Σεπτεμβρίου 13, 2008

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΠΑΟ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0


Ενα παιγνιδι απο τα γνωστα του Παναθηναικου φετος. Αχαρο και ανουσιο ποδοσφαιρο οπου ολοι οι παικτες ηταν απο μετριοι εως κακοι και αν δεν υπηρχαν τα 3 γκολ, εστω και εναντιον μιας κατωτερου αντιπαλου, το ματς θα ηταν φαγητο χωρις αλατι. Οι "γκρινιαρηδες" θα μιλησουν για φτωχο θεαμα, οι "αισιοδοξοι" οπως παντα θα τα δικαιολογησουν και θα πουν οτι κρατησαν δυναμεις για τη Τριτη με την Ιντερ και ηταν ενα καλο ζεσταμα. Διαλεξτε και παρτε.

Εκεινο ομως που δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις ειναι η φανερη εδω και καιρο (χρονια) ελλειψη παικτη-οργανωτη, παικτη-πασαδορου, που θα περασει μια καθετη μπαλια, σε πεισμα των "επαϊοντων" οτι στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται τετοιος παικτης. Ο Παναθηναικος δεν ειναι συγχρονη ομαδα για να εχει τη πολυτελεια να ΜΗΝ εχει οργανωτη. Δεν ξερω αν θα γινει συγχρονη ομαδα αλλα αυτη τη στιγμη δεν ειναι. Το δειγμα του ποδοσφαιρου που παιζει μεχρι στιγμης, ειναι πανομοιοτυπο με το ποδοσφαιρο που επαιζε περυσι. Γυρω-γυρω ολοι και στο τελος η "γιομα". Ουδεις παικτης του ειναι ικανος να πασαρει οχι μονο μια καθετη μπαλια αλλα εστω σωστα. Ενα μετριο 10αρι αυτη τη στιγμη θα γινοταν ο ηρωας των οπαδων. Κανεις απο τους υπαρχοντες παικτες δεν φαινεται ικανος να αναλαβει αυτο το ρολο με επιτυχια. Ο οξυδερκης παικτης που θα κατευθυνει με μαεστρια την ομαδα και με τις θανατηφορες καθετες μπαλιες του θα ανοιγει τις αμυνες, δυστυχως δεν υπαρχει στον Παναθηναικο. Επομενως οπως ειχαμε πει και παλιοτερα, ο παικτης αυτος πρεπει να ειναι το "ζητουμενο" των επομενων μεταγραφων, μαζι με δυο αμυντικους, εναν επιθετικο και οπως φαινεται ΙΣΩΣ και ενα δεξι μπακ, μιας και ουτε ο Γκαμπριελ ουτε ο Νιλσον φαινονται επαρκεις για τη θεση.

Ας περιμενουμε ομως παλι, διοτι ακομη ειναι νωρις για οριστικα συμπερασματα. Εξ αλλου και ο αιωνιος αντιπαλος μας δεν παιζει καλυτερα, απλως εχει το πλεονεκτημα των 11 τελευταιων πρωταθληματων και αυτο ειναι ενα ισχυρο πλεονεκτημα που πρεπει να μας κανει να συνελθουμε γρηγορα και να προσγειωθουμε παραυτα.

Για την ιστορια τα τερματα του Παναθηναικου επετυχαν οι Σοουζα 14', Γκουμας 35' και Ιβανσιτς 77'. Ελαφρως διακριθεις ο παντοτε μαχητης Σαλπιγγιδης που ειχε συμμετοχη στα δυο γκολ και απασχολησε την αντιπαλη αμυνα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και φέτος μία από τα ίδια . Ε !! ρε και να ξανάνιωνε ο Κριστώφ .

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΓΚΕΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δυο ματς με Δυναμο, δυο με Σπαρτα,ενα με ΑΕΚ και ενα με Πανθρακικο! Εξη αγωνες και ο Παναθηναικος δεν εχει κανει απο παραγωγικο παιχνιδι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ! Αστειος τερματοφυλακας, αστεια αμυνα, αντιπαραγωγικα χαφ που ψαχνουν τη γιομα (για ποιον? Τον ΕΝΑ επιθετικο που δε στριβει με τιποτα..?) μενει ο Σαλπι που χανεται καπου στα δεξια και ψαχνει να βρει αν εχει ασβεστη η γραμμη! Μεχρι τωρα ολοι "οσοι γκρινιαζουν" λενε για τα λαθη της διοικησης, του Αντωνιου κλπ! ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? καινουργια ασυλια? Και οι ιδιοι εγκαθετοι που επλεκαν το εγκωμιο του Πεσειρο παλι λιβανιζουν? Αλλη μια χρονια χαμενη για τις εμμονες καποιου? ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ! ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΒΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ.ΣΤΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ Η ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ.ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ,ΙΒΑΝΣΙΤΣ,ΓΚΟΥΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΙΝΤΕΡ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, σου επαναλαμβάνω ότι σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει χώρος για οργανωτή. Τι θα ήθελες να βλέπουμε κανένα μπελούσι ή Ντούντου στην ομάδα και να γελάνε και οι πέτρες;;; (σας τάλεγα για το ντουντούκα θυμάστε;;;;)

Ας δώσουμε πίστωση χρόνου στο Γκάμπριελ, δεν έκανε προετοιμασία, δεν γνωρίζει την ομάδα, δεν έχει βρει τα βήματά του και πρέπει να περιμένουμε πριν τον κρίνουμε.

Όσο για το θρήνο, τι να όύμε έχει κάνει τις καλύτερες μετεγγραφές πάλι. Δυό μέρες μετά τη προώθθησή του στη λίστα των διεθνών, άρχισε να εξοφλεί τα γραμμάτια.
- Δεν έδωσε δυό κίτρινες στο Ντούντου, συν μία χάρισμα από το Γερμανάκο με τον Αστέρα, τρεις.
- Δεν απέβαλλε το νέο παιδί θαύμα παιδί λάστιχο και στόχος όλωνν των ομάδων του κόσμου (που ξέχασαν να τον πάρουν δέκα μέρες πριν) που στη συνέχεια σκόραρε με τη πλάτη.

Ας δούμε την ουσία λοιπόν. Εάν δε φύγει ο γκάγκστερ από την ΕΠΟ, τίποτε δε θα γίνει. Σε αυτό πρέπει να εστιασθεί η προσπάθειά μας. Ομάδα φτιάχνουμε ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ Η ΓΚΑΓΚΑΤΣΟΠΑΡΑΓΚΑ ΠΡΩΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ απαντήσω από εδώ.... Greg.
Για την Αγία Γραφή εννοώ πως ενοχλεί τον Βγενόπουλο το σύνθημα...... «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.....» και κάνει εμετό.!!! Οπότε εμείς θα ψέλνουμε τροπάρια της Κασσιανής και οι άλλοι ας βρίζουν ανενόχλητοι.!!! Να τους γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο δηλαδή.!!!
Βιγιαρεάλ το 60% γυναίκες??!!! Δεν το ήξερα....... να πάρουμε ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.....!!!!!
Τους ακολουθούμε με καθυστέρηση 30 ετών ??? ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ αφού τους κάναμε ΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ.. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ από ‘δω και πέρα πλέον ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!!!

Τελικά με ποιόν ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ με τον Βγενόπουλο ή τον Γιαννακόπουλο??! Είπε ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ... ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ & ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.!!! ΔΙΑΛΕΞΕ.!!! Επίσης αφού κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις... (εμένα δεν με πειράζει το όνομα) πράγματι λέγαμε πάμε στην Λεωφόρο , διότι αν λέγαμε πάμε στο Απόστολος Νικολαϊδης , θα μας έλεγαν καλά πάλι στην ταβέρνα του Μπάρμπα Τόλη πάτε.?? Και τώρα θα λέμε πάμε γήπεδο... που? θα ρωτάνε, Βοτανικό θα λέμε.!!! Αν πούμε Βιγιαρεάλ.... Θα πέφτει πολύ μουρμούρα......!!! Αυτό είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ.... Αν στο παρά 1’ πήγαινε κάποιος και κατέθετε προσφορά για την ονομασία , όπου ανοίγοντάς την έλεγε. 30εκ. € για δέκα χρόνια με ονομασία.... Intrakom Arena !!!! Και επί πλέον 5 εκ. € τα γράμματα να έχουν κόκκινο χρώμα.!! ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?? ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Το αποκλείεις δηλαδή να γίνει??
Εγώ θα ήθελα π.χ. Panathinaikos kolasi arena! Αλλά δεν με ενοχλεί τόσο και δεν με ενδιαφέρει, από την στιγμή που στην φανέλα ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Π.Α.Ο. !!! Και σε λίγα χρόνια θα πάς στο γήπεδο και θα βλέπεις την cosmote εναντίον της Siemens ή της ΔΕΠΑ η της Τράπεζας Πειραιώς. Με την διαφορά ότι αυτές αναφέρουν το όνομα της ομάδας τους.!!!! Και θα σε ρωτάει ο διπλανός σου ποιος έβαλε γκολ τα Πράσινα πουλιά ??!!!!
Με αυτό το σκεπτικό ότι, δεν μας ενδιαφέρει το όνομα αλλά το ότι θα μπουν 2,3εκ. € στο ταμείο θα έρθει κάποια μέρα ένας επενδυτής.... π.χ. ΝΤΟΥΜΠΑΪ μεριά (όπως Σίτυ) και θα σου πει πάρε τώρα 230 ή 300 εκ. € και δώσε μου το 90% και φυσικά μετά θα αλλάξει και την ονομασία της ομάδας ή θα προσθέσει πριν κάποιο δικό του όνομα για διαφήμιση.!!! Τότε θα σε ενοχλήσει πιστεύω..... αλλά θα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.!!! Και καλά αυτός είναι επενδυτής χωρίς όρια και χωρίς συναίσθημα... ο Βγενό όμως?? Του αρέσει το σύνθημα λέει ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ.... Που όμως? Στον Π.Α.Ο ή στο χρήμα??!!! Βάλε και την ονομασία δίπλα τι σε πειράζει?!! Τόσο αντιδιαφημιστικό είναι Κε 11% ......!!!!!!!
Όσο για τους ΜΕΤΟΧΟΥΣ φυσικά άλλο μέλη – καπέλο και άλλο μέτοχοι που αγοράζουν και πουλάνε. Σου διαφεύγει κάτι όμως. Οι πρώτοι πληρώνουν 70-100 € και οι μέτοχοι 10.000 €!!!! Ακόμα και 3.000 € να κατέβει η αγορά της μετοχής 100 χιλ. κόσμος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ...... Άντε το πολύ 1.000 – 3.000 άτομα .
Ωραία ας αποκτήσει την ιδιοκτησία Αλβανός (μην το γελάς καθόλου...) και θα σε ονομάσει Albanian A.O. Και το γήπεδο..... Σκερδέμπεη arena !!! .

Για τον ερασιτέχνη δεν τα λέω εγώ....Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ.!!!!

Για το αγώνα δεν χρειάζονται σχόλια.... ΘΑΑΑΑΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕ και μόλις παίξουμε κάνα καλό παιχνίδι θα μας πούνε ΟΡΙΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ άρχισε η ομάδα να παίζει μπάλα.!!!
Φυσικά Κυριάκο και δεν υπάρχει χώρος για ΟΡΓΑΝΩΤΗ σε αυτή την ομάδα.!!! Αφού το πρώτο γκολ «κτύπησε σε πόδι.... Σε δοκάρι...σε αμυντικό.... Στρώθηκε στο πόδι του Σόουζα.... και έκατσε η.... ΠΟΡΝΗ.!!» Μπιλιάρδο παίζανε?
Στο δεύτερο από στημένη φάση στην ωμοπλάτη του Ζιλμπέρτο και στον σβέρκο του αντιπάλου..... Στο πόδι του ΓΚΟΥΜΑ... Ξώφαλτσα στο χέρι του τερματοφύλακα και.. τι ΠΟΡΝΗ.!

Ευτυχώς που με επιβεβαιώνει ο ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ πως είναι η καλλίτερη μεταγραφή μας.!!! Επίσης το σύστημα 4-2-3-1 δεν μπορούν να το εφαρμόσουν οι παίκτες δεν...... ΜΠΟΡΟΥΝ.!!!

Αν αντί αυτού του Ισπανού φόρ (πολύ καλός παίχτης, απορώ που τους βρίσκουν οι άλλοι) έπαιζε ο Ιμπραημοβιτς , πόσα θα «ρουφάγαμε» ??!!!
ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ να σταματήσει τον ΙΜΠΡΑΗΜοβιτς.!!!!!!
Αν παίξουν σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από Νίκη έως Ισοπαλία..... Αλλιώς.... ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΥΧΗ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκούφε, δεν είμαι οπαδός ούτε του Παύλου, ούτε του Βγενό, απλά είμαι βάζελος από το 1955, αφού γενημένος το '56, ο πατέρας μου μέλος του ΠΑΟ από το 1930, πήγαινε με τη μητέρα μου έγκυο στο γήπεδο. Δεν υποστηρίζω τη θέση κανενός, απλά εκφράζω το κατ'εμέ συμφέρον για τον ΠΑΟ. Δεν είμαι φερέφωνο, αλλά η λογική σε συνδυασμό με το συναίσθημα δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτή η πρακτική πιστεύω ότι θα οδηγήσει τον ΠΑΟ μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Όταν οι επενδυτές αγοράζουν ομάδες διεθνώς επενδύουν στο συνολικό ενεργητικό της εταιρείας και το βασικότατο στοιχείο αυτού είναι το ΟΝΟΜΑ και η ιστορία της εταιρείας. Είδες κανέναν να μετονομάζει τη Μάντσεστερ Γιουν. ή την Σίτι, την λίβερπουλ ή όποια άλλη ομάδα αγοράσθηκε στην Αγγλία;; Ακόμη και ο Μάτεζιτς όταν αγόρασε τη Ραπίντ Βιέννης δεν την ονόμασε Ρεντ Μπουλ, άφησε τον ονομασία και απλά έβαλε το λογότυπο στη φανέλλα.

Όχι δεν θέλω το΄γήπεδο να ονομασθεί "ΠΑΟ κόλαση αρένα", γιατί θέλω τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου να βλέπουν τον ΠΑΟ μας με τις οικογένειές τους και με αντιπάλους όπως τη Ρεάλ (μεγάλη αγάπη και αυτή) την Ίντερ, τη Μαντσ. Γιουν. και όχι τη Κάτω Αγουλινίτσα, αυτό το αφήνω για τους οπαδούς του Θρήνου.

Πες μου σε παρακαλώ σε ποιά ομάδα είδες πρόσφατα να αναφέρεται το όνομα της ομάδας, εκτός από το σήμα της; Ακόμη και η ρεάλ, με δισύλλαβο όνομα και έχει μόνον το σήμα, εμείς θα αλλάξουμε τα δεδομένα; Εμένα προσωπικά μου αρκεί το τριφύλλι.

Ναι φίλε τους κατεβάσαμε από τα δέντρα, 9αυτό λέω κάθε μέρα στη γυναίκα μου που είναι Ισπανίδα. Αλλά εμείς τώρα ζούμε στο μικρόκοσμό μας και αναλωνόμεθα καθημερινά στο εάν ο κάθε υπουργάκος έχει φάει 1 ή 10 εκατομύρια €, (ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ.........) την ώρα που γίνονται κοσμογονικές αλλαγές σε παγκόμσια κλίμακα. Τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται για το εάν ο Ρουμανάκης έφαγε 10 ή 15 μύρια την ώρα που ο κόσμος πάλι χωρίζεται σε Αλλιάνς και Αντέντ. ΅Εμείς, όπως και κάθε λαός έχουμε τους ηγέτες που μας αρμόζουν , αφού εμείς τους εκλέγουμε φίλε μου. Δυστυχώς αυτή τη φορά αυτοϊκανοποιούμενοι με την αλαζονεία του μικρόκοσμού μας θα βρεθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ ανέτοιμοι, όταν οι άλλοι θα χαράζουν τις πορείες τους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ας ξαναπάμε στη μπάλλα, ο Ρουκάβινα είναι μεγάλος παίκτουρας, είναι κλάσεις ανώτερος του παιδιού - λάστιχο, του ονείρου που θέλει όλος ο κόσμος, (λέγε με Ντιόγκο), αλλά δεν τον βλέπω να μενει για πολύ κοντά μας.

Αυτά για την ώρα.

kalekas είπε...

Το να αγοράζουν εταιρίες για να διαφημιστούνε το όνομα ενός γηπέδου είναι μια οδός που τη έχουν ακολουθήσει πάρα πολλές ομάδες εδώ και χρόνια.Και μάλιστα ονόματα πολύ μεγαλύτερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναικό.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ενοχλεί κάποιους αυτό.Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο έχει γίνει μια τεράστια βιομηχανία και μόνο εταιρίες(ποδοσφαιρικές) που μπορούν να αποκομίσουν κέρδη από αυτό μπορούν και στέκονται σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε βάθος χρόνου και σε σταθερή βάση τουλάχιστον σε δεδομένα ευρωπαικών διασυλλογικών διοργανώσεων.Οι άλλοι έχουν εκλάμψεις και καλές χρονιές μια φορά τα έξι επτά χρόνια.Αν μια ονομασία η οποία δεν προκαλεί τον κόσμο και δεν έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία του Παναθηναικού μπορεί να φέρει στην ομάδα χρήματα που αν χρησιμοποιηθουν σωστά θα ανεβάσουν τη δυναμική του συλλόγου τότε δε νομίζω ότι πρέπει να έχουμε κάποια αντίρρηση.Και αυτές οι υπερβολές για intracom arena και τέτοια είναι επικλήσεις στο συναίσθημα του κόσμου και τίποτα άλλο.Το Μarfin Green arena(αν δεν κάνω λάθος) που ακούστηκε σαν πιθανή ονομασία δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί αντιδράσεις.Για τα αγωνιστικά της ομάδας πιστεύω ότι πρέπει να δωθεί κι άλλος χρόνος στους παίκτες παλιούς και νέους ώστε να συνηθίσουν το νέο στύλ παιχνιδιού της ομάδας και τους ρόλους που πιθανότατα κάποιοι από τους παίκτες μας δεν έχουν αναλάβει ποτέ ξανά τουλάχιστον στον Παναθηναικό.Και μια ερώτηση σε κάποιους για το Ροντρίγκο Σόουζα.Πότε προλάβατε να τον κρίνετε ανεπαρκή;Μπορεί και να είναι αλλά ας του δώσουμε λίγο χρόνο μπας και μας αποδείξει το αντίθετο.Αν δείτε ξανά το γκόλ που έβαλε στα προκριματικά θα δείτε ότι και καλά κινήθηκε χωρίς τη μπάλα και το τελείωμά του μια χαρά ήτανε.Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε φόρ που να έχει κίνηση χωρίς τη μπάλα κοντά στη περιοχή και τώρα που έγινε μια κίνηση να πάρουμε κάποιον(καλό η άμπαλο θα το δούμε αργότερα) θα τον βγάλουμε παλτουδιά για τα κρύα πριν ακόμη φορέσουμε ζακετάκι;

Ανώνυμος είπε...

LOCO 13 ΣΚΟΥΦ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΝΙΗΛ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΤΣΑΦ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Η ΠΟΡΝΗ ΜΕΣΑ ΤΣΑΦ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΙΝΤΕΡ ΤΣΑΦ ΤΣΑΦ ΤΣΑΦ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ? ΠΟΛΛΑ. GREG KATI KAI ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΡED BULL ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΧΙ ΤΗΝ ΡΑΠΙΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΒΙΣΤΕΝΡΟΤ ΣΕ RED BULL ΤΟ 2005 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΗΣ RED BULL ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΑΟΥΣΤΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΑΚΛΙΝ ΠΟΤΕ,ΝΙΛΣΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ? ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ

SPIROS είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ 18ΑΔΑΣ Ο ΝΙΝΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Να απαντήσω στον τελευταίο ΑΝΩΝΥΜΟ (δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν όνομα). Έχουν βάλει αν θυμάμαι καλά 8 γκόλ..... Εκ των οποίων τα 5 με τσαφ – τσουφ ναι ή όχι?
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ?? ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΗ.... ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ Γ@@@@ΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ.!!!! Αχαριστία σε τι? Στο όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο που μου προσφέρουν? Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ η κάθε ήττα από οποιαδήποτε ομάδα.!!! ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΩΣ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.!!!! ΑΑΑΑΑ και οι περιπατητές..... κοιτάξτε λίγο τον παίκτη που έχει την μπάλα και δίνει πάσα κοντινή.... Ότι ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ.!!!!

Greg.... Στα τελευταία ΣΥΜΦΩΝΟΙ.!! Είδα στο σορτσάκι !! των παικτων της Α.Ε.Κ. το έμβλημά της και έγραφε το Α.Ε.Κ. και στην φανέλα φυσικά. Όπως και του Π.Α.Ο.Κ. όπως και του ΘΡΗΝΟΥ.!!!!
Σε εμάς ούτε καν στο σορτσάκι.... Έστω και στις κάλτσες.!!!!!! Αφού βλέπεις από το 56 για πές μου υπήρχε τότε ή όχι το όνομα?? Υπήρχε όταν έγινε επαγγελματικό? Δεν θυμάμαι πότε το έβγαλαν αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ??!!! Ρώτησε κάποιος τον γιό μου που την φορούσε ... Ποιανής ομάδας είναι η φανέλα?? Του παναθηναϊκού του λέει...Και γυρίζει και τον ρωτάει, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ???!!!!! Εγω Cosmote & Ο.Τ.Ε. ΒΛΕΠΩ.!!!!! Άντε και ADIDAS .... ευτυχώς που του είχα δείξει την λέξη στα ΞΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Στην ΟΥΓΙΑ.!!!! Αφού ούτε αυτό πειράζει τότε εντάξει. Εσείς έχετε αυτή την γνώμη εγώ άλλη.
(Δεν θέλω να ανοίξω κουβέντα, δεν έχει και νόημα, ούτε θέση εδώ.).. Αλλά σαν παράδειγμα, αν το όνομα Μακεδονία το είχαν από το 49 και μετά «ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ» , μήπως σήμερα θα ήταν διαφορετικά?? Ονομασίες με ονόματα Φιλλίπου, Αλεξάνδρου, Ολυμπιάδας, Δ.Ε.Θ. , μήπως Δ.Ε.Μ. (Διεθνής Έκθεση Μακεδονίας) Υπουργείο από τότε Μακεδονίας.... Στρατηγείο Μακεδονίας (όρος μέσα στο Ν.Α.Τ.Ο .... κλπ.!!!! Όλοι λοιπόν οι ξένοι «φίλοι» θα τα ονομάτιζαν από τότε και σήμερα θα έκαναν..... ΤΟΥΜΠΕΚΙ.!!!!
Πώς το λέει η Ιατρική? Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.!!! Το όνομα τώρα δεν θα αλλαχτεί αλλά μήπως στην γενιά των παιδιών μας ή των εγγονιών??? Ας τους αφήσουμε και κάτι ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ.!!!

Για το γήπεδο το είπα , δεν με ενοχλεί τόσο..... Φυσικά θα έχει ονομασία χορηγού.... Αλλά αφού εσύ ο χορηγός είσαι και Π.Α.Ο. εεεεεεεε βάλε λίγο νερό στο κρασί, Βάλε και το όνομα της ομάδας.!!!

Φαντάσου να βλέπουν στην tv οι ξένοι ή να σου έρθει ένας επισκέπτης από Ισπανία , που δεν είναι φίλαθλος και δεν τον ενδιαφέρει τόσο το τόπι, δεν έχει όμως αντίρρηση να πάει στο γήπεδο. Αν δεν του έχεις πει από πριν.. τι θα διαβάζει?? Marfin και cosmote.!!! Και για να χαριτολογήσουμε λίγο , άντε και λες στην γυναίκα , θα σε περιμένω στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Θα έρθει θα διαβάσει marfin green stadium και θα λέει... τι στο καλό σε γήπεδο μου είπε σε τράπεζα με έστειλε??!!!!!! Και άντε να είναι ραντεβουδάκι με το... αίσθημα.... !!!
Νομίζω λοιπόν πως το όνομα της ομάδας πρέπει να είναι γραμμένο ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.!!!!

Εννοείτε πως και εγώ δεν είμαι οπαδός ιδιοκτήτη το έχω γράψει πάλι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

SPIROS είπε...

ΣΚΟΥΦ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΣΑΦ 2 ΣΤΑ 2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΚΟ 13 έχεις δίκιο, τη Σάλτσμουργκ πήρε, λάθος στοιχείο, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη θέση μου, αυτή είναι μάλλον η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.