Οκτωβρίου 19, 2008

ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0 - 0



Μια απο τα ιδια και σημερα σε ενα μετριο αγωνα οπου οι ομαδες μοιρασθηκαν την υπεροχη ανα ημιχρονο. Ευκαιριες μολις δυο, μια για καθε ομαδα και ενα παιγνιδι χωρις ταυτοτητα. Οταν ο μονιμως διακριθεις σε ολα τα μεχρι τωρα ματς Σαλπιγγιδης υστερει τοτε δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα πραγματα. Και οταν το μαυρο προβατο του ΠΑΟ Βυντρα ειναι σχετικα διακριθεις τοτε παλι δεν πρεπει να περιμενεις πολλα. Προσθεστε σ'αυτα και την αλλαγη του Τζιωλη και του Καραγκουνη στο τελευταιο 10λεπτο και καταλαβαινετε οτι και παλι η ομαδα πηγαινε για το Χ και αν καθοταν και ενα γκολ καλως.

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εμειναν ικανοποιημενοι απο το το 0-0 της Τουμπας και θα επικαλεσθουν τη καυτη εδρα και τη μεγαλη ομαδα του ΠΑΟΚ. Αν ομως δεν παιρνουμε και τετοια ματς, πρεπει να ελπιζουμε για το πρωταθλημα?

Ο Παναθηναικος με ενα αγωνα λιγοτερο εχει 10 βαθμους εναντι 16 του Ολυμπιακου ο οποιος ευκολα η δυσκολα παιρνει τις νικες και μαζευει πολυτιμους ποντους.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ. ΕΝΩ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΜΑΓΚΑ ΠΑΤΕΡΑ;. ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ .
Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΕΦΥΓΕ , Ο ΒΑΡΔΙΝΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΣΟΕΦΥΓΕ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΡΟΤΕΙΣΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.
ΚΑΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΠΕΣΕΙΡΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΗ Η ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΝΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 18 ΚΛΠ, ΚΛΠ,.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΖΙΩΛΗ ΣΤΟ 80 ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΩΝ ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΝΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει λοιπόν ο Νίνης γουστάρει να γυρνά στα μπουζούκια, όπως κάναμε όλοι στην ηλικία του. και τι μ'αυτό, δεν υπάρχει ομάδα, δεν υπάρχουν υπεύθυνοι να τον χαλιναγωγήσουν;; μπουρδέλο είναι η ομάδα και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει;; Δηλαδή κι'αν του την πέσει μιά δίμετρη θεά και τον κάνει να χάσει τα κιλά που λέτε ότι έχει πάρει, αλλά δεν έχει δύναμη να κάνει ένα βήμα, πάλι η ομάδα, απλά θα παρατηρεί να χάνεται μιά τεράστια επένδυσή της;

Απλά ο πολυγατικός κοιτάει ήρεμα και καλά να τσιμπήσει τα φραγκάκια του και στη συνέχεια να την κάνει. Δεν θέλει και δεν μπορεί να ταράξειτα νερά και να κάνει την ομάδα να πάιξει μπάλλα. Αυτό που βλέπουμε είναι αλά μιά από τα ίδια, όπως και πέρυσι με τον τεσσέιρο και στην ομάδα (Τζιάλης, Βύντρα) και στη μπάλλα και στα αποτελέσματα. Δηλαδή το πολύ πολύ ισοπαλία στα κρίσιμα παιχνίδια, συγνώμες στις ήττες με τις μικρές ομάδες και μάλλον δεύεροι, γιατί το ΑΕΚάκι, πάει κατά διαβόλου.

Ας είναι καλά το μπάσκετ.

Περαστικά και του χρόνου πάλι με τα νέα μοντέλλα Φερράρι και Χάμμερ.

Τουλάχιστον αποκτήσαμε γκολκήπερ για την επόμενη δεκαετία, κάτι είνια και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ήταν μέτριο, όπως συνήθως συμβαίνει όταν παίζουν ισοδύναμες ομάδες, όπως είναι φέτος ο «δικέφαλος του Βορρά» και το «τριφύλλι».

Αν αξίζει κάτι να μείνει από το ματς της Τούμπας, αφού το θέαμα ήταν μηδαμινό, είναι ότι ο ΠΑΟΚ του Ζήση Βρύζα και του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι ισάξιος του πολυμετοχικού και πλούσιου Παναθηναϊκού...

Ο «δικέφαλος του Βορρά» φέτος έχει φτιάξει ομάδα, εκμεταλλευόμενος τις πωλήσεις του Μελίσση και του Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό για 2 και 4 εκ. ευρώ αντίστοιχα, ενώ ταυτόχρονα καρπώθηκε και την χορηγία από τη Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Με αυτά τα χρήματα, ο Ζήσης Βρύζας, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έφερε τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που μπορεί να έχει «σιγήσει» στα τελευταία ματς αλλά είναι παίκτης που θα ήθελαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τον Κοντρέρας και τον Μάρκος Αντόνιο στην άμυνα και τον Πάμπλο Γκαρσία στο κέντρο, του οποίου η παρουσία στα πρώτα 45 λεπτά και η απουσία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν «καταλύτης» για την εικόνα του αγώνα.

Αυτοί οι παίκτες, λοιπόν, κατάφεραν να σταθούν ίσοι προς ίσοι απέναντι στον Παναθηναϊκό του Αντωνίου και του Τεν Κάτε, οι οποίοι είχαν... 81 εκ. ευρώ μπάτζετ για μεταγραφές και το «τριφύλλι» παίζει χωρίς στόπερ και χωρίς έναν γκολτζή επιθετικό.!!Εννοείται και ΧΩΡΙΣ 10 ΑΡΙ.!!!

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ?, ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ?ή ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ??!! ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ και ο τρόπος είναι ΑΠΛΟΣ.!!! Αγοράζεις για αρχή 4 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (Ανακοινώνεις προς ΟΛΟΥΣ) πως μέσα στην χρονιά θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ να φτιάξεις ΟΜΑΔΑ , ανεξαρτήτως τίτλων... Και την επόμενη χρονιά , αποκτάς ΑΛΛΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.!!!!

ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ με ΒΑΖΕΧΑ Βοηθό ή ακόμα και Νιόμπλια , με ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Δ Ο Μ Α Ζ Ο για 2-3 χρόνια.!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Κυριακο, δεν αξιζει να ασχοληθουμε αλλο με αυτο το νεο εκτρωμα που μας εχουν πασσαρει,εκμεταλλευομενοι τις προσδοκιες και τις ελπιδες τοσων χρονων για να ξαναδουμε την ομαδα μας εκει που την ειχαμε δει εμεις οι "γεροι",γκρινιαρηδες" και ονειροπολοι του παρελθοντος!Οσοι τους αρεσει αυτο το "πραμα" να τοβλεπουν να το χαιρονται!Δωσανε 25 εκ.(που εγω αμφιβαλλω αν τα δωσανε)για να βλεπουμε την ιδια ομαδα με την περσινη.Ωραια πραγματα!Και ερχεται και η Βερντερ και ο γαυρος!Αντε να δουμε σε τι θεση θα ειμαστε το Ιανουαριο!Τοτε που θα πεσουν τα ...χοντρα λεφτα για μεταγραφες(που ουτως η αλλως δεν βρισκεις σπουδαιους παικτες).

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ GREG ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΝΙΝΗ. ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΨΩΝΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ...... ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε Σκούφε συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Αυτό το πλάνο για μιά τρετία ήταν ιδανικό. Αλλά δεν έχουν εμπειρία από διοίκηση ομάδας. Άλλο επιχείρηση παραγωγική και άλλο ομάδα. Μήπως μόνον οι Γιαννακόπουλοι γνωρίζουν, και το λέω αυτό με γνώμονα τα αποτελέσματα της ομάδας του μπάσκετ.

Όχι φίλε ανώνυμε, δεν λέω να διώξουν τον Νίνη. Με το καλό ή το καλό, με το καρότο και το μαστίγιο, όπως κάθε δεκαοκτάρη, με τον Καραγκούνη και με τον Γκούμα κοντά του, με μιά γκόμενα συστημένη δίπλα του, με προσοχή και αγάπη, θα βρει σιγά σιγά το δρόμο του.

Το κακό με τον ΠΑΟ μας, είναι ότι δεν υπάρχει ΜΕΡΑΚΙ. Όλα γίνονται με επιχειρηματική λογική, χωρίς μεράκι και αγάπη, χωρίς όνειρα και ελπίδα για επίτευξη, μόνον μπίζνες απρόσωπες, ψυχρές και "λογικές".

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ, ΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕ ΝΟΥΟΥΟΥΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΥΓ.PΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΠΕΣΕΙΡΟ!

hopkins είπε...

Δεν διαφώνω με αυτά που λες και με τις ανησυχίες σου. Η ομάδα δεν είναι αυτό που περιμέναμε και ονειρευόμασταν. Αλλά θεωρώ άδικο να κρίνεις από την βαθμολογική διαφορά με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι λιγότερο είναι με τον Εργοτέλη. Μπορούμε με σχετική σιγουριά (ή και αφέλεια αν προτιμάς) να πούμε ότι το κερδίζουμε. Επομένως η διαφορά είναι 3 βαθμοί. Που δεν είναι πολλοί. Αλλά το κυριότερο είναι ότι από τα 4 ματς που έχουμε δώσει, τα 3 είναι μέσα στην ΑΕΚ, μέσα στον Άρη και μέσα στον ΠΑΟΚ!!! Δεν είναι απλά παιχνιδάκια. Ενώ ο Ολυμπιακός έχει παίξει μόνο με την ΑΕΚ εντός και άντε και μες στην Ξάνθη.
Δεν λέω ότι η ομάδα είναι καλή, αλλά θεωρώ άδικο να την κρίνεις από τους 10 βαθμούς.

Κυριακος είπε...

Hopkins

Εχεις και δικηο εχεις και αδικο.

Αναφερω την βαθμολογια οπως αντικατοπτριζεται αυτη τη στιγμη στον επισημο πινακα, ΑΛΛΑ αναφερω σαφως το ενα αγωνα λιγοτερο. Δεν μπορω να προσθεσω 3 θεωρητικους βαθμους που δεν εχουν ακομη κερδηθει στο γηπεδο. Παντως θεωρητικα και εγω εννοω οτι εχουμε 13 βαθμους. Παλι ειναι πολυ μεγαλη διαφορα στα 6 παιγνιδια.
Εχεις δικηο για τα δυσκολα παιγνιδια μεχρι τωρα αλλα δυστυχως ναι μεν τα δωσαμε, εν τουτοις σε αυτα χασαμε τους βαθμους.

Την ομαδα την ΚΡΙΝΟΥΜΕ απο τωρα για να να μη βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων.
Και πως να μη κριθει η ομαδα οταν σχεδον καμμια μεταγραφη δεν εχει δειξει (οχι αποδωσει) οτι αξιζει. Με τα ονοματα και τις θεωρητικες αξιες εχουμε κακα προηγουμενα. Ολα φαινονται στο γηπεδο. Και μεχρι τωρα δεν φαινεται τιποτα στον οριζοντα. Προσθεσε σε αυτα και τον κακιστο προγραμματισμο των υπευθυνων που αφησαν την ομαδα χωρις αμυνα και μπορεις να καταλαβεις γιατι ειμαστε επιφυλακτικοι και απαιτητικοι.

Να εισαι σιγουρος οτι πρωτοι εμεις θα χειροκροτησουμε, οταν δουμε απο ολους σοβαροτητα, καλο ποδοσφαιρο και μεταγραφες ουσιας. Τιποτα απο αυτα δεν εχουν φανει μεχρι τωρα και δεν θελω να στηριξω την αισιοδοξια μου στα τυχον παραπατηματα του Ολυμπιακου οταν μαλιστα με πολυ μετρια αποδοση καθαριζει ευκολα τα ματς χαρις στην ποιοτητα 2-3 παικτων του. Τι θα γινει αμα βρει και αυτος το ρυθμο του? Θα αποχαιρετησουμε το πρωταθλημα απο τον Ιανουαριο?

Ανώνυμος είπε...

Πιο καλή ανάλυση νομίζετε υπάρχει? Να λοιπόν μια σωστή κατά την γνώμη μου κριτική, από έναν προπονητή πλέον. «Κύριε Καραγεωργίου, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι. Ποια είναι η γνώμη σας για το παιχνίδι;» .

«Ο Παναθηναϊκός στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο. Οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι δεν έπαιξε ο Κοντρέρας, ενώ παίκτες όπως ο Γκαρσία και ο Βερόν δεν έπιασαν την απόδοση που μας έχουν συνηθίσει. Όταν αυτά τα παιδιά δεν παίζουν τότε δεν έχει την ίδια απόδοση ο ΠΑΟΚ. Γενικότερα θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ ήταν χειρότερος από ό,τι μας έχει δείξει φέτος». Και ο Βιερίνια θα πρόσθετα εγώ.!!! Χθες, όμως, κατά την άποψή μου λέει ο Καραγεωργίου, ο ΠΑΟ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την Τούμπα και να γίνει το απόλυτο φαβορί για την κούρσα του τίτλου με δεδομένο το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει. Το λέω αυτό για δύο λόγους. Πρώτον διότι γενικά ήταν καλύτερος σαν ομάδα από τον ΠΑΟΚ και δεν φάνηκε να απειλείται ιδιαίτερα με εξαίρεση την φάση του Μπακαγιόκο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεύτερον, διότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας στο ημίχρονο έχασε και τον Γκαρσία , στο 70 έφυγε και ο Βερόν και ουσιαστικά στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξε χωρίς τον κεντρικό του άξονα που είναι η δύναμη του φέτος. Σε αυτό το τελευταίο 20λεπτο , λοιπόν, πιστεύω ότι ο Τεν Κάτε θα έπρεπε να ρισκάρει παραπάνω, αφού ο ΠΑΟΚ φαινόταν αδύναμος να απειλήσει και προσπαθούσε να μην δεχθεί το γκολ. Τότε, λοιπόν, ο Ολλανδός δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο. Έβγαλε επιθετικό (Σαλπιγγίδη) και έβαλε επιθετικό? (Ρουκάβινα), έβγαλε αμυντικό χαφ(Μάτος), έβαλε αμυντικό χαφ(Τζιόλη), έβγαλε χαφ(Ιβανσιτς), έβαλε χαφ(Καραγκούνης).

Εκεί, που για να μην ξεχνιόμαστε η ισοπαλία είναι ίδια με την ήττα. Μόνο η νίκη κάνει στον Παναθηναϊκό αλλιώς λέει αντίο .

Άρα ο Τεν Κάτε θα έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο και στην αρχή και στην διάρκεια του αγώνα αν δεν του έχει πάει καλά.!!!

Τώρα ας μείνει πίσω αυτό το παιχνίδι.... δεν αλλάζει τίποτε και ας δούμε τι ΠΟΥΛΙΑ πιάνουμε και στην Ευρώπη.!!

Φίλε greg ... αν χάσουμε απο Βέρντερ ή έστω ισοπαλία αλλά με κακή ή μέτρια εμφάνιση, τότε έχουμε ΗΡΑ - Εργοτέλη μέσα , Πανιώνιο έξω...(ΡΕΚΟΜΠΑ και Εστογιανόφ)!! και τους ακατονόμαστους μέσα.... εκεί όπου αν έρθει η στραβή (συν το γεγονός ότι μπορεί να ήμαστε πίσω 3 με 5 βαθμούς..... ) ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σκούφε, το πρόβλημα της ομάδας είναι και φέτος ότι ο τυπάκος που κάθεται στον πάγκο νομίζει ότι είναι ακόμη βοηθός, δεν συμμετέχει στο παιχνίδι και κάνει τις κινήσεις που έχει προαποφασίσει και τις υλοποιεί ανεξάρτητα από τη ροή του.

Ας το καταλάβουμε είναι ΒΟΗΘΟΣ. Και πάλι θα ψάχνουμε δικαιοογίες στο τέλος, και άντε καλή αρχή το καλοκαίρι.

Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.