Αυγούστου 14, 2008

ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑ, ΣΠΑΡΤΑ - ΠΑΟ 1-2

Με την ουσιαστικη νικη με 2-1 επι της Σπαρτα Πραγας, ο Παναθηναικος εκανε ενα τεραστιο βημα για τη προκριση στους ομιλους. Αν και δεν εβγαλε ματια η ομαδα επαιξε ουσιαστικα και με κορυφαιο τον Σιμαο πηρε την πολυτιμη εκτος εδρας νικη και ατενιζει με αισιοδοξια το μελλον.

Για την ιστορια τα γκολ του ΠΑΟ πετυχαν οι Κουτσερα (αυτογκολ) στο 24' και ο Σιμαο στο 60'.
Διακριθηκαν επισης οι Καραγκουνης, Σαριεγκι και ο Σοουζα σε ενα δυσκολο ρολο.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα μας έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε να παίξει αυτή την εποχή και με αυτόν τον αντίπαλο.

Κάποια συμπεράσματα.
1. Ο Καραγκούνης είναι χρησιμότατος παίκτης και έχει χώρο στην ομάδα, τουλάχιστον για 20 με 25 παιχνίδια τη σαιζόν.
2. Ο Νίνης σταδιακά διαμορφώνεται σε έμπνευση για αυτή την ομάδα και μακάρι να μείνει για αρκετό καιρό κοντά μας. Να μην φύγει για μικρομεσαία ομάδα της Αγγλίας ή της Ισπανίας, αλλά μονο για Ρεάλ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσυ.
3.ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΜΕΡ στην άμυνα. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΜΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΟΣΥΝΗΣ ΑΒΡΑΑΜ. Ευτυχώς κατέληξε στον φυσικό του χώρο.


Όσον αφορά το μέλλον ψυχανεμίζομαι ότι, εάν τα πράγματα εξελιχθούν φυσιολογικά και "ακοκκάλιστα" και αποκλεισθεί ο θρήνος, οπότε θα βρεθεί η ομάδα με το μπόνους των 5.500.000 θα γίνει άλλη μιά εξτρά πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Ανώνυμος είπε...

Greg, η μεγάλη μεταγραφή που αναφέρεις πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς, εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και οφείλει η νέα διοίκηση να περιφρουρήσει με κάθε κόστος τον ενθουσιασμό αυτόν, ενισχύωντας ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθα κι εγώ στην παρέα!!!! Θα πω ορισμένα εκτός αγώνα , για ποδόσφαιρο αποκλειστικά έχουμε καιρό.
Έδωσαν τα γαλόνια πίσω στους Γιάννη Γκούμα και Γιώργο Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό υπό τον φόβο μιας εσωτερικής σύγκρουσης (υπήρχε μουρμούρα) στα αποδυτήρια και προκειμένου να μη νιώθουν παραγκωνισμένοι οι παίκτες, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα! Από άτυποι αρχηγοί με παρουσία σε συζητήσεις πριμ κ.λπ., σε περίπου δύο 24ωρα ξανάγιναν αρχηγοί οι δύο παλαιότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με πρώτο τον Γκούμα και δεύτερο τον «Κάρα».
Τι ωραία τι καλά … χα χα χα , χι χι χι….!!!! Εκτός από το κουμάντο που κάνει ο «δήθεν εξαφανισμένος»…ΙΩΑΝΝΗΣ , κουμάντο κάνουν στα αποδυτήρια ο Γκούμας και ο Καραγκούνης…!!!!! Η ΣΗΜΑΙΑ & ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ δηλαδή…… ΜΠΡΑΒΟ.
Απορώ γιατί πήραν τον 10 ΓΑΤΑ (Φοβερό της πολυαγαπημένης μου) εγώ θα τον έλεγα 10 ΓΑΤΕ … αφού έχουμε τον Κωστάκη Αντωνίου και τον (ΒΕΛΗΓΚΕΚΑ) κατά Lady….!!!! Για τα οικονομικά τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ και για κουμανταδόρους των παικτών την ΣΗΜΑΙΑ & ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ….!!!!!! ΩΡΑΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.!!!!! Αλλά εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση….. αναμενόμενα είναι , εδώ έχουν στον κόρφο τους γαύρους και μάλιστα φανατικούς….. σε αυτά θα κολλήσουμε.!!!! ΝΑΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ το έμαθα κι’ αυτό… και το ωραίο είναι πως τον ξέρω αλλά νόμιζα πως ήταν συνωνυμία και κατά πάσα πιθανότητα ΠΡΑΣΙΝΟΣ !!!! Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με τα δρώμενα και εμένα άντε τώρα να μου βγάλεις την ιδέα πως δεν δίνει πληροφορίες στο απέναντι στρατόπεδο…..!!!!!!
Καλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως η ομάδα κατά 9/11 είναι η ομάδα του ΒΟΗΘΟΥ??!!! Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.!!!!! Θα αργήσουν πολύ να αλλάξουν….. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ , μερικοί παίχτες πάντως με τίποτα.!!!!!!
Όταν εγώ έλεγα πως ο ίδιος ο Ιωάννης είπε, σιγά μην τους αφήσω να πάρουν πάνω από 6-7% του Μετοχικού Κεφαλαίου ο φίλος μου ο Νικόλας «μου την έπεσε»…. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα άντε να έφτασε ο Βγενο…10%.!!! ΚΥΡΙΑΚΟ διαβάζω μερικούς που ξεστομίζουν λεξούλες επικίνδυνες…. «πρακτορίσκος»!!! δικό σου το blog και η ευθύνη….. επίσης φίλε Κυριάκο ένα θέμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ που υποβόσκει εδώ και λίγα χρόνια, είναι αυτό με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.!!! ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ. ΓΙΑΤΙ??!!! Είδατε γιατί το S. S. 1 ή NOVA (του ΚΥΠΡΙΟΥ επιχειρηματία Λάμπη Ταγματάρχη!!!) την παραμονή του αγώνα τα βρήκε με τους ομοεθνείς του στο οικονομικό και έδειξε τους ακατονόμαστους!!! Στο κανάλι 1 , εκεί όπου είχε τα δικαιώματα της Πράγας και θα έδειχνε εμάς.!!! Εντελώς ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ και ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ μα πάνω απ’ όλα ΜΕΙΩΤΙΚΑ μας πέταξε στο κανάλι 6 και όσοι είχαν NOVA (51,00 € συνδρομή)!!! Είδαν οι άλλοι δυστυχώς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έβλεπαν….ΤΣΟΝΤΑ!!!! Πάντως ήταν τυχεροί το ευχαριστήθηκαν διπλά.!!!
Η Ομάδα πάντως έχω την αίσθηση πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο (2 μηνο) για να μας δείξει που βαδίζει. Επειδή εμμέσως πλην σαφώς υπήρξε πρόκληση στον σκύλο (απάντησα σχετικά) για το ότι η ομάδα χρειάζεται 10 άρι , θα σας πω να παρακολουθήσετε την Αργεντινή στο Πεκίνο και ιδιαίτερα τον ΡΙΚΕΛΜΕ.!! Μα και τον ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ (αριστερό χαφ-εξτρέμ) δεν τον ήξερα αυτόν ούτε που αγωνίζεται ξέρω.!!! Και μετά γράψτε αν είχαμε στην σημερινή ομάδα ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…… που θα φτάναμε.!!!! Ενώ στην αρχή μας προϊδέασαν πως θα πληρώσουν αδρά για πολύ καλούς παίχτες… στην συνέχεια βγήκαν τα καβουροφαντάσματα του παρελθόντος.!
Ένα Γάλλο θέλουν και περιμένουν να ρίξει τις απαιτήσεις…. Μην δημιουργηθεί πρόβλημα στα αποδυτήρια (λάλησε ο μέγας δ/ντης)!!! Δηλαδή ο ΣΙΜΑΟ που παίρνει 140.000 € τον χρόνο τι να πει ??!!! Ή μήπως πιστεύεται εσείς πως π.χ. ο Μελίσης πληρώθηκε 2 εκ. € !!!! Αν αποκλειστεί ο δαφνοστεφανομένος τα έσοδα θα είναι 40 εκ. € !!!!! (6 εκ. διαρκείας – 6 η νταβατζού ΝΕΤ- 12 από ΟΥΕΦΑ- 6 από διαφημίσεις και χορηγίες – βάλτε και μπόνους ομίλων νίκες ή ισοπαλία , βάλτε και εισιτήρια , βάλτε και διάφορα από μπουτικ κλπ) που φτάνουμε???!!!! 40 – 25 (όπως λένε για μεταγραφές) θα μείνουν και 15 εκ.€!!!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ….. ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ !!!

Κυριακος είπε...

Prasinoskoyfis, συμφωνω και εγω σε αυτα που λες και εχω γινει "γκρινιαρης" υποστηριζοντας τα τοσο στο Dog οσο και εδω.

Για το θεμα της γλωσσας ειμαι απολυτα μαζι σου. Δεν εχω ομως δυνατοτητα να διορθωνω η να κοβω λεξεις σχολιαστων. Θα πρεπει να κοβω ολο το σχολιο δυστυχως και μετα αρχιζουν οι παρεξηγησεις. Γι'αυτο ζητω απο ολους να ειναι προσεκτικοι στις εκφρασεις τους. Ισως χρειαστει να κοβω και σχολια.

Ανώνυμος είπε...

Πρασινοσκούφη. Συνωμοσιολογία και δόξα τω θεώ.
- Σε τι σε ενοχλούν οι Γκούμας και Καραγκούνης;; Κάθε σύνολο που θέλει να προχωρήσει, σέβεται την ιστορία της. Το σημερινό Ελλαδιστάν έχει μάθει να γυρίζει τη πλάτη στην ιστορία καθοδηγούμενο από πλαστούς ηγέτες σε όλους τους τομείς της ζωής. Στον ΠΑΟ, νομίζω ότι περιλαμβάνεται ένα καλό κομμάτι του έθνους αυτού, που έχει το δικαίωμα να σκέπτεται και να αντιλαμβάνεται ότι για το κυκεώνα που έχουμε περιέλθει μεγίστη ευθύνη φέρουν ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ. Και όχι μόνον στο ποδόσφαιρο αλλά κυρίως αλλού. Το ποδόσφαιρο ήταν παρελκόμενο. Όσο και εάν αυτό σε στενοχωρεί ή αντιμετωπίζεις σύγκρουση συμφερόντων.

- Ξεκαθάρισε ποιοί είναι οι οπαδοί του θρήνου, που περιλαμβάνονται στην σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΟ. Εάν εννοέις τον Αντωνίου, συγχαρητήρια, αυτό είναι τυμβωρυχία, μήοως όμως εννοείς τον Γιαννακόπουλο;;;;

- Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται σιγά σιγά. Δεν είχε νόημα να κάνουμε εφέτος μεγαλοπρεπείς μεταγραφές και να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια τα φετινά προβλήματα του θρήνου. Πρέπει να φτιάξουμε μιά γερή βάση και στη συνέχεια να προσθέσουμε τα στολίδια. Εάν η σημερινή βάση περπατήσει στη συνέχεια υπάρχουν τα περιθώρια για προσθαφαιρέσεις. Δεν φτιάχνεις τη ΡΕΑΛ σε ένα καλοκάίρι.

Εάν είστε πραγματικοί βάζελοι ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σταθειτε κριτικοί απέναντι της αλλά όχι συνεχως επικριτικοί. Επιτέλους πιά τώρα που φαίνεται η ποιοτική διαφορά του δικού μας σχεδιασμού σε σχέση με τους άλλους, αρχίσατε τις ειρωνίες;;;;

ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε Σκουφ, συνεχίζεις ακάθεκτος να γκρινιάζεις κάνοντας ακόμα και την πεθερά μου να φαντάζει μουγγή μπροστά σου!!! Ας είναι. Σε κάποια συμφωνώ μαζί σου, σε πολλά άλλα όχι. Καταρχήν συμφωνώ μαζί σου πως η ομάς χρειάζεται τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη-ηγέτη κι ο Ρικάλμε φαντάζει κατάλληλος, όμως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα. Πέρυσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι ασχολούμασταν με τα λαβράκια του Ιωάννη που τελικά ήταν χειμωνιάτικα παλτά και τώρα που έγιναν αρκετές ποιοτικές προσθήκες βρίσκουμε πάλι αφορμή να γκρινιάξουμε. Καλό βέβαια είναι αυτό γιατί σημαίνει πως είμαστε απαιτητικοί. Όσο για το θέμα με τους αρχηγούς, μακάρι όλα τα εσωτερικά προβλήματα να είναι τέτοιου τύπου κι όχι τσαμπουκάδες και κλωτσομπούνια, όπως συνέβαινε προ μνημονεύτων ετών. Για τον Ζιβέ καθυστερούν μεν, αλλά δεν διαπραγματεύονται τον Ενακαρίρε, αλλά ούτε και τον Νέστα. Μην ξεχνιόμαστε δηλαδή........

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑ θα ξεκινήσω με σένα , όπου η μόνη νομίζω διαφωνία μας είναι στην…. ΥΠΟΜΟΝΗ.!!! Μα το έχω πει , θα το ξαναπώ πάλι, διάβασε τι γράφω….. η ομάδα έχω την αίσθηση πως σε 2 μήνες, θα μας δείξει που βαδίζει.!!!! ΔΗΛΑΔΗ πιστεύεις πως με τους εν Δυνάμ(ο)ει Τυφλ(ους) ίδα και την Σπάρτα η ομάδα μπορεί να κριθεί και να βγάλουμε συμπεράσματα? Εγώ θέλω να δω και με αλλόθρησκους και με Α.Ε.Κ. (μην την κρίνεται με ένα παιχνίδι), Αρη , Π.Α.Ο.Κ και φυσικά δυο οπωσδήποτε ομαδάρες στο C.L. ΑΝ όπως λες η πεθερά σου φαντάζει μουγγή…. Τότε έρχομαι εκεί κάτω μπας και την αφήσεις την γυναικούλα ήσυχη…!!!!! [Ξέρεις γιατί γκρινιάζουν οι πεθερές φαντάζομαι]. !!! ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ όπως λες , (για μένα ΑΠΑΙΤΩ) ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ γιατί θέλω να βλέπω…. ΦΩΣ!!! Προόδους και φυσικά θίγω τα κακώς κείμενα, τα άλλα τα βλέπουμε όλοι και είναι πράγματι αισιόδοξα και καλά. Πες μου τώρα κάτι ΝΙΚΟΛΑ …. Εσύ γκρινιάζεις συνεχώς με Βύντρα , Τζιώλη, Νίλσον, Σαριέγκι, κλπ. ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως όσοι προπονητές πέρασαν τους είχαν… ΒΑΣΙΚΟΥΣ.!!!!! Εμείς δηλαδή ξέρουμε περισσότερα??? Και η πλάκα είναι πως ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ μέχρι το 2012….!!!!!! Για τον ΖΙΒΕ … δηλαδή αν του έδιναν 150 ακόμα (νομίζω εκεί είναι η διαφορά)….. θα ξοδευόντουσαν??? ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ….. ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ. Και γκόμενα να ήταν με τόσο ψηστήρι θα είχε…. ΕΝΔΩΣΕΙ…..!!!
Η Ρώμη δεν χτίστηκε , σωστά ….. αν είναι να γίνουμε ΡΩΜΗ (την αρχαία εννοείς έτσι) τότε εντάξει ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ να περιμένουμε …… (πόσα άλλα 13 χρόνια)?? Μην μας βγει στο τέλος …. ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.!!! Και οι πολυμετοχικοί μας βάζουν και τραγουδάμε….. «Πόδια ψηλά κι όλα τα {ΚΑΝΩ} …φτάνω … έλα να πάμε την ομάδα πιο……??? !!
** Αύριο θα απαντήσω και στον greg **

Ανώνυμος είπε...

Για ποια συνωμοσία μιλάς greg ? Εμένα του Κυριάκου , αλλά και πολλών άλλων φίλων που έχουμε τις ίδιες απόψεις?? Και λοιπόν? Απαγορεύεται?? Αν νομίζεις έτσι, είσαι ΛΑΘΟΣ.!!

~ Με τον Γκούμα – Καραγκούνη δεν έχω κάτι ποδοσφαιρικός αλλά , αναφέρω αυτά που διάβασες (σε πολιτική εφημερίδα τα ΝΕΑ ήταν άρθρο) , για να ΘΙΞΩ την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.!!! Μην μπερδεύεις την ΙΣΤΟΡΙΑ ενός Έθνους με ποδόσφαιρο είναι ΑΤΟΠΟ.!! Δηλαδή για να προχωρήσουμε πρέπει οπωσδήποτε να είναι αρχηγοί αυτοί οι ΔΥΟ??!!! Γιατι άρχισαν την μουρμούρα? Εξ’ άλλου τους έδωσαν τον τίτλο του Επίτιμου αρχηγού (ΝΙΚΟΛΑΑΑΑ σαν τον Μητσοτάκη…..χα χα χα χα). Να αλλάξουν ο κόσμος οι διοικούντες και το νοσηρό κλίμα προς το καλλίτερο και να κρατάν την ίδια νοοτροπία οι παίχτες???!!! ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

~ Δεν απαντώ για πλαστούς ηγέτες κλπ που λες... Συμφωνώ , αλλά άλλο θέμα αυτό άλλο το ποδόσφαιρο.

~ Να ξεκαθαρίσω λες..... και αναφέρεις δύο ονόματα !!! έκπληξη. Από πού τα συμπέρανες?? Και καλά ο Αντωνίου , μπορεί να σου πήγε το μυαλό λόγω του ότι έχει φορέσει την κοκκινολινάτσα...!!!! Έκανε και την γλάστρα πέρσι στην Ν.Ε.Τ. αλλά , Γιαννακόπουλο εννοείς τον Παύλο φαντάζομαι... πλάκα κάνεις?? Αυτός είναι πιο ΠΡΑΣΙΝΟΣ και από μένα και από σένα.!!!! ΟΧΙ ΔΕΝ είναι αυτοί , ούτε άλλοι μέτοχοι. ΕΜΙΣΘΟΣ είναι , (από εποχής Τζίγγερ!!) , αλλά λόγω θέσης γνωρίζει πολλά από πρώτο χέρι.... Αυτό το γνωστοποίησα σε σας , για να καταλάβουμε όλοι πως η ΟΜΑΔΑ χρειάζεται ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.!! Δεν είναι μόνον οι Αθλητές..... Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που κρίνουν πολλά, μα φυσικά κι' ένα σωρό άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα την Π.Α.Ε. κλπ. Αυτοί που έχουν τα ΓΕΝΙΑ πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ πως έχουν και τα ΧΤΕΝΙΑ.!!!!! Ας ψαχτούν.!!!

~ Υπάρχουν ορδές από διαστρεβλωτές, λασπολόγους, λαμόγια, πουλημένους, εντεταλμένους, κακοθελητές, προσκυνητές, κλπ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ.!!!! Η ομάδα θέλει προστασία από ΠΑΝΤΟΥ.!!! Ξέρεις κάτι greg....(Θα το πω με περισσότερη άνεση αυτό). Σε συζήτηση πρίν από 2 μήνες με ένα φιλαράκι που έχει παρτίδες με άνθρωπο που εργάζεται στο Νομικό Τιμ της ομάδας...... Του είπε. Ο Κόκκαλης έχει ανθρώπους του σε όλα τα πόστα , ΠΑΝΤΟΥ!!! Μόνον που δεν τους ξέρει κανείς.... Ούτε καν ο Πετράκης.!!!! Ξέρουν δηλαδή στην ομάδα μας πως δουλεύει ο ΘΕΙΟΣ... αλλά ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να εντοπίσουν και διαλύσουν αυτά τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ και στεγανά.!!!

~ Όλα αυτά τα χρόνια greg , έχει γίνει μεγάλη ΖΗΜΙΑ στην ομάδα και δεν εννοώ μόνον τα πρωταθλήματα... Και είναι Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Η της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον
Ν Ο Μ Ο προς κάθε κατεύθυνση.!!! Πρέπει να ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΔΙ και όπου δεν παίρνει πόδι , ΧΕΡΙ ....!!!!!
Να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ στεγανά , σκουλήκια , ερπετά, νοοτροπίες, αυλοκόλακες, κλπ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ .... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ??? Οψόμεθα.!!!

~ Φυσικά φτιάχνονται σιγά – σιγά οι μεγάλες ομάδες , διάβασες πουθενά να γράψω κάτι αρνητικό (αν και στα τρία παιχνίδια δεν παίξαμε μπάλα),κρίναμε κάποιον αρνητικά?? Εγώ τουλάχιστον ΟΧΙ. Θα το ξαναπώ πάλι,τον Οκτώβρη θα δείξει η ομάδα που βαδίζει και αρχές Δεκέμβρη αν όλα αυτά που λένε και θέλουμε να βλέπουμε γίνουν πραγματικότητα.!! Αλλά δεν έγινε η πολυμετοχικότητα για να κάνεις μεταγραφές , που και ο Σοφέρ θα έκανε από μόνος του , ούτε να κόβονται παίχτες για τεχνικούς λόγους... (ιστορική και ρητορική απάντηση του Δ/ντη!!! Καλά ο Ο.Τ.Ε. είναι???) !!!!!
Εδώ είναι και η μικρή διαφωνία μου με τον φίλο ΝΙΚΟ77 , εγώ θα ήθελα περισσότερη ποιότητα και κινητικότητα , ο φίλος μου λέει μην βιάζεσαι, διότι το πρόβλημα ήταν να φύγει ο Play station .... τώρα που έγινε η αλλαγή θα πάμε ψηλά. Και εν μέρει έχει δίκιο.

~ ΕΓΩ... ΘΕΛΩ ... Ε Δ Ω & Τ Ω Ρ Α (εεεε φίλε Νικόλα, σύνθημα κι αυτό…) Α Λ Λ Α Γ Η . ! ! ! ! Να μπούμε αν όχι φέτος του χρόνου σίγουρα (το απαιτούμε).... Μέσα στο λυόμενο (Καραϊσκάκη ντε) και να τους ρίξουμε 4 και 5 τεμάχια, να τους ξεσκίσουμε , να πάρουμε ντάμπλ και μετά να βγω έξω να... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ κάτι κοκκινομούρηδες (βλακοειδέστατους και αγράμματους) {προς Θεού υπάρχουν πολλοί μετρημένοι, λογικοί και σοβαροί}, που θα τους κάνω να μην βγουν έξω από το σπίτι τους για ένα μήνα.!! Ζω για ένα (ποδοσφαιρικό) όνειρο.. να πάρουμε Ευρωπαϊκή κούπα και να την περιφέρουμε εν είδη λαμπαδηδρομίας μέσα από τον..... ΠΕΙΡΑΙΑ.!!!!! Και μετά ας γίνει η Δευτέρα Παρουσία.!!!!
ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ?? Πάντως ομόλογα ΕΤΒΑ όχι.!!!! Γι’ αυτό τον λόγο θα τα λέω ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και σ΄ όποιον αρέσουν......!!!!

~ Τι πάει να πει πραγματικοί βάζελοι ?? ή είναι κάποιος ή δεν είναι .... με το να χειροκροτείς συνεχώς είσαι και με το να κάνεις κριτική δεν είσαι?? Μην το κάνεις κι εσύ σαν μερικούς που έλεγαν τον Ιανουάριο , η ομάδα είναι πρώτη και εσείς γκρινιάζετε..... είστε βαλτοί.. κλπ. Αλλά Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ τον Απρίλιο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.!!!!
Εγω derby και Πράσινη ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ για να υιοθετώ και ΜΥΡΙΚΑΖΩ τα γραφόμενά τους!!! Ετυχε 15 μέρες να πέφτουν στα χέρια μου και τις διάβαζα με πολλή προσοχή.... ξέρεις τι αποκόμισα?? Πως πήραμε το νταμπλ.... και παίζουμε αγώνα Ευρωπαϊκό για τον τελικό του C.L.!!

~ ΕΓΩ ΑΠΑΙΤΩ από φέτος ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ!!! Υ.Γ. Τον είδατε χθές τον ΡΙΚΕΛΜΕ? τον ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ? Μπορί να τους βάλει στο ΚΟΤΕΡΟ?? ΝΑΙ ??
70.000 μέσα στο ΟΑΚΑ και 30.000 απ' έξω θα έχουν όλη την χρονιά.!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκούφε,
Tο να πάμε αύριο στο λυόμενο και να τους ρίξουμε 5 τεμάχια και αύριο να χάσουμε από τη Ξάνθη, δεν θα με ικανοποιήσει. Θέλω να γίνουν αργά και σταθερά βήματα και να βλέπω σταδιακά τη βελτίωση της ομάδας και όλης της εταιρείας. Πιστεύεις ότι με τον ερχομό του όποιου Ρικέλμε στη παρούσα φάση θα είχαμε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα; Η ομάδα πρ΄ςπςι να χτισθεί σιγά σιγά. Είναι πολύ πιό χρήσιμος ο βραζιλιάνος σήμερα από έναν φανταιζί λευκό ελέφαντα. Και εγώ θα ήθελα σε πρώτη σκέψη τον Ρικέλμε και το είχα εκφράσει απο αυτό το σάϊτ, στη συνέχεια όμως αποδεικνύεται ότι χρειάζεται πρώτα η δημιουργία της βάσης και στις επόμενες δυό ή τρεις μεταγραφικές περιόδους να γίνουν οι ποιοτικές προσθήκες και να γίνει η ομάδα όπως όλοι την ονειρευόμεθα. Δες τι θα γίνει με τον θρήνο εφέτος. Θα βάλει δυό πιθανόν (το τονίζω πιθανόν) ποιοτικούς παίκτες - Ντούντου και Ντιόγκο - δίπλα στον Στολτίδη, τον Νικοπολίδη, τον Άντζα και όλα τα υπόλοιπα τρίτης ηλικίας. Νομίζεις ότι θα έχουν ομάδα;;;

Μου λες να μη μπλέκω τη πολιτική με το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι η εικόνα της κοινωνίας. Υπάρχει παγκοσμίως κοινωνική διάσταση και μάλιστα συνεχώς διευρυνόμενη στο ποδόσφαιρο. Κοίταξε τη κάθε χώρα πως πάιζει και θα καταλάβεις ότι το ποδόσφαιρό τους είναι προέκταση της ιδιοσυγκρασίας και του χαρακτήρα τους. Μιά επιτυχημένη κοινωνία (στην Ευρώπη τουλάχιστον) έχει και επιτυχημένο εθνικό και σωματειακό ποδόσφαιρο. Μοναδική εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα είναι το ευρωπαϊκό του 2004.

Δες την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Μ. Βρετανία και από την άλλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Πολωνία κλπ.

Λοιπόν σε παρακαλώ μη αποστασιοποιείς το ποδόσφαιρο από τη πολιτική και τη κοινωνία. Δεν είναι της παρούσας φάσης, αλλά κάποια στιγμή θα σου θυμίσω για στοχαστές από τον Μπομπ Μάρλεϋ (ναι στοχαστής ήταν και αυτός) έως τον Μαρκές και για το τι έχουν γράψει ή τραγουδήσει κατά καιρούς για το ποδόσφαιρο.

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι ο ΠΑΟ είναι ιδέα, όπως η Ρεάλ και η Μπάρτσελόνα και γι' αυτό θα σου πω ότι χρειάζεται υπομονή και ηρεμία. Εάν τα πράγματα δε γίνουν όπως πρέπει εμείς δεν είμαστε σα τα θρηνάκια. Εμείς επιβάλουμε τις αλλαγές, όπως έγινε με τη πορεία, και εάν χρειασθεί θα τις επιβάλλουμε ξανά. Αρκετές απογοητεύσεις μας δίνει η χώρα αυτή καθημερινά, δεν αντέχουμε και άλλες από τον ΠΑΟ μας.

Κυριακος είπε...

Προς το παρον Γρηγορη παρε τη πρωτη απογοητευση στο θεμα Ζιβε. Και τωρα τρεχουμε. Και μη μου πεις και εδω σιγα-σιγα, διοτι οι ομαδες οταν φτιαχνονται απο τους πρωτους που αρχιζουν ειναι ο σεντερ μπακ, για να μη πω ο πρωτος.

Ανώνυμος είπε...

Θα περιμένουμε Κυριάκο μέχρι τις 31 Αυγούστου. Δεν νομίζω η νέα διοίκηση να πάσχει από μυωπία και να μη βλέπει ό,τι βλέπουμε όλοι οι φίλαθλοι. Προσωπικά πιστεύω ότι ετοιμάζουν κάτι μεγάλο. Αν διαψευσθώ θα είμαι πιό κριτικός, ειδικά εάν το κενό αυτό αρχίσει να μας κοστίζει βαθμούς.

Πάντοτε όμως πιστεύω και δε θα αλλάξω γνώμη ότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟ ξέρουν περισσότερη μπάλλα από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω κι εγώ στο τρέχον θέμα , όχι μόνον δεν δίνουν παραπάνω (200 χ 3 = 600.000) € !!! οι εισπράξεις ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ είναι... Αλλά ίσως διαπραγματευτούν και τον ΔΑΝΕΙΣΜΟ του ΚΛΕΪΤΟΝ από Γενάρη…!!!!! Κάτι δεν πάει καλά.. Λένε ΟΛΟΙ πως χρειάζονται 1 ή και 2 αμυντικοί «βαρβάτοι» σύμφωνοι , αλλά στους τρείς αγώνες που είδαμε , επιθετικά πόσες ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έκανε ή ομάδα???!!! Πόσα σουτ ? Πόσα δοκάρια? Πόσες αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα? Πόσα τετ α τετ ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ !!!! ????? ΠΟΣΕΣ ??? ΠΟΣΕΣ ??? Δεν γκρινιάζω , απλά το σημειώνω διότι σε μια βδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να βλέπουμε σιγα σιγα τα υποσχόμενα !!!! Τώρα θα μου πείτε , εδώ δεν παίζουν οι μεταγραφές που έκαναν αλλά τα 8/11 της περσινής ομάδας του βοηθού και του βεληγκέκα... εντάξει δεκτό... ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΩ .... και πότε επιτέλους θα παίξουν??

Greg αν ρίξεις στο λυόμενο 3 ή 4 στην Ξάνθη θα ρίξεις 6 !!! Εντάξει αήττητο πρωτάθλημα (νομίζω 10ετια 1960) είχαμε πάρει..... τώρα δεν γίνονται θαύματα.... Δεν θα πάρουμε, αλλά γράφοντας αυτό ήθελα να σου πω πως για να ρίξεις 3-4 θα έχεις και ομαδάρα.!!! Χωρίς ομάδα δεν μπορείς ούτε τον Πανθρακικό να κερδίσεις.

ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ ήταν το σύνθημα και σλόγκαν..... (σιγά – σιγά δηλαδή) όπως λες ότι χτίζονται οι ομάδες. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις νομίζω ....!!!!! Αν πέσουμε και εμείς σε τέτοια πολιτική ..... Χαιρετίσματα στην εξουσία ... Θα φανεί.!!!! Μην λες για τον θρήνο την δική μας ομάδα κοίτα ... και στο κάτω κάτω έχει και Γκαλέτι και Κοβάσεβιτς και Τζώρτζεβιτς και Λέτο μαζί με τους δύο που γράφεις κάνουν 6 , αν πάρει κι άλλον , ίσως 7.!!! Δεν μπαίνω στην λογική αν έχουμε κι εμείς καλλίτερους , απλά έχουν και αυτοί. Θυμήσου και τον Άρη μα και την Α.Ε.Κ. (αν δεν υπάρξουν Μελισσο προβλήματα). Έχει δύο στόπερ βασικούς σε Εθνικές , Αρχηγό Εθνικής , Ριβάλντο (έστω για τα στημένα) , και αρχισκόρερ, και Ισπανό (καλό θα έλεγα) αριστερό μπακ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.!!!!

ΟΧΙ μόνον το ποδόσφαιρο αλλά όλες οι εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής είναι μικροεικόνα της κοινωνίας. Ακόμα και τα μπο.....λα!!! Σημασία έχει να ξεχωρίζεις ,να σκέφτεσαι , να αναλύεις τα πως και τα γιατί , να τα επεξεργάζεσαι και να βγάζεις τα τελικά ... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.!!! Μην ανοίξουμε όμως τέτοιο θέμα.... Θα πάρει μήνες συζήτησης.... Την απάντηση την δίνεις μόνος σου στο τέλος.

ΥΠΟΜΟΝΗ !!!! (Εντάξει δεκτό).... αλλά γαμώ το φελέκι μου..... 13 χρόνια υπομονή κάνω πόσο ακόμα??? 400 χρόνια θα μου πεις έκαναν οι πρόγονοι .... το ίδιο είναι ρε greg ??

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φίλε Σκούφε πολλά είναι τα δεκατρία χρόνια, αλά εμείς είμαστε ΠΑΟ και δεν θέλουμε πρωταθλήματα Βάλνερ. Αυτό μας ξεχωρίζει απο αυτούς. Γιατί εμείς τέτοια πρωταθλήματα σαν το φετινό δεν θα τα θέλαμε ούτε για πλάκα. Ένας γνωστός μου γαύρος σε κρίση ειλικρινίας και μετά από κανά δυό ουισκάκια μου είπε επί λέξει "εμείς και εσείς είμαστε τόσο διαφορετικοί, σαν να είμαστε από άλλη χώρα" και εννοούσε τις αντιδράσεις μας στα τεκταινόμενα με τη διοίκηση και στην αντιμετώπιση του φετινού πρωταθλήματος εάν τα πράγματα ήσαν αντίστροφα και υπέρ μας. Αυτό εμένα μου αρκεί. Θέλω και τα πρωταθλήματα, αλλά όπως πρέπει να τα πάιρνω όχι με κρατικές απονομές.

Τώαρ το σεμνά και ταπεινά είναι ανέκδοτο. Οι συμμετέχοντες στη διοίκηση είναι ικανοί και αποδεδειγμένα επιτυχημένοι επιχειρηματίες και όχι πολιτικοί (= αποτυχημένοι και κλεφτρόνια). Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έμπαιναν σε αυτό το παιχνίδι εάν δεν είχαν εξασφαλισμένα τα νώτα τους και εάν δεν μείωναν στο ελάχιστο το ποσοστό επικινδυνότητας του εγχειρήματος. (Ο σωφέρ βέβαια δεν ανήκει σε αυτή τη συνομοταξία).

Τώρα στα αμιγώς ποδοσφαιρικά.

α. θρήνος. Με έναν άπειρο σε συνθήκες πίεσης και πρωταθλητισμού προπονητή (όσο κάτσει, τον βλέπω για 20, 25 μέρες ακόμη) και με τον όποιο διάδοχό του, θα φτιάξουν ομάδα και πότε;; Ξέρεις τα προβλήματα προσαρμογής των Βραζιλιάνων, ειδικά όταν είναι 19χρονα παιδάκια με 100πλασιαμό των εσόδων τους. Όταν επιπλέον Ντούντου, έχει 1,5 χρόνο να παίξει μπάλλα. Θα ξεφουσκώσουν προτού προλάβουν καν να μονταρισθούν. Ο Λέτο καλός φαίνεται, αλλά με φιλικά μόνον το τελευταίο δωδεκάμηνο, πιστεύεις ότι θα μπορεί να πάρει την ομάδα επάνω του, εφόσον εξοστρακίσει και τον Τζώρτζεβιτς από την ενδεκάδα. Παραπονιέσαι για τη δική μας άμυνα και όλοι διαπιστώνουμε προβλήματα, έστω θεωρητικά, τι ες για τη δική τους που τη θεωρούν πλήρη και είναι τρύπια, με Ραούλ Μπράβο, Ντομί, και όλα τα λοιπά. Για να γίνουν αυτοί ομάδα, χρειάζονται τρεις περιόδους προετοιμασίας και όχι μιά εβδομάδα που έχει ο καϋμλενος ο Βαλβάρδε στη διάθεσή του. Καταλυτική θα είναι και η πρόκρισή τους στο Τσάμπιονς Λίγκ. Τόσο καταλυτική που φοβάμαι πολύ τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο και τις "διαφωνίες" για τα εισιτήρια κλπ. Οψόμεθα!

β. ΑΕΚ. Ναι συμφωνώ ότι τουλάχιστον για το αλάνι, η επιλογη τους ήταν ΑΨΟΓΗ. Το ξαναλέω θα κλαίει η ψυχή μου ότνα θα τον βλέπω με αυτή τη φανέλλα. Κρίμα που πέρασε και αυτή τη φορά του σωφέρ. Ο Μπασινάς, είναι ξεπερασμένος. Αργός πλέον, με κακές μεσαίες και ανύπαρκτες μακρινές μεταβιβάσεις. Καλός για μικρομεσαίες ομάδες, αλλά όσι για ομάδες που διατείνονται ότι στοχεύουν τον πρωταθλητισμό. Το μεγάλο πρόβλημα με αυτούς θα είναι το διοικητικό. Ο Νοτιάς θα τους κρατήσει; Γιατί και ο Κανελλόπουλος δεν είναι πλέον οικονομικά ισχυρός. Όλα, μα όλα τα λεφτά είναι ο Νοτιάς. Εάν αρχίσει κόντρα με τον γκάγκστερ τότε θα είναι μετα βίας δέκατοι.
¨
Όσο για μας ελπίζω ότι τα λεγόμενα του Αντωνίου είναι για λαϊκή κατανάλωση και ότι υπάρχει τουλάχιστον μιά ακόμη μεταγραφάρα μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Αυτά και καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Και επιτέλους ουστ στο Γιαννάκη από την Εθνική εεε. Το τσογλάνι έκανε τους Ολυμπιακούς καμπ προετοιμασίας του θρήνου ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε greg στην πρώτη παράγραφο ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ (αν και η Ιστορία του ποδοσφαίρου τον πρώτο γράφει χωρίς τα παρατράγουδα λες και εν μέρει συμφωνώ.) Και λέω εν’ μέρει διότι αν ο σωφέρ είχε φροντίσει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ μα περισσότερο στο ποδοσφαιρικό ΥΛΙΚΟ να είχε παίκτες ποιότητας μάλλον τα 13 θα ήταν 3-4 το πολύ.

Στην δεύτερη παράγραφο ΣΥΜΦΩΝΟΙ αν και κρατάω μια ΜΙΚΡΗ επιφύλαξη για Βγενό….. !!! Είναι μεν ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ και πωρωμένος θα έλεγα , αλλά θα παραφράσω λίγο το ρητό…. Την δόξα πολλοί μίσησαν….. το ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ.!!!

Τα περί αλλόθρησκων τώρα…… Δεν αντιλέγω σε αυτά που επισημαίνεις , αλλά το πρόβλημα σε δαύτους είναι ο ΒΑΛΕβέρδε (έτσι τον αποκαλεί ο ΑΛΕ).!!! Είναι ξεκάθαρο πως δεν κάνει κουμάντο μόνος του , αλλά δεν είναι και προπονηταράς (για το Ελληνικό πρωτάθλημα) , που έχει ιδιαιτερότητες.
Μην το πας τόσο «μακριά» και οι Κύπριοι αν προκριθούν 5 εκ.€ θα βάλουν στο σακούλι τους…… δεν θα «κάτσουν» για λιγότερα ούτε θα τα πάρουν ποτέ. Εξ’ άλλου εγώ πάντα είμαι της άποψης πως ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σε τέτοιους αγώνες.!!!! Από Γ’ Εθνική και κάτω ΝΑΙ.
Αν είχαν πιθανότητες 70-30 τωρα είναι 50-50 , η Ανόρθωση δεν είναι ομάδα που επ΄ ουδενί δεν θα φάει 3 γκόλ.!!! ΔΥΣΚΟΛΟ ναι αλλά όχι και αδύνατον. Για την άμυνά μας δεν παραπονιέμαι όπως άλλοι , αλλά έγινες πολυμετοχικός για 3-5 ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ και όχι μεταγραφές που θα έκανε και ο Τζίγγερ μόνος του…..

Συμφωνώ για την Α.Ε.Κ. νομίζω ο Μπασινάς θα βοηθήσει πολύ και θα το δεις κι εσύ έχει μεγάλη πείρα , αν δεν έχουν διοικητικά σε εξέλιξη νομίζω θα είναι πάλι όπως πέρσι κοντά στον πρώτο αν όχι πρώτη….. μετά από εμάς όμως.!!! Ακόμα και ο γκάγκστερ που λες να αναλάβει θα έχουν φαγωμάρα μεγάλη….. (θα τους επιβάλει τον Μπάγιεβιτς ετσιθελικά ….. θα τους κάνει 2-3 κομμάτια)…… περίμενε να τραβήξουν οι άλλοι το κάρο (άρθρο 44 κλπ.) και τώρα εμφανίστηκε …… ** Είχε γράψει κάποιος στον σκύλο και το έκαναν άρθρο και καλά έκαναν ήταν όλα τα λεφτά…. Αν θέλεις την ΠΑΕ πάρε το μπάσκετ δείξε μας τι μπορείς να κάνεις και πόσα μπορείς να ξοδεύεις… και μετά έλα να πάρεις την Π.Α.Ε. …. Εσύ Δημητράκη θέλεις αμέσως την…. Κονόμα.**

Άλλη … μεταγραφάρα δεν βλέπω να γίνεται (πλην Τζόρβα που διαβάζουμε)….. ας δούμε αύριο πως θα παίξουμε και τι θα κάνουμε αμέσως μετά την Κυριακή , για να δούμε που βαδίζουμε….

Το τελευταίο που γράφεις…. Συμφωνώ και επαυξάνω…. Έχει μάθει πολλά από Ολυμπιακούς Αγώνες… όπως το 2004 ….. ήταν από τους…. Κυρίαρχους των…. «επιδοτήσεων» ….!!!!