Οκτωβρίου 26, 2008

ΔΙΕΣΩΘΗ, ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2


Σε ενα α' ημιχρονο με μετριο τον Παναθηναικο που εχει μια ακαρπη υπεροχη εναντι του αδυνατου Ηρακλη, το μονο που αξιζε ηταν το εξαισιο γκολ απο κεφαλια του Μαντζιου στο 32' απο μια επισης εξαιρετη σεντρα του Καραγκουνη.
Ο Ζιλμπερτο κατα τη γνωμη μου ηταν τραγικος και σωστα αντικατασταθηκε απο τον Ιβανσιτς με την εναρξη του β' ημιχρονου.

Πληρης ανατροπη στις αρχες του β' ημιχρονου οπου στο 62' με τον Παπαστεριανο και στο 64' με τον Κικο, ο Ηρακλης παιρνει προβαδισμα στο σκορ.
Ο Παναθηναικος πιεζει και προσπαθει να ισοφαρισει αλλα ο Ηρακλης αμυνεται σθεναρα. Ερχεται ομως το 93' και ο Παναθηναικος ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ισοφαριζοντας με γυριστο μονοκοματο σουτ του Σαλπιγγιδη.

Το ματς περα απο την αγρια εξελιξη του σκορ που αγχωσε εως φοβισε τους Παναθηναικους, δεν αντεχει κριτικης. Ο Παναθηναικος για μια ακομη φορα ηταν μετριοτατος χωρις αρχη και τελος. Κρατουσε μια ακαρπη υπεροχη χωρις ομως να κανει φασεις που θα οδηγουσαν σε γκολ. Ο Καραγκουνης ηταν καλος, αλλα ματαια προσπαθουσε οσο επαιξε να οργανωσει την ομαδα. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι βγηκε! Ο Νιλσον ηταν επισης καλος, το ιδιο και οι Σαλπιγγιδης, Σιμαο, Γκαμπριελ και Ρουκαβινα. Οι υπολοιποι κυμανθηκαν σε μετρια επιπεδα με τα ΓΝΩΣΤΑ προβληματα στο κεντρο της αμυνας απ'οπου προηλθαν τα δυο γκολ, αλλα και την αριστερη πλευρα της οπου ο Σπυροπουλος σε μια παρατεταμενη περιοδο ντεφορμαρισματος ηταν πηγη κινδυνων στην αρχη με αποτελεσμα να παραιτηθει των κακων ουτως η αλλως επιθετικων προσπαθειων του και να παραμεινει στα αμυντικα του καθηκοντα. Δυστυχως και εκει δεν απεδωσε.

Θα σταθω στη κακιστη αποδοση του Ζιλμπερτο η οποια ειναι συνεχεια προηγουμενων μετριων εως κακων εμφανισεων. Ξερουμε ολοι την αξια του Βραζιλιανου αλλα δεν παυει να προβληματιζει με την αποδοση του. Πιστευω οτι οι αρμοδιοι πρεπει να επιλυσουν ΑΜΕΣΑ αυτο το προβλημα και να μη το αφησουν να εξελιχθει, διοτι μπορει να παρει ασχημες διαστασεις. Πρεπει να τον καλεσουν και να του τριξουν τα δοντια ΤΩΡΑ. Δισταζω να μιλησω για "παλτο" διοτι τον εκτιμω σαν ποδοσφαιριστη αλλα αυτο δεν θα με εμποδισει να τον κριτικαρω δεοντως αν η αποδοση του κανει κακο στην ομαδα. Σημερα με το τροπο που επαιζε με απογοητευσε αλλα και συγχρονως με εξοργισε. Πρεπει η να συνελθει η να τον στειλουν στο παγκο.

Στον επομενο που οι αρμοδιοι πρεπει να μιλησουν , ειναι ο Τεν Κατε. Αφου τρομαξε να καταλαβει οτι με τους παικτες που εχει μονο το 4-4-2 αρμοζει στην ομαδα (στο 4-5-1 ο φορ πελαγοδρομουσε και εξαφανιζοταν μιας και δεν υπηρχε επιτελικος να τον τροφοδοτησει με καθετες μπαλιες), επιπλεον (ο Τεν Κατε) δεν δειχνει να εφαρμοζει μια τακτικη. Εγω βλεπω ενα μπουλουκι παικτων που ειδικα οταν κατι παει στραβα χανουν τον ελεγχο τους και δεν εχουν την ικανοτητα να κρινουν ουτε αυτοι ουτε αυτος πως πρεπει να αντιδρασουν. Αποτελεσμα να παιζουν με ατομικες προσπαθειες, με σεντρες στο βροντο και γενικα να παιζουν νευρικα και απεγνωσμενα. Στηριζονται μονο στις προσωπικες ικανοτητες ορισμενων παικτων (Σαλπιγγιδης, Καραγκουνης) και ο Τεν Κατε δεν δειχνει να μπορει να αλλαξει μια ασχημα διαμορφωμενη κατασταση.

Φοβαμαι οτι η ομαδα μπαινει και παλι σε ενα φαυλο κυκλο και ειναι λυπηρο να φτανει στο σημειο να ελπιζει οτι θα χασει ο Ολυμπιακος απο τον Αρη για να διατηρησει την επαφη μαζι του.

ΥΓ: Η θεα τυχη χαμογελασε στον Παναθηναικο και οχι μονο διεσωθη απο την ηττα αλλα και κερδισε βαθμο εναντι του Ολυμπιακου ο οποιος ευτυχως εχασε απο τον Αρη. Παρ'ολα αυτα ο Παναθηναικος δεν πρεπει να"πουλαει" τα εντος εδρας ματς και μαλιστα με αντιπαλο τον τελευταιο στη βαθμολογια.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχω γράψει και το επαναλαμβάνω.Αυτή η χρονιά και αυτή η ομάδα είναι η δικαίωση του Τζίγγερ. Δυστυχώς. Αναστήσαμε πάλι τους πεθαμένους. Η ειδικότητά μας. Αυτό το "οι ομάδες χτίζονται" που τα φετινά.... παπαγαλάκια, που ήρθαν στη θέση των προηγούμενων και επαναλαμβάνουν (για να το πιστέψουν και οι ίδιοι;), έχει καταντήσει αηδιαστικό, κατά τη γνώμη μου. Εμείς οι (λίγο) μεγαλύτεροι θυμόμαστε την ομάδα του Γκμοχ. Με τα θαλασσινά, όπως σκωπτικά ανέφεραν τότε, και ομάδα έφτιαξε και πρωτάθλημα και κύπελο πήρε σε μια χρονιά και τη δεύτερη έφτασε στους 4. Αυτό πως έγινε άμεσα; Απορία εκφράζω. Τώρα όλο και χτίζουμε και ξαναχτίζουμε και ματαξαναχτίζουμε, ούτε το γεφύρι της Άρτας να φτιάχναμε.Προφανώς γίνεται αυτό, γιατί δεν έχει θυσιαστεί όχι η ... γυναίκα του πρωτομάστορα αλλά ο ιδιος ο πρωτομάστορας, που δεν είναι άλλος από όλα αυτά τα σαπρόφυτα που απομυζούν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, χρόνια τώρα. Που είναι ο μέγας Βγενόπουλος; Μήπως τώρα που έγινε η δουλειά (και δεν αναφέρομαι μόνο στον Παναθηναϊκό) δεν είναι οοοοοοοοολοι αυτοί όσο... (πόσοι Αμπράμοβιτς;Τον ΠΑΥΛΟ σκέφτομαι, που προφανώς παγιδεύτηκε). Όχι 25 εκ. αλλά ούτε 25 χιλ. δεν διατέθηκαν (υπερβολικό; Ναι) Ο πιο άσχετος μπορεί να δει την κατάσταση, αυτοί που είναι και οι σχετικοί, γιατί; Μήπως δεν θέλουν, γιατί έτσι εξυπηρετούν καταστάσεις; Θεωρούμε ότι θα γίνουμε πρώτοι με τον ... επιτυχημένο δεύτερο; Αναρωτιέμαι.....

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε καλυτερο απ' το ΓΚΟΥΜΑ και δε το βαζουμε να παιζει? Εχουμε τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ Σαριεγκι και Βυντρα να παίζουν στη θεση του? Γιατι? Επειδη σας ζητησε το καλοκαιρι εκατο χιλιάρικα παραπανω? ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΡΕ Σ Κ Α Τ Ο Π Ο Υ Σ Τ Ε Σ! Α Λ Η Τ Ε Σ που παιζετε με τον Παναθηναικο ΜΑΣ!!! Υγ. Ρε διαχειριστη ΣΒΗΣΤΟ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΖΙΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΕ.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΠΟΥ (EKTOS ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ)ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΕΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ 2-3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ,ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ,ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΣΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΕΧΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.5 ΕΚ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΕΓΡΑΨΕ 2 ΓΚΟΛ.
ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ.(1 ΣΤΙΣ 6 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛΑ)
ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΟΥΖΙ.ΗΘΑ ΦΑΣ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΟΥΖΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;
NEXT YEAR.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΔΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΖΕΧΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ, ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ.
ΑΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, ο Ζιλμπέρτο πότε θ' αρχίσει να παίζει σαν ΜΕΓΑΛΟΣ παίχτης; Έχω την εντύπωση ότι την πατήσαμε... Επίσης, με αυτό τον προπονητή κάτι δεν πάει καλά. Έχει έμψυχο υλικό αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να "δέσει" μια ενδεκάδα της προκοπής. Χτες ήταν μια ευκαιρία με την ήττα του Ολυμπιακού και την ισοπαλία της ΑΕΚ να πάρει λίγο πάνω η ομάδα και παραλίγο να υποστεί ήττα μεσα στο Ολυμπιακό Στάδιο!!!Τι φταίει ρε παιδιά; Θ' αρχίσουμε να παίρνουμε ψυχοφάρμακα με αυτή την κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια … ΥΠΟΜΟΝΗ…!!!!
Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολύ… ΥΠΟΜΟΝΗ.!!!
Εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει το ΚΤΙΣΙΜΟ , τώρα βρισκόμαστε στην ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΒΟΘΡΟΥ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο δεν διαβάζω τον greg και ανησυχώ.!!!! Μήπως έπαθε κάτι?
Η Μήπως έμαθε οτι ο Μπάγιεβιτς πάει για Ηρακλή και Ρέμο και πάει να τον... σταματήσει??!!!

Πάντως ο φίλος greg κατάλαβε νωρίς τα λεγόμενά μου και τις διαπιστώσεις μου και άλλαξε ΡΩΤΑ και μάλιστα έγινε βασιλικότερος του βασιλέως.!! ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ??

ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ??? ΚΑΤΑ ΤΑ 8/11 Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ.!!!! Καλλιέργησαν οι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ την υπεραισιοδοξία για τις ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ αλλαγές..... Οι οποίες τι ήταν Η ΕΞΗΣ ΜΙΑ!!! ΕΚΑΝΕ «ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ» Ο ΤΖΙΓΓΕΡ σε άλλους τρείς την Π.Α.Ε. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ… ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ.!!!! Δηλαδή το.... ΚΟΥΜΑΝΤΟ.!!!!! Ο Βεληγκέκας και πέρσι που ήταν? ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ που κανένας μας δεν έχει ασχοληθεί... ΓΙΑΝΓΙΑΝΙΝ!!! Τι δουλειά έχει στην ομάδα??? Και μετά σε ορισμένους εδω μέσα, ΠΙΤΟΥΡΑΔΕΣ, τους φταίει ο Δομάζος ο Ζάγιετς και ο Κ. Μαυρίδης !!! Ο Γίγαντας ΟΣΙΜ είχε για βοηθούς του τον «ΑΕΡΙΝΟ» Χ. ΓΡΑΜΜΟ και το ΕΛΑΦΙ ΚΩΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ (ΝΑΙ αυτόν που λέει δεν πάω στο γήπεδο για να δω τους δεύτερους)!!!! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Η ΡΕΑΛ ΕΠΙΣΗΜΑ !!!! ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ.!!!

Και σήμερα ο ΤΕΝντόπανα έχει βοηθούς κάτι τύπους αλλά ΜΠΕΝΙ ΧΙΛ.!!!!

Και σκάουτερ μόνο...? Βεληγκέκα και Γιανγιανιν.!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!

Unknown είπε...

Συγνώμη δηλαδή αν βγάλουμε έξω από τη σκέψη μας την άμυνα που πελαγοδρομούσε τόσο χάλια ήταν η ομάδα στο παιχνίδι συνολικά.Δύο ωραία γκόλ έβαλε περισσότερες ευκαιρίες από άλλα μάτς ειδικά της περυσινής περιόδου έφτιαξε και έχασε ενώ τελικά δεν πήρε όλους τους βαθμούς από ατομικά λάθη του χειροτερου μαζί με τον Σαριέγκι παίκτη που έχουμε στην ομάδα τον οποίο βαριέμαι να βρίσω για άλλη μια φορά.Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας έχει επισημανθεί και μπορεί να λυθεί το νωρίτερο τον Ιανουάριο επομένως το να γκρινι΄παζουμε συνεχώς για το ότι δεν πήραμε το ζιβέ ή τον Μποτινέλι δεν έχει νόημα.
Επιπλέον θα ήθελα να σας προτείνω να κοιτάξετε γύρω σας και συγκεκριμένα τους ανταγωνιστές μας για να καταλάβετε ότι η ομάδες θέλουν χρόνο.Ναι χρόνο,αυτόν που τόσο πεισματικά αρνείστε να δώσετε.Στν ομάδα,στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(επιτέλους να μείνει ένας προπονητής στην ομάδα για ένα εύλογο διάστημα,ξέρετε πόσους έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια;)και για φέτος μόνο ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Δε φταίει ο Αντωνίου ή ο Πατέρας για το γεγονός ότι η προηγούμενη διοίκηση μας έκανε να χάσουμε την υπομονή μας.Αυτοί πριν 3 μήνες ανέλαβαν δεν μπορούμε να τους κρίνουμε ακόμη.Θυμηθείτε τι σφαλιάρες έφαγαν οι Γιαννακόπουλοι στα πρώτα χρόνια στο μπάσκετ και δείτε που φτάσαμε σαν ομάδα σήμερα.Να έιμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 15ετίας στον Ευρωπαικό χώρο.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Και κάτι ακόμη.Πείτε μου εσείς που διαφωνείτε με τον Τεν Κάτε.
Το πρόβλημα στην άμυνα. «Αυτό το θέμα με την άμυνα τράβηξε υπερβολικά. Όλοι κάνουμε λάθη. Απλά τα λάθη στην άμυνα και στο τέρμα μπορεί να γίνουν μοιραία. """Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουμε και πρέπει να τους στηρίξουμε. Η δική μου φιλοσοφία είναι να στηρίξουμε και να εμπιστευτούμε τους παίκτες που έχουμε δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι άλλο."""

Που πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός. «Το βασικό είναι να αρχίσουμε να αλλάζουμε την νοοτροπία μας. Σήμερα ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το ματς από την ομάδα δεν αντιμετωπίστηκε με σωστή νοοτροπία. Πρέπει να παλέψεις όπως και ο αντίπαλος σου και η ποιοτική διαφορά θα αναδείξει τον νικητή. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα στα πόδια, αλλά με την ποιότητα στο κεφάλι»

Πως θα αλλάξει η νοοτροπία. «Αυτό θα γίνεται με τις προπονήσεις και με τις ομιλίες. Να μιλάμε στους παίκτες για το τι θα πρέπει να αλλάξουμε. Να προσπαθούν περισσότερο. Να μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν και όχι απλά για να παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την συνέχεια. «Φυσικά και είμαι. Αν δεν ήμουν θα είχα παραιτηθεί...»

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είμαι φίλε Σκούφε, εδώ είμαι, εκνευρισμένος με παρά λίγο σπασμένη τηλεόραση και νεύρα διαλελυμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω για άλλη μιά φορά τι βλέπει ο πολυγατικός στον ΛΒ (αποκλείεται να γραψω ολόκληρο το όνομά του) και τι χειρότερ θα συνέβαινε εάν έπαιζε ο Μελίσσης, ο Σιόντης ή όποιος άλλος, ακόμη και ο Ρουκάβινα που λέει ο λόγος στη θέση του. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί και ο πολυγατικός. Και ο Ζάετς τον Ντούσκο φωτογραφίζει για τον ΠΑΟ, τι άλλο πλέον πρέπει να γίνει για να καταλάβουν οι πολυμετοχικοί ότι η προαγωγή του βοηθού σε πρώτο προπονητή ήταν λάθος;; Ας κάνουν τη κίνηση ( τα χθεσινά λεγόμενα του βοηθού άνοιξαν το δρόμο) δεν υπάρχουν περιθώρια.

Φέτος, που οι άλλοι είναι απίστευτα ανίκανοι, εμείς θα χαρίσουμε το πρωτάθλημα στον μΠΑΟΚ;;;; Δεν το αντέχω αυτό. Ο Ντούσκο είναι έτοιμος να μας αναλάβει και έχει τη τεχνογνωσία και το τσαμππουκά να το κάνει. Να πάρουμε τρεις κούπες στη σειρά και στη συνέχεια ας κάνουμε τη προσπάθεια για τη δημιουργία της ευρω-υπερομάδας.

Ούτως ή άλλως στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έρχονται ημέρες απαξίωσης των παραδοσιακών δυνάμεων σαν συνέπεια της παγκόσμιας οικονομικής διάλυσης και της διασύνδεσης των ομάδων αυτων με τους μέχρι πρότινοςς οικονομικά ισχυρούς (βλ. πλυντηριάδες).

Το τάϊμινγκ είναι τέλειο και πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτά που μπορεί να μας προσφέρει ο Ντούσκο και μετά βλέπουμε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Η λογική του αυτούς έχουμε και τι να κάνουμε είναι λάθος. Ναι, αυτούς έχουμε, αλλά έχουμε και το Νίνη και τον Ρουκάβινα και αρκετούς άλλους, ώστε να μην βλέπουμε τη περισυνή ομάδα μα κοουτσάρισμα (πούντο ;) από τον πολυγατικό και να εκνευριζόμαστε.

Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προπονητής, είναι θεωρητικός, αλλά όχι κόουτς εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

TSIBOUKIA RE VAZELIA PARTE KAI VALTE TO KOTERO STON KWLO !! anyparktoi gia ton poutso kavala eiste kai milate kai apo panw tsoutsekia ANTE GEIAAAAAAAA