Σεπτεμβρίου 20, 2008

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΗΣ - ΠΑΟ 1 - 2



Ο Αρης μπηκε με ορμη στο παιγνιδι και αιφνιδιασε τον Παναθηναικο στο 9' με ενα γκολ του Χαβιτο αφου προηγουμενως πουλησε τη μπαλα ο Ζιλμπερτο. Η υπεροχη του Αρη συνεχιστηκε μεχρι το 19' οταν ο Κλειτον μετα απο εναν πολυ ωραιο συνδυασμο και ιδανικη πασα του Σαλπιγγιδη, ισοφαρισε για τον Παναθηναικο. Ακολουθως οι παικτες του ΠΑΟ με μεγαλο πεισμα και αποφασιστικοτητα πηραν τον ελεγχο του παιγνιδιου και στο 26' με μια εκτελεση φαουλ που κερδισε ο Κλειτον εξω απο την περιοχη και εκτελεσε ο σπεσιαλιστας Ιβανσιτς προηγηθηκαν με 1-2. Στη συνεχεια το παιγνιδι μοιραστηκε μεχρι τη ληξη του ημιχρονου.

Το β' ημιχρονο ειχε μεγαλα διαστηματα που υπερειχε ο Αρης χωρις ωστοσο να απειλησει τον Παναθηναικο. Ο αγωνας παρ'ολη την ενταση και το πεισμα των δυο ομαδων δεν προσεφερε ευκαιριες εκτος απο δυο, μια για καθε ομαδα. Στο 82' ο Ζιλμπερτο δεν εδειξε τις Βραζιλιανικες ικανοτητες του οταν βρεθηκε σε ευνοικη θεση προ του τερματοφυλακα του Αρη και σουταρε αουτ. Ο δε Αρης εχασε μια καλη ευκαιρια στο 92' οταν σε λομπα-σουτ του Κοκε η μπαλα βρηκε το οριζοντιο δοκαρι και κατεληξε αουτ.

Η αμυνα του ΠΑΟ με τα συνηθη λαθη της και με αρκετα νευρικο το Σαριεγκι. Ο Ιβανσιτς σε ενα απο τα συνηθισμενα παιγνιδια οπου υστερει. Ο Ζιλμπερτο προκαλει ερωτηματικα με το ανευρο παιγνιδι του. Ο Κλειτον επαιξε καλα στο α' ημιχρονο αλλα στη συνεχεια κουραστηκε. Δειχνει να κερδιζει ποντους. Ο Μουν ειχε καλες στιγμες , χρειαζεται ομως βελτιωση στη τελικη προσπαθεια. Ο Ματος αρκετα καλος αλλα περιμενουμε περισσοτερα απο αυτον. Τελος ο Σαλπιγγιδης αν και μονος απασχολησε εντονα την αμυνα του Αρη και ειχε συμμετοχη στο πρωτο γκολ. Εγγυηση για την ομαδα.

Εντυπωση προκαλεσε η ελλειψη ευκαιριων και αυτο κατεδειξε οτι περαν απο τους δυο κεντρικους που χρειαζονται (και οχι εναν οπως λενε), πρεπει να να αναζητηθει επειγοντως και ενας οργανωτης που θα μοιραζει παιγνιδι και θα ανοιγει τις αντιπαλες αμυνες με καθετες μπαλιες. Οι Κλευτον, Νινης και Καραγκουνης μπορουν να βοηθησουν σαν συμπληρωματικοι αλλα μονοι τους δεν εχουν αυτη την ικανοτητα. Το ιδιο και ο Ζιλμπερτο. Περαν του οτι δεν ειναι αυτος ο ρολος του, ας παιξει τουλαχιστον οπως πρεπει να παιξει σαν αμυντικος χαφ.

Η ουσια παραμενει οτι σημερα ο Παναθηναικος επαιξε σθεναρα και με θεληση γιατι ηξεραν οτι χασιμο και αλλων βαθμων θα τους απομακρυνε αρκετα απο τη κορυφη και μαλιστα στην αρχη του πρωταθληματος. Και τα καταφεραν. Μπραβο τους και να συνεχισουν ετσι.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ήρεμα όχι τυμπανοκρουσίες .

stathis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κυριακος είπε...

Φιλε Ανωνυμε (ονομα??) στο σχολιο μου δεν υπαρχουν τυμπανοκρουσιες. Ειμαι προσγειωμενος και ετσι θα συνεχισω να κανω μεχρι να δω μια διαφορετικη ομαδα. Ειπα οτι η ομαδα εδειξε σθεναροτητα και θεληση και οφειλουμε να το παραδεχτουμε. Δεν ειπα οτι επαιξε καλα η οτι πεταγε η οτι ξεπερασαμε τη κριση. Πιστευω οτι παταω στη γη και λεω κατα τη κριση μου το σωστο. Η ομαδα εχει πολυ δρομο ακομη και δυστυχως ορισμενες ενδειξεις ειναι ανησυχητικες. Ελπιζω να μεινουν ενδειξεις και να αποδειξει αλλα πραγματα που ολοι τα περιμενουμε. Και ελπιζω οτι η μη μεταγραφη κεντρικων να μη πληρωθει με ανοητα γκολ και χαμενα παιγνιδια.

Εδω ειμαστε να χειροκροτησουμε τα καλα αλλα να κριτικαρουμε και τα λαθη απο οπου και αν προερχονται. Τα προσωπα ερχονται και παρερχονται,ο ΠΑΟ ειναι μονο ενας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΩΣ ΜΠΑΚ.ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ.ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΛΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΝΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΤΙΜΟΥΡ.

kalekas είπε...

Ο Βύντρα έκανε πράγματι καλή εμφάνιση αλλά αυτό δεν πρέπει να μας λέει τίποτα για τις ικανότητες του παίκτη.Επιθετικά τουλάχιστον όπου και είναι απλά άθλιος και απαράδεκτος.Ο Άρης έπαιξε ανοιχτά για τη νίκη και σε κανένα σημείο δεν κλείστηκε(για να χρειάζονται οι...ξυραφιές του Βύντρα) όπως πολλές ομάδες που θα συναντήσουμε στην πορεία και θα παίζουμ με 10 παίκτες συη γραμμή της περιοχής τους.Εκέι που η ομάδα θα χρειάζεται τις προωθήσεις των πλάγιων μπάκ για να διασπάσει τις κλειστές άμυνες ο Λουκάς μας έχει αποδείξει πως μόνο γέλιο μπορεί να μας προσφέρει.Δυστυχώς πλέον δεν μπορώ να χαρώ για καλές εμφανίσεις αυτού του παίκτη γιατί φοβάμαι παγιοποίησή του στην 11άδα σαν δεξί μπάκ όπου για άλλη μια χρονιά θα προσφέρει άπειρο γέλιο στους αντιπάλους μας και άπειρα νεύρα σε εμάς(σε εμένα τουλάχιστον).Έξω ο άμπαλος από την ομάδα ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ!!! Ακόμη και παικταράς να γίνει(με κάποιο θαύμα;)από εδώ και πέρα θεωρώ πως σαν ποδοσφαιρική (απ)αξία ε΄χει τελειώσει για την ομάδα μας.

Κυριακος είπε...

Ανωνυμε @ 3.04 (ονομα??),

Ολα καλα αν ελλειπε αυτη η λεξη "φοβερος/η/ο". Φοβερη μπαλα, φοβερος παικτης, φοβερη ομαδα κλπ. Αν ηταν ολα φοβερα επρεπε να ειμαστε πρωταθλητες. Μη μας παρασυρει η καταρρακωση των τελευταιων ετων και οταν βλεπουμε κατι καλο να το ονομαζουμε φοβερο. Απεχουμε παρασαγγες απο αυτο που ονομαζεται πολυ καλο, ποσο μαλλον φοβερο. Μην παρασυρεστε,προσγειωθειτε.

Κωστα κατι εχει ο Βυντρα που τον ανεχονται ολες οι καταστασεις. Βεβαια στη προκειμενη περιπτωση λογω των τραγικων κενων που εμειναν ακαλυπτα στην αμυνα, βουλωνει τρυπες και εξυπηρετει ενα σκοπο. Στοιχηματιζω οτι θα παιζει συνεχως και αν τυχον γεμισει η αμυνα με νεους παικτες (αμην και ποτε!), θα παραμεινει ως αναπληρωματικος. Επομενως κανε κουμαντο με τα νευρα σου και κυριως υπομονη.

Κυριακος είπε...

STATHIS δεν επρεπε να διαγραψεις το σχολιο σου. Ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες. Μη δισταζεις λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

Χθές δείξαμε ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Είχαμε την αύρα της καλύτερης και μεγαλύτερης ομάδας μέσα στο γήπεδο. Παρόλο που οι αντίπαλοι προηγήθηκαν νωρίς – νωρίς, καταφέραμε γρήγορα και γυρίσαμε το παιχνίδι – και αυτό το θεωρούμε πολύ σημαντικό. Κατά διαστήματα παίξαμε ΚΑΛΟ και ΜΟΝΤΕΡΝΟ ποδόσφαιρο – και μπορούμε να πούμε ότι αυτά τα διαστήματα ήταν ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, για το πώς φιλοδοξεί να είναι η ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Τεν Κάτε! Και στα σημεία όπου έχουμε αδυναμίες (δηλαδή στην άμυνα…), με ομαδική δουλειά και με σοβαρότητα, σε σχετικά μεγάλο βαθμό (αν και εκεί υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης) καταφέραμε να τις καλύψουμε. Έτσι, πήραμε μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα, νίκη ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ, η οποία αφήνει…με το πουλί στο χέρι όσους από διάφορες κατευθύνσεις (και καταλαβαινόμαστε νομίζουμε!...) είχαν «επενδύσει» στην αναταραχή που θα δημιουργούσε ένα ενδεχόμενο κακό αποτέλεσμα!

Μια και μιλήσαμε για «την ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Τεν Κάτε», αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε δυο κουβέντες παραπάνω, πάντα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ! Εμείς λοιπόν, σαν οπαδοί, που έχουμε βιώσει τόσες πίκρες, που έχουμε ζήσει μια σειρά από πραγματικά πέτρινα χρόνια, είναι φυσικό (και δε λέμε «καλό» ή «κακό», λέμε «φυσικό»…) να είμαστε ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ, να θέλουμε αποτελέσματα εδώ και τώρα! Ο προπονητής όμως που έχουμε, ο Χενκ Τεν Κάτε, είναι φανερό πως ήρθε εδώ όχι για να διαχειριστεί τα ελαττώματα και την παθολογία της «ελληνικής πραγματικότητας», αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ! Και για να το κάνει αυτό, έχει το δικό του σύστημα, το δικό του πλάνο, τις δικές του ιδέες, ακόμα και τις δικές του εμμονές αν θέλετε! Κάποια απ’ όλα αυτά που σκέφτεται και πράττει, κάποια από τα πειράματα που κάνει, στην προσπάθειά του να βρει τις καλύτερες λύσεις, πολλές φορές μας φαίνονται παράξενα και μας δημιουργούν ερωτήματα.Χθές όμως φάνηκε, για πρώτη ίσως φορά (και ελπίζουμε να μην πέφτουμε έξω και να συνεχίσει να φαίνεται ακόμα περισσότερο στο μέλλον) ότι ο άνθρωπος αυτός ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚΡΙΑ, πιο μακριά από μας που η ανυπομονησία για την οποία μιλήσαμε μας κάνει να μην έχουμε τόσο καθαρή σκέψη!

Τι εννοούμε; Ότι σιγά – σιγά ο Τεν Κάτε ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! Και με τις πράξεις του, ακόμα και με αυτές που μας φαίνονται σαν εμμονές, ακόμα και με κάποιες κινήσεις του που αρχικά δείχνουν ακατανόητες, ΣΦΥΡΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ! Γκρινιάζαμε για τον Κλέιτον αρχικά ότι τον παραγκώνιζε και στη συνέχεια ότι «είναι αργός και δεν μπορεί», όμως μέσα από τη «διαχείριση» αυτού του ποδοσφαιριστή, φάνηκε ότι ο Ολλανδός ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, αξιοποιεί τα προσόντα του Κλέιτον και τον ΔΙΔΑΣΚΕΙ κάνοντάς τον καλύτερο! Απορήσαμε γιατί επιμένει στον Βύντρα – αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Βύντρα γίνεται όλο και πιο σωστός και οι γκάφες που έκανε φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Αναρωτηθήκαμε πώς εμπιστεύεται τον άγνωστο Μπράις Μουν, αλλά βλέπουμε ότι και με αυτή του την κίνηση κερδίζει άλλον ένα παίκτη, ο οποίος σε άλλη περίπτωση θα ήταν πιθανό να έμενε στο περιθώριο και να ξεχνούσαμε την ύπαρξή του. Του έγινε σκληρή κριτική γιατί επιμένει να χρησιμοποιεί τον Σιμάο σε θέση κεντρικού αμυντικού, αλλά αυτός επέμεινε και αποδεικνύεται ότι ΔΙΔΑΣΚΕΙ και τον Σιμάο πώς να παίζει σε αυτή τη θέση! Και φυσικά η ομάδα βελτιώνεται εκεί που πονούσε παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, δηλαδή στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη!

Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Με ΠΙΣΤΗ στο έργο του Τεν Κάτε, με στήριξη σε αυτόν, με αποφασιστική αντίδραση απέναντι σε αυτούς που θέλησαν να τον χρησιμοποιήσουν σαν αδύναμο κρίκο για να ανατρέψουν τα επιτεύγματα του Απρίλη που μας πέρασε και φυσικά (γιατί αυτό πάντα χρειάζεται…) με λίγη τύχη και μερικά καλά αποτελέσματα, η ομάδα μας έχει τις προϋποθέσεις ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ! Και εννοείται ότι όλα αυτά που γράφουμε περιέχουν και ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ για τη δική μας ανυπομονησία που προαναφέραμε, η οποία μας εμποδίζει κάποιες φορές να κατανοήσουμε τη δουλειά που προσπαθεί να κάνει ο Τεν Κάτε και το πόσο σημαντικό είναι να κερδηθεί το «στοίχημα» που μπήκε με την πρόσληψή του!

stavros είπε...

μακαρι να επαιζαν και οι υπολοιποι με το παθος που παιζει ο βυντρα ειναι απο τους λιγους που ιδρωνουν τη φανελα

stavros είπε...

pao me filodoxies kai oneira

SPIROS είπε...

ΦΙΛΕ kalekas ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ gatti ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ Η Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ. Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΣΕΡΙΤΣ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΒΡΙΖΑΤΕ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.
Ο ΝΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΠΗΡΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΑΣΤΟΧΑ ΣΟΥΤ ΚΕΡΔΙΣΕ 2 ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 6 ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ? ΜΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ.ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

να πω κι εγω οτι οι ''διαφορές'' που φαινονται μεχρι τωρα σε σχεση με περυσι ειναι...οτι βαζουμε πιο ευκολα γκολ, κανουμε ανατροπη σκορ, παιζουμε πιο δημιουργικα ΑΛΛΑ εχουμε περισσοτερα προβληματα στην αμυνα ενω εξακολουθουμε να μην εχουμε διαρκεια στο καλο παιχνιδι....οσο για το Βυντρα στην αρχη της χρονιας πιστευα κι εγω οτι επρεπε να φυγει, οχι γιατι ειναι τοσο αμπαλος αλλα γιατι εχει χαλασει το κλιμα μεταξυ του παικτη και της εξεδρας....παρ'ολα αυτα πιστευω οτι ολοι θα πρεπει να του αναγνωρισουμε, οτι αν και με το παραμικρο συνεχιζει να τον κραζει η εξεδρα (ακομα κι η αντιπαλη), αυτος το παλευει.....και τελικα...ειναι νωρις ακομα για συμπερασματα...μη βιαζομαστε παιδια....οτι ''χαρακτηρισει'' αυτη την ομαδα (θετικο ή αρνητικο) θα φανει αργοτερα.....LONG LIVE H PANATHA..

kalekas είπε...

Μα ο Βύντρα έπαιξε τα τελευταία χρόνια πολλά περισσότερα παιχνίδια από τον Σέριτς,έκανε πολύ πιο αστεία λάθη και είμαι σίγουρος ότι πολλοί σε όλα τα γήπεδα που έχει παίξει έχουν φύγει με μια μπάλα σουβενίρ...
Δεν είμαο ο Μουρίνιο αλλά μπορώ να καταλάβω πως όταν θέλεις να ανοίξεις κλειστές άμυνες από τα πλάγια Ο μπάκ σου πρέπει να έχει καλά τελειώματα και όχι αυτά που έχει ο Βύντρα.Αυτή τη στιγμή με τα χάλια που έχει η άμυνά μας ίσως και να είναι χρήσιμος γιατί δεν έχουμε άλλον αρκετα αμυντικογενή μπάκ αρκεί να μην περνάει το κέντρο ούτε για να κάνει πλάγιο άουτ.Δεν είναι τυχαίο ότι τον άνθρωπο δέν τον πήραμε σαν δεξιό μπάκ και οι αδυναμίες του στο να παίξει αυτή τη θέση φάνηκαν αμέσως.Δεν είναι λοιπόν θέμα ψυχολογίας αλλά θέμα έλλειψης ικανοτήτων.Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι τα καλύτερά του παιχνίδια τα έκανε στα αριστερά όπου ώς δεξιοπόδαρος δεν έπαιρνε καμία επιθετική πρωτοβουλία.
Στο Νίνη τέλος κανείς δε χειροκροτά πάντα μόνο τα καλά παιχνίδια απλά κακά τα ψέμματα επειδή ήταν η μοναδική ακτίδα στη μιζέρια της ομάδας των τελευταίων χρόνων χειροκροτείς και ενθαρύνεις και λίγο την ελπίδα που δίνει η προοπτικά αυτού του παίκτη.
Και να σε ρωτήσω κάτι για το Λουκά.Πιστεύεις ότι αξίζει να παίζει σε ομάδα των απαιτήσεων του Παναθηναικού;

Ανώνυμος είπε...

akomi mia xronia xameni as einai kala H agia oikogeneia tou podosfairou, o Antoniou o Ten Kate ...

Ανώνυμος είπε...

Το θετικο ειναι οτι καταφεραμε και γυρισαμε το ματς.Εγω,για να πω την αμαρτια μου,οταν εβαλε το γκολ ο Αρης ειπα καληνυχτα απο μεσα μου,συνηθισμενος απο τις προηγουμενες χρονιες που μολις ο ΠΑΟ εμενε πισω στο σκορ δεν το γυριζε ουτε με σφαιρες!Το β'ημιχρονο δεν μου αρεσε και εξελιχθηκε σε θριλερ!Βεβαια εγιναν ευκαιριες,ηταν και η περιπτωση του οφσαιντ του Κλειτον(τι στραβωμαρα αν οχι προστασια!)αλλα αμυντικα παλι ημασταν χαλια και δεν μπορουσαμε να κρατησουμε την μπαλα στα ποδια μας,τι ειναι αυτο το χαλι?Πως θα παμε ετσι στην Κυπρο?Την ειδατε την Βερντερ στο Μοναχο?Εν πασει περιπτωσει εγω δεν δινω καμμια πιθανοτητα για την Ευρωπη.Ας συγκεντρωθουμε καλυτερα στο πρωταθλημα!ΚΑΙ εκει παντως χωρις αμυνα δεν παμε πουθενα.Θα περιμενουμε παντα να γκελαρουν οι αλλοι δυο!

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται πως σε κάθε καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά ο γνωστός δίνει στις ενώσεις διαιτητών από 200.000 € να τα μοιρασθούν μεταξύ τους . Φαίνεται η μηχανή για να αρχίσει να δουλεύει θέλει το λαδάκι της . Και μετά λέμε , Μα αυτός είναι καινούριος διαιτητής πότε πρόλαβε …….. και όμως πρόλαβε ο γνωστός και λάδωσε . Παιδιά αν δεν αλλάξει το κατεστημένο της Συγγρού δεν βλέπω φως . Και οι δικοί μας οι καινούριοι διοικούντες αγρόν αγόρασαν . Ρε πάρτε την ομάδα και δρόμο . τη θα σας κάνουν . ΄Ετσι και αλλιώς άλλοι ορίζουν τη μοίρα μας και μας κοροϊδεύουν και από πάνω . Προχθές λέγανε < Μα που είδε πέναλτυ > με τον Πανσερραϊκό . Εδώ πήγε να του βγει το χέρι από το τέντωμα . Ο ορισμός του πέναλτυ . Φαίνεται ο καινούριος δεν πρόλαβε το λάδι και υπέπεσε στο ατόπημα

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά με τη Βυντρολογία. Είναι λοιπόν παικταράς ο άνθρωπός και άδικα τον κατηγορούμε. Έχει πάθος. Και λοιπόν; όποιος και αν παίζει στον ΠΑΟ πρέπει να έχει πάθος. Μήπως δεν έχει ο Σάλπι, ο Μάτος, ο Γκούμας, ο Σιμάο και οι περισσότεροι που παίζουν; Κάθε πάικτης που θα ερχόταν στον ΠΑΟ και σε κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να συνδυάζει τη τεχνική με το πάθος. Εάν έπαιζε μόνο το πάθος μπάλλα θα έπαιζε στο γήπεδο η 13 και δεν θα υπήρχε αντίπαλος να μας κοιτάξει στα μάτια.

Εμένα αυτό που δε μου άρεσε στο παιχνίδι με τον Άρη, ήταν

-ότι το γκολ του Άρη μπήκε από τεραστια γκάφα του κατά τεκμήριο εμπειρότερου (άρα όχι γκάφες) παίκτη του ρόστερ. Κάτι τέτοια έκανε και ο Κονσεϊσάο.
-ότι στο Β' ημιχρονο ο αντιπαλος έκανε πάρτι στο κέντρο, ενώ πάιζαμε με τα δύο κατά τεκμήριο καλύτερα αμυντικά χαφ του πρωταθλήματος
-ότι μόλις η μπάλλα μπει στη περιοχή μας, αρχίζουν οι δεήσεις για να βγει, άσχετα που θα κετυθυνθεί
-ότι άρχισε το προπονητικό θάψιμο, Νίνη, Γκάμπριελ, Σόουζα, για να πάιζουμε με Βύντρα, Μουν και Πετρόπουλο.

Εγώ όμως ζω στη Νιρβάνα του μπάσκετ, όποιον και να φέρουν εμείς θα πάιρνουμε πάντα τη κούπα. Τι παικταράς αυτός ο Τσόλντρες!!!! Τι σουτ είναι αυτό, σαν αράουτ σε ερασιτεχνική του ποδοσφαίρου.

Ανώνυμος είπε...

σε μερικα ματς ευχεσαι να κερδισεις εστω κι αν δεν παιξεις καλα.
σε αυτην την κατηγορια ανηκει το ματς με τον Αρη.
Σε αυτην την κατηγορια ανηκει και το ματς με την Ανορθωση στην Κυπρο(με νικη εξασφαλιζουμε uefa και κοιταμε 2η θεση).
ολα τα αλλα(επαιξε ο Βυντρα, γιατι δεν επαιξε ο Νινης κλπ), θα ειναι λεπτομερειες...

Ανώνυμος είπε...

το blog ειναι βεβαια προσωπικο...μηπως ομως επρεπε να γινει μια αναρτηση για τη "Δικη Φιλοπουλου" κυριως μετα τις γελοιοτητες που γινονται το τελευταιο 2ημερο ??

Κυριακος είπε...

Ανωνυμε (ονομα?) @ 10.21

Δεν θα ειχα αντιρρηση αλλα χρειαζονται νομικες κρισεις και δικαστικα ρεπορταζ αν θελαμε να ειμαστε υπευθυνοι και δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Το παρον site ειναι τελειως ερασιτεχνικο. Λυπαμαι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΝΗ ΠΑΟΛΕΔΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, διάβασα μόλις ότι ο Τεν Κάτε δοκιμάζει το Σιόντη και το Τζιόλη για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Για το Τζιόλη, τι να πει κανείς? Ο Σιόντης είναι ταλαντούχος, αλλά το Μελίσση θα τον δούμε ποτέ να παίζει? ΓΙατί ξοδέψαν λοιπόν 2 εκ ευρώ? Τι λέτε?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΟΛΕ ΟΛΕ

Unknown είπε...

2 εκατομύρια ευρώ για το Μελισση...
Ο Πάοκ τον Κοντρέρας με πόσα τον πήρε;Τον είδα στο Παοκ-Άρης για λίγο και ζήλεψα.Με κλειστά τα μάτια έπαιζε στον Παναθηναικό.Τέλος πάντων λάθος έπιλογές είναι αυτές αλλά ελπίζω να διορθωθούν.Τώρα για τον Τζιόλη νομίζω ότι το παιδί το κάψαμε και λιγάκι.Δεν είναι και τόσο κακός παίκτης.Απλά στον Παναθηναικό και ειδικά πέρυσι του ζητήθηκε να κάνει πράγματα που δεν ήταν ποτέ η δουλειά του να κάνει μέσα στο γήπεδο.Δεν εννοώ βέβαια ότι κάνει για βασικός στον Παναθηναικό αλλά σαν μια εναλλακτική μια χαρά είναι να δίνει ανάσες σε Μάτος και Ζιλμπέρτο.

Unknown είπε...

Nικόλα κάποιος είπε πιο πάνω για αναφορά στη δίκη Φιλόπουλου.Θα μπορούσα να σου προτείνω σε μια ξεχωριστή ανάρτηση όταν διαβάζεις σε κάποιο site που μπορεί να επισκέπτεσαι κάποιο ρεπορτάζ που έχει απλή αναφορά σε γεγονότα να το κάνεις ένα copy-paste έτσι για να υπάρχουν σε μια συνέχεια.Γιατί είναι κατά τη γνώμη μου από τα σημαντικότερα γεγονότα όχι μόνο για τον Παναθηναικό αλλά γενικότερα.Και ίσως σε αυτή την ανάρτηση να μην επιτρέψεις και το σχολιασμό για το λόγο που ανέφερες στο φίλο χωρίς όνομα που το ανέφερε πιο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μάτος, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.