Οκτωβρίου 05, 2008

ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ, ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2 - 0


Το παιγνιδι μεχρι το 25' ηταν σχετικα μοιρασμενο. Ακολουθως με το γκολ του Ρουκαβινα που προηλθε απο εξαιρετικο συνδυασμο, ο Παναθηναικος πηρε την πρωτοβουλια κινησεων αλλα χωρις να αποδιδει καλο ποδοσφαιρο. Σημειωτεον οτι το πρωτο σουτ του αγωνα περαν αυτου του γκολ, εγινε στο 32' απο τον Σαλπιγγιδη και κατεληξε αουτ. Ακολουθως υπηρξαν δυο σουτ ακομη, ενα σκαστο στο 37 απο τον Σαλπιγγιδη και ενα χλιαρο στο 41' απο τον Σοουζα. Τελος στο 44' ο Μασαντο της Λειβαδιας προσπαθησε να γυρισει την μπαλα με κεφαλια στον τερματοφυλακα του χωρις να εχει δει τον Σαλπιγγιδη που παρενεβληθη και με πλαστο σουτ εκανε το 2-0.

Στον ιδιο ρυθμο αρχισε και το β' ημιχρονο αλλα με ανουσια υπεροχη του Παναθηναικου και χωρις καθολου φασεις. Οι δυο ομαδες φαινεται να εχουν αποδεχθει το αποτελεσμα και παιζουν χωρις πιεση.

Ο σημερινος αγωνας ηταν ενας αγωνας ρουτινας. Χωρις να ειναι καλος ο Παναθηναικος νικησε χωρις αγχος τη Λειβαδια σε ενα υποτονικο ματς. Η ποιοτητα του ματς ηταν μετρια και η ομαδα παρ'ολη τη νικη της και του αδυνατου αντιπαλου, εδειξε τις γνωστες της αδυναμιες. Ολες οι μακρυνες μεταβιβασεις ηταν λαθος και ολες οι σεντρες το ιδιο. Ελαχιστα σουτ και ελλειψη φασεων και ευκαιριων. Απο τους παικτες δεν υπαρχει διακριθεις, ενω πολλοι υστερησαν οπως οι Κλευτον, Σοουζα, Ματος και Ιβανσιτς αν και ο τελευταιος ειχε μερικες καλες ενεργειες. Η αμυνα δεν πιεστηκε καθολου. Οι τρεις αλλαγες που εγιναν του Χριστοδουλοπουλου, Νινη και Πετροπουλου δεν απεδωσαν.

Σε ενα σχετικα ευκολο παιγνιδι ενω προσφεροταν και επρεπε να γινουν και ορισμενοι πειραματισμοι στο συστημα, ο Τεν Κατε συνεχισε να παιζει με εναν φορ περιοχης και παλι φανηκε οτι το συστημα αυτο δεν αποδιδει. Ο Σοουζα βαρυς και δυσκαμπτος δεν μπορεσε να παιξει με το τροπο που απαιτειται γι'αυτη τη θεση.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ κάθετα μαζί σου στο θέμα του Ίβανσιτς. Τουάχιστον αυτός έδειξε ότι ξέρει μπάλλα και έβγαλε μπαλιές που ήταν ότι άξιζε τον κόπο σε αυτό το ματς. Πάλι όμως η ομάδα έδειξε ένα χλωμό πρόσωπο, δεν πανηγύρίσθηκαν τα γκολ και οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν ότι έκαναν αγκαρεία.

Τώρα μόλις τελείωσε και το ντέρμπυ και ακομη δεν μπορώ να συμβινασθώ με την ιδέα να βλέπω τον Κυργιάκο να δίνει την ψυχή του για το αεκάκι. Κρίμα.

Όσο για εμάς, η ομάδα που θα πάει θα στρώσει, σε κανένα εξάμηνο θα πετάει, πάλι θα σαρώσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος (play offs).

Μετά, το καλοκαίρι θα πάρουμε μιά Λαμποργκίνι να απίζει δίπλαα στη Φερράρι που πήραμε φέτος και ένα δεύτερο Χάμμερ, ή ένα Ρέϊντζ Ρόβερ για πίσω.

Το μόνο ευ΄χαριστο σήμερα είναι ππου είδαμε τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάριά μας. Εύχομαι να συνεχίζω να βλέπουμε αυυτόν αντί του επικίνδυνου (λέγε με με Γκαλίνοβιτς)

Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζόρβας, το μόνο ευχάριστο γεγονός του σημερινού παιχνιδιού. Οσο για τον Νίνη, αυτοί είναι ικανοί να του ανανεώνουν το συμβόλαιο κάθε 6 μήνες αλλά να μην τον βάζουν να παίξει 11άδα, ούτε με τον Λεβαδειακό εντός. Αει σιχτιρ πιά...

Ανώνυμος είπε...

Είχα πει πως θα πρέπει να περιμένουμε (κι εγώ μαζί ) μέχρι τέλη Νοεμβρίου για να διαπιστώσουμε τι ομάδα πλέον έχουν οι... Πολυμετοχικοί.!!!
(ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΝΑΣ = Τζίγγερ.)!!!
Οτι και να πούμε (αγωνιστικά) , είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ.... «τα παιδία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ».!!! Άντε να εξαιρέσουμε 4-5 το πολύ παίχτες. Τι να σου κάνει και ο ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ.. μόνος είναι, και ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ....
(10 ΓΑΤΕ ή 10 Γατούλη?)..... Τον έβαλε ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ – ΧΑΦ....για πειράματα? Για να βολέψει άλλον στην θέση του? Η οποία ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ στο κέντρο αλλά και δεξιά.!!! Και σε δύσκολες περιπτώσεις φόρ.!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βλέπω ΠΡΟΚΟΠΗ...Και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ξέρoουμε όλοι μας τι ακολουθεί.!!! Π.Α.Ο.Κ. – Βέρντερ – Ηρακλής – Εργοτέλης – Πανιώνιος – Βέρντερ (εκτός) – ο.σ.φ.π. – Λάρισα - και Θρασύβουλος (μέσα) για να λέμε τότε άντε μια ΝΙΚΗ παιδιά και καλή εμφάνιση με Θρασύβουλο..... Για να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τα ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ και τα ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ.!!
Και το λέω αυτό με ΔΕΔΟΜΕΝΟ τις μέχρι τώρα εμφανίσεις.!!! Διότι δεν πολύ πιστεύω ,να αλλάξει κάτι στην συνέχεια... ούτε ένα ούτε δύο στόπερ θα μας σώσουν , ούτε επιθετικός, ούτε χαφ, ούτε ο.... ΑΝΤΩΝΙΟΥ.!!! ΝΑΙ αυτός που έκοψε τον Αϊμάρ..... για να φέρει Ζιλμπέρτο προφανώς.... Αυτός που πριν 20 χρόνια έλεγε (όταν φόρεσε σε προπόνηση την κόκκινη φανέλα)!! Πως ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ.... ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ που ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ...ΤΖΙΓΓΕΡ.!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας καταλάβουν ορισμένοι τι παιχνίδια παίζονται θα παιχτούν και ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.!!! Έχω γράψει σχετικά... να πω μερικά. Αν η ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα , θα έβαζε μέσα τους άλλους ο Τζίγγερ? ΟΧΙ. Μην ψάχνουμε πως χάθηκε.... Πολλά λέει «η πιάτσα»...!!! Μπορεί να είναι κι έτσι....!!! Κατάλαβε ο Βγενο πως δεν θα γίνει κάτι.... Άρχισε με Π.Ε.Κ. και παραμύθια.... της χαλιμάς.... Του «έκατσε» η Τρίτη θέση… αναγκάστηκε ο άλλος να κάνει το ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΝΟΙΓΜΑ.!!! «Το οποίο σκεφτότανε είπε ο Μήτσου, από τον περσινό Οκτώβρη».. !!!! Καλά μιλάμε για πολύ ΔΟΥΛΕΜΑ... Έριξε λοιπόν το γάντι.... ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ οι άλλοι (Βγενο –Γιαννακόπουλοι) το σήκωσαν.... τι θα έλεγαν στον κόσμο? { ο Πατέρας δεν πιάνεται είναι δικός του}!!! Κράτησε ο Τζίγγερ το 50% και έδωσε το 40%...... [ να βοηθήσετε δεν λέτε στο κόσμο? Ε.... ελάτε τώρα και πληρώστε].!!!! Έβαλε Πρόεδρο και Δ/ντη δικούς του 100% και κάνει παιχνίδι με την φιλοσοφία... Στην αποτυχία... Εσάς θα κράξουν και όχι ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΝΑ.!!! Αν λοιπόν η ομάδα συνεχίσει έτσι...σίγουρα ο κόσμος θα αρχίζει να.. ΚΡΑΖΕΙ.!!! Τι θα γίνει... μετά? Κανείς δεν ξέρει.... βλέποντας και κάνοντας.. Έτσι θα το πάνε... σαν το Σκύλο με την Γάτα.!!!!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ (Μερικοί)....και βάλτε τα πράγματα κάτω με την Λογική και ερμηνεύστε τα όλα τα γεγονότα και ας βγάλει ο καθ’ ένας τα συμπεράσματά του.!!!
Ο Θείος πήρε έναν που είπε κόστισε 10 εκ. (καλά το φάγαμε )... Αλλά να όμως που σε 5 αγώνες έχει 3 γκόλ... Ο Σόουζα ο δικός μας που κόστισε 3,5εκ. (καλά σε δρχ. εννοείται).... Πόσα έχει βάλει? Παίζει ο άλλος αλλαγή και έχει κι αυτός 3 γκόλ.... Εμάς ποιος?? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.... ΠΩΣ ΦΑΓΑΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΟ......!!!!!
Και μάλιστα με κεφαλιά ενός ΙΡΑΚΙΝΟΥ που είναι 1,65 με τα χέρια στην Ανάταση......!!!!!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?? ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ .... ΔΥΣΗ ??!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε Σκούφε, ο Σόουζα δεν κόστισε τόσα. 2,5 ευρώ κόστισε, άρα κάτι περισσότερο από 800 μλυρια δραχμούλες.

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα πλέον μαζί σου. Και ο Δεκέμβριος δεν είναι παρά η παρηγοριά. Ο10γατούλης, δεν είναι, όπως δεν ήταν ΠΟΤΕ επιτυχημένος πρώτος προπονητής, απόλυτα υπέυθυνος για μιά ομάδα, η οποία να είχε επιτυχίες.

Από τον Αγιαξ, έφυγε νύχτα. Είναι καλός δεύερος, δεν έχει τη προσωπικότητα για πρώτος. Τον λένε μάγο της τακτικής και ο Σεγκούρα είναι καθηγητής ποδοσφαίρου στο πανεπιστήμιο της Σεβίλλης, λοιπον; είναι προπονητής;;

Εάν είχαμε πάρει το Δανό, τα πράγματα θα ήσαν διαφορετικά, εκείνος είναι προπονητής, αλλά πήγε Μόσχα. Η μόνη ρεαλιστική και ΑΜΕΣΑ εφαρμόσιμη, αποτελεσματική λύση, είναι ο ΝΤΟΥΣΚΟ.
Ας κρατήσουμε τον πολυγατικό (στη μόδα του πολυμετοχικού) για βοηθό του, λεφτά έχουμε, ετσι δεν λένε;;;;

Πρέπει να το καταλάβουμε και να πιέσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση ΟΛΟΙ.

SPIROS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ανακατεύουμε και ξανα ανακατεύουμε τη σούπα (ενδεκάδα) και πάλι ίδιο το αποτέλεσμα. Άοσμη, άχρωμη και άγευστη.

Δεν περιμένω τίποτε το Δεκέμβριο όσον αφορά μεταγραφή ουσίας. Άλλωστε η τελευταία επιτυχημένη μεταγραφή του χειμώνα ήταν αυτή του Βαζέχα. Αλλά ούτε και στα λόγια τους θα βασιστώ (βλέπε φεράρι και χάμερ αλλά κι ετοιμότητα στο παρασκήνιο). Οι πολυμετοχικοί ήθελαν να μπουν μάλλον στην προοπτική του νέου γηπέδου, των εκμεταλλεύσιμων χώρων και των κορόιδων -ζητώ συγγνώμη για αυτό- που θα πάρουν τότε διαρκείας χορταίνοντας με υποσχέσεις. Δε θυμάστε που ο Παύλος τσινούσε στην αρχή στο περιβόητο άνοιγμα-κάλεσμα και τελικά αναγκάστηκε να μπει στο τέλος γιατί τον δέσμευαν οι πράξεις του τόσα χρόνια απέναντι στον κόσμο; Εδώ γίνεται συνέλευση και δεν πατάει κανείς.

Θα χάσουμε και το πρωτάθλημα με 2-4 πόντους και θα μπορούν μετά να φωνάζουν πάλι ως συνήθως για τη διαίτησια και τα μας παιχνίδια που μας έκαψε ή έσπρωξε τους άλλους. Αν έχεις ομαδάρα όμως κερδίζεις ανεξαρτήτως συνθηκών.

STR

Ανώνυμος είπε...

Προς το παρών ας ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ με τον ΚΟΥΤΣ(Ο)νικούλη....!!!! και τον Ογκουνσότο...!!!! Μετα θα ασχοληθούμε με τον ΣΤΟΠΕΡ που ψάχνουν.... Λιαπάκη π.χ. μετα για τον φόρ να μην νοιώθει μοναξιά ο Σούζας..... τύπου Κοκολάκη...!!!! Όσο πιό ψηλός τόσο πιο...καλός..!!
Και πέρα κατα τον Μάρτιο μήνα , ξέρετε την καραμέλα.....!!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντί για τον Κουτσονικόλα και τον Ογκουνσότο, γιατί δεν παίρνουμε το Ντεμπεγλέρα, Γελαδάρη (που έχει και εμπειρία) και το Λαμπριάκο;

Ε ρε κατάντια!!! Διάβαζα τα πρωτοσέλιδα και δεν το πίστευα!! Μα καλά, κανένας σοβαρός δημοσιογράφος πέραν του Γεωργίου δεν υπάρχει να τους κράψει για αυτές τις επιλογές; Θα μας φαίνεται μετά ο Γιοσού Γιούχα Σαριέγκι που έφαγε 70 τεμάχια στην πριμέρα ντιβιζιόν ως αμυντικός κλάσης.

Άσε το καμάρι που η Γιουβέντους λέει βλέπει το Σίλβα.

STR

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟ έκανε δηλώσεις χθές ο ΒΑΖΕΧΑ.!!! Αξίζει σχολιασμών.... και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.... βάλε και κανα άρθρο για ... κουβέντα.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω θελω να σταθω και στο εξης, ποιανου μαλακα ειναι η "Πρασινος Τυπος"; Πριν κατι μερες βγηκε με πρωτοσελιδο τον Ντομινικ να ριχνει σποντες κατα του Γιανακοπουλου. Δεν εχω κανα προβλημα να ασκειται κριτικη στον Γιανακοπουλο αλλα μεσα σε ολα τα προβληματα που εχουμε απο πανω, βαζουν αυτοι *πρωτοσελιδο* τον ντομινικ και την δικαστικη του διαμαχη με την καε, δε γαμιεται η διαμαχη του, τι μας την βαζουνε πρωτη σελιδα, δηλαδη το καναν μονο και μονο για να ψιλο-δυσφημισουν τον προεδρο. Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα... Ποιος μαλακας απο τους πολυμετοχικους δεν γουσταρει παυλο και καθεται και γραφει τετοια;


Οσο για τις μεταγραφες γιατι δεν κοιταμε να κανουμε και κανα ξεσκαρταρισμα, εχουμε μαζεψει πολλους μεσους, εχουμε μαζεψει πολλους μαλακες (αντωνιου βελιτς χαρτακια) εχουμε μαζεψει και κατι ολλανδους που πινουν μπαφους και παιζουν με τζιωλη δεκαρι, δεν θελει μονο προσθηκες θελει και αλλαγες.

Θυμιζω οτι συμφωνα με την λογικη του αντωνιου αν περναμε ακριβους παικτες θα υπηρχανε ανισοτητες στην ομαδα και δεν θα λειτουργουσε ομαλα, και να οντως στον ολυμπιακο πηραν τον ντιογκο και τωρα το φυσανε και δεν κρυωνει, και οχι μονο ειχε δικιο σε αυτο ο αντωνιου, αλλα σε λιγο ερχεται καπακι και η κινηση ματ με την μεταγραφη του ογκουνσοτο, και επειτα απο αυτην ο ανθρωπος θα εχει πλεον παρει τα σωβρακα των "τεχνικων διευθυντων" ολοκληρου του ποδοσφαιρικου πλανητη.

Θα συμφωνησω τελος με την ιδεα να ερθει ο μπαγεβιτς, οχι μονο γιατι σε οποια ελληνικη ομαδα και να πηγε καποιο εργο το εκανε, αλλα και γιατι δεν θα σηκωσει πολλα απο διοικηση και διευθυντες, κατι που ισως αποδειχθει και το πιο σημαντικο. Νταξει δεν ειναι και η μονη λυση αλλα αποτελεσματικη ρεαλιστικη και εφαρμοσιμη ειναι σιγουρα, ας δει κανεις τι εκανε στους υπολοιπους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ'.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΑ ΜΑΣ...ΟΠΑ ΟΠΑ ... Καλά συνεννοημένοι είναι? Και καλά ο Δομαζος, ο Βαζέχα, αλλά και ο ΖΑΕΤΣ ??!!! Κι αυτός μη Παναθηναϊκός είναι? Ο Καλλίτερος παίχτης που πέρασε από Ελλαδιστάν!!! Κι ΑΥΤΟΣ ΒΑΛΤΟΣ??!!! Κι αυτός γκρινιάρης είναι??
Πήρατε χαμπάρι τι είπε?
500.000,00 € ΝΑΙ ΝΑΙ 170.375.000 ΔΡΧ.!!!! είχε μπάτζετ τότε που πήραμε το Νταμπλ.!!!!! Τι έχουν να πούν τώρα οι ΧΑΣΑΠΟ ΦΥΛΛΑΔΕΣ??!!!! Εκατομμύρια και Δισεκατομμύρια έγραφαν..... χα χα χα!!! ΡΕΖΙΛΙΑ – ΡΟΜΠΕΣ τους έκανε ο ΒΕΛΙΜΙΡ.!!!! Και βγαίνουν σήμερα κάτι Ανεγκέφαλοι και υποστηρίζουν ότι γράφουν οι γνωστοί αβανταδόροι .... 25 εκ.€ λένε δαπάνησαν.!!!! Αντί για 2,5 εκ. παρέλειψαν ένα ΚΟΜΜΑ.!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ . Όταν έγραφα τις προάλλες... Περιμένω να δω την συνέχεια των πολυμετοχικών.... είναι γεγονός πως θα υπάρξουν «μαχαιρώματα».... Και ενέργειες που μάλλον δεν φανταζόμαστε.!!! Επειδή οι ΙΔΙΟΙ δεν μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση.... Έχουν άλλους τρόπους.!! Πολλούς.....
ΚΑΙ Ο ΖΑΕΤΣ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ? Κι αυτός διασπαστής του κόσμου είναι? Κι αυτός ποτήρια με νερό βλέπει? Είναι ξεφτισμένο αυτό με το νερό και το ποτήρι να λέγετε την στιγμή που είναι ολοφάνερη η ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ....!!!! Όταν δεν υπάρχει νερό.... τι το κοιτάς το ποτήρι??? (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε)...!!! Τελικά με τον Παπαδόπουλο θα μας πει κάποιος τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??!!! Με τον Λεοντίου ? Έγραψαν οι «συντεχνίες».... Αρχές Οκτώβρη θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.!!! Για ποιόν Οκτώβρη μίλαγαν?? Τον κόκκινο ή του 2009 ??!!! Όταν εγώ έγραψα πριν μήνες (από πληροφορία που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση)!!! Πως ο Λεοντίου 30 % να μην μπορέσει να επανέλθει και πάντως 100% δεν θα είναι όπως πρώτα... οι ειδήμονες άρχισαν τα.. Κλαρίνα.!!! Τώρα τι λένε?? Γαργάρα? Σήμερα διάβασα ότι, θα παίξει μπάλα κανονικά αρχές ΔΕΚΕΜΒΡΗ...!!!! Του Κόκκινου ή του 2010??!!!
Πώς είναι δυνατόν ο Παπαδόπουλος να παίζει στο.... 5 χ 5 ??!!! ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ??!!! Γιατί «το μάτι και το αυτί» του Τζίγγερ ... δεν μας λέει κάτι για τον.... Τζιμπούρ ??!!! Πάντως ποδοσφαιριστές για..... ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ μας περισσεύουν!!! [Μάντζιος , Λεοντίου , Παπαδόπουλος] !!!
Ρε μπας και τον κράτησαν για αυτό το σκοπό....???!!!!