Αυγούστου 03, 2008

ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ

Ολοκληρωθηκε λοιπον και το νεο μινι γκαλοπ για την τυχον αναγκη και ποσων σεντερ μπακς στην ομαδα. Περιεργως η πλειοψηφια των φιλων πιστευει οτι χρειαζομαστε εναν μονο σεντερ μπακ. Πιο αναλυτικα το αποτελεσμα ηταν:

  1. Δεν χρειαζεται καθολου ενισχυση 4 ψηφοι 5.8%
  2. Χρειαζεται εναν κεντρικο 51 ψηφοι 73.9%
  3. Χρειαζεται δυο κεντρικους 14 ψηφοι 20.3%
Μπορει καποιος να ερμηνευσει γιατι η πλειονοτης των φιλων εψηφισαν υπερ του ενος κεντρικου? Μεχρι τωρα ολοι φωναζαν οτι ο Σαριεγκι, Βυντρα, Γκουμας δεν ειναι ικανοι να αντεξουν το βαρος της αμυνας της ομαδας. Ειναι ο Μελισσης ικανος να αλλαξε τη γνωμη των φιλαθλων? Πειτε τη γνωμη σας.

18 σχόλια:

Ninja Nihil είπε...

Γειά και χαρά σας Παίδες! Εγώ νομίζω η κίνηση Μελίσση είναι σωστή γιατί πρόκειται για καλό παίκτη και έλληνα, άρα ιδανικό για κορμό. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όμως η απόκτηση και άλλου στόπερ και φυσικά έμπειρου! ο Ζιβέ είναι καλή περίπτωση, αν και δεν κρύβω ότι θα ήθελα πίσω το Αλάνι...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ninja Nihil, όλοι γουστάραμε το αλάνι αλλά ας όψεται που δεν θέλουν να χαλάσουν το χατίρι του Ιωάννη. Ας είναι. Καλός ο Ζιβέ, αλλά εγώ προσωπικά θα γούσταρα Γκαλάς, έτσι για να αποτρελαθούμε.......
Το καλό πάντως είναι ότι αποφάσισαν να πάρουν εν τέλη κι άλλο κεντρικό αμυντικό, οπότε η ομάδα θα είναι υπερπλήρης!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Γκαλας ρε συ niko77,δεν βλεπεις οτι δεν πληρωνουν ουτε το Ζιβε?Ειναι καθαρα οικονομικο το θεμα,δεν θελουν να ριξουν αλλα λεφτα,αυτο βλεπω εγω!Σημερα ακουσα ενα αλλο αγνωστο ονομα απο την Γαλλια!Θα φερουν οτι πιο φθηνο!Δεν παμε πουθενα ετσι!

Ninja Nihil είπε...

Αυτός ο Ιωάννης ελπίζω να μη μας ζαλίζει για πολύ καιρό ακόμη... Βασικά, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι πάμε προς αποχώρησή του από το προσκήνιο (και ελπίζω στη συνέχεια και από το παρασκήνιο) του Παναθηναϊκού μας... Διονύσιε Λι (αλήθεια, πως σου ήρθε το nick?), δε νομίζω ρε συ ότι κοιτάνε να φέρουν ο,τι πιο φθηνό, απλά επειδή έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, νομίζω ότι προσπαθούν για κάποια εξαιρετική περίπτωση (η οποία δεν διαρρέει για ευνόητους λόγους) ή τουλάχιστον να μην πέσουν θύματα μάνατζερ και χρυσοπληρώσουν για μια ακόμη φορά φέτος (μετά τους Χριστοδουλόπουλο, Μελίσση). Αν και, μεταξύ μας, αποκλείεται να έδωσαν δυο μύρια για Μελίσση, απλά συμφώνησαν και με ΠΑΟΚ να ανακοινωθεί αυτό το ποσό για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από Θεσσαλονίκη ότι ξεπουλήθηκε..

Ανώνυμος είπε...

Εαν ο Ολυμπιακος παρει τους 4 Ντούντου, Λέτο,Μπραντάο, Ντιόγο, εμεις οι Παναθηναικοι απο πελαγη ευτυχιας που πλεουμε τωρα, θα πεσουμε σε ξερες δυστυχιας. Αν δεν το παρουμε οπαδικα, ειναι καλυτερες οι μεταγραφες αυτες. Πως μπορει να διαφωνησει κανεις?

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα να χαιρετησω τους φιλους εδω μεσα, μια και ειναι το πρωτο σχολιο μου.

dbalos είπε...

ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ,ΛΕΤΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ 0 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ,Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΜΠΡΑΝΤΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΑΧΤΑΡ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΤΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΘΡΗΝΟ,ΝΤΙΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΕ Β ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1ΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Dimitris, ειπαμε "αν δεν το παρουμε οπαδικα", αλλα φαινεται οτι εσυ δεν μπορεις. Μου δινεις εντονα την εικονα των φανατικων ολυμπιακων οπαδων που δεν μπορουν να παραδεχτουν τιποτα για τους αλλους. Οταν απορριπτεις και τους 4, τοτε εχεις καποιο προβλημα.

Διαβασε τα αρθρα Χριστογλου και Αιρετικου στο Sport FM να καταλαβεις.
Ο Ντουντου δεν ειναι αμυντικο χαφ. Ο Μπρανταο δεν εχει σχεση με τον Σοουζα. Για τον Ντιογκο θα εκπλαγεις. Ο Λετο δεν ειχε καρτα παραμονης και γι'αυτο δεν επαιξε.


Απο κει και περα την να πω οταν συγκρινεις το βραζιλιανικο ποδοσφαιρο με το ελληνικο, ασχετα με τις ποδοσφαιρικες κατηγοριες.

dbalos είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤ/ΧΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ FORUM NA ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΝΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΗΓΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που υπογράφεις με το ιερό όνομα της ΘΥΡΑΣ-13, με όλο τον σεβασμό 3 ερωτησούλες....
1) Πόσο χρονών είσαι;
2) Γιατί αποκαλείς τους ακατανόμαστους ως "θρύλο" (;)
3) Αφού διαβάζεις τον Μπάμπη και τον αιρετικό, δηλαδή τον Χελάκη, μήπως να υποθέσω πως κρυφά στην τουαλέτα αντί για το play boy που διαβάζαμε εμείς οι παλιότεροι (με τα παρελκόμενα!!!!) διαβάζεις και τον Πουλοπουλο;
YΓ Κυριάκο, μεγάλα παιδιά είμαστε, ώρα είναι να κόψουμε το καλαμπούρι!

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο μήνυμα το υπογράφει ο ΝΙΚΟS77

Ανώνυμος είπε...

Ας μιλήσουμε σοβαρά. Κατ' αρχάς να απαντήσω στο ερώτημα που θέτεις κυριάκο. Είναι λογικό να ζητάμε άν αμυντικό δεδομένου ότι με τη ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της προετοιμασίας είναι παράλογο να προστεθούν δυό αμυντικοί και να ξαναμονταρισθεί η ομάδα από την αρχή. Εξάλλου ανάλογα με τον αντίπαλο και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν, ένας από τους υπάρχοντες θα πλαισιώνει τιν βασικό και αναντικατάστατο αμυντικό. Μακάρι να ήταν το αλάνι αυτ΄΄ος, αλλά ας όψεται ο Γ.Β. και ας ευχυθούμε όλοι να μην ξανασχοληθεί με τον ΠΑΟ μας ΠΟΤΕ.

Όσο για το ανέκδοτο περί καλύτερων μεταγραφών του θρήνου, ας σοβαρευτούμε.

Η Σαχτάρ αρνούμενη να πληρώσει τη τελευταία δόση του παικταρά παλτού Καστίγιο, σπρώχνει σε ανταλλαγή της τελέυταίας δόσης τον χασογκόλη σέντερ φορ Μπραντάου,(δεύτερη αλλαγή επιθετικού μετά από έξι χρόνια στην ομάδα) δείτε στο Ιντερνετ πως χάνει γκολ μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Λέτο,ήταν ο αναπληρωματικός του παικταρά Αρτσούμπι, μέχρι πέρυσι στη Λανούς και ας μην ξεχνάμε ότι από το παιδομάζωμα της Λίβερπουλ πέρασε και ο Χριστοδουλόπουλος.

Ο Ντιόγο, θα πρέπει να είναι καλός αλλά πρέπει να είμαστε αφελείς να πιστεύουμε ότι,
α. Θα δώσει ο πρακτορίσκος 15 μύρια για παίκτη; σίγουρα σε φυστίκια αράπικα. Ή το νούμερο είναι σαν τα περσινά 10 μύρια του ατσούμπαλου Μπελούτσι ( έχει και τέτοιο όνομα ο αστείος) ή δουλεύει τους χαχόλους θρήνους ότι θα τα δώσει.
β. Δεν τον μυρίστηκαν τα λαγωνικά της Άρσεναλ, Ρεάλ, Λίβερπουλ, Μαντσεστερ Γιουν και άλλων ομάδων που έχουν εγκατασταθεί στη Βραζιλία για ταλέντα και τον μυρίστηκε ο Νινιάδης. χαχχαχαχαχχ
αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχ

γ. Αυτός ο παίκτουρας ονειρεύεται να φύγει από τη Βραζιλία για να γίνει συμπαίκτης όλων των απίθανων που απαρτίζουν το ρόστερ του θρήνου και να κάνει καριέρα στην Ευρώπη.

Ο ιπτάμενος Ντούντου δε είναι τόσο ηλίθιος (σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του θρήνου), που ενώ λήγει του χρόνου το συμβόλαιό του και θα τα πάρει χοντρά όπου και εάν πάει (αφού είναι τόσο παίκτουρας ο Γιαπωνέζος) εκλιπαρεί να πάει από φέτος στον θρήνο, μη χάσει το τελικό του τσάμπιονς λίγκ.

Όσο για σένα "θύρα 13" ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Κυριακος είπε...

Νικο διαβασα σημερα το πρωι το σχολιο σου τοσο εδω οσο και στο Sportdog και εμεινα εμβροντητος απο τη συμπεριφορα σου.

--πρωτον, για την κατηγορια που μου απευθυνεις, η οποια βεβαιως δεν χρειαζεται καν διαψευση, αλλα παρόλα αυτα θα την κανω και
--δευτερον, διοτι εκανες τη μεγαλη απρεπεια να δημοσιοποιησεις αυτη την κατηγορια σε ενα site μεγαλης δημοσιοτητας, που το αποτελεσμα της μπορει να ειναι καταστροφικο για μενα.

Ας τα παρουμε ενα-ενα.
α) Ειναι φανερο απο τον υπαινιγμο σου οτι με συσχετιζεις με τον Θυρα 13. Απο που το συμπεραινεις και με τι αποδειξεις το ισχυριζεσαι αυτο? Διοτι αν δεν εχεις αποδειξεις τοτε η κατηγορια σου οχι μονο ειναι ανυποστατη αλλα και υποπτη. Δεν θα απολογηθω αλλα θα σου πω απλως οτι ειμαι αρκετα μεγαλος για να παιζω τετοια παιχνιδια. Η αστηρικτος αυτος υπαινιγμος σου με εξοργιζει και σου ζητω να ελθεις στη θεση μου, πως θα αισθανοσουν αν σε κατηγορουσαν για κατι που δεν εισαι. Αν μπορεις να το κανεις αυτο, τοτε θα καταλαβεις πως αισθανομαι.
β) Αλλα το χειροτερο ειναι αυτο που εκανες σχετικα με τη δημοσιευση των υπαινιγμων σου. Δεν σε εφτανε που μου το ειπες στη σελιδα μου,οντας φιλοξενουμενος δεν σεβαστηκες καν τη φιλοξενια μου, αλλα επιπροσθετως το δημοσιευσες σε μια σελιδα πλατιας αναγνωρισημοτητος και επισκεψιμοτητος. Αυτο ηταν ακομη χειροτερο εκ μερους σου, διοτι κατ'αυτο το τροπο με εκθετεις ανεπανορθωτα στο πλατυ κοινο και μου κανεις μεγαλη και ανυπολογιστη ζημια στη προσπαθεια μου με το site μου.
Εχω κανει τεραστιες προσπαθειες και εχω καταφερει να εχω απο τα καλυτερα,σοβαροτερα και πιο επισκεψημα sites στο διαδικτυο, παρ'οτι απευθυνεται αποκλειστικα σε Παναθηναικους. Ειμαι στις πρωτες θεσεις των sites σχεδον σε καθημερινη βαση και παρα τις ενοχλησεις που εχω προκαλεσει σε ορισμενους και για τις οποιες δεχομαι πιεσεις, εγω επιμενω και προσπαθω να συνεχισω το μεγαλο οπως εξελισσεται αυτο project που αρχισα. Ερχεσαι τωρα εσυ με αυτο το αν οχι υποβολιμαιο τουλαχιστον αφρον δημοσιευμα σου και προσπαθεις να με μειωσεις χωρις αποδειξεις, ετσι κυνικα και αβασανιστα.
Θελω να πιστευω οτι δεν το εκανες επιτηδες, αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως εκστομισες τετοιον υπαινιγμο χωρις βασιμες αποδειξεις. Πως με συσχετισες με το προσωπο που αναφερεις? Και γιατι δεν σκεφτηκες οτι ετσι αμαυρωνεις μια προσπαθεια μεγαλη η μικρη για σενα δεν εχει σημασια, αλλα εχει μεγαλη σημασια για μενα.

Ειλικρινα ειμαι εξοργισμενος μαζι σου Νικο και για τη πραξη σου και για το αποτελεσμα, διοτι τωρα εγω πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Νομιζω οτι εαν εισαι τιμιος, οφειλεις να ανακαλεσεις τους υπαινιγμους σου και να επανορθωσεις τη ζημια που μου εκανες, δημοσιευοντας ενα διορθωτικο σχολιο στο Sportdog. Ειδαλλως θα εχω καθε δικαιωμα να σκεφτω οτι θελω για τις προθεσεις σου.
Κυριακος

ΥΓ: Επι τη ευκαιρια εχω αναφερθει προ ημερων σε ενα συμβαν που εγινε στο Spordog μεταξυ του Θυρα 13 και ενος αλλου φιλου, οπου ενεπλακη και το ονομα μου απο λαθος, οτι ο Θυρα 13 ειναι ανηψιος μου. Αν εξ αυτου του γεγονοτος συμπεραινεις οτι ειμαι ο Θυρα 13, πλανασαι. Τελος οι εξηγησεις και περιμενω τις δικες σου ενεργειες.

Ανώνυμος είπε...

Τι εχετε παθει ρε με τον Θυρα13?Δεν εγραψε δα και τιποτε το αντιπαναθηναικο!Το να διαβασει κανεις τον Χριστογλου δεν τον κανει ολυμπιακο.Δηλαδη τι να πουμε εμεις με τον Κοντο?Εγω προσωπικα οταν διαβαζω Κοντο μουρχεται εμετος,τι θα πει?οτι δεν ειμαι παναθηναικος?Για ηρεμηστε λιγο!Νικο77,ειναι σαφης η κοντρα σου με τον θυρα13(εγω τον συγκαταλεγω στους γκρινιαρηδες οπως εγω, ο Κυριακος,ο πρασινοσκουφης,ο paostelios,κλπ) αλλα δεν εχεις δικιο να τα βαζεις με τον Κυριακο ο οποιος νομιζω οτι εχει το υγειεστερο σκεπτικο απ'ολους μας!Ολοι μας εχουμε αντιολυμπιακα αισθηματα και συγχρονως θελουμε τον παναθηναικο πανισχυρο και καλυτερο,ομως ολοι φοβομαστε μη γινει καποια στραβη(βλεπεις ο Γιαννακης μας συνηθισε ολα αυτα τα χρονια να τρωμε σφαλιαρες,γι αυτο λεω οτι η ζημια που εκανε στο ΠΑΟ ειναι ανεπανορθωτη,αυτα ειναι τα αποτελεσματα,να τρωγωμαστε μεταξυ μας)γι αυτο και γκρινιαζουμε!
Ninja, το nick ειναι απο τα αρχικα του επιθετου μου.Το ονομα μου ειναι Διονυσης.Ρε πρασινοσκουφη αρχιγκρινιαρη,που αραζεις?Μας ελειψες!Ωραιο αυτο το ΔΕΚΑ ΓΑΤΕΣ(TEN CATE της lady στο σκυλο,το διαβασατε?

Ανώνυμος είπε...

Θυρα13,δεν ξερω αν ειναι καλυτερες οι μεταγραφες του ολυμπιακου,θα δειξει στο γηπεδο,δεν νομιζω ομως.ΟΝτουντου ειναι σε πτωτικη πορεια ο Λετο δεν το συζητω δεν ειναι τιποτα σπουδαιο,μονο ο Ντιογο αξιζει αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα τον παρει!Περιπου σαν τις δικες μας ειναι με εξαιρεση τον Ζιλμπερτο που ειναι πιο ονομαΟ Μπρανταου δεν εχει πιασει.Παντως εμεις αν θελεις την γνωμη μου,με εξαιρεση τον Ζιλμπερτο,δεν εχουμε κανει σπουδαιες μεταγραφες,μπορει ομως να βγουν.Πχ ο Ρουκαβινα και οΓκαμπριελ.Ιβανσιτς και Ματος δεν πρεπει να θεωρουνται μεταγραφες γιατι τους ξερουμε τους παικτες(προσωπικα ο Ιβανσιτς δεν μου αρεσει καθολου,μονο για στημενα και σεντρες λεει κατι)Ο Χριστοδουλοπουλος και ο Μελισσης,πολλα λεφτα ρε παιδι μου και δεν εχω απολυτη εμπιστοσυνη ειδικα στον Λαζαρο που παιζει πολυ ατομικα!Ο Σοουζα μου μυριζει παλτο!Η αμυνα απελπισια μαζι με τον Γκαλινοβιτς!Εκει επρεπε να χωσουν λεφτα!Τωρα χαιρετισματα!Μετα απο τοσες φανφαρες που ακουσαμε για Αμπραμοβιτς,για Ferrari,για Hammer,για μπατζετ τεραστιο,το μονο ονομα που αποκτηθηκε ηταν ο Ζιλμπερτο!Ολοι οι αλλοι ειναι κορωνα-γραμματα!Γι'αυτο και εν μερει συμμεριζομαι τις ανησυχιες του Θυρα13 και δεν τον κακιζω.Απλως εγω δεν θεωρω τις μεταγραφες του Ολυμπιακου φοβητρο.Πιο πολυ στενοχωρηθηκα για τον Κυργιακο που χασαμε μεσα απο τα χερια μας(ας ειναι καλα ο π... ο Βαρδινογιαννης)Αλλωστε αν ενισχυθει οπως πρεπει η αμυνα(που δεν το βλεπω)με τετοιο κεντρο που θα εχουμε,δεν πα 'να χει Κοβασεβιτς,Γκαλλετι και Ντιογο,δεν θα περναει κουνουπι!Αλλα με Σαριεγκι Βυντρα και τονΓκαλινοβιτς σε κακη μερα(που ειναι αρκετα συχνες) αστα να πανε!

Ninja Nihil είπε...

Ρε Θύρα 13, έλεος πια! Δε λέω ότι δεν είναι καλές οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, αλλά γιατί κάνουμε το άσπρο μαύρο? Πώς προκύπτει αυτό, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Από τον χορό των εκατομμυρίων που γράφουν οι φυλλάδες? Με αυτή τη λογική και η Πράσινη έγραψε 7 μύρια για Σόουζα. ε, πρέπει να είναι μεγάλο κανόνι τότε! Και ένα ένα να τα πάρουμε, δε βγαίνει η ιστορία. Ντούντου, ίδια θέση με Ζιλμπέρτο. ο Ζιλμπέρτο ο καλύτερος στη χώρα του και ένας από τους καλύτερους παγκοσμίους. Πάει αυτό. Κι αν λάβουμε υπόψη τις τιμές και τα δημοσιεύματα η Πόρτσμουθ έδινε 9 μύρια για Μάτος, άρα έχουμε δύο αμ. χαφ καλύτερα Μπραντάο. Γιατί δηλ. είναι καλύτερος από τον Σόουζα? Τον ξέρεις? Τον έχεις παρακολουθήσει? Ο Σόουζα έχει βγει τουλάχιστον 1ος σκόρερ στην Α' Εθνική Βραζιλίας κ έχει και τόσες διακρίσεις με μικρές εθνικές κλπ. Ο Μπραντάο τί έχει ν' αντιτάξει? Τον ξέραμε κι από χθες? Και τέλος ο Ντιόγκο. Η αλήθεια είναι πως ακούγονται πολλά καλά γιαυτόν και η τιμή που αναφέρεται στα ρεπορτάζ είναι όντως εξωπραγματική, αλλά μήπως και για τον Καστίγιο τα ίδια δεν ακούγονταν? Η μεταγραφή του Νέρι κόστισε 15 μύρια, παίρνουν αυτόν με 12 (και άμα), άρα τί? ο Νέρι είναι καλύτερος προφανώς! Για να μη θυμηθώ και το ένα πόδι του Μπελούτσι για δήθεν 7,5 μύρια... Εν πάσει περιπτώσει, νομίζω ότι οι μεταγραφές του γαύρου (ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΥΛΟΥ) είναι πολύ καλές, αλλά στην ουσία τους παίκτες δεν τους ξέρουμε? Γιατί προτρέχεις? Αν είχε καταφέρει Ντούσερ, Ντούντα, Εντού (δηλ. παίκτες που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε και αναγνωρίζουμε ως αξίες) θα μπορούσα να το συζητήσω, όχι όμως τώρα...

Chimeutis είπε...

Παιδιά νομιζω οι συγκρίσεις και για τις δυο ομάδες, πρέπει να γίνονται με την περσινή χρονιά και όχι αναμεσά τους ακόμα. Σε εμάς αποφασίστηκε να γίνει ριζική αλλαγή του ρόστερ, να μείνουν τα κομμάτια που θεωρήθηκε ότι αξίζουν και με κάποιες καλές προσθήκες και με κυριότερη αλλαγή την παρουσία ενός έμπειρου τεχνικού, με προσωπικότητα, που μπορεί να επιβάλει την πειθαρχία και τον τρόπο δουλειάς χωρίς παρεμβάσεις. Επομένως έπρεπε να διατεθούν γύρω στα 20εκ σε αρκετούς παίχτες, οπότε δαπανήθηκαν κατα μ.ο 3 εκ για κάθε παίχτη. Το αποτέλεσμα? Σίλβα αντί Τζιώλη, Κλέιτον αντί Έκι, Χριστο/λος, Ρουκάβινα αντί Νντοι-Παπ, Σόουζα αντί Μανούτσο, Μελίσσης αντί Μόρις και Γκάμπριελ, Μούν αντί Βύντρα. Το αν είναι καλύτεροι από πέρσι θα φανεί.
Στον Ολυμπιακό παρά την διάθεση του καλού προπονητή Βαλβέρδε για ανανέωση και την ύπαρξη μαύρης λίστας, δεν αποφασίζεται κάτι τέτοιο γιατί κοστίζει. Αντιθέτως κρατώντας παίχτες που τελείωσαν ή τελειώνουν (Πάτσα, Στολτίδης, Μπράβο, Ντομί, Πάντος, Τζόλε, Νικοπολίδης,), επιλέγουν το επικοινωνικά πιο ηχηρή τακτική, μοιράζοντας το ίδιο ποσό με μας αλλά σε 3-4 παίχτες. Οι διαφορές με πέρσι? Ντούντου αντί Λεντέσμα, Λέτο αντί Αρτσούμπι και κάποιος από Μπραντάο/Ντιόγο αντί του ΛούαΛουα/Νούνιες. Ισοζύγιο? Ας περιμένουμε. Πάντως δεν παρατηρώ τεράστιες διαφορές.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ αδέλφια τί είναι αυτό πού βλέπω?
Νά μήν έχουν ξεκινήσει καλά τά παιχνίδια καί νά πεφτει φαγωμάρα?
Έλειπα λίγες μέρες , αλλά δέν περίμενα νά δώ τέτοια επίθεση στό G P Π blog. Eγώ τό θεωρώ από τά καλλίτερα oπαδικά BLOG.
Kυριάκο μή φοβάσαι, είμαστε κοντά σου ότι καί νά κάνει ο νίκος 77. Καί εγώ εξέφρασα κάποιες αμφιβολίες γιά τό Σίλβα. Τί σημαίνει?
Αυτά πού ξέρουν μερικοί νά τά ξεχάσουν.Θυμίζουν ασφαλίτικες τακτικές τής δεκαετίας τού 50.
Δηλ. όποιος έλεγε γιά τόν Κονσεϊσάο πρίν τόν διώξουμε τί ήταν?
Κάτι σάν τόν ν. 77 χαλάνε τό κλίμα τής ομάδας.
Πράσινος ώς τό μεδούλι