Αυγούστου 07, 2008

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ, ΔΥΝΑΜΟ-ΠΑΟ 0-0


Οταν βλεπω ενα παιχνιδι οπου ολες σχεδον οι μπαλιες πανε προς τα πισω, δεν βλεπω γιατι πρεπει να ασχοληθουμε με αυτο το παιχνιδι. Ειναι σαν να μην εγινε ποτε. Εκτεθηκαν τοσο ο Τεν Κατε αν εδωσε αυτος την εντολη, οσο και οι παικτες αν ηταν δικη τους ιδεα. Ελπιζω να αλλαξουν νοοτροπια γενικα, αλλα και εν οψει Sparta Πραγας.
Τα περι σιγουρης προκρισεως, αδιαφορου αγωνα, και πειραματισμων δεν πρεπει να λεγονται σαν δικαιολογιες απο μια ομαδα που εριξε τοσα λεφτα και εχει το ονομα του Παναθηναικου. Ολα τα παιχνιδια πρεπει να αντιμετωπιζονται σοβαρα και να παιζονται για τη νικη.

Το δε θεμα του κεντρικου αμυντικου εχει παρατραβηξει και πρεπει να τελειωσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Εξελισσεται σε ενα επικινδυνο παιχνιδι και προκαλει καταπληξη η τσιγγουνια η η ανικανοτητα για την αποκτηση του.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ

Ναι Κυριάκο, αρνούμαι, διότι,

α. Είναι αρχές Αυγούστου και δεν ΠΡΕΠΕΙ να πάιζω μεγάλη μπάλλα.

β. Παίζω στην έδρα μιάς σκληροτράχηλης ομάδας (θυμήσου τα φάουλ που έκαναν στην Αθήνα) και αν πάω να τους πουλήσω ποιότητα και ανωτερότητα θα γυρίσω με δυό τρεις παίκτες έξω τουλάχιστον για κανένα μήνα.

γ. Μ'ενδιαφέρει να περάσω στους ομίλους και εκεί μετράει ποιός είσαι και τι μπάλλα παίζεις, εάν κέρδιζες τη Δυναμό χθες 5-0, με φανταστική μπάλλα, ποιός θα το θυμόταν εάν μιά εβδομάδα μετά έχανες από τη Σπάρτα;;;

ΝΑΙ χρειάζομαι σέντερ μπακ, αλλά πιστεύω ότι τόσο ο Αντωνίου όσο και οι λοιποί διαχειριστές της ομάδας, ξέρουν περισσότερη μπάλλα από εμένα τουλάχιστον και εμπιστεύομαι τις επιλογές τους. Δεν μπορώ να θεωρώ τσιγγουνιά την καθυστέρηση στη προσθήκη σέντερ μπακ, όταν δαπανήθηκαν τόσα εκατομμύρια για αγορές παικτών όπως ο Κλέϊτον. Κάτι άλλο (ή άλλα) υπάρχει και περιμένω να το δώ, μέχρι 31 Αυγούστου.

Ανώνυμος είπε...

Βλεπεις Κυριακο οτι δεν αλλαξαν και πολυ τα πραγματα!Αυτα τα περι αδιαφορου αγωνα ειναι απαραδεκτα!Κια μη μου πει κανεις οτι με την πρωτη ασχημη εικονα βγαινω και τα χωνω!Εδω δεν μιλαμε για μια απλη ασχημη εικονα!Εκτεθηκε ολη η ομαδα,απο το προπονητη μεχρι την διοικηση!Τι εγινε ολη αυτη η φασαρια περι νεας σελιδας του παναθηναικου?Ετσι θελουν να ξαναγυρισει ο κοσμος στο γηπεδο?Αμ δε!!!Οφειλαν αυτην την ασχημη εικονα να την κρυψουν αν μη τι αλλο!Ας εκαναν προπονηση παιζοντας και λιγη μπαλα!Και μη μου πει κανεις οτι δεν διακινδυνευεις την προκριση!Με μια ομαδα του κ... και με πρωτο σκορ 3-0,(σιγουρη προκριση)αν μη τι αλλο προσφερεις και λιγο θεαμα στους οπαδους σου!Αλλο αν δεν μπορεις!Τοτε κανεις μοκο και δεν προκαλεις με δηλωσεις τυπου "επιθετικο ποδοσφαιρο"και του κ...τα εννιαμερα!Ενταξει ειναι αρχη ακομη αλλα δινεις δειγματα γραφης!Ειδικα στην περιπτωση του ΠΑΟ που θελει να πεισει!Δεν πειθεις ετσι!Επισημος αγωνας ηταν οχι φιλικο!

Ανώνυμος είπε...

Nαι Greg, δεν ειναι τσιγγουνια η καθυστερηση του κεντρικου ειναι μ....ια!!!Και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ!Οσο για τον Αντωνιου,ασε καλυτερα!

Ανώνυμος είπε...

O anvnymow einai o ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙ

Κυριακος είπε...

Greg δεν ειμαι τοσο ανοητος να περιμενω μπαλαρα η σκορ εναντιον της Δυναμο. Oποιοδηποτε σκορ θα το δεχομουν αρκει να εδειχνε η ομαδα τα στοιχεια μιας ομαδας που προσπαθει να αλλαξει και να γινει μεγαλη. Να παιξει στοιχειωδως καλη μπαλα. Δεν μπορει απο ενα καλο πρωτο παιχνιδι να παιζει τετοιο οπισθοδρομικο ποδοσφαιρο. Θα μου αρκουσε η προσπαθεια.


Εξ αλλου δεν τα λεω μονο εγω ο μεγαλος γκρινιαρης, τα ειπαν και με το παραπανω τοσο ο Καραγκουνης οσο και ο Τεν Κατε.

Ο Καραγκουνης ειπε: "Δεν επιτρέπεται ο Παναθηναϊκός να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Δεν δικαιολογούμαστε να παίζουμε τέτοια μπάλα, να παίζουμε με... τη φωτιά."

Ο Τεν Κατε ειπε: "Το σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ φτωχό. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπου που παίξαμε. Ήμασταν αργοί στην κυκλοφορία της μπάλας και στις αντιδράσεις μας. Εμείς, σε αυτά τα δύο παιχνίδια, παίξαμε καλά μόνο στο πρώτο μέρος του αγώνα της Αθήνας".

Ειναι λοιπον και αυτοι γκρινιαρηδες?

Οσο για τον σεντερ μπακ, αν δεν θεωρεις τσιγγουνια τη καθυστερηση αποκτησης του, τοτε γιατι εκλεισαν τις μεταγραφες πριν τον αποκτησουν? Αφου την πατησαν με το Πεγερανο οταν διαπραγματευοντουσαν ασκοπως επι 1,5 μηνα, γιατι δεν προχωρησαν στην αποκτηση αλλου? Η τσιγγουνευτηκαν, διοτι πιθανον χαλασαν πολλα για φετος η δεν μπορεσαν απο απειρια εστω να βρουν τον καταλληλο. Και βγηκε ο Τεν Κατε σε συνεντευξη τυπου και μεταξυ σοβαρου και αστειου ζητησε απο τον γαλαντομο προεδρο να παρει εναν σεντερ μπακ. Και αιφνιδιως ξανανοιξε το θεμα κεντρικου και επανηρχισαν οι διαπραγματευσεις.

Αν εχουν αυτη τη νοοτροπια και με την Sparta, φοβαμαι οτι θα περασουμε δυσκολες στιγμες.

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται ο Ζιβέ κύριοι. Ηρεμείστε

Ανώνυμος είπε...

Ναι Greg,ηρεμησαμε τωρα με το Ζιβε!Συγκρινεται τωρα με Κυριγιακο η εστω και Αβρααμ?Τον ειδες χθες τον Αβρααμ?Παει πεταξε το πουλακι Εδω ημαστε και θα δεις!Τωρα με Ζιβε(που δεν το βλεπω να ερχεται) και κατι αλλους τυχαρπαστους της τελευταιας στιγμης μπαλωματα δεν φτιαχνεις αμυνα.Χωρια που θες και τερματοφυλακα.Απειρια φιλε μου και ερασιτεχνισμος!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει διονύσιε λι, συμφωνώ για την ανωτερότητα του Κυριάκου, εάν και εφόσον ήθελε να ξαναπάιξει μπάλλα. Αλλά όχι και άστειότητες για τον Αβραάμ. Ο άνθρωπος θα φάει τη σαιζόν αυτή πάνω από 15 κάρτες, τι να τον κάνω;;;;

Χθες έπρεπε να είχε φάει τρεις κίτρινες και ήταν και φιλικό. Ο παίκτης αυτός δεν έκανε για μας. Στο τσάμπιονς λιγκ ή στο ΟΥΕΦΑ (εάν είμαστε τυχεροί και αποκλεισθούν από την Κυπριακή ομάδα) που δεν μετράει ο Κοκκαλισμός, θα πάιξει το πρώτο και το τέταρτο παιχνίδι, σε όλα τα άλλα θα είναι κερκίδα. Σε σχέση με αυτόν προτιμώ τον Μελίσση, που αν και δεν έχω πλήρη άποψη γι'αυτόν τουλάχιστον ξέρω ότι δεν τρώει τις κάρτες σαν φυστίκια.

Για τερματοφύλακα φωνάζω από εδώ, πολλούς μήνες τώρα, αλλά φαίνεται ότι τους εμπιστεύονται, ας φέρουν τον Τζιόρβα, είναι ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή και για τη προσεχή δεκαετία.

Ανώνυμος είπε...

o antwniou einai ADIAKAIOLOGHTOS na exei afhsei thn omada xwris ENA sovaro STOPPER!!!!! oute enan den exoume......

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως για μια ακομη φορα καπιοι μαθαινουν στου κασιδη το κεφαλι! Η ομαδα σε βασικες, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ, θεσεις ειναι γυμνη! Τερματοφυλακας, δυο σεντερ μπακ, οργανωτης, σεντερ φορ! Αποκτηθηκαν για εντυπωσιασμο παιχτακια της σειρας στυλ Κλειτον, που του χρονου θα κοιταμε που θα τα δωσουμε δανεικους, απαξιωθηκε ο Ν ντοι που αποδεδειγμενα μπορουσε να βοηθησει και εχουμε φτασει να παιζουμε με το ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ για σεντερ φορ που λεγεται Μαντζιος(μακαρι να βγει ο Σοουζα) ! Ο πρωτος ενθουσιασμος ηδη ξεφτιζει και τα ασχημα τωρα θα αρχισουν! Με πορδες δε βαφεις αυγα κυρ Πατερα μας και κυρ Αντωνιου μας! Στην περιπτωση του Κυριακου και του Αβρααμ αποδειξατε οτι εισαστε μικροι για να διαχειριστειτε το μεγεθος του ΠΑΟ. Επειδη σας καθησε του Σιλβα δε σημαινει οτι εχετε αλλοθι για τα εγκληματα που κανατε σε σχεση με τα σεντερ μπακ και το σεντερ φορ! Αντε νουμερα! Καλα τωρα γραψτε οτι ο ανωνυμος γκρινιαζει αλλα σε λιγοτερο απο μια βδομαδα παιζουμε με Σπαρτα και μακαρι να βγω ψευτης αλλα μ αυτα τα γελοια σεντερ μπακ προβλεπω στο εκτος εδρας πολλα με λιγα! Ουστ ερασιτεχνες! Παλι σε ηττες μας οδηγειτε!

Ανώνυμος είπε...

Ειχα πει πως οι γκρινιες δεν εχουνε νοημα απο αρχες ιουλιου, αλλα πλεον ειναι καιρος να αρχισουνε γιατι παει να γινει παλι κωλος (βελιτς) το πραμα. Πρωτα απο ολα ο χαρτακτηρισμος τσιγγουνηδες οσον αφορα το πως χειριζονται το θεμα του στοπερ ειναι ο πλεον καταλληλος ας μην κρυβομαστε, ενω οι μαλακες ειχανε μπει στην διοικηση ακριβως για να εχουμε λεφτα να κανουμε οτι γουσταρουμε, τωρα πανε ολοι να το παιξουνε οτι κανουνε μεθοδικες κινησεις, και οι κινησεις τους ειναι οντως τοσο μεθοδικες που επι ενα μηνα δεν εχουνε κλεισει ακομα στοπερ γιατι κολανε στο αν θα πληρωσουνε μισο εκατομυριο παραπανω και την "πατησουνε". Και ενω εχουνε καταφερει περιτρανα το να μην την "πατησουνε", ενα, κινδυνευουμε πλεον να παιζουμε χωρις αμυντικο της προκοπης μονο και μνο για να εχει να λεει ο βελιτς και ο αντωνιου οτι δεν υπεκυψαν στα παιχνιδια των μανατζερ, και δυο, ηδη εχουμε ξοδεψει 2 εκατομυρια για να παρουμε την "προσωπικη επιλογη" του αντωνιου (μελλισης) ο οποιος μαλιστα προοριζεται για αναπληρωματικος.

Τωρα πριν μιλησει κανεις για το κλασικο κακο παναθηναικο χαλι στον αγωνιστικο τομεα που απο οτι φαινεται θα ειναι η ιστορικη συνεχεια της κατασταστασης και της μπαλλας που παιζαμε τα τελευταια 5 χρονια, το πρωτο που πρεπει να δει ειναι οτι τα νεα αποκτηματα μας παιζουνε σε θεσεις διαφορετικες απο τις "φυσικες τους". Χαρη στην εμμονη στο 4-2-3-1 του τεν κατε, και τον καταπληκτικο μας προγραμματισμο που εφερε ακριβως τα εργαλεια που χρειαζομαστε για να το βγαλουμε στο γηπεδο, εχουμε τωρα τον χριστοδουλοπουλο και τον κλειτον να παιζουνε αριστερα δεξια σε ρολους που λιγο πολυ δεν τους τεριαζουνε τα σκατωνουν, και γινονται αλλαγες για να παιξουνε σε αυτες αλλοι που τις παιζουν ακομα χειροτερα (σαλπιγγιδης δεξι χαφ). Ο ρουκαβινα μαλιστα παιζει λιγο απο ολα εκτος απο δευτερος επιθετικος που λεγεται οτι ειναι η θεση του.

Συνοψιζοντας,

-πηραν παικτες μονο και μονο για να τους παρουνε (χριστοδουλοπουλος κλειτον μελισσης)
-πηραν παικτες και ας μην ταιριαζαν στο συστημα της ομαδας (οι παραπανω και ο ρουκαβινα)
-καθονται και σκιζουνε τριχες στο ποσα παραπανω ή παρακατω θα δωσουνε για τον αμυντικο αντι να τον κλεισουνε κατευθειαν σαν μεγαλη ομαδα
-ο σωκρατης παλι εκανε πιο ακριβες μεταγραφες

βεβαια μπορει απλα οι δικαιολογιες περι κουρασης κτλ να ευσταθουν και ολα τα παραπανω να ειναι μαλακιες χοντρες, αλλα νταξει μεχρι να δω καλο ποδοσφαιρο πως να μην διαμαρτυρτομαι. Και χωρια που οταν εχεις ηδη ξοδεψει 20 εκατομυρρια, και εισαι μεσα αυγουστου χωρις στοπερ, και περιμενεις και να μαθει ο σαλπιγγιδης να παιζει δεξι χαφ, τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα

Ανώνυμος είπε...

παο - τριανδρία, ή θρήνος - τριανδρία;;;;

μμμ μάλλον το δεύτερο, σίγουρα το δεύτερο.

Ή είσαι εντελώς άμπαλλος, αδελφέ μου, αφού είσαι ένα ακόμη κοκκαλα(κι) ΤΟΥ ΘΡΉΝΟΥ.

Τι μεταγραφές έκανε ρε άμπαλλε ο κόκκαλης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; και με ποιόν θα παίζει ο αναπληρωματικός του Αρτσούμπι, ο παγκοσμίως άγνωστος ντιόγκο και το βαρύδι της Τσεσσεκα (για διάβασε πόσες συμμετοχές είχε το τελευταίο χρόνο), με τον παικταρά τον Μπελούτσι (10.000.000 λέει πέρυσι - σαν τα άλλα 10 του Ντιόγκο εφέτος) τον σμαραλιασμένο Στολτίδη, τον κερατά (ξέρεις ποιόν), τον λέγε με κίτρινη κάρτα Αβραάμ, τον "όποτε πάιζεις κάνω πάρτυ" και τον παμμέγιστο γκολκήπερ - μέλος;;;;;

Εάν δεν βγείτε τέταρτοι ή πέμπτοι φέτος πίσω από ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗ, με αυτή τη σειρά εγώ χάνω 10.000 και όποτε θεσς να το επισημοποιήσουμε το στόιχημα.

ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άλλο θρηνε - τριανδρία, πόσους προπονητές θ'αλλάξετε εφέτος;;;;

Ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να την κάνει ή νομίζεις ότι θα φάει τη χυλόπιτα και θα τελειώσει έτσι στα 45 τη καρριέρα του σαν τον Σόλιντ;;;;;

Ο Λεμονής;;; μπορεί, ο Μπάγιεβιτς ; όχι γιατί περιμένει να αναλάβει ο Μελισσανίδης την ΑΕΚ, ααααααααααα ξέχασα έχετε σταντμπάι τον περσινό νταμπλούχο.

Αυτά τελείωσαν όμως ή νομίζεις ότι ο Βγενόπουλος, ο Πατέρας και ο Γιαννακόπουλος είναι σαν τον ακατανόμαστο Γ.Β.;;;;;;;;;;;;;;;;; Ο πρακτορίσκος τους βλέπει και στον ύπνο του τώρα.

Ανώνυμος είπε...

αντε ψοφα ρε κουρ*δα που θα με πεις και ολυμπιακο, κοιτα στα αρχιδια μου τελειως τι παικτες θα παρει ο γαυρος, και δεν ειπα οτι πηρε καλυτερους αλλα πιο ακριβους, εγω θελω να πεταμε δεκα εκατομυρια τον παικτη εμεις και οχι το μουνι ο κοκαλλης. αμα εισαι τοσο μαλακας και σε ενοχλει που ειπα οτι ο κοκκαλης ξοδευει παραπανω, τοτε αγνοησε τι λεω το ανακαλω ελεος δηλαδη.

γενικα ας μην ειμεθα βιαστικοι ομως, αν βελτιωθει η ομαδα σαφως και θα παραδεχτω οτι ελεγα οτι να ναι, να περιμενουμε κανα δυο μηνες ακομα λοιπον και ας ελπισουμε οτι ως τοτε θα εχουμε βρει την φορμα μας και θα εχουμε γαμησει καλα το λιμανι, τον σωκρατη, και την πουσταρα τον γιοκα του τον πετρο

Κυριακος είπε...

Greg και PAO-Triandria ηρεμειστε.

Greg δεν υπηρχε λογος για τετοια λεκτικη επιθεση που εφερε παρομοια απαντηση. Ο καθενας λεει τη γνωμη του και βγαζουμε συμπερασματα.
Οπως βλεπετε δεν χρησιμοποιω "μετριασμο" των σχολιων, αλλα και εσεις πρεπει να ειστε προσεκτικοι στις εκφρασεις σας.

Συνεχιζουμε ηρεμα διοτι εχουμε σοβαρο θεμα με τον κεντρικο στην ομαδα. Απο οτι φαινεται παμε για δευτερο φιασκο, εκτος ανανακοινωθει κατι σημερα αυριο.

Ανώνυμος είπε...

Το φιασκο θα αποκαλυφθει την Τεταρτη!Δεν παιζει ο Μελισσης(και σιγα την εγγυηση!),πιθανον εξω και ο Σαριεγκι?Θα παιξουμε με Γκουμα,Βυντρα!(Α ξεχασα και τον Σιμαο!)Κοιταξτε παιδια, τα πραγματα ειναι σοβαρα.Δεν παμε πουθενα ετσι!Ο ενθουσιασμος μας ηταν εκτος τοπου και χρονου!Εμεις οι Γκρινιαρηδες τα λεγαμε αλλα μας αφοριζαν οι υπεραισιοδοξοι!Τιποτα μα τιποτα,δεν δειχνει οτι κατι αλλαξε στον Παναθηναικο!Οσοι δεν το βλεπουν ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ!Παλι πειραματα με παικτες που δεν ξερουμε αν θα βγουν(και που μεχρις στιγμης,εκτος του Ρουκαβινα,δεν εχουν ΔΕΙΞΕΙ, τιποτα,ορα Κλειτον,Χριστοδουλοπουλος,Γκαμπριελ),παλι ενα ονομα ΚΡΑΧΤΗΣ μεγαλης ηλικιας(μπορει να βγει ομως οπως ο Ριβαλντο στο γαυρο)για τους ευνοητους λογους,παλι εμμονες με παικτες που εχουν αποδειξει οτι δεν κανουν για τον ΠΑΟ (Μαντζιος,Βυντρα)παλι τσιγκουνιες και γυφτιες τυπου Τζιγγερ και φιασκα με την περιπτωση του σεντερ μπακ,Παλι σκαουτερ και τεχνικοι διευθυντες της πλακας(Ροτσα(τι εκανε αληθεια?)Βελιτς,Αντωνιου)Μονο προπονητη φερανε καλο που ομως φαινεται οτι δεν χτυπαει το χερι στο τραπεζι!Δεν ξερω,αλλα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΖΙΓΓΕΡ!!!Και μακαρι να διαψευστω!Ομως "Κυριακη,κοντη γιορτη"!Ολα θα αποκαλυφθουν!Το μονο που στενοχωριεμαι ειναι οτι την προωρη υπεραισιοδοξια μας και τις φανφαρες που σπευσαμε να εξαπολυσουμε,θα τις εκμεταλλευτουν οι γαυροι και θα γελανε ολο το χρονο εις βαρος μας.Δεν θα φταινε αυτοι ομως!

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε λιγο τη γλωσσα σας ρε παιδια!Μπορει να διαβαζουν και παιδια!Υποτιθεται(?)οτι εμεις οι παναθηναικοι διαφερουμε απο τους λιμανισιους και τους θαμωνες της Τρουμπας!Λιγο σεβασμο!

Ανώνυμος είπε...

LOCO 13 ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΣΟΥΡΙΝΑΜΕΖΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΝΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συγγνώμη αλλά νομίζω ότι το έχετε παρακάνει. Τόσο γκρίνια πια, όχι μόνο δεν αντέχεται αλλά κάνει πολύ κακό.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι για τα χάλια των προηγούμενων χρόνων φταίει κατά 70-80% η ανικανότητα του Τζίγκερ και το υπόλοιπο η μουρμούρα στις εξέδρες. Τρία γρήγορα παραδείγματα.
Βγαίνει ο Καραγκούνης (που μπορεί να διαφωνούμε για το αν μπορεί να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά όλοι συμφωνούμε πιστεύω ότι ματώνει τη φανέλα) και λέει ότι καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας.
Χάνονται πρωταθλήματα για λίγους βαθμούς που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει, αν η εξέδρα έσπρωχνε τους παίκτες να γυρίσουν ένα δύο ματς, αντί να τους κόβει τα πόδια με γιούχες.
Παράδειγμα Βύντρα. Ας πουμε υποθετικά ότι με άριστα το 100, ο Βύντρα κάνει για 60. Αν δεν έκανε τόσες λάθος πάσες και τόσες χαζές ενέργειες θα ήταν παίκτης του 70-80. Πως να γίνει αυτό όμως όταν όλοι καραδοκούν με το πρώτο λάθος να του την πέσουν. Φανταστείτε εσείς να δουλεύατε κάπου και το αφεντικό να ή οι πελάτες να την έχουν στημένη. Σίγουρα αν δεν μπορεί να αντέξει την κριτική ο παίκτης δεν κάνει, αλλά δεν είναι καλύτερο αφού αυτόν έχουμε στο κάτω κάτω, να τον στηρίξουμε όσο παίζει?

Τελειώνοντας δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει κριτική, αλλά όλα τα πράγματα στον καιρό τους. Ο Κόκκαλης, (άσχετα με τις στημένες διαιτησίες και τις λαμογιές του), πριν πάρει τα 10-11, είχε χάσει 3, ο Παυλάρας το ίδιο.
Αν δεν αντέχετε μέχρι το τέλος της σαιζόν, περιμένετε τουλάχιστον να περάσουν 10-15 επίσημα παιχνίδια.

Ευχαριστώ
Σαρλω

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι έγραψα κάτι "ακατάλληλο για ανηλίκους". Απλώς εκνευρίζομαι όταν σε μιά οπαδική σελίδα όπως είναι αυτή να αφήνω πεμπτοφαλλαγκίτες αρουραίους να αλωνίζουν και να μας ειρωνεύονται.

Τώρα αν το θρηνάκι - τριανδρία ακολουθεί πιστά τις οπαδικές του παραδόσεις εγώ δεν φταίω, εντάξει;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!!!! Το γνωστό σύνθημα γίνεται και πάλι τραγούδι στα χείλι μας και αιτία είναι οι 30.000 που ενώσαμε τις δυνάμεις μας την Κυριακή 13 Απριλίου 2008....

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΝΑΘΕΣ.

ΝΑΙ ΝΙΚΟ 77, ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΗΔΟΝΗ.

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΔΟΝΗ.

ΚΑΙ τωρα δυό λόγια για το
θρήνο-τριανδρία.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ;;;;;;;;

Ο ΑΒΡΑΑΜ ο παίκτουρας, ήταν
Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο Σ.

Σίγουρα θα είναι στο μπαλλέτο του Μεταξόπουλου χαχαααααααααααααααα.

Πήρα και τη κιτρινούλα του. Τι παικταράς αυτός ρε παιδί μου. Τον θαύμασα. Μαζί με τον γκολκήπερ - μέλος θα είναι το αύριο της ομαδάρας σου.

Με λίγη προσοχή, θα αποφύγετε τον υποβιβασμό.

ααα και κάτι άλλο υπάρχει πτήση Κύπρος- Ισπανία;;;; για τον Βαλβέρδε λέω ρε παιδί μου.


αααααα και για το τέλος, ΝΙΝΗΣ θεός, ασ τον απολαύσουμε όσο είναι ακόμη εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εισαι ετσι χοντροκεφαλος ρε φιλε greg. Δεν σου απαντησα πριν για να μην ριχνουμε το επιπεδο σε ξενα μπλογκ. Ειμαστε με τα δυο ποδια στους ομιλους, ο γαυρος ξεφτιλιζεται κατα γελοιο τροπο στα προκριματικα, και εσυ καθεσαι και μου ζαλιζεις παλι τα αρχιδια; Τι σε εχει πιασει ρε ανθρωπε.

Η εμφανιση στην πραγα ητανε οπως επρεπε να ειναι, ο σιλβα εξελισεται λιγο πολυ στο κομματι του παζλ που μας ελειπε, επισης θελω να χαιρομαι οτι αν παιζαμε και λιγοτερο αμυντικα που χθες επιβαλλοτανε να παιζαμε θα παιζαμε και ωραιο ποδοσφαιρο. Παντως αμυντικο σιγουρα χρειαζομαστε, σημερα ειδα και στον υπνο μου οτι κλειναμε στοπερ για να ειμαι ειλικρινης.

Ο γαυρος τον πηρε τοσο αποτομα που δεν προλαβα ουτε να γελασω μαζι του. Ο μογγολοαβρααμ τελικα τους εκθετει, μια νικη για τον αντωνιου ελπιζω οχι πυρρειος. Ο Βαλβερδε εχει παθει τραλαλα πλεον και παριστανει οτι η ρεβανς θα ειναι ευκολη, τωρα ελπιζω οχι μονο στον αποκλεισμο του ολυμπιακου -που ειναι βεβαιος- αλλα και στην ενδεχομενη οικονομιη καταστροφουλα που θα τον βρει ετσι και δεν παει ομιλους, καθως πρεπει καποτε να ερθει η θεια δικη για τα λεφτα που πηρανε για τον καστιγιο, -γυρω στα οκταπλασια απο την κανονικη του αξια-

Κυριακος είπε...

ΠΑΟ-ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ σε έχει πάρει με στραβό μάτι ο Γκρέγκ. Κάτι πρέπει να κάνεις να τον πείσεις για τα οπαδικά σου φρονήματα.

Ανώνυμος είπε...

Ε σιγα μην κανω και κατι, αυτος χανει τον χρονο του και γινεται και γραφικος. Χωρια που μαλλον δεν θα θελει να δειξω παναθηναικα φρονηματα, αλλα πεκικα, αντιτζιγγερικα, και αλλα τετοια ανωμαλα πραματα, μακρια απο μενα δηλαδη γιατι ειμαι αγνος παναθηναικος υπερανω και δεν με νοιαζουνε τα προσωπα αλλα η ομαδα.

Σε καθε περιπτωση βεβαια αν χρειαστει κατεβαινω απο θεσσαλονικη προχωροντας γονατιστος και προσκυνω στην λεοφορο (σαν την τηνο ενα πραμα), ενω αν συνεχιστει αυτη η κατασταση με τις μαλακιες που λεει (και δεν βαριεμαι να του απαντησω, που βαριεμαι) θα ριξω και εγω το επιπεδο, αποκαλωντας τον "γκρεγκοθρηνο", "βρωμοσκατογκρεγκογαυρο", και αλλους τετοιους βαρεις, οξυτατους, αλλα συναμα ευρηματικους και πετυχημενους χαρακτηρισμους σαν αυτους που λεει.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τέλος η αντιπαράθεση. Συγνώμη εάν σε κακοχαρακτήρισα ΠΑΟ - τριανδρία, αλλά δεν θέλω άλλο να υπάρχει γκρίνια μεταξύ μας. Τα πράγματα πάνε καλά. Ποτέ δε πίστεψα ότι θα έχουμε ομάδα για να πάμε φέτος τελικό Τσάμπιονς λίγκ, αλλά πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον και να είμαστε ικανοί να πάμε στους 16 και να κάνουμε το νταμπλ στην Ελλάδα.

Εμένα πάντως προσωπικά, αυτό που θα με ενοχλέι ό΄λη τη χρονιά, είναι που θα βλέπω το αλάνι, με το αεκακι. Κρίμα. Εύχομαι τουλάχιστον τώρα να πάρουμε καλό σέντερ μπακ και ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τερμα, ας γιορτασουμε λοιπον το καζο του γαυρου, και ας κρατησουμε ομως και λιγες σαμπανιες γισ την ημερα των επαναληπτικων που θα ναι και πιο ολοκληρωμενο και προβλεπεται να παθει και αμοκ απ το κακο του και ο βαλβερδε κατι, ετσι αγχωμενο που τον βλεπω.

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω την αλήθεια τον λυπάμαι τον Βαλβέρδε. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; δεν έβλεπε; δεν πήρε εγγυησεις;

Κρίμα γιατί θεωρείτο στην Ισπανία ταλέντο και με προοπτικές στο μέλλον. Θα τη πάθει σαν τον Σόλιντ και από τα Χριστούγεννα θα προπονεί ομάδες Β' κατηγορίας στη πατρίδα του.

Κατά τα άλλα μπορεί ο πρακτορίσκος να πληρώσει και να περάσει το τσίρκο. Αυτό είναι κρίμα για το οικονομικό σκέλος για μας. Θα δούμε.