Δεκεμβρίου 21, 2008

ΒΡΗΚΕ ΡΥΘΜΟ, ΟΦΗ - ΠΑΟ 0-3


Δυο πραγματα με πικραναν σημερα. Τα ηλιθια επεισοδια στο Ηρακλειο και το αμφισβητουμενο πεναλτυ με το οποιο κερδισε ο Ολυμπιακος στο 90' +.
Δυστυχως ο αιωνιος αντιπαλος μας ειτε με τη βοηθεια της τυχης η του διαιτητη καταφερε να παρει ενα ματς που ειχε κακη αποδοση και ο Θρασυβουλος τον απειλησε σοβαρα. Το αποτελεσμα ηταν οι πιθανοι -5 βαθμοι διαφορας με τον Ολυμπιακο να μεινουν στους -7. Εκει που το πρωταθλημα θα επαιρνε φωτια, η διαιτησια φροντισε να σβησει αυτη τη φωτια.

Το ματς τωρα στο α΄ημιχρονο ηταν αμφιρροπο. Η αποβολη του Ρουμπακη στο 33' και το δοκαρι στο 39' του Σαλπιγγιδη σε αναποδο σουτ του, ηταν τα κυριωτερα highlights στο πρωτο μερος.
Στο β' μερος η 10λεπτη διακοπη λογω αεριων απο την αστυνομια σε επεισοδια εξω του γηπεδου, αποσυντονισε τον ΟΦΗ και σαν αποτελεσμα ηλθε το πρωτο γκολ του ΠΑΟ στο 52' με κεφαλια του Πετροπουλου. Ακολουθησε ενα γρηγορο γκολ του Σαλπιγγιδη στο 56' που οριστικοποιησε και τη νικη του Παναθηναικου και εκοψε τη διαθεση του ΟΦΗ. Για να ελθει στις καθυστερησεις το τριτο γκολ με κεφαλια παλι του Ρουκαβινα.

Στο δευτερο μερος και λογω των δυο γρηγορων γκολ του Παναθηναικου αλλα κυριως λογω της εκρηκτικης ατμοσφαιρας απο τα επεισοδια , δεν παιχτηκε καλο ποδοσφαιρο και οι παικτες επηρεασθηκαν αρνητικα. Ο Παναθηναικος σαφως ηξερε τι ηθελε και το πηρε εχοντας καλυτερη αποδοση κλεινοντας τον ΟΦΗ στη περιοχη του.
Η αμυνα και παλι δεν πιεσθηκε. Σημερα η ομαδα επαιξε με 2 ανασταλτικα χαφ, 2 κυνηγους και τους Νινη , Καραγκουνη εχοντας αναλαβει το δημιουργικο μερος. Συγκινητικος και παλι ηταν ο Σαλπιγγιδης με την κινητικοτητα του και το φιλοτιμο του, ενω καλες εντυπωσεις αφησε και ο Πετροπουλος.
Γεγονος ειναι οτι η ομαδα πλεον παταει σταθερα στο γηπεδο και βρισκει ευκολοτερα το δρομο της νικης.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κυριάκο, μας δουλεύεις τώρα ή ειρωνεύεσαι;;;;;;;
Ποιά ρέντα;;
Άλλαξε όνομα η παράγκα;
Ας είμαστε σοβαροί και ρεαλιστές. Απλά ο ακατανόμαστος πρόεδρος της κρατικής ΠΑΕ, θέλησε με θράσσος χιλίων πιθήκων να αποδείξει σ'εμάς και τους οπαδούς του ότι όσοι Γκα γκα και να φύγουν, αυτός θα καθορίζει τις μοίρες του Ελληνικού μικροσύμπαντος.

Άκου ρέντα, είναι και πρωί πρωί και έσκασα στα γέλια θα νομίζουν οι γείτονες ότι τρελλάθηκα. Άκου ρέντα χαχαχχαααααααααααααααααα.

Ξυπνάτε, ΜΑΣ ΔΟΥΈΥΟΥΝ, αλλά όχι και ρέντα, σοβαρέψου Κυριάκο, σοβαρέψου.

Ανώνυμος είπε...

DES TIN ALITHIA KATHE XRONO SE AUTI TIN XORA PROTATHLITIS THA EINAI ENAS KAI OLA AUTA GIATI KATHE XRONO EXEI ''RENTA''!!!XYPNATEEEE!!!

Ανώνυμος είπε...

DES TIN ALITHIA KATHE XRONO SE AUTI TIN XORA PROTATHLITIS THA EINAI ENAS KAI OLA AUTA GIATI KATHE XRONO EXEI ''RENTA''!!!XYPNATEEEE!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, διότι δεν ντρέπεσαι για το όνομά σου και σαν καλός γαύρος είσαι και ρουφιάνος κοτόπουλο ,ε κράνος.

Θα καταλυθεί σιγά σιγά με τις όποιες επερχόμενες ανακατάξεις το παρακράτος και αυτό θα παρασ'υρει και το παρακρατικό σωματείο σας.

Κυριακος είπε...

Αν θελετε μη στεκεστε στην ατυχη χρησιμοποιηση μιας λεξης. Αλλο ηθελα να πω αλλο βγηκε στη βιασυνη της αναρτησηςτου σχολιασμου. Διορθωθηκε. Προχωρηστε στην ουσια.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες για να μιζεριασουμε λιγο,ποιον να κατηγορησω?

1)τον βυντρα?
2)τον τζιολη?
3)το "παλτο" ζιλμπερτο?
4)ολους τους παιχτες?
5)τον τεν κατε?
6)τον φουτμπολ μανατζερ?

ΟΧΙ δεν θα κατηγορησω κανενα, γιατι με ολους αυτους η ομαδα ενω παιζει μπαλα απο τον ιουλιο με σερι αγωνες,περασε πρωτη στο τσαμπιονς λιγκ-εριξε 3 στη βερντερ,διπλο στο μιλανο κτλ

ΟΧΙ δεν θα κατηγορησω κανενα,γιατι επρεπε αυτη τη στιγμη να ειμστε πρωτοι στην ελλαδα με +5 βαθμους(βαλτε τις ΜΙΣΕΣ φασεις που εχουμε αδικηθει ή εχει ευνοηθει ο σκατογαυρος)...αλλα οι χιμπατζηδες του κοκκαλισταν συνεχιζουν την βρωμικη δουλεια τους με λυσσα...και μην μου πει κανεις για τα χαζα αποτελεσματα στα οποια ευθυνομαστε αποκλειστικα εμεις, γιατι ολα ειναι μεσα στο προγραμμα .μπαλα παιζεται-αλλιως δεν θα κερδιζαμε και μεις ποτε μεσα στο μιλανο ...

Και ζω με ενα ονειρο!!!ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ!!!

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ!!!

ταυτοχρονα με το γηπεδο,θελω προεδρο του μπουρδελου σουπερ λιγκ τα ξεφτυλια γκαγκατση μαζι με θωμα μητροπουλο και βικτωρα...και να κανουν οτι αλητειες θελουν οι αρουραιοι,αλλα τοτε δεν θα μας σταματαει τιποτα!ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ!!!!

γιαυτο βαλανε το αμερικανοδουλο,ηλιθιο (τ)σ(φ)υριζα να καθυστερησει τις διαδικασιες...

Αλλα να ξερετε ενα πραγμα,ο Βγενοπουλος δεν ειναι χαζος αλλα ουτε και αδιαφορος...Εχει καταλαβει τι παιζεται ακριβως και οταν φτιαχτει το νεο γηπεδο θα ανταποδωσει με πολυ αγρια "αγαπη" ολα αυτα!!!

Φυσικα τοτε ο Βγενο θα ειναι ο μοναδικος προεδρος του ΠΑΟ...(και οποιος καταλαβε-καταλαβε).

Ανώνυμος είπε...

να σε ρωτησω κατι??? πρωτα απο ολα δεν ειμαι ουτε παναθηναικος ουτε ολυμπιακος. αν ξερεις εστω και λιγη μπαλα, αν εχεις παιξει ποτε σου, δες λιγο την φαση της αποβολης του ρουμπακη και το πεναλτι του ολυμπιακου. θα δεις καθαρα, οτι πιο πολυ σπρωξιμο ειναι του ολυμπιακου παρα η αποβολη, απλα δες το.

mistiriO/S είπε...

Χμμμ, υπάρχει και ένα οφσάιντ που έκοψε γκολ του Ολυμπιακού (το οποίο δεν ήταν). Να τα λέμε όλα ε; Το πέναλτι το κέρδισε ο Ντουντού με ολίγη υποκριτική. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το έχουν κάνει ΟΛΕΣ οι ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Χθες το βράδι πράγματι ακουγόταν μια βουή από βορά . Ήταν το παραμιλητό της Ευρώπης από τον άθλο του ΘΡΗΝΟΥ . Ρε δεν πάνε να κοιταχτούνε σε κανένα γιατρό , γιατί όταν θα τους έλθει η κατραπακιά θα είναι αργά. Βέβαια θα περάσει καιρός μέχρι να φύγει η βρόμα και η μπόχα του Γκαγκάτση . Το πρωτοσέλιδο του ΒΡΩΜΑΘΛΗΤΗ τα λέει όλα . ΄΄ Στα Δύσκολα φαίνονται οι ψυχάρες ΄΄ Είναι τόσο άρρωστοι οι άνθρωποι που και με τον τελευταίο της βαθμολογίας παίζανε , ΣΤΟΟΟΟΟΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ παίζανε και πάλι στα δύσκολα φαίνονται οι ψυχάρες . ΄Ημαρτον Θεέ μου . Προσέξτε τι θα γράψουν τα γαυράκια όταν το διαβάσουν και γελάστε , Χριστούγεννα είναι .

Ανώνυμος είπε...

Στα 2 παραπανω φιλαρακια αν και δεν θα πρεπε, τους απανταω το εξης:

1)ναι εχω παίξει μπαλα.
2)ναι εχω παρακολουθησει και παρακολουθω(μεχρι και τοπικα πρωταθληματα) πολυ μπαλα.
3)Αν σας τυφλωνει το οπαδιλικι,δεν φταιω εγω και ουτε μπορω να κανω τπτ.σορρυ ε...
4)Δεν θα κατσω τωρα να αναλυσω καθε φαση αδικιας του Παναθηναικου ή σπρωξιματος (απο πισω παντα) του γαυρου.Ο καθενας με ελαχιστες γνωσεις εχει ματια και βλεπει...Δεν ειναι μια και δυο,χρονια τωρα με ψευτιες και νταβατζηδες παιρνει τα πρωταθληματα ο σκατογαυρος
5)Αν ειστε ευχαριστημενοι με αυτην την ξεφτυλα,μπραβο σας εις ανωτερα και καθε χρονο το πρωταθλημα στο ΛΥΟΜΕΝΟ!!!!ετσι για παρτη σας!

Αντε παλιοκηπουροι ολοι σας!!!Δεν θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε, ουτε θα κανουμε οτι δεν τρεχει τπτ...Γιατι εκει που παιζεται η πραγματικη μπαλα,ξερετε εκει στας Ευρωπας, δεν πιανουν οι παραγκες και τρωτε κατι τσιμπουσια"....πωπωπωπω!!!απο 5αρα σε 7αρα παει το κοντερ.

Ανώνυμος είπε...

Και εχε χαρη που σεβομαι το διαχειρηστη του ιστολογιου,τον κυριακο αλλιως θα ανοιγα το στοματακι μου,να σας ελεγα δυο πραγματακια με προσωπα και γεγονοτα για να ξεστραβωθειτε.

Αλλα αυτο που ξερουμε ειναι οτι ο θρηνος και το αιγαλεω να νικανε και οι αλλοι να παν να γ@@@@...

Για πες αλευρι ο σπαθας και ο καζναφερης σε γυρευει...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Το σκληρό προρνό με τους γαύρους θα παιχθεί με τους Steffanois. Η Saint Ettienne, είναι ζόρικη και έχει επίθεση που καίει.

Της εύχομαι να τους διαλύσει με συνολικό 10-0 με τις ξεφτιλισμένες ψαροκασσέλες. Να κάνουν το λυόμενο undrerground στέκι, κοινώς gay bar για τους απογόνους του στόλου.

Μη ξεχνάμε ότι φορούν πράσινα και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Μυστήριε. Ναι το οφσάϊντ δόθηκε αλλά η μπάλλα πήγε δοκάρι και όχι γκολ. Στο ριμπάουντ, ο παίχτουρας ο επόμενος Μέσι, ο απίστευτος Όσκαρ, όταν όλοι είχαν σταματήσει, τη έβαλε γκοοοοοοοολ.

Κατάλαβες μυστήριε ;;;;;;

Ανώριμε. Τα πράγματα θα γίνουν έτσι, 'οπως τα λες και πριν γίνει το γήπεδο.

Ο Βγενό αλλά και τα αδέλφια και ξέρουν και μπορούν.

Ανώνυμος είπε...

Το προηγούμενο είναι δικό μου

Ανώνυμος είπε...

Τσίπρας , ΣΥΡΙΖΑ και στο βάθος Κόκκαλης και Ολυμπιακός παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για το μπλοκάρισμα ανέγερσης του νέου γηπέδου μας. Το νού σας, η 13/4 ήταν μόνο η αρχή. Ήξεις - αφίξεις και συνεντεύξεις τύπου να μαζευτούν τα ασυμάζευτα. Πρώτα σας έφταιγε το γήπεδο, μετά υπήρχαν θέματα ασφαλείας, τώρα φταίει το εμπορικό κέντρο. Αύριο θα φταίει ο κακός σας ο καιρός και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ. Στα μεγαλύτερα σκάνδαλα αυτού του τόπου που είναι μπλεγμένη η ομάδα του λιμανιού και ο Πρόεδρος της οποίας τα συμφέροντα εξυπηρετείτε ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ; Τώρα δεν μαζεύεται τίποτα. Παραπληροφορημένοι είστε εσείς και ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ. Τώρα ένα μόνο σας μένει να κάνετε. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, να ξεμπροστιάσετε αυτούς που σας έβαλαν να μπλοκάρετε το γήπεδο και να καθαρίσετε την πολιτική υπόληψή σας με τον τρόπο αυτό.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟbLOG.
ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ, ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
''giorgakiiiiiiiiiiii pes aleuri…o antwnis sto karaiskaki 8a sas gireuei…ante malakes koita3te ligo posoi ampaloi anideoi apo a8litismo apla k mono epeidi etixe na paroun se kana eurwpaiko tournoua tn 8h 8esi exoun propotzidika…gia koita3te ta alla ntoparismena diamantia tou ellinikou stivou pou exoun ginei stratigoi kai plirwnontai me 2000 eurw ton mina xwris logo…karagkiozakia i mpala einai gia 10 xronia..oti bgaleis ebgales meta ti 8a kaneis???kai o nikopolidis ekane aitisi gia 8esi dimosiou..to ligotero pisteuw pou mporouse na kanei to mpourdelokratos pou oute ta prim tous den plirwse to 2004 itan na tin kanei apodekti…KAI OPWS EXW 3ANAPEI NA MIN SWSETE RE MPINEDES MIZADOROI FEREFWNA NA 3ANAPANIGIRISETE EPITIXIA TIS ETHNIKIS AFOU DEN tOUS GOUSTARETE TOUS PAIKTES.''
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ.

KARALBI ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Afiste ta penalti,ta ofsaint kai tis ales malakies kai kitaxte na gini kamia metagrafi kai to thmema tou gipedou gia na kanoume tipota !!!! omada pou nikai bernter kai kani 2 me inter kai tin patai me astera kai irakli klp
einai gia ta panigiria kai ti ftei gia ola auta ...?isos ftene autes oi kolofilades pou ma zalizoun ta miala me tis pipes tous...

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγη ώρα στην Καραγιώργη Σερβίας ο γνωστός παράγοντας του GAY GAVROS Σάββας Θεοδωρίδης δέχθηκε "επίθεση" από κάποιον νεαρό που αφού τον έφτυσε του πέταξε καφέ στο πρόσωπο!
Και καλά αυτός ήταν ένας κάφρος, αλλά οι αστυνομικοί που ήταν κοντά και ο Θεοδωρίδης τους ζητούσε την βοήθεια δεν έκαναν τίποτα. Μόνο ένα άτομο που ήταν μαζί με τον Θεοδωρίδη προσπάθησε να τον πιάσει αλλά ο νεαρός συνέχιζε να τρέχει και να βρίζει το στέλεχος της ΠΑΕ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ!

Τιμη και δοξα στο παλικαρι που το εκανε αυτο...Επιτελους...Μονο για ροχαλες ειναι αξιοι αυτα τα λαμογια, οι ξεφτυλισμενοι...


"αναρτηθηκε καπως ετσι στο τροκτικο".