Αυγούστου 26, 2008

ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ, ΠΑΟ-ΣΠΑΡΤΑ 1-0


Ο Παναθηναικος προκριθηκε νικωντας 1-0 την Σπαρτα με γκολ του Σοουζα στο 90΄.
Το παιγνιδι ηταν σαφως μετριο και ο Παναθηναικος φανηκε ανετοιμος. Το γκολ εδωσε λιγο χρωμα στο αχαρο αγωνιστικα παιγνιδι.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Σε ενα μετριοτατο α' ημιχρονο οπου βασικοι παικτες της ομαδας υστερουν δεν υπαρχει αποτελεσμα 0-0. Οι Τσεχοι χωρις να δειχνουν κατι το ξεχωριστο, εχουν χασει τρεις καλες ευκαιριες εναντι ενος δοκαριου του ΠΑΟ. Ο Παναθηναικος δεν δειχνει στα καλα του και δυσκολευεται να επιβαλλει το παιγνιδι του.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο ιδιο στυλ συνεχιζεται το παιγνιδι στο β΄ημιχρονο. Ενας μετριοτατος Παναθηναικος με πολλους παικτες υστερουντες, διατηρει μια ακαρπη υπεροχη. Ο Νινης παιρνει τη θεση του Κλευτον στο 66' αλλα ο ρυθμος δεν αλλαζει. Στο 87' και 88΄ οι Τσεχοι χανουν δυο ευκαιριες μεσα στη περιοχη. Και ερχεται το 90΄ οπου ο Σοουζα με "σκαστη" κεφαλια στο εδαφος επιτυγχανει το μοναδικο γκολ.

Ο Παναθηναικος εδειξε εξ αρχης οτι δεν πατουσε καλα και ειχε βασικοτατους ποδοσφαιριστες υστερησαντες. Οι μονοι διακριθεντες και κυριως στο α΄ ημιχρονο ηταν οι Καραγκουνης και ο Σοουζα.
Πιο συγκεκριμμενα η αποδοση των παικτων.
-Γκαλινοβιτς, μια σωτηρια αποκρουση αλλα και μερικα λαθη στη συγκρατηση της μπαλας.
-Νιλσον, εμπαζε απο παντου, σε κακη μερα.
-Σαριεγκι, Βυντρα, Σπυροπουλος, δεν πιεσθηκαν ιδιαιτερα και δεν εκαναν το μεγαλο λαθος.
-Καραγκουνης, κινητικος και ουσιαστικος στο α' ημιχρονο, κουρασθηκε στο β'.
-Ζιλμπερτο, ανυπαρκτος και εκτος κλιματος.
-Σιμαο, με πολλα λαθη αυτη τη φορα.
-Σαλπιγγιδης, αν και δεν διακριθηκε ιδιαιτερα, ηταν ο γνωστος μαχητης.
-Κλευτον, ειχε την ευκαιρια αλλα δεν την αρπαξε.
-Σοουζα, διακριθεις ιδιαιτερα στο α' ημιχρονο. Εχει ενα δυσκολο ρολο και δειχνει οτι αν προσαρμοσθει θα προσφερει πολλα.
-Νινης, επαιξε περιπου 30', δεν ηταν ο γνωστος Νινης αλλα δεν το βοηθησε και η αποδοση της ομαδας.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ.
Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ:

1. ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΣ.Λ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΛΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ (20 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΜΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΣΕΛΣΥ) ΣΙΜΑΟ

2. ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...

ΗΣΟΥΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...

ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.. ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ!

ΦΙΛΙΚΑ

Κυριακος είπε...

Ανωνυμε @ 4.40
Ενταξει ο Ζιλμπερτο ηταν υπαρκτος, τι αλλαζει? Η μηπως θελεις να βαζω σαλτσα πρωτα. Δεν εχεις παρα να διαβασεις και τις αλλες κριτικες, ξεπερνωντας τις σαλτσες. Εγω την δημοσιευσα στις 10.46 μμ και ακολουθησαν οι αλλες μετα τα μεσανυκτα. Σε γενικες γραμμες συμφωνουν μαζι μου. Απλως οι αλλοι ειναι επαγγελματικα sites και χαιδευουν αυτια για ευνοητους λογους. Που ειδες οτι μηδενισα τη προκριση της ομαδας? Επειδη εγραψα οτι ειδα? Μη με κανεις να χαλαω τη μερα σημερα που ειναι μερα χαρας.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ηρεμία, σας ζάλισε το σεντόνι φαίνεται. Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο, ήμουν γήπεδο και πράγματι ο Σίλβα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, όμως τον Σιμάο τον αδικείς γιατί έτρεχε και πάλι ασταμάτητα. Ο καλύτερος παίκτης αναμφίβολα ο κόσμος και γι' αυτό η διοίκηση πρέπει να πράξει τα δέοντα για να μην το απογοητεύσει. Μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και επιθετικού ΤΩΡΑ......
ΥΓ Καλό ταξίδι αδερφέ. Αναπαύσου σε καταπράσινα λιβάδια και θαύμαζε από ψηλά την ομάδα μας

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι εκδότες των αθλητικών εφημερίδων φίλα προσκείμενοι με την ομάδα . Θερμή παράκληση , μην αγχώνεται την ομάδα . Αφήστε τους να παίζουν ήρεμοι τα παιχνίδια . Να λείψουν τα: Λιώστε του , φάτε τους , πατήστε τους . Να δείτε πως όλα θα πάνε πρίμα και θα πουλάτε και φύλλα . Αφήστε τους άλλους με τα ΄΄ Τέσσερα παιδιά ΄΄ και τους ΚΥΡΙΟΥΣ της Αττικής οδού , να βράζουν στο ζουμί τους .

Ανώνυμος είπε...

ego den mporw na katalavo pws thrwreis to goal karampola o souza ekane mia apisteuth kinish 3emarkarismatos opou den exw dei polous na tin kanoun kai ebale goal me skasti kefalia den mporw katalavw pou to eides

Ανώνυμος είπε...

Τα παραμύθια τέλειωσαν …. Οι δοκιμές επίσης …. Από την Κυριακή αλλάζουν τα πράγματα.!!!
Καλώς ή κακώς στα 4 παιχνίδια , έγιναν πολλά …… πειραματισμοί, αλλαγές , συστήματα, δοκιμές, μα ο ΣΚΟΠΟΣ επετεύχθη.!! Αν συνεχιστεί όμως αυτή η «ανομβρία» (όχι γρήγορη κυκλοφορία, όχι ξεμαρκαρίσματα, όχι πολλά σούτ, όχι κλασικές ευκαιρίες) , τότε …. Αντί για + 3 + 3 +3 βαθμούς θα έχουμε + 1 + 1 + 0 …… Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο η πρόκριση, ΑΛΛΟ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ.!!!!
Φίλε ΝΙΚΟ77 τα είδες από κοντά…. Λες για αμυντικό, αλλά και επιθετικό??!! Πρώτη φορά το γράφεις και δεν ξέρω γιατί. Αν κάτι είδα θετικότατο χθες , είναι ο SOUZA , κάλυψη μπάλας, κοντρόλ, ξεμαρκάρισμα, ντρίπλα….. ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ. Ίσως να εννοείς μετά από αυτόν … κανείς. Σύμφωνοι.
Αν μέχρι 15 / 9 … η ομάδα δεν αρχίσει να «ρολάρει»….. πότε θα γίνει?? Δικαιούνται να έχουν κακές βραδιές , αλλά 4 βραδιές κακές…… είναι ΣΗΜΑΔΙ ….. για καμπανάκι.!!! Μισές μεταγραφές παίζουν, οι άλλες όχι…… τότε γιατί αποκτήθηκαν? Και πότε θα παίξουν? Π.Χ. Ο Μελίσης για αναπληρωματικός αποκτήθηκε?? Και να φανταστείτε είναι πιο ψηλός από Βύντρα – Σαριέγκι …!!!!
Και είχαν οι Τσέχοι κάτι κολώνες…… ευτυχώς που δεν βγήκαν καλές σέντρες.
Θα ήθελα να μου πει κάποιος το εξής, λόγω διαφωνίας με κάτι φίλους.
Η Σπάρτα αν μας κέρδιζε 0 – 1
Θα προκρίνονταν οι Τσέχοι??
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ….. ΚΡΙΜΑ.!! ΑΔΙΚΟ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σκούφε.
¨οχι εάν χάναμε 0-1 περνούσαμε εμείς διότι:
Σε περίπτωση ισοπαλίας των γκολ σε ντός και εκτός έδρας παιχνίδια τότε τα εκτός έδρας μετρούν διπλα. Δηλαδή,

1-2 στη τσεχία (σε ισοβαθμία 1-4)
0-1 στη Αθήνα (σε ισοβαθμία 0-2)
άρα, συνολικό σκορ,

Σπάρτα (1+2=3) ΠΑΟ 1-4
3-4

Τώρα για το παιχνίδι και την ομάδα. Πρώτο και βασικό συμπέρασμα χρειαζό΄μαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ. Με έναν ψηλό δυνατό και ποιοτικό κεντρικό αμυντικό αυτή η οναδούλα δεν θα είχε κάνει ευκαιρίες εκτός ίσως από τη τελευταία του αγώνα. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. Ο κότας (γκαλίνα στα Ισπανικά είναι κότα) είναι ο απόλυτος μανταλάκιας. Δεν κάνει για πρώτος στο ΠΑΟ. Και υπάρχουν σάϊτς και εφημερίδες που σήμερα τον βγάζουν καλύτερο πάικτη του ΠΑΟ.

Οι υπόλοιποι. Μ' αρέσει πολύ το πάθος και ο τσαμπουκάς του Σαριέγκι. Είναι ο κατάλληλος για να πάιζει δίπλα στο ποιοτικό σέντερμπακ που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρουμε.

Ο Σπυρόπουλος είναι κλάση. Πρέπει να περιορίσει τον ενθουσιασμό του λίγο όταν παίρνεο τη μπάλλα πίσω από το κέντρο, τίποτε άλλο.

Ο Νίλσον από πέρυσι δείχνει ότι δεν έχει πιά τα πνευμόνια και το τσαγανό που χρειάζεται η θέση. Ο Γκάμπριελ είναι μπαλαδόρος (θυμηθείτε τη σέντρα του γκολ) εάν μάθει να γυρίζει και πίσω είναι ηΗ λύση.

Ο Καραγκούνης ζει γι' αυτά τα παιχνίδια. Τίποτε άλλο. Είναι ΨΥΧΑΡΑ. Εγώ προσωπικά του συγχωρώ τις όποιες επιπολαιότητες διότι ο,τι κάνει το κάνει με ψυχή και πάθος για την ομάδα που αγαπά, ίσως περισσότερο από εμάς.

Ο σιμάο έκανε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις, αλλά ήταν πάντοτε όπου έπρεπε και έκοβε, μοίραζε (εντάξει λάθος, αλλά είναι 19 ετών) καθάριζε μπροστά από τους αμυντικούς στο ψηλό παιχνίδι. Τι άλλο να περιμένουμε από αυτόν;; Εγώ τον θεωρώ διακριθέντα και οπωσδήπτε όχι υστερήσαντα.

Ο Ζιλμπέρτο, θέλει ακόμη χρόνο. Με κάποιες ένέργειες έδειξε ότι θα προσφέρει πολλά την ομάδα, υπομονή είναι πολύ μεγάλος πάικτης.

Χρειάζεται και ο Μάτος την ομάδα.

Για τον Κλέϊτον τα είπαμε. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ μας.

Ο Σάλπι έκανε ένα επαγγελματικό παιχνίδι που δεν του βγήκε, γιατί βγάζοντας μάτια στο προηγούμενο παιχνίδι είχε προσαρμοθεί η άμυνα της Σπάρτα επάνω του.

Ο Σόουζα τώρα. Εάν αυτό που δείνει είναι η αρχή και εξελιχθεί, βελτιωθεί και μάθει τους συμπαίκτες του, τότε έχουμε ένα πόα τα καλύτερα σέντερ του Ετρωπαϊκού ποδοσφαίρου κύριοι. ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Απορώ γιατί δεν έπιασε τη προηγούμενη φορά στην Ευρώπη. Οι κινήσεις του είναι απίστευτες. Έχετε δει πολλούς σέντερ φορ δεκαπλάσιας αγοραστικής αξίας από αυτόν να καλύπτουν τόσο ποιοτικά τη μπάλλα στο κέντρο και να μοιράζουν παιχνίδι, να στριπλάρουν τους αμυντικούς, με δεδομένο τον όγκο του; Η κίνησή του στο γκολ ήταν φανταστική και μπράβο και πάλι στο Γπάμπριελ για τη σέντρα του.

Σκούφε. Μην ζητάμε από την ομάδα να πάιζει μπαλάρα από΄τώρα. Ομίλους θέλαμε και τους έχουμε, νίκη με το ΑΕΚκι θέλουμε και πιστεύω ότι θα τη πάρουμε. Η ομάδα κάνει αργά και σταθερά βήματα. Εάν σήμερα παίζαμε μπαλάρα, ξέρεις ότι το Δεκέμβριο θα περπαρούσαμε. Το πρωτάθλημα κρίνεται Ιανουάριο και φεβρουάριο, τότε πρέπει η ομάδα να πετάει και θα το κάνει. Ηρεμείστε.

Ένα μόνο πράγμα παρακαλώ τη διοίκηση, αφού την ευχαριστήσω για τον Τζόρβα τον καλύτερο (με τεράστια διαφορά) Έλληνα τερματοφύλακα σήμερα,
ΠΑΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΠΟΙΟΤΙΚΟ, ΨΗΛΟ, ΔΥΝΑΤΟ και μη φείδετσε χρημάτων θα τα απσοβέσετε στο πολλαπλάσιο με τους βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ να ρολάρει η ομάδα αργότερα που έρχονται τα δύσκολα παρά στα μέσα Αυγούστου που δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα και να σκάσει αργότερα. Και τα δύο δε γίνονται. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίρνουν αποτελέσματα όταν πρέπει και να παίζουν καλή μπάλα όταν μπορούν. Ελπίζω να γίνει και το δεύτερο φέτος.

Για Ελλάδα είμαι σίγουρος ότι θα τα πάρουμε όλα και εύκολα. Για Ευρώπη τα βλέπω χλωμά χωρίς μεγάλο κεντρικό αμυντικό. Θα χρειαστούμε και τύχη, και να βγει ο Μελίσσης.

Τέλος δεν είναι κακό να πούμε ότι ο Λουκάς στη χθεσινή μετριότητα ήταν απο τους διακριθέντες. Εντάξει δεν κάνει για επίπεδο CL αλλά μην κάνουμε ότι δεν υπάρχει και όλας.

Ευχαριστώ

Κυριακος είπε...

Προς λυση παρερμηνειων:

Ανωνυμε @10.17

Ισως παιρνεις λαθος την λεξη καραμπολα. Δεν την λεω με την εννοια του "τυχερου" αλλα με τη πραγματικη εννοια του μπιλιαρδου. Ηταν μελετημενη κινηση και κεφαλια και εβαλε το γκολ αφου την εστειλε πρωτα στο εδαφος. Γι'αυτο το ονομασα ετσι. Εσυ την λες σκαστη τη κεφαλια και ισως εχεις πιο δικηο απο μενα. Εξ αλλου ο Σοουζα μου αρεσει πολυ και αν "τακιμιασει" με τους υπολοιπους θα δεις θαυματα. Βαρυ κορμι, τεχνικη καταρτιση, διαβαζει τις φασεις. Το μονο ειναι οτι τον βρισκω λιγο αργο στο ξεπεταγμα. Πρεπει να τον μαθουν και οι αλλοι.

Νικο,

εγω δεν ειπα οτι ο Σιμαο δεν ετρεχε. Απλα ειπα οτι εκανε αρκετα λαθη ΧΘΕΣ, αν θα ξαναδεις το ματς θα τα διαπιστωσεις. Εχω πει και το πιστευω οτι ο Σιμαο θα ειναι η αποκαλυψη του Παναθηναικου και μπορει να ξεπερασει και τον Ματος. Χρειαζεται πολλα παιγνιδια για να αποκτησει εμπειριες. Ελπιζω να του βρει θεση ο Τεν Κατε διοτι ειναι αμαρτια να μεινει εξω οταν επανελθει ο Ματος.

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια βάζελοι ΟΛΟΙ μπείτε στη σελίδα www.anorthosis.net, να ευχαριστήσετε τ'αδέλφια μας για την απέραντη ηδονή που μας προσέφεραν σήμερα.

Ξεφτέλισαν το ΘΡΗΝΟ, επιβεβαίωασν με τοκαλύτερο τρόπο τα πέτσινα πρωταθλήματα και την απέραντη ανοησία αυτών των αληταράδων.

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ

Κυριακος είπε...

Greg, εισαι στην Αμερικη(Louisiana)?

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ φίλτατε Σκούφ, πως αν ο Σόουζα δεν παίζει, ποιος στο διάολο θα τον αναπληρώσει; Ο Βαγγελάκης αποκλείεται και το ξέρουμε όλοι. Γι αυτό εν όψη ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ χρειαζόμαστε έναν ακόμη φορ (ο Τζιμπούρ μια χαρά είναι) κι φυσικά έναν στόπερ με ...βαρίδια. Τον Ιανουάριο πέρνουμε επιτέλους κι έναν δεξιό μπακ της προκοπής γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση με τον διεθνή Σουηδό. Κατά τ' άλλα ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ_ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι Κυριάκο, είμαι στην Ελλάδα.

Στείλατε ΟΛΟΙ ευχαριστήριο στην Ανόρθωση;;;;;;;;;;

Chimeutis είπε...

Η χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού νομίζω δείχνει την σπουδαιότητα της δικής μας πρόκρισης αλλά και την αξία των ομάδων που αντιμετωπίσαμε κι οι δυο. Πολλοί θεώρησαν ότι η Σπάρτα είναι μια ομαδίτσα της πλάκας και η Ανόρθωση στα επίπεδα Λεβαδειακού και Καλαμαριάς!
Ευτυχώς ο 10Κάτε εμφανίστηκε πιο μετρημένος, παρουσίασε μια σφικτή ομάδα με λίγα ρίσκα που όμως έφτασαν για να πάρουμε μια πρόκριση αξίας 20εκ!! Όσο δηλαδή και το φετινό μεταγραφικό μπάτζετ!!
Σίγουρα η ομάδα δεν έχει δείξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, παρά μόνο κάποια καλά 20-30πτα. Νομίζω ότι η καλή ατμόσφαιρα και η ευφορία της πρόκρισης θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να συνεχίσει την προετοιμασία της απαλλαγμένη από το άγχος και σίγουρα με καλή ψυχολογία, αντίστοιχη με αυτήν που είχαμε στα πλειοφ της περσινής χρονιάς.Καθαρά αγωνιστικά, πιστεύω ότι ο Νίλσον δεν έχει να προσφέρει πολλά, Μάτος και Ίβανσιτς είναι λύσεις που θα φανούν σύντομα στο μέλλον και γενικότερα υπάρχει ένα καλό βάθος πάγκου για να στηρίξει την ομάδα σε πρωτάθλημα και CL. Τέλος το να ευχηθώ καλή τύχη στην κλήρωση βλέποντας τις ομάδες των γκρουπ -ακόμα και του 4ου!!- μάλλον είναι μάταιο!! Τουλάχιστον ας είναι ενδιαφέρουσες ομάδες και κυρίω κάποιες που δεν έχουμε ξανασυναντήσει στο πρόσφατο παρελθόν, πχ Ίντερ, Τσέλσι, Μπάγερν, Ρόμα, Φιορεντίνα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League, να έδωσε αρχικά χαρά για το πρεστίζ της ομάδας και την επιστροφή στα σαλόνια, τεράστια όμως θα είναι και η οικονομική ενίσχυση για τα ταμεία της ομάδας. Μάλιστα, αυτή η τονωτική ένεση αναμένεται να φτάσει τα 18,1 εκατ. ευρώ, ανεξάρτητα από την πορεία της ομάδας. Τα στάνταρ έσοδα αφορούν:
α) Τρία εκατ. ευρώ μπόνους εισόδου στους ομίλους του Champions League.
β) 2,4 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή στα έξι παιχνίδια στη φάση των ομίλων (400.000 ευρώ το παιχνίδι).
γ) 10 εκατ. ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα (τα 5 εκατ. ευρώ τα εισπράττει μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού).
δ) 2,7 εκατ. ευρώ περίπου από τις εισπράξεις στα τρία εντός έδρας παιχνίδια στο Champions League(σ.σ. αυτό το ποσό υπολογίζεται ως καθαρό με βγαλμένα τα έξοδα για το ΟΑΚΑ, την UEFA, την αστυνομία και λοιπά έξοδα).

Σε περίπτωση που η βαθμολογική συγκομιδή του «τριφυλλιού» στον όμιλο είναι ικανοποιητική, τα έσοδα θα εκτοξευτούν. Συγκεκριμένα, στη φάση των ομίλων, η UEFA δίνει 300.000 ευρώ για τον βαθμό της ισοπαλίας και 600.000 ευρώ για την κάθε νίκη

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ αν προσθέσεις και 6 εκ. από Ελληνικά νοικοκυριά …. Μέσω ΔΕΗ στην ΝΕΤ και αυτή χορηγία στην Π.Α.Ε. + 4 εκ. από εισιτήρια + 7 εκ. διαρκείας + μπουτίκ + ευχέλαια και παππάδες με αγιασμούς κλπ….. ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ 40.000.000,00 € !!!!!!!
Έχουν δώσει λένε 23 εκ.€ άρα έχουμε και περίσσευμα …… οπότε και επιθετικό και ΣΤΟΠΕΡ μπορούν…. Αλλά βλέπεις ο Τζιμπούρ έχει κοστολογηθεί από τον Κο Διευθυντή 1,8- 2,0 εκ. € το ΠΟΛΥ.!!!! Ας πάει στην Α.Ε.Κ. !!!

ΤΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ…. ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΨΟΦΙΑ ΨΑΡΑΚΙΑ.!!!!!!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: “Άλλοι Παπάδες ήρθανε , άλλα χαρτιά κρατάνε»!!!!! ΕΝΑΝ Γαύρο είδα το πρωϊ του το είπα και έχει πάει στο σπίτι του κλεισμένος μέσα…..!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Ανόρθωση , Αϊντχόβεν ή Γιούβε ή Σπόρτινγκ καλά θα είναι. Εγω πιστευω να βγεί όμιλος Τσελσι Γιουβε εμεις Ανόρθωση !!! χα χα χα , θα περάσουμε 2 οι σίγουρα….!!! Πάντως θέλω Ανόρθωση για να πάρουν το κόνιο μέχρι τέλους οι γαβρίλες.!!!!!!
ΟΤΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ αν η κλήρωση των αγώνων (πρόγραμμα) είναι βατό…. Εγώ πιστεύω έχουμε πολλές πιθανότητες για πρόκριση.!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο ρε Σκουφ, επιτέλους λίγη ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!! Φυσικά και θα προκριθούμε όποιοι και να μας τύχουν. Φίλε πιστεύω πως θα πάρουν παίκτη ή παίκτες. Υπομονή, τέσσερις μερούλες έμειναν....

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ΝΙΚΟΛΑ είπαμε....
ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΗΡΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ.!!!!! Ελπίζω να βάλει στο ΚΟΤΕΡΟ κι άλλους......!!!!
*** Κάπου πήρε το μάτι μου οτι ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ έχει πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη στην μέση?? Δικός μας πάντως το έγραφε...ΙΔΩΜΕΝ.!!***
Γραφουν για έναν ΙΤΑΛΟ ΣΤΟΠΕΡ σήμερα , εγω θέλω ή Ιταλό ή Γερμανό , φανταστείτε να είχαν πάρει 2 τέτοιους απο Ιούλιο....!!!
ΑΑΑΑ Ξέχασα να γράψω οτι προτιμώ και την ΒΕΡΝΤΕΡ.... εκει προτίμησε να πάει ο ΠΙΖΑΡΟ και μάλιστα δανεικός.!!!! Να την αποκλείσουμε να καταλάβει που πήγε.... και τι έχασε.!!! Πάντως, αν 4ο γκρούπ και 2ο Γκρούπ , βγούν ομάδες όχι τύπου Ατλέτικο Μαδρ. ή Μπάγερν απο το 2ο
με μια Λίβερπουλ απο το πρώτο γκρούπ... μας βλέπω ΠΡΩΤΟΥΣ!!!!

Κυριακος είπε...

Prasinoskoyfis στη παρουσιαση μου του Ζιλμπερτο ειχα γραψει:

"Το φθινοπωρο του 2004 ενω ηταν στην Αρσεναλ, διεπιστωθη οτι ειχε ραγισμα στη σπονδυλικη στηλη και εμεινε εκτος γηπεδων για πολλους μηνες με αποτελεσμα να κινδυνεψει η καριερα του".

Αυτο ειναι γνωστο και αναφερεται παντου, αλλα δεν πιστευω οτι ειναι απο τους λογους της χαμηλης του αποδοσης. Απλως ειναι θεμα προσαρμογης σε τελειως διαφορετικα δεδομενα και απαιτησεις απο αυτα που ειχε μαθει. Ηταν αναμενονομενο και πιστευω οτι οταν βαλει παιγνιδια στα ποδια του θα ανεβει κατακορυφα.
Βεβαια προσωπικα δεν το κρυβω, θα ηθελα να μου δωσει καποια δειγματα της αξιας του και τα οποια δεν τα εχω δει ακομα. Ας περιμενουμε ομως μερικα παιγνιδια , ειναι πολυ νωρις. Η ομαδα ειναι νεα, ο προπονητης νεος, η διοικηση νεα, επομενως ολοι ειναι στο σταδιο αναζητησεων. Το πραγμα θα δειξει σε 2-3 μηνες.

Για τον Αντωνιου και το θεμα κεντρικου, θα γραψω προσεχως.

Ανώνυμος είπε...

Σε καθε περιπτωση προχθες παιξανε καλυτερα απο τα περσινα, χαλια να πεις τα παιχνιδια που καναμε περυσι με κατι μικρες στη λεωφορο και πηγαιναν ολοι κουτσα κουτσα, οχι αυτο. Τωρα ειμαστε στην φαση ουτε κρυο ουτε ζεστη, μαλλον προς το ζεστη δηλαδη.

Ο σαλπιγγιδης τι δουλεια εχει εκει δεξια, σιγα μην εβγαζε ποτε την σεντρα του γκαμπριελ (που ητανε και καπως μελετημενη αν δει κανεις προσεκτικα την φαση), τον βλεπω συνεχεια βγαζει παραλληλες με την γραμμη σεντρες αφου κανει μια κουρσα ως το τελος και τωρα δεν ξερω ποσο προβλεψιμος θα γινει εν τελει. Αμυντικο λογικα χρειαζομαστε, και ο κλειτον χθες εμοιαζε πολυ αργος. Αλλα γενικα αξια η προκριση και αξια και τα 5 εκ ευρω που πηραμε απο τον ολυμπιακο, εμεις στους ομιλους και αυτος δοκιμαζει σεφταλια απ τον κωλο, αλλα φυσικα ισως ητανε θεια δικη που τους γδαρανε οι κυπριοι, καθως μην ξεχναμε οτι πηρανε το πρωταθλημα στα χαρτια και δεν επρεπε να ειναι καν στα προκριματικα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι κλήρωση ήταν αυτή. Τύφλα να χει ο Δραμουντάνης!! Σκουφ το αίτημα σου υλοποιήθηκε. Θα ανέβω με Ίντερ και Ανόρθωση, φρόντισε να τα πούμε.
ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Έπρεπε να με καλέσουν εκεί να διαβάζω τα μπαλάκια ...!!!
Βέρντερ και Ανόρθωση τις είχα γράψει!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... διότι με τέτοιες εμφανίσεις που έχουμε κάνει...ούτε την ανόρθωση δεν θα κερδίσουμε.!!!
Πάντως το πρόγραμμα ήταν καλό!!!
Αν ΔΕΝ χασουμε μέσα από ΙΝΤΕΡ μετά Κύπρο μια νίκη και στην συνέχεια άλλη μία ΜΕΣΑ με Βέρντερ πάμε + 7 ΒΑΘΜΟΥΣ.!!! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.!!! Πάντως η γνώμη μου είναι ότι ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ Η ΟΧΙ.!!
ΝΙΚΟ.... σε ένα απο τα δύο θα ΕΙΜΑΙ.!!!! Θα σε ειδοποιήσω.!!!!
ΚΥΡΙΑΚΟ δεν το ήξερα για τον Σίλβα, αλλά κατάλαβα σε μία φάση στο 86' όταν έχασαν οι Τσέχοι την πολύ μεγάλη ευκαιρία, κάπου στο κέντρο και απο δεξιά ξέφυγε ο Τσέχος γρήγορα και ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ να κάνει τρία βήματα και να ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ λες και τον έπιασε κράμπα.!!! Είναι καλός Κυριάκο και καλά παιζει , απλά δεν μπορει να βγάλει 90'ακόμα.Για 4-5 φάσεις τον πήρες για 40-45 φάσεις έχεις τον ΣΙΜΑΟ.!!! Καλά ο ΜΑΤΟΣ που είναι ρε μάγκες?? ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ... ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ... και αν ο Λεοντίου γυρνούσε όπως παλιά στην ίδια κατάσταση...ο ΜΑΤΟΣ θα ηταν κερκίδα.!!! ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ....!!!! Και χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες έτοιμους. Μην ξεχνάμε ΑΕΚ - Αρη και C.L. !!! Μέσα σε 30 μέρες.!!!
Φανταστείτε το σενάριο (διόλου απίθανο)... να θέλουμε μόνον ΝΙΚΗ στον τελευταίο αγώνα με Ανόρθωση στο ΟΑΚΑ και να πουν οι Κύπριοι σας την χαρίζουμε στο όνομα του "γαβροκόκκινου λαού".!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ημίχρονο του αγώνα και δυό διαπιστώσεις,

- Η παράγκα ζει, βασιλεύει και επεκτείνεται.
- Να ζήσουν οι κομπλεξάρες αντιπαναθηναϊκοί που δεν έφεραν τον Κυργιάκο πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Τριτο ματς που παιξαμε (δυο με Σπαρτα και ενα με ΑΕΚ) και ο Παναθηναικος ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΙΑ. Εστω και για δειγμα! 270 λεπτα αντιπαραγωγικου και απαισιου ποδοσφαιρου! Ενα σοβαρο επιθετικο εχουμε το Σαλπιγγιδη κι αυτον τον βαζουν να γυροφερνει ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ! Και κανεις δε τολμαει να μιλησει και να πει οτι το συστημα που παιζει ο Παναθηναικος ειναι ΗΛΙΘΙΟ. Κατα τα αλλα καναμε διαδηλωσεις για να φυγει ο σωφερ και φτασαμε με το φοβερο Πατερα και τοντρομερο Αντωνιου να παιζουμε ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ! Και το γερο Γκουμα που ητανε ο καλυτερος περισυ να τον εχουνε βαλει σιωπηρη τιμωρια επειδη διεκδικησε καποια παραπανω λεφτα για το τελευταιο συμβολαιο της καριερας του. Αντωνιου το Μελιση και τα ματια σου ρε! Μη χασουμε το κελεπουρι που μας κουβαλησες! Αντε νουμεροοοο! Γραφτε τωρα οτι ο ανωνυμος γκρινιαζει αλλα να ξερετε και να το βαλετε καλα στο μυαλο σας οτι η ομαδα εκανε ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ (Χριστοδουλοπουλος, Μελισης) και δε καλυψε Κανενα κενο εκει που πονουσε! ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΜΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ! Και τα χειροτερα ερχονται! Παρτυ θα κανουν στην Ευρωπη με την αμυναρα μας! Το Βυντρα και το Σαριεγκι και τα ματια σας ρε πολυμετοχικοι! Χρουουουου φτουουουουου νουμερακλες! Υγ. Ρε Τεν Κατε το συστημα αυτο το περιεργο που παιζεις ΒΓΑΛΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ! Αλλος ενας που θα μαθει στου Κασιδη το κεφαλι! Αλλη μια χρονια πεταμενη? Καλα τωρα ξερετε εσεις! Βριστε τον ανωνυμο! ΡΕ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? Ουτε επι Τεσειρο δεν γινονταν αυτα! Νουμεραααααα!