Νοεμβρίου 29, 2008

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ, ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1- 1




Σε μια σωστη μπαλια του Ιβανσιτς στο 44' ο Πετροπουλος βρεθηκε σε καλη θεση και ανοιξε το σκορ με κεφαλια. Ο αγωνας στο α' ημιχρονο κυλησε με ακαρπη υπεροχη του Παναθηναικου αλλα χωρις φασεις και με αρκετα λαθη.
Αλλη μια ευκαιρια χαθηκε στο 26΄ απο κεφαλια του Πετροπουλου μπρος στον τερματοφυλακα του Αστερα η οποια κατεληξε αουτ. Η μεσαια γραμμη του τριφυλιου δεν ευρισκεται σε καλη μερα και δεν περνουν οι καταλληλες μπαλιες προς τους επιθετικους.

Και στο β' ημιχρονο εγινε αυτο που θα μπορουσε να γινει οταν δεν καθαριζεται το ματς με συνοπτικες διαδικασιες. Ο Αστερας στο 71΄με τον Μπαστια ισοφαρισε τον Παναθηναικο. Και αντι να κλεισει ο Παναθηναικος τον Αστερα στη περιοχη του και να τον βομβαρδισει, ο Αστερας ηταν αυτος που συνεχεια επιτιθετο. Προσθεστε και τη κουραση του Παναθηναικου απο το παιγνιδι με την Ιντερ, προσθεστε και την εισοδο του Τζιωλη που στις 6 μπαλιες δεν εκανε ουτε μια σωστη μεταβιβαση, προσθεστε τον Ζιλμπερτο που συνεχως γυρνουσε τη μπαλα πισω, προσθεστε και τη κακη αποδοση των περισσοτερων, προσθεστε και την μη ικανοτητα του Τεν Κατε να γυρισει ενα παιγνιδι και εχετε τον γνωστο Παναθηναικο που μεσα στη εδρα του δεν μπορει να παρει αποτελεσμα ακομη και απο μικροτερες ομαδες.

Ο Παναθηναικος για μια ακομη φορα προσεφερε σκωτσεζικο ντους στους φιλαθλους του. Με το γνωστο ατεχνο και μονοτονο παιγνιδι του, με τους περισσοτερους παικτες υστερησαντες, με ανικανοτητα να φτιαξει παιγνιδι ελλειψει επιτελικου παικτη, με συνεχεις λανθασμενες μεταβιβασεις, με ανυπαρξια ενος αγωνιστικου πλανου, με ενα εντος εδρας λανθασμενο συστημα του ενος φορ και με διαρκη παραγκωνιση ορισμενων παικτων και επιμονη χρησιμοποιηση αλλων, εφτασε στο σημειο να αποχαιρετα μαλλον οριστικα την διεκδικηση του πρωταθληματος απο τα τελη Νοεμβριου και να σβησει τη χαρα των φιλαθλων του απο την εξαιρετικη εμφανιση με την Ιντερ.

Πιστευω οτι οι διοικουντες την ομαδα πρεπει να παψουν να ονειροβατουν, να καταλαβουν οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα στην ομαδα, να το εντοπισουν και να το λυσουν απο τωρα για του χρονου. Το να συντηρουν μια λανθανουσα κατασταση και πεισματικα να καλυπτουν τους υπευθυνους θα οδηγησει σε καταστρεπτικες και εκρηκτικες καταστασεις στο κοντινο μελλον. Οσοι δεν το βλεπουν μονο κακο εργο προσφερουν. Τα πεισματα και οι εγωισμοι δεν εχουν θεση στη παρουσα φαση.

ΥΓ: Η φωτογραφια ειναι απο το site του Sport24.gr

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άρχοντας στα σαλόνια, καρναβαλος στα αλωνια, άλλοι δύο βαθμοί στα σκουπίδια, να δούμε που θα πάει η όλη ιστορία!

Ανώνυμος είπε...

Πονάει, αλλά σας αρέσει...

Φίλε 9.04 θες πραγματικά να διαβάσεις πού θα πάει η ιστορία...;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Κυριακος είπε...

Greg παρακαλω ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ.Δεν εχω δυνατοτητα να κοβω λεξεις, θα πρεπει να κοβω ολο το σχολιο. Παρακαλω!!

Ανώνυμος είπε...

Δε τρέχει θέμα. Τις περισσότερες φορές μετά από μεγάλη επιτυχία ακολουθεί κακό ματς. Θα πρέπει να είσαι τυχερός να μην την πατήσεις. Και για όσους γκρινιάζουν. Τι προτιμούν περισσότερο να είχαμε χάσει από Ιντερ και να κερδίζαμε την Τρίπολη;Καλά και τα πρωταθλήματα αλλά πιο ανατασιακά τα ευρωπαίκα παιχνίδια που μας έμαθε να ζούμε η τριφυλλάρα. Για αυτό άλλωστε είμαστε και διαφορετικοί. Με πόσα πρωταθλήματα θα αλλάζατε του Γουέμπλει, τη Λίβερπουλ ημετελικά, τον Αγιαξ ημιτελικά, τις νίκες με Μπα΄τρσα, Ιντερ, Αρσενα κλπ. Οταν άλλοι έχουν ξοδέψει μια ζωή με πρωταθλήματα (στημένα ή όχι αδιάφορο για την μιζέρια των κοκκαλοφουκαράδων) για να κάνουν το πρώτο τους διπλό 80 και χρόνια μετά την ίδρυσή τους.
Αιώνια πιστός

Ανώνυμος είπε...

Τώρα χωρίς να θέλω να μετριάσω τις εντυπώσεις, η αλήθεια είναι ότι πολλές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού τις χρονιές που διακρίνονται στο Champions League, πιάνουν πάτο στα εθνικά πρωταθλήματα.

Εντάξει, και μη μου πείτε ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μέχρι τώρα.

Έχετε σκεφθεί το ενδεχόμενο οι παίκτες να μη μπορούν υπό φυσιολογικές συνθήκες να ανταπεξέλθουν και στα δύο; Είναι το peak της απόδοσης, που δε γίνεται να ανέβει.

Επομένως ο παίκτης καλείται να διαλέξει παιχνίδια. Και εσείς αν ήσασταν παίκτης ποιο παιχνίδι θα διαλέγατε εάν ήταν την ίδια εβδομάδα: την Ίντερ ή τον Αστέρα; Συν την πίεση της διοίκησης που επιθυμεί τα πριμ της UEFA και την υστεροφημία της καλής πορείας στην Ευρώπη κατά τον 1ο χρόνο του νέου διοικητικού σχήματος, και καλύπτει την όποια ήττα πρωταθλήματος.

Πρωτάθλημα μπορεί και να μην έπαιρνε ούτως ή άλλως ο ΠΑΟ,
Ευρώπη όμως ;;;

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, αφού δεν έχεις την δυνατότητα να κόβεις (αυτά που πρέπει), τι θα κάνεις αν κάποιος (οποιοσδήποτε), ας πούμε εγω , γράψω κάτι που εμπίπτει σε Νομική οδό ?? Πώς θα το αντιμετωπίσεις??
Εγω σε σέβομαι όπως και όλους (εκτός απο έναν που περιμένει την απάντηση) και θα την δώσω, αρκεί να συμφωνήσει και ο Κυριάκος, εκτός και πρέπει να πάρεις και εσυ την άδειά του Κυριάκο.

Βάλε τα πράγματα στην θέση τους φίλε Κυριάκο, γιατί μαζί με το τόπι, θα χαθεί και το blog που έχεις φτιάξει , απο τους διάφορους "ανεξέλεγκτους".

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη Κυριάκο έχεις δλικιο, αλλά ήμουν εκτός εαυτού από την γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου που είδα χθες.

Ναι, προτιμούσα να εχω νικήσει τον Εργοτέλη, τον Ηρακλή, τον γαύρο και τον Αστέρα από την Βέρντερ αι την Ιντερ.

Ναι, γιατί θα έπαιζα και του χρόνου, που λογικά θα ήμουν πιό έτοιμος Τσ. Λιγκ, ενώ τώρα πρέπεαι να πάρω του χρόνου πρωτάθλημα και ο γαύρος θα παίζει του χρόνου τσ Λιγκ.

Τώρα; θα φθάσω στους 16, μπορεί και στους 8 και του χρόνου θα είμαι καναπεδάτος. Άσε που ελλείψει των προδοκώμενων εσόδων από το Τσ Λιγκ θα μείνω με Χαριστέα και Ταυλαρίδη (έτσι διαβάζω) για μεταγραφές.

Ενώ εάν είχα Ντούσκο φέτος και του χρόνου, θα έπαιζα συνέχεια Τσ. Λιγκ, άσχετα εάν το Μάρτιο συνέχιζα ΟΥΕΦΑ.

Γιατί ο Ντούσκο δεν θα είχε χάσει το πρώτο στην Ανόρθωση, ούτε θα είχε ισοπαλία με την Βέρντερ εντός, άσχετα εάν είχε χάσει με την Ιντερ εκτός. Δηλαδή δεν θα είχα χάσει τα πάντα. Θα είχα εντυπωσιάσει λιγότερο, αλλά στην ουσία θα ήμουν πολύ με πολύ καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να δώσεις καμιά απάντηση Πρασινοσκούφη ή στην τελική αν θέλεις, δώστην, αλλά να ξέρεις ότι θα πέσει σα αυτιά μη ακουόντων. Κοντολογίς, αποφάσισα ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι μαζί σου και είναι η τελευταία φορά που το κάνω. Κι επειδή, εδώ δεν αφήνεις χώρο για άλλη άποψη, άρα δεν έχει νόημα να συμμετέχουν αντιφρονούντες, αν θέλεις να μου απαντήσεις στείλε ό,τι έχεις να μου πεις σε private message στον σκύλο, να μην γ......ε άλλο το blog του Κυριάκου.

Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

Και, Κυριάκο, για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση, σβήσε όποια από τα σχόλιά μουθέλεις να σβήσεις. Αυτά που ήθελα να πω τα είπα κι αυτός που έπρεπε τα διάβασε. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις την άδειά μου για τίποτα.

Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

Σας έγραψα και την Πέμπτη . Όχι μεγάλα λόγια Οι γίγαντες οι Τιτάνες κάψτε τους λιώστε τους και άλλα τέτοια . Υπάρχουν και Εργοτέληδες νάτοι λοιπόν . Είδατε τι κάνουν οι εφημερίδες για να πουλήσουν ??? Αφήστε τους παίκτες ήρεμους γιατί θα έχουμε πολλά τέτοια .

Κυριακος είπε...

Ninja
Ηδη εχω αφαιρεσει εστω και αργα τα σχολια και των δυο σας. Παντως οφειλω να πω οτι η γλωσα σου ηταν πολυ σκληρη απεναντι στον Prasinoskoyfi και προσβλητικη μεχρι παρεξηγησεως θα προσεθετα. Επειδη οπως εχω πει δεν εχω δυνατοτητα να κοβω συγκεκριμμενα σχολια λογω του format του blog επρεπε να τα κοψω ολοκληρα. Εκανα το λαθος για να φανω δημοκρατικος να τα αφησω και εκει την πατησα.
Παρακαλω σεβασου και εσυ τη προσπαθεια ολων μας (και βαζω και εσας μεσα), για να εχουμε ενα βημα να λεμε τη γνωμη μας ελευθερα. Ολες οι γνωμες χωρανε αρκει να μη φθανουμε στις υπερβολες.
Θα προτιμουσα να μην εχουν φθασει εδω τα πραγματα διοτι δεν υπηρχε λογος. Ελπιζω να με καταλαβετε και να με σεβαστειτε.
Οφειλω ομως να πω οτι απο δω και περα στο παραμικρο υβριστικο σχολιο θα κοβω ολο το σχολιο. Δεν μπορω να κανω διαφορετικα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη καταονοηση.

Ανώνυμος είπε...

Για κάποιον που 'εχει δει μπάλλα τούς καλούς καιρούς, από την αρχή του Β ημιχρόνου χθές θα 'εβλεπε οτι ηταν θέμα λεπτών να δεχθούμε γκόλ από την τρόπολη.Οι παίκτες 'επαιζαν σάν να εκλιπαρούσαν τον αστέρα να βάλει γκόλ για να τελειώνουμε.Τώρα αυτά περί κούρασης και διάφορες 'αλλες μαλακίες είναι για μικρά παιδιά.Δηλαδή οι παόκτες εχουν και 'αλλη δουλειά και κουράζονται και δέν μπορούν να παίξουν για αυτό στό οποίο πληρώνονται.δηλ. το παδόσφαιρο.Εν αναμονη νέας φάπας,διατελω ΠΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

... ως Παναθηναϊκός που ασκεί κριτική στις κακές εμφανίσεις οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες που μέχρι υην προηγούμενη Τετάρτη έβριζα για την εμφάνιση του Μιλάνου. Ομως :
η χθεσινή νίλα πρέπει να συνεφέρει τους παίκτες και τον προπονητή.
Αυτό που πάθαμε χθές ήταν ότι αράξαμε στο 1-0 και περιμέναμε το σφύριγμα της λήξης. Με την ισοφάριση ξυπνήσαμε αλλά, μέχρι να σηκωθούμε από το κρεβάτι, να πιούμε καφέ κτλ το παιχνίδι έληξε.
Σπαταλήσαμε ευκαιρείες, είδαμε πάλι το Βύντρα να κάνει αυτές τις σέντρες και τα σουτ που μόνο σε συνοικιακό φιλικό παιχνίδι βλέπεις, πλησιάσαμε το γκολ αλλά το αφήσαμε και ο Αστέρας μας προσγείωσε ανώμαλα.
Ο Κάτε πρέπει να αφήσει το Σίλβα εκτός, είναι ο παίκτης που όταν 19 παίκτες τρέχουν προς μια κατεύθυνση αυτός περπατάει προς την άλλη, και να δώσει παιχνίδια στο Νίνη. (να θυμηθούμε ότι ο Μαλεζάνι δεν χρησιμοποιούσε το Μάντζιο και τον έκαιγε για να τον πουλήσουμε στην Πάρμα).
Μετά το "φιλικό" της Ιταλίας και την σφαλιάρα από την Τρίπολη ας περιμένουμε και το παιχνίδι με την Ανόρθωση για να "μιλήσουμε" ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Κυριακος είπε...

ΑΝΩΡΙΜΕ
Προειδοποιησα οτι χοντρες βρισιες δεν θα επιτραπουν εστω και αν αφορουν αντιπαλους. Δυστυχως επειδη δεν μπορω να απομονωσω μονο τις βρισιες κοβω με λυπη μου και το υπολοιπο σχολιο σου. Αν θελεις ξαναγραψτο χωρις αυτες.

Ανώνυμος είπε...

Παναθηναϊκός χωρίς διεκδίκηση πρωταθλήματος δεν νοείται. Πρώτη χρονιά εφέτος, μετά από πολλά μα πάρα πολλά χρόνια, είμαστε από τον Νοέμβριο εκτός πρωταθλήματος.

Απορούν κάποιοι στα ραδιόφωνα από το πρωί, γιατί ήταν άδειο το ΟΑΚΑ. Μα το παράξενο θα ήταν να είχε περισσότερο κόσμο από τις 10.000. Ομάδα που σέρνεται, τέτοια ανταπόκριση θα έχει και πολλοί ήσαν, ούτε 3.000 δεν έπρεπε να έχει.

Φίλε Σ.Η. ποιός βάζει τον Βύντρα; ποοιός ξεκονάει την ενδεκάδα από τον ποιό άμπαλλο πάικτη της 1900ετίας;; εσύ ή εγώ; ποιός στήνει την ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς απέναντι στον Αστέρα; ποιός δεν χρησιμοποιεί έναν δημιουργικό χαφ (Νίνη, Κλέϊτον) απέναντι σε μιά ομάδα που είναι δεδομένο ότι θα έπαιζε αμυντικό ποδόσφαιρο;;

Ο άνθρπος είναι βοηθός. Έχει περιστασιακά κάποιες καλές ιδέες (κάτι σαν εκλάμψεις) αλλά στην διάρκεια του λείπει η στόφα, η προσωπικότητα του ηγέτη, του πρώτου, του αδιαμφισβήτητου. Είναι λίγος, ελάχιστος, έχει πελαγώσει και έχει οδηγήσει τον ΠΑΟ μας στην απόλυτη καταστροφή.

Και ποιός φταίει γι' αυτό το τραγικό τέλμα;;

Η διοίκηση η οποία αδιαφορεί. Η οποία βαυκαλίζεται με τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες και δεν βλέπει ότι με τις επιλογές της στη τεχνική "ηγεσία" (κατ'ευφημισμόν)θα έχουμε τη χειρότερη χρονιά όλης της 100ετούς ιστορίας μας.

Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν θα πω τίποτε άλλο θα παρακαλούσα μόνο τον Greg να μου απαριθμήσει τα επιτεύγματα του Μπάγιεβιτς....Αλλά τα αληθινά.....
Υ.Γ Κύριε Κυριάκο σε συμπαθώ πολύ αλλά λυπάμαι ειλικρινά όταν περνάνε τέτοια υβριστικά ποστ Η ανωνυμία του πληκτρολογίου δεν κρύβει αντίθετα φανερώνει πολλά κομπλέξ........

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ Γ.....
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ?
Ή ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΤΕΣ.
ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ?
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ?
ΑΜΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ?
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ.
Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΓΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε κυριακο γιατι μου κοψες το μηνυμα...και νομιζω οτι τα ελεγα τοσο ωραια...οκ το δεχομαι το συνθημα ειχε καποιες κακες λεξουλες αλλα ηταν αρκετα διδακτικο...στην τελικη τοσα αισχη κανει η συγκεκριμενη κωλοομαδα...τελος παντων...

λοιπον μαγκες για να χτυπησουμε το γαυρο πρεπει να φαμε πολλα καρβελια ακομα. οχι οτι εχει απαραιτητα καλη ομαδα,προπονητη,ή διοικηση. το θεμα ειναι η παραγκα που εχει στησει.ΤΕΛΟΣ!!! οι απογονοι του στολου δεν χανουν με τπτ γιατι παντα σπρωχνονται...για να χασουν πρεπει να γκρεμιστουν οι μισοι φουρνοι της ελλαδας...ετσι οι φυσιολογικες ή μη ηττες του παναθηναικου χτυπανε πολυ ασχημα.ελα μου ντε που ολες οι ομαδες (ακομα και οι σουπερ,-υπερ )του κοσμου χανουν... απλα σκεφτειται οσοι εχετε δει τα ματς ποια θα ηταν οι διαφορα μας αν ειχαμε ιδιες διατησιες...(και δεν βαζω τον παραγοντα ψυχολογια παικτη-οπαδου)

απο κει και περα αυτο δεν σημαινει οτι φταει μονο αυτο...σε καμια περιπτωση.

οσο και αν ακουγεται βαρυ πρεπει να κανουμε υπομονη(πρωτος εγω που το λεω δεν εχω αλλη). πιστευω οτι πρεπει να κρινουμε τους παντες το καλοκαιρι που μας ερχεται. το ξερω σας ακουγεται χαζο αυτο που λεω αλλα ετσι ειναι. εκει θα δειξει αν εχει προγραμμα το ολα πραγμα...γιατι τωρα βλεπουμε μια βελτιωμενη εκδοχη αυτα των προηγουμενων ετων...δεν μπορεις ομως σε λιγοτερο απο ενα μηνα να διωξεις την μιση παιανια,δεν μπορεις σε μισο μηνα να βρεις παιχτες σοβαρους ασχετως ονοματων,δεν μπορει ο προπονητης με το υπαρχον υλικο σε 3 μηνες να φτιαξει σουπερ ομαδα και το κυριοτερο να τα βαλει με τις κλικες και να αλλαξει την γαμ...νη την νονοτροπια μας...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!(ιουλιο ξεκινησαν οι υποχρεωσεις και τοτε καταληγαμε στην πολυμετοχικοτητα)

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΤΕΛΟΣ!!!ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.

αν με ρωτατε αν πιστευω πως θα αλλαξουν...ειπαμε δυστυχως περιμενω τον αυγουστο...και εκει θα φανουν ολα ξεκαθαρα...μεχρι τοτε ο θεος βηθος...

Ανώνυμος είπε...

Απορία πρώην ξανθιάς ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ Ή ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ?????????????????

Ανώνυμος είπε...

AΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ 18ΑΔΑΣ ΚΛΕΙΤΟΝ ΚΑΙ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ.
ΜΕ ΝΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;ΤΑ 3 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ; (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ)
Ο ΜΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΠΑΛΙΑ ΜΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΚΛΑΦΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΙΒΑΝΣΙΤΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ.
ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑ; ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ,ΓΙΑ MIA TETΡΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ, ΤΟΣΟ ΕΠΑΙΞΕ.
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΙΜ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΙΟΝ 2 Η 3 ΠΑΙΚΤΕΣ (ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΤΖΙΩΛΗΣ ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΤΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
ΒΥΝΤΡΑ 11 ΣΤΙΣ 12 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ, ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΟΣ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.(Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ)
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΑ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΤΣ. ΛΗΓΚ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΤΟ ΡΟΤΣΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 5 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ .
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΡΙΣΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΑΡΙΔΗ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ , ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΣ. ΛΗΓΚ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Rock -n-roses, από που θέλεισ να αρχίσω, από το ότι,

1. έκανε την ομάδα της ΑΕΚ του τέλους του '80 με αρχές '90 που έπαιζε μπάλλα και έπαιρνε κούπες;
2. έκανε την ομάδα του γαύρου και τις δύο φορές που πηγε που έπαιξε μπάλλα, πήρα κούπες (κάποιες δίκαια κάποιες με πολύ βοήθεια), ακόμη και σήμερα αυτή η ομάδα του γαύρου πάιζει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε απέναντί της.
3. έκανε τον γαύρο να πάιξει μπάλλα στην Ευρώπη και αποκλείστηκε για ένα γκολ από τη Λίβερπουλ από τους 16.
4.Έβγαλε πάικτες και έκανε παικτάκια παικταράδες, βλέπε Τζώρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Ανατολάκη, Πατσατζόγλου και άλλους πολλούς μα πάρα πολλούς. Έχει το χάρισμα να κτίζει ομάδες από μέτριους και μικρούς σε ηλικία παίκτες και να τους κάνει φίρμες.
5. Κτίζει ομάδες που παίζουν μπαλλάρα, αλόμη και με χαμηλό μπάτζετ - βλέπε περυσινό Άρη.
6. Όπου πήγε, μα όπου και να πήγε στην Ελλάδα, πήρε τίτλο (μόνο στον Άρη πέρυσι δεν τα κατάφερε).

Ας περάσουμε τώρα και στα χαρακτηριστικά του σαν άτομο αλλά και σαν προπονητής,

1. Έχει προσωπικότητα κάτι που λείπει από αυτόν με τις πολλές γάτες.
2. Φτιάχνει ομάδες - σύνολα, που παίζουν μπαλλάρα, χωρίς να βασίζεται σε βεντέτες - είδες την ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό σήμερα στο β' ημίχρονο; έκανε ποιό πολλές ευκαιρίες απ'ότι εμείς σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα.
3. Ξέρει να κατευθύνει την ομάδα από τον πάγκο και δεν κοιμάται. Ό,τι αλλαγές κάνει έχουν νόημα και δεν είναι αλλαγές αγωνίας και τρόμου.
4. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ (εννοώ όπως τον έπαιξε το τεντόπανο) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ έτσι για να του σπάσει τον τσαμπουκά.
5. Δεν θα χρησιμοποιούσε 9 στους 11 περυσινούς πάικτες στο φετινό πρωτάθλημα, εάν είχε το μπάτζετ που είχε φέτος ο πολυγατικός. Αυτές είναι λύσεις εκ του ασφαλούς ανασφαλών ανθρώπων που φοβούνται μη χάσουν τη δουλειά τους.
6. Με αυτόν στο τιμόνι θα είχαμε 10 τουλάχιστον βαθμούς παραπάνω απ'ότι τώρα.
7.και τέλος είναι προπονητής που η νοοτροπία του και η φιλοσοφία του ταιριάζουν στην ομάδα μας.

Αυτά τα ολίγα.

Ανώνυμος είπε...

σωστη η απορια της πρωην ξανθιας!ελπιζω να τις πηγαινει και το καινουριο χρωμα....

η πληρης απορια ειναι¨1) να φτιαξουμε ομαδα και να παιζουμε καλη μπαλα ή 2)να χτυπησουμε το γαυρο και να παρουμε το πρωταθλημα(παιζοντας και χαλια)..ο συνδιασμος των δυο θα ειναι ο ιδανικος δεν συμφωνειτε???

σαυτο το ερωτημα υπαρχουν διαφορετικες απαντησεις...εγω τις εξεφρασα στο προηγουμενο μου ποστ!!!και γιαυτο ειμαι διατεθημενος να κανω οσο μπορω κουραγιο...γιατι για μενα το κοντερ θελω να πιστευω μηδενησε με την (ελπιζω) "νεα"(?) διοικηση...τι να κανουμε??και επιδη θαυματα δεν γινονται καθε μερα θεωρω οτι πρπει να γινει πολυ μεγαλη προσπαθεια και να αλλαξουν πολλα...τα οποια για οποιον γνωριζει δυο πραγματα παραπανω δυστυχως γαμω την τρελα μου θελουν χρονο...ας ελπισουμε οτι ετσι εχουν τα πραγματα..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ GREG ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ LOOSER ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
Ο ΚΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΙΣΗ.
ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

κλειτον, ρουκαβινα, μουν, σοουζα τραυματιες...καραγκουνης και γκαμπριελ ψοφιοι απτην κουραση....ετσι λενε τουλαχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Greg ξέχασες να αναφέρεις ότι θα έβαζε τον Νίνη να παίζει βασικός........
Και για να κλείνει το θέμα Μπάγιεβιτς απάξ δια παντός
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΌ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠ΄ΤΑ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΈΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ
Οσο για τα προσόντα του ναι πολλή καλή η μπάλλα της ΑΕΚ μόνο που πήρε 0-0 αμ πεις για τους παιχταράδας τύπου Πατσατζόγλου και Γιαννακόπουλου εγώ σιωπώ.......
Θέμα προσωπικότητας? Οποιος έχει προσωπικότητα δεν συμμετέχει σε παράγκες σε ντάμια και σε λοιπά παραπήγματα....Ούτε σηκώνεται και φεύγει και αφήνει την ομάδα αβοήθητη.......
και το κυριότερο όλων ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ
Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ.........
ΓΚΕΓΚΕ???????????????????
Υ.Γ2 ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΚΙΣΟΝ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΕΡΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ- ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ? ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ? ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΥ???????

Ανώνυμος είπε...

Σ΄αυτόν που ρωτάει για τους ΚΛΕΥΤΟΝ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ ΝΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΠΑΝΤΩ
ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ τον φυλάει ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ και καλά κάνει Όταν με το καλό φύγει θα τον πάρει μαζί του
ΚΛΕΥΤΟΝ Δεν θέλει να παίξει γιατί εννόησε οτι εδώ είναι Παναθηναικός και όχι Λάρισα
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Με το ζόρι βγάζει τα 60 ο τυπάρας γέρασε πια....
Όσο για τον ΝΙΝΗ επειδή αν και βοηθός ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και το χει αποδείξει απλά τον θεωρεί λίγο για τον Παναθηναικό

Ανώνυμος είπε...

Ας είμαστε σοβαροί, ο πολυγατικός ή και Παϊτέρης, όλα μπορεί να είναι, αλλά προπονητής κια δη πρώτος δεν είναι. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να φέρουμε έναν αξιόλογο προπονητή, από την Ευρώπη, καλύτερα να φέρουμε ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Εάν μείνει ο πολυγατικός μέχρι τέλους αυτής της σεζόν και του χρόνου, θα είμαστε για Β' εθνική, όσες μεταγραφές και αν κάνουμε. Δεν τον βλέπετε ότι μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και έρχονται στο ΟΑΚΑ, σίγουροι ότι θα τσιμπήσουν βαθμούς; Έχουμε χάσει όλα τα "ντέρμπυ" με τις ομάδες της ουράς, ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Το πιό ωραίο ανέκδοτο ήταν ότι κοίταξε τον Μουρίνιο στα μάτια, αλλά τότε γιατί δεν κοίταξε και τους,
- Καραγεωργίου,
- τον καλόγερο του Αστέρα,
- τον Ισπανό (αποτυχημένο και διωγμένο) του Ηρακλή
- τον μυρμήγκια (έτσι λένε τον Βαλβέρδε στην Ισπανία)
- τον Κετσπάγια
- τον Δώνη, καλά από τότε επρεπε να τον είχαν διώξεί με τις κλωτσιές, που ο δόκιμος (Δώνης) τον έκανε ρόμπα ροζ και ξεκούμπωτη.

Πάνω στα νέυρα μου με το παλτό και με τους υποστηρικτές του, ξεχνάω και κανένα δύο ακόμη, αλλά δεν πειράζει.

Γιατί δεν τους κοίταξε αυτούς στα μάτια;; Θα μου πει κανέις γιατί.

Και αφού θέλετε συγκρίσεις δώστε μου εσείς ΕΝΑΝ τίτλο που να κέρδισε το τεντόπανο, όταν προσπάθησε χωρίς ΚΑΜΙΑ επιτυχία να δουλέψει σαν πρώτος προπονητής.

Έναν τίτλο, έναν μόνο, ακόμη και στο τάβλι, δεν πειράζει και δεν είναι μικρός, είναι 54 ή 55 ετών. Πότε θα πάρει; Μήπως πρέπει να πάει με τον Ριβάλντο στο Ουζμπεκιστάν ή όπου αλλού έχαι πάει αυτός, μήπως και πάρει κανένα τίτλο, έστω στο εφηβικό της ομάδας του Ριβάλντο;

Πάντως η γειτόνισα μου με τις 15 γάτες επιμένει, με λιγότερα λεφτά αναλαμβάνει τον ΠΑΟ, και έχει και περισσότερες γάτες και ένα κόκκορα λυράτο, που τον λένε ΝΤΟΥΣΑΝ, κορόϊδα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, Rock n Roses, έχεις δίκηο, το τεράστιο προπονητικό μάτι του "μάντρα με γάτες", απέριψε Κλέιτον, Ρουκάβινα και Νίνη (σαν λίγους) και επέλεξε για κολώνα της ομάδας τον πιό άμπαλλο παίκτη της εκατονταετίας, τον Βύντρα.

Συμφωνώ, ο πολυγατικός και εσύ, επικοινωνείτε νοητικά πολύ καλά, εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, στα βραχέα όμως.

Πολύ σωστά, καλή δουλειά, συνέχισε έτσι.

Και όσο για τον Σερ Άλεξ, δεν κερδίζει πάντα την Άρσεναλ, την Λίβερπουλ και την Τσέλσυ κλπ, αλλά κερδίζει με τέσσερα πέντε γκολ την Μπόλτον, τη Πρέστον κλπ και ειδικά μέσα στην έδρα του, εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μου καλησπέρα.Συγγνώμη για το παιδιά μου,αλλά ηλικιακά ειστε παιδιά μου οι περισσότεροι.Πρίν απο λίγο καιρό μετά απο μία γκέλα στο ΟΑΚΑ ειχα ξαναγράψει στο blog μας,πολύ εκνευρισμένος, για την ηλικία μου ειναι η αλήθεια.Ακούστε εναν γέρο με πράσινο αίμα που δεν εχασε παιχνίδι απο το ..1955!.Τα μάτς δεν τα παίρνουν οι προπονητές η οι διοικήσεις.Τα μάτς τα παίρνουν οι παικτες.Οι παίκτες με ψυχή,οι παίκτες που γυαλίζει το μάτι τους,οι παίκτες που ματώνουν την φανέλλα.Δυστυχώς λυπάμαι αφάνταστα που το λέω,αλλά πιστεύω οτι οι σημερινοί παίκτες παίζουν σαν λύκοι στην Ευρώπη για κανένα καλό συμβόλαιο.Οι δε ξένοι μάλλον για αρπαχτή ερχονται παρα για μπάλα.Αν εξαιρέσουμε μερικούς οπως ο Βαζέχα η ο Χένρικσεν π.χ ολοι οι αλλοι σχεδόν τίποτα δεν προσέφεραν.Βέβαια οι εποχές αλλάζουν,τα συστήματα και οι προπονητές ειναι απαραίτητοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.Αλλά ελεος βρε παιδιά ας βάλουν πρίν τον αγώνα στο ΟΑΚΑ μια κασσέτα με ενα παιχνίδι στο ξερό της Λεωφόρου,με τα παπούτσια με τις σχάρες,τις πέτρες,το καρβουνίδι και τις ματωμένες φανέλες,να δούν τι σημαίνει η πράσινη ψυχή.Πολλές φορές στην εξέδρα βάζω χέρι στον Δομάζο που γκρινιάζει και του λέω ρε Μίμη αλλαξανε τα χρόνια τώρα παίζουν με σύστημα τα παιδιά,και οταν βλέπουμε το χάλι της αμυνας αρχίζει να μου λέει "κοίτα ρε Θάνο ετσι αψυχα θα επαιζε ο Αγγελόπουλος,ο Ανδρέου ,ο Λινοξυλάκης..." τι να του πώ.
Εντάξει και οι παλάιμαχοι εχουν τις προσωπικές τους πικρίες που δεν αξιοποιήθηκαν κάπου,αλλα σε γενικές γραμμές εχουν δίκιο.
Τέλος πάντων νομίζω οτι πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία,(παρ'όλο που πήγα να πηδήξω την τάφρο προχθές στην 27)και να κάνουμε λίγο υπομονή.Μέχρι πότε να μου πείτε αλλά δεν βλέπω αλλη λύση.Το θέμα ειναι να καταλάβουν αυτά τα παιδιά οτι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να εχει αλλο αποτέλεσμα παρα την νίκη,με οποιοδήποτε κόστος.Παλαιότερα οταν χάναμε εξαφανιζόντουσαν.Θυμάμαι κάποτε ,δούλευα με την Μοσχολιού στην Νεράϊδα και γύριζε κλαίγοντας και μου ελεγε 'μαέστρο μου ουτε σπίτι δεν ηρθε ο Δομάζος'.Ειχαμε χάσει απο τον Ολυμπιακό Βόλου 2-0!!!
Αγαπητέ Κυριάκο σας κούρασα αρκετά με την φλυαρία μου.Γειά σας θα τα πούμε στην Ξάνθη.
Θάνος

Κυριακος είπε...

Θανο μαζι σου αλλα αν ο προπονητης δεν μπορει να κουμανταρει τους παικτες του, εχει και αυτος ευθυνη. Αυτος τους διαλεγει και δοξα τω Θεο εχει πολλες εναλλακτικες λυσεις. Αν παλι ειναι ολοι αχρηστοι φταιει η Διοικηση διοτι κρατησε τους παλιους και διοτι δεν εφερε καταλληλοτερους καινουργιους. Εγω πιστευω οτι εχουν ολοι εξ ισου την ευθυνη. Δεν μπορει να ειναι διαφορετικα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Και τώρα ίσως μπορέσουμε επιτέλους να μιλήσουμε σοβαρά!

Υ.Γ.: Οι συμβουλές από μεγαλύτερους είναι πάντοτε χρήσιμες

Ninja Nihil

Κυριακος είπε...

Eνταξει Πρασινοσκουφη. Αναρτηθηκε και διαβαστηκε και η δικη σου απαντηση απο τον αμεσα ενδιαφερομενο. Ως εκ τουτου κατεβαινει και ας συνεχισουμε ηρεμα και ωραια και κυριως χωρις λεκτικες ακροτητες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θάνο, νομίζω ότι ξέρω ποιός είσαι, δεν νομίζω είμαι βέβαιος. Χαίρομαι που σε ακούω.

Το πρόβλημα είναι οι παίκτες, οι οποίοι καλούνται να εφαρμόζουν τις εντολές του προπονητή, εάν υπάρχει κάτι τέτοιο(προπονητής εννοώ) στον φετινό ΠΑΟ μας. Εάν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα στην εφαρμογή των εντολών του πρέπει να εφαρμόσει το σχέδιο Β' και να το έχει έτοιμο από τον πάγκο.

Δεν υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός στην ομάδα μας. Εάν δεν πάει καλά ο αρχικός σχεδιασμός, τότε τα πάντα προχωρούν όπως τύχει. Στην Ιντερ τα πράγματα πήγαν καλά και έτσι όλα καλά. Με τους Αστέρα, Εργοτέλη κλπ το αρχικό σχέδιο δεν περπάτησε και η ομάδα κόλλησε χωρίς καμιά φρέσκια ιδέα από τον πάγκο. Ο τεντόπανος είναι καλός στην ανάλυση του παιχνιδιού, πριν από τον αγώνα. Αδυνατεί να αλλάξει σχέδιο στη διάρεκια του αγώνα. Δεν είναι κόουτς, είναι μέλος ενός τεχνικού τίμ, αλλά δεν έχει τα κότσια της απόφασης.

Η απόφαση της στιγμής κρίνει τα παιχνίδια, άρα και τον προπονητή. Ο άνθρωπος δεν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

greg δεν ειμαι σιγουρος αν ο τεν κατε ειναι καλος προπονητης...αλλα δεν εχω καταλαβει,
τις μεταγραφες αυτος τις εκανε???
εισαι ευχαριστημενος με το υπαρχον υλικο???εισαι ευχαριστημενος με την νοοτροπια της ομαδας???εισαι ευχαριστημενος για το σχεδον συνεχες(ειδικα οταν πλησιαζουμε τον γαυρο)σφαξιμο μας απτα κορακια (με το βαμβακι βεβαια)???δεν εχεις δει καμια βελτιωση στην ομαδα, ειδικα μια προσπαθεια για επιθετικο ποδοσφαιρο ή μια βελτιωση σε καποιους παιχτες???ή ακομα να σπασει τον εξωαγωνιστικο τσαμπουκα(κλικες)ορισμενων π.χ γκουμας?δεν μπορει να κανει θαυματα δυστυχως οσο και αν το θελουμε ολοι μας...

και αν το μοναδικο προβλημα ειναι ο τεν κατε, ο μαλεζανι σου αρεσε??ο μουνιοθ??? ο μαρκαριαν???δεν μιλαω για πεσειρο οκ.

και κατι αλλο εκτος απτον βατραχο ποιον αλλο προπονητη θα εφερνες αν ησουν προεδρος εσυ???μην μου πεις τον φεργκιουσον ή τον βενγκερ...

Ανώνυμος είπε...

παντως ολους εσας τους τιμητες των παντων, τους αντικειμενικους που κανεται καλοπροαιρετη κριτικη στα παντα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ....

αλλα ημασταν μονο 9.οοο...οι αλλοι δεν χαρηκανε για την ομαδα την τεταρτη????

παρα χαρηκατε την τεταρτη και μετα κρυφτηκατε πισω απο ενα πληκτρολογιο για να κανετε ανταρτοπολεμο....δηλαδη την κομπλεξικη σας κριτικη...ΕΥΓΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ...

ΑΣ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας.Κυριάκο και ολα τα παιδιά εχετε δίκιο.Ολοι εχουν ευθύνη.Απλώς μίλησα για το πάθος που θα επρεπε να εχουν οι παίκτες.Δεν μπορεί να μπαίνεις στο ΟΑΚΑ να παίξεις με τον ..αλλο(πω πω ουτε το ονομα δεν μου πάει να πω!!!),να βλέπεις 60.000 θηρία στην εξέδρα,και εσυ να παίζεις σαν κυρία.Τέλος πάντων αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα ειναι να βοηθήσουμε την ομάδα οσο μπορούμε.Το ξέρω οτι 11 χρόνια χωρίς τίτλο ειναι πολλά αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.Ο φίλος 2.46 επεσήμανε κάτι πολύ σωστό,9.000 να ειμαστε στο γήπεδο μετά απο Ιντερ ειναι ολέθριο λάθος.Δηλαδή τα διαρκείας που ειναι,για να λέμε οτι εχουμε διαρκείας μονο?Ας τα δώσουν στους συνδέσμους τουλάχιστον να ερχονται τα παιδιά που ουτως η αλλως κάνουν θυσίες για να δούν τον Παναθηναϊκό.
Γειά σας.
Υ.Γ
Μπράβο Κυριάκο για το επίπεδο που διατηρείς στο blog,γιατι εμείς με την ...πράσινη ασθένεια που εχουμε ολο και κάπου μπορεί να ξεφύγουμε.
Θάνος

Unknown είπε...

Ο Τεν Κάτε έκανε το λάθος να παρατάξει σε δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια την ίδια σε φιλοσοφία 11άδα.Αλλά και πάλι ο Αστέρας δεν έπαιξε τόσο πίσω άφησε κενά και αυτή η ομάδα μπορούσε να παίξει καλύτερα.Αλλά αυτά τα κακομαθημένα κωλόπαιδα που τόσα χρόνια έχουν μαζέψει στην ομάδα δεν ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ να κερδίσουν.Καλά θα κάνει ο προπονητής να τους αφήσει όλους εκτός 18άδας με οποιεσδήποτε συνέπειες και να παίξουν αυτοί που έχουν διάθεση αν όχι να ματώσουν τουλάχιστον να ιδρώσουν τη φανέλα.Κατά τα άλλα έφταιγε ο Έκι που τους έσκαγε που και που καμία μπουνιά.Να πάνε στο διάολο όλα τα μπάσταρδα που τα έχουν όλα, δεν παίζουν τίποτα και έχουν και παράπονο από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται φιλοσοφία. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ΠΑΟ δεν έχει προπονητή. Έχει καλούς παίκτες [σκεφτείτε μονάχα ότι ο κορμός της Εθνικής Ελλάδος είναι παίκτες του ΠΑΟ], αλλά πιστεύω ότι δυστυχώς ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό το έμψυχο υλικό. Δεν είναι δυνατό να παίζει με την ψυχή στα δόντια και να μας καρδιοχτυπάει κάθε τόσο.

Ανώνυμος είπε...

Θάνο,ποιός έστησε την ομάδα έτσι με τον θρήνο; Ποιός έδωσε τις κατευθύνσεις; ποιός γύρισε την ομάδα πίσω μετά το 70'' την ώρα που οι άλλοι είχαν ξεφουσκώσει και με ποιά επιθετική κίνηση στη σκακιέρα του αγώνα θα του είχε ρίξει 3 γκολάκια σε 10'';

Και εκτός αυτού, οι παίκτες έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες και είναι δουλειά του προπονητή να τις αξιολογήσει και να τους χρησιμοποιεί κατά περίσταση.

Ανώριμε. Ναι με ικανοποιεί το ρόστερ που έχουμε. Δεν έχει προϋποθέσεις για τελικό Τσ. Λιγκ, αλλά για την Ελλάδα είναι καλό. Με τη προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακριβού γκολτζή και με ικανό προπονητή κυρίως, είναι παρασάγγας το καλύτερο στην Ελλάδα.

Ο Τεν Κάτε ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον αυτός για το γεγονός που το ρόστερ παρουσιάζει τα δύο αυτά κενά. Διότι εάν είσαι σοβαρός προπονητής, βάζεις προϋποθέσεις πληρότητας του ρόστερ πριν αναλάβεις και ξεκαθαρίζεις ότι μετά από τις δυό πρώτες εβδομάδες, θα δώσεις τις εισηγήσεις σου. Αλλιώς αναλαμβάνεις μόνον για να πάρεις τα ευρώ και τίποτε άλλο. Αυτή η παθητική του στάση έπρεπε να προβληματίσει τη διοίκηση ευθύς εξ αρχής.

Ο Τεν Κάτε, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, είπε ότι ο ΠΑΟ είναι υπερπλήρης στην αμυντική του γραμμή. Λοιπόν ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ, αλλιώς μπορούσε να απαιτήσει την απόκτηση κεντρικού αμυντικού ενός ή και δύο από τα σήριαλ του καλοκαιριού (Ζιβέ κλπ). Επίσης μπορούσε να απαιτήσει σέντερ φορ, που καταντήσαμε να παίζουμε με τον Μάντζιο, που πέρυσι δεν μας έκανε, ενώ φέτος πάμε να τον αναγορεύσουμε σε παικταρά. ΤΖιώλης και Μάντζιος, παίκτες δευτερότριτοι για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ, είναι τώρα ενδεκαδάτοι. Αυτούς κοιτάζαμε να σπρώξουμε τον Ιούνιο και τώρα τους βλέπουμε βασικές επιλογές. Άρα φταίει απόλυτα και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.

Λοιπόν, όσον αφορά τους προπονητές, τώρα μη τους βάζουμε όλους αυτούς που ανέφερες στην ίδια μοίρα.

Χειρότερος όλων κια χειρότερος ΌΛΩΝ ΤΩΝ εποχών (100ετία)στον ΠΑΟ είναι ο πολυγατικός. Στη συνέχεια χειρότερους, αλλά με κολοσιαία διαφορά από τον χειρότερο όλων, οι Μαλεζάνι και Πεσέϊρο. Στη συνέχεια το μεγαλύτερο λάθος του Τζίγκερ στο θέμα απιλογής προπονητών ήταν η απομάκρυνση του Μουνιόθ. Είναι τεράστιος προπονητής και ιδανικός για την ομαδα μας. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Μακάρι να μπορούσε να επιστρεψει. Μην ξεχνάμε ότι εκτός των άλλων είδε και προώθησε από τα εφηβικά το αυθεντικότερο ταλέντο της 30ετίας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρυ, τον Νίνη.

Ο Μακαριάν, καλός και ψυχάρα με ισχυρή προσωπικοτητα και γνώστης του ποδοσφαίρου, συμμετείχε στο παιχνίδι και έκανε τις σωστές αλλαγές στο σωστό τάϊμινγκ και κυριαρχούσε στα αποδυτήρια.

Εγώ προσωπικά, εφόσον με ρωτάς, αν και δεν μου πέφτει λόγος, εκτός Ντούσκο, θα εκλιπαρούσα τον Μουνιόθ να επιστρέψει και α έκανα υπομονη για μιά διετία. Δεύτερη επιλογή συνδυασμός Νόμπλια και Ρότσα.

Αυτά. Περιμένω την απάντησή και τα σχόλιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία ρε σύντροφοι. Γιατί ο Γκοτζίλας χτυπάει τόσο ύπουλο (είναι εξπερ στο είδος άλλωστε) μέσω της πράβδα του τον Τεν Κάτε; Μήπως γιατί οι αυλικοί δεν έχουν πια λόγο στα αποδυτήρια; Και μήπως, λέω μήπως, κάποιοι υπερπαίκτες -σύμφωνα πάντα με τον πολέμιο της μιζέριας και πρωτοπαλίκαρο του Ιωάννη- που έχουν εκτραφεί από το σύστημα των τελευταίων χρόνων, εσκεμμένα σαμποτάρουν τον Ολλανδό; Απλά μια απορία εκφράζω. Από εκεί και πέρα ναι πράγματι ο Ολλανδός τα έχει κάνει θάλασσα σε κάποια ματς, αλλά τουλάχιστον έχει μάθει τους παίκτες να αλλάζουν την μπάλα και να παίζουν συρτό ποδόσφαιρο. Ναι τους ίδιους παίκτες που πέρυσι έπαιζαν το πολυθρύλητο σύστημα "Γκούμας την μπάλα και βαθειά μπαλιά με στόχο το κεφάλι του Σαλπιγγίδη". Όσο για τον Κέρμιτ, το μόνο που έχω να πω, είναι πως καλό είναι να ξεκολλήσουν κάποιοι με τον καλό προπονητή της δεκαετίας του ΄90. Πέρασε η μπογιά του....

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα 77 πολυλατρεμένε μου φίλε κρύβε λόγια Δεν είναι της παρούσης μετά τον Γενάρη Με βλέπεις εμένα να το ανοιγώ???????????

Ανώνυμος είπε...

Το ερωτημα ειναι το εξης, εστω εχουμε δυο ομαδες, με καλους και λιγο πολυ ισαξιους παικτες και οι δυο. Ποια απο τις δυο θα τα βρισκει σκουρα απεναντι σε κλειστες αμυνες και θα πεζει καλα μονο σε ανοιχτα παιχνιδια; Αυτη που εχει προπονητη που την εχει κανει να λειτουργει με σχεδιο, που εχει δουλεψει σωστα σε θεματα τακτικης, ή αυτη που που ο ποροπονητης ειναι για τον π*****, και οτι κανει η ομαδα το κανει οταν μπορει να εκμεταλευτει τις ατομικες ικανοτητες των παικτων.

Λιγο λασκα να μην ειναι η αντιπαλη αμυνα και αρχιζουμε να παιζουμε με πασουλες τζιωλη σιμαο στο κεντρο, γιομες βυντρα, σουτ καραγκουνη απο οπου να ναι κτλ. Και εδω ειναι και το σημειο που μπορει να φανει το εργο του προπονητη καπως πιο ξεκαθαρα και χωριστα απο τις ικανοτητες τον παικτων, τι γινεται απεναντι στις κλειστες αμυνες οπου πρεπει να μπορεις να λειτουργησεις σαν ομαδα;

Μου κανει και εντυπωση οτι ο τεν κατε ειναι ο μονος απο δωνη και βαλβερδε (που και αυτος στην αρχη τα ακουγε οταν ο θρυλος επεζε χαλια) που κατηγορει εστω εμμεσως τους παικτες. Επισης ο δωνης στα κακα παιχνιδια κλαψουριζε, ο βαλβερδε φοραγε παμπερς στον παγκο γιατι ητανε ετοιμος να χεστει απο το τρακ και το φοβο, και αυτο εβγαινε γιατι και οι ιδιοι αναγνωριζαν οτι κατι δεν παει καλα. Ενω ο τεν κατε, σαν αλλος δανιηλ, οσο σκατα και να παιξουμε θα χασκογελαει και θα λεει οτι να ημασταν κουρασμενοι, να διαλεγουμε παιχνιδια, να θελει 60 μηνες να μαθουμε να παιζουμε "μοντερνο και ελκυστικο" σουριναμεζικο ποδοσφαιρο. Εγω πιστευω οτι ειναι σαν νομος του ποδοσφαιρου αυτο που θα πω, δεν γινεται να ειναι καλος ενας προπονητης που δεν αναγνωριζει ποτε η ομαδα του παιζει ασχημα.

Πιστευω ειλικρινα οτι η ομαδα μας ειναι καλη, και περυσι και φετος υπηρχανε σημεια που παιζαμε πραγματικα εξυπνα, αλλα σε αντιθεση με οσα λεει ο χατζηχρηστος βαζελλος εδω περα που τα χει βαλλει με τον ντουσαν ντε και καλα, πιστευω και οτι ο τεν κατε τους εχει βαλει χαλιναρια με τις μαλακιες του. Δεν ειναι σαν να τους βαζεις χαλιναρια δηλαδη οταν παιζεις με 3 στοπερ και δυο μπακ χαφ τον αστερα; Μπορει και να κανω λαθος εν τελει και ο τεν κατε να εχει δικιο σε αυτο που λεει οτι θελει χρονο να περασει το επιθετικο στυλ, αλλα φοβαμαι οτι σε κατι μηνες απο τωρα, οταν απολυθει, και μεχρι και ο τελευταιος δημοσιογραφος της ντερμπι λαβει το σημειωμα να βγαλει βρωμα οτι ο "τσιγγανος" ηταν κρυφομοφυλοφιλος που ηρθε να παρει το ποδι του τζιωλη, τοτε εγω και μερικοι αλλοι θα λεμε σας τα λεγα. Παντως αν τα ζυγισει κανεις απο ολες τις μεριες, δεν ειναι λογικο να διωξουμε τεν κατε αυτην την στιγμη, και δεν μπορουμε να τον κρινουμε λογω τον ελπιδοφορων νικων στην ευρωπη, ισως να πανε καλα τα πραματα, υπολογιζω οτι για αυτο θα μπορουμε να φερουμε αποψη φεβρουαριο καπου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ.
ΕΠΕΟΞΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΩΣΤΑ.
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΧΑΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ.
ΚΑΤΕ ΓΕΡΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τριανδρία, φαντάζομαι εννοείς εμένα σαν Χατζηχρήστο. Κατ'ευφημισμό πιστεύω. Είσαι πολύ λιτός και συντηρητικός στις απόψεις σου. Αλλά εάν περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο για να κρίνουμε τον τεντόπανο, θα είμαστε 15 βαθμούς πίσω από τη Ξάθη και 10 πίσω από Ξάνθη και Πανθρακικό.Αν μείνει και του χρόνου θα παίζουμε με τη Καβάλα και τα Γιάννινα για τη σωτηρία.

Και σταματάτε να μιλάτε για στρωτό ποδόσφαιρο που μας έμαθε ο πολυγατικός, τη στιγμή που κάνουμε 0,75 της ευκαιρίας στο κάθε ημίχρονο. Τι να το κάνω το στρωτό ποδόσφαιρο, για το θεαθεήναι.

Η μπάλλα σημαίνει γκολ και ευκαιρίες και φάσεις και πάσες ακριβείας και σουτ και οι μόνοι που μπορούν να τα κάνουν αυτά είναι στο πάγκο. Δηλαδή η αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της ομάδας έγινε για να γυρίσει ο Μάντζιος στον ΠΑΟ;;;;;;; Για τ' όνομα....

Η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία έίναι άμεση και επιτακτική ανάγκη. Κάθε ώρα , κάθε στιγμή που περνά ο πολυγατικός είναι όλο και περισσότερο βαρύδι για την ομάδα.

Μπορεί τα βαριά παλτά να φοριούνται το χειμώνα, αλλά ο Σουριναμέζος είναι πολύ βαρύ παλτό για τα δικά μας κλίματα. Άντε ας πάει σε καμιά Χέρκουλες να κάνει τα πειράματά του.

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε, χατζηχρηστο λεω τον "ντουσαν ντουσαν παναθες σε γαμουσαν" (αν κοιταξουμε λιγο τι γινεται και περα απο τα δικα μας ξεχωριζει αυτο το τραγελαφικο με την ακατανοητη οργη του χατζηχρηστου και της οριτζιναλ για μπαγεβιτς)

Συμφωνω και με οσα λες, και για μπαγεβιτς ειδικοτερα, αλλα λεω μπας και ο τεν κατε πετυχει καμια βελτιωση με τις μεταγραφες, η εστω με τον καιρο.

Παντως μην ξεχναμε οτι οι μεταγραφες γινανε με αποφασεις των τεχνικων μανατζερ αντωνιου βελιτς που καποτε πρεπει να φυγουν και αυτοι αν δεν αποδιδουν. Ειναι αστειο να εχουμε ΔΙΩΞΕΙ μουνιοθ πεσειρο μαλεζανι (εστω με οσα αρνητικα μπορει να ειχαν) ενω ο βελιτς να ειναι στο απυροβλητο. Που εχει πετυχει ο βελιτς ως μανατζερ και τον φεραμε εμεις; (η ιδια ερωτηση πανω κατω με το που πετυχε ο τεν κατε ως πρωτος)

Α και κατι αλλο πολλοι απο μας περυσι ανοιξη λεγαμε οτι πρεπει κατι να αλλαξει και να δουμε επιτελους καλο ποδοσφαιρο. Οτι προτιμουμε εναν παναθηναικο που να παιζει καλο ποδοσφαιρο και ας μην εχουμε επιτυχιες. Εγω προσωπικα απο τη χρονια του κυραστα πχ εχω διαγραψει το οτι ο γαυρος πηρε το πρωταθλημα και μου εμεινε η μπαλαρα που παιξαμε, και που ητανε μεγαλυτερη επιτυχια στο κατω κατω, αυτα να τα σκεφτεται που και που κανας τεν κατε οταν κατεβαζει 11αδες μονο με αμυντικους μεσα απεναντι σε υποδεεστερες ομαδες.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι φίλε παο - τριανδρία, αν παίζααμε τη μπαλλάρα του Κυράστα, χαλάλι. Αλλά τώρα ποδόσφαιρο σκοπιμότητος και 9 βαθμούς πίσω.

Το να ελπίζουμε μήπως και γίνει τίποτε μέχρι το Φεβρουάριο, δεν τελειώνει μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και την επόμενη που θα είμαστε πάλι χωρίς τσάμπινς λιγκ. Δηλαδή θα μας μεινει η νίκη επί της Ιντερ για να χαιρόμαστε 2 - 3 χρόνια ακόμη;

Υποτίθεται ότι έρχονται μεγάλες μεταγραφές για κεντρικό αμυντικό και επιθετικό (εύχομαι να μη μείνουμε με Χαριστέα και Ταυλαρίδη) και θα ονειρευόμαστε πάλι, την ώρα που στο λυόμενο, θέλουμε και μη ο άλλος κάνει μεταγραφάρες; Εντάξει μπορεί να μη μας αρέσει να το λέμε αυτό, αλλά η αλήθεια αυτή είναι.

Πρέπει να αναλάβει άμεσα νευραλγικό πόστο ο Ρότσα και να φέρει υλικό από Αργεντική και όχι υπόλοιπα τύπου Σόουζα.

Παράλληλα πρέπει να έρθει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και να φύγει αυτό το πράγμα άμεσα, ή ας μείνει σα βοηθός.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για να θυμηθούμε λίγο αυτά που λλεγόντουσαν , κατά τον Ιούλιο και Αύγουστο. Ο Ματος θέλει λέει να μείνει για χρόνια στην ομάδα... (φυσικά που θα βρει αλλού καλλίτερα)... Τα κονόμησε ο Εβραίος τα πήρε κι αυτός , είτε παίζει είτε όχι.... δεν τον ενδιαφέρει, αρκεί να μείνει.!! ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ξέρετε κάποιον που να έχει πληρωθεί 6 εκ. € ??? ΓΡΑΨΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.!!!
Φαινόνταν, πως αν ο ΣΙΜΑΟ συνεχίσει τις εμφανίσεις όπως με Σπάρτα... Τότε έχετε γεια βρυσούλες.... Και μάλιστα όλοι καταλαβαίναμε πως αυτός θα παίζει με τον Σίλβα και τον Μάτος ξεχάστε τον.!
Όχι μόνον η Πόρτο αλλά και μεγαλύτερα σωματεία θα τον βάλουν στο στόχαστρο.!!!!

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ... λέει ζήτησε ο Τεν Κάτε... Τύπου Ριμπερί ή αυτόν τον Ντι Μαρία.!!! Τέτοιους δεν μπορούμε??!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.... 2 ΣΤΟΠΕΡ ένα ΔΕΚΑΡΙ (ΒΑΡΒΑΤΟ) ένα αριστερό επιθετικό ΧΑΦ και ένα δεξιό επιθετικό ΧΑΦ. !! Αυτή είναι η φτωχή γνώμη μου....! Εννοείται για να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΠΡΩΤΟΙ.!!! Αφού όμως αρκετοί απ’ ότι διαπιστώνω ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ με την Δεύτερη και Τρίτη θέση, χειροκροτούν και τις ήττες.... ΠΑΩ ΠΑΣΟ.!!!
Να μην διαμαρτύρονται όμως που παίζουμε με Βύντρα , Σαριέγκι, Νίλσον, Τζιώλη , Μάντζιο, Ιβανσιτς, Καραγκούνα, και λοιπές...ποδοσφαιρικές φιγούρες.!!!

Σφάλματα κάνει ο Σουριναμέζος... Και κατ’ εξακολούθηση... Αφού είναι ντεφορμέ?? παίχτες , γιατί τους βάζεις?? 8 Μεταγραφές έγιναν.... 2-3 χρησιμοποιείς.... οι άλλοι?? Δηλαδή ο Ρουκάβινα αποκτήθηκε για να κάνει ενδυνάμωση μυϊκών σωματικών προσόντων??!! Ο Κλέϊτον??? Επειδή το μυαλό του έχει μείνει στην Θεσσαλονίκη.... Και απ’ ότι μου είπε ένα πουλάκι.. και το σώμα του πάει τις μεταμεσονύχτιες ώρες.... για να χαλάσει κάνα φράγκο απ’ αυτά που πήρε, δεν πρέπει να παίζει?? Καλά κάνει το παλληκάρι...πώς θα ζήσουν οι... Λέλουδες.... κλπ "πολιτιστικά κέντρα"??!!! Το μπικικίνι πρέπει να έρχεται γύρο.... Θα πεινάσουν οι άλλοι δηλαδή.....!!!! Μασούρι θα τα κάνει.!!!! Μαζί του θα τα πάρει.!!
Εξ’ άλλου .... από Αθήνα μεριά ακούγεται πολύ το άσμα ασμάτων
«πως πάσχω από έρωτα και...... ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΝΙΑ».....!!!!! Δάσκαλε που δίδασκες και Νόμους δεν εκράτεις.!!!!

Όμως αυτά δεν παίζουν τον πρωτεύοντα ρόλο.... Απλά είναι και αποτελούν...... ΑΓΚΑΘΙ.!!!

ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ?? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ??!!! Με δύο - τρείς μεταγραφές τον Γενάρη τι θα κάνουμε?? Άντε το πολύ πολύ να πάρουμε στα play offs ΠΑΛΙ... την Δεύτερη θεσούλα.!!!
Στην σύσκεψη για μεταγραφές ήταν και ο Βέλιτς!!!! Στο σκάουτινγκ ο Γιάνγιανιν.... Και στον Πάγκο ο Αναστασίου....!!!!! ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ Ο.Φ.Η και δεν το έχουμε καταλάβει.....????!!!!!

Ήθελα να ‘ξερα , αν ο Π.Α.Ο.Κ και η Α.Ε.Κ (λόγω Μπάγιεβιτς και χωρίς διχόνοια)..... στον δεύτερο γύρο κάνουν νίκες και καλά παιχνίδια... Εμείς οι «πολυμετοχικοί».... με ποια θέση θα μείνουμε ικανοποιημένοι ???!!

Ο Παυλάρας το είπε.... «όταν η γάτα είναι από κάτω.... Έτσι σκούζει»!!!!!! Για το μπάσκετ μίλησε..... για το ποδόσφαιρο όμως??? ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ.... ούτε δήλωση δεν τους επιτρέπουν.!!!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.: ΘΑΝΑΣΗΣ ή ΠΑΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ ή ΡΟΤΣΑ ή ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ : ΔΟΜΑΖΟΣ ή ΜΑΥΡΙΔΗΣ ή ΡΟΤΣΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ : ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ : ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ή ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Βάλτε όποιον θέλετε εσείς...
Τότε θα δείτε πως θα το κάνουν το πρωτάθλημα.... της ΝΕΤ του ΑΝΤ1 του ΑΛΦΑ της NOVA και ιδιαίτερα του ΘΕΙΟΥ.!!!!

Πάμε για ύπνο .... Κατερίνα τώρα.. πάμε να δούμε όνειρα γλυκά , πάμε να δούμε όνειρα από ‘κείνα που ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ......ΠΡΩΪ.!!!!!

***** Εσείς που κατέχεται το τόπι..... γράψτε (εκτός από 5-6) ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ..... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ**** Ακόμα και αν μείνουν ελεύθεροι.....!!!!!
## Για ομάδες αναλόγου κατηγορίας ή και μικρότερης , του Π.Α.Ο. και όχι τύπου Ομόνοιας ή Ηρα ή Ο.Φ.Η. ή Πανσεραϊκού ή Θρασύβουλου !!!!! ## Γράψτε ......
Έτσι για δούμε πόσους παιχταράδες διαθέτουμε και περιζήτητους ποδοσφαιριστές...... (και δεν μιλάω για Ρεάλ ή Μπάρτσα ή Τσέλσι ή Γιουναϊτεν ή Ίντερ ή Μιλαν..... μιλάω για ομάδες..... κατηγορίας, Βέρντερ, Αϊντχόφεν , Φιορεντίνα, Τορίνο, Αλμερία, Εσπανιόλ, Μαγιόρκα , Μάλαγα, Γουϊγκαν, Γουεστ Χαμ, Μπόλτον, Φούλαμ, Ανόβερο , Αϊντραχτ...... και όποια άλλη θέλετε.

ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.!!!!