Δεκεμβρίου 03, 2008

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ηταν 9 Ιουνιου οταν ανακοινωθηκε η προσληψη του Henck Ten Kate απο τον Παναθηναικο. Κυριως βοηθος προπονητη σε μεγαλες ομαδες οπου εκανε και το ονομα του, και με λιγες επιτυχιες σαν βασικος προπονητης σε μικροτερες ομαδες, προιδεαζε σαν ο καταλληλοτερος ανθρωπος για την αναγεννηση του παραπαιοντος τα τελευταια χρονια και ατιτλου Παναθηναικου.
Βεβαια ενας προπονητης δεν μπορει να κριθει σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα αλλα εχουν περασει 6 μηνες, αρκετοι για να βγαλεις τουλαχιστον βασικα συμπερασματα για το μεχρι τωρα εργο του και την ποδοσφαιρικη του αξιοσυνη.

Ο Τεν Κατε ειναι ενας προπονητης που ειναι μεγαλωμενος με τα στοιχεια του ολλανδικου ποδοσφαιρου που ειναι το ολοκληρωτικο και πειθαρχημενο ποδοσφαιρο. Αυτα τα στοιχεια ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελε να μεταφυτευσει στον Παναθηναικο αλλα πιστευω οτι δεν του βγαινουν αποκλειστικα λογω ελλειψης των καταλληλων παικτων. Ποιοι θα ηταν αυτοι οι παικτες; Καλογυμνασμενοι, αθλητικοι , με δυνατα πνευμονια, μπαλαδοροι, σκληροι και κυριως πειθαρχημενοι στο συστημα. Τετοιους παικτες δεν βρηκε στον Παναθηναικο, αντιθετως βρηκε μια ασυναρτησια παικτων αποτελουμενη απο τους παλαιοτερους με ολα τα ποδοσφαιρικα κουσουρια που μετεφεραν συν την αποτυχια κατακτησης πρωταθληματων, μεχρι απροσαρμοστους Βραζιλιανους αφου προερχονταν απο ενα διαφορετικο πρωταθλημα και διαφορους αλλους ντοπιους και ξενους παικτες που πρωτη φορα επαιζαν σε μια ομαδα που κυνηγα καθε χρονο το τιτλο.
Προσπαθησε λοιπον ο Ολλανδος να παντρεψει ολα αυτα τα στοιχεια τους τελευταιους εξι μηνες αλλα τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι καταστροφικα. Η ομαδα εχει μεινει 9 βαθμους πισω απο τον κυριο αντιπαλο της στο πρωταθλημα, το ποδοσφαιρο που εχει παιξει μεχρι τωρα δεν ειναι ελκυστικο εκτος 3-4 εξαιρεσεων, υπαρχουν ταπεινωτικα αποτελεσματα εντος εδρας και απο μικροτερες ομαδες, υπαρχει ενταση στα αποδυτηρια και ολα αυτα που περιμεναν με τοσο αδημονια οι φιλαθλοι τοσα χρονια, δεν φαινεται να ανταποκρινονται στις προσδοκιες τους.
Οι φιλαθλοι ειναι τουλαχιστον απογοητευμενοι αν και τα τελευταια επιτυχη αποτελεσματα στην Ευρωπη εχουν δωσει μια προσωρινη ανοχη στο θυμο τους, η Διοικηση γνωστοποιει στους φιλαθλους να μη περιμενουν πρωταθλημα φετος , θα γινουν ορισμενες διορθωτικες μεταγγραφες αλλα με αμφιβολο αποτελεσμα λογω της διαμορφωθεισας αρνητικης καταστασης και ελλειψης καλων διαθεσιμων παικτων στη μεταγγραφικη περιοδο Ιανουαριου και η συνεχεια προμηνυεται μαλλον αμφιβολη ως προς οποιαδηποτε επιτευξη στοχων.

Αποτελεσμα ολων αυτων ειναι ο Παναθηναικος να βρισκεται σε μια πολυ κρισιμη περιοδο οπου ολα μπορουν να συμβουν. Ακομη και το θαυμα, αν και πολυ δυσκολα ως απιθανο να βρεθουν παλι στο κυνηγι του τιτλου. Αλλα μπορουν να συμβουν και συγκλονιστικες εξελιξεις σε περιπτωση που τα πραγματα συνεχισουν να χειροτερευουν και οι ανοχες που δειχνουν οι φιλαθλοι αρχισουν να καταρρεουν. Οι απογοητευμενοι φιλαθλοι οφειλουν να δειξουν αστειρευτη υπομονη αλλα και ολοι οι αρμοδιοι περι την ομαδα πρεπει να προσγειωθουν, να αναλυσουν ορθολογιστικα την κατασταση, να διαβασουν το προβλημα, να σχεδιασουν και να εφαρμοσουν, να βρουν λυσεις και να βγουν να μιλησουν ανοικτα στους φιλαθλους ως προς τι να περιμενουν τους επομενους μηνες.
Ειναι φανερο οτι η πολυμετοχικοτητα εχει προκαλεσει και μερικα βραχυκυκλωματα στη λειτουργια της ομαδας παρα τα χρηματα που διετεθησαν, ειναι γνωστο οτι ορισμενοι παραγοντες ειναι λιγοι και δεν ανταποκριθηκαν στα καθηκοντα τους. Πρεπει και αυτοι να κριθουν και εν αναγκη να απομακρυνθουν η να αναθεωρηθουν οι ρολοι τους αν ειναι για το καλο της ομαδας.

Κατω απο το πρισμα των ανωτερω και δεδομενης της αποφασισμενης προθεσης της Διοικησης να στηριξει τον Τεν Κατε οπως φανηκε απο δηλωσεις του κ. Βγενοπουλου, πιστευω οτι πρεπει να πορευτουμε φετος με αυτον. Εκτος και αν γινουν πραγματα και θαυματα. Εξ αλλου τετοια ωρα τετοια λογια. Που υπαρχουν αξιολογοι ελευθεροι προπονητες στις αρχες Δεκεμβριου; Ας κοιταξουν να μαζεψουν τη κατασταση, ας ξεχωρισουν τους χρειαζουμενους καλους παικτες απο τους κακους , ας ξεχωρισουν επισης τους καλους παραγοντες απο τους κακους και τον Μαιο κανουμε λογαριασμο.

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ!

νομιζω οτι περιεγραψες πολυ ευστοχα χωρις αερολογιες,απολυτοτητες και μιζεριες την κατασταση που ισχυει στον "νεο" παναθηναικο!!!

θα συμφωνησω μαζι σου οτι πρεπει να στηριχτει ο τεν κατε. προσωπικα, οπως νομιζω και τους περισσοτερους, δεν μας εχει πεισει αλλα στην παρουσα φαση μονο απ αυτον μπορουμε να ελπιζουμε κατι καλυτερο. και αυτο γιατι σε επιπεδο διοικησης κτλ δεν φαινεται να υπαρχει καποιος που να ξερει τι του γινεται. ας ελπισουμε οτι ο τεν κατε θα το παρει πανω του το ολο πραγμα, θα δει ποιοι κανουν και ποιοι οχι( τοσο αγωνιστικα οσο και σε θεματα νοοτροπιας, θα μαθει την ελληνικη και την παναθηναικη πραγματικοτητα και βλεπουμε για αργοτερα. ελπιζω να μπορει να το κανει αυτο. παντως εχω ελπιδες...

το χειροτερο στην παρουσα φαση ειναι ο στρουθοκαμηλισμος...λογω των εγκληματων της γνωστης οικογενειας εδω και μια δεκαετια ο παναθηναικος εχει μεινει πολυ πισω. πρεπει να το καταλαβουμε αυτο..αλλιως μονο σε χρονιες πυροτεχνηματα θα ελπιζουμε...μην ξεχνατε οτι και στον γιανακοπουλο πηρε αρκετο χρονο για να φτιαξει αυτην την σουπερ ομαδα...

νομιζω οτι τουλαχιστον αυτο που περιμενουμε ολοι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι να δουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να γινονατι εστω και αργα καποια βηματα προς το εμπρος και επιτελους οχι προς τα πισω...

Ανώνυμος είπε...

Ψύχραιμο, εύστοχο και ρεαλιστικό σχόλιο. Όποιες κινήσεις και να γίνουν τώρα, δύσκολα θα σωθεί η χρονιά. Στο τέλος της σεζόν θα μπορούνε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το αν η νέα αρχή που πάει να γίνει στην ομάδα θα έχει τιμονιέρη τον Τεν Κάτε ή όχι. Να δούμε και ποιές είναι οι εισηγήσεις του και πόσες από αυτές θα πραγματοποιηθούν, αφού όπως μας είπε από πολύ νωρίς ο Αντωνίου, λεφτά υπάρχουν...

Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

ego pou eimai olympiakos ena exo na po oti o pao me ton vintra den tha parei pote titlo oute dimosios ipalilos na itan prepei na asxolithei me tin ipothesi i nikolouli na apokaliphei pios ton krataei tosa xronia einai san ena migma apo mbravo,dani kai ligo aromatiko mitsotakis to mono pou sozei ton pao einai na valoun ton nini kai as ton kaphoun oxi oti tha parei titlo alla tha figei to mialo ton opadon apo tis polisalates kai tous diorismenous kai mia aporia den nomizei o karagounis meta apo toses voutes oti ton exei katalavei oloi i ellada alla kai oi dietites?

georgepao113 είπε...

re magka kala ta les alla ego leo na kai skeftoume kai emeis ligo thn omada mas,12000 8eates eixame prox8es me tetoia uposthrixh ti to parapano mporeis na zhtas.poso mallon otan vriskomaste se auth thn 8esh logo kapiwn stravopathmatwn pou gunane sthn edra mas

Dimitrious. είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΑΛΛΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ. ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ 10 (ΔΕΚΑ) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΕΣΜΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑΣ (ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ).
ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ . ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ (ΝΙΝΗΣ, ΚΛΕΙΤΟΝ, ΙΒΑΝΣΙΤΣ). ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΒΑ ,Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ, 4 ΕΠΑΙΞΕ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΡΟΤΕΙΤΙΟΝ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΞΑΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗ ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.
Από τον Παναθηναϊκό διαρρέουν πως έχουν προτάσεις στα χέρια τους για τους Μπράις Μουν και Λουκά Βύντρα. Ο Ολλανδός δεν το συζητά για τον δεύτερο, τον οποίο θεωρεί απαραίτητο, ενώ για τον Νοτιοαφρικανό τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή και σε κάθε περίπτωση θα μετρήσει και η θέληση του ίδιου.
ΑΡΑ Η ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ , Η ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΛΕΕΙ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ. ΑΝ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ;
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ) ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.
ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΤΟ ΡΟΤΣΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Κυριακος είπε...

Φιλε Ανωνυμε 8.15 μμ

Αυτα που αναφερεις ειναι πραγματα που τα εχουμε πει πολλες φορες και ειναι γνωστα. Αλλα το σχολιο μου δεν μπορουσε να μπει παλι σε τετοιες λεπτομερειες γιατι και κουραστικο θα ηταν να επαναλαμβανουμε τα ιδια και ο χωρος του blog δεν το επιτρεπει. Προσπαθησα να αναλυσω τα γενικα προβληματα και να μη μπω σε λεπτομερειες που ηδη εχουμε αναφερει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ.
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ. ΛΙΝΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, πολύ ωραία η παρουσίαση των απόψεών σου, αλλά θα μου εποτρέψεις να έχω κάποιες ενστάσεις.

Κατ'αρχάς επουδενί είναι λύση η παράταση της διακωμώδησης της ιστορίας του ΠΑΟ μας με τη παραμονή του τεντοπανου.

Ο άνθρωπος έχει ελάχιστα εργασθεί ως πρώτος προπονητής και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ μα καμία ΑΠΟΛΥΤΩς ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Και από την Ουγγαρία και από την Ολλανδία (πιό πρόσφατα από τον Άγιαξ) έφυγε κακήν κακώς και πολύ προ της λήξης του συμβολαίου του. Μόνον ως βοηθός έχει ολοκληρώσει σαιζόν. Ποτέ μα ποτέ ως πρώτος προπονητής.

Εκεί λοιπόν, στις αλλεπάληλες αποτυχίες του και μόνον εκεί συνεργάσθηκε με ποδοσφαιριστές με τις προδιγραφές που περιγράφεις. Η μεγαλύτερη επιτυχίς στη καριέρα του ήταν η παρουσία του ως βοηθού στη Μπαρτσελόνα. Εκεί υπήρχαν και κάποιοι κεντροευρωπαϊκών χαρακτηριστικών ποδοσφαιριστές, αλλά η βάση της ομάδας ήσαν λατίνοι ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς δεν αποτελεί άλλοθι της ολλοκληρωτικής του αποτυχίας, η έλλειψη από το ρόστερ μας παικτών που να διαθέτουν στοιχεία των Ολλανδών συνδέλφων τους.

Εξ άλλου όταν επρόκειτο να αναλάβει την ομάδα φαντάζομαι ότι ενημερώθηκε για το ρόστερ - εάν όχι ακόμη χειρότερα γι'αυτόν- και έπρεπε ΤΟΤΕ να προβάλλει τις όποιες ενστάσεις του. Υπήρχαν τεράστια χρονικά περιθώρια (3 μήνες) και πέντε επίσημα παιχνίδια, από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Είτε λοιπόν είναι ανίκανος (το πιστεύω), είτε ήλθε απλώς να ξεκοκκαλίσει ένα πλούσιο συμβόλαιο που του προσέφεραν με περισσή ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ, οι υπεύθυνοι της ομάδας μας.

Εμείς οι φίλαθλοι δεν έχουμε κανένα μα κανένα απολύτως λόγο να δείξουμε τη παραμικρή υπομονή. Κάνουμε υπομονή 13 χρόνια, αρκετή δεν είναι;;;;;

Τα ψέματα τελείωσαν ο ΔΙΩΓΜΟΣ του γελοίου αυτού υποκειμένου πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ. Το έχω γράψει αρκετές φορές, ότι κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο που παραμένει στην ομάδα μας κάνει πολύ μα πολύ ΚΑΚΟ.

Η ΑΠΟΣΥΛΟΠΟΙΗΣΗ που θα κληθεί να κάνει ο επόμενος προπονητής θα μας αναγκάσει να κάνουμε εκ νάου υπομονή, ΟΧΙ, αυτό δεν πρέπει να γίνεται.

Μέχρι πότε θα είμαστε περιορισμένοι στις χαρές του μπάσκετ (νά ναι καλά οι Γιαννακόπουλοι);;;

Όσον αφορά τις προτάσεις για την επόμενη ημέρα που θα έπρεπε να είναι ΑΥΡΙΟ, καλή η σκέψη για Λίνεν, αλλά μας κάνει φίλε ανώνυμε (βάλε κανένα όνομα, δεν κάνει κακό, ψευδώνυμο θα είναι και θα μπορούμε να συνεννοούμεθα, μας κάνει για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό; Δεν έχει κάνει ποτέ πρωταθλητισμό και δεν τα πάει καλά με τις φίρμες που υποτίθεται (βέβαια) ότι θα έλθουν στην ομάδα σε απροσδιόριστο χρονικό ορίζοντα.

Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση (αφού χάθηκε ο Ντούσκο) είναι ο συνδυασμός Νόμπλια και Ρότσα, οπότε θα κληθεί και ο κόσμος να κάνει υπομονή και πιστεύω ότι θα δώσει αυτή την ευκαιρία σε μιά αποδεδειγμένα καλοπροαίρετη λύση αυτής της λογικής.

Από την άλλη, εάν αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, καλύτερα να αναλάβει ο Τζακ (Χατζηαθανασίου) ή ο Τότης ή οποιοσδήποτε, αρκεί να φύγει ο αρχιτέκτονας της θυμηδίας, ο Αλέφαντος του ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο GREG.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑ Ο ΝΙΟΜΠΛΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΑ. Ο ΡΟΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ή ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΙΘΑΡΙΤΣΑ.
ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ MONO.
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΜΑΛΑΚΑ ΡΕΚΟΜΠΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΑΥΡΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΟΥΠΑ ΟΥΕΦΑ, ΓΙΔΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε μας κάνει ο Ρότσα, όλες οι καλοκαιρινές προτάσεις του για μεταγραφές στον ΠΑΟ, ήλθαν και πάιζουν μπάλλα στην Ευρώπη, εκτός ακόμη από τον Σαντ.

Γιατί δεν μας κάνει σε συνδυασμό με τον Νόμπλια; Και προσωπικότητα έχει και αποδεκτός από την εξέδρα είναι και βάζελος μέχρι μυελου οστέων. Και αν δεν θες τον Ρότσα για τον πάγκο, κράτα τον για το σκάουτινγκ και βάλε τον Βαζέχα δίπλα στον Νόμπλια.

Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει πραγματικά μιά νέα εποχή, που θα τύχει της καθολικής υποστήριξης του Παναθηναϊκού κόσμου.

Αλλά επιτέλους ας κάνουμε κάτι, δεν γίνεται άλλο να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με το ρεντίκολο των πάγκων, τον τσαρλατάνο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Γρηγόρη και η εμπάθεια έχει τα όρια της. Νισάφι πια με τον αποτυχημένο βάτραχο των Γκαγκάτσικων τίτλων. Άσε να κλείσει η χρονιά και θα τον κρίνουμε τον Τεν Κάτε. Εδώ έμεινε ολόκληρο χρόνο ο βοηθός του Βέλιτς και κοντά δυο χρόνια ο κάτσο ο Μαλεζάνι.... Από εκεί και πέρα, τα ποσά που θα δοθούν τον Ιανουάριο για μεταγραφές είναι πάρα πολλά. Το θέμα είναι ποιος θα τα διαχειριστεί. Θα τα δώσουν πάλι στον Κωστάκη τον Αντωνίου -ναι αυτόν που ...έκοψε τον Αϊμάρ- για να φέρει κανένα Μαλεζά από τον μΠάοκ και να κονομήσουν οι μάνατζερ ή θα τα δώσουν στον προπονητή ώστε να πάρει και την ευθύνη στους όμως του;
Υ.Γ Ψάχνουν λέει 10άρι. Καλά τον ΡΙΚΕΛΜΕ κανείς δεν τον βλέπει;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω από εδώ ... «Εμείς οι φίλαθλοι δεν έχουμε κανένα μα κανένα απολύτως λόγο να δείξουμε τη παραμικρή υπομονή. Κάνουμε υπομονή 13 χρόνια, αρκετή δεν είναι;;;;;»
Καλά δεν βλέπεις τι σου λένε? Κάτσε μέχρι τον Μάϊο , τότε θα κρίνουμε και θα κάνουμε ταμείο, μετά θα ζητήσουμε ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ και του χρόνου τέτοιο καιρό , θα σου πούνε {εννοούσαμε)τον Μάϊο (2010)!!! όλα θα είναι παρελθόν και θα μπουν οι βάσεις για την μεγάλη επιστροφή. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ... Μέχρι που θα πουν.... Δυστυχώς ο ασθενής ΠΕΘΑΝΕ.!!! Τώρα σε ποια χρονιά θα γίνει αυτό δεν ξέρω.... ΥΠΟΜΟΝΗ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ήλθαν έμειναν για πολύ καιρό διάφοροι περίεργοι προπονητές στον ΠΑΟ, αλλά τότε δεν υπήρχε το υποτιθέμενο no limit budget, για το οποίο υπερηφανεύεται ο πρόεδρος.

Υποτίθεται ότι εφέτος επρόκειτο να ζήσουμε χρονιά αναγέννησης και αντ'αυτού αναγεννιούνται όσοι μικροί πάιζουν μάλλα στο ΟΑΚΑ.

Βλέπω στο γκάλλοπ του Κυριάκου ότι οι περισσότεοι ψηφίζετε ότι φταίνε οι πάικτες. Ποιοί, οι παλιοί, ή οι καινούργιοι, που δεν έχουν πάιξει καθόλου; Γιατί αυτοί που πάιζουν σήμερα επρόκειτο να έχουν φύγει από τον Ιούνιο (Βύντρα, Τζιώλης, Μάντζιος) και οι καινούργιοι έχουν από ελάχιστη έως μηδενική συμμετοχή. Κάποιους από τους παλιούς που αξίζουν αυτός ο γελοίος τους χρησιμοποιεί σε απίθανες θέσεις (π.χ. Ίβανσιτς αριστερό μπακ ή αμυντικό χαφ- Σαλπιγγίδης επίμονα αριστερό εξτρέμ).

Να μη ξεχνάμε και την εμμονή στην επιλογή Γκελ - ίνοβιτς, αντί του δικού μας παιδιού (4 παιχνίδια είπε και αυτό ήταν).

Δεν καταλαβαίνετε ότι ο άνθρωπος είναι καταστροφή του ΠΑΟ;

Σας το ξαξαλέω μετά το διωγμό του θα χρειαστούμε ΑΠΟΑΣΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.

Πού θα ξαναβρούμε Ίβανσιτς και Σαλπιγγίδη όταν αυτός ο γραφικός, αφού τους κάψει, θα έχει πάει να πουλήσει αλλού τις "τεράστιες" εμπειρίες του;

Ναι, είχα μεγάλη επιθυμία να έλθει ο Ντούσκο στον ΠΑΟ, αλλά από την ώρα που πήγε στο αεκάκι, δεν τον έχω ξανασυζητήσει για τον ΠΑΟ.

Τώρα άρχισε νέο σενάριο με τον Άλεξ και μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, ποιός ξέρει τι άλλο όνομα θα ακούσουμε και να με θυμηθείτε, με κάνένα Ζουέλα θα μας βρει ο Ιανουάριος.



Αυτά είναι που με κάνουν να επιμένω,

ΕΞΩ ΤΩΡΑ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε greg... ΗΡΕΜΗΣΕ!!! Μπορεί το καλοκαίρι να είχαμε αντίθετη άποψη , μετά να συμφώνησες , αλλά το να λέμε όλο τα ίδια δεν βγάζει πουθενά.!! Βλέπω συνεχώς να λες για τον Μπάγιεβιτς , αν και δεν ήθελα να γράψω τίποτα (λόγοι δικοί μου).... Είπα να σχολιάσω και ‘γω κάτι μα περισσότερο να σου πω να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις «ακραίες» για τον Προπονητή γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Και στο κάτω κάτω δεν είναι και ο πιο άχρηστος, νομίζω το αντίθετο, από πολλούς άλλους της τελευταίας δεκαετίας. Συγγνώμη για την τοποθέτηση greg .... αλλά θα σου ανέβει και καμιά πίεση.!!! Ας περιμένουμε λίγο..... Πάμε στα σχόλια μου.

ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. «Κι όμως, ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνάντηση που είχε με Πατέρα, Αντωνίου και Βέλιτς τόνισε ότι με βάση το ρόστερ του Παναθηναϊκού, αυτό που λείπει είναι ένας αριστεροπόδαρος χαφ που να μπορεί να κατεβάσει την μπάλα και να έχει καλή ντρίμπλα στο ένας με έναν.

Παρά το ότι το μεγάλο φετινό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η λειτουργία της άμυνας και τα πολλά λάθη των Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Γκούμα και Βύντρα, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε στη συνάντηση της Τρίτης, ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο δημιουργικό τομέα.

Η συνάντηση κράτησε μιάμιση ώρα και επικεντρώθηκε στην παρουσία των παικτών που υπάρχουν μέχρι τώρα στο ρόστερ και τις αδυναμίες που έχουν εμφανιστεί, με τον Τεν Κάτε να δείχνει ότι έχει πρώτο μέλημα την απόκτηση ενός χαφ με δημιουργικές ικανότητες και όχι ενός αμυντικού.»

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ??!! Επιτέλους θα μάθετε να βλέπετε μπάλα??!!!! Όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι φίλοι το επεσήμαναν από τον Αύγουστο μήνα για ένα 10 ΑΡΙ..... Και μάλιστα έλεγα , ακόμα καλλίτερα να είναι αριστεροπόδαρος... εκεί αριστερά έχουμε πρόβλημα... Βέβαια υπήρχαν και οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ του Κ@@ου... που έλεγαν έχουμε 5 παίχτες σ’ αυτή την θέση ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.!!! Δυστυχώς γι’ αυτούς τα ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.!!! Αν πράγματι είναι να αποκτηθεί κάποιος με στυλ (απ’ ότι ζητάει ο προπονητής) , Ρότσα – Τσιάρτα- Γεωργακόπουλου- Χ. Βερόν – Ζέντεν κλπ. (εννοείτε στα νιάτα τους!!) , τότε ΝΑΙ... αν είναι ακόμα μια «Μαρίτσα» , τότε καλός και ο Βιολιτζής.!!!

Ο ΡΙΚΕΛΜΕ ??? Τώρα που ίσως έχει κάποια προβλήματα (λόγω επίθεσης φραστικής που έκανε) , σε φίλαθλο στην κερκίδα.... Που ξέρεις? Μπορεί.... Αλλά ως συνήθως ή γυναίκα του ή το αίσθημα... δεν θα ΘΕΛΟΥΝ την Ελλαδίτσα..... οπότε θα μας πουν.....καλοί κι αυτοί που έχουμε.!!!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ....!!!!!
Ρε μπάς και είναι ο.... ΜΑΛΟΥΝΤΑ ο χάφ που θέλει.....??!!!!! Λέω.... Λέω...... ΛΕΤΕ??

Δηλαδή για να είμαστε λογικοί.... Εκείνος ο Βραζιλιάνος (αριστεροπόδαρος) της Μέταλιστ... (που έγινε αλλαγή στο τέλος).... Είναι άμπαλος? Έχουμε τέτοιον? Δεν ισχυρίζομαι να πάρουν αυτόν, αλλά έναν που να έχει αυτά τα χαρίσματα.... Ντρίμπλα (μοιράζω σακούλες)... Μπαλιά διαβήτη..... Και στην επίθεση πάντα κάποιος αντίπαλος θα ασχολείται μαζί του.!!! Αμ εκείνος ο Μοζαμβικανός ο Στόπερ... Όμοιος {Ενακαρ(χ)ίδης) ήταν.!!! Αλλά στο χρώμα μόνο.... Γιατί στο τόπι ήταν απροσπέλαστος.
Δεν λέω ότι κάνουν για τον Π.Α.Ο οπωσδήποτε.... Αλλά είναι δυνατόν να προτιμούν το Ουκρανικό πρωτάθλημα και ιδίως μια σχεδόν άγνωστη ομάδα από τον Παναθηναικό.???!!! Τώρα θα μου πει κάποιος μα τι μας λες..... εδώ εμείς έχουμε ολόκληρο ΜΕΛΙΣΣΗ και Σαριέγκι....!!!!

GREG..... «έφυγε η Νύφη σχόλασε ο Γάμος».!!! Πήγε εκεί που αγαπάει και ήθελε πολύ.... (ο Μπάγιεβιτς). Όποτε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι συνέχεια με αυτόν.... Μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.!!!! Κι εγώ τον ήθελα το καλοκαίρι , δεν ήθελε , μάλλον ο ίδιος (το είπε νομίζω), δεν υπάρχει λόγος , εξ’ άλλου δεν είναι και ο τελευταίος πάνω στην γη.!!!
Όσο για Νιόμπλια και Ρότσα.... Εεεε εντάξει μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο πολύ.!!!! ΟΙ ΜΠΑΚΕ της Ελλάδας είναι.!!! Τότε να πούμε και για Ζάετς – Καρούλια ή τον..... Αποστολάκη.!!!! Έλληνας μόνον ο Αναστασιάδης ίσως κάνει, αλλά με επιφύλαξη.

Για μένα ο Προπονητής πρέπει να είναι ΓΝΩΣΤΟΣ στην Ευρώπη , να έχει δουλέψει σε ομάδες που συμμετέχουν σε C.L. ,να έχει τις απαραίτητες διασυνδέσεις, μα πάνω απ’ όλα να έχει φανεί η δουλειά του στο γήπεδο.!!! Θα μου πει κάποιος μα εσύ ζητάς τον.... ΛΙΠΙ ? ή τον Μουρίνιο? ΟΧΙ δεν ζητάω αυτούς (δεν έρχονται).... Αλλά ο ΧΙΤΙΝΓΚ..... ο Αβοκαρτν (κάπως έτσι τον λένε νομίζω, στην Ρωσία εργάζεται τώρα).... ίσως ?? Ακόμα και ο Λίνεν , αλλά μην ισοπεδώνουμε τον Τεν Κάτε φίλε greg.... δεν είναι ο μοναδικός φταίχτης. Ίσως φταίει λιγότερο από τον καθένα.
Βέβαια και σε όποιον από εσάς δώσουν ομάδα με παίχτες τύπου Μέσι, Ρονάλντο, Μαλουντά, Ανρι, Νέστα , Ιμπραίμοβιτς..... Κλπ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ.
Εδώ είναι η διαφορά , να είσαι προπονητής βγάζοντας και κανα ταλέντο , να καλύπτεις τις αδυναμίες παιχτών, να τους μαθαίνεις πως πρέπει να παίζουν, κλπ. Αν όλα στα δώσουν έτοιμα στο πιάτο , τότε όλοι γινόμαστε ΚΟΡΥΦΕΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, εδώ όλοι λέτε να κάνουμε υπομονή. Δεν πρόκειται να συμφωνήσω ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ μαζί σας.

Μπορεί να είμαι προκατειλημένος με τον γελοίο, μπορεί να είμαι εμπαθής, πείτε ό,τι θέλετε, αλλά γνώμη δεν πρόκειται να αλλάξω. έχω σχηματίσει την άποψή μου γι'αυτόν τον γελοίο και ακόμη και εάν μας πάει τελικό Τσ. Λ. δεν πρόκειται να την αλλάξω.

Ναι φίλε σκούφε οι παίκτες κάνουν μάγκα το προπονητή, αλλά και ο προπονητής είναι αυτός που "σμιλεύει" τους παίκτες, τους διαμορφώνει, ώστε στη συνέχεια να τον "κάνουν μάγκα".

Πείτε μου λοιπόν εσείς που προτείνετε υπομονή ή τουλάχιστον ανοχή στον Αλέφαντο του ΠΑΟ, ένα έστω ένα στοιχείο που δείχνει ότι γίνεται κάτι τέτοιο στον ΠΑΟ. Σας παρακαλώ πέιτε μου κάτι που να αποδεικνύει ότι ο τίποτας κάτι κάνει, ότι κάτι θέλει να προσφέρει στην ομάδα.

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ότι δεν θα αναφερθώ στον Ντούσκο, εκτός εάν γίνει κάτι στο μέλλον και έλθει στον ΠΑΟ. Τέλος λοιπόν γι'αυτό το θέμα.

Θέλετε να κάνετε υπομονή; Δικαίωμά σας, αλλά δεν μπορείτε να την επιβάλλετε, όλοι έχουμε το δικαίωμα της γνώμης μας και εγώ δεν πρόκειται να κάνω υπομονή, δεν αξίζει το κόπο, αλλά και δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω τον Παϊτέρη. ΄

Μόνον θα περιμένω να τον πετάξουν ΕΞΩ για να πανηγυρίσω.

Μέχρι τότε, δόξα και τιμή στο μπάσκετ, το μόνο που είναι ΠΑΟ, το άλλο με τον γιούφτο, είναι πράσινα πουλιά.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμη. Έχω πάιξει τη δεκαετία του '70, σε ομαδικό άθλημα, φθάνοντας μεχρι την Εθνική ανδρών, σε ηλικία 17 ετών και ξέρω ένα πράγμα ότι, εάν είσαι καλά προπονημένος η μοναδική παράμετρος που σε κάνει να αποδόσεις ή όχι στο γήπεδο είναι ο προπονητής. Η δική του παρουσία, η προσωπικότητα του, η αξιοκρατική λογική του, η ψυχολογία που διαμορφώνει στην ομάδα, οι κατευθύνσεις σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, η διευκρίνιση του τι ζητά από εσένα την ώρα του αγώνα, με λίγα λόγια η ολοκληρωμένη προσωπικότητά του.

Ο Παϊτέρης δεν έχει προσωπικότητα για πρώτος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Κυριακος είπε...

Νinja Nihil

Δες το ΠΜ μου στο Sportdog

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Γρηγόρη τι σου κάνε ο Τεν Κάτε? Σου φάγε την γκόμενα? Σου πείραξε την αδελφή? Σου πάτησε τ΄αμπέλι??????
Διότι όσο να πεις είναι και μπάνικος τόσο ως γκόμενος όσο και ως κρασοκανάτα........
Στα σοβαρά τώρα Τον ξέρεις τον άνθρωπο? Έχετε μιλήσει? Έχετε πιει καφέ? Ήσασταν μαζί στο στρατό?
Εδώ μιλάμε για μίσος απύθμενο και δεν μισείς μόνο τον Τεν Κάτε αλλά ολόκληρο Παναθηναικό για να θες διακαώς να μας κάτσεις στο σβέρκο τον ακατανόμαστο......
ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΛΙΜΕΝΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΟΥΡΙΝΑΜΕΖΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ?????
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ??????
ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΟΝ ΚΑΙ ΚΑΓΧΑΣΟΝ.......
Ή ΘΑ ΒΓΑΙΝΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΆΞΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΙΤΗ????
Λοιπόν ναι το ομολογώ ήθελα τον Δανό πλην όμως φρόντισα -είχα και την δυνατότητα τα φέρε έτσι η τύχη βλέπετε ή κατάρα ο καιρός θα δείξει και ρώτησα και πήρα πληροφορίες από πρώτο χέρι ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΞΈΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.........Τώρα αν είναι βοηθός υφιστάμενος προιστάμενος δεύτερος τρίτος έκτος έβδομος ποσώς με ενδιαφέρει είδαμε και κάτι πρώτους.........
Εν ολίγοις έχω την βεβαιότητα ότι ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΉΝΟΥΝ??????
Προσωπικά είχα την χαρά να τον γνωρίσω από κοντά η εντύπωση που αποκόμισα? Άριστη Σοβαρός μετρημένος θετικός ευγενικός μου είπε πέντε πραγματάκια-καλά αγγλοολλανδικά με σουριναμέζικη προσφορά πρώτη φορά άκουσα- για τους παίκτες -έχουμε και τις ίδιες συμπάθειες- δηλαδή σοβαρά τώρα ιδανικός για αυτόν που το θέλουμε είναι.......
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?
Να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα όπως όπως???????Σιγά το δύσκολο χώνουν όλοι από ένα μύριο και κάνουμε δικιά μας παράγκα και τι έγινε? Μετά τι? Πάλι θα λέμε δεν έχουμε ομάδα τι χάλια είναι αυτά κλπ κλπ κλπ????????
Θέλετε να δείτε ποιός είναι ο Τεν Κάτε? Ιντερ Παναθηναικός Μοναδικό στήσιμο τους πήρε και τα σώβρακα και άντε γειά............
Και ας το πάρει ο γαύρος το πρωτάθλημα χ....Για μια νίκη μέσα στο Μιλάνο ούτε στα πιο τρελλά του όνειρα..............
ROCK_N_ROSES..........

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις που υπάρχουν κι άλλοι εδώ μέσα που αντί να αναθεματολογούν, καταθέτουν επισειρήματα. Γειά σου ROCK_N_ROSES που λες δυο-τρία πράγματα που απλά έχουν συνοχή και λογική υπόσταση. Κι εμείς έχουμε παιξει μπάλα αλλά τέτοια κάφρικη εμπάθεια ειλκρινά δεν έχω ξαναδεί. Και στο κάτω-κάτω, μια ερώτηση. Γρηγόρη, Κυριάκο, Σκουφ και Ανώνυμε, στις 13 Απριλίου που είσασταν; Μπέσα όμως.......

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ROCK AN ROSES, είσαι σοβαρός, ή κολλητός του μάνατζερ που κουβάλησε τον αυτιστικό στον ΠΑΟ ;;;;

Τι μούκανε;

Μου διέλυσε την ομάδα.

Τι μούκανε;

Μου κατέστρεψε τα όνειρα.

Τι μούκανε;

Μ' έκανε ρεζίλι των γαύρων.

Τι μούκανε;

Τσάκισε την ομάδα που αγαπώ.

Τι άλλο μούκανε;

Έδωσε πάλι το δικαίωμα στις γνωστές αηδιαστικές παλιόφατσες, να κοκκορεύονται και να λοιδωρούν την ομάδα μου.

Αυτά μου έκανε και εάν εσύ είσαι μωροθαύμαστος και επειδή σου μίλησε ο τίποτας, ο αυτιστικός και μπεκροκανατίσατε παρέα, νομίζεις ότι έπιασες τον πάπα, από γνωστό σημείο του σώματος, λυπάμαι, λυπάμαι πάρα πολύ για τις θέσεις σου.

Όσο για το ότι γουστάρεις Σουριναμέζους, δικό σου θέμα, εγώ γουστάρω τις Σπανιόλες γι'αυτό και βρήκα και παντρεύτηκα τη πιό γκόμενα απ'όλες, εντάξει; Εσύ τώρα κανόνισε τι θες να κάνεις με τον Σουριναμέζο σου. Το πρόβλημα είναι δικό σου και δεν μπορώ να βοηθήσω.

Εγώ ΘΕΛΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ στον ΠΑΟ μας, δεν θέλω αποτυχημένους, περιπλανώμενους και μονίμως απολυμένους.

Και ναι. ΘΕΛΩ (μάλλον ήθελα) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. Ευτυχώς υπάρχει το μπάσκετ, για ν'ακούω τα γατάκια να σκούζουν.

Είναι πιό μάγκας ο γαύρος και τα παίρνει;

Εκεί είναι η μαγκιά μας, να βγούμε πιό μάγκες από τις ψαροκασσέλες.

Με τη λογική της καθαρότητας στην αντιπαράθεση με τον γαύρο, κερδισμένος θα βγει ο γαύρος, που εκτός από την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, και προπονητή έχει, και ομάδα.

Ενώ εμείς έχουμε μιά σαβούρα για προπονητή και ένα τσούρμο καλών ποδοσφαιριστών, αλλά όχι ομάδα.

Εσύ λοιπόν μείνε με τη νίκη στην ΙΝΤΕΡ, όλοι οι οπαδοί των μικρών ομάδων μένουν με τη μία και μοναδική επιτυχία. Οι μεγάλες ομάδες κτίζονται με τα πρωταθλήματα και τους τίτλους. Και εγώ ονειρεύομαι τον ΠΑΟ μεγάλο, όπως ήταν μέχρι φέτος.

Σ'αρέσει ο σημερινός ΠΑΟ;

Δικαίωμά σου, αλλά ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩ.

Και τότε θα πανηγυρίσω σαν νάχω πάρει 10 πρωταθλήματα.

Γιατί θα έχει θεραπευθεί η ομάδα από τον ΚΑΡΚΙΝΟ του Παϊπέτη.

Τότε και μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα για καλύτερες μέρες και για να αντιπαρατεθούμε στον γαύρο, ακόμη και με τον Τότη προπονητή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου Νίκο, πραγματικά, δεν μου αρέσουν οι γρίφοι.

Ανώνυμος είπε...

οκ θα επικοινωνησω και περιμενω εξηγησεις κυριε συντονιστα....

Ανώνυμος είπε...

Μελέτησα την ιστορία του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και έμεινα έκπληκτος, καθώς έχει παρουσία σε έναν τελικό Πρωταθλητρίων (1971 με τον Άγιαξ του Κρόιφ) και δύο ημιτελικούς (1985 και 1996).

«Ναι, έχω ήδη δει τις ιστορικές φωτογραφίες στα γραφεία του συλλόγου. Πρόκειται για ένα φημισμένο σύλλογο στην Ελλάδα. Είμαστε η δεύτερη σημαντικότερη ομάδα, μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό που προπονεί ο Βαλβέρδε. Για να σας δώσω μία ιδέα, ο Ολυμπιακός θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός η Μπαρτσελόνα. Έχουμε 19 πρωταθλήματα και 16 Κύπελλα στο παλμαρέ μας».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ!!!!! Η ΔΕΥΤΕΡΗ!!!!

Και καλά να το πω εγω (που σημειωτέων, εχω πει ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ δευτερότριτοι).... θα αρχίσουν τα όργανα.!!!

Τωρα που το λέει ο ΒΡΑΧΟΣ της Άμυνας κατα Τεν Κάτε.... ΓΙΟΣΟΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ.... τι θα πούν??!!! ΤΙ ??

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρχηγέ μου, η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι δεύτερη, τι να κάνουμε; Να εθελοτυφλούμε και να παραμυθιαζόμαστε; Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι έτσι είναι οι πρώτες ομάδες; ΚΑΚΩΣ, αλλά είναι δεύτερη. Και τι έγινε που το είπε ο Σαριέγκι; Το θέμα είναι πώς θα ανέβει ο ΠΑΟ..

Ανώνυμος είπε...

"υπαρχει μια φήμη, ότι ο Βύντρα είναι βαπτιστιρι του καπετανιου"

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως λεω, πολυ δυστυχως, επαληθευτικα 100% με το προηγουμενο λογοκριμενο μου σχολιο....για οτι φωναζα το βλεπουμε σημερα μπροστα μας...

Τι ελεγα λοιπον??? Ελεγα οτι το προβλημα της ομαδας δεν ειναι καθαρα αγωνιστικο...ειναι εξωαγωνιστικο...ειναι θεμα νοοτροπιας και ισοροπιων...greg μηπως και γιαυτο φταιει ο τεν κατε ή ο εκαστοτε πρπονητης??? αυτο εινα θεμα αποκλειστικο της διοικησης,πρεπει να καταλαβουν ολοι που βρισκονται...

Τι ελεγαν λοιπον??? Ελεγα οτι στην παιανια πρεπει να ειναι καποιος απο πανω τους με εναν βουρδουλα και να τους αλλαζει τα φωτα...γιατι ενδεχεται να συμβαινουν πολυ περιεργα πραγματα(και το κοβω εδω)!!!

κατι αναλογο ειναι και οι δηλωσεις του καταταλλα συμπαθη σαριεγκι...που δειχνουν ομως την δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια και χαλαροτητα της ομαδας...ο προπονητης δεν μπορει ευκολα και αμεσα αλλα και μονιμα(οχι για 2 α-3 αγωνιστικες) να το αλλαξει.


Υ.Γ :Κυριε συντονιστα του ιστολογιου καταρχην δεν ειμαι αυτος που νομιζεις.μαλιστα δεν εχω μπει ποτε στην εν λογω σελιδα. Δευτερον δεν εχω θυμωσει μαζι σου. Τριτον διαφωνω με την λογοκρισια που μου επεβαλες αν και νομιζω οτι το αρθρακι ηταν πολυ προσεκτικο ωστε να μην σου δημιουργησει προβληματα γιατι φυσικα και δεν μπορω να αποδειξω τπτ.υποτιθεται κανουμε μια κουβεντουλα επιπεδου καφενειου οποτε εφοσον δεν προσεβαλα καποιον μπορω να λεω ελευθερα και δημοκρατικα την αποψη μου.Και τελος επειδη το ιστολογιο ειναι δικο σου, αποδεχομαι τους ορους που επιβαλεις.Αυτα και τπτ περισσοτερο ή λιγοτερο...

Ανώνυμος είπε...

Μπα οι δικες μου φημες λενε οτι θα παντρευτει συγγενικο προσωπο της οικογενειας...παραπανω δεν λεω γιατι θα φαω κιαλλο ραπισμα...(αλλα αυτο ειναι κουτσομπολιο επιπεδου τατιανα-λαμπιρη)

Κυριακος είπε...

Aνωριμε

Πολυ σκληρος εισαι μαζι μου αν και πιστευω οτι σου εξηγησα δεοντως. Γιατι τοσο παραπονο?
Οπως ειπες και εσυ "δεν υπαρχουν αποδειξεις". Ε τι θελεις να κανω χωρις αποδειξεις? Βεβαια πιστευω οτι αν ειχες αποδειξεις θα πηγαινες σε κανα μεγαλο σαιτ να βγαλεις και το χαρτζιλικι σου.
Ηρεμησε λοιπον και μη το παιρνεις προσωπικα.
Οσο για το αλλο προσωπο που ρωτησα, απλα ρωτησα απο περιεργεια. Δεν τρεχει τιποτα.
Αρκετα με τα προσωπικα μας και συνεχισε να γραφεις σωστα οπως ξερεις.

Ανώνυμος είπε...

Οχι φιλε Κυριακο,εδω κανεις λαθος.Δεν το παιρνω στραβα και σου ειπα ουτε θυμωσα ουτε φυσικα κραταω κακια αλλιως δεν θα ξαναεγραφα στο ιστολογιο σου.Πολυ απλα...Επισης εχουν δει πολλα τα ματια μου για να παιρνω κατι τετοια θεματα προσωπικα!

Τωρα σε σχεση με χαρτζηλικια και διαφορα τετοια που λες...απαπαπα θεος φυλαξει,μακρια απο μας...Ασχολουμε μονο για την αρρωστεια μου, την λατρεια μου τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ!!!!!

Και αν εγραψα και κατι που σου φανηκε υπερβολικο ή ειρωνικο το εκανα περισσοτερο για να διασκεδασω τις εντυπωσεις. Φυσικα και θεωρω το θεμα ληξαν.

Συνεχιζουμε κανονικα...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται το μ@@@ χτενίζεται.....Είπε ο Σαριέγκι ότι είμαστε δεύτεροι και χέστηκε η φατμέ στο Γενί τζαμί...ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ??????

Ανώνυμος είπε...

Mέρος δεύτερο προς τον αγαπητό Νίκο Ρε συ Νικόλα -γιορτάζεις κιόλας αύριο χρόνια πολλά και ευτυχισμένα- με διαβάζεις και σε διαβάζω κοντά δυό χρόνια τι έχεις καταλάβει δηλαδή ότι αερολογώ?????
Υ.Γ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.......

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τρίτον και σημαντικότερο ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΟΒΑΡΟΣ Ή ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ.....
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Δηλαδή για να ενοήσω κι εγώ η πτωχή το θέμα είναι τι λένε οι γαύροι????????
Και συ θεωρήσαι σοβαρός που κάθεσαι και τουs ακούς??????? Ή ΄κάνεις τον κούτο και δεν ξέρεις πως τα πήρε τα πρωταθλήματα ή τις όποιες νίκες ο γαύρος????????
Δηλαδή στην Αγγλία πχ που η Άρσεναλ είναι 8 βαθμούς πίσω απ΄την Λίβερπουλ και αποκλείστηκε και στο κύπελλο πρέπει να πάνε οι οπαδοί τους να αυτοκτονήσουν??????? Ήμαρτον Παναγία μου δηλαδή.....
Και θέτω ξανά το ερώτημα ΤΙ ΘΕΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ??????? Ομάδα ή ένα πρωτάθλημα να ξεκ@@@@@@@@@
Συγνώμη για την γλώσσα μου αλλά lady lady αλλά μερικοί με κάνουν κι αγανακτώ.........
Είπαμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, να δούμε πως θα τα πάμε, να καταθέσουμε απόψεις, να αναθεωρήσουμε σίγουρα κάποιες να διορθώσουμε τα λάθη μας να ξαναπροσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε ο Παναθηναικός του Γουέμπλευ.....
Δεν λέω ότι δεν έκανε λάθη ο Σουριναμέζος τα ξέρει και τα αναγνωρίζει και ο ίδιος σε πληροφορώ ΑΛΛΆ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ?????????Ή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΙΣΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ???????ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΧΊΔΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.....ΚΑΙ ΠΕΣΜΟΥ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΙΓΧΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ.....
Εν κατακλείδη ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΗΜ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?????? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΤ.......
Υ.Γ Σου εύχομαι από καρδιάς να ζήσεις ευτυχισμένα πολλά πολλά χρόνια με την Ισπανίδα που αγάπησες......

dimdermatis είπε...

ligi ipomoni na deiksoume akoma...

den mporoume na kanoume tipota allo...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Λαίδη, γονυπετής ζητάω συγνώμη, αλλά να, η εμπάθεια που δείχνεις κατά καιρούς για τον Σωτηράκη, χαλάει την έξωθεν καλή μαρτυρία....

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχάς συγνώμη ROCK N ROSES, αλλά αγνοούσα το φύλλο σας, αγαπητή μου κυρία. Η γλαφυρότητα των κειμένων σας, κυρία μου, προέβαλαν κάποια γλαφυρή διαφορετικότητα από τη βαρβατίλα (SIC)των συνήθων κειμενογράφων των αθλητικών ιστοσελίδων, αλλά η φαντασία μου δεν έφθασε μέχρι εκεί.

Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την αναίδειά μου,

ΑΛΛΑ, όταν θέλετε να εκτεθείτε για τον ΠΑΟ, θα υποστείτε την ισοπέδωση των φύλλων (SIC) για να κριθεί η αντικειμενικότητα και η ορθότητα της κρίσης σας. Ο.Κ.;;;;;;;;;;

Λοιπόν. ΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΡΕΓΚΛΗΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Και χωρίς καμία άλλα ευρωπαϊκή διάκριση, ή οτιδήποτε άλλο.

Μόνο σκέτο πρωτάθλημα, πάση θυσία και πάση δυνάμει. Ας έπαιζα με το Δομάζο και το Σαραβάκο και τέρμα το Μπίλλυ ή τον Τάκαρο (που τον έδιωξαν κιόλας).

Δε με ένοιαζε να φτιάξω ομάδα φέτος. Ήθελα πρωτάθλημα ακόμη και αντί μεταγραφών, έδινα όλα τα ευρώ στο γκαγκατσοκοράκια (έτσι κι' αλλιώς με τους ίδιους πάιζω πάλι) για να μου σφυρίζουν 19 άδικα πέναλτυ σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ήθελα να δείξω στα γαυράκια ότι εγώ είμαι τωρα ο ισχυρός και όλα τα άλλα είναι μπούρδες και σκούζοντα γατάκια κατά Παύλο (οι Θεοί να τον έχουν καλά και να ζήσει άλλα 1000 χρόνια να έχει τον ΠΑΟ μας πρώτο).

Ναι αυτό ήτνα το απωθημένο μου, συγμώμη, αλλά αυτό επηρεάζει τη κρίση μου για ό,τι σχετίζεται με τον ΠΑΟ μας.

Αδιαφορώ πλήρως για τα Ευρωπαϊκά κλέη, για φέτος και τη δημιουργία υπερομάδας. ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Αυτό εξάλλου έλεγαν και όλοι οι πολυμετοχικοί με την ανάληψη της εξουσίας. Αποδεικνύεται λοιπόν αφάντασταάνθασμένη ειλογή ο Παϊτέρης, τεντόπανο ή Σουριναμέζικη γατούλα, ή πολυγατικός, ή όπως αλλιώς θέλετε κυρία μου.

Και ο Σουριναμέζος μου διέλυσε την επιθυμία μου. Λοιπόν; Τι άλλο να επιθυμώ, από τον οριστικό, αμετάκλητο και βάρβαρο εκπαραθυρισμό του ΣΗΜΕΡΑ, πριν το παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Ευχαριστώ για τις ευχές σου κατά τα άλλα για το γάμο μου και σου τις ανταποδίδω.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμη που νομίζω ότι το έχω γράψει και σε άλλη παρέμβαση πιό πάνω.

Οι μιρκ΄ρς ομάδες εμμένουν στα κλέη της μιάς και μοναδικής επιτυχίας (π.χ Ιντερ - ΠΑΟ 0-1) οι μεγάλες ομάδες θέλουν διάρκεια στις διακρίσεις.

Υπό αυτή την έννοια, η νίκη στιν Ιταλία μας έκανε κακό, πιό πολύ κακό απ'ότι μπορείτε να φαντασθείτε, διότι

Αφενός δημιουργεί προϋποθέσεις διαμίρφωσης ψυχολογίας μικρής ομάδας, αφετέρου δε παρέτεινε το βασανιστήριο της παραμονής του Παϊτέρη στον πάγκο.

Μακάρι να είχαμε χάσει εκεί, διότι

1. Θα είχαμε κερδίσει σίγουρα τον Αστέρα, άρα η διαφορά από το γαύρο θα ήταν 7 πόντοι, οπο΄τε θα είχαμε ελπίδες του χρόνου, χωρίς τον πολυγατικό, να κάνουμε πορεία στο Τσ.Λ.(ενώ τώρα ούτε εκεί θα βγούμε,
2. Θα ήσαν πιό υποψιασμένοι οι αρμόδιοι για την δεδομένη ανεπάρκεια του γελοίου.

Κυριακος είπε...

Εδω που τα λεμε σε πολλες σκεψεις του εχει πολυ δικηο ο Greg. Απλως ειναι απολυτος και ορμητικος.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο σήκω θα πιαστείς και θα τρέχεις για μασάζ ξεπιάσματατος όσο για την εμπάθεια μου νομίζω ότι στο λατρεμένο σκυλάκι έχω εξηγήσει επαρκώς τους λόγους
Υ.Γ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Kύριε Κυριάκο έριξε τα ταρώ ο Γρηγόρης και είδε ότι αν ήταν ο Μπάγιεβιτς στο Παο θα κέρδισε τον Αστέρα???????Ή μήπως το είδε στο ντελβέ???????
Και οι όποιες απόψεις του -ποδοσφαιρικές και μη σεβαστές- αλλά το θέμα είναι ότι δυστυχώς αντικατοπτρίζουν και την πραγματικότητα στον Παναθηναικό. Είναι κοινό μυστικό ότι οι μεν Τζιγκερικοί βλέπε Αντωνίου και λοιποί δεν θέλουν με τίποτε τον Σουριναμέζο -βλέπεις δεν ειναι του χεριού τους- οι δε έτεροι Καπαδόκες βλέπε ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ δεν θέλουν με τίποτε τον απόφοιτο του Vasar και την κουστωδία του αλλά βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά και όπου υπάρχουν πολλά λεφτά υπάρχει και πολλά συντροφικά μαχαιρόματα.......
Στο πρωτοσέλιδό της η ΓΑΤΑ αναφέρει τον ΑΛΕΞ θέλει ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ -όντας γάτα κι ο ίδιος- και για τον ΑΛΕΞ θα σας πω μετά τον ΣΑΝΤ ο Αντωνίου.......
Αν σας λέει κάτι αυτό γιατί εμένα μου λέει πολλά.....
Αν δεν μπουν στην άκρη τα όποια προσωπικά αν δεν γίνει οριστική εκκαθάριση του οδυνηρού τζιγκερικού παρελθόντος δεν μας σώζει ούτε ο σερ Αλεξ Φέργκισον.....
Όσο για το ατάκα του Παυλάρα -εμ ο παλιός είναι αλλιώς- υποκλίνομαι στο μεγαλείο της μόνο που ξέχασε? να συμπληρώσει ότι στην ΚΑΕ έκανα γω κουμάντο μαζί με το αδελφάκι μου φωνάξαμε και ένα φίνο μαγκίτη για κόουτς και κάναμε την δουλειά μας και είμασταν είμαστε και θα είμαστε όλοι φχαριστημένοι....
Τώρα θα μου πείτε Παύλε όχι όπως ήξερες αλλά όπως βρήκες αλλά καμμιά φορά αυτός που έρχεται είτε νύφη είναι είτε παππάς κρατάει καινούργια χαρτιά και έχει διαφορετικά χούγια που αξίζει πραγματικά τον κόπο αφού τα μελετήσει προσεκτικά να τα εφαρμόσει κιόλας.........
Υ.Γ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΞΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΡΙΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ
Υ.Γ2 ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΣΟΥΡΙΝΑΜΕΖΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ

Κυριακος είπε...

Rock n Roses
Νομιζω τον αδικεις τον Greg. Πρωτα απ'ολα εχει δικηο σ'αυτο που λεει περι μικρων ομαδων. Και επειτα παρα τη πιστη του στον Μπαγεβιτς δεν εννοουσε νομιζω οτι με αυτον θα παιρναμε τον Αστερα. Εννοουσε οτι και με τον Κατε θα παιρναμε τον Αστερα , εφόσον δεν κερδιζαμε την Ιντερ και πιθανον επαναπαυθηκαμε στη νικη αυτη. Ε πως να το κανουμε, εχει μια λογικη αυτο.
Επισης προσωπικα εχω και εγω τις επιφυλαξεις μου ως προς τον Τεν Κατε και κυριως ως προς την ικανοτητα του να παιρνει αυτα που θελει απο τους παικτες και τον τροπο του. Και μερικα αλλα ακομα που δεν ειναι της στιγμης.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί νομίζεις βράχο λούλουδο ότι ο Κυριάκος θα σου λύσει τις απορίες σου σχετικά με το κληρονομικό μου χάρισμα;

Κατ' αρχάς ε'γω δήλωσα ότι από την ώρα που ο Ντούσκο πήγε στ αεκάκι, δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

Εκτός από οικολογική ευαισθησία, δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορεί να προκαλέι τάσεις συμπάθειας προς το Σουριναμέζικο πολυγατικό τσίρκο. Είναι όντως φιλικός και καλός φύλακας, αλλά όχι όσο η Ήρα το ροτβάϊλερ μου.

Εάν με θεωρείς Τζιγκερικό σφάλλεις ΑΠΟΛΥΤΑ. Εάν ανατρέξεις σε προηγούμενα σχόλιά μου, θα καταλάβεις τα πραγματικά μου συναισθήματά μου απέναντι σε αυτόν αλλά και σε οτιδήποτε αποπνέει νεοπλουτισμό, όπως το σύνολο της οικογενείας αυτής. Ο μόνος που αξίζει ψήγματα έστω συμπάθειας, από την εν λόγω φάρα, είναι ο καπετάνιος γιατί δείχνει πιό φυσιολογικός απ'όλους τους άλλους.

Όσο για τη σχέση πολυγατικού τεντόπανου - Αντωνίου, σφάλλεις πάλι. Ποιός τον μάζεψε από τα αζήτητα (ποιός άλλος του πρότεινε θέση πρώτου;;;;) και τον κουβάλησε στον ΠΑΟ, αψηφώντας τις ενστάσεις όλων των ειδικών και αδιαφορώντας για τη πλειάδα νέων και πολλά υποσχόμενων διαθέσιμων προπονητών την ίδια εποχή;;;;;;; Εκτός εάν κάτι άλλαξε από τότε και κατάλαβε ο Αντωνίου το κολοσσιαίο λάθος του.

Λοιπόν, ας μην προχωρούμε σε λογικές υπερβάσεις, μη βασανίζουμε τη λογική και μην κάνουμε τα συναισθήματά μας ειδήσεις.

Excusez moi madame, για την εκ νέου επιθεσή μου εναντίον σου, αλλά όταν μιλώ για τον ΠΑΟ, παθιάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

΄Εχω την συνήθεια αγαπητέ μου Γρηγόρη αφενός να μην κάνω ποτέ προσωπικούς χαρακτηρισμούς αφετέρου να μην καθορίζω καθορίζω κανόνες του τύπου απ την στιγμή που συμμετέχεις σε αθλητικά φόρουμ θα υποστείς και τις όποιες συνέπειες.....
Επίσης έχω την κάκιστη συνήθεια όταν λέω κάτι να το τεκμηριώνω και δεν νομίζω να έχω αφήσει τίποτε ατκμηρίωτο απ΄την άλλη όμως σέβομα και σε σέβομαι τις απόψεις και τις των όποιων συνομιλητών μου χωρίς βεβαίως να έχω την απαίτηση να κάνουν και οι άλλοι των ίδιο γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν.
Εσύ επιθυμείς νίκη με Αστέρα και πρωτάθλημα για να την βγεις στους γαύρους εγώ πάλι χαίρομαι όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό και μιλάω για ποδόσφαιρο με το του αναφέρω greek football η πρώτη λέξη που ακούω είναι PANATHINAIKOS αλλά η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική μου χαρά είναι όταν βλέπω τους άγγλους φίλους μου να παρακαλάνε μην τους πέσει κανά ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο CL ειδικά κάτι οπαδούς της CHELSY-συμπεριλαμβανομένου και του άντρα της ζωής μου- σαν πολύ χ@@@@@@@ να τους είδα μετά την νίκη στο Σαν Σίρο......
Στο προκείμενο δεν ανέφερα πουθενά ότι ο Αντωνίου έχει προσωπικά με τον ΤΕΝ ΚΑΤΕ.
Ανέφερα ότι ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝ ΚΑΤΕ εκφράζουν κατ΄εμέ τα δύο όχι κατ΄ανάγκη το τονίζω αντίπαλα στρατόπεδα που υπάρχουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΌ.
Και μεταξύ μας τώρα κι όξω απ΄δω μη βγει εγώ είμαι με το στρατόπεδο του Σουριναμέζου το άλλο μας τελειώσε προ πολλού......
To ζητούμενο όμως δεν είναι τι θέλουμε εγώ εσύ η θεία μου ο μπατζανάκης μου το ζητούμενο είναι το μέλλον του Παναθηναικού και όσο τα δύο στρατόπεδα τρώγονται για προφανείς και ευνοήτους λόγους θα μας φταίει ο Τεν Κάτε και Σαριέγκι ο Βύντρα ο Νίνης -αυτός είναι το βαφτηστήρι.
Στο τέλος τέλος λέω τώρα μια σκέψη τρελλή τα δοκιμάσαμε όλα και δεν πετύχαμε μήπως να δοκιμάζαμε μια φορά την ομόνοια την σύμπνοια την συννενόηση το καθορισμό κοινών στόχων???????
Λέω μήπως?????????

Κυριακος είπε...

Για να δουμε τι θα μας προκυψει και σημερα. Για να μη κουβεντιαζουμε ανευ λογου και ουσιας και χαλαμε την φαια μας ουσια. Μας εχουν κανει απιστους Θωμαδες.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι για την ιστορια θα αναφερω μια προσωπικη μου εμπειρια,οχι οτι απαραιτητα μπορει να χει και μεγαλη σημασια.

Λοιπον το φετινο καλοκαιρι το περασα στην Ιταλια λογω υποχρεωσεων. Εκει λοιπον ηρθα σε επαφη με ατομα απ΄ολη την ευρωπη,αλλα απο ολη!Μιλωντας για ποδοσφαιρο ρωτησα την γνωμη τους για τον νεο τοτε προπονητη του Παναθηναικου Τεν Κατε...Οι Ισπανοι ολοι μα ολοι μου ειπαν οτι η Μπαρτσα ηταν καθαρα δικο του δημιουργημα(ο αλλος ηταν απλα βιτρινα), οι Αγγλοι σταζανε μελι...και δεν χρειαζεται να πω για τους Ολλανδους...Και το πιο σημαντικο ειναι οτι το ηξεραν ολοι(δηλαδη και απο κρατοι που δεν εχει εργαστει).

Ενταξει δεν λεω οτι αυτο σημαινει οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο αλλα δεν ειναι και καμια δευτερατζα που δεν τον ξερει η μανα του. το αντιθετο μαλιστα...

τωρα το τι εχει κανει μεχρι τωρα στην Παναθα ή αν θα πιασει στην ελλαδα αυτο ειναι αλλο καπελο..εξαλλου ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος ειναι ενα μεγαλο αινιγμα ή μαλλον ανεκδοτο....

Για να δουμε τι θα δουμε και σημερα....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέω κι εγώ για να δούμε τι θα δούμε σήμερα.....
Προς επιβεβαίωση των όσων ανέφερε ο αγαπητός τελευταίος ανώνυμος αναφέρω το εξής και συγχωρήστε με αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ Ο ΔΑΝΟΣ Ή Ο ΣΟΥΡΙΝΑΜΕΖΟΣ? ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΥΡΙΝΑΜΕΖΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥΖΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ...........
Άντε και με την νίκη

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη (μια σ'εχουμε και πρεπει να σε προσεχουμε...) rock n roses απλα για καλυτερη συννενοηση, δεν ειμαι "ανωνυμος" απλα..."ανωριμος"...

Ανώνυμος είπε...

Κρύβε λόγια ανώριμε γιατί θα βρει πάλι πάτημα ο Γρηγοράκης να σου σούρει τα εξ΄αμάξης επειδή υπέπεσες στο μέγιστο των σφαλμάτων να συμπαθής τον Τεν Κάτε.........
Υ.Γ Άρε Τεν Κάτε τι τραβάμε για πάρτη σου.....Ποιος την χάρη σου δικέ μου........