειμασταν πολύ τυχεροί χθες που δεν έπαιζε χθες ο Σάβιο γιατί τότε όι αντιστάσεις μας με αυτή την αμυντική σύνθεση θα ήσαν πολύ περιορισμένες.

Κρίμα, πολύ κρίμα, που αποκλείστηκαν οι Κύπριοι αδελφοί μας (πραγματικά και όχι από συνήθεια), αλλά εάν είχαν κρατήσει το 2-1 με τη Βέρντερ, όλα θα ήσαν πολύ καλά.

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεξί μπακ κατά λάθος αναφέρω τον Μάντζιο, εννοώ βεβαίως τον Βύντρα.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμη, το παιδάκι που εκτελέσθηκε άνανδρα ήταν δικός ήταν βάζελος, λοιόν ας σημειωθεί το σύνθημα που δονούσε χθες το ΟΑΚΑ, το οποίο, εμένα τουλάχιστον με έκανε να δακρύσω,

Ο ΠΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΆΞΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ 5.55. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ 2 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, 1 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ.
ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ΚΑΛΑ ΜΠΑΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΟΧΙ 3 ( ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΔΙ ΤΟΝ ΤΖΙΩΛΗ )ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΥΛ ΜΑΝΟΥΤΣΟ.

Unknown είπε...

Για την άμυνα είναι χιλιοειπωμένα και μάλλον συμφωνούμε ολοι λοτι πρέπει να αλλάξουν πολλά.Για την επίθεση δεν ξέρω αν ένας καλύτερος επιθετικός αντί του Μάντζιου θα έλυνε το πρόβλημα ή αν χρειάζονται να δουλέψουν και να προσαρμοστούν καλύτερα τα χάφ σε έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού.Μην ξεχνάμε ότι παιχνίδι με έναν επιθετικό αλλά με τα χάφ να πατάνε πολύ περιοχή έπαιζε και η Μπαρτσελόνα όταν ήταν εκεί ο Τεν Κάτε(άλλο επίπεδο παιχτών αλλά και άλλες απιτήσεις βέβαια).Τα χάφ πρέπει να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια συστήματα κατά τη γνώμη μου.Και στον Παναθηναικό φαίνεται να λείπει ο συνδετικός κρίκος κέντρου επίθεσης.Κάτι σαν τον Ντέκο εκείνης της Μπαρτσελόνα.Ο Καραγκούνης ψυχάρα αλλά δεν μπορεί να έχει τέτοιο ρόλο.Αρίστερός μεσοεπιθετικός σε τέτοιο σύστημα μπορεί να παίξει.Τέλος πάντων από ότι φαίνεται ο προπονητής αρχίζει να μαθαίνει το υλικό του και να εισηγείται τόσο αφίξεις όσο και αποχωρήσεις που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι.Να φύγει δηλαδή το σάπιο πράγμα από την ομάδα.Αν και για αυτόν που θέλω εγώ να φύγει δεν παίζει να μου κάνει το χατίρι...