Νοεμβρίου 26, 2008

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0 ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ




Σε μια κορυφαια στιγμη του ο Παναθηναικος πηρε απιστευτη νικη μεσα στο Μεατσα απο την μεγαλη Ιντερ του Μουρινιο, θετοντας ετσι τη βαση για προκριση στην επομενη φαση του Champions League, συνυπολογιζοντας την ισοπαλια της Ανορθωσης με την Βερντερ.

Με μια επικη εμφανιση ο Παναθηναικος αιφνιδιασε την Ιντερ με ενα γκολ του Σαριεγκι στο 69' και αναγκασε τους Ιταλους να επιτιθενται κατα κυματα τα τελευταια 20' για να ισοφαρισουν. Παρ'ολα αυτα ο Παναθηναικος παιζοντας εξαιρετικα και υπερβαλλοντας εαυτον κατορθωσε να κρατησει τη νικη και να γεμισει με ριγη υπερηφανειας τους Ελληνες φιλαθλους.

Μεχρι τη στιγμη του γκολ ο αγωνας διεξηγετο με μοιρασμενη την υπεροχη και τον Παναθηναικο να στεκεται σαν ισος προς ισον απεναντι στην Ιντερ των εκατομμυριων. Φορωντας το ευρωπαικο του κοστουμι και εχοντας ολους τους παικτες του σε καλη μερα καταφερε να ελεγχει το παιγνιδι και να μην αφηνει την Ιντερ να κανει το παιγνιδι της.

Τωρα μενει να μη κλωτσησουμε την καρδαρα στον αγωνα με την Ανορθωση και χαλασουμε ολη αυτη τη προσπαθεια. Εκει που η ομαδα ειχε κανει πολλα λαθη στους πρωτους αγωνες και κινδυνευε να μεινει εκτος προκρισης, σημερα εβαλε τη βαση της ανακαμψης και με μεγαλες πιθανοτητες για προκριση στον επομενο γυρο.
Απεδειχθη οτι ο Παναθηναικος ειναι αλλη ομαδα στην Ευρωπη και αλλη στην Ελλαδα.
Δεν υπαρχει υστερησας παικτης αν και υπηρξαν πολλα λαθη στη κατοχη της μπαλας τα οποια ευτυχως δεν στοιχισαν στην ομαδα.

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι 2-1 ρε παιδιά..? Τα χάσαμε τελείως με το διπλό?

Κυριακος είπε...

Δεν θελει και πολυ. Sorry!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΑΤΙΚΟ
ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΩΡΑ?
ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟ.
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε ρε

Ο Τξίγγερ ήταν στο Μιλάνο, και είδατε πως χαιρετούσε ο Μουρίνιο τους παίκτες. Το ήξερε από πριν. Ήταν όλα κανονισμένα, η Ίντερ είχε περάσει σίγουρα και με την κρίση την παγκόσμια έστω και ένα μικρό ποσό από τον Βαρδινογιάννη είναι ευπρόσδεκτο. Από την Ανόρθωση θα χάσουμε και με πολλά γκολ, αφού όλοι οι παίκτες μας είναι άχρηστοι.

Άσχετοι, πανηγυρίζετε ενώ ο ΜΟΥΛΟΥΚΟΣ δε μπόρεσε να πάρει διαφορά με 2 γκολ σε περίπτωση ισοβαθμίας. Αλλά τι περιμένεις από ένα βοηθό, που να τα σκεφτεί αυτά.
Πες τα ρε Πρασινοσκούφη σε παρακαλώ, εξήγησε στους άσχετους που πανηγυρίζουν. Ένα δόλωμα είναι για να πάρει ο Ολυμπιακός και πάλι το πρωτάθλημα και να μη μιλήσει κανένας.

Σας λυπάμαι κορόιδα με τα διαρκείας όπως έχουν πει και άλλοι φίλοι. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ με τον Αστέρα στο γήπεδο, μη νομίζουν ότι μας κοροιδεύουν.

lefty

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ΜΑΛΑΚΣ είσαι ρε ανωνυμε 1.09;;;
Κατι μαλακες σαν κι εσενα εφεραν πισω την ομαδαρα μας! Αντι να χαρεις ρε καραγκιοζη μιζεριαζεις και λες μαλακιες Εισαι αξιος της μοιρας σου ρε κακομοιρη!

Ανώνυμος είπε...

ειχα πει καποια πραγματα πριν δυο μερες...θα σας πω περισσοτερα πολυ συντομα...

παντως για σημερα πολυ μεγαλη εμφανιση και μπραβο σε ολους...απλα ψυχραιμια...να συνεχισουμε ετσι...

και το καλυτερο ΠΗΡΕ ΤΟ LOS POULOS Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ...

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε 1:12, πρώτον άν δεις καλύτερα δεν είμαι "ανώνυμος". Είναι το 3ο-4ο post με το ίδιο nickname. Παραμένω ανώνυμος όπως και όλοι μας αλλά όχι "ανώνυμος".
Δεύτερον, δε σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς, γιατί προφανώς λόγω βλακείας δεν μπορείς να καταλάβεις την ειρωνεία, οπότε τι να λέμε.

Αν και λόγω της ημέρας, χαλάλι σου.

left

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στη ομαδα!Ειναι ικανοι να μας στειλουν στο νοσοκομειο!Μια στα ουρανια και μια στα ταρταρα!Μου θυμιζει εκεινο το παιγχνιδι στο Allou fun park!Αμα θελουν μπορουν!Οσο για την γκρινια,θα συνεχισουμε οπου βλεπουμε στραβες που βγαζουν ματια,τυπου Εργοτελη!Η ομαδα θελει πολυ δουλεια,μεταγραφες ουσιας και πανω απ ολα σωστη διοικηση(οχι τερτιπια με τα πριμ του στυλ "κερδιστε και τον Αστερα για να σας δωσω το πριμ νικης,καταλαβες Γιαννακη?)Εμεις οι γρινιαρηδες δεν ειμαστε σαν τους Ολυμπιακους που μολις κανανε διπλο στην Ευρωπη ονειρευτηκαν και απαιτησαν και τον τελικο!Ειμαστε προσγειωμενοι και κυριως "ψυλλιασμενοι"Δεν τρωμε κουτοχορτο!Οι υπεραισιοδοξοι ας κοιμουνται τον "υπνο του δικαιου"και θα'ρθει ο ...Εργοτελης να τους ξυπνησει αποτομα!Εν πασει περιπτωσει, ας χαρουμε σημερα ολοι γιατην μεγαλη νικη και ας αρχισουμε την γκρινια απο ...Δευτερα!Οσο για τον πρασινοσκουφη,ειμαι σιγουρος οτι τωρα πεταει την σκουφια του απ τη χαρα του κι ας λετε οι ¨αλλοι οτι θελετε για δηλητηρια και αηδιες!Ετσι δεν ειναι σκουφ?

Clandestino είπε...

Το συγνώμη από τον Τεν Κάτε πότε θα το ζητήσεις; Πόσα δίπλα να κάνει ακόμα ο άνθρωπος;
Ελλάς ευρώπη ΠΑναθηναϊκός!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ 1:07
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ.
Α ΞΕΧΑΣΑ Ο ΜΟΡΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ......Ε ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΓΩ.
ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑΝ
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δικαια και μεγαλη νικη, ανταξια του ονοματος και του προφιλ που χαμε τοσο καιρο στη ευρωπη, και που τωρα το ξανα τονιζουμε με εμφατικο τροπο για οσους μαλακες εντος και εκτος ειχαν παει να το ξεχασουν. Μονο καμια μαντσεστερ θα μπορουσε να παιξει πιο καλα εκει μεσα, και το ωραιο ειναι οτι δεν κλειστηκαμε, κυκλοφορια ειχαμε, κατοχη μεχρι το θριλερ στο τελος ειχαμε σιγουρα παραπανω, και δωσαμε και λιγο θεαμα σε ορισμενα σημεια με γκαμπριελ ζιλμπερτο αλλα και μαντζιο.


Οσο για τεν κατε δεν με πειθει,αν δεν παρει πρωταθλημα να παει να γαμηθει και αυτος, δεν θα κανω συμβιβασμους και δεν θεωρω οτι η σημερινη επιτυχια ητανε τοσο δικη του οσο ηταν των παικτων, τα 2 προβληματα μας ειναι 1 να μας παιζουνε με κλειστες αμυνες και 2 η ασταθεια των αμυντικων. Οταν παιζουμε με τρεις στοπερ και απεναντι σε μια ομαδα οπως η ιντερ ή η βερντερ εκτος, αυτοι οι παραγοντες περιοριζονται και ειμαστε ικανοι να γ*@ησουμε μανες (και περυσι με ατλετικο μια χαρα ημασταν αν θυμαστε) Η δουλεια του τεν κατε ειναι να μπορεσει λυσει τα προβληματα μας οταν εμφανιζονται στους αγωνες που εμφανιζονται (περυσι παλι μας απεκλεισε η ρειντζερς και το κωλοαντιποδοσφαιρο της), ωστε να μην τρωμε χαστουκια απο εργοτεληδες, να μην χανουμε τα πρωταθληματα απο τις γαυρινες, και να μην βαριομαστε να μας βλεπουμε οταν κερδιζουμε μισο μηδεν στα παιχνιδια του πρωταθληματος. Τωρα στοχος πρωτια στον ομιλο, οκταδα, και 4αρα μες στο καραισκακη.

Ανώνυμος είπε...

o panathinaikos edeixe metallo..o ten kate ekripse mesa apo ta sistimata tou tis adinamies tou..
kai irthe ayto to entiposiako apotelesma..
as xtisoun pano se ayto kai as dosoun paixtes "kleidia" gia na mporei na kanei kalitera tin douleia tou..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝ ΠΕΙΘΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΟ ΜΑΛΕΖΑΝΙ, ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΟΥΝΙΟΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΣΕΙΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΜΕΣΑ (ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΟΝΤΕ).
ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΤΟΥΣΑΝ.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το DNA μας ρε!!!!! Θα τρελαθούμε;; Γι' αυτό ρε είμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άσχετο. ΝΑΙ ΡΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ 9 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
ΥΓ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΗΔΗ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ; ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟ. ΕΝ ΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ''NIKOS77''

Κυριακος είπε...

Niko εισαι ταραγμενος οπως και εγω που εγραψα στην αρχη ΠΑΟ-Ιντερ 2-1. Θα συνελθεις γρηγορα.

Κυριακος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Καταλαβαινω τα ξεσπασματα χαρας και δικαιωσης που μερικοι νοιωθετε και γι'αυτο αφηνω ορισμενες λεκτικες υπερβολες αλλα πρεπει να κανετε κρατει στις "κακες" λεξεις. Μη με αναγκαζετε να κοψω τις αναρτησεις σας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τον Διονύσιο για την σιγουριά του και να του πω πώς όχι μόνον την σκούφια αγαπητέ φίλε μου , αλλά κατά τις 23.50’ , αφού χοροπηδάγαμε με τον γιό μου... Βγήκα στην ταράτσα του σπιτιού και έριξα τα βεγγαλικά μου (κόντευαν να αραχνιάσουν...) , διότι οι γείτονες γαύροι , τόσα χρόνια με τρέλαιναν.!!!! Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.... τους περίμενα σήμερα το πρωί.... Αλλά ή είναι ακόμα κουκουλωμένοι ή έφυγαν πριν ξημερώσει.!!!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! Είναι μια από τις 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ... ΤΗΣ ΕΞΗΣ ΜΙΑΣ... ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.!!!
Εξ’ άλλου το λέει.... ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.!!!

Και έχει τεράστια σημασία διότι είχαμε αντίπαλο ΙΤΑΛΙΚΗ ομάδα με προπονητή ΜΟΥΡΙΝΙΟ και βλέψεις για τελικό C.L. !! Ένας Άγγλος προπονητής πολύ παλιά είχε πει. «Προσοχή στους ΕΛΛΗΝΕΣ διότι κρύβουν μέσα τους έναν ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ».!!!!! Θα ήθελα πάντως να ακούσω τον «πολύ» Μουρίνιο , να μας πει τώρα ποια είναι Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.??!!!!

Θα ήθελα επίσης να τονίσω πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.!! Τι εννοώ?
Ότι σε παιχνίδια εκτός έδρας (Άρη , Πανιώνιο, Π.Α.Ο.Κ , Λάρισα…. Βέρντερ , Ίντερ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΤΤΑ (μόνον Κύπρο και Α.Ε.Κ.!! του Δώνη.....!!!) ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ μέσα στην έδρα μας... ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορούμε..... Τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ήττες και ισοπαλίες.!!!
Αυτό κατ’ εμέ δείχνει πως η επιθετική φιλοσοφία , οργάνωση, αποτελεσματικότητα.... Είναι ακόμα πολύ πίσω.!!! Η Ίδια ενδεκάδα με Βέρντερ μέσα στο γήπεδό μας με ψαράκια... Και..... ισοπαλία.!!
Αν δηλαδή «ανοιχτούμε» επιθετικά , με παίχτες επιθετικογενείς.... Τότε μία από τα ίδια.!!!
Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί διότι.... Με την Ανόρθωση..... θέλεις δύο αποτελέσματα .. και φυσικά αν παίξεις «αμυντικά» για την ισοπαλία διόλου απίθανο να πάθεις την ζημιά ..... αν όμως παίξεις επίθεση η άμυνα «μπάζει».. Οπότε, αυτοί που έχουν τα γένια.. ας βρουν και τα χτένια.!!!

Θα είναι μια πανυγηρικότατη πρόκριση λόγω του ότι έγινε με ΕΚΤΟΣ έδρας ΝΙΚΕΣ.!!! Είχα γράψει την ημέρα που γίνονταν η κλήρωση πως θέλω Βέρντερ και Ανόρθωση.!!! Πίστευα πως έστω και δύσκολα θα περνούσαμε. Όταν άρχισαν τα παιχνίδια όμως , όλοι μας και εγώ μαζί, έλεγα πως η Τρίτη θέση θα είναι επιτυχία !!!! Και κάτι ακόμα όποιος πιστεύει πως πάντα βλέπω τα στραβά και όχι τα έστω πολύ λίγα καλά.... Ας μου γράψει την δ/νση του , να του στείλω φωτοτυπία το χθεσινό στοίχημα που παίζαμε ΔΙΠΛΟ.!!!! ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.!!!! ΞΕΡΟ ΔΙΠΛΟ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.!!!!!!! 6 άτομα από 10,00 € με απόδοση αν θυμάμαι καλά 9,80 και σήμερα έχει περίπου 900 € ... σε καλή μεριά.!!!!

Κάτι περί Τεν Κάτε και Μπάγιεβιτς. Είχα πει και γράψει (από τον Ιούλιο) στον σκύλο, πως είναι ο προπονητής η καλλίτερη μεταγραφή.!!! ‘Όπως και για τον Ρουκάβινα.!! Μάλιστα όταν του έβαλαν το 10ΓΑΤΕΣ εγώ συμπλήρωσα 10 ΓΑΤΕΣ με ΠΕΤΑΛΑ.!!! Στην συνέχεια όμως , πάντα με γνώμονα τα αποτελέσματα, δήλωσα πως του αφαιρώ το ΓΑΤΕΣ και θα τον λέω απλά Τεν Κάτε , διότι δεν με πείθει με ότι έβλεπα. Μάλιστα σε μερικούς αγώνες του κόλλησα και εγώ αυτό που έγραψε κάποιος στον σκύλο το Τεντόπανα.!! Πάνω στον εκνευρισμό το λες .!! Για τον Μπάγιεβιτς που συχνά αναφέρει ο greg... τον ήθελα και εγώ μέχρι το καλοκαίρι άλλα και πιο παλιά. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχω πει να φύγει ο Τεν Κάτε και να έρθει ο Μπάγιεβιτς την χρονική αυτή περίοδο.!!! Όμως ο φίλος greg.... έχει δίκιο σε αυτά που λέει και απαντάει και μάλιστα τον επιβεβαιώνουν ο Δομάζος και ο Σαραβάκος. Και αυτοί εκθειάζουν τον Μπάγιεβιτς και όχι μόνον.!!!
Είναι γεγονός που όπου δούλεψε άφησε ΕΡΓΟ.!!! Και τίτλους... όχι μόνον τώρα αλλά και παλιά πρώτη θητεία στην Α.Ε.Κ.!! Όσο για κάποιον (πήξαμε σε ανώνυμους).... που λέει για ανύπαρκτη Ευρωπαϊκή πορεία του Μπάγιεβιτς.... Να του υπενθυμίσω πως αν ΔΕΝ ΦΥΣΑΓΕ ΑΕΡΑΣ..... και έχανε την μπάλα ο Ελευθερόπουλος.... η Γιούβε θα έπαιρνε τον «πούλο» και οι ακατονόμαστοι την πρόκριση!!!!! Αν θυμάμαι καλά στους 8 ??!!! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.!!! Και την εξάρα στην Λεβερκούζεν, επι Μπάγιεβιτς την έριξαν.!!!! Και με την Α.Ε.Κ έχει πρόκριση σε ομίλους (έπαιζε ο Σαραβάκος τότε).

Εύχομαι μέχρι το Σάββατο (έχετε προσέξει πως μας βάζουν οι καναλάρχες? Η σουπερκλίκα?) να παίζουμε Σάββατα και όχι Κυριακή όταν έχουμε αγώνες για c.l. ?? Και να παίζαμε εδώ... άντε να το φάμε... αλλά από εκτός έδρας Τετάρτη ο αγώνας και Σάββατο ο επόμενος...... δεν μπορώ να το καταλάβω.!!! ναι μην γιορτάζουμε ακόμα γιατί ο Αστέρας είναι δύσκολη ομάδα.!! Ενώ ο Θείος έχει φροντίσει Σάββατο έπαιξε με ΗΡΑ γιατί ??, Πέμπτη παίζει και μετά Κυριακή. Και μετά μας φταίει μόνο η διαιτησία και ο Γκαγκάτσης..... ναι φίλε greg ... είπε θα φύγει αλλά ξέρεις σε ποιόν? Στον Κούγια.....!!!!!!!! Επισήμως δεν νομίζω να έχει πει κάτι.!!!

Διαβάζω σήμερα..... Μπορεί επίσημα να διαψεύστηκε από τους συνεργάτες του, αλλά η παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση από την προεδρία της ΕΠΟ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει τον Ιανουάριο.

Στις αρχές Δεκέμβρη θα γίνει η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ και εκεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης αναμένεται να επισημοποιήσει την παραίτησή του από την προεδρία της ομοσπονδίας και ακολούθως θα προκηρυχθούν εκλογές από τους εκπροσώπους των ενώσεων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τις φήμες για την παραίτησή του στο φιλικό της Εθνικής Νέων κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, αλλά δεν έκανε καμία δήλωση.

Στο μεταξύ, όπως διαφαίνεται, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία, ενώ φαβορί παραμένει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, που είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής για το ΠΟΚ.
Για να δούμε.. ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.!!!!!!
Μήπως απο τον Γκαγκατσιακό περάσουμε στον... ΠΑΡΑΓΚΙΑΚΟ ??!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και στην ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ για την χθεσινή νίκη.!!! Μπορεί να μην παίζαμε με την «μπασκετική Ιντερ»... αλλά αυτοί έχουν έχουν κερδίσει όχι μόνον «μπασκετικές Ιντερ»..... αλλά «Μπασκετικές μικτές ΚΟΣΜΟΥ».!!!!!
Έτσι για να θυμηθούμε και λίγο τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΞΕΣ. Υπάρχουν κι άλλες πολλές..... Αλλά εδώ μιλάμε για τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.!!!! Να ονειρευτούμε λίγο..... Αν και τα ζήσαμε από κοντά ..... και πλατεία ΟΜΟΝΟΙΑΚΑ......!!!!!!!!

!!!! 1971 !!!! , όταν η ΑΡΜΑΔΑ του ΦΕΡΕΝΤΣ ΠΟΥΣΚΑΣ έφτασε στον ΤΕΛΙΚΟ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης !!!!! κόντρα στον μεγάλο Αγιαξ κι έχασε στα ίσα με 2-0 από την ομάδα του Κρόιφ, Ρέζενμπρικ, Χουλσόφ, Βάν ντε Κέρκοφ, .....!!!!!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....!!!!

3 Απριλίου 1996
Αγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1
Η ΟΜΑΔΑΡΑ παίρνει το μεγαλύτερο διπλό της ιστορίας του, δεδομένης και της αξίας του αντιπάλου του. Ο Αγιαξ του Ζέεντορφ, του Κλάιφερτ, των Ντε Μπουρ, του Λιτμάνεν και του Φαν ντερ Σάαρ, ο «Αίαντας» που ήταν ανίκητος στο «Ντε Μέερ» για τρία συναπτά έτη στο «καναβάτσο» μετά το μοναδικό γκολ του Βαζέχα στο 87ο λεπτό. Ήταν εν’ ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης ο Αγιαξ μα πάνω απ’ όλα ΗΤΑΝ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ .... ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.!!!!!!!

2 Νοεμβρίου 1993
Λεβερκούζεν-Παναθηναϊκός 1-2
Είχαμε ηττηθεί με 4-1 από τη Λεβερκούζεν στο ΟΑΚΑ, και ο Ίβιτσα Όσιμ (αααα ρε ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΕΓΑΛΕ)!!!!είχε φτάσει σε απόγνωση. Στη ρεβάνς όμως, μία βραδιά στο... Λεβερκούζεν, ο Σαραβάκος και ο Γ.Χ. Γεωργιάδης «τρόμαξαν» τους Γερμανούς που είδαν το φάσμα του αποκλεισμού και τελικά το γλύτωσαν με τον Ουλφ Κίρστεν στο τέλος...

27 Νοεμβρίου 2008
Ίντερ-Παναθηναϊκός 0-1
Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Από την μεγάλη εμφάνιση του Γκούμα και του σκόρερ Σαριέγκι !!!!, (ένα γκολ μέχρι χθες στον Ατρόμητο..), τον ώριμο Σιμάο, τον εξαιρετικό Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον αρχηγό Καραγκούνη και τον Τεν Κάτε, ο Παναθηναϊκός πήρε μία από τις σημαντικότερες εκτός έδρας νίκες της ιστορίας του.!!!

Φίλε ΝΙΚΟΛΑ τώρα πήγαινε να ανοίξεις το άλλο μπουκάλι ΒΟΤΚΑ.!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είδα κάποιον με όνομα lefty να αναφέρεται σε μένα..... Δεν με ενδιαφέρει πιός είναι.... αλλά φίλε το σκατατζίδικο "ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ" πέρασε προχθές ο δε Μπόγιας εχθές ... εσύ πως και τους ξέφυγες???!!! Γλύστρισες... στην πρώτη περίπτωση ή δεν έφαγες το... κόκαλο στην δεύτερη??!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που κάθομαι και σκέφτομαι το εξής. Μπορεί οι φίλοι (μεταξύ αυτών και εγώ) , του Παναθηναϊκού να έχουν πικραθεί τα τελευταία 12 χρόνια, διότι έχουν πάρει μόνο ένα πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη θα πρέπει να νοιώθουν περήφανοι και τυχεροί, που έγιναν Παναθηναϊκοί, αφού τέτοιες ευρωπαϊκές βραδιές σαν την χθεσινή δεν μπορούν να ζήσουν άλλες ελληνικές ομάδες.!!!
Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα, που έχει το ευρωπαϊκό DNA μέσα της , η μοναδική ελληνική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια και να κερδίσει ομαδάρες, όπως η χθεσινή Ιντερ, ο Αγιαξ του 1996, η Γιουβέντους του 2000, η Αρσεναλ του 2001. Ο μοναδικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Αυτές οι μαγικές βραδιές σαν την χθεσινή δεν ανταλλάσσονται ούτε με ένα, ούτε με δύο ούτε με πέντε πρωταθλήματα. Ο Παναθηναϊκός άλωσε και το Μεάτσα, μετά την Βρέμη και συνεχίζει.
Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ. Ο Παναθηναϊκός μεγαλουργεί και αναγκάζει την Ευρώπη να παραμιλάει.! ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ... ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ... ΚΟΣΜΟ.!!!!!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΟ του greg.... έπαθε κάτι ? Κυριάκο ξέρεις που είναι?

Λόγω χρόνου δεν είχα διαβάσει όλα τα σχόλια (έπρεπε να διαβάσω τα χθεσινά και αναγκαστικά να απαντήσω).... τώρα είδα και ενός φίλου pao-triandria , και έχω να πω πως σε γενικές γραμμές ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί του , έτσι είναι , αλλά φίλε ο προπονητής όπως και ο Πεσέϊρο θα κριθεί στο τέλος. Και το λέω αυτό διότι , του έχει πάρει 4 μήνες να καταλάβει τι γίνεται και πως θα φτιάξει την ομάδα να παίζει στα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Είναι δε γνώστης του C.L ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ , λόγο ΜΠΑΡΤΣΑΣ και ΤΣΕΛΣΙ.!!!
Επίσης το «ολλανδικό» ή αν προτιμάς το σύγχρονο ποδόσφαιρο που θέλει να εφαρμόσει... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ παίχτες.....!!!!! Τουλάχιστον μια ΠΕΝΤΑΔΑ από τους 11.!!!
Από όλους που ανέφερες πράγματι είναι ένα και δύο σκαλοπάτια πιο πάνω.
Τα προβλήματα που εστιάζεις πράγματι είναι σωστά και χρειάζεται να βρει ΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ... Αν όχι ΧΘΕΣ.!!!!

Εγώ πάντως την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στους οχτώ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ ΜΟΝΟΝ... ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ μέσα στο Λυόμενο....!!!!

ΝΙΚΟ το πάτωσες και το δεύτερο ??

Κυριακος είπε...

Σκουφη
Καποιος μου ειπε οτι ειδε τον Greg στο αεροδρομιο 5 το πρωι. Ισως να μη γυρισε ακομη σπιτι.

Νικο,
Ακομη στο δευτερο εισαι? Εγω μπηκα στο τριτο.

Ανώνυμος είπε...

Οταν δεν το περιμενουμε το γ...μενο το αποτελεσμα,ερχεται(Βερντερ,Ιντερ ΟΣΦΠ στον Καραισκακη προπερσι)και οταν το περιμενουμε(Εργοτελης,Ηρακλης και πολλα αλλα που κατεβαινουμε ανετοι και χαλαροι)...δεν ερχεται!!Γι'αυτο προσοχη στην Ανορθωση!Μην την εχουμε σιγουρη την προκριση!!Ειναι πονηρο το ματς!

Ανώνυμος είπε...

εχω βαρεθει τους προπονητες της εξεδρας....και μετα απο τετοια νικη, δεν εχω ορεξη να γραψω........ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑ

Για οσους επιμενουν οτι ο Τεν Κατε ειναι "δευτερος", και Ντουσαν (ρε μια προταση απο ξενη ομαδα γιατι δεν εχει παρει αφου ειναι τοσο καλος προπονητης, θα μου απαντησει κανεις??) και τετοιες παπαριες.....

καντε ενα κοπο και κοιταχτε λιγο το ιστορικο του σερ αλεξ ...http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Ferguson ....
ηταν ασημος (οχι δευτερος)...στα 3 χρονια του κρεμαγανε πανω να φυγει (οχι στους 3 μηνες οπως εμεις)....στα 6 χρονια πηρε πρωταθλημα (εμεις το θελουμε τωρα)....αυτη η νοοτροπια μας εχει καταστρεψει....δεστε ρε οτι η ομαδα παιζει μπαλιτσα και θα'ρθουν και τα αποτελεσματα...
LONG LIVE H PANATHA

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Κυριακος είπε...

Θα παρακαλουσα τον Νinja και τον Prasinoskoyfis να σταματησουν να χεησιμοποιουν το βημα του Green Power ΠΑΟ για να λυσουν τα προσωπικα τους. Τους ζητω να σεβαστουν τη προσπαθεια που κανουμε να εχουμε ενα ελευθερο βημα και να κουβεντιαζουμε πραγματα και να ανταλλασουμε αποψεις για την ομαδα.

Εχετε ξεφυγει τελειως και παρ'ολο που δεν το θελω θα αναγκαστω να μη δημοσιευω τις προσβλητικες σας ανταλλαγες.

Για το ονομα του Θεου ρε παιδια, ηρεμειστε!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, έχω ένα φρικτό πονοκέφαλο από την κωλοβότκα, αλλά χαλάλι. Αλκοολικούς θα μας καταντήσει η ΠΑΝΑΘΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, από εμένα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ήταν τα τελευταία γραφόμενα μου προς τον κύριο κύριο τάδε. Σέβομαι την φιλοξενία σου και αν συνεχίσω να γράφω εδώ θα ασχοληθώ με όλα τα υπόλοιπα εκτός από τον εν λόγω κύριο. Πώς το είχε πει ο Χ''Χρήστος για τον Μπαγεβιτς: "Μπάγεβιτς? δεν βλέπω κανέναν Μπάγεβιτς!"

Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

Και μια παρατήρηση: την αναφορά σε οικεία πρόσωπα που δεν είναι εν ζωή την παίρνω πίσω και πολύ κακώς έγινε. Αλλά αυτή και μόνον αυτή.

Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ξερό ψωμί.

Από τις 12 μέχρι τώρα φωνάζω, ουρλιάζω, έχω τον ύμνο στη διαπασών και κινδυνεύω με αίτηση διαζυγίου, γιατί η γυναίκα μου τάχει παίξει.

Πανάααααααααααααααααααααθα και τίποτε άλλο, ούτε με 0-8 στο λυόμενο δεν ξεχνιέται αυτό φίλε σκούφε, άκουγε τα γαυροειδή κάποια στιγμή στο ραδιόφωνο και τρελλάθηκα, αυτοί οι άνθρωποι είναι κάτι μεταξύ κρετίνου και ανοργασμικού σπουργιτιού, έχουν εγκέφαλλο γκαζοζέν, το τι λένε οι γαυροι και τα γαυροειδή "δημοσιογραφάκια" δεν λέγεται. Δεν πειράζει, αυτό κάνει τον απόλυτο θρίαμβο ακόμη πιό γλυκό και τσουχτερό.

Τι να πούμε τι, τι να τραγουδΉσουμε ΣΥΛΛΟΓΟς ΜΕΓΆΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ......

Εμένα όλη η περιοχή βαζελοκρατείται και δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω καζούρα σε κανένα, σκέπτομαι να βάλλω καμιά σημαία του ΠΑΟ στο αυτοκίνητο και να κάνω καμιά βόλτα μπας και ξεψαρώσει κανένα ψαρικό να το γλεντήσω λίγο.

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Και όπως γράφει σήμερα μιά φυλλάδα, από αυτές που μας βρίζουν όλο τον υπόλοιπο χρόνο

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Γιατί, αποκλέιεται;; μεγαλύτερη διαφορά έχουμε εμείς από τους επίσημους μνηστήρες του τίτλου από ότι η Εθνική από τους αντίστοιχους το 2004;;;;;; - κι'αν ονειρεύομαι ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Με 2 - 3 μεταγραφάρες ΟΛΑ γίνονται και μετά τέλος.

Αφήστε μας να μεθύσουμε με το αθάνατο κρασί του Μιλάνο. (παράφραση του Παλαμά)

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και τα μυαλά στα κάγκελα.

Τα σοβαρά από αύριο και οι ανώνυμοι κάντε κράτει. Γιατί από αύριο θα κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Και για να μη ξεχνιόμαστε, το διπλό το πήρα η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ , εντάξει;; ούτε ο τενκατε ούτε κανείς άλλος. Μόνο η ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, εντάξει;;

Αύριο η συνέχεια με θέματα προς συζήτηση και όχι αηδέστατους, γαυρικής κουλτούρας, προσωπικούς και προσβήτικούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Όλοι ξέρουμε να βρίζουμε ειδικά όταν κρυβόμαστε πίσω από πέπλο ανωνυμίας.

Αυτά αλλά μιά για πάντα ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΣΙΜΑΟ ΖΙΛΜΠΡΤΟ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΚΑΙ ΒΥΝΤΡΑ ]
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Η ΤΕΛΕΥΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ
ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΟΠΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ
ΑΛΛΑ ΓΛΕΝΤΑΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΩΦΟΝΑ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΟΔΟ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΠΑΝΑΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κυριακος είπε...

Γιωργο

Κανεις λαθος. Ο Σιμαο ποτε δεν εχει αμφισβητηθει και κατηγορηθει σαν παλτο.
Ο Ζιλμπερτο ηταν υποψηφιος για παλτο αλλα ακομη ειναι, μιας και δεν εχει δειξει τα πλουσια προσοντα του. Το να παιζει καλα με την Βραζιλια δεν ωφελει τον Παναθηναικο.
Ο Σαριεγκι και Βυντρα εχουν κατηγορηθει σαν "γκελιστες" και ακομη παραμενουν μιας και μια σπουδαια εμφανιση απο ολη την ομαδα δεν τους κατατασει αυτοματα στους σιδερενιους και αλανθαστους σεντερ μπακς. Εξακολουθουν να ειναι η μεγαλη "τρυπα" στα μετοπισθεν της ομαδας που μας εχουν στοιχισει και θα μας στοιχισουν πολυτιμους βαθμους.

Καταλαβαινω την αισιοδοξια σου και το τι θελεις να μας πεις αλλα μη τα ισοπεδωνεις ολα. Ο Παναθηναικος εχει μερικους καλους παικτες, εχει μερικους μετριους παικτες εχει και μερικους κακους παικτες. Εκεινο που δεν εχει ειναι παικτες με προσωπικοτητα που θα μπορεσουν να παρουν την ομαδα πανω τους και να δωσουν την εξτρα ωθηση σε δυσκολες στιγμες. Και αυτους που ηλθαν ως τετοιοι, δεν φαινονται μεχρι στιγμης να κανουν τη διαφορα οπως παικτες αλλων ομαδων. Η δε παροιμιωδης ανοχη των Παναθηναικων οπαδων απεναντι τους πολλες φορες λειτουργει ανασταλτικα στο να καταλαβουν γιατι ηλθαν, γιατι πληρωνονται οσα πληρωνονται και τι περιμενουν απο αυτους οι φιλαθλοι.

Ο Τεν Κατε οπως και οι παικτες ειναι ακομη κατω απο το μικροσκοπιο. Μεχρι τωρα εχει κανει πολλα λαθη, δεν εχει δωσει αυτο το διαφορετικο στην ομαδα αν και οπωσδηποτε λειτουργει καλυτερα απο περυσι, δεν εχει πεισει οτι εχει αυτο το κατι ενος καλου (και οχι μεγαλου) προπονητη. Οι δυο καλες εμφανισεις με Βρεμη και Ιντερ δεν μπορουν να πιστωθουν αποκλειστικα σε αυτον(υπαρχουν και οι παικτες βλεπεις) και βεβαια αυτες οι εμφανισεις δεν πρεπει να μας παρασυρουν σε λαθος συμπερασματα. Αν η ομαδα χασει βαθμους σε ενα παιγνιδι με μικροτερη ομαδα τοτε τι πρεπει να πουμε? Γι'αυτο θα πρεπει να περιμενουμε, μιας και αποφασιστηκε να μεινει, λιγο καιρο ακομη πριν βγαλουμε οριστικα συμπερασματα. Αλλα μεχρι τοτε ο καθενας εχει δικαιωμα να τον κρινει με δικαιοσυνη.

Εγω ειμαι περισσοτερο πικραμενος με τις πολλες αλλα ανωφελες και ακριβες μεταγραφες που εγιναν και θα γινουν. Με τα ιδια λεφτα θα μπορουσαμε να εχουμε παρει 3-4 πολυ καλους παικτες (οχι αναγκαια φιρμες) και να παιζουν στην ομαδα και οχι αυτους που πηραμε και τελικα παιζουν οι περυσινοι. Αυτο και μονο δειχνει την αποτυχια των μεταγραφων που μας εχουν στοιχισει βαθμους και χρηματα. Και γι'αυτο υπευθυνος ειναι μεν ο Αντωνιου αλλα για να ειμαστε δικαιοι και αυτοι που τον εμπιστευθηκαν και τον αφησαν να μαθει στη πλατη του Παναθηναικου. Αυτο το ελεγα απο το καλοκαιρι και εξακολουθω να το λεω. Αν και την προσεχη περιοδο μεταγραφων του Ιανουαριου κατω απο τη πιεση των γεγονοτων παρουμε παλι παικτες που δεν θα κανουν τη διαφορα φοβαμαι οτι οτι κτιζουμε θα καταρρευσει. Η επιλογη Αντωνιου στη θεση αυτη ισως αποδειχθει καταστροφικη και γι'αυτο φταινε σαφως οι διοικουντες

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη ήρθαν οι καλύετρες στιγμές.

1-1 με τον Αστέρα.

Ανώνυμος είπε...

Τι χαιρόσαστε ρε, που νικήσατε τον Άγιαξ το 96 και την Πόρτο το 2003, και πήγατυε και χάσατε μες στην έδρα σας. Και καλά πες ο Άγιαξ είχε ομαδάρα, πήγαν όλοι Μπάρτσα μετά, αλλά με την Πόρτο ρε καραγκιόζηδες, που βάλατε τον Κωνσταντινίδη πάνω στο Ντέκο... μουχαχαχα...