Αυγούστου 31, 2008

AEK - ΠΑΟ 2 - 1, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Χρρρρρρρρρ!

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ χάρισαν στο ΑΕΚάκι τον Κυργιλακο. ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ μη τους ματιάσουμε. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ πάιζουν με την χαρά μας και τις ελπίδες μας.

Εάν δε φύγει ΕΝΤΕΛΩΣ ο σωφέρ από τον ΠΑΟ προκοπή δεν υπάρχει.

Τώρα πως θα τη λέμε τη παράγκα;;;;

MOORINGS ??????

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να φυγει ο βυντρα .να αγορασουμε ενα καλο στοπερ και να παιζει μαζι με τον μελισση

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι...ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤE.!!! Μονον τα στόπερ φταίνε? Είπαμε όλα άλλαξαν το κλίμα είναι θετικό, τα διαρκείας έφτασαν 25.000!!(7 εκ.€) δηλαδή, διευθυντή έχουμε, προπονητή έχουμε, πρόεδρο κι αν έχουμε..... τι γκρινιάζετε??
Μέχρι και ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ήρθε αγχωμένος να μας δεί για να καταστρώσει τα πλάνα του.!!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?? Τέτοια τιμή είναι πρωτόγνωρη...!!! Προσέξατε το "νευρικό" χαμόγελο στο τέλος...
προβληματίστηκε ο άνθρωπος!!!! Πώς θα πω στον Ιμπραϊμοβιτς να παίξει? Πώς θα πετύχω ένα γκόλ? Πώς θα στήσω την άμυνά μου για να αντιμετωπίσω την αφύσικη ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του Π.Α.Ο.??!!!
Λιγο το εχετε εσεις αυτο?? Άσε που ενδιαφέρθηκε να μάθει πότε λήγουν τα συμβόλαια των Σαριέγκι και Βύντρα.!!! Μάλιστα εξεπλάγην όταν έμαθε πως η Ντόρμουτ? δεν τον απέκτησε τον Βυντρίνιο... και τον άφησε για να τον πάρει ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ.!
ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ και όλοι οι υπόλοιποι ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ερμηνεύεται να προβληματίζεστε και να είσατε ψιλιασμένοι για τα ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ.!!!!
Δεν ξέρω το γιατί , αλλά εχθες σε κοινωνική εκδήλωση είχα μια παρα πολυ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ συζήτηση με κάποιον γνώστη .... την ώρα του αγώνα.!!! ΝΑΙ είδα μετά το 60΄ λεπτό το παιχνίδι.!!! Το τι έμαθα ... ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω.... αλλά ξέρω ο φίλος μου Ο ΝΙΚΟΛΑΣ πάλι θα αρχίσει... "άσε μας ρε σκούφ" με τις ίντριγκες και συνωμωσίες που στο είπε η περιπτερου που της το είπε η καφεντζου...κλπ.!!! ΝΙΚΟΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ???
Είπεν ο ΚΥΡΙΟΣ (σωφέρ)... "σιγά μην τους δώσω πάνω απο 6-7 % των μετοχών.!!! ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 %??? ΠΕΣΤΕΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.!
Και κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ για να σας βάζω στο κλίμα ... ΚΥΡΙΑΚΟ πως ερμηνεύεις εσυ την δήλωση του Τζίγγερ.... "ανοίγω την πόρτα στους ενδιαφερόμενους... με την προϋπόθεση πως εγω και η οικογένειά μου κρτάμε το 50% σαν
Ε Γ Γ Υ Η Σ Η....!!!! " Αλήθεια τι είδος εγγύηση εννοούσε?? Εγγυάται έναντι ποιού?? Ποιός δηλαδή κατα τον Τζίγγερ είναι ο.... κακόβουλος και θέλει να κρατήσει το 50% για ΕΓΓΥΗΣΗ???
ΝΙΚΟΛΑ , ΚΥΡΙΑΚΟ και όλοι οι άλλοι φίλοι ξέρει κάποιος να μου πεί και μένα ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ο Πάπ και ο Μόρις?? Ποιός ο λόγος? Η Αιτία? όλους μας παραξένεψε το απότομο και απόλυτο αλλά ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??!!! ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ... ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.... "Άλλοι παπάδες ήρθανε , άλλα ΧΑΡΤΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ...".!!!!!
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ....!!

Unknown είπε...

Έλεος πια με τον Βύντρα.Ειλικρινά αν τον ξαναδώ μέσα στην 11άδα θα κατέβω Αθήνα να του σπάσω τα πόδια να γλιτώσουμε.Έλεος πια.Το παλικαράκι γιατί δεν βγάζει τη φανέλα να την κάνει από μόνος του;Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται;Ρεζίλι γίνεται ο ίδιος.Δεν πάει άλλο.Καρκίνο μας έβγαλε ο άσχετος.Αυτό πάντως που με εκνεύρισε πιο πολύ από όλα δεν είναι η ήττα σαν ήττα ή η κακή απόδοση της ομάδας.Αρχή της χρονιάς είναι ακόμη και ελπίζω ότι εκτός από το κέντρο της άμυνας θα στρώσει η ομάδα.Αυτό που με ενόχλησε ήταν η παντελής έλλειψη όρεξης και πάθους από τους παίκτες η έλλειψη έντασης στο παιχνίδι του παναθηναικού και η άθλια για μια ακόμη φορά διαιτησία του Βασσάρα απέναντι στον Παναθηναικό.Η διοίκηση πρέπει να πάρει μέτρα χθές ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί.Πότέ.Αλλά είπαμε η πρώτη κίνηση είναι να διώξεις τον άχρηστο Βύντρα.Χθές αν τον είχα μπροστά μου θα χτυπούσα άνθρωπο για πρώτη φορά από τα 12 μου χρόνια.Δεν τον μπορώ άλλο έχω αγανακτήσει.Α και καλό φθινόπωρο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια παρτε χαμπαρι. Πηγαμε σα λαλακες να διαδηλωσουμε για να φυγει ο σωφερ και ηρθανε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! Κανανε τις πιο ηλιθιες, ανουσιες και αχρηστες μεταγραφες που υπηρχανε και ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΥΜΝΟΙ! ΠΑΙΖΌΥΜΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ! Ο ΑΞΟΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ! Παρτε το χαμπαρι γιατι τωρα στην Ευρωπη ερχονται χειροτερα! Καινουργια δικτατορια βαλαμε στο κεφαλι μας! Πολυμετοχικοι ΨΕΥΤΕΣ ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥ ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ ξεφτιλες. Εμποροι των ονειρων μας. ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ. ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΚΟΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΔΥΟ ΔΕΚΑΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ! Που κουβαλησατε στον ΠΑΟ ΜΑΣ οτι πιο αχρηστο υπηρχε και που τωρα το αφηνετε εκτος δεκαοκταδος. ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΣΑΣ. Το Γκελινοβιτς και τα ματια σας μη το χασουμε! ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥ ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΑΛΗΤΕΣ! Ρε Τεν Κατε φοβερο συστημα παιζεις. Δυο ματς με Σπαρτα και ενα με ΑΕΚ ΔΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Μια! ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. Βγαλε το Σαλπιγγιδη, το μοναδικο αξιοπιστο επιθετικο που εχουμε (ετσι αποφασισαν οι πολυμετοχικοι που μας κουβαλησαν το Χριστοδουλοπουλο), και βαλτον να βολοδερνει δηθεν δεξι εξτρεμ! Ρε ουτε ο Τεσειρο δε τακανε αυτα! Τερμα η ασυλια! Εχεις ευθυνες που δε ζητησες μεγαλα σεντερ μπακ και παιζουμε σημερα με τα νουμερα! ΓΥΜΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ! Δωδεκα χρονια μαζευεται εδω ο καθε περιεργος και στο τελος γινεται μαγκας ο αληταμπουρας ο χο χο χο! ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥ ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

Κυριακος είπε...

Ρε Prasinoskoyfi τι μου τα λες? Ανετρεξε στο Sportdog Απριλιο-Μαιο να βρεις τι εγραφα. Γιατι σηκωθηκα και εφυγα απο εκει. Διοτι μου την ειχαν πεσει και με βριζανε οτι γκρινιαζω και τετοια. Τα ελεγα και εγω περι οικογενειας οπως και εσυ και ολοι με ειρωνευοντουσαν. Νομιζανε οτι θα φυγει η οικογενεια απο τον Παναθηναικο ετσι. Απλως εκαναν μια τακτικη κινηση και οπισθοχωρησαν και οπως χαρακτηριστικα ελεγα τοτε, οι αλλοι φαγανε τη φολα (μαλλον εν γνωσει τους) και δεν μπορουσαν η δεν ηθελαν να κανουν πισω. Και γιατι να κανουν πισω? Η οικογενεια θα εχει τον ελεγχο και θα εχει και το γηπεδο. Ο Βγενο θα παρει τη χορηγια του γηπεδου. Ο Γιαννακοπουλος ειμαι σιγουρος οτι καπου αποβλεπει και αυτος. Ολοι ευχαριστημενοι και ειδικοτερα ο Τζιγκερ ο οποιος δεν θα ακουει τωρα τα σχολιανα του. Θα τα ακουει ο Πατερας που ηθελε και αυτος αναγνωρισημοτητα και επιδειξη. Απο οπου και να το πιασεις το πραγμα βρωμαει. Τα θυματα θα ειναι παλι η ομαδα και οι φιλαθλοι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ καλά το πήγες..."μεγαλύτερα νούμερα" και "κουβάλημα Λάζαρου"... απο ΠΟΙΟΝ?? Ξαναρωτάω ξέρει κανεις γιατι εφαγαν παπ-μορις??!! Ρωτήστε κάτι μπορεί να μάθετε.... ίσως ο Φίλος μου ο ΝΙΚΟΛΑΣ εκεί κάτω κάτι να έχει ακούσει... απο εκεί ξεκινάει η ΙΣΤΟΡΙΑ.!!!! Καλλίτερα που το έκανε τώρα η διαιτησία και όχι Ιανουάριο Μάρτιο.....

Φιλε Κυριάκο η πλάκα είναι πως ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.!!! Κάπου καλά το λες για την χορηγία του γηπέδου.... (ήδη την έχει πάρει φίλε την μεγαλύτερη ρευστότητα στην Ε.Ε. έχει ο Βγενο)!!! 210 εκ.€ κέρδη η mig α' εξάμηνο...!!!!
Καλα το πας Κυριάκο , απο εκει ξεκινησε η άλλη ΙΣΤΟΡΙΑ (Π.Ε.Κ. με το ζόρι είσοδο στην Π.Α.Ε. ΚΛΠ.)
ΑΛΗΘΕΙΑ Η Π.Ε.Κ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ??

Αν αποδειχτεό τόσο ΜΑΓΚΑΣ ο Τζίγγερ τότε θα του βγάλω το καπέλο.!!! Καλα το πας.... Κυριάκο ελάτε να βρίζουν...εσας.!!!! Αλλά έχουν προηγηθεί πολλά , πάρα πολλά.
ΑΝΑΛΥΣΤΕ την φράση του.... κραταω το 50% για να εγγυηθω το μέλον του Π.Α.Ο. !!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ....
ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟ.... ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ.... ΚΑΓΚΕΛΟ.!!! ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.... ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΦΗ-Π.Α.Ο
βάλτε να δουλέψει το μυαλό......

Ανώνυμος είπε...

Φιλε σκουφ ο Τζιγγερ δεν ειναι μαγκας!Ουτε τα παπουτσια του δεν ειναι ικανος να δεσει!Οι συμβουλοι του Βαρδη καθαρισαν τη φαση και εβγαλαν λαδι την οικογενεια και τον μικρο γιαννακη,κατοπιν εντολης βεβαια του Βαρδη!Οσο για τα αλλα που λες πανω κατω τα ξερουμε.Δεν αξιζει να ασχολουμαστε.Ευτυχως που την μυριστηκα την πουστια και δεν πηρα διαρκειας!Εις υγειαν των κοροιδων!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν έχεις κάτι να πεις πέστο σκούφε.

Τα μεσοβέζικα ξέρεις εσύ και δεν ξέρω εγώ δεν αρέσουν σε κανένα. Μιλείστε εάν ξερετε κάτι το οποίο είναι ουσιαστικό.

Είναι όλοι οι μέτοχοι μεγαλοεπιχειρηματίες και δε θα θέλουν να χαλάσουν τις δουλειές τους (πλην Πατέρα) και το κύρος τους για να γίνουν ουραγοί του σωφέρ.

Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τη ραστώνη που προκαλεί η μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στους ομίλους.

Εάν ξέρετε τίποτε άλλο, ΜΙΛΗΣΤΕ.

Αλλιώς με ακριτομυθίες δεν κάνετε τίποτε άλλο εκτός από κουτσομπολιό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΞΕΡΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΠΤ!ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΠΤ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΑΥΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τζίγκερ Θεέ πάρε τή ΠΑΕ

Κυριακος είπε...

Οπως βλεπεις Prasinoskoyfi οφειλεις μια εξηγηση. Εσυ το αρχισες και εσυ πρεπει να το τελειωσεις. Σε ακουμε με αδημονια.

Ανώνυμος είπε...

eiste klassikoi ellinarades!!!
doste perithorio stin omada!!!
den ginete sti mia epitixia na tous leme theous kai stin alli na tous krazoume olous! afiste 2 mines dioria na doume ti tha kanoun !!! mi gineste gauroi pou eidane mia fora to aniliko kai to baftisane marantona kai ibrahimovits!! eleos!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι , αν πω ονοματεπώνυμα εγώ και ο Κυριάκος θα έχουμε προβλήματα. Η Παροιμία λέει όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.!!! Ότι έμαθα (και όχι μόνον για εμάς, αλλά και για τον Θείο Σώκρατες) , είναι από άνθρωπο που ασχολείται χρόνια 15-20 με τον αθλητισμό σε Μπάσκετ και Βόλεϊ , ερασιτεχνικού σωματείου αλλά με διασυνδέσεις μεγάλες και μάλιστα μέχρι και με τον Βασιλακόπουλο έχει βρεθεί και μιλήσει. Είναι συγγενής μου , δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο , αλλά είναι και σοβαρός και αξιόπιστος. Αυτά για να καταλάβετε πως δεν είναι δυνατόν να πω λεπτομέρειες.
ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ «ΤΡΥΠΑΚΙ» της περισυλλογής , σκέψης, ανάλυσης, τέλος πάντων δέσιμο κομματιών του ΠΑΖΛ.
~ Πότε ιδρύθηκε η Π.Ε.Κ. ? Πότε χρονικά έβγαλε την ΚΑΥΤΗ ανακοίνωση εναντίων του Τζίγγερ?
Αν η ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα , θα έβγαινε ο κόσμος στον δρόμο?
Πως και με τι τρόπους μπορούσε από πρώτη να βρεθεί Τρίτη?? Μετά από ποιόν αγώνα βρέθηκε Τρίτη? Γιατί η Π.Ε.Κ. μόλις «κατάφερε» να μπει στην διοίκηση ο Βγενο , σταμάτησε την… λειτουργία της?
{Φυσικά και ο Κος ΒΑΡΔΗΣ με τους συμβούλους πήραν την απόφαση…. Αλλά μετά από ΠΙΕΣΗ της Π.Ε.Κ.}
Γιατί ο Βγενό δεν παρουσιάστηκε στο νέο Δ.Σ.? Γιατί μόλις «τακτοποίησε» την θέση του στην Π.Α.Ε. είπε , εγώ δεν μπήκα για να ασχοληθώ με την ομάδα , αλλά μόνο να βοηθήσω. Γιατί η μόνη ΚΙΝΗΣΗ που έχει κάνει είναι για τα ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ του περιβάλλοντα χώρου του Βοτανικού??
Τελικά ποιος «την έφερε» σε ποιόν? Έριξε το γάντι ο Τζίγγερ , οι άλλοι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ συμφώνησαν…. Και ο Τζίγγερ κράτησε το 50% … για λόγους….. ΕΓΓΥΗΣΗΣ!!!! Εγγύηση έναντι ποιού ή ποιών ??
Έχουν «αποτραβηχτεί» τάχα όλοι και αν πάει στραβά η δουλειά με ποιόν θα τα βάλει ο κόσμος?? Είπε ο Βγενό…. 80 εκ.€ τα βάζω και μόνος μου!!!! ΕΕΕΕ Έμειναν 17εκ.€ απούλητες μετοχές…. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ??? Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ??
{Ο Μελισάν … που επιχειρεί να κάνει κάτι ανάλογο… ΕΙΠΕ η ΕΓΩ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ή ΤΙΠΟΤΑ!!}
Γιατί ΟΛΟΙ είχαν ΑΓΩΝΙΑ αν περάσουμε σε ομίλους?? Βάλαμε για να ΠΑΡΟΥΜΕ!!!! Ωραία σας ακούγετε αυτό?? ΟΧΙ βέβαια ότι πληρώνει κάποιος σήμερα για την «ψυχή της μάνας του» , αλλά μην μας λένε χρήμα υπάρχει…. Μπόλικο.!!!
Γιατι ΕΝ ΨΥΧΡΩ χωρίς να πεί ΚΑΝΕΙΣ (προπονητής , δ/ντης, ιδιοκτήτες??? ) ότι ο Παπ και ο Μόρις δεν μας κάνουν για αυτούς τους λόγους….. έκανε κάποια ΤΣΑΦ λένε ο Μόρις πέρσι (τύφλα να έχει ο Βύντρα και ο Σαριέγκι δηλαδή)…. ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ αλλά γιατι??
Ο Παπ είπαν «δεν ήταν ο γνωστός παπ»…. Σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ παιχνίδια ήταν αρνητικός , έτσι δικαιολογήθηκαν….. ΝΑΙ αλλά ΓΙΑΤΙ?? Σήμερα ο Παπ… έμεινε ΑΜΑΝΑΤΙ να τους τα παίρνει βάσει συμβολαίου…. Το γιατί δεν το ξέρω… ίσως φανεί φώς πολύ αργότερα.!!!! Δεν είναι δυνατόν παίχτης που έχει παίξει και Εθνική να μην βρίσκει ομάδα….!!!! Αδυνατώ να το πιστέψω.!!!
Κάτι που μου είπε και σας το μεταφέρω αυτούσιο , για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Πριν χρόνια ο τραυματισμός του ήταν σοβαρότατος , αλλά κατάφεραν οι γιατροί να επαναφέρουν την ζημιά όχι όμως 100%. Στην Άρσεναλ που παίζουν τρία παιχνίδια την βδομάδα , περίπου 70-75 την χρονιά δεν μπορούσε άλλο να παίζει , δεν του το επιτρέπει ο τραυματισμός του , μόνο τα μισά παιχνίδια και εκείνα με προσοχή χωρίς ζόρισμα.!!! Καταλάβατε τώρα γιατί ο Βενγκέρ και η Άρσεναλ τον άφησαν να φύγει με 1 εκ. € ΟΧΙ ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ , αν πήγαινε σε Αγγλική ομάδα ζήταγαν πολλά και δεν τον άφηναν….. αλλά σου λένε αφού δεν μπορείς να παίξεις 70 παιχνίδια με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ δεν μπορούμε να σε κρατήσουμε άλλο, πήγαινε κάπου αλλού. Δηλαδή για 10-15 παιχνίδια είναι πράγματι παικταράς…. Αλλά για λίγα παιχνίδια.!!! Και εδώ που τα λέμε δεν τον θέλεις για να σου πάρει τον αγώνα με τον Θρασύβουλα ή τον Πανθρακικο…. Στα ντέρμπυ τον θες και στο C.L. !!!
Να είμαστε πάντα ψιλιασμένοι και όχι αφελείς…. Όλοι ξέρουμε πως τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ….. κονταροκτυπήματα ΒΟΥΒΑΛΙΩΝ είναι….. όχι όμως να μας «πιάνουν και τον κώλο»!!!! Πάντα θέλαμε να βλέπουμε μπάλα και όταν γίνονταν αυτό ήμασταν 70.000 μέσα στο ΟΑΚΑ και όχι μόνον.

Εσύ φίλε ΝΙΚΟ77 (γιατί χάθηκες?) πήρες διαρκείας , όπως και πολλοί άλλοι φίλοι , σωστά κάνατε , αλλά αν συνεχιστεί έτσι αυτή η κατάσταση (ποδοσφαιρική εννοώ), θα ζητήσετε πίσω τα λεφτά σας??
ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ …. ΦΩΣ και μετά ΟΡΜΑΝΕ.!!! Εσείς πήγατε με ενθουσιασμό για να προλάβετε μην και δεν μπορέσετε να δείτε από κοντά τον Βύντρα τον Νίλσον τον Σαριέγκι τον Τζιώλη τον Μελίση κοκ.!!!!!!

Είπε ο Δομάζος χθες ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ…. Θα τα διαβάσετε σήμερα…..στο ράδιο που τον άκουσα…… « Δώστε μου εμένα την περσινή ομάδα με τον ΚΥΡΙΑΚΟ και έναν ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ στο κέντρο (10 αρι εννοούσε) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ και δεν θα χρειαζόμουν τίποτε άλλο» !!! Είπε και για την μεσολάβηση στον Πατέρα, για τον Κυριάκο…. Τετάρτη του είπα ότι δεν έχει αντίρρηση να γυρίσει στην ομάδα…. Πέμπτη άκουσα από το ράδιο πως οι 4 τον απέκλεισαν.!!! Γιατί να μην μου το έλεγε ? Παλιός παίκτης ήμουν και όχι μάνατζερ!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ??? Αν όχι , δεν μπορώ να βοηθήσω ….

Τώρα δεν απομένει , παρά να δούμε … Πανθρακικό – Ίντερ – Άρη - Εργοτέλη – Ανόρθωση – Λεβαδειακό – ΠΑΟΚ – Βέρντερ…… μέχρι 20 Οκτώβρη!!!!! Και μετά όποιος πρόλαβε τον ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΕ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως ειχα πει απο την αρχη της πολυμετοχικοτητας οπως και αρκετοι αλλοι γκρινιαρηδες,οτι η ιστορια βρωμαει και οτι τιποτα δεν αλλαξε και αν δεν φυγει ΠΑΝΤΕΛΩΣ η οικογενεια ασπρη μερα δεν βλεπουμε.Ολα, μα ολα δειχνουν οτι γινονται τα ιδια και τα ιδια!Δεν μπορω να καταλαβω την υπεραισιοδοξια μερικων οπως π.χ. του Thanos66 που ακομα και σημερα προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα!Βαρδινογιαννης 12 εδρες στο Δ.Σ συν τον Πατερα που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ δικος του!(πιανει δηλ και τα 2/3).Αντωνιου,δικος του,Βελιτς στη θεση του,Ροτσα για τα ματια του κοσμου,Μητσου εκει,Παρθενοπουλος εκει,τι αλλο θελετε ρε παιδια?Οι Γιαννακοπουλοι γιατι δεν μιλανε?Ο Δομαζος γιατι ειναι εξω?ΟΚυργιακος γιατι δεν ηλθε?Με ποιανου λεφτα εγιναν οι μεταγραφες εως να μπουν τα πολυμετοχικα λεφτα στα ταμεια δηλ.αρχες Αυγουστου?Τα λεφτα απο το CL δεν μπηκαν ακομη!Πως λοιπον να παρουν κεντρικο αμυντικο τωρα?Απο Γεναρη λοιπον!Ως τοτε φατε Βυντρα-Σαριεγκι να φχαριστηθουν τα ματια σας!Οι δε υπολοιπες μεταγραφες ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ! Ποιον απο αυτους τους παικτες διαλεξε ο Τεν κατε?Διαλεξε" οχι "συμφωνησε"!Αυτη την....νταλικα(οπως ειπε πολυ ευστοχα ο Γεωργιου)τον Σοουζα ποιος τον εφερε?Αφηστε παιδια απ οπου και να το πιασουμε το θεμα βρωμαει!Το ζητουμενο ειναι τι θα κανουμε αν συνεχιστουν οι κακες αυτες εμφανισεις(που μακαρι να μην συνεχιστουν)!Θα ξαναβγουμε στους δρομους;Να φωναζουμε τι?Τζιγγερ θεε παρε την ΠΑΕ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν παταει στο ΔΣ ο Θανασης αλλα στελνει τον Αυγουλεα?Γιατι προφανως δεν αντεχει να μην εκραγει και να τα κανει λιμπα εκει μεσα σ'αυτη την Βαρδινοσφηκοφωλια!

dbalos είπε...

ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ ΟΛΕ, ΣΤΗΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Σκουφ καλά τα λες. Μόνο ξέχασες να προσθέσεις πως ο Βγενόπουλος είναι "δάκτυλος" των Αμερικανών, ενώ το γήπεδο θα το αρπάξουν οι εξωγίηνοι για να το κάνουν σταθμό προσγείωσης των διαστημικών τους αεροπλάνων.... Ναι σου λέω, μου τα είπε ένας ξάδελφός μου που μια φορά είχε παίξει μπάλα στην Άνω Μαγούλα ενώ είχε δει και στον δρόμο μια φορά τον Γκαγκάτση και τον είχε χαιρετήσει από μακριά. Μιλάμε γκαραντί πληροφορίες.... ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από εμένα. Θεωρώ πως ο Τζίγγερ τώρα....δικαιώνεται! Σου λέει ο άνθρωπος τόσο καιρό με κράζατε; Ελάτε και εσείς τώρα να δείτε τη γλύκα;(!)Ποιά η διαφορά του ΠΑΟ της Κυριακής από τον ΠΑΟ του Πεσέιρο; Πασίτσες μεταξύ μας, στην περιοχή δεν πλησιάζουμε (άγνωστο για ποιό λόγο) και μετά βαθειααααααααααααααά σέντρα για να υπερκεράσουμε τους... δίδυμους πύργους.Ο αγώνας αυτός ήταν σκέτη αποτυχία και ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι η απαρχή νέων περιπετειών. Πάντως στους μέχρι τώρα αγώνες θεωρώ πως η ομάδα δεν έπεισε. ΝΑΙ! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ο σκοπός ήταν η πρόκριση στους ομίλους, αλλά και λίγη "μπάλα" δεν βλάπτει. Τώρα ως προς το 4-2-3-1(-0) δεν έχω τεχνικές γνώσεις αλλά γνωρίζω την παροιμία που λέει ότι "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη....".Τι να σου κάνει ο ... κούκος Σοόυζα μόνος του, όταν μάλιστα δεν έχει και κάποιον, όχι να του κάνει παρέα αλλά να του δώσει μια πάσα της προκοπής; Κλείνοντας μια απορία μόνο. Γιατί οι προπονητές έχουν κόλλημα (;) να ζητούν από τους παίκτες να παίζουν σε θέση διαφορετική από αυτήν που οι ίδιοι προτιμούν; Γιατί δεν βάζουν τον Γκαλίνοβιτς στο κέντρο της άμυνας;Ψηλός δεν είναι; Άρα; Ο Βύντρα ως τερματοφύλακας θα έκανε περισσότερα λάθη; Καλή συνέχεια τουλάχιστον, γιατί από αρχή…..

Ανώνυμος είπε...

Εάν, λέω εάν, είχαμε πάθει αυτά που έπαθαν οι άλλοι στα Ευρωπαϊκά, σκέπτομαι τι θα λέγατε. Θα είχε έλθει η δευτέρα παρουσία εκτός της βεβαιότητας ότι θα ισχυριζόσασταν ότι ΟΛΟΙ είναι άνθρωποι του ακατονόμαστου (δεν μπορώ να πω το ονομα του όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους αλλα από στοιχειώδη αξιοπρέπεια) προέδρου του θρήνου.

Η πολλή συνομωσιολογία είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας, αλλά ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ. Δηλαδή ο επιχειρηματίας που με μιά απλή κίνηση έβγαλε 300 μύρια ΕΥΡΩ (ΟΤΕ), θα γελοιοποιηθεί για να πάρει ένα καλό ρίαλ εστέιτ ντιλ. Ο Γιαννακόπουλος που έχει πράσινο αίμα θα γίνει κολαούζος του σωφέρ, γιατί ;;; για να πίνουν ασπιρίνες οι παίκτες του ΠΑΟ και όχι ΑΛΓΚΟΝ;;;

Υπάρχουν άνθρωποι που για χόμπυ σε μιά ώρα ξιδεύουν περισσότερα από όσα θα κερδίσουμε κάποιοι από εμάς σε μιά ζωή. Αυτοί είναι οι περισσότεροι πολυμετοχικοί. Κολλάτε στο γεγονός της άρνησης του Βγενό να μπει στο Δ.Σ. Ο άνθρωπος ταξιδεύει 20 ημέρες την εμδομάδα και ασχολείται με διεθνή ντηλς συνεχώς. Θα ήταν απλά διακοσμητική η κενή θέση του στο Δ.Σ. με συνέπεια να τον κατηγορούσατε μετά ότι αδιαφορεί.

Όσο για τα 17 που έμειναν από την αύξηση, δεν μπορούσε να τ πάρει κανείς άλλος άπό τους ήδη συμμετέχοντες βάσει της αρχικής συμφωνίας.

Τα χρήματα των μεταγραφών καλύφθηκαν με δανεισμό, εν όψει μελλοντικής αύξησης του κεφαλαίου.

Νίκο ξέχασες ότι εκτός από τους εξωγήινους, είναι σίγουρο ότι φταίνε και οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι γιατί θέλουν να κάνουν μυστική βάση κάτω από το Βοτανικό για πυραύλους, ενώ και ο τεν Κάτε είναι εκπρόσωπος των εξωφήινων στον ΠΑΟ (μεταξύ μας λίγο φέρνει για Αρειανός). Μυστικές πληροφορίς είναι αυτες από τον ξάδελφο του ανηψιού της θείας του θυρωρού της πολυκατοικίας που μένει ένας μακρινός γνωστός του μπάρμαν του μαγαζιού που τα πίνει ο σωφέρ που έχει μιλήσει με τον Γγαγκάτση μιά φορά στο γήεδο ( τον έβριζε δηλαδή).

αααα ξέχασα να σας πω ότι και ο Τεν Κάτε είναι και ο σύνδεσμος του ακατονόμαστου με τους εξωγήινους, οπότε όλο και κάποια πληροφορία θα του δίνει και για τον ΠΑΟ.

ΕΠΙΜΕΝΩ όμως να μάθω ποιοί είναι τελικά οι ΗΛΙΘΙΟΙ που συνέβαλλαν στο να μην έλθει ο Κυργιάκος πίσω. ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ που πιθανόν να μας στερήσει το φετινό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες λαϊκής κατανάλωσης.

Εσυ Κυριάκο είχες πει ότι θα αποκαλύψεις τις αιτίες που ο Αντωνίου χειρίσθηκε έτσι το θέμα του κεντρικού αμυντικού, εμπρός λοιπόν.

Τέλος λοιπόν η συνομωσιολογία ή θα αρχίσω να γράφω σενάρια και εγώ και έχω μεγαλύτερη φαντασία, από όλους.

Ανώνυμος είπε...

Οκ....θελω να πιστευω καποια ψυχραιμα σχολια (βλεπω και καποια χρονια ποδοσφαιρο).....ημουν και με τη σπαρτα και με την ΑΕΚ μεσα...
1) Ο Σοουζα μ’αρεσε ...παιζει ξυλο και αντεχει (να δουμε πως θα συνεχισει)...χρειαζεται και καποιον(ους) διπλα για να μοιραζει τις κεφαλιες (με τον Κυριακο εχασε τις περισσοτερες αλλα ηταν και μονος του)..
2) Βυντρα-Σαριεγκι...κανουν σε ολα τα ματς μεχρι τωρα ενα-δυο τσαφ (με την ΑΕΚ το φαγαμε)...ισως θελουν χρονο ακομα, ισως θελει και Γκουμα ..θα δειξει
3) Εμενα ο Σαλπιγγιδις δεξια μ’αρεσει (μονο με τη ΑΕΚ δεν τραβηξε οπως κι ολη ομαδα ομως, και με την Εθνικη ηταν οκ στην ιδια θεση) ...εχω βαρεθει να βλεπω κοντους-σπιντατους σεντερ-φορ που στην Ελλαδα ειναι καλοι και εξω χανουν τις περισσοτερες μονομαχιες γιατι τους πεταει στο χωμα με ενα αγγιγμα του ωμου ο στοπερ...
4) Για το σχολιο οτι καπου αποβλεπουν ολοι .......δηλ. ο Γιανακοπουλος τοσα χρονια που αποβλεπει που εχει σπρωξει ενα σκασμο λεφτα, τα’χει βγαλει ??....και ξαφνικα αποβλεπει καπου....οκ, ισως πει καποιος για τα φαρμακα, αλλα εγω νουμερα δεν ξερω.....ο βγενο ειναι γατα οντως και οι βαρδ καβουρομανες οκ.....και στην τελικη τι ψαχνουμε και τι ειναι και το σωστο...ψαχνουμε καποιον ‘’επιχειρηματια-αλτρουιστη-οπαδο’’ που πιθανοτατα να μην υπαρχει το ειδος ή καποιον που θα ‘’επενδυσει’’ με σκοπο να τα παρει πισω (Cl, γηπεδο, κλπ), αλλα που ομως θα βαζει λεφτα.....εδω για οποιον θυμαται οταν φτασαμε στους 4 με Φιλιππιδη (αλλο οργανο αυτο) βγηκε και ειπε οτι η παε ειναι μεσα....δηλ ρε μεγαλε με τετοια κοστολογια τοτε τι χρειαζεται για να ειναι κερδοφορα (αντε παρε το ΤΤ να παιζεις τωρα)?? Εκτος αν θελουμε καποιον να ξεπλενει (Αμπραμοβιτς) που δε θα ερθει ομως στην παναθα....
5) Για τους Βαρδ δεν υπηρχε περιπτωση να πουλησουν την παε...ειναι μεγαλο πρεστιζ και μεσο πιεσης....αμα δεν την ειχαν ποιος θα ασχολιοταν μαζι τους...αφηστε το αυτο...τωρα ακουγονται κι αλλοι (γεια σου ρε Πατερα πουρατε, σκαφατε και κομπολογατε – δρομο ρε βλακα ζαντολαστιχά που διελυσες την ομαδα και ηθελες και συγγνωμη απο Κυριακο λες και σου’χε βρισει τη μανα, καραγκιοζη και αλλα)
6) Ο Αντωνιου ειπε τη μαλακια του με τη μια...ρε χαμενε, αυτο ηταν παντα το επιπεδο των γαυρων, εκει θελουμε να παμε???....πες το λιγο κομψα, κανε και τις ενεργειες εκει που πρεπει και αστο...οχι ‘’διαγραψτε τον’’....καφριλικι...με το γαντι σου μπαινει και δεν το καταλαβαινεις, με αυτον τον τροπο βγηκαν οι γαυροι και σκουζουν τωρα....οτι θα αγορασουμε τη διαιτησια μας λενε (look who’s talking)....
7) ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ...οπως ειπε και ο παραπανω φιλος..
8) Και ενα τελευταιο κοριτσια...μην ασχολειστε με το τι γινεται στο Κοκαλλισταν...δεν θελουμε να γινουμε σαν αυτους (ο ζαντολαστιχάς λιγο ήθελε και θα το καταφερνε, για οποιον θυμαται πως λειτουργουσε ο γαυρος τα δικα του πετρινα χρονια)....LONG LIVE η ΠΑΝΑΘΑ..

Δε μπορω να γραφω και πολλα αλλα συγχιζομαι...

Ανώνυμος είπε...

Greg, από όσο είμαι σε θέση να ξέρω, βέτο για τον Κυριάκο δεν έθεσε μόνο ο Ιωάννης αλλά κι ο Παύλος όταν έμαθε πως ο παίκτης έχει πάει την ομάδα στα δικαστήρια και μάλιστα της χρωστάει και κοντά 1 εκατ. ευρώ. Δηλαδή για λόγους ηθικής τάξεως. Προσωπικά αν και τον καραγουστάρω τον Σωτήρη, δεν με πολυνοίαζει που δεν ήρθε, αλλά περίμενε να πάρει ο Κωστάκης ο Αντωνίου -ναι αυτός που ...έκοψε τον Αϊμάρ- κάποιο αμυντικό αξίας κι όχι να κάνουμε πειράματα με τον Λουκά τον άμπαλο και τον Βάσκο που δεν κόβει ούτε με βαλέ!!!!!!!!

Κυριακος είπε...

Greg
δεν εχω να "αποκαλυψω" τιποτα. Δεν ειμαι δημοσιογραφος και δεν εχω πηγες, απλα λεω τη γνωμη μου.
Ειχα πει "Για τον Αντωνιου και το θεμα κεντρικου, θα γραψω προσεχως." Εννοουσα παντοτε τη γνωμη μου. Μην περιμενεις κουτσομπολιο απο μενα και αφου το ευχαριστηθεις να μου τα ριξεις μετα. Αν δεν σε ενδιαφερει και τα βλεπεις καλα και εγω στραβα τοτε αστα. Εξ αλλου προφανως εσυ ξερεις περισσοτερα απο ολους μας γιατι ηδη τα μπαλωσες ολα με τις δικες σου θεωριες και τη δικη σου λογικη στην απαντηση σου προς τον Prasinoskoyfi. Η οποια λογικη σου ειναι η μονη σωστη και ολοι οι αλλοι που εχουν γνωμη διαφορετικη απο τη δικια σου ειναι "συνομωσιολογοι".

Ανωνυμε @12.13
Μπορεις να αποδειξεις και να διαψευσεις τη "παρατολμη εικασια" μου οτι και ο Γιαννακοπουλος αποβλεπει σε κατι? Και αυτο το κατι δεν ειναι μονο οικονομικο. Δεν μπορει να ειναι θεση γοητρου? Δεν μπορει να ειναι ιδιοκτησια? Εγω λεω κατι βαση πειρας στη ζωη, κοινης λογικης και ορισμενων ενδειξεων και συμπεριφορων. Εσυ πως καταρριπτεις τις εικασιες μου? Τι εχεις να αντιπαραταξεις περα του σαρκασμου και των ηχηρων ταμπελων περι "συνομωσιολογιας" κλπ.

Prasinoskoyfis,
οπως βλεπεις δεν επεισες τους φιλους μας. Εν τουτοις επειδη και εγω εχω ευθυνη των οσων γραφουν οι συμμετεχοντες οπως και συ λες και επειδη δεν ειμαι καμμια εταιρεια με ισχυρη νομικη καλυψη, πρεπει να δηλωσω οτι οσα λες ειναι δικα σου συμπερασματα και δεν αντανακλουν τις δικη μου γνωμη.

Ουφ! Ισως και εγω ειμαι λιγο συγχισμενος σημερα!!!

Ανώνυμος είπε...

@κυριακος απο ανωνυμο 12:13

Κατ’αρχην ουτε σε σαρκασα ουτε μιλησα για ‘’παρατολμη εικασια’’ (εικασια ειναι παντως)...σε μια χωρα που επικρατει και επιβραβευεται η λαμογια σιγουρα για να φτασεις σε τετοια επιπεδα (βαρδ, πατερας, γαννακοπ) μονο αγιος δεν εισαι...με ρωτας ειδικα για Γιαννακοπ ??... γοητρο εχει (θελει πιο πολυ ??...οκ)........ ιδιοκτησια : ο αλλος του το’χει ξεκοψει ποσες φορες (ή του’δινε λεει την ομαδα χωρις ομως το γηπεδο – ο καραγκιοζης/ζαντολαστιχάς, τριχες δηλαδη).....δεν εχω να αντιπαραταξω κατι με τον τροπο που το θετεις....εταιρεια ειναι ο ΠΑΟ γι’αυτους (σαν ιδεα δε θα το δουν ποτε, αντε το πολυ σαν καπριτσιο) και πραττουν με τα συμφεροντα τους και μας εκμεταλλευονται και το ξερουμε, ειναι θεμιτο αυτο......μεχρι εκει ομως που ολα αυτα (συμφεροντα, διοικηση, οπαδοι) εχουν κοινο στοχο τη βελτίωση της ομαδας........ εκει ειναι το θεμα , οταν παραλληλα με τους στοχους ολων των εμπλεκομενων (οποιοι και αν ειναι αυτοι) εξυπηρετειται και το καλο της ομαδας ....αν τωρα καποιος (πχ πατερας) τη δει μονο σαν πρεστιζ θα την ακουσει και δε θα τη γλυτωσει (αργα ή γρηγορα)... ...αλλα ειδικα με την καραμελα της συνωμοσιολογιας (που βολευει παντα και ειδικοτερα σε αποτυχιες), εχω βαρεθει....κοιτα το σπιτι σου, κανε τις κινησεις που πρεπει και μετα ψαξε να βρεις ‘’δακτυλους’’ (ασε που οπως ειπα στη χωρα της λαμογιας θα βαλεις κι εσυ ‘’δακτυλο’’’ σε αυτο το επιπεδο)...εν ολιγοις προσωπικα πιστευω οτι χρειαζομαστε υπομονη (να σταματησουμε να’μαστε προπονητες για λιγο), ειναι νωρις για σεναρια (και συνωμοσιολογιας) εκτος αν ειναι κατι οφθαλμοφανες....sry αν παρεξηγηθηκες, αλλα δεν το’χα σκοπο...

Κυριακος είπε...

Δεν υπαρχει προβλημα @1.24 αλλα καλο θα ηταν να εβαζες και το ονομα σου. Ειναι σπασιμο αυτο το Ανωνυμος @.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για ν' άχουμε καλό ρώτημα εάν κερδίζαμε την αεκ, όλα θα ήταν καλα΄;

Υπομονή ρε αδέλφια, υπομονή.

Όλοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟ μας, πιστεύω, και δεν είμαστε προπονητές. Νομίζω ότι όλοι παραδεχόμεθα ότι τουλάχιστον Ο Τεν Κάτε ξέρει κάτι παραπάνω απο εμάς. Εάν διαπίστωνε ότι υπάρχει μεγάλο και αδιόρθωτο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, δεν θα απαιτούσε κεντρικό αμυντικο;;

Πιστεύω ότι εμπιστεύεται τον Μελίσση και στον αγώνα με τον Πανθρακικό, θα δούμε καλύτερη την ομάδα.

Unknown είπε...

Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Κυργιάκος καλώς δε γύρισε πίσω.Δε γίνεται να πάρουμε παίκτη που έχει δικαστικές διαφορές με την ομάδα γιατί κάποτε ήθελε να γλιτώσουν οι Ρέιντζερς κάποια χρήματα προδίδοντας ουσιαστικά την ομάδα που τον ανέδειξε και τον έβαλε στο ποδοσφαιρικό πλανήτη την ώρα που όπως έχω διαβάσει κατά καιρους σκεφτότανε ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.Επιπλέον δε νομίζω ότι ο Κυργιάκος μπορεί να παίξει όπως έχει δηλώσει ότι θέλουν να παίζουν οι κεντρικοί του αμυντικοί ο Τεν Κάτε.Δηλαδή μαζί με τα αμυντικά χάφ να καλύπτουν στην ουσία όλο το πλάτος στην άμυνα ώστε να ανεβαίνουν τα πλάγια μπάκ.Ο βύντρα από άποψη ταχύτητας και προσόντων ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό το ρόλο αλλά του λείπει κάτι στο κεφάλι του του παιδιού και δεν μπορεί(να φύγει χθες)...Συμπερασματικά στόπερ θέλουμε αλλά κατά υη γνώμη μου ο Κυργιάκος δε θα έλυνε το αμυντικό μας πρόβλημα.Για τη δημιουργία παιχνιδιού όπου επίσης υστερούμε θα ήθελα να πω ότι το συγκεκριμένο σύστημα απαιτεί τα χάφ να πατάνε πολύ περιοχή και φυσικά να προσαρμοστούν στο συγκεκριμένο σύστημα ύπο την προυπόθεση και την ελπίδα πως έχουν τα προσόντα να το κάνουν.Γι αυτά που λέτε για τα διοικητικά και τις προθέσεις ή τις επιδιώξεις των νέων και των παλιών μετόχων άποψη δεν έχω αλλά πιστεύω ότι ακόμα και αν κάποιοι ή και όλοι έχουν μπει στην ομάδα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους μπορούν να το κάνουν μόνο αν έχουν τον κόσμο του Παναθηναικού ευχαριστημένο.Και να μην ξεχνάμε ότι τίποτα δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη.Κάναμε υπομονή τόσα χρόνια.Ας κάνουμε λίγο ακόμη και αν όλη η κατάσταση αποδειχθεί ότι δεν αξίζει τότε μπορύμε να την κοντράρουμε και να τους βάλουμε όλους αυτούς απέναντί μας.

Ανώνυμος είπε...

LOCO 13. ΣΚΟΥΦ ΠΟΛΥ Χ-FILES ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 50% Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ Η ΠΑΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΔΟΜΑΖΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΠ ΚΑΙ ΜΟΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Chimeutis είπε...

Ο Βγενόπουλος έχει πει σωστά ότι εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε, θα συσταθεί ένα ΔΣ αντιπροσωπευτικό (όπως και έγινε), θα επιλεγεί ο πρόεδρος, ο διευθυντής ποδοσφαίρου (όπως και έγινε) και κάθε χρόνο θα κάνουμε απολογισμό για το πως πήγε η ομάδα και θα γίνονται διορθώσεις.
Μια απόλυτα νηφάλια σκέψη που υλοποιείται. Τώρα εμείς στην κάψα μας για άμεσα πρωτάθλημα και στην αγάπη μας για την ομάδα, κάνουμε σαν κακιές πεθερές με την πρώτη στραβή. Η πολυμετοχικότητα δεν εξασφαλίζει αμέσως τα πρωταθλήματα αλλά εγγυάται ότι κάθε χρόνο θα δαπανώνται τουλάχιστον 20εκ για μεταγραφές, δεν θα υπάρχουν δογματισμοί (διαβάστε την τελευταία συνέντευξη Αντωνίου), ούτε αποκλεισμοί φιλάθλων και θα γίνει προσπάθεια να συμμετέχουν πολλοί βετεράνοι στον ΠΑΟ. Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί Σαραβάκος, Αντωνίου, Αντωνιάδης, Βαζέχα και φαντάζομαι ακολουθούν κι άλλοι, ενώ σίγουρα κάποιοι που αποκλείονται θα βγαίνουν και θα τα βλέπουν όλα μαύρα!

Ανώνυμος είπε...

Απο τον ΝΙΚΟ δεν περίμενα διαφορετική απάντηση... τα ίδια περίπου πάνω κάτω απαντούσε και στον σκύλο τότε, που είχα πει πως "ο Τζίγγερ δεν θα δώσει πάνω απο 6-7 % σε ΚΑΝΕΝΑΝ" , τα ίδια μου έλεγε και τότε.!!"
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... βγήκαν ΑΛΗΘΙΝΑ ναι ή όχι??
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10% ??
Εντάξει παραδέχομαι πώς ήταν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πιστεύω να σας άρεσε και ΣΥΓΓΝΩΜΗ που σας ταλαιπώρισα και σας έβαλα σε κόπο να διαβάσετε, δεν το έκανα σκόπιμα. ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.!!!! ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ!!

Εχθές ο ΔΟΜΑΖΟΣ είπε στον ΚΟΝΤΟ (τον δημοσιογραφο της derby)!!!
"Εσείς Κυριε τα λέτε αυτά γιατί σας ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ να τα λέτε. Εγω ΛΕΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ"!!!!
Δυστυχώς Κύριε ΔΟΜΑΖΟ μόνον εσύ , εγώ , άντε και ένα 2-3 % του κόσμου ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας και χαρά σας παίδες! Εγώ σε γενικές γραμμές, για να μην επαναλαμβανόμαστε, έχω περίπου την ίδια οπτική με αυτήν του NIKOS77 για τα τεκταινόμενα στην Πανάθα. Πήρα και γω επίσης διαρκείας (στην υγειά των κοροϊδων είχε πιει κάποιος φίλος - όχι και τόσο ευγενικό, ε?) και θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή με την ομάδα. Πότε είδατε ομάδα να πετάει από τη μια μέρα στην άλλη? Σωστές οι παρατηρήσεις ΟΛΕΣ, ειδικά για τη θέση των αμυντικών, αλλά εμένα μου έχει σκαλώσει κάτι στο μυαλό για το θέμα αυτό. Ότι (εφόσον είναι οφθαλμοφανές πως η ομάδα πάσχει εκεί και εντούτοις δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ γιαυτό) κάτι άλλο έχει στο μυαλό του ο Τεν Κάτε. Και ίσως να είναι σχετικό με αυτή την οδηγία να υπάρχει στην αποστολή ένας συγκεκριμένος αριθμός πιτσιρικάδων (δεν ξέρω για πόσους μιλάμε ή για πόσο πιτσιρικάδες ή από πότε θα ισχύει, επομένως αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω καλό θα ήταν να ενημερώσει) και προορίζει παιδιά από τις ακαδημίες για το σκοπό αυτό, τα οποία όπως και να το κάνουμε δε μπορεί να έχουν διακοσμητικό ρόλο, αλλά να είναι ψημένα σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ως βασικοί. Νομίζω λοιπόν ότι έχει κάποια παιδιά στο νου του (με πρώτον υποθέτω τον Σιόντη) και ίσως εκεί να βρίσκεται η εξήγηση του γρίφου. Προσοχή, δεν τους δικαιολογώ (γιατί είναι πιθανόν όλο αυτό να μας οδηγήσει σε μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά), απλά προσπαθώ να αιτιολογήσω τις κινήσεις τους κάπως λογικά. Υ.Γ.: Κάτι πήρε το αυτί μου για ξέχεσμα του Χρ. Κοντού από τον Δομάζο στην ΕΡΑ. Ξέρει κανείς με λεπτομέρειες? Υ.Γ.2: Κυριάκοοοοοοοοοοοο, θα το σπάσω το γαμίδι, προσπαθώ εδώ και 20 λεπτά να μπω στον λογαριασμό μου και μου λέει για λανθασμένους κωδικούς πρόσβασης και άλλα τέτοια του διαβόλου. Και ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο κωδικός μου! Ninja Nihil

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Σκουφ, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα που δεν έχουν οι νέοι μετόχοι πάνω από 6-7 τοις εκατό. Εξαρχής έλεγαν πως ήθελαν να συμμετάσχουν κι όχι να πάρουν την ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα η ομάδα θέλει στήριξη. Όλοι βλέπουμε πως στις μεταγραφές ο Κωστάκης ο Αντωνίου -ναι αυτός που ...έκοψε τον Αϊμάρ- έχει κάνει λάθη, αλλά ρε φίλε φέτος έπεσαν 24 εκατομμύρια για μεταγραφές, ενώ τα προηγούμενα χρόνια το μπάτζετ ήταν από 250χιλιάδες το 2005 έως 5 εκατομμύρια πέρυσι. Μεγάλη διαφορά. Γι' αυτό ας στηρίξουμε την νέα προσπάθεια κι ας κάνουμε ταμείο στο τέλος....

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε παιδια με αυτόν τον Αιμάρ, θα δείτε τελικά τι παλτό αγόρασαν εκεί στην Μπενφίκα! Έχει καλή παράδοση σε χειμερινά ενδύματα αυτή η ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο δεν έγραψα ότι έγραψα για να πείσω , αλλά για να προβληματίσω.! Δυστυχώς πλην λίγων κανείς δεν πήρε … μυρωδιά , ή έστω χαμπάρι ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.!! ΙΣΩΣ να είναι και λογικό μιας και περισσότερα δεν γίνεται να ειπωθούν..... Αλλά δεν έχει και σημασία αφού ορισμένοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους από πριν.!!!
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ χωρίς Σταρ Τεκ ή ταξίδι στ΄ άστρα .!! Που εμένα μπορεί να μου αρέσουν και να τις βλέπω αυτές...τους εξωγήϊνους, αλλά και το X-FILE ναι το βλέπω. Αυτοί όμως που βλέπουν ταινίες τύπου
« 13 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑΣ » !!!!!!!! ήθελα να ήξερα κάθε πότε ξυπνάνε από το....... ΞΥΣΙΜΟ.!!!
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΙΚΟΣ δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς , ( που έχω δηλώσει πως αυτός και ο _Jorge_ , μπορούν να λένε σε μένα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ... ενώ είναι πανέξυπνος και άριστος χειριστής της γλώσσας , ξέρει πότε να πατάει γκάζι και πότε φρένο.!! ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ 4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

1] Για το ποσοστό των μετοχών δεν με πειράζει ούτε υπάρχει (προσωρινά για μένα) πρόβλημα , πόσο πήρε ο καθ’ ένας κλπ. ΑΠΛΑ.. όταν σου είπα ότι έμαθα, και το πώς και το που και από ποιόν, (ότι ο Joni .... (όχι αυτός που ξύνει τον κ..... στον σκύλο , ο δικός μας «ευεργέτης») είχε δηλώσει μετά από 3-4 μέρες αφού έκανε το περίφημο άνοιγμα ότι, σιγά μην τους δώσω πάνω από 6-7 % ΤΟ ΕΚΑΝΕ??!! ΑΡΑ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ «ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ» τι ακριβώς θα ισχύσει και τι χαρτιά θα μοιράσει.!!! Δεν ήμουνα μπροστά να δώ ποιος πήρε τον Βαλέ ή το Μπαλαντέρ….!!! Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΗ??!! ΒΓΗΚΕ.!! ΟΠΟΤΕ… ΤΕΛΟΣ.!! Ούτε η περιπτερού , ούτε η μανάβισσα μεσολάβησαν .....!!!

2] Λες σε μένα να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ .!! Ο Πάνσοφος γέροντας μου έλεγε κάποτε... «Το τάβλι θέλει ΥΠΟΜΟΝΗ και το μνι ΚΥΝΗΓΙ» !!! Εσύ που τώρα μου λες για υπομονή..... Γιατί δεν έκανες πέρσι ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ?? Όπως εσύ , εγώ ο Κυριακος, ο km58 ,ο Στέλιος ο Γιώργος, ο Μπάμπης, η Lady και μερικοί ακόμα φίλοι τους τα ΧΩΝΑΜΕ ΧΟΝΤΡΑ, σε αυτούς που μας έλεγαν Υπομονή ρε παιδιά μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και αν το χάσουμε και εμείς μαζί σας.!! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ (ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ).... ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.!!
Τώρα τι άλλαξε ΝΙΚΟΛΑ και συστήνεις ΥΠΟΜΟΝΗ?? Σε έπεισαν τόσο πολύ οι πολυμετοχικοί ?? ή Μήπως οι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ??!! Μήπως ο Αντωνίου ? Οι παίχτες? Οι μεταγραφές?? Ξέρω τι εννοείς πάνω κάτω αλλά γιατί πέρσι δεν έκανες υπομονή? Τι έβλεπες? Τώρα δεν τα βλέπεις?

3] Τον Μάρτη μήνα διαβάσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πως 2 Απριλίου θα καταφθάσει στην Παιανία ο ΔΕΞΙΟΣ ΑΡΧΙ.. οπισθοφύλακας ΜΟΥΝ !! ΟΛΩΝ το μυαλό τότε πήγε στην σωστή λέξη... (θου Κύριε , φυλακή το στόματί μου ίσως μας διαβάζουν και μαντάμες)!! Ο ΜΠΑΚ ΑΣΤΡΑΠΗ της Εθνικής Ν. Αφρικής (μην φοβόσαστε δεν τρώει παιδιά) και του ΑΓΙΑΞ..... το Κέϊπ Τάουν το έγραφαν σε σμίκρυνση…!!!
ΘΥΜΑΣΑΙ Φίλε Νίκο τι έγραφες ΕΣΥ στον Σκύλο?? ΘΥΜΑΣΑΙ?? Εγώ τα διάβαζα και γελούσα δύο μέρες.....!!! , διότι ήσουνα ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ !! ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ & ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ.!! (Ούτε το Άκουα Φόρτε έτσι).!!! Τα θυμάσαι είμαι σίγουρος!! Τώρα ΝΙΚΟΛΑ τι έχεις να πεις?? Έπαιξε και μάλιστα σε ΝΤΕΡΜΠΥ.....!! Τώρα έγινε δεκτός?? ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ?? Έγινε κατάλληλος?? Πώς πείστηκες?? Από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?? Δηλαδή ότι και να κάνουν εμείς.... YES MEN ??? Τώρα κάνει για την ομάδα, τότε όχι?? Πάντως αν έχεις πειστεί εσύ τόσο πολύ εμένα μου περισσεύει .!! Εδώ ο Πατέρας δεν μπόρεσε να κάνει προκοπή στον Εθνικό θα κάνει σε μας??!!!

4] Θυμάσαι πρόσφατα τι έλεγες?? Δεν αντέχω να βλέπω άλλο.... Βύντρα , Σαριέγκι , Νίλσον , Τζιώλη.... κλπ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ πως τους «κόβεις» ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ??

Και κάτι τελευταίο , μου είπες θα πας στον αγώνα με την ΙΝΤΕΡ . Φαντάζομαι έμαθες πως θα δώσει το παρόν στα επίσημα και ο .... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.!!!!!! Για να βγει μετά ο «τεχνικός λόγος»…. Αντωνίου ντε και να πει...αυτό δεν το είχαμε προβλέψει ούτε υπολογίσει....!!!

Υ.Γ. Όσο για τον Αϊμάρ που λες (είδες τον Ρεκόμπα?).... Για στόπερ και για επιθετικό ΣΥΜΦΩΝΩ και επαυξάνω .!!! Δεν πειράζει όμως , θα σου κάνουν το χατίρι του.... ΧΡΟΝΟΥ.!! Ήδη ο Βεληγκέκας έφυγε για Πορτογαλία για να δεί παίχτες.!!! Τώρα Μάιος είναι , Σεπτέμβρης είναι θα σε γελάσω... πάντως για να φέρεις... ΑΪΜΑΡ δεν πας να τον δεις.!!! Τον παίρνεις με κλειστά μάτια !!! ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..... ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ.!!!!!
Και όχι τίποτε άλλο δεν έχουμε και τον Κυριάκο (SOTIS) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ......!!!!!
Θα συνεχίσω μέσα στην βδομάδα και με άλλα.... Μπας και ορισμένοι καταλάβουν ότι ο τρόπος σερβιρίσματος δεν έχει τόση σημασία όσο , το φαγητό..... που τρώνε .!!! και φυσικά τους σερβίρουν.!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε σκουφ, θυμηθηκα το ρητο"τι τον καταλογο κοιτας,αφου παλι φασολια θα φας"...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σκουφ, απαντώντας στις ερωτήσεις που κατέθεσες έχω να δηλώσω τα κάτωθι:
1) Μπορεί ο καθένας να έχει 6-7% αλλά όλοι μαζί, συν το μερίδιο του Ερασιτέχνη ξεπερνούν το 40%. Άσε που μπορούν να ζητήσουν οσονούπω μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κι εκεί ο Ιωάννης κι η φαμίλια του για να διατηρήσουν το 50% θα πρέπει να σπρώξουν κι αυτοί χοντρά πακέτα. Πως τους έχεις ικανούς; Θα βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη ή τα οικογενειακά καβουράκια θα εμφανιστούν εκ νέου σαν από μηχανής θεοί;
2) Ναι αδερφέ πέρυσι, πρόπερσι και γενικά τα τελευταία χρόνια κάναμε σκληρή κριτική, αλλά δεν κράζαμε μόνο για την πενιχρή 12ετία. Τα παράπονα ήταν συσσωρευμένα παλαιόθεν. Από τότε δηλαδή που ο ψευτοκαπετάνιος αλώνιζε στο εγχώριο πρωτάθλημα κι είχε την δυνατότητα αφενός να εκτοξεύσει την ομάδα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κι αφετέρου να εξαφανίσει δια παντός τους ανταγωνιστές από τον χάρτη. Αντί αυτού άρχισε να εκστομίζει σαχλαμάρες τύπου «οι ομάδες χτίζονται, δεν αγοράζονται» και «το μοναστήρι να ναι καλά» Για όλα αυτά μαζί βρίζαμε. Απλά την τελευταία διετία που κάποιοι ήθελαν να νομιμοποιήσουν και να εγκαθιδρύσουν στην συνείδησή μας πως και η 2η θέση είναι σπουδαίο κατόρθωμα, ε, τότε ο κόμπος όχι μόνο έφτασε στο χτένι, αλλά έσπασε κιόλας.
3) Η γνώμη μου για τον Μουν δεν άλλαξε. Τέτοιοι παίκτες, με λιγοστές φωτεινές εξαιρέσεις τύπου Σιμάο, δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό. Όμως αδερφέ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Επί Ιωάννη ο εν λόγο ποδοσφαιριστής θα ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού και οι μπαμποχελάκηδες θα έβγαζαν μέχρι και DVD για πάρτη του (θυμάσαι με τον Ρομέρο, έτσι;). Ενώ τώρα ο Μουν αποτελεί απλώς μια συμπληρωματική προσθήκη και βρίσκεται στην σκιά παικταράδων που αποκτήθηκαν. Όχι βέβαια παικταράδων παγκοσμίας εμβέλειας, με εξαίρεση τον Σίλβα, αλλά από το δεύτερο και το τρίτο ράφι. Σε καμία περίπτωση όμως οι φετινές μεταγραφές δεν είναι από τα τσόλια που περίσσευαν κατά καιρούς σε κάποιους και είτε τα χάριζαν, είτε τα δάνειζαν. Αν τα 24 εκατομμύρια μόνο σε πληρωμές ομάδων -(θυμήσου ρε πότε για τελευταία φορά πλήρωσε η οικογένεια ομάδα. Απάντρευτος ήσουν νομίζω και τώρα έχεις κόρη της παντρειάς. Μόνο ελεύθερους και δανεικούς παίρναμε, αν ασθενεί η μνήμη σου, ένεκα ηλικίας)- σου φαίνονται λίγα, τότε πάω πάσο. Επίσης παίκτες όπως ο διεθνής Σουηδός, ο άμπαλος πορτιέρο, ο Λουκάς, ο Σαριέγκι, ο Βαγγελάκης κι ο Τζιόλης, προς το παρόν θεωρούνται, θέλω να πιστεύω δηλαδή, ως αναγκαία κακά. Εκτός κι αν εσύ νομίζεις πως έπρεπε σε ένα καλοκαίρι να ξηλώσει όλη την, κάτι σαν ομάδα που κατοικοέδρευε στην Παιανία τα τελευταία χρόνια. ¨Έχουμε καιρό μπροστά μας για να καθαρίσει επιτέλους η ήρα από το στάρι…
Επίσης για τον Κωστάκη τον Αντωνίου –ναι αυτόν που …έκοψε τον Αίμάρ- την γνώμη μου την ξέρουν όλοι. Μακριά κι αγαπημένοι….
ΥΓ Και κάτι τελευταίο. Παρά το γεγονός ότι πήρα διαρκείας (όπως και στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια) αν και διαμένω όπως πολύ καλά γνωρίζεις στην Κρήτη, αισθάνομαι πολύ περήφανος κι όχι κορόιδο, όπως μας αποκαλείς εσύ. Όπως υπερήφανος αισθάνομαι που την Κυριακή 13 Απριλίου 2008, δεν λογάριασα ούτε έξοδα (300 ευρώπουλα το πάνω-κάτω) ούτε δουλειά (κοπάνα), ούτε καν την έγκυο γυναίκα μου και τα δυο παιδιά μου και ανέβηκα στο Πεδίον του Άρεως να ενώσω τη φωνή μου μαζί με άλλους 29.999 πικραμένους, απηυδισμένους, ασυμβίβαστους και ονειροπόλους Παναθηναϊκούς. Όλοι εμείς, (γέροι-νέοι, γυναίκες-άνδρες, επαρχιώτες-Αθηναίοι, αρτιμελείς-ΑΜΕΑ, γηγενείς-ομογενείς), καταφέραμε να γυρίσουμε μια ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Και να σαι σίγουρος πως θα στηρίξουμε και προπαντός θα περιφρουρήσουμε την προσπάθεια αυτή, που κάποιοι την χαρακτήριζαν μάταιη και καταδικασμένη να αποτύχει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νίκο το ξέρεις καλά . ΣΥΜΦΩΝΩ σε αυτά που έγραψες ακόμα και στις Τελείες.!!!! Και θυμάμαι όπως και εσύ καλά θυμάσαι.
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ απλά εγώ είμαι πιό ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ.!!

ΔΙΑΦΩΝΩ όμως ΣΕ ΕΝΑ που έγραψες (σύ είπας). Ότι δηλαδή "αισθάνομαι πολύ περήφανος κι όχι κορόιδο, όπως μας αποκαλείς εσύ."
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ & ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.!!!!! Μήν βάζεις λόγια που δεν έχω πεί. Και αφού θέλεις να τα γνωρίζεις όλα (αντε να το διαβάσουν κι άλλοι), μπορεί να μην πήρα διαρκείας.... αλλά περιμένω τις επόμενες μέρες κάτι "δωράκια" στους επίσημους.!!! Αν δεν γίνει να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως του χρόνου θα έχω διαρκείας και μάλιστα ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.!!!

** Λύσε μου μια απορία, όταν τελειώνει ο αγώνας εκει κατα τις 12.00 φεύγεις για Κρήτη?? Ή μήπως στενάζουν τα.... μπαράκια.!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρεμπιπτόντως είδατε την ιστορική φωτό του πρώτου πολυμετοχικού Δ.Σ. στην Πράσινη την Κυριακή? Ξέρετε τι είδα? Στο κέντρο τον Τζίγγερ με πλατύ χαμόγελο , κοστούμι , γραβάτα .... και ΞΕΚΑΛΤΣΩΤΟΣ.!!!! Ποιος από εσάς , εμάς και οποιοσδήποτε έχει φορέσει κοστούμι χωρίς .... ΚΑΛΤΣΕΣ??!!!
Πολύ προχωρημένος ο Γιαννάκης ρε παιδιά….. σωστός Τζέντλεμαν.!!!

Και δίπλα του ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ .... αλλά με θλιμμένο ύφος .... Άραγε γιατί ?? Δεν χαιρόταν που πλέον είναι μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ??!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα , έτσι για του λόγου το αληθές. Διαβάζω :

«Υπάρχουν άνθρωποι που για χόμπυ σε μιά ώρα ξιδεύουν περισσότερα από όσα θα κερδίσουμε κάποιοι από εμάς σε μιά ζωή. Αυτοί είναι οι περισσότεροι πολυμετοχικοί. Κολλάτε στο γεγονός της άρνησης του Βγενό να μπει στο Δ.Σ. Ο άνθρωπος ταξιδεύει 20 ημέρες την εμδομάδα και ασχολείται με διεθνή ντηλς συνεχώς. Θα ήταν απλά διακοσμητική η κενή θέση του στο Δ.Σ. με συνέπεια να τον κατηγορούσατε μετά ότι αδιαφορεί.

Όσο για τα 17 που έμειναν από την αύξηση, δεν μπορούσε να τ πάρει κανείς άλλος άπό τους ήδη συμμετέχοντες βάσει της αρχικής συμφωνίας.

Τα χρήματα των μεταγραφών καλύφθηκαν με δανεισμό, εν όψει μελλοντικής αύξησης του κεφαλαίου."

Όταν έβγαζε η Π.Ε.Κ. τις ανακοινώσεις πέρσι προφανώς ήταν η 21η μέρα της εβδομάδας που είχε ΡΕΠΟ.!! Έχει αντιπρόσωπο στο Δ.Σ. λέγεται Αντωνιάδης.

ΝΑΙ δεν μπορούσε να τα πάρει κανείς .... (στο Δ.Σ. ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ). Αλλά μπορούσε κάλλιστα να βάλει θέμα (όπως λέει και ο Νικόλας) αύξησης Κεφαλαίου κατά (εκατομμύρια € αλλά ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ) και να κάνει τον Σοφέρ να τρέχει με χίλια.!! ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ……!!!!!!

Αντ’ αυτού τι έκανε?? Τελευταία ημέρα 20/8 λήξης προσφορών , κατέθεσε προσφορά 2 και κάτι μύρια για το ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.!!! Marfin.!!! Χωρίς να έχει συνεννοηθεί με κανέναν.!!!
Προφανώς ήταν η 22η ημέρα ΡΕΠΟ ΤΟΥ.!!!

Για μεταγραφές…..καλύφθηκαν με δανεισμό ?? Από πού δανείστηκαν? Και με υποθήκη μελλοντικής αύξησης κεφαλαίου??

Αν και δεν το καταλαβαίνω ... Καλά τα χρήματα μεταγραφών (έξοδα)..
Tα ΧΡΗΜΑΤΑ από C.L. (γκαραντί 18,5 εκ. €) μέχρι τώρα , + 6 από χορηγία Ν.Ε.Τ. +7 από διαρκείας + + + + + καμιά 45 αρια μύρια που θα πάνε? Για ΕΝΑΝΤΙ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ για να μην μπει στην ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ αυτό που πήραν??

Ανώνυμος είπε...

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Ανδρέα Βγενόπουλου στην "Εξέδρα".
-Επειδή έχουν και γραφτεί πάρα πολλά και διαφορετικά νούμερα, πόσες μετοχές πήρατε και τι ποσοστό έχετε στην ΠΑΕ;

"Οπως είχα προαναγγείλει, τοποθέτησα 20 εκατομμύρια ευρώ και έχω αποκτήσει περίπου το 11% των μετοχών της ΠΑΕ."

ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗ ...ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ. Και μην μου πεις ότι και το 11% είναι μικρό ποσοστό όπως το 6-7% που έλεγαν οι ...έγκυρες πηγές! Το διπλασιο είναι! Υπολόγησε ακόμη το 6% του Παύλου, το 10% του Θανάση μέσω ερασιτέχνη και το ποσοστό που πήραν τα μέλη της ΠΕΚ (περίπου 12% συνολικά) και σταμάτα επιτέλους να πλέκεις σενάρια.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφε, σε μιά εταιρεία και εφόσον προβλέπεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι μέτοχοι (και οι μελλοντικοί) έχουν τη δυνατότητα να εισφέρουν το προβλεπόμενο ή μέρος του προβλεπόμενου ποσού στο ταμείο της εταιρείας, το οποίο εγγράφεται σε ειδικό λογαριασμό "έναντι άυξησης κεφαλαίου". Αυτό εννοώ δανεισμό.

Ακόμη και εάν έθεταν θέμα μεγαλύτερης αύξησης κεφαλαίου θα ήταν στη διακριτική ευχέρεια του σωφέρ να αποδεχθεί ή και να απορρίψει το αίτημα. Ήταν όμως δεδομένο όμως από την αρχή ότι δεν θα αποδεχόταν μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου από τη προβλεπόμενη.

Όσο για τα προβλεπόμενα έσοδα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς, θα περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις της διοίκησης. Ουδείς έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση από τον κόσμο της ομάδας να πράττει κατά βούληση.

Εμείς δεν είμαστε γαύροι να ακούμε εκστασιαζόμενοι τα λεγόμενα της κάθε διοίκησης και να χειροκροτούμε, όπως αυτά που είπε εχθές ο αστείος εκπρόσωπος του ακατανόμαστου.

Συμφωνώ 100% με τα επιχειρήματα του Νίκου όσον αφορά τις μεταγραφές και είμαι βέβαιος ότι έπεται συνέχεια τον Ιανουάριο.

Ανώνυμος είπε...

Είπε και το άλλο ο Βγενόπουλος… ΘΕΛΩ 100.000 «Μακάκες»....
ΜΕΛΗ – ΜΕΤΟΧΟΥΣ !!
Από την Π.Ε.Κ. (Αλήθεια υπάρχει ακόμα??) δυστυχώς ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ μας πληροφόρησε ο Βγενόπουλος.... (το άκουσα χθες στις ειδήσεις).....ΓΙΑΤΙ ? Δεν το λέει όμως ΓΙΑΤΙ??
Καλορίζικο? Να πούμε για το όνομα του νέου γηπέδου.....
Marfin Stadium !!!! Να δείτε πως από την ticket club.....τώρα θα περάσουμε σε νέα εποχή !!! Θα πρέπει να έχουμε όλοι πλαστική κάρτα της Marfin για αγορά εισιτηρίου !!! Αυτό φίλε ΝΙΚΟ παρέλειψες να μου το πεις.... (δεν διάβασα την συνέντευξη, αυτό το είδα πρωτοσέλιδο»!!! Εξήγησε μου κάτι..... τα 20.000.000 € που αντιστοιχούν στο 11% όπως είπε και με ενημερώνεις...... επί ποίου συνολικού κεφαλαίου είναι.??
Greg ,μην μπούμε σε αριθμοσυζήτηση οικονομικολογιστικά, λογαριασμούς κλπ. δεν τα κατέχω και δεν μου αρέσουν.!!
Θα τα μάθουμε? Εν καιρώ πιστεύω... Δεν είμαστε γαυροι λες.... (αυτό μας έλειπε)!!! Αλλά ο Κος 11% ... ζητάει 100.000 μέλη – μετόχους.. ΜΑΛΑΚΕΣ !!! Θα γραφτούμε τι λες??

Τώρα θα βλέπουμε φανέλες να αγωνίζονται στο Marfin Stadium με την φίρμα Cosmote !!! Και γιατι όχι μόλις λήξει η σύμβαση με το MIG (Τώρα ρώσικα αεροπλάνα θα είναι.....Αραβικοί πύραυλοι) θα σας γελάσω.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ….. αποσπάσματα τα γράφω και δίνω και απαντήσεις.....
«Ο κύριος Βαρδινογιάννης έχει επιδείξει μέχρι στιγμής απόλυτη δημοκρατικότητα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και έχει αφήσει τα όργανα και την ΠΑΕ να λειτουργούν με τις αρχές της πολυμετοχικότητας».
ΠΩ ΠΩ ΠΩ από Φασιστική νοοτροπία που έλεγε τον χειμώνα , πέρασε στην......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.!!!

Οι σχέσεις με τον Γιάννη Βραδινογιάννη: «Με τον κύριο Βαρδινογιάννη δεν έχω καμία κοινωνική ή επαγγελματική σχέση ή αντιπαλότητα. Μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για τον Παναθηναϊκό και οι διαφορές μας ανήκουν πια στο παρελθόν».
ΕΙΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΙΝΗ
Α Γ Α Π Η ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.!!!!!

Για το όνομα του γηπέδου: «H Marfin πέτυχε να αποκτήσει την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου συνεισφέροντας για το χτίσιμο του το συνολικό ποσό των 23 εκατ. ευρώ. Δεν υπάρχει κάποια τελική απόφαση για την ονομασία αλλά προς το παρόν προκρίνεται το όνομα "Marfin Green Arena"».
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ....

Για τον Ερασιτέχνη: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ανοικτός για την εγγραφή νέων μελών. Όμως, το κόστος που πρέπει να επωμιστεί ένας φίλαθλος για να γίνει μέλος αυτήν τη στιγμή είναι πολύ μεγάλο και λειτουργεί ως αντικίνητρο για την εγγραφή χιλιάδων νέων μελών. Τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού χειρίζεται κατά βάση ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος ως επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου. Εμένα οι θέσεις μου είναι γνωστές. Από την άλλη πλευρά σέβομαι τις αποφάσεις που παίρνει ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος, διότι έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό και προφανώς έχει μεγαλύτερη πείρα από εμένα σε διάφορα θέματα».
ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ..... ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ»!

Αν ο Ενιαίος Φορέας εκτιμάει την προσπάθεια και τη συμβολή μου, το μόνο που θα ήθελα ως αντάλλαγμα είναι να ακούσουν την παράκλησή μου. Πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι μας έχουμε πολλούς φίλους, Ολυμπιακούς, ΠΑΟΚτσήδες, ΑΕΚτσήδες και πέρα από την αντιπαλότητα στο γήπεδο, δεν έχουμε κανένα λόγο να τους βρίζουμε. Ειδικότερα το σύνθημα «Είμαστε από τη Λεωφόρο» το θεωρώ εμετικό και κάθε φορά που το ακούω σχεδόν μετανιώνω που ξεκίνησα την πρωτοβουλία της ΠΕΚ!»

Να δείτε πως σε ελάχιστα χρόνια θα κρατάμε την Αγία Γραφή στις κερκίδες ..... κι όταν οι άλλοι και ιδίως οι ακατονόμαστοι θα μας βρίζουν χυδαία , εμείς θα τους χειροκροτούμε....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκούφε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στο τέλος της τελευταίας τοποθέτησής σου σχετικά με την αγία Γραφη κλπ. Εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε να μη βριζόμασταν στις κερκίδες και να μπορούσαμε να πάρουμε τα παιδιά μας και τις γυναίκες μας στο γήπεδο. Στην Ισπανία και ειδικά σε ορισμένες ομάδες π.χ. Βιαγιαρεάλ, το 60% των φιλάθλων είναι γυναίκες. Γιατί να μην γινει αυτό και στην Ελλάδα. Έτσι κι'αλλιώς πλέον ακολουθούμε κοινωνικά και οκονομικά την Ισπανία με καθυστέρηση 30 ετών. (Ας είναι καλά το πολιτικοοικονομικό Ελληνικό μεταπολιτευτικό κατεστημένο)

Τώρα δεν καταλαβαίνω τιε ενστάσεις σπυ σχετικά με τα λεγόεμνα του Βγενό. Δηλαδή η Άρσεναλ το γήπεδο της οποίας λέγεται σκέτο Εμιρέϊτς είναι κουτόφραγκοι;;; Ναι, εφόσον δίνει εταιρικά χρήματα για την ολοκλήρωση του γηπέδου (ανεξάρτητα από την εταιρική συμμετοχή που είναι προσωπική)πρέπει να έχει λόγο στην ονομασία του γηπέδου. Απόσβεση της επένδυσης γαρ.

Η Ρεάλ και η ακατονόμαστη της Ισπανίας (Μπ....) έχουν 100.000 με 150.000 μετόχους η κάθε μία, ενώ και η Μαντσ. Γιουν και η Σίτυ και οι περισσότερες Βρετανικές ομάδες έχουν χιλιάδες μετόχους και είναι και στο χρηματιστήριο ενώ παράλληλα η πλειοψηφία των μετοχών τους ανήκουν σε "αλλοεθνείς". Εγώ προσωπικά θα μείνω ΠΑΟ ακόμη και εάν κάποτε μας αποκτήσει Αλβανός επενδυτής. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρρει ποιός έχει τις μετοχες, αυτές οι εξελίξεις είναι παροδικές, αλλά ποιός είναι ο ΠΑΟ.

Όσο για το κόστος συμμετοχής στον ερασιτέχνη, ας μην υπερβάλουμε, αλλά δεν είναι δυνατόν να είναι συμβολικό.