Οκτωβρίου 22, 2008

ΑΔΙΚΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ 2-2


Με τους περισσοτερους παικτες του σε καλη μερα και με μεγαλη θεληση ο Παναθηναικος παλευει στο α'ημιχρονο να εξουδετερωσει την μετρια Βερντερ. Ενα γκολ ομως του Μερτεσακε στο 29' απο κοντινη αποσταση αφου εστρωσε τη μπαλα με το χερι πρωτα, φρεναρισε τις προσπαθειες της ομαδας. Δεν αργησε ομως να ελθει ενα εξαιρετικο γκολ στο 36' με εξυπνη κεφαλια του Μαντζιου απο σεντρα του Γκαμπριελ και να βαλει παλι τον Παναθηναικο σε τροχια νικης.

Το β' ημιχρονο αρχισε με βελτιωμενη την Βερντερ και τον Παναθηναικο να προσπαθει να επιβαλει τον ρυθμο του. Στο 68' με μια πανομοιοτυπη ψιλοκρεμαστη κεφαλια σαν αυτη του πρωτου γκολ, ο Μαντζιος επιτυγχανει το 2-1. Ακολουθως ο Παναθηναικος εχοντας ανεβασμενο ηθικο επιβαλλεται της Βερντερ και κανει μερικες καλες φασεις στη αντιπαλη περιοχη με αποκορυφωμα ενα σουτ του Σαλπιγγιδη στο δοκαρι. Δυστυχως ομως στο 83' ο Αλμειντα βρεθηκε αμαρκαριστος στη μεγαλη περιοχη και με κεφαλια επετυχε την ισοφαριση σε 2-2.

Ο Παναθηναικος σημερα εδειξε πολυ καλα σημαδια και με την πολυ καλη του εμφανιση εδωσε υποσχεσεις για ενα καλυτερο μελλον. Ειχε πειθαρχια στο παιγνιδι του, σοβαροτητα, αλληλοκαλυψη στις γραμμες του και καλη κυκλοφορια της μπαλας. Επισης για πρωτη φορα η ομαδα ειχε και συστημα αλλα και σωστη τακτικη. Στοιχεια που δινουν ελπιδες για την περαιτερω πορεια του. Ολοι οι παικτες ειχαν καλη αποδοση χωρις να βγαζουν ματια, με εξαιρεση τον Σπυροπουλο και τον Ζιλμπερτο ο οποιος συνεχιζει να ειναι μετριος και να μη δειχνει ικανος να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις του. Ανευρος, στατικος, χωρις πασα και με λαθος μεταβιβασεις. Το φαινομενο αυτο πρεπει να διερευνηθει και να δοθει μια λυση. Ο Καραγκουνης εδωσε με το παθος του πνοη στην ομαδα και ο Μαντζιος με πανεξυπνα γκολ και συνεχεις μαχες με τους αμυντικους, ηταν οι καλυτεροι παικτες της ομαδας.

Η αμυνα του Παναθηναικου παρ'ολη τη καλη γενικη της εμφανιση, στα κρισιμα σημεια αφησε κενα που εδωσαν την ευκαιρια στους παικτες της Βερντερ να επιτυχουν ακαλυπτοι τα γκολ. Αυτο δειχνει το ποσο κακο εκανε ο μη σωστος σχεδιασμος των μεταγραφων απο τους αρμοδιους και δυστυχως φαινεται οτι θα ειναι το αδυνατο σημειο της ομαδος ολη τη χρονια. Θα στοιχισει ηττες, χαμενα χρηματα και πιθανον χαμενο πρωταθλημα.

Η Βερντερ δεν εδειξε πολλα πραγματα αλλα επιβεβαιωσε την ικανοτητα της να σκοραρει. Σε τρεις ευκαιρειες εκανε δυο γκολ.

ΥΓ. Κατηγορουμε τους οπαδους του Ολυμπιακου για αναρμοστες συμπεριφορες. Αυτο που εκανε καποιος οπαδος του Παναθηναικου σημερα με το laser ειναι αξιοκατακριτο, καταδικαστεο και ελπιζω να μη στοιχισει στην ομαδα.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΖΙΒΕ.
ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ, ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ , ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ;
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟ ΖΟΥΕΛΑ , Η ΘΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε ΠΑΝΑΘΑ!!!!Δεν πειραζει...τι να κανουμε αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...θετικο αποτελεσμα και επιθετικο ποδοσφαιρο....δεν πειραζει η εμφανιση μετραει!!!

apaleutos είπε...

η καλη εμφανιση θα επρεπε να θεωρειται δεδομενι σε καθε ματς αν και δεν επιτυγχανεται εως τωρα. θα γκρινιαξω και αυτο θα πρεπει να κανουμε ολοι γτ εμεις δεν κυνηγαμε τις εμφανισεις ,βαθμους θελουμε. τι να την κανω την εμφανιση,χαιρω πολυ,σταθης.
αποτελεσματα μπορουμε να παιρνουμε?εως τωρα με τις εμφανισεις μας, μας αξιζει δικαια η 4η θεση και στην ανορθωση μεχρι και η προκριση, αντε uefa στην χειροτερη.δειτε πως επαιξε στο τορινο και θα καταλαβετε. ισως ακουγονται σκληρα αλλα αυτη ειναι η αληθεια φιλοι μου. η ομαδα αυτη εν συγκριση με περσυ ειναι χειροτερη απο την περσυνη που επαιζε με τον οσφπ,και θυμαμαι τοτε να εφτει 3αρα και πιεση να μην παιρνει ανασα. ε αυτο δεν εγινε φετος με εμας.σκεφτειτε το λιγο και μην ακουτε τον τεν κατε που προσπαθει να μας πεισει για την εμφανιση η οποια θα πρεπει για την ομαδα μας να ειναι παντα η καλυτερη.αυτα απο μενα και μην ακουω καλη εμφανιση και ολα καλα..καληνυχτα!

Κυριακος είπε...

Apaleute εχεις δικηο και τα λεμε συνεχεια αν παρακολουθεις. Αλλα μεσα στη φτωχεια μας ειδαμε χθες κατι παραπανω απο τις μεχρι τωρα εμφανισεις κι αναθαρρησαμε. Βεβαια μερικοι θα πουν οτι αυτο ειναι καταντια, πρεπει ομως να ειμαστε ρεαλιστες. Προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο δυσκολα χρονια και το κανουμε σερνοντας. Τουλαχιστον δεν πρεπει να χτυπαμε συνεχεια τα λαθη αλλα και να αναδεικνυουμε τα καλα. Πιθανοτατα η ομαδα θα αποκλειστει του CL. Ας βρει ομως τον εαυτο της και ας μπει στη θετικη ζωνη. Ισως αυτο τους δωσει ψυχολογια και παρουν μπρος.

Παντως εμεις δεν χαλαρωνουμε στη κριτικη των στραβων. Η Κυριακη ερχεται και αρχιζει παλι ο γολγοθας του πρωταθληματος. Εμεις εδω ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώντας σε ερώτηση (προχθές),για το ποιους παίκτες της Βέρντερ θα ήθελε να έχει στον ΠΑΟ, ο Τεν Κάτε τόνισε χαριτολογώντας:
"Κανέναν! Θα προτιμούσα να είχα κάποιον παίκτη από τη Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα"!!! Φεύγοντας ο Τεν Κάτε πέταξε και την.... μπηχτή του για την κριτική που γίνεται στην άμυνα του ΠΑΟ σε σχέση και με την επιθετική δεινότητα της Βέρντερ. "Κάποιοι στην Ελλάδα θεωρούν πως δεν παίζουμε καλή άμυνα, επομένως το ματς με τη Βέρντερ θα είναι ιδιαίτερο"....!!!! Τώρα τι έχει να πει??!!! Παίζουμε καλή άμυνα ή όχι??!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ η καλή εμφάνιση (κυρίως το πάθος και η θέληση) , δεν έφεραν την Νίκη.

Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές, αλλά όταν βρίσκεις μια Βέρντερ σε ΜΕΤΡΙΑ βραδιά, την χτυπάς σαν χταπόδι.!!! Η ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΑΡΘΗΚΕ..... τώρα ΜΠΟΡΟΥΝ να πάρουν από τους αντιπάλους την ίδια ΜΠΟΥΚΙΑ??!! Όλα είναι πιθανά, αλλά βλέποντας λίγο την Ανόρθωση στο Μιλάνο... Έχει γούστο να κερδίσουμε την Βέρνερ και γιατί όχι την «αδιάφορη» Ιντερ και να χάσουμε πάλι από τους Κυπρίους.!! Μόνο με ΝΙΚΗ στην Γερμανία συνεχίζεις στην Ευρώπη.!! Ας επικεντρώσουν την προσοχή στο πρωτάθλημα (αυτός είναι ο στόχος μας λένε) και ας αρχίσουν επιτέλους να μας δείχνουν μέσα στο γήπεδο την πραγματική εικόνα που μπορούν.!!

ΕΙΠΑΜΕ τα ΛΑΘΗ (καλοκαιριού) ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.!!! ΣΗΜΑΣΙΑ έχει να μην κάνουν άλλα στην συνέχεια..!! Όσο για το παιχνίδι , το δοκάρι ήταν «προάγγελος» της ΤΥΧΗΣ αλλά υπάρχει μια φάση στο Α’ (στο 0-0) , όπου ο Μάντζιος δεν κοντρολάρει όπως πρέπει για να βγει μόνος με το τέρμα…. Αλλά και στο Β’ , μετά από ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μπαλιά του Κλέιτον στον κενό χώρο και στα πόδια του ΣΑΛΠΙ , όπου ΦΕΥ και αυτός το ίδιο....!!!! Είναι πάσα κοντρόλαρε και βάλε...!!!! Επίσης άλλη μια καταπληκτική μπαλιά του ίδιου έγινε σέντρα από δεξιά, που ο Ρουκάβινα για κάτι εκατοστά δεν την βρίσκει στο κεφάλι να κάνει το 3-2.!! Στο C.L δεν σου παρουσιάζονται και πολλές τέτοιες φάσεις.!!!

Εγώ επιμένω ότι η άμυνα αρχίζει από την επίθεση, περνάει από τα χαφ και καταλήγει στους αμυντικούς. Χθες αυτό έγινε για 70 λεπτά καλά. Στο τελευταίο 20λεπτο η αναγκαστική έξοδος του Καραγκούνη(κουράστηκε) στοίχισε, διότι ο Κλέιτον που μπήκε ναι μεν έκανε δύο πολύ καλές ασίστ, αλλά ανασταλτικά δεν έκανε την δουλειά του «Καρα», ούτε μπόρεσε να κρατήσει μπάλα. Όπως ανασταλτικά στοίχισε και η έξοδος του τραυματία Σπυρόπουλου. Μήπως αντί του Ζιλμπέρτο να έπαιζε ο Κλέιτον από την αρχή??! Όμως θα πρέπει να κοιμήθηκε , ο Κάτε και με ένα δίλημμα: Μήπως έπρεπε να είχε προασπίσει το 2-1 βάζοντας τον έμπειρο Γιάννη Γκούμα ένα λεπτό πριν γίνει η ισοφάριση, αντί να βάλει τον Ρουκάβινα;

Πάντως ο μεγάλος δάσκαλος ΙΒΙΤΣΑ ΟΣΙΜ είναι πάντα επίκαιρος.... Η «μπάλα είναι πόρνη» είχε πει εν έτη 1993-94 !!!

Ο αμυντικός κλάσης βέβαια, το καλοκαίρι ήταν πολύ κοντά στο να αποκτηθεί, αλλά ο Κώστας Αντωνίου αποφάσισε να μην γίνει αυτή η σημαντική προσθήκη. Κατά πρώτον, στην περίπτωση του Πεγεράνο. Ο ΠΑΟ είχε κλείσει τον παίκτη, αλλά την τελευταία στιγμή, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, επέλεξε να μην αποκτηθεί ο Πεγεράνο (ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι βασικός στην Ισπανία) και αντ’ αυτού να έρθει στην Παιανία ο Μελίσσης από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο Μελίσσης αυτή τη στιγμή, όχι μόνο δεν έχει θέση στο κέντρο της άμυνας, αφού υπάρχουν πολλοί μπροστά από αυτόν, αλλά δεν μπορεί αν βρει χρόνο συμμετοχής, ούτε σαν δεξί μπακ, αφού υπάρχουν οι Νίλσον, Μούν, Γκάμπριελ και Βύντρα. Έτσι, αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει έναν παίκτη εκτός πλάνων που έδωσε 2 εκ ευρώ για να τον πάρει και να του λύσει το πρόβλημα στην άμυνα. Μάλιστα, πέρα από τον Πεγεράνο, ο Αντωνίου είχε ανάψει... κόκκινο φως και στην απόκτηση του Μποτινέλι, λέγοντας τότε μάλιστα την μυθική ατάκα: "Ο Μελίσσης είναι 10 Μποτινέλι". Αυτή τη στιγμή βέβαια, ο Μποτινέλι παίζει βασικός στην Ισπανία και ο Μελίσσης δεν βλέπει 18αδα ούτε με το κιάλι. Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό, η εξήγηση στο μεγάλο αμυντικό πρόβλημα των πρασίνων, έχει ονοματεπώνυμο. Κώστας Αντωνίου. Σε αυτήν την άμυνα του Παναθηναϊκού, τόσο ο Πεγεράνο, όσο και ο Μποτινέλι, θα έπαιζαν και θα έκαναν και τη διαφορά.!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ.!!!! Δεν βρίσκεις όμως εύκολα....!!!

Ανώνυμος είπε...

Λάθος φίλε Σκουφ, δεν είχε πει ο Κωστάκης ο Αντωνίου -ναι αυτός που ...έκοψε τον Αϊμάρ- πως είναι 10 φορές καλύτερος ο Μελίσσης από τον Μποτινέλι, αλλά 23!!!! Όσο για τον τεχνικό διευθυντή, έχω μια απορία. Καλά ακόμη δεν βρήκε τα απαιτούμενα αποθέματα ευσυνειδησίας για να παραιτηθεί;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ΝΙΚΟΛΑ... ναι έκοψε τον Αϊμάρ ... για να μας κουβαλήσει τον ΣΙΛΒΑ ...!!! Που είναι σε μόνιμες φθινοπωρινές ΔΙΑΚΟΠΕΣ.!!! Ηθελε έναν παίχτη στην θέση 8 που έπαιζε κάποτε ο Διευθυντής.!!! Διαβάστε τι λένε και οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ.... αξιζει.!!!

Τι 10 τι 23 φίλε.... αν είχαμε ΦΟΡ Μεγάλης κλάσης , Αϊμαρ.... ή τελος πάντων 10 αρι ακόμα πιο μεγάλης κλάσης.... δεν θα χρειαζόμασταν.... στόπερ. Θα παίζαμε χωρίς ΑΜΥΝΑ.!!! Τωρα δηλαδή που παίζουν, πόσα έχουν μαζέψει??!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι έλληνες ποδοσφαιριστές του 1975-80-85 - πλην ελαχίστων εξαιρέσων - πρέπει να αποσυρθούν γιατί είναι παντελώς αγράμματοι και άσχετοι με το αντικείμενο. Έχουν καταντήσει απίστευτα θρασείς, γλείφτες και καραγκιόζηδες (βλ. Αντωνίου, Μίχος κλπ)

Σας τα λέει εντελώς φιλικά ένας γαύρος και αν θέλετε κάντε ένα κλικ στο παρακάτω link: θα με θυμηθείτε

http://troktiko.blogspot.com/2008/09/blog-post_2628.html

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι ότι πάλι με τους περισυνούς που βρίζαμε (Βύντρα κλπ) περπατάμε και τίποτε δεν γίνεται. Μιά καλή εμφάνιση πρέπει να προγέίται μιάς καλύτερης και ούτω καθ' εξής για να υπάρχει ελπίδα για το μέλλον.

Ο Δομάζος το είπε σήμερα για τον πολυγατικό ότι δεν κάνει για πρώτος και αυτή είναι η αλήθεια. Ο άνθρωπος κάνει πειράματα και δεν ξέρει και ο ίδιος τι ζητά από το κάθε παιχνίδι και πως θα το επιτύχει. Δυστυχώς.

Φίλε Σκούφε, ο Αντωνίου νομίζω ότι σύρθηκε στην επιλογή Σίλβα (όχι ότι τον δικαιολογώ) η μεταγραφή αυτή μυρίζει Τζίγκερ (Κονσεϊσάο κλπ). Υπάρχει κατά τα φαινόμενα η υπόσχεση της μόνιμης θέσης στην Εθνική Βραζιλίας και παίζει το πρεστίζ και όχι η ουσία. Για τον τζίγκερ η ύπαρξη στο ρόστερ του ΠΑΟ του αρχηγού της Εθνικής Βραζιλίας μετρά παραπάνω από 10 πρωταθλήματα.

Όσο για το σέντερ μπακ, καλά κρασιά. Με τον Ζουέλα πό τον Γενάρη και μετά θα περιμένουμε το νέο μοντέλο Χάμερ για να αποφασίσουμε.

Αλλά το μπασκετάκι γ...... και δέρνει, αυτό είναι χαρά και ηδονή.

Ανώνυμος είπε...

Τι'χες Γιαννη,τι'χα παντα!Καλη εμφανιση αλλα...δεν φτανει αυτο!Τελευταιοι στον ομιλο!ΧΘΕς ειδαμε και την μαριτσα αριστερο μπακ!Αναγκα και θεοι πειθονται!6 παικτες θελεις κ.Τζιγγερ(ναι αυτος ειναι ακομα)το Γεναρη!Εχεις τα νεφρα?2 κεντρικους αμυντικους απο το πανω ραφι(αντε βρες τους Βελιτς!),αριστερο μπακ(για να μην βαζεις τον Ιβανσιτσ),σεντερ φορ(για να εναλλασεται με το Βαγγελη ο οποιος αμα θελει βγαζει ματια.Τον αλλον στειλτον να φορτωσει κερασια στην Βεροια)Τερματοφυλακα(για να εναλλασεται με τον Τζορβα.Τον αλλον βγαλτον δημοπρασια στο e-bay,οπως εκαναν οι οπαδοι της Πορτσμουθ με το Χαλκια)Και ενα ΔΕΚΑΡΙ ΒΑΡΒΑΤΟ το λεμε τοσο καιρο και αυτα που λενε οι ταχα γνωστες του συγχρονου ποδοσφαιρου οτι δεν πεζεται σημερα με δεκαρι,αφορουν το ευρωπαικο ποδοσφαιρο και εμεις απεχουμε ακομη παρασαγκας απο κει!Ας τ'αφησουμε αυτα!Κατα τ'αλλα και ο Τεν Κατε δεν μ'εχει πεισει απολυτα!Σαν ναχει δικιο ο Δομαζος!Οσο για το πρωταθλημα δεδομενης της οικτρης εικονας μας τουλαχιστον μεχρι το Γεναρη(ασε που και μετα δεν τα βλεπω τοσο ροδινα)και δεδομενης και της υπαρξης Γκαγκατση...χαιρετα μου το πλατανο!Χαιρεταμε ακομη μια φορα το c.l.O Κωστακης ναν'καλα!(Α ρε μπαγασα Τζιγγερ,παλι γλυτωσες τα πριμ!)

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑ το λες που το λες... Βάλτο εδώ να το διαβάσουμε.!!! Μην χάνουμε και.... εργατοώρες .....!!!!

Το καλοκαίρι του 1988, λοιπόν, επί εποχής Κοσκωτά, δύο παίκτες του Παναθηναϊκού συμφωνούν να μετεγγραφούν στον Ολυμπιακό: ο Σαραβάκος και ο Αντωνίου. Κι αν για τον πρώτο τα χρήματα που δόθηκαν τότε ήταν πραγματικά εξωπραγματικά, για τον δεύτερο δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.
Βάσει του νόμου της εποχής, όσοι συμπλήρωναν πενταετία στην ομάδα τους, υποχρεούνταν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους έναντι προσφοράς ύψους 17 εκατ... δρχ. Αν άλλη ομάδα ήθελε να τους διεκδικήσει, έπρεπε να καταθέσει προσφορά υψηλότερη κατά 40%, περίπου. Αυτό έκανε ο Ολυμπιακός με τον Αντωνίου, προσφέροντάς του περί τα 24 εκατ. δρχ.
Η διαφορά, δηλαδή, ήταν της τάξης μόλις των 6 εκατ. δρχ., ποσό σημαντικό για την εποχή εκείνη, που όμως ένας «Παναθηναϊκάρας» θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ο Αντωνίου, λοιπόν, κατέβηκε στο Ρέντη. Φόρεσε τη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο, έβγαλε χαμογελαστός τις πρώτες του φωτογραφίες, άρχισε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, επιθυμώντας να τον κρατήσει στην Παιανία, ενεργοποίησε μία διάταξη σχετική με το καθεστώς των «γηγενών» ποδοσφαιριστών και ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιό του.
Η αντίδραση του «Παναθηναϊκάρα» Αντωνίου ήταν βαθύτατα… Ολυμπιακή! Έστειλε εξώδικο στους «πράσινους», ενημερώνοντάς τους ότι δεν αποδέχεται τη νέα τους προσφορά και πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!
Η υπόθεση οδηγήθηκε σε επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία δικαίωσε τον Παναθηναϊκό (σε εποχές που ακόμα και το… «Καραϊσκάκη» να ζητούσε, πιθανώς θα του το έδιναν!), αλλά εκείνος που στύλωσε τα πόδια του ήταν ο Αντωνίου!

Βγήκε στις εφημερίδες, δηλώνοντας ότι θα πάει στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί, επειδή ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό!!! Και πράγματι, πήγε. Μόνο που και στο Ανώτατο Συμβούλιο ο Παναθηναϊκός (μήνα Σεπτέμβριο πλέον κι ενώ ο παίκτης εξακολουθούσε να προπονείται με τον Ολυμπιακό) δικαιώθηκε κι ας είχε ο Αντωνίου στο πλευρό του τον σημερινό του αντιπρόεδρο!
Τότε, λοιπόν, ο σημερινός «football manager» της ΠΑΕ είχε κάνει τη μνημειώδη δήλωση: «Στον Παναθηναϊκό δεν γυρίζω ούτε νεκρός, μετά απ' όσα έγιναν!».
Τελικά επέστρεψε και ο Βαρδινογιάννης τον κράτησε στην κερκίδα για ένα εξάμηνο, μπας και δείξει μεταμέλεια…"
Έτσι για θυμούνται οι παλιοί και να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκουφ, με το τελευταίο σου post με κάλυψες απόλυτα για αυτόν τον ΑΧΡΗΣΤΟ που ΕΠΕ-έβαλε ο Ιωάννης για τεχνικό διευθυντή. Ακόμα θυμάμαι εκείνες της φωτογραφίες και γυρίζουν το άντερά μου.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Παναθηναικάρες μου.
ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ.
Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε και άλλα άρθρα από το redplanet.gr ή και από άλλα blogs του Ολυμπιακού.
Να σας δώσω μερικές ιδέες. Μεταγραφή Σαραβάκου, υπόθεση Ρότσα, τις απόψεις τους για το Γουέμπλευ και άλλα πολλά.
Και πάλι και σ' ανώτερα, συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα μας, όπως μόνο εσείς ξέρετε.
Ρε ουστ

left

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΖΕΧΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ, ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.
ΑΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ