Δεκεμβρίου 06, 2008

ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ 1-2


Το παιγνιδι πηγαινε για καρμπον με τα προηγουμενα. Εφτασε ομως ενας συνδυασμος απο τους ξεχασμενους στον παγκο απο τον προπονητη, Κλευτον και Ρουκαβινα, για να μπει το γκολ της νικης στο 83' και να φυγει ο Παναθηναικος με το τριποντο απο τη δυσκολη εδρα της Ξανθης.
Εν τω μεταξυ νωριτερα στο 22' ο Ζιλμπερτο ειχε ανοιξει το σκορ απο μια εξαιρετικη μπαλια του Νινη και ο Σουανης της Ξανθης ειχε ισοφαρισει στο 56'. Στο 59' απεβληθη ο Σαριεγκι και ο Παναθηναικος συνεχισε με 10 παικτες.

Το ματς ηταν μετριο και δυνατο και δεν υπηρξαν κραυγαλεες ευκαιριες. Ο Παναθηναικος πατουσε καλα στο γηπεδο ειδικα στο α'ημιχρονο, με τον Ζιλμπερτο να ειναι ορεξατος και να παιρνει πολλες πρωτοβουλιες εν αντιθεσει με προηγουμενα παιγνιδια. Το γκολ της Ξανθης και η αποβολη του Σαριεγκι το πρωτο 15λεπτο του β' ημιχρονου αποσυντονισαν για λιγο την ομαδα, που ομως συνηλθε γρηγορα και με τις επιτυχημενες αλλαγες των Ρουκαβινα-Κλευτον κτυπησε το ματς στα ισα. Περαν του Ζιλμπερτο διεκριθη και ο Ρουκαβινα με το αερατο στυλ του και την ικανοτητα του στο γκολ. Δημιουργει αποριες η μη χρησιμοποιηση του τακτικοτερα καθως και του Κλευτον. Αντιθετως κακοι ηταν οι Τζιωλης και Μαντζιος.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα τα συμπεράσματά μου από το παιχνίδι, όπως το είδα είναι,
1. Η καλύτερη παρουσία του Σίλβα μέχρι τώρα από τότε που ήλθε. Ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, ένας ποιοιτικός αμυντικός χαφ υψηλών προδιαγραφών. Μακάρι να πάιζει έτσι συνέχεια και όχι κάθε 10 παιχνίδια.
2. Η παρουσία του Νίνη που όποτε έπαιρνε τη μπάλλα ήταν σίγουρο ότι κάτι καλό και αν μη τι άλλο σωστό θα βγει. Άρα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η συχνότερη χρησιμοποίησή του.
3. Πολύ καλοί στη φάση του γκολ, αλλά μόνον σε αυτή των Κλέϊτον - Ρουκάβινα. Και αυτοί πρέπει να χρησιμοποιούνται συχνότερα. Με τον κατάλληλο προπονητή ο Νίνης και ο Κλέϊτον μπορούν να είναι τα δεκάρια που χρειαζόμαστε.
4. Η ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ προσθήκης στο ρόστερ ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού και ενός σκόρερ κεντρικού επιθετικού. Δεν μπορεί ο ΠΑΟ να βασίζεται στα φεγγάρια του Μάντζιου, ιδίως σε περιόδους ντεφορμαρίσματος του Σαλπιγγίδη. Για τη κατάστασή του όμως δεν φταίει αυτός, αλλά η επιπόλαιη κατασπατάλησή του σε θέσεις που δεν γνωρίζει (αριστερό εξτρέμ κλπ).
5. Η ανάγκη επαναφοράς του Τζιόρβα στα δοκάρια για να σταματήσουμε να βλέπουμε τις απελπισμένες προσπάθειες του Γκελ - νόβιτς να μάθει πως παίζεται το τόπι.
6. Τι θα γίνει επιτέλους με τον Βύντρα που νομίζει, ότι επειδή χρησιμοποιείται συνέχεια, έχει γίνει μπαλλαδόρος και εκνευρίζει ακόμη και τους "μαικήνες" του.
7. Και σημαντικότερο. Τι θα γίνει με τα κοράκια; Οι πολυμετοχικοί έχουν τεράστια οικονομική και πολιτική δύναμη. Όπως μας χτυπύν τα κοράκια ύπουλα, ας τους χτυπήσουν και αυτοί ύπουλα στην επαγγελματική και προσωπική τους δραστηριότητα. Δεν είναι δύσκολο. Δυό - τρεις θα καταστραφούν, αλλά μετά οι υπόλοιποι θα γίνουν κυρίες. Αρκετά πιά με τις εγκληματικές και ύπουλες διαιτησίες αυτών των παλίανθρώπων σε βάρος μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ 3 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΙΟΝ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ (ΕΜΠΕΝΤΕ, ΜΑΛΑΡΤΖ. ΤΖΟΡΒΑΣ)ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΩΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ .9 ΣΤΙΣ 10 ΠΑΣΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Η ΛΑΘΟΣ.
ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ ,ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ.
ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (12 ΣΤΙΣ 13 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ)ΠΟΥ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ (ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΝ).
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΠΑΚ;)
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ (ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ)ΜΕ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ (ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ) ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

GREG ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΨΟΓΑ.
ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ.
ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΛΕΙΤΟΝ-ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ (ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΚΟΛ)
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
ΓΙΑΤ ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΈΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη κιολας αλλα το μοναδικο τιτλο που μπορω να βαλω για τον αγωνα ειναι το:

"Και τωρα μπορειτε να πα να....(αντε να μην το πω) νερο να πα να πιειτε!"

Ο Παναθηναικος καταφερε να αποδρασει απο το παραμαγαζο του κοκκαλη και του καζναφερη...

Και καλα νικησαμε, αν χαναμε τι θα λεγαμε....παλι θα κλεγαμε για κανα μηνα, θα βριζαμε παιχτες,προπονητες,φροντιστες,μασερ,το χορταρι της παιανιας κτλ...

Ενταξει δεν παιξαμε και σπουδαιο ποδοσφαιρο αλλα καναμε μια πολυ καλη εμφανιση και αξιζαμε την νικη...να ομως που δεν φτανουν ουτε αυτα στο σκατογαυροπρωταθλημα...και ετσι χτιζει ο γαυρος τις διαφορες,και μετα λεμε που ειναι το πρωταθλημα οεο??

Αποτι φαινεται για να σταυρωσεις νικη πρεπει να εχεις την μικτη κοσμου και βαλε...παντως οποιος τα παρακολουθει, φετος εχουμε απτις χειροτερες διαιτησιες εβερ...απορω τι κανουν οι μετοχοι...πως αφηνουν τουε επιτηδιους υπαλληλακους να τους ξεφτυλιζουν...εγωισμο δεν εχουν???τι να πω...

Η αλητεια εχει και τα ορια της...και να ξερετε οτι παγκοσμιως στα χρονικα, καμια μα καμια ομαδα δεν κατεκτησε κανενα τιτλο αν ειχε εστω και λιγο εναντια της τη διαιτησια...τι να πουμε και μεις???

Στα αγωνιστικα φοβερος ο ζιλμπερτο που δειχνει αγωνα με τον αγωνα να ανεβαινει σημαντικα...ελπιζω να παρει και αυτος την ομαδα πανω του. παντως σημερα πολυ τον γουσταρα,εκανε τα παντα...πολυ καλος και ο τεν κατε που τον παλεψε πολυ τον αγωνα απτον παγκο...

Κλειτον,ρουκαβινα,νινης ειναι πραγματικα διαμαντια που αν εχουν μυαλο και δουλεψουν με προπονητη και ομαδα θα κανουν φοβερα πραγματα γιατι δειχνουν οτι το ξερουν οσο λιγοι το τοπι στην ελλαδα..αλλα θελει πολυ δουλεια...

Υ.Γ Ο κλειτον ηταν τραυματιας απτο παιχνιδι με την λαρισα γιαυτο ειχε καιρο να παιξει...επισης και ο ρουκαβινα οπως λενε δηλαδη εχει συνεχως τραυματισμους γιαυτο και αυτος δεν πολυπαιζει...παντως οταν ειναι καλα ο τεν κατε τον εχει τουλαχιστον στον παγκο.

Κλεινοντας αυτο που πιστευω ή τουλαχιστον αυτο θελω να πιστευω οτι στην ομαδα λειπουν καποιες συνεχωμενες νικες(αν μας αφησουν)...και μετα θα δουμε εναν αληθινο Παναθηναικο...οσο μας κοντραρουν τα κορακια...τοσο θα χανουμε βαθμους και θα υπαρχει ξενερωμα,μιζερια,εσωστρεφεια,νοοτροπια λουζερ και...αδειες εξεδρες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΡΙΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ( ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 46 ΕΩΣ ΤΟ 75) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΥΡΙΟ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΄΄ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ΄΄
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΓΑΥΡΟ.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΛΕΙ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..........
ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ
Υ.Γ. ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ

Ανώνυμος είπε...

Α και επειδη ταιριαζει μετα το σημερινο κοουτσαρισμα του τεν κατε(οτι μπορουσε ενανε ο ανθρωπος) και επειδη ισως καποιοι δεν το διαβασαν θα επαναλαβω βελτιωμενο προηγουμενο μου σχολιο...

"Ετσι για την ιστορια θα αναφερω μια προσωπικη μου εμπειρια,οχι οτι απαραιτητα μπορει να χει και μεγαλη σημασια.

Λοιπον το φετινο καλοκαιρι το περασα στην Ιταλια λογω υποχρεωσεων. Εκει λοιπον ηρθα σε επαφη με ατομα απ΄ολη την ευρωπη,αλλα απο ολη!Μιλωντας για ποδοσφαιρο ρωτησα την γνωμη τους για τον νεο τοτε προπονητη του Παναθηναικου Τεν Κατε...Οι Ισπανοι ολοι μα ολοι μου ειπαν οτι η Μπαρτσα ηταν καθαρα δικο του δημιουργημα(ο αλλος ηταν απλα βιτρινα), οι Αγγλοι σταζανε μελι...και δεν χρειαζεται να πω για τους Ολλανδους...Και το πιο σημαντικο ειναι οτι τον ηξεραν ολοι(δηλαδη και απο κρατη που δεν εχει εργαστει).

Ενταξει δεν λεω οτι αυτο σημαινει οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο αλλα δεν ειναι και καμια δευτερατζα που δεν τον ξερει η μανα του. το αντιθετο μαλιστα...

τωρα το τι εχει κανει μεχρι τωρα στην Παναθα ή αν θα πιασει στην ελλαδα αυτο ειναι αλλο καπελο..εξαλλου ο ποδοσφαιρικος Παναθηναικος ειναι ενα μεγαλο αινιγμα ή μαλλον ανεκδοτο...."

Και για να σας αποτελειωσω(γιατι ξεχασα το πιο εντυπωσιακο), τους εκανε φοβερη εντυπωση το οτι αυτος ο τοσο καλος προπονητης ηρθε στην Ελλαδα....Σας κουφανα ε???Φανταστειτε ποσο ειχα κουφαθει εγω και τι προσδοκιες ειχα για την φετινη παναθα...αλλα αυτα μου λεγαν ολοι...λετε να ηταν ολοι συνεννοημένοι.....μπαααα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΡΙΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΕΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ.
ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΣΤΑ 33 ΠΕΤΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ), ΓΚΕΚΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΑΣ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΞΩ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ
ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ
ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝΑΠΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ανώριμε, μακάρι να είναι όπως τα λες με τον Τεν Κάτε. Εγώ πάντως τον πάω με τα χίλια. Κι ας έχει κάνει και μαλακίες. Άντε να δούμε τί θα δούμε και στα μεταγραφικά. Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα, βγήκα κι εγώ απ' τα ρούχα μου με την διαιτησία. Και πολύ καλά έκανε ο Χενκ και τα έχωσε στα κοράκια. Μπράβο και στην ομάδα που κέρδισε και αυτά. Η διοίκηση τί κάνει??? Κε Πατέρα, άλλα μας υποσχέθηκες! Περιμένουμε να τα δούμε.

Ninja NIhil

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΝΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ?Ή ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΒΟΣ?ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΨΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.Ο ΤΖΙΟΛΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΣΦΕΡΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΙΧΕ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

""Εδώ ο κόσμος καίγεται το μ@@@ χτενίζεται.....Είπε ο Σαριέγκι ότι είμαστε δεύτεροι και χέστηκε η φατμέ στο Γενί τζαμί...""

Και επειδή χέστηκε η... Φοράδα στ' αλώνι... και το μου@@ντζο μετά το χτένισμα έκανε...ΧΩΡΙΣΤΡΑ...."διευκρίνησε" ως συνήθως γίνεται κατα κόρον.!!!

Τα κλάματα έβαλε ο Χοσού Σαριέγκι στη λήξη του αγώνα λόγω της πίεσης από την αποβολή του, αλλά και από το πανό των οπαδών του ΠΑΟ: «Σαριέγκι, Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος». Ο Βάσκος επεσήμανε ότι έχουν παρερμηνευτεί δηλώσεις του στο «diariovasco» και ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα: «Δήλωσα ότι ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός είναι σαν την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ αντίστοιχα. Η Ρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το πρωτάθλημα, γιατί έχει εξωγηπεδικές βοήθειες, όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα»!

Πώς λέμε ... "εγω άλλα είπα άλλα άκουσαν"....!!
Δεν έχει σημασία πλέον ούτε είναι καταστροφικό, αλλά η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ δείχνει τι έχουν αποκομίσει απο την ομάδα, πως σκέφτονται, και πόσο παίζουν για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ή αν προτιμάτε για την ΦΑΝΕΛΑ.!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται πολύ έντονα, μα πάρα πολύ έντονα, ότι ο Γιαννάκης ο Συγγελίδης, νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη γαύρου είναι πίσω από πολλά "παράξενα" τελευταία.

Φασαρίες του πόλο (προβοκάτσια) και πολλά, πολλά ακόμη. Λοιπόν ο Γ. Συγγελίδης είναι ο αντιπρόσωπος της Σιτροέν στην Ελλάδα και μέτοχος - χρηματοδότης του Πανόπουλου στη Σκόντα, ο αδελφός του είναι ο αντιπρόσωπος της Τζιπ και ο γαμπρός (Παναγιώτης Δάβαρης σύζυγος της Ρίτσας Συγγελίδου)του είναι μέτοχος του ΠΑΟ (με συμμετοχή €1.000.000), αντιρόσωπος της Χιουντάϊ, της Κια και άλλων.

Λοιπόν, ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΙΤΡΟΕΝ, ΣΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΖΙΠ.

Κ Α Ν Ε Ν Α Σ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι οπως το πανε οι αναρχοναζι(που μια χαρα κανουν τη δουλεια τους,οπως τους εχουν πει οι νταβαντζηδες τους)το βλεπω να μην γινεται αυριο ο αγωνας.εξαλου παει προς πραξικοπημα η δουλεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κ.Διαμαντοπούλου πυθεία ή ...γνώστης ???
Δείτε το βίντεο στο ​​​​​politis-gr​​​​​
Ας πούνε επιτέλους την αλήθεια.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, είναι πολύ απλό, τόσο απλό όσο δε γίνεται. Το Γκιόργκο ετοιμάζεται γκια πρωθυπουργκό και όλοι οι περιβάλλοντες αυτόν χλέμπουρες και λοιπά τσιμπούρια της εξουσίας, προβάρουν τα κοστουμάκια τους.

Ετοιμάζονται φαίνεται σημαντικές εξελίξεις στα Βαλκάνια (για όσους χειροκροτούσαμε την εκλογή Ομπάμα) και χρειάζονται πολύ πειθήνιο όργανο, πιό πειθήνιο από Ντόρα ή Κωστάκη.

Μη ξεχνάμε ότι τα Βαλκάνια είναι του γούστου των δημοκρατικών της Αμερικής, ενώ η μέση ανατολή των Ρεπουμπλικάνων. Επί Κλίντον έγιναν όσα έγιναν με τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας και τώρα φαινεται ότι στοχεύουν σε επέκταση των "δραστηριοτήτων" τους.

Όπου νάναι θα σκάσει μύτη και ο επόμενος υπουργός των εξωτερικών, αυτός ντε, που "εξάρθρωσε" τη 17 Νοέμβρη για να έλθει να δέσει το πράγμα.

Αυτά, και αν γίνει το σημερινό ματς, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν ειναι το σωστο μερος για τετοιου ειδους συζητησεις τα λετε πολυ σωστα. Και συ greg εχεις απολυτο δικιο συστυχως.

Ξημερωνουν πολυ ασχημες μερες για την πατριδα μας.Η πλανητικη χουντα εχει βαλει στο ματι την Ελλαδα τωρα.
Αυτη τη στιγμη οι μυστικες υπηρεσιες αλλωνιζουν στην Ελλαδα και ετοιμαστειτε για τραγωδιες...Ελπιζω να μην ισχυουν αυτα που λεμε αλλα κι οι πλεον αφελης νομιζω εχουν αντιληφθει τι γινεται.

Ποιος ομπαμα.αστειοτητες. εδω εβαλε την καρια την χιλαρυ στο εξωτερικων.τοτε γιτι εγιναν οι εκλογες??

Τεσπα σε εν πολυ βαρυ κλιμα γινεται ο αγωνας και ελπιζω σε νικη του Παναθηναικου μας...

Κυριακος είπε...

Παιδια σας παρακαλω μη αναρτειτε πολιτικα σχολια. Εδω ειναι αθλητικο blog. Ας το κρατησουμε ετσι.