Ιουλίου 15, 2008

RODRIGUES DOS SANTOS GABRIEL, O ΝΕΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ


Gabriel ειναι λοιπον το νεο Βραζιλιανικο αστερι του Παναθηναικου. Ειναι ενας πολυταλαντος δεξιος μπακ, που γεννηθηκε στο Σαο Παολο στις 5/6/81 με υψος ενα μετριο 1,71 μετρα. Τη περισσοτερη ποδοσφαιρικη ζωη του την περασε εντος της Βραζιλιας και μονο για ενα χρονο επαιξε στη Μαλαγα της Ισπανιας.

Τη περιοδο 2001-2004 επαιξε στη Σαο Παολο, το 2005 επαιξε με την Φλουμινενσε οπου παρ'ότι αμυντικος επετυχε 24(!) γκολς. Ακολουθως το 2005-2006 μετεγραφη για ενα χρονο στην Μαλαγα Ισπανιας, επανερχομενος το 2006-2007 στην Βραζιλια και την Κρουζειρο και τελος το 2007-2008 επαιξε για την Φλουμινενσε.
Ειναι ενας μπακ που εχει επιθετικογενεις τασεις και σκοραρει ευκολα, διακρινεται δε για τη τεχνικη του καταρτιση. Αν δεσει και με τους υπολοιπους Βραζιλιανους της παροικιας στον Παναθηναικο, αναμενεται να προσφερει πολλα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι εγώ την αρχή?? Λοιπόν , αυτόν δεν τον ξέρω αλλά , αν είναι έτσι όπως τα λές Κυριάκο τότε. Εχουμε δύο πλάγιους πολύ κοντούς για μένα (ψηλό παιχνίδι για κλάματα) και επίσης επιθετικογενείς.!!! ΑΡΑ αν οι μέσοι ανταποκριθούν και ιδίως οι πλάγιοι στα αμυντκά τους καθήκοντα έχει καλώς. ΑΛΛΑ περιμένει κανείς ο Ιβανσιτς (κατα Λουκανίδη "Μαρίτσα") να παίξει άμυνα?? Γι αυτό τον λέει έτσι ο Λουκανίδης.!! Εξ αλλου στα στημένα μέσα στην περιοχή μόνο ο Στόπερ θα βγάζει με το κεφάλι? Τότε θα πρέπει να παίζει ο Τζιόλης στο κέντρο.!!! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ θα μου πεις. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.!!! Αν θέλεις επιθετικογενείς πλάγιους , ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΑΦ- ΕΞΤΡΕΜ ΣΦΑΙΡΕΣ όπως το φωνάζω καιρό τώρα και με ΕΝΑ
Β Α Ρ Β Α Τ Ο 10αρι και ΔΥΟ κεντρικούς αμυντικούς
Β Ρ Α Χ Ο Υ Σ κάθε χρόνο είσαι στους 8 του C.L. !!!! Θα περιμένουμε να τον δούμε αλλά μην ξεχνάς έπαιζε πριν 7 μέρες πρωτάθλημα φούλ σαιζόν εκεί (σαν τον περσινό Μάτος) , οπότε?? Ξέρω δεν θέλεις αυτόν να κερδίσεις τον συμαπθέστατο Θρασύβουλο ή Πανθρακικό , αλλά ..... έχουμε καεί απο τέτοιες ομάδες.!!! Αν πάντως πάρουν Στόπερ με πολλά κιλα. βαρίδια , εγω θα έλεγα ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΟΥς (και ασε τον φόρ) μαζί με φόρ "βαριδάτο" τότε πιστεύω θα πάμε πολύ κλά.... αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ. 5/8/2008 ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΥΦΛΙΔΑ....!!!! Και αν περάσεις σίγουρα όχι με .... Ζαπορίζε...!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ.... ΔΟΥΜΕ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ.
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ.
ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ ΒΑΣΙΚΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑΣ (ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΚΕΛΙΝΟΒΙΤΣ)

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Σκουφ, λίγη υπομονή αδερφέ, τίποτε άλλο. Η ..."Μαρίτσα" θα είναι στον πάγκο φέτος, όμως για σκέψου να θέλει ο Ολλανδός να κάνει αλλαγή και να έχει στον πάγκο τον Ιβ, τον Κλέιτον, τον Ρουκάβινα, τον Νίνη; Θυμήσου τους περυσινούς παγκίτες και μελαγχόλησε. Α, κάτι ακόμη. Προαισθάνομαι πως ο στόπερ θα είναι από αυτούς που σου αρέσουν, Αργεντίνος δηλαδή... Και μάλλον εκτός από τον Τζιμπούρ θα βάλουν το κερασάκι στην τούρτα με κανέναν ...Κάριου!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά, ηρεμία.

Πρασινοσκούφη, έχεις δει πολλά δίμετρα πλάγια μπακ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο;;;; πλάγιο μπακ με ύψος πάνω από 1,75 δεν είναι πλάγιο μπακ αλλά κεντρικός αμυντικός. ο Ρομπέρτο Κάρλος δε σου αρέσει;; Το δεξί μπακ της Σεβίλλης που σκοτώνονται ποιός θα τον πάρει δε σου αρέσει;;;; Μήπως προτιμάς τα δίμετρα πλάγια μπακ της εθνικής Γερμανίας με το οποία οι κοντοι Ισπανοί έκαναν πάρτυ;;;;

Μήπως ξεχνάς το ύψος και τη θέση που παίζει ο Ζιλμπέρο Σίλβα;;; (τι αναφέρεις τον Τζιώλη)

Βαρβάτο δεκάρι δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Εκτός εάν εννοείτε να πάιρναμε το Ντέκο, δεδομένου ότι απορρίφθηκαν Αϊμάρ και Ρικέλμε. Εξτρέμ!!!!! δεν υπάρχει ποιά αυτή η θέση. Το '70 είχαμε το χάρη το Γραμμό, αλλά τότε τα μπακ δεν περνούσαν τη σέντρα. Σήμερα τα πλάγια μπακ σε συνεργασία με τα χαφ καλύπτουν αυτή τη θέση. Το σημαντικό είναι η χημεία μεταξύ πλαγίων μπακ και χαφ που παίζουν στην ίδια πλευρά.

Τώρα εάν αρχίζει να μας ξινίζει και ο Ίβανσιτς, ε τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ο άνθρωπος είναι μπαλαδόρος. Και μαρκάρει όσο του το επιτρέπει η σωματοδομή του και σουτ έχει και σέντρα και φαρμακερά στημένα.

Τρεις παίκτες χρειεαζόμαστε για να είμαστε ακτύπητοι στην Ελλάδα και δυνατοί στην Ευρώπη (μην περιμένετε τελικό Τσάμπιος λίγκ από φέτος, για τ'όνομα...)ένα σέντερ φορ ένα σέντερ μπακ και έναν τερματοφύλακα (για τον οποίο δεν ακούγεται τίποτε).

Εμένα προσωπικά για φέτος δε θα με χάλαγε να έχουμε ουέφα, για να χτυπήσουμε ανετότερα το πρωτάθλημα και βλέπουμε του χρόνου, με δυό τρεις ακόμη μεταγραφές.

ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

greg.... Από έναν πολύ έγκριτο και γνώστη της δημοσιογραφίας.!!! Παλιό δημοσιογράφο. Γράφει:
"Ο επιθετικός του Πανιωνίου έχει κερδίσει τις καρδιές όσων πρέπει στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ εδώ και καιρό. Εάν δεν ήταν ο Τεν Κάτε στον πάγκο αλλά ο Πεσέιρο για παράδειγμα τότε σίγουρα ο παίκτης θα ήταν ήδη στην Αυστρία. Όμως όλοι κάνουν υπομονή και περιμένουν τη συνέχεια της προετοιμασίας για διάφορους λόγους.
Ο πρώτος και βασικότερος είναι ότι ο πιο άμεσος στόχος της ομάδας δεν είναι ένας επιθετικός αλλά ένα σέντερ μπακ και εκεί θα πέσουν πολλά χρήματα. Κατά πάσα πιθανότητα οι πράσινοι σε εκείνη τη θέση θα αποκτήσουν ένα ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου και γνωστό όνομα που δεν έχει ακόμα ακουστεί τόσο πολύ. Η ΠΑΕ μετά την ιστορία με τον Πεγεράνο που ήταν ομολογουμένως ο βασικός στόχος πάει τώρα για άλλα προσεκτικά και χωρίς διαρροές.
Η ομάδα των πράσινων, η εντεκάδα της έχει ένα χαρακτηριστικό. Έχει τρομερή έλλειψη ψηλών. Ακόμα και τα σέντερ μπακ της δεν είναι τίποτε θηρία. Ο Ζιλμπέρτο και ο σέντερ μπακ θα κλείσουν λίγο αυτό το κενό. Θα έχει βέβαια μεγάλη ταχύτητα αλλά τόσο στα στημένα της άμυνας όσο και σε αυτά της επίθεσης με παίκτες γύρω στο 1,80 δεν είσαι και φόβητρο.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τζιμπούρ δεν έχει ακόμα αποκτηθεί. Ο Τεν Κάτε είδε τον Μάντζιο αλλά μάλλον δεν έχει ακόμα ψηθεί μαζί του. Αυτή η αστάθεια του από παιχνίδι σε παιχνίδι και από προπόνηση σε προπόνηση δεν πείθει και πολύ. Ο Πετρόπουλος και ο Ρουκάβινα θα έχουν χρόνο συμμετοχής και μπόλικο αφού ήδη ο Ολλανδός τεχνικός έχει δείξει ότι γουστάρει να παίζει με τους μικρούς." !!
Εσύ περιμένεις ο ΣΙΛΒΑ να είναι επίθεση - κέντρο - άμυνα - ταυτοχρόνως.?? Οταν ο αντίπαλος διαθέτει 4-5 παίχτες με ύψος 1.83 - 1.90 (Αμυντικούς- μέσους-επιθετικους), στα ΣΤΗΜΕΝΑ θα θέλεις Βολεϊμπολίστες για να τους μαρκάρουν (με δεδομένο πως οι δυο τερματοφύλακες μας) είναι "αστούμπαλοι" στις εξόδους, τότε ας πάρουν κεφαλιά ο Σπυρόπουλος ο Γκαμπριέλ, ο Σαριέγκι, ο Βύντρα , ο Μάτος...!!!
Ένας φόρ ψηλός και ο Σίλβα δεν λύνουν το πρόβλημα. Αν δεν υπάρχουν όπως ο Γραμμός ή ο Βερόν ή ο Ντορουνικολάε.... για πες μου υπάρχουν σε "στυλ" Μαντούκα ή Σέζαρ (Α.Ε.Κ.)? Υπάρχουν και πολλοί.!!! Εγω έγραψα στύλ 10 αρι , Ντέκο, αυτον της Βέντερ, κλπ όχι απαραίτητα αυτούς , αλλά γιατι σε κάτι στιγμιότυπα απο Βραζιλία έβλεπα κάτι 10αρια.... ονειρο !!!
Υπάρχουν και θα δείτε όλοι πώς του χρόνου ΤΕΤΟΙΝ ΠΑΙΧΤΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ.!!!! Ρε συ Νίκο απο Πιζάρο, Κέζμαν, σε Κάριου? Η Σεββίλη δίνει ΚΑΝΟΥΤΕ !!! Κοστίζει 6-7 μαρούλια , αλλά ....????!!!!!
Εξ' άλλου εσύ λες ... δεν αντέχω άλλο Τζιόληδες,Σαριέγκι, Γκούμες, Βύντρα κλπ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ.!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΩ.!!!! ΑΡΑ???

Ανώνυμος είπε...

Οταν προ ημερών είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση πως η Κουρούβτσι που εδρεύει στην πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν, Τασκένδη, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Ετό, όλοι όσοι ασχολούνται με το διεθνές ποδόσφαιρο έκαναν λόγο για "φάρσα" και για ανυπόστατες φήμες. Μήπως όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι;

H γαλλική εφημερίδα "Equipe" το πρωί της Πέμπτης υποστήριζε ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός αφίχθη στην Τασκένδη και είναι διατεθειμένος να συζητήσει με τους διοικούντες την Κουρουβτσί, το ενδεχόμενο να συνεργασθούν. Στο ίδιο κείμενο, αναφέρεται ότι ο έμπειρος επιθετικός, θέλει να διαπιστώσει εάν είναι αληθές το συμβόλαιο ύψους 40 (!) εκατομμυρίων ευρώ που του προσφέρουν οι Ουζμπέκοι για μονοετές συμβόλαιο.

Λίγες ώρες αργότερα, η επιβεβαίωση ήρθε από την επίσημη ιστοσελίδα της Κουρούβτσι! Στην πρώτη σελίδα υπήρχαν φωτογραφίες από την άφιξη του Ετό στην Τασκένδη στις 6:30 το πρωί!

Ο 27χρονος φορ αφίχθη στην πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους των "μπλαουγκράνα" Χουάν Πάτσι, Χοσέ Μαρία Μεσάλες και Νίκολοζ Μικάτζε.

Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε η διοίκηση της Κουρούβτσι έχει προγραμματίσει για αργότερα συνέντευξη Τύπου όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του παίκτη!

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι αν τελικά η μεταγραφή ολοκληρωθεί το "μεροκάμματο" του Ετό θα είναι κάτι λιγότερο από 110.000 ευρώ!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!! ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ.... ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.!!!!!Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΤΟ...ΚΟΤΕΡΟ.!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

opos ta lete einai, mono oi psiloi paiktes pano apo 1.90 mporoune na mas sosoune, aftoi kai kammia allh karamela gia na thn pipilizoun oi pseftoproponites, opos gia paradeigma to idiofyies rotation poy perysi apodeixthike pragmatika sotirio gia ton panathinaiko

Chimeutis είπε...

Παιδιά, εγώ είμαι γύρω στο 1.83, κάνω για δεξί μπακ στην ομάδα??
Ανεξάρτητα τι λέμε εμείς, ο ΤενΚατε έχει μια αντίληψη για το πως θέλει να παίζει η ομάδα φέτος και υπάρχει και μια διοίκηση με διάθεση να ανταποκριθεί στις επιθυμίες του. Σαν να λέμε, όχι σαν την περσινή κατάσταση που ο Πεσέιρο ψώνισε από το πανέρι και μετά του φορτώθηκε η αποτυχημένη χρονιά!
Ο ΤΚάτε έχοντας εμπειρία από Μπάρτσα και Τσέλσι, έχει στο μυαλό του μπακ με ταχύτητα, συμμετοχή στο παιχνίδι, όχι πολύ ψηλά, αλλά με καλή αμυντική συμπεριφορά. Πχ Α.Κόουλ, Μπελέτι/Εσσιέν, Ολεγκερ. Αν ήθελε ψηλό θα μπορούσε να κρατήσει εκεί τον Βύντρα, ο οποίος παρεπιπτόντως στα αμιγώς αμυντικά του καθήκοντα είναι ικανοποιητικός.
Κατα τ'άλλα νομίζω ότι πρέπει να βιαστούμε για καλό αμυντικό που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον επιρρεπή σε λάθη Μόρις.

Ανώνυμος είπε...

Οι διοικησεις αλλαζουνε αλλα ο Ματζιος μενει! Ρε που μπλεξαμε παλι? πλακα μας κανεις ρε Τεν Κατε εσυ κι ο Ματζιος σου? Τι να μας πει το παιχτακι που εχει παιξει πεντακοσια ματς κι εχει βαλει πεντεμισυ γκολ ολα κι ολα στη καριερα του! Που παιρνει τη μπαλα κι αντι για το τερμα τη πηγαινει στο κορνερ να δει αν ειναι το σημαιακι εκει! Αντε με το νουμερο! ρε χαραμοφαηδες ΠΑΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΑΡΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΑΡΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ?