Οκτωβρίου 01, 2008

ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΟ 3-1 !!


Α' Ημιχρονο

Με μια ακομη κακη εμφανιση ο Παναθηναικος βολοδερνει στο α' ημιχρονο, χανοντας απο την μετρια Ανορθωση με 2-1. Σκορερς, ο Σαριεγκι με αυτογκολ στο 11" και Ντομπρασινοβιτς στο 15" για την Ανορθωση και Σαλπιγγιδης για τον ΠΑΟ με πεναλτυ. Παιγνιδι ανουσιο και χωρις φασεις, αναδεικνυει για μια ακομη φορα την κακη κατασταση της ομαδας. Ο νεος πειραματισμος του Τεν Κατε ειναι ο Χριστοδουλοπουλος ο οποιος δεν εχει αγγιξει τη μπαλα μεχρι στιγμης.

Β'Ημιχρονο

Ακαρπη υπεροχη του Παναθηναικου χωρις να κανει φασεις. Αντιθετως η Ανορθωση στο 78' σε μια αντεπιθεση της πετυχε το τριτο της γκολ με τον Ταχερ και πηρε το παιγνιδι.

Για μια ακομη φορα ο Παναθηναικος ηταν κακος. Δεν ειχε προσωπικοτητα, δεν ειχε συστημα και ολοι του οι παικτες υστερησαν. Δεν εκανε καμμια ευκαιρια, οι σεντρες ολες κατεληγαν στα χερια του Μπεκιαι, δεν υπηρχαν σουτ, δεν υπηρχαν συνδυασμοι, ηταν μια τραγικη εμφανιση με ορατες πλεον καταστροφικες συνεπειες.
Ο Τεν Κατε δειχνει εμμονες και οι πειραματισμοι του δεν αποδιδουν. Η ομαδα δεν αποδιδει με το 4-3-2-1 και οι παικτες δεν εχουν ηθικο και δυναμη. Σιγουρα πλεον ειναι ανοικτος σε κριτικη, εφοσον εχει περασει αρκετος καιρος που εχει την ομαδα στα χερια του και τα πραγματα δεν φαινεται να πηγαινουν οπως θα θελαμε ολοι. Η περιοδο χαριτος τελειωσε.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το πράγμα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν αμέσως και πριν φύγουν από κάτω αλκοτέστ στο μολούκο. Όταν η ομάδα χάνει και δεν έχει κάνει μία ευκαιρία κάνει αλλαγή στο 80' για να βάλλει τον Τζιόλη!!!!!!!!!!!! Με σέντερ τον Σαλπιγγίδη σε μιά ψηλή άμυνα, με το παιδί λάστιχο Μουν...., να μην περνάει μία σέντρα και τον Γκάμπριελ μαζί με τον Ίβανσιτς στον πάγκο!!!!!

Να χαρούν το Χάμερ και τη Φερράρι. Η άμυνα από το κέντρο έμπαζε σαν σουρωτήρι και ο Γακλίνοβιτς (κότας γιατί γκαλίνα = κότα στα Ισπανικά) ήταν άμεση πηγή κινδύνων.

Συγχαρητήρια και στον Αντωνίου, μιλάμε για ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, μπάλωσε με τις μεταγραφές του όλες τις τρύπες, των αντιπάλων όμως.

Εάν ακόμη υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι επειδή κερδίσαμε τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρώτο υποψήφιο για Β' Εθνική Αρούλη, είμαστε σε καλό δρομο, τότε ναι μας αξίζει ο 10 γατάκια.

Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο αυτοϊκανοποιούμενος μολούκος.

apaleutos είπε...

θυμαμαι κοροιδευαμε τον ολυμπιακο για την 3αρα και οι εφημεριδες μας αν θυμαστε πρωτοσελιδα. ιδιο παιχνιδι καναμε με τον ολυμπιακο αν και τοτε ανυποψιαστο με την ανορθωση και με την ομαδα του τοτε χωρις να εχει δεσει και να χανει και το πεναλτυ. ο τεν κατε σημερα μας γ**ησε. ημουν πολυ αισιοδοξος οταν ηρθε και τα λαθη που εκανε ελεγα οτι θα στρωσουν και απλα προσπαθει να ανακατεψει την τραπουλα του. @@ τελικα!ειμαι πολυ στεναχωρημενος και απογοητευμενος. δεν ξερω τι θα κανουμε και πως θα παει μπροστα η ομαδα! συγχαρητηρια στην ανορθωση παντως γιατι επαιξε οπως επρεπε και εξυπνα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.
ΟΤΑΝ ΤΟ 50% ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 100% ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ , ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΕΓΡΑΦΕ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΡΤΖ ,ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ - ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ.
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΥΝΤΡΑ, ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΧΑΝΕΙ 3-1 ΣΤΟ 80 ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΩΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΚΕ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΕΣΜΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
ΗΔΗ ΤΑ 900 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΖΙΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΗΔΗ ΑΠΟΣΒΕΣΤΗΚΑΝ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΣΥΝ 600 ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .
ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΝΟΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
ΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΣΑΠΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΟΝΣΟΝ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι το έχω ξαναγράψει . Εφημερίδα δική μας που γράφει για ΟΜΑΔΑΡΑ , ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ , και οποιαδήποτε άλλη μαμακία , να μην την αγοράζουμε . Δεν είναι δυνατόν να αγχώνουν τους παίκτες πριν από κάθε αγώνα για να πουλήσουν φύλλα και να δείξουν ότι έχουμε ομαδάρα . ΄Οταν διαπρέπαμε στο Champions league είχαμε 7 και 8 Ελληνόπουλα ΚαραγκουνοΓκουμοΜπασινάδες , Φίσσες , Σεϊταρίδηδες , Νικοπολίδηδες κ.λ.πους . Σε έναν αγώνα να βάλει 7 με 8 Ελληνόπουλα . Δόξα τω Θεώ έχει για όλες τις γραμμές . Με αυτόν τον Νίνη τι γίνετε . Αν πρέπει να ψηθεί καλά θα καεί στο τέλος . Η Μπαρτσελώνα είναι μαλάκο που βάζει τον Μέσι από τότε που φόραγε baby lino . Είδατε τι έκανε σήμερα . Φυσικά στον αγώνα με την Βέρντερ θα γίνει χαμός με τα εισιτήρια . Δέκα δέκα θα τα παίρνουν για να τα πουλήσουν στη μαύρη . Ούτε 10.000 δεν θα πουλήσουν. Μόνο τα κορόιδα με τα διαρκείας . Που νόμιζαν ότι με τα σαπάκια θα κάνουμε ομάδα . Και δεν είμαι από αυτούς που με την πρώτη στραβή στρίβω . Εδώ είναι η δεύτερη και στο Πρωτάθλημα δεν έχουμε κάνει και τίποτα το εξαιρετικό . ΄Ητανε η ευκαιρία να πούμε στα γαυράκια ότι ΄΄ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΄΄ αλλά που .

Ανώνυμος είπε...

Καλα που εμπνευστηκε και εβαλε τον Τζιωλη μεσα και σκασαμε ολοι στα γελια. Τι αλλαγη ητανε αυτη, αλλαγη σατιρα ητανε, λες και ηθελε να κανει τον καραγκιοζη επειτηδες για να μας ξεπικρανει.

Ειδαμε και να γινεται αυτο που μεχρι και ο πιο ασχετος απο ποδοοσφαιρο παναθηναικος ειχε ψυλιαστει, οτι οι αμυντικοι μας δεν στεκουνε και θα κανουνε την μαλακια τους στο τσ.λ. Κατι που ο αντωνιου και ο τεν κατε που "ξερουν λιγη μπαλλα παραπανω" εκαναν οτι δεν βλεπαν. Μου την εχει δωσει οχι μονο η ηττα αλλα και που οι υπευθυνοι στον συλογο ειναι σε ανοιχτη κοντρα με την κοινη λογικη πλεον. Μπορει και ενα εκατομυριο παναθηναικοι να φωναζαν να παρουμε αμυντικο ενω αυτοι (με τις εφημεριδες τους μαζι και αρχηγο τον βλακα τον αντωνιου) μας εγραφαν ολους.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα ειχαμε εναν Τζίγγερ στο κεφάλι μας,τώρα βάλαμε πολλούς.Μιλαμε για τον Ζιβέ και δικαίως.Εδώ όμως απο τα πεισματάκια του Γιαννακοπουλου δεν πήραμε ουτε τον Κυριάκο.Μπορεί πολλοί να μην τον γουστάρουμε αλλά ειναι παικταράς.Τώρα περαστικά μας και φοβάμαι οτι θα έρθουν και χειρότερα.

Clandestino είπε...

Στήριξη στον Τεν Κάτε. Ποιον θέλατε να βάλει ρε? Τζιόλη είχε στον πάγκο, τζιόλη έβαλε! Είχε κάνα Τίμοτσουκ μήπως? Τι θέλετε να κάνει?? Ο Νίνης έχει να παίξει καλά από τα φιλικά, να τον βάλει μέσα να τον κάψει τελείως??
Η ευθύνη για τις ελλείψης στην άμυνα, βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον Αντωνίου. Μη δίνεται τροφή σε γκοντζίλες και μπαμποχελάκηδες. Θέλει δουλειά για να ξαναγίνει μεγάλος ο Παναθηναϊκός. Ξεκινήσαμε από το ναδίρ , ελέω της καταραμένης διοίκησης του Τζίγγερ. Θέλει δουλειά.

Διονύσης είπε...

Φίλε για τον Γκαλίνοβιτς που λες δεν έδιωξαν μόνο τον Μάλαρτζ, αλλά και τον Εμπέντε.

Όσο για τις αλλαγές του Τεν-Τεν, βάζει τον Ροντρίγκο στο 67' όταν χάνει 2-0 από το 15! Στο 30' έπρεπε να μπει ο δεύτερος επιθετικός.

Όσο για τον Κυργιάκο, κάνεις λάθος φίλε. Ο Τζίγκερ δεν τον ήθελε, όχι οι Γιαννακόπουλοι.

Τέλος πάντων. Καλύτερα που κέρδισε η Ανόρθωση γιατί η δική της νίκη έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία απ' ό,τι αν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός. Και στο κάτω-κάτω το Τσάμπιονς Λιγκ είναι της πλάκας πια. Η Φενέρ που πήγε πέρυσι "8" και ο Ολυμπιακός στους "16" τι κατάλαβαν; Αν δεν πας ημιτελικό ή τελικό τι να λέει;

Αυτό που έχει σημασία είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει Πρωτάθλημα. Αλλά και κύπελλο μόνο να πάρει, επιτυχία είναι. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που έχει κερδίσει 2 τίτλους (πιο ξενέρωτο πρωτάθλημα από του 2004 δεν υπήρξε ποτέ, αλλά λέμε τώρα) μέσα σε 12 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως αποκομίσαμε ΘΕΤΙΚΑ…. Συμπεράσματα και είδαμε επιτέλους την επιθετική φιλοσοφία του 10 ΓΑΤΕ (ή μήπως ΤΕΝ – ΤΕΝ) ?? ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ή αλλαγή στο 80’ βάζοντας τον Τζιώλη, για να κρατήσει το αποτέλεσμα με σκοπό στην ρεβάνς να βάλουμε εμείς 4 γκόλ για να περάσουμε στην επόμενη φάση ή διοργάνωση.!!!! Εκεί που βάζαμε γκολ από γκέλες, κεφαλιές αντιπάλων δοκαροστηθοκαλαμιές…… επιτέλους είδαμε από πλάγια ανάπτυξη όπου η σέντρα ΞΥΡΑΦΙ και με τα κατάλληλα φάλτσα ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον αντίπαλο αμυντικό να σηκώσει το χέρι ψηλά (προς τον ΥΨΙΣΤΟ?) και να πει ΕΛΕΟΣ αυτοί οι παικταράδες ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ…. Με αποτέλεσμα να κάνει πέναλτι.!! Και να βάλουμε το γκολάκι μας….. και αν ο αμυντικός της Ανόρθωσης έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του μετά από φοβερό συνδυασμό και επιθετικό κρεσέντο θα γινόταν το 2-2 και μετά τελείωνε το ματς, αλλά που να πάρει δεν τον έλεγαν … Σαριέγκι.!!!! Πάντως πολύ βελτιωμένη η αριστερή μας πλευρά , με τον (μπακ της επόμενης δεκαετίας)!!! Τύφλα να έχει ο ΜΙΝΧ…. Και τον μεταγραφικό ΟΓΚΟΛΙΘΟ Λάζαρο…. Όπου οι ντρίπλες και σέντρες ήταν για….. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ….. Πήγε η πόρνη και βρήκε το κεφάλι του…. Β Ρ Α Χ Ο Υ της άμυνάς μας Σαριέγκι….. συμβαίνουν αυτά.!!! Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ και η καλή μπαλίτσα που άρχισε να παίζει η ομάδα , οφείλεται και σε ένα ποσοστό στον Αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας … ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ.
Πιστεύω πως αν η τύχη δεν μας εγκατέλειπε και 2-3 παικταράδες ήσαν πιο προσεχτικοί και αποτελεσματικοί , το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ …. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ για να επανέλθει η ομάδα στην ΝΙΚΗ την Κυριακή με ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.!!!!
Ω Ξ Ω ΛΑΜΟΓΙΑ Ο Υ Σ Τ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ & ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ…!!!!
Greg…… είναι ΑΡΓΑ για Μπάγιεβιτς….. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ.!!! ΚΥΡΙΑΚΟ…. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ «ΚΟΨΕ» ΤΟΥΣ … ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ.!!!!! Η ΟΜΑΔΑ άρχισε πλέον και βρίσκει τα … ΠΑΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε τι ασχολειστε με τις κωλο-ομαδες
το greek ποδοσφαιρο ειναι για τον πεο...βαζελος και γαυρος ομαδες της πλακας αφου τα ξερετε,για κανα ματσακι με την καλαμαρια και τον μπαοκ καλες ειναι!!!
αντε γεια!!!!

Ανώνυμος είπε...

... πάντως έχουμε την πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα γ' κατηγορίας, δεν είναι λίγο.

Ο Γκαλίνοβιτς έχει αντανακλαστικά κοιμώμενου Βούδα, δεν κάνει για τερματοφύλακας, δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να το δεις.

Ο Σαριέγκι σε ποιά ομάδα έπαιζε?.

Στο Βύντρα δεν έχουμε απαγορεύσει να κάνει σουτ σε απόσταση μεγαλύτερη από 2.5 μέτρα ? Γιατί έστελνε τη μπάλλα στην εξέδρα?

Ο Κλέιτον ποιος νομίζει ότι είναι? Ο Πελέ ή ο Μαραντόνα, ή έστω ο Χατζηπαναγής?

Ο Σίλβα εκτός του ότι χρειάζεται 2 στρέμματα και μισή ώρα για να κάνει ένα κοντρόλ, έκανε και μία ευκαρία για γκολ: αυτή στο δικό μας τέρμα.

Ο Χριστοδουλόπουλος ποιος ήταν βρε παιδιά ? Αυτός ο θεατής με τα πράσινα, πάνω αριστερά, που παρατηρούσε από απόσταση και με ένα καφέ στο χέρι ?

Ο μοναδικός που ίδρωσε ήταν ο Σαλπιγγίδης που μπορεί να μην είναι κανένα ταλέντο αλλά σίγουρα είναι φιλότιμος.

Στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έχει κανένας θέση από τη βασική 11άδα παρά μόνο ο φιλότιμος Σαλπιγγίδης και βέβαια κάθε μέρα 6 ώρες προπόνηση στα βασικά : πώς κάνουμε πάσες, ασκήσεις κοντρόλ, φυσική κατάσταση.

Η Ανόρθωση εμένα δεν με έπεισε: όταν περάσει στο β' γύρο, γιατί θα περάσει θα φανεί ή αξία της.

Η χθεσινή εμφάνιση Πατέρα, Τζίγγερ κλπ δεν πρέπει να περάσει έτσι ...

Ανώνυμος είπε...

Αν εγω εκανα στη δουλεια μου λαθος αντιστοιχο με του "ηγετη" Σαριεγκι, που θιγει οικονομικα την εταιρια μου και τους συναδελφους μου, θα με ειχαν απολυσει με τις κλωτσιες.
κι εγω δουλευω καθημερινα και οχι 1-2 φορες τη βδομαδα.
κι εγω παιρνω ψιχουλα και οχι εκατομμυρια ευρω...
Κατα τα αλλα νομιζω οτι βλεπουμε το χειροτερο Παναθηναϊκο των τελευταιων ετων και τον χειροτερο προπονητη(μαζι με τους Σαντος, Μπακε).
στη διαρκεια του ματς αναζητουσα Νινη, Σιμαο, Ρουκαβινα, Σοζα, Ιβανσιτς, αλλα πουθενα.
δεν πειραζει, θαυμασα το Χριστοδουλοπουλο. ΕΛΕΟΣ. Και ο πιο ασχετος θα τον εβγαζε τουλαχιστον στο ημιχρονο, για να βαλει Ιβανστιτς/Νινη.
Και ο πιο ασχετος θα εκανε πιο επιθετικη την ομαδα απο το β ημιχρονο, βαζοντας τον Σοζα.
Αλλα μαλλον ο 10κατε ειναι πιο ασχετος απο τον πιο ασχετο!
Τελος, το θεωρω μεγαλη μιζερια να μιλαμε για πρωταθλημα και κυπελλο Ελλαδιτσας.
Παιδια, αυτα απο μονα τους δεν ταιριαζουν στον Παναθηναϊκο μας...

Ανώνυμος είπε...

Σε όλες τις επιχειρήσεις - γιατί τέτοια είναι και ο ΠΑΟ - υπάρχουν άνθρωποι - ή τουλάχιστον οφείλουν - να υπάρχουν, που κατέχουν το τόπι, αν θέλουν η ομάδα να πάει μπροστά.
Και ρωτάω.
1. Ο κ. Αντωνίου ο οποίος έκανε το μεταγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με τι ασχολείτο τα τελευταία χρόνια; Είχε κάποιο ανάλογο πόστο σε κάποια ομάδα; Έχει το know how να στήσει μια ομάδα;
2. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος εξελίσσεται σε άλλον Κονσεισάο γιατί παίζει βασικός;
3. Προπόνηση γίνεται σε αυτή την ομάδα; Γιατί αν γινόταν, όλο και θα μάθαιναν να βγάζουν μια σέντρα της προκοπής!!!!
4. Η ομάδα παίζει με ΚΑΚΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ. Ποιανού το κεφάλι σημάδευαν; Του Σαλπιγγίδη που είναι κοντός;
5. Η λέξη ΣΟΥΤ υπάρχει στο λεξιλόγιο του ΠΑΟ;
4. Αμυντικοί τύπου Βύντρα, Σαριέγκι κ.λ.π. γιατί παίζουν στην ομάδα αφού κάνουν μόνο για αναπληρωματικοί;
5. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ είναι αυτοί στη διοίκηση και δεν βλέπουν όλα αυτά που ΦΩΝΑΖΟΥΝ και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι η ομάδα έχει ΚΕΝΑ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΕΝΑ, ειδικά στην άμυνα; ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ????

Ανώνυμος είπε...

Μετά από περίπου δύο μήνες που βλέπουμε τον Παναθηναϊκό από κοντά, ήρθε η ώρα να τα πούμε. Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ.!!!!
Το μοναδικό που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι τα χρήματα. Τα οποία όμως πήγαν στράφι το καλοκαίρι που μας πέρασε και πρέπει να γίνουν βήματα για να μην γίνει το ίδιο και στη συνέχεια.

Τι προβλήματα έχει ο Παναθηναϊκός;

1) Έχει έναν προπονητή που μπορεί να είναι μετρ στην τακτική, αλλά ακόμη κάνει πειράματα. Αν από την διοίκηση δεν του έχουν πει κάνε ότι δοκιμές θέλεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, τότε πολύ απλά είναι επικίνδυνος. Από το πουθενά χρησιμοποίησε στην αριστερή πλευρά τον Χριστοδουλόπουλο στο πρώτο του ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ίβανσιτς που έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις, άφησε στον πάγκο τον πολύ καλό Σιμάο για να χρησιμοποιήσει δίδυμο Σαριέγκι, Γκούμα, επανέφερε τον Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας, λες και κάτι έχει αλλάξει από την εποχή που ο... συμπαθής Λουκάς έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο...

2) Ο Παναθηναϊκός με λάθη της άμυνας βρέθηκε πίσω με δύο γκολ από το 15ο λεπτό. Ήταν δεδομένο ότι η Ανόρθωση θα προσπαθούσε να κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή της, κάτι που ξέρει να κάνει καλά, επομένως ο Παναθηναϊκός κατέφυγε στη λύση της σέντρας. Με ποιον επιθετικό;
Ο Σαλπιγγίδης έχει ύψος 1,70. Ο Σόουζα που ήταν στον πάγκο μέχρι το 62ο λεπτό είναι 1,88, ο Ρουκάβινα (στην Αθήνα)!!είναι στο 1,85, ο Μάντζιος κοντά στο 1,90, ο Πετρόπουλος κοντά στο 1,88 , αλλά έμεινε με προωθημένο τον Σάλπι για περισσότερα από 30 λεπτά, που παιζόταν το ματς στον αέρα...

3) Το αιώνιο ερώτημα που μάλλον θα μείνει αναπάντητο. Από την στιγμή που πήγε να πάρει τον Αβραάμ και δεν τα κατάφερε. Από την στιγμή που προσπάθησε για τον Ζιβέ μέχρι το τέλος και δεν τα κατάφερε. Με ποια λογική, ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς στόπερ για να βγάλει ένα εξάμηνο που κρίνεται η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα το πρωτάθλημα;
Ξαφνικά, ο Γκούμας ξαναέγινε βασικός, από εκεί που δεν ήθελαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ο Μόρις κρίθηκε ανεπαρκής και έφυγε για την Ισπανία, λες κι έχει ο Παναθηναϊκός τέτοιον αμυντικό στο ρόστερ του.

4) Ο Παναθηναϊκός είναι και διοικητικά προβληματικός. Πολλοί είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο να διαχειριστεί το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο άπειρος διοικητικά Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου έκανε λάθη στο σκάουτινγκ, δεν άκουσε τον Ρότσα για να πάρει τον Μποτινέλι (ο οποίος συν τοις άλλοις διαπρέπει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν) και έχασε έναν παίκτη που θα έλυνε προβλήματα στον Παναθηναϊκό.

5) Ο Παναθηναϊκός είναι «ανισόρροπος» στο ρόστερ του. Με δύο παίκτες σαν τον Ζιλμπέρτο και τον Μάτος στον άξονα, γέμισε από μεσοεπιθετικούς που παίζουν στα άκρα, αλλά δεν είναι ακραίοι χαφ, όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Ρουκάβινα, ο Καραγκούνης, ο Νίνης ακόμη και ο Ίβανσιτς, που στην Αυστρία παίζει «δεκάρι». Σύν του ότι , απο την δεξιά πλευρά έχει 6 παίκτες και απο την αριστερή ΔΥΟ.!!!

Με όλα αυτά, η ομάδα μπορεί να διορθωθεί. Τον... Δεκέμβριο που ξαναρχίζει η μεταγραφική περίοδος. Γιατί μέχρι τότε θα πρέπει να κάνουν προσευχές στην Παιανία (επειγόντως τον Εφραίμ)!!!! να μην μείνουμε μακριά από τον τίτλο. Γιατί για το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αργά πλέον για δάκρυα, για το ΟΥΕΦΑ... Ας πάει η Ανόρθωση.!!!

Ανώνυμος είπε...

KEEP WALKING ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΥΕΦΑ!
ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΣΣΣΑΜΠΕΟΝΣ ΛΗΓΚΚΚ !!
ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΧΘΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ας ξυπμήσει κάποιος τον ΤΕΝ ..ΥΠΝΟ!!! Δυστυχώς η ομάδα φέτος θα πληρώσει την ανικανότητα του Κωστάκη του Αντωνίου-ναι αυτού που ...έκοψε τον Αϊμάρ-, τον οποίο ο Πατέρας και οι λοιποί της διοίκησης θα έπρεπε να έχουν απολύσει ήδη.

Hristos G. K. είπε...

Δεν ξέρω αν φταίει ο προπονητής αλλά αυτό που ξέρω είναι πως η ομάδα δεν παρουσιάζει την εικόνα που περιμέναμε. Αν εξαιρέσει κανείς την έλλειψη στόπερ από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες που διαθέτει το ρόστερ είναι ικανοί να πέρνουν καλύτερα αποτελέσματα και σίγουρα εάν παίξουν με ένα σύστημα συγκεκριμένο καλύτερες εμφανίσεις. Αλήθεια για να μην φας 3 από την Ανόρθωση χρειάζεσαι αμυντικό στόπερ παγκόσμιας εμβέλειας

Ανώνυμος είπε...

ρε τι ασχολειστε με τις κωλο-ομαδες
το greek ποδοσφαιρο ειναι για τον πεο...βαζελος και γαυρος ομαδες της πλακας αφου τα ξερετε,για κανα ματσακι με την καλαμαρια και τον μπαοκ καλες ειναι!!!
αντε γεια!!!!

Laplace είπε...

ρε φιλαρακι σε διαβαζω τοσο καιρο κ σταζεις χολη κατα της ομαδας μας,οκ δεκτο,ειναι αναγκη να τα στελνεις σε μεγαλα Blogs να πεις τι?οτι πηγαμε σκατα?ΝΑΙ ΟΚ,δεν καταλαβαινω τι θες να κανεις με το κραξιμο κ ειδικα τωρα που η ομαδα θελει ΣΤΗΡΙΞΗ..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Κυριακος είπε...

LAPLACE ειμαι και πολυ ευγενικος ακομα με τους υπευθυνους της κατρακυλας. Αν αυτα που γραφω τα θεωρεις χολη, δεν ξερεις τι σημαινει χολη. Οι κυριοι στον Παναθηναικο κανουν ο καθενας το παιγνιδι του, για τη δικη τους μοστρα και τα δικα τους συμφεροντα.Και συ μου λες τωρα να στηριξουμε αυτη την ομαδα για να παρει πρωταθλημα παλι μετα απο 10χρονια?? Δεν σφαξανε.
Προσωπικα εδωσα 3 μηνες περιθωριο να δω τουλαχιστον την ομαδα να παιζει καπως καλυτερα απο περυσι. Εγω δεν το βλεπω, εσυ το βλεπεις? Δωσμου ενα δειγμα καλυτερου ποδοσφαιρου απο περυσι. Και ενταξει να περιμενουμε περισσοτερο, αλλα να τρως και 3 απο την Ανορθωση και να παιζεις οπως επαιξαν, κατανταει κοροιδια. Και να εχεις ψυλλιαστει απο την ηττα του Ολυμπιακου. Απαραδεκτο!

Κανεις,ουτε παικτες ουτε προπονητης ουτε διοικηση κανουν σωστα τη δουλεια τους. Και αυτο εγω το ειχα διαβλεψει απο καιρο και ηταν μερικοι σαν και σενα που με κατηγορουσαν οπως εσυ. Τα αποτελεσματα ομως φαινονται και λυπαμαι για την ομαδα μου που δικαιωνομαι εγω.
Φωναζουμε, ειδικα απο την ανοιξη περυσι και δεν θα σταματησουμε αν δεν καταλαβουν οτι η ομαδα πρεπει να ανεβει στη κορυφη. Αλλα εσεις τους δινετε αλλοθι με τη χλιαρη και ανεκτικη σταση σας. Βεβαια εγω δεν θα σου κανω υποδειξη πως να συμεριφερεσαι, γι'αυτο και συ δεν πρεπει να μου υποδεικνυεις τι να κανω. Ο καθενας εχει τη δικη του οπτικη.

Ευχαριστω για τη συμμετοχη σου.

Laplace είπε...

δεν με καταλαβες φιλε μου,ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ βλεπω κ εγω,στο φορουμ των gwf τα εγραφα κ εγω κ στο Blog μου,αλλα αυτο που λεω ειναι οτι δεν πρεπει να δινουμε πατημα στους αλλοθρησκους,ειδικα τωρα που ειμαστε στα απο κατω μας..
τωρα θελει στηριξη,μολις ορθοποηδησουμε τοτε ΝΑΙ,μαζι σου να τους κραξουμε τια ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ που ηδη εχουν γινει..

Κυριακος είπε...

Ανωνυμε 1.57μμ

Πρωτη φορα βρισκομαι στη δυσαρεστη θεση να διαγραψω σχολιο λογω υβριστικων χαρακτηρισμων. Σε παροτρυνω να το ξαναγραψεις χωρις τους χαρακτηρισμους και να εισαι βεβαιος οτι θα μεινει. Εγω δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα.

Ηρεμησε και δες καταματα τη κατασταση, αν δεν θελεις να κοροιδευεις τον εαυτο σου.

Ανώνυμος είπε...

LAPLACE, πως περιμένεις να πάει καλύτερα η ομάδα;; με πιοόν, με τον 10γατο;;; ο άνθρωπός είναι και θα ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ακόμη και στις Κουκουβάουνες να πάει για προπονητής, είναι κατάλληλος να συμβουλεύει τον πρωτο, αλλά όχι πρώτος είναι στο DNA του αυτό το πράγμα. πέστε μου που υπήρξε πρώτος με επιτυχία; Ας μου πει κάποιος μιά οιαδήποτε επιτυχία του 10γατου ως πρώτο προπονητή, περιμένω.

Φεύγει ο Ατβοκαατ από τη Ζενίθ, μήπως κάνει αυτά τα απαράδεκτα καραγκιοζηλίκια για να πάει βοηθός, κανενός άλλου Ολλανδού στη Ζενίθ;;; Γιατί οι επιχειρηματίες που διοικούν τον ΠΑΟ μας, εάν είχαν άλλον υπάλληλο στις επιχειρήσεις τους με τέτοιες επιδόσεις θα τόν σούταραν και νομίζω και εύχομαι να κάνουν το ίδιο με τον 10γατο ΑΜΕΣΑ.

ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ναι, συγνώμη εγώ το έλεγα ότι ξέρουν περισσότερη μπάλλα από εμας, αλλά φαίνεται ότι είναι θεωρητικοί και τα μεγάλα ύψη τους τρομάζουν, έχεις και είχες κατά τα φαινόμενα δίκιο.

Σκούφε, συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, και στις δύο παρεμβάσεις σου, αλλά το να περιμένουμε τον Δεκέμβριο, δεν είναι λύση, είναι παρηγοριά, αλλά όχι λύση.

Χρειάζονται άμεσα λύσεις, ΑΜΕΣΑ, να πάρουμε τον ΝΤΟΥΣΚΟ ΤΩΡΑ, προτού πάει στην ΑΕΚ, τη πατήσαμε με τον Κυργιάκο, μην τη πατήσουμε και με τον Μπάγιεβιτς. Με αυτό έστω το υλικό ο Ντούσκο,
1. δεν θα είχε χάσει από την ΑΕΚ,
2.δεν θα είχε χάσει από την ΙΝΤΕΡ και
3. θα είχε κερδίσει την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, στην οποίαν αξίζουν σημειωτέον πολλά μπράβο και για τη σημειολογία της πρώτης νίκης της προσφυγικής αυτής ομάδας στο Τσ. Λιγκ, αλλά και για το στήσιμό της (τι πάικτουρας αυτός ο Σάβιο!!!!) και πολλά μπράβο σε έναν αληθινό προπονητή και όχι βοηθό, τον Κετσπάγια.

Clandestino είπε...

Δίνεις 3 μήνες περιθώριο για να δεις αλλαγές? Στο τζίγγερ πόσο περιθώριο είχες δώσει? Στον Πεσέιρο? Στο Μπάκε? Στο σκάζνι? Στο Ραγκουέλ και το Ντεμπά Νιρέν? Στο Σίγκουρντσον? Τί νομίζεις ότι παρέλαβε ο Τεν Κάτε και η νέα διοίκηση? Τη Μπάρτσα? Ένα μαύρο χάλι παρέλαβαν. Ένα ρόστερ με παίκτες που δεν αξίζουν ούτε Ιντερτότο να παίζουν. Ο Χουντίνι είναι ο προπονητής να τους μετατρέψει σε μπαλαδόρους? Υπομονή κυργιάκο λοιπόν, μέχρι να φύγει όλη η σαπίλα από την ομάδα. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω, σε αυτά που ακούω και διαβάζω από σήμερα το πρωί. Καλά, είστε εδείσ Παναθηναικοί; Ποιον αγώνα είδατε εσείς;
Δεν είναι ότι θέλω να δικαιολογίσω την χθεσινή εμφάνιση, αλλά δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Μπορεί ο Παναθηναικός να θεωρείται μεγάλη ομάδα, αλλά όχι η ανόρθωση μικρή.
Όποιος έχει παίξει ποτέ μπάλα θα καταλαβει αυτά που θα πω.
Όταν βάζεις αυτογκόλ, όχι μόνο ο παίκτης δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αλλά ολόκληρη η ομάδα. Στη συνέχεια, αν μετά από 4 λεπτά φας άλλο ενα γκολ, έχεις τσακιστεί.
Παρ'ολα αυτά επειδή ο Παναθηναικός είναι μεγάλη ομάδα, βγήκε μπροστά. Οι αντίπαλοι όμως είναι εκεί, δεν φύγανε. Ενοείται ότι θα παίξουν άμυνα.
Δυστυχώς όμως, αυτή η ομάδα, χθες, έπαιζε με σύστημα 8-1-1. Και όπως είναι λογικό είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήθουν φάσεις.
Δυστυχώς για την ομάδα μας, που σε πολλές περιπτώσεις φυσικα δεν δικαιολογείται, χάσαμε και πλεον το θέμα πρόκριση είναι πολύ δύσκολο.
Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε σε καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ

Κυριακος είπε...

Clandestino

Λεω οτι εδωσα 3 μηνες προθεσμια στον Τεν Κατε οχι να παρουσιασει την Μπαρτσελονα αλλα μια ομαδα με προοπτικη, με "δειγμα" υποφερτου ποδοσφαιρου, με σεβασμο στον εαυτο της. Εγω δεν βλεπω τιποτα απο ολα αυτα προς το παρον και φυσικα η υπομονη εξαντλειται, διοτι η κατασταση μας θυμιζει περασμενες αρρωστες συνθηκες. Αν βλεπαμε κατι να "φτιαχνεται" θα ειχαμε το κουραγιο να περιμενουμε πριν αρχισουμε τη κριτικη. Δεν το βλεπουμε. Τωρα αν εσυ θελεις να δωσεις λευκη επιταγη, ειναι δικαιωμα σου να τη δωσεις.

Βεβαιως δωσαμε περιθωριο και πολυ μαλιστα σε αυτους που αναφερεις. Αλλα το πληρωσαμε ακριβα με 11 χρονια ανομβριας. Λαθος που δεν προκειται να το ξανακανουμε.

Συμφωνοι παρελαβαν ενα μαυρο χαλι απο τους προηγουμενους. Αλλα αν δεν κανω λαθος η νεα Διοικηση δεν μας εταξε λαγους με πετραχηλια? Η νεα διοικηση δεν πηρε 8 καινουργιους παικτες στις μεταγραφες? Η νεα Διοικηση δεν εκανε αγωνα δρομου να αρπαξει τον Κλειτον και τον Χριστοδουλοπουλο απο τον αιωνιο αντιπαλο? Επομενως παρελαβαν ενα μαυρο χαλι αλλα υποτιθεται οτι εξοπλιζοντας την ομαδα με 8 νεα οπλα των 20-23 εκατομμυριων, το μαυρο χαλι διορθωθηκε και εγινε ασπρο. Ποσους και ποιους επρεπε δηλαδη να παρουμε για να παιξει η ομαδα καλουτσικο ποδοσφαιρο?

Οχι ο Τεν Κατε δεν ειναι ο Χουντινι, αλλα ρε παιδι μου τι εχει δωσει απο τη φιλοσοφια του στην ομαδα εστω και μετρια εφαρμοσμενο. Προσπαθω να βρω κατι και δεν μπορω. Με σεντρες στο γαμο του Καραγκιοζη παιζαμε περυσι με σεντρες παιζουμε και τωρα, ευκαιριες δεν βλεπω να δημιουργουνται, σουτ δεν γινονται, μπαλιες δεν μοιραζονται, συνδυασμοι δεν γινονται, κατι ρε παιδι μου για να δειξει οτι εχει να δωσει κατι. Ξεραιλα. Μονο παραξενα πειραματα, αλλοπροσαλλες εναλλαγες θεσεων στους παικτες, εμμονες, εξαφανιση παικτων, μη αναληψη ευθυνων και καταλογισμο τους στους αλλους, επιμονη σε ενα συστημα με εναν φορ (και μαλιστα με λαθος παικτη) και αλλα πολλα που με εχουν κανει ακρως σκεπτικο. Αν εσυ τα βλεπεις ολα αυτα φυσιολογικα εμενα μου περισσευει. Αλλα επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου και τις αντιρρησεις μου. Δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε και η καθε γνωμη σεβαστη.

Ανώνυμος είπε...

"Δυστυχώς γίναμε η χλεύη των ηττημένων". Αυτό βλέπω εγώ και όλα τα υπόλοιπα περί.... συλλογής βαθμών και υπομονής μέχρι..... τον επόμενο σχεδιασμό του επόμενου ... αιώνα, είναι η "παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του". Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε τόσο πιο εύκολα θα σταματήσουμε να παραμυθιαζόμαστε για τα εκατομμύρια (πόσα είπατε;) των μεταγραφών αλλά και των άλλων που θα έρθουν προσεχώς!!
"Δυστυχώς γίναμε η χλεύη των ηττημένων"......

Ανώνυμος είπε...

Μονο για το θεμα του Τεν Κατε θα ηθελα να μιλησω....ελεος ρε παιδια....ΕΛΕΟΣ...σε 3 μηνες τον βγαλαμε χειροτερο κι απο τον Αλεφαντο....τι λετε μωρε....δεν εχει παιξει "πρωτος προπονητης" λεει...τι λες....ο "δευτερος" της Τσελσι δηλαδη ειναι μαπα για το ελληνικο πρωταθλημα...ωραιοι ειστε...φταιει ο Τεν Κατε δηλαδη που δεν πηδησανε τα μουλαρια τα δικα μας σε 2 σεντρες της Ανορθωσης και μπηκαν τα γκολ....φταιει ο Τεν Κατε που εδωσε ευκαιρια στο Χριστοδουλοπουλο (μας ειχαν πρηξει και οι δημοσιογραφοι των φυλλαδων γιατι δεν τον βαζει) κι αυτος ετρωγε χαλουμια σε ολο το ματσ....φταιει ο Τεν Κατε που μονο Σαλπι το παλευε......φταιει ο Τεν Κατε που μεχρι το Σεπτεμβρη δεν ηξερε τι παιχτες θα'χε - αλλα αρχες Οκτωβρη "φανηκε οτι δεν το'χει".....μη παραμυθιαζεστε ρεεεε...να φερουμε το Ντουσκο το "σωτηρα" που εφτασε μεχρι Σερβια και ξαναρθε (ξερει θα πει καποιος την ελληνικη ψυχολογια - λες και ειναι απο τον Ελλαδα οι ξενοι ολοι που εχουμε μαζεψει), ουτε αυτο δε στεκει....αμα ηταν τοσο καλος ο μπαγλαμας (Ντουσκο) θα τον ζηταγαν και παραεξω, αλλα που (αλλα πραγματα εχουν μετρησει για την επιτυχια του κι οχι οτι ειναι καλος προπονητης - με τον Περσια βοηθο - οχιιιι)... υπομονη θελει βρε....η ομαδα ξεκινησε απο το 0 (ελεω σωφερ)....δεν ξερω αν θελει 3 μηνες ή 6 ....αλλα το σιγουρο ειναι οτι εμεις τα θελουμε ΟΛΑ και ΤΩΡΑ ...και πρωταθλημα και κυπελλο και τσλ και 4ρες σε γαυρο, αεκ και δε συμαζευεται....βαλτε λιγο το νιονιο να δουλεψει ρε (κι ο Τεν Κατε ψαχνεται και κανει και λαθη, ok)....ο Βγενο ειπε μια σωστη κουβεντα "του χρονου θα κριθει ο προπονητης, που θα αποφασισει αυτος τις μεταγραφες"...τωρα αν εσεις νομιζετε οτι οι ομαδες (εστω και στο Ελλαντα) στηνονται σε ενα διμηνο, τι να σας πω (δες Τσελσυ -ειχε λεφτα αλλα ποτε ξεκινησε επιτυχιες, δες Αρσεναλ - Βεγκερ τι εστησε, ποιος ειναι αυτος???).....ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ......LONG LIVE H PANATHA

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Clandestino.... καλά τα λες , ΣΥΜΦΩΝΟΙ.!! Μήπως όμως έμαθες τα ΝΕΑ?? ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ο ΒΟΗΘΟΣ .... (Βοηθός για όσους δεν ξέρουν = ΠΕΣΕΪΡΟ)!! , μετά από 3 ΜΗΝΕΣ!!! ΩΧ ΩΧ ΩΧ Λέτε ο Βεληγκέκας να τον ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ??!!! Όσο για τον ΤΕΝ – ΤΕΝ αν δεν ήξερε τι παραλάμβανε να μην ΕΡΧΟΤΑΝ.!! Και όταν τον ρώτησαν για Στόπερ , αυτός απάντησε.... ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ Σαριέγκι...!!!!! Ξέχασες να μας τα πεις αυτά.!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στους NIKOS77 , Κυριάκο , μα ιδιαίτερα στον Greg.!!! Αυτοί βέβαια ξέρουν.... Αλλά να τους κάνω λίγο να ΑΝΑΠΟΛΗΣΟΥΝ.!!!!!

Για να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ίσως πολλοί)... ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να συγκρίνουν , μα πάνω απ’ όλα ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ & να ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ .... !!!!

Θα θυμίσω την τελευταία (δυστυχώς) ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ περίοδο με στοιχεία , που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις.

Αγωνιστική περίοδο 92 – 93 . Από τον Ιούνιο ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΒΙΤΣΑ ΟΣΙΜ ανέλαβε προπονητής με ΒΟΗΘΟΥΣ τον Γαλάκο και τον ΧΑΡΗ ΓΡΑΜΜΟ.!!! Μεταγραφές τότε , Ουζουνίδης , Μάρκος , Καπουράνης , Γιώτσας και Θωμαϊδης.!!! ΟΧΙ Ζιλμπέρτο , Κλέϊτον, Σόουζα , Ρουκάβινα , Λάζαρο, κλπ.... Τότε λοιπόν ο ΟΣΙΜ πίστεψε τον Κ. Φραντζέσκο...(που ο Δανιήλ τον είχε στην εξέδρα)!!! Και έπαιζε στην θέση του Σαραβάκου (επέστρεψε από Α.Ε.Κ.)!!! που έσπασε το πόδι με την Γιούβε.!!! Ο Φραντζέσκος έβαλε τότε 12 γκολ....!!! Ο Π.Α.Ο. τερμάτισε δεύτερος πίσω από την Α.Ε.Κ. (του Ντούσαν) ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΦΟΡΑ... (ήταν μπροστά η Α.Ε.Κ. 12 Βαθμούς !!! και πέρασε μπροστά ο Π.Α.Ο. +1 !! Στις 11/4/1993 ) δυστυχώς στο επόμενο παιχνίδι στην ΕΔΕΣΣΑ ήρθε ισοπαλία και έχασε το πρωτάθλημα.!!! ΒΑΘΜΟΙ... 77 ΝΙΚΕΣ 24 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 5 ΗΤΤΕΣ 5 ... ΓΚΟΛ 85 ΥΠΕΡ 21 ΚΑΤΑ.....!!!!!!! Είχε την καλλίτερη ΕΠΙΘΕΣΗ και την καλλίτερη ΑΜΥΝΑ.!!!! Μεγαλύτερο σκορ 9 – 1 επί Εδεσσαϊκού.!!! Με Π.Α.Ο.Κ 5-0 !!! Με Άρη 5-0 ... Με Δόξα Δράμας 5-1 , από τριάρες και τεσσάρες ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ..... Λάρισα Καλαμαριά Ηρακλή, κλπ.!!!!! Το έμψυχο δυναμικό??? Διαβάστε: Αμπαδιωτάκης , Βάντζικ, Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Καζαντζής, Καλλιτζάκης, Καραγεωργίου, Καπουράνης, Κουρμπανάς, Μαυρίδης, Ουζουνίδης, Αντωνίου, Γεωργακόπουλος, Γιώτσας, Καφές, Μάρκος, Μαραγκός, Μπορέλι, Χριστοδούλου, Βαζέχα, Δώνης, Θωμαϊδης, Σαραβάκος, Φραντζέσκος.!!!! ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ (ήταν μπεκρής έλεγαν)!!!!! Και μετά από μερικές μέρες ανέλαβε ο ΡΟΤΣΑ. Αφού κέρδισε στον ημιτελικό κυπέλλου τον Ηρακλή πέρασε στον τελικό. Η ομάδα αυτή ΠΗΡΕ το κύπελλο σε έναν συγκλονιστικό τελικό με Α.Ε.Κ (του Μπάγιεβιτς) και την....επόμενη περίοδο η ομάδα αυτή του ΟΣΙΜ (μην ξεχνιόμαστε)... ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ.!!!! Όπου έχασε στο Ο.Α.Κ.Α από τον Αγιαξ….. στην ρεβάνς του 0 – 1 !!!!
ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.!!!!! Ζήταγε ο ΟΣΙΜ , τύπου ΜΙΓΙΑΤΟΒΙΤΣ , ΠΑΝΤΣΕΦ (αν τους έπαιρνε εγώ ήμουν σίγουρος θα παίρναμε και το Πρωταθλητριών)!!!! ΑΛΛΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ .. τον Γιώτσα τον Καπουράνη και τον Θωμαϊδη του αγόραζε.!!! ΣΗΜΕΡΑ οι πολυμετοχικοί..... θα ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο Μ Α Δ Α. ???!!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ?? Πότε ? Τον Αύγουστο?... που είναι ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ??!!

Ανώνυμος είπε...

mipos i podosferistes tou PAO otan ipograpsane ta sombolia nomizan oti ipografoun ston PAOK ? les na min idan oti lipi to kappa (K) !!!!??

as prosexate manges, den itan PAOK, itan PAO, kai tora blepete ti pa8enete otan mia FAMAGOUSTA sas kseskizi ta gousta !!!

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα με ενδιαφέρον τις απόψεις των φίλων και θέλω να θέσω με τη σειρά μου κάποιες επισημάνσεις.

Όσον αφορά το νέο μοντέλο, με προβληματίζει αρκετά. Θυμηθείτε από που ξεκινήσαμε και δείτε μετά τις αντιθέσεις.

> Έλεγαν ότι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς και μιλούσαν στην πολύ αρχή για μπάτζετ των 40 εκατ. Αυτό το ποσό είδαμε σε πρωτοσέλιδα και δηλώσεις. Τελικά από τα 40 πέσαμε στα 23-24 εκατ. εκ των οποίων τα 10 τα πήραν με την είσοδο στους ομίλους.

Όταν όμως δεν έφεραν το Ζιβέ ο Αντωνίου είπε ότι ζητούσε αρκετά λεφτά και δεν ήθελαν να δημιουργήσουν ανισορροπίες στην ομάδα. Ε τότε να το βράσω το ποιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς αφού με αυτό το σκεπτικό των ισορροπιών μάλλον θα πρέπει να πάρουμε τον Κορδονούρη, το Μαλέκο, το Μάλλιο και το Ρουμπάκη.

> Μετά είχαμε το σίριαλ με τον Αϊμάρ. Ταξίδι λέει του κοτεράκια με το πούρο στη Σαραγόσα, βρείτε τα κι έρχομαι έλεγε ο Αϊμάρ, συμφωνούν και μετά βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ότι είμαστε πλήρεις στο κέντρο και δε τον χρειαζόμαστε. Ε τότε ρε φίλε τι έγινε όλη η φασαρία; Γιατί άφησες να χάνεται χρόνος αφού ήταν περιττός; Μήπως για να παραμυθιαζόμαστε εμείς...; Και αφού έδιναν 6-7 εκατ. για Αϊμάρ, γιατί δεν έκαναν αντίστοιχες κινήσεις για 2 αμυντικούς;

Σκεφτείτε ρε παιδιά ότι μόνο με 1 εκατ. το χρόνο θα είχαμε τον Κυργιάκο. Πού ήταν και free. Ακόμη κι αυτός ο Δέλλας χώραγε στην τραγελαφική άμυνά μας που πήγε με 500.000 στην Ανόρθωση.

> Δεν παραμυθιάζεις τον κόσμο όταν του πουλάς Ευρώπες, κούπες κτλ και έχεις ως βασικό κεντρικό αμυντικό για 2η σερί χρονιά ένα παίκτη ο οποίος ήρθε από μια ομάδα που έφαγε 70 γκολ και έπεσε με το καλημέρα κατηγορία στην Ισπανία; Δλδ τι προσδοκίες έχεις από αυτόν;

Ανύπαρκτη άμυνα που ακόμη κι ο Πανθρακικός έχασε 5 κλασσικές ευκαιρίες μέσα στο ΟΑΚΑ. Κι όμως κάποτε είχαμε να λέμε για την άμυνα μας. Ρενέ - Βόκολος - Γκούμας - Κυργιάκος και δεν περνούσε κουνούπι πίσω.

Ο Ιανουάριος είναι πολύ μακριά κι ενδιάμεσα έρχονται δύσκολα βράδια σε Μιλάνο και Βρέμη όπου κινδυνεύουμε με διασυρμό αλλά και το πρωτάθλημα φοβάμαι ότι θα είναι πάλι ένα όνειρο αν περιμένουμε μέχρι τότε για να διορθώσουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Αν και το Γενάρη παικταράδες ελεύθερους δε βρίσκεις.

> Φεράρι μπροστά και χάμερ πίσω είπε ο πολύς δασύτριχος κοτεράκιας με το πούρο και το κομπολόι. Ο Ροντρίγκο ούτε για Force India δε μου μοιάζει. Όσο για το Χάμερ, ακόμη το ψάχνουμε.

> ο πολύς πάλι Πατέρας μας έλεγε όσον αφορά τα παρασκήνια ότι αυτός είναι έτοιμος και οι άλλοι δεν ήξερε αν είναι. Για την ώρα στα 3 πρώτα ματς μας έδειξε το πόσο έτοιμος είναι.

> Τελικά η πολυμετοχικότητα τι προσέφερε; Κλέιτον - Λάζαρο και Σίλβα; Μα και παλιά παίρναμε Βλάοβιτς - Σόουζα σε μια σεζόν. Περιμέναμε πολύ περισσότερα. Κι ο Σίλβα ήρθε γιατί δε ζήτησε λεφτά η Άρσεναλ, αλλιώς; Αλλά και που ήρθε δεν άλλαξε τίποτε.

> άλλοι οι μέτοχοι, άλλοι οι του Δ.Σ., πρόεδρος, 15 αντιπρόεδροι, διευθυντής, διοικητής, ύπατος αρμοστής και γενικώς ένα οργανόγραμμα μπερδεμένο και όχι ευκίνητο.

Όσον αφορά τον κόουτς. Αν ο Τομ Τζόουνς Τέν Κάτε έχει τόσο μεγάλο διαμέτρημα ως προπονητής κτλ, τότε έπρεπε να βγει και να πει "ΘΕΛΩ 2 ΣΤΟΠΕΡ" και όχι ότι τον εντυπωσίασε ο Βύντρα ως αμυντικός.

Επίσης δε ξέρω αν πέρασε από Τσέλσι κτλ, ξέρω ότι πέρασε από τον Άγιαξ κι έφαγε 2 φορές τα μούτρα του στα προκριματικά με ομάδες που ήταν κατώτερες του Άγιαξ κι είχε θεωρητικά την πρόκριση στο τσεπάκι.

Και για τους φίλους που λένε να δώσουμε χρόνο, εγώ δε λέω να παίζουμε μπαλάρα αλλά θα έπρεπε μετά από 3 μήνες να υπάρχει ένας κορμός Α, να μην παίζει ο παίκτης τη μια στόπερ, την άλλη χαφ, την άλλη φορ. Σε λίγο θα δούμε να δοκιμάζει το Σιμάο τερματοφύλακα και το σούπερ Μάριο στόπερ. Και το βασικότερο; Θα έπρεπε να βλέπουμε 2-3 στοιχεία. Κάτι. Ένα αυτοματισμό. Οτιδήποτε.

Και επιπλέον, κάθε χρόνο δίνουμε χρόνο. Πόσο ακόμη να δώσουμε;

Ρε παιδιά κληρωθήκαμε σε ένα όμιλο λουκούμι όπως λέει κι ο μέγας Σωτηρακόπουλος για τον Παναθηναϊκό του Κυράστα, του Μαρκαριάν και του Άγγελου και εμείς τρώμε τα μούτρα μας. Το χειρότερο ξεκίνημα ever του ΠΑΟ στο θεσμό. Ποτέ μα ποτέ δεν ξεκίνησε με 2 ήττες, 1-5 γκολ και με τέτοιες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις. Ακόμη και με τον κυρ Βασίλη το 1998 νικούσαμε την πανίσχυρη Δυναμό Κιέβου και με τον μέγιστο Μαλεζάνι την Βέρντερ στο 2ο ματς.

STR

Ανώνυμος είπε...

ο Τεν Κατε φταιει και σε μεγαλο βαθμο,διοτι οταν δεν σε αφηνουν να κανεις τη δουλεια σου,οταν σου δινουν "πλαστικα" εργαλεια για να κανεις βαρειες δουλειες,οταν βλεπεις τα προβληματα(γιατι δεν μπορει να μην τα βλεπει)και δεν λες τιποτα παρα υπονοουμενα του στιλ¨"αν θελει ο κ.Προεδρος θα μας κανει δωρο ενα κεντρικο αμυντικο"τοτε sorry ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ και GRANDE μαλιστα γιατι τα εχεις πιασει και κανεις μοκο!Οσο για την διοικηση ειναι η ιδια η περσινη και τα "φαινομενα απατουν".Ολοι οι ανθρωποι του προεδρου ειναι εκει (ακομη και ο Μητσου,που κατεστρεψε τοσους παικτες βλεπε Αντερσον),η νοοτροπια ειναι η ιδια,ο Βγενοπουλος ουτε που ασχολειται ουτε που τον νοιαζει(θα παρει πισω τα λεφτα που εβαλε απο το γηπεδο),ο Πατερας κανει οτι του πει ο Τζιγγερ,ο δε Παυλος αρχισε να αηδιαζει ηδη απο χθες που τα βροντηξε στο Δ.Σ,(ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ,Ο ΔΕ ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΘΕΛΕΙ)διαπιστωνοντας οτι επεσε στην παγιδα του Τζιγγερ(βεβαια δεν ηταν δικη του εμπνευση,γιατι αυτος ουτε να ντυθει δε μπορει)Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκκατομυριο,να δουμε ασπρη μερα αν δεν ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!ΠΩΣ?Νομιζω οτι ολοι πια ξερουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΦ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ Η ΤΡΙΑΡΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ Η ΑΜΥΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΑΡ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΖΙΒΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ "ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ".ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΦΤΑΙΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ.Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ(?) ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΩ. ΕΚΕΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΗΚΟΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΗΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΗ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ
Υ.Γ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ AGB. ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ
LOCO 13

ParosClubG.13 είπε...

κρίμα στα παιδιά που ταξίδεψαν ως εκεί. συγχαρητήρια στον Ενιαίο Φορέα για την πολύ καλή οργάνωση της εκδρομής

Ανώνυμος είπε...

LOCO13 Αν θυμάμαι καλά και στον Σκύλο... με εμένα ασχολιόσουν ουκ' ολίγες φορές.!!! Δεν θα σου πω πολλά , δεν έχω και την ορεξη , αλλά .... που είδες απο εμένα γραμμένο να ΑΠΑΞΙΩΝΩ τον Βύντρα??
Μήπως έχεις μπερδέψει εμένα με κανέναν άλλο?

Και για να τελειώνουμε.... για τον Βύντρα εδω και δύο χρόνια το λέω... και δεν αλλάζω, ΣΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ (αμυντικά καθήκοντα)... είναι πολύ καλός.!!! ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.... καλλίτερα να βγαίνει έξω να...πίνει νεράκι.!!