Δεκεμβρίου 14, 2008

ΠΑΟ-ΣΕΡΡΕΣ 3-0


Οταν μια ομαδα ( Πανσερραικος) δεν κανει ουτε ενα σουτ προς την αντιπαλη εστια, ο αγωνας και η αποδοση του Παναθηναικου δεν επιδεχονται και σοβαρης κριτικης.
Στο α' ημιχρονο ο Παναθηναικος με καθε λογης "καμιναδα" προσπαθουσε ανεπιτυχως να παραβιασει την εστια των Σερρων χωρις φυσικα καμμια επιτυχια. Οι παικτες οπως σε ολα τα ματς, κυριως στο ΟΑΚΑ, ηταν νευρικοι και με θολωμενο μυαλο και καθως δεν ερχοταν το γκολ, προσπαθουσαν ματαια να εφευρουν καθε ειδος καμιναδας που θα τους λυτρωνε. Το γκολ ομως προεκυψε απο ενα πεναλτυ στο 45' (το πρωτο του Παναθηναικου σε φετεινο παιγνιδι) και που κτυπησε επιτυχως ο Σαλπιγγιδης.

Το γκολ του α΄ημιχρονου λυτρωσε τους παικτες και τον προπονητη που αποφασισε να διορθωσει το λαθος του βαζοντας ενα καλο κουμανταδορο (Κλευτον) στο παιγνιδι. Και παρα το γεγονος οτι η βροχη δυναμωσε δυσκολευοντας τους παικτες να κανουν το παιγνιδι τους , ηταν σαφες οτι και το γκολ στο 45' και η εισοδος του Κλευτον αλλαξε τα δεδομενα υπερ του Παναθηναικου. Η μπαλλα κυκλοφορουσε πιο ευκολα προς την αντιπαλη περιοχη παρα τα κολληματα στη λασπη και οι καλοι συνδυασμοι αυξηθηκαν. Αποτελεσμα ηταν το δευτερο γκολ του Κλευτον στο 53'. Το ματς ειχε πλεον τελειωσει και το καταπληκτικο γκολ του Ρουκαβινα στο 84' αφησε ενα συναισθημα ικανοποιησης για τη σημερινη νικη.

Ο Παναθηναικος παρουσιασε δυο προσωπα. Παρ'ολο οτι ο Πανσερραικος δεν κλειστηκε στα καρε του προς τιμη του και εδωσε χωρο, δεν καταφερνε να ολοκληρωσει καμμια του προπαθεια. H ιδεα του Τεν Κατε να παιξει με σεντρες στο κεφαλι του Πετροπουλου λογω της βροχης και του λασπωμενου γηπεδου δεν απεδωσε. Η νευρικοτητα ¨μαγκωσε¨και παλι τους παικτες με αποτελεσμα ενα ανουσιο και στεγνο παρα τη βροχη παιγνιδι στο α' ημιχρονο. Ακολουθως το γκολ στο 45' και η διορθωση του λαθους του Τεν Κατε να μη βαλει εξ αρχης (πραγμα που συμβαινει συχνα) τον Κλευτον, αλλαξαν αρδην την ομαδα και τα πραγματα εγιναν ευκολα. Ο Κλευτον δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι ο τελειος οργανωτης αλλα μπρος στην παντελη ελλειψη ενος κλασσικου μπαλαδορου-επιτελικου, φανταζει σαν παικταρας. Εχει το καθαρο μυαλο, εχει την οξυδερκεια, εχει τη ποδοσφαιρικη ικανοτητα, εχει τα προσοντα να αποτελεσει ενα καλο επιτελικο χαφ μεχρι να βρεθει ο καταλληλοτερος, και ειναι αποριας αξιο γιατι ο Ολλανδος δεν τον ξεκινα σαν βασικο.
Το ιδιο συμβαινει με τον Ρουκαβινα που εχει απο οτι αποδεικνυειται το ευκολο γκολ και το αερινο στυλ του δημιουργει προβληματα σε καθε αμυνα. Ελπιζω ο Τεν Κατε να εχει τους λογους του και να βλεπει κατι που εμεις δεν βλεπουμε.

Η αμυνα δεν ειχε καμμια πιεση και τα "μηδεν" σουτ των Σερρων το εδειξε. Απο τους υπολοιπους παικτες για πολλοστη φορα πρεπει να εκτιμηθει η πολυτιμη προσφορα και τα "πραγματικα" χιλιομετρα (που κανει σε καθε ματς) του Σαλπιγγιδη, ενος παικτη που ματωνει τη φανελα του και δεχεται αδιαμαρτυρητα καθε ρολο που του αναθετουν εστω και αν τον μειωνει ποδοσφαιρικα. Ο Πετροπουλος αρκετα κινητικος και μεσα σε ολλες τις φασεις αλλα του λειπει ακομη η αυτοπεποιθηση. Ο Ρουκαβινα πρεπει να καθιερωθει και ειμαι σιγουρος οτι θα αφησει εποχη, φαινεται δε οτι ειναι και πολυ προσγειωμενος. Ο καλπασμος του με εχει εντυπωσιασει ειδικα αφου συνοδευεται και απο γκολ τη πεμπτουσια του ποδοσφαιρου, αλλα και απο καλο κοντρολ και εξυπναδα.

Ο Τεν Κατε πρεπει να βρει το φαρμακο για τις μετριες εμφανισεις στο ΟΑΚΑ, να καταφερουν να κανουν το γρηγορο πρωτο αλλα και δευτερο γκολ για να τελειωνουν το παιγνιδι στο α' ημιχρονο. Ετσι θα λυνονται και τα ποδια των παικτων και θα δουμε καλυτερη μπαλλα. Ισως η τολμη να κανει τη διορθωτικη αλλαγη νωριτερα ειναι και η λυση. Αλλα πρωτιστως το καλοκαιρι πρεπει να βρεθει ενας επιτελικος χαφ πρωτης ποιοτητας και να λυθει αυτο το αγωνιωδες και υποτιμητικο προβλημα με τις "γιουργες" και τις εκνευριστικες "καμιναδες" απο ολους τους παικτες και ολες τις γωνιες. Πρεπει να δουλεψει ο προπονητης σοβαρα πανω σε αυτο το προβλημα.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ !
Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΧΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ο ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΤΟ 10ΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΜΙΛΑΤΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΣΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΩ.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΘΕΣΗ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΑΣΤΕΡΑ Ή ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 3-0 ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ.
ΦΑΤΕ ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ.
1 ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΛΙΑ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε Ανώνυμε να μη βάζαμε το γκόλ στο τέλος του ημίχρονου και τότε θα βλέπαμε τι θα γινόταν στο δεύτερο. Πήγαινε στα άλλα σαιτς να δείς τι λένε όλοι ακόμη και οι δημοσιογράφοι. Αυτό έλειπε να μη πάρεις το κέντρο από αυτή την ομάδα και μετά από ότι μας έχει συμβεί. Αλλά ουσία στο πρώτο ημίχρονο καμμία. Δεν μας κάνουν και χάρη που ισοπεδώσανε τον Πανσερραικό. Που έχουμε φτάσει δηλαδή; Να καμαρώνουμε που πήραμε τον Πανσερραικό; Nα χαιρόμαστε που δεν έκαναν οι άλλοι ευκαιρίες όπως ο Θρασύβουλος; Τι ανωμαλία είναι αυτή; Αστο καλύτερα, ας πούμε πάλι καλά που παίξαμε όσο έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη και ας πάμε πιό κάτω. Μη καβαλάμε καλάμια γιατί το πέσιμο είνα άσχημο και τόχουμε υποστεί αρκετές φορές φέτος.
Σπύρος Δεβλετζής

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΚΑΥΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΑΣΥΒΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ
ΦΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΤ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΕΦΤΑΝΕ 2 ΑΛΛΑ ΚΑΙ 3 ΔΙΚΟΙ ΜΑς ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΟΜΑΔΣΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ 1 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΑΝ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΥΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ CL ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΗΖΕΡΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε αμα ξεκινας την 11αδα με μελισση-γκουμα-σιοντη-σπυροπουλο- τζιολη-σιμαο-ζιλμπερτο-καραγκουνη εχεις μεσα γυρω στους 6 μπακ χαφ, δηλαδη ελεος ουτε στο μιλανο δεν ειχαμε τοσο αμυντικη συνθεση τελικα μπαφους πινει ο ανθρωπος; Και ποιος θα κανει το παιχνιδι ο σαλπιγγιδης που αργει να κοντρολαρει η ο πετροπουλος που ειναι τυπου λουκα τονι (για περιπτερο).

Πως να μην παιζουμε με καμιναδες οταν στην ουσια δεν εχει ουτε εναν μεσο μεσα; Μονο αμυντικογενεις και δυο επιθετικους που κανουνε μονο για τελειωμα φασεων εχει, οποτε φυσικα και θα παιξουνε με καμιναδες, με αναλογη συνθεση μεχρι και η μαντσεστερ αναγκαστικα με καμιναδες θα παιζε.

Στο δευτερο με τις αλλαγες γινανε πιο λογικα τα πραματα και σκισαμε εκει περα, νομιζω οι 4 που συμμετειχαν στην γκολαρα δηλαδη κλειτον ρουκαβινα ματος ζιλμπερτο πρεπει να ειναι σε ολα τα ματς βασικοι.

Τωρα δεν διαβαζω εφημεριδες σημερα γιατι θα πεταχτουν βαλτες πορδες να πουνε οτι οι αλλαγες ητανε ενα καταπληκτικο κοουτσαρισμα του τεν κατε που αλλαξε την ροη του αγωνα και διαβασε το στησιμο του αντιπαλου. Αντι να πουν αντε γα ρε μαλακα κατεβαζεις στο γηπεδο οτι να να ναι ολοι αμυνα και τραβανε γιομες για 45 λεπτα, λενε μπραβο εισαι θεος εμπνευστηκες να κανεις το αυτονοητο εβαλες μεσα να παιξει και κανας μεσος και πηραμε το παιχνιδι, μονο εσυ μπορεις να κανεις κατι τετοια προπονηταρα μας.

Τι μαλακιες ειναι αυτες εδω υπαρχει περιπτωση αν παιξουνε αρκετο καιρο μαζι νινης γκαμπριελ κλειτον ιβανσιτς ρουκαβινα ζιλμπερτο ματος, σε μια 11αδα χωρανε ολοι, υπαρχει περιπτωση να παιξουμε υπερποδοσφαιρο να πουμε να χαιρομαστε καθε κυριακη μπαλλα, και ακομα παιζουμε με σιοντη και τζιωλη;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου ΠΑΟ - τριανδρία. Χειροκροτούμε και αποθεώνουμε το αυτονόητο. Μόλις είδα την ενδεκ΄δα στο γήπεδο, κατάλαβα ότι θα περνούσαμε ένα μαρτυρικό απόγευμα, μέχρι να έμπαινε από καμιά καραμπόλα κανένα γκολ και μετά "έχει ο θεός".

Πάλι ο Κάρα μας έσωσε με το μπάσιμο του. Γιατί δεν έπαιξε ο Κλέιτον από την αρχή; Δεν είχε θέση σε αυτό το παιχνίδι ένας αριστεροπόδαρος (που τόσο πολύ τους θέλει; Ένας από τους Χριστοδουλόπουλο,ή Ίβανσιτς; Μετά τις ταλαιπωρίες από Μάντζιο, τώρα θα ταλαιπωρηθούμε και από τον Πετρόπουλο; Θεωρεί πιό έτοιμο και χρήσιμο τον Πετρόπουλο, από τον Ρουκάβινα;

Όσο για σένα Γιώργο, διάβασε και τα δυό σχόλιά σου και θα δεις ότι αυτοαναιρείσαι.

Ανώνυμε, επειδή αναφέρεσαι σε μένα, εγώ δεν είμαι απολογητής, ούτε γραφείο τύπου του Ντούσκο και δήλωσα ότι από την ώρα που πήγε στο άεκάκι, δεν θα αναφερθώ ξανά σε αυτόν, αλλά αφού τ θες, για τελευταία φορά θα σου πώ.

Λοιπόν, το τόπι είναι δύσκολο πράγμα να το καταλάβουν όσοι δε το κατέχουν και το βλέπουν στο κουτί σα να βλέπουν σήριαλ. Για να κρίνεις ένα προπονητή, πρέπει

1. Να κρίνεις το υλικό που έχει. Και το αεκάκι φέτος δεν έχει καλύτερο υλικό από το Πανθρακικό. Απορώ πως χάσαμε από αυτούς.

2. Να κρίνεις τις κινήσεις που κάνει στη διάρκεια ενός αγώνα σε συνάρτηση με το σκορ και τις λοιπές συνθήκες που διαμορφώνουν το κλίμα. Χθες οι ανύπαρκτοι παίκτες της αεκ άλλαζαν συνεχώς ρόλους μέσα στο παιχνίδι (με συνεχείς εντολές του Ντούσκο) σε βαθμό που ζαλίστηκε ο Ερνάντεθ και όλος ο αρούλης και ισοφαρίσθηκαν. Πολύ πιθανό να είχαν χάσει κιόλας εάν δε κολοβαρούσε ο Τζιμπούρ (καλά που δεν τον πήραμε) και εάν υπήρχε στη θέση του και ο Μπλάνκο.

Εντάξει; Εάν θέλεις περισσότερη συζήτηση για το θέμα, πες το μου. Αλλά το τονίζω ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΟΤΙ 1 ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΑΛΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ 2 ΜΠΑΛΛΙΕΣ??? ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΤΕΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
ΔΗΛΑΔΗ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΤΖΙΩΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ;
ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΝΙΝΗ , ΚΛΕΙΤΟΝ, ΙΒΑΝΣΙΤΣ, ΜΑΤΟΣ, ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ.
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ,ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΚΕΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΕΘΑΡΡΕΨΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΚΛΕΙΤΟΝ ΚΑΙ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ DONT THROW GOOD MONEY AFTER BAD.
ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.

Κυριακος είπε...

Τωρα μπλεξαμε με του "ΑΝΩΝΥΜΟYΣ". Ποιος λεει τι? Δεν ξερουμε ποιος μιλαει. Σε ποιον να απαντησουμε.

Γι'αυτο εχω παρακαλεσει να χρησιμοποιειτε ενα ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να μπορουμε να βγαλουμε μια ακρη.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που θα το πω γιατί τον συμπαθώ (κι ας αντιδράσουν κάποιοι) αλλά ο Καραγκούνης αποτελεί ένα ανασταλτατικό παράγοντα στην ανάπτυξη της ομάδας.

Αν και είναι ένας παίχτης που βάσει των ικανοτήτων του θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη (κι εννοώ ακόμα και επιπέδου Ρεάλ) δεν κατάφερε ποτέ να κάνει καριέρα γιατί ήθελε μία μπάλα μόνος του. Αυτό κάνει και στον ΠΑΟ μόνο που εδώ είναι "παλιός" ενώ σε Ιντερ και Μπενφίκα αυτά δεν πέρναγαν.

Ναι είναι ψυχάρα, ναι αγαπά την μπάλα και τον ΠΑΟ αλλά δεν είναι και Ντιέγκο. Θα μπορούσε να είναι ένας καταπληκτικός αμυντικός χαφ, αλλά θέλει να τα κάνει όλα. Δεν γίνεται.

Από την άλλη έχουμε ένα Νίνη ένα Κλέιτον κι ένα Ρουκάβινα που έχουν αποδείξει ότι είναι ενδεκαδάτοι και μένουν στην απ έξω.

Τον Χριστοδουλόπουλο δεν τον έχουμε δει καθόλου, ούτε καν με μικρούς αντιπάλους.

Ακόμα και ο Ροντρίγκο Σόουζα δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστος όσο έχουν αφήσει να φανεί. Ήρθε αργά, δεν πρόλαβε να γνωρίσει τους συμπαίχτες του και πήγε στις κερκίδες. Ρε σεις, πρώτος σκόρερ έχει βγει στην Βραζιλία, δεν γίνονται τυχαία αυτά.

Ο καλύτερος παίχτης στο περσινό πρωτάθλημα, ο Μάτος, δεν υπάρχει φέτος. Μ΄αρέσει που έδωσαν κι ένα κάρο λεφτά για να μην πάει στην Αγγλία. Με τι όρεξη να παίξει όταν θα κληθεί που τόσο καιρό τον έχουμε σε αχρηστεία ενώ θα μπορούσε να παίζει σε ένα από τα δύο καλύτερα πρωτθλήματα;

Ο Ίβανσιτς είναι απίστευτη περίπτωση. Πρέπει να μαντέψεις αν θα είναι κεφάτος για να τον ρίξεις μέσα. Τελικά δεν είναι τυχαίο που η πρώην ομάδα του δεν τον ήθελε. Αυστριακή ομάδα να έχει γηγενή παίχτη, αρχηγό της εθνικής και να τον δίνει δανεικό... κάτι βρωμούσε από την αρχή.

Τον Πετρόπουλο καλά κάνει και τον χρησημοποιεί. Να πάρει παιχνίδια. Είναι και μικρός. Έχει πολύ μέλλον. Αν δεν παίξει τώρα πότε θα το κάνει; Όταν δωθεί πάλι δανεικός;

Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν ο Τεν Κατε είναι υπερεκτιμημένος ή όχι. Μου δίνει την εντύπωση ότι έχει στο μυαλό του ένα σχέδιο αλλά δεν έχει τους παίκτες που φαντάζεται. Τι να κάνουμε, δεν γίνεται να έχουν όλοι Ντρογκμπά και Λαμπάρντ.

Καλός προπονητής είναι αυτός που μπορεί να διαχειρίζεται το υλικό που έχει. Και δυστυχώς ο Τεν Τεν δεν το έχει αποδείξει ακόμα αυτό.

Η ομάδα δεν παίζει μπάλα αν και έχει καλύτερο υλικό από την μέση και μπροστά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο γαϊδούρια και αδιάφοροι...

Κυριακος είπε...

Ρε Πανο συμφωνω με τις εκτιμησεις σου και επαυξανω, αλλα ρε παιδι μου στα μπουζουκια ειχες παει και γυρισες στις 5.30 τα ξεμερωματα για να μας τα γραψεις. Πρεπει να μας συμπαθεις πολυ.
Σοβαρα τωρα ολα οσα λες ειναι γενικα σωστα και οι αποριες σου ειναι αποριες ολων των σωστα σκεπτομενων οπαδων.