Ιουνίου 03, 2008

ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ




Οταν η προηγουμενη διοικηση του Παναθηναικου σ'ενα περιεργο σλαλομ μεταγραφικων ενεργειων επαιρνε δανεικους τους Ποστιγκα, Ιβανσιτς και Μανουτσο, και αποκτουσε τον Ματος με ποσοστο συνιδιοκτησιας 25% (!), μαλλον το εκανε για τρεις λογους.

Ειτε ηθελε να κλεισει τα ματια των οπαδων οσο γινεται πιο φθηνα, η δεν ηξερε τι κατασταση θα δημιουργουσε μερικους μηνες μετα η ηθελε να κανει αγοραπωλησιες παικτων (περιπτωση Ματος). Ειμαστε λοιπον στον Ιουνιο και οι μεν Ποστιγκα, Μανουτσο ηδη εφυγαν χωρις να εχουν προσφερει κατι το ουσιαστικο που να δικαιολογει το δανεισμο τους, η υποθεση αγορας του Ιβανσιτς που εδωσε μερικες λυσεις αν και ασταθης στην αποδοση του εκκρεμει περιεργως, ο δε Ματος πωλειται 7.5 εκατομυρια και ναι μεν ο Παναθηναικος δικαιουται γυρω στα 1.9 εκατομυρια απο αυτα αλλα απο την αλλη αυτη η ξαφνικη πωληση του βαζει "νεφτι" και εκει που ειχε τοσες μεταγραφικες εκκρεμοτητες τον αναγκαζει να ψαχνει τωρα να καλυψει τη θεση της καλυτερης περυσινης μεταγραφης. Τωρα βλεπουμε πως διοικειτο η ομαδα και τι αλαλουμ επικρατουσε. Και καλα αυτο το ειχαμε διαπιστωσει και γι'αυτο ειμασταν κριτικοι απεναντι στον Τζιγκερ.

Αλλα οι νεοι μετοχοι που ειναι τωρα που χρειαζονται? Εχουν κατσει πισω και εχουν δωσει λευκη επιταγη στον Τζιγκερ? Δεν οφειλουν να δειξουν σημεια της δικης τους υπαρξης? Πως εννοουν αυτοι τη συμμετοχη τους στα δρωμενα? Ειναι μερικα ερωτηματα που εχουν προβληματισει λιγο η πολυ τους φιλαθλους της ομαδας. Και αν υπαρχουν ακομα μερικα ορια ανοχης, εν τουτοις δεν ειναι και αστειρευτα.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι όπως τα λες Κυριάκο, αλλά εδώ περιμέναμε τόσα χρόνια, στους δυο-τρεις μήνες θα τα χαλάσουμε; Όλα αυτά για τους δανεικούς τα ξέραμε, τα λέγαμε, τα κατακρίναμε. Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες. Ας δώσουμε όμως λίγο χρόνο στην νέα διοίκηση και μετά εδώ θα είμαστε να τα λέμε πάλι. Πάντως αν κρίνω από τα ονόματα που ακούγονται για την θέση του προπονητή, αλλά και το ύψος των προτάσεων, κάτι σωστό πάει να γίνει. Δεν συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

Prasinoskoyfis......!!!! ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ!!! Ρε Νικόλα εδώ είσαι και εσύ.... ωραια ΚΥΡΙΑΚΟ θα τα λέμε και απο εδώ. Τωρα εχω δουλειά , περιμένω να δώ αν όλα είναι εντάξει με το σχόλιό μου και θα τα λέμε. Prasinoskoyfis

prasinoskoyfis είπε...

Συνεχίζω.... Νικόλα ποιά νέα διοίκηση? Βλέπεις κάποιον νέο? Εντάξει να δώσουμε χρόνο και θα δώσουμε.... αλλά στην πράξη άλλα μας δείχνει η Ν.Δ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Οπου Ν.Δ.= Νέα Διοίκηση!!!!!!!!
Λοιπόν θα τα πούμε αναλυτικότερα αυριο. Γεια χαρα σε όλους.

Κυριακος είπε...

Prasinoskoyfi βλεπω τα καταφερες μια χαρα και σε εχουμε κοντα μας. Θα περιμενουμε και τις δικες σου αποψεις συντομα. Μας βομβαρδιζουν με ονοματα ως συνηθως. Ελπιζω να κατσουν μερικα και ελπιζω οχι του ....Ντουαλα. Επισης με εντυπωσιαζει η πληροφορια οτι ο Παυλος εβαλε veto για τον Μπαλτακο ως αντιπροεδρος β'. Τα εχουν χαλασει? Ξερετε τιποτα παιδια?

Ανώνυμος είπε...

apo prasinoskoyfi.... δεν ξερω αλλα κατι δεν με αφήνει να κανω .Θα το βρω.
Ναι κυριάκο όλα εντάξει. Ο Μπαλτάκος έφυγε απο την Κ.Α.Ε. γιατι τα "τσούγκρισε" με τους Γιαννακόπουλους , δεν θυμάμαι τον λόγο αλλά έτσι είναι τσακώθηκαν.!!!
Γι' αυτό ο Μεγαλειότατος ραλίστας τον ήθελε β' αντιπρόεδρο!!! Για να την "σπάσει" στον Παύλο... ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...!!! Κάτσε θα δούμε πολλά "επεισόδια" ακόμα.!!!
Εδω δεν ξέρουν πως θα γίνει με τα 80 εκ. και κάθετε κάθε καρυδιάς καρύδι και λένε του κόσμου τις μακακίες.!!!! Ακουγα μάλιστα πριν πολλές μέρες στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ (Ερυθόδερμη Ραδιοφωνία)... χλευάζοντας να λένε καλά , 20 ο βγενό+10 ο Παύλος+περίπου 15 ο Πατέρας= 45 εκ. Μέχρι τα 80!!! ποιοί είναι οι ενδιαφερόμενοι?? Άρα δεν θα γίνει 80 αυξηση!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ - ΕΛΕΟΣ Τέτοια ακούω και λέω να πάω σε κανα βουνό να κατασκηνώσω... με προτίμηση την Κρήτη του φίλου μου Νίκου.!!!
Λες και ο Τζίγγερ δεν θα βάλει τίποτα.... και το ωραίο μου το λένε και φίλοι Παναθηναϊκοί!!!!
ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. Ο Τζίγγερ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα βάλει κοντά στα 29 εκ. και κάτι Ευρόπουλα!!!! Αλλοιώς δεν μπορεί να έχει το 50%.!!!!!
Μένει τώρα ενα ποσο γύρω στα 10εκ. που θα περιμένουμε να μάθουμε απο Δευτέρα . Οι Νίκας , Βενιάμης κλπ. της Π.Ε.Κ που είναι βρε παιδιά??
Οσο για τον Μάτος , παιχνίδια του Εβραίου είναι... ΛΕΦΤΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ο Εβραίος τι θα κάνει?? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ??
Αλλά και 3,5 για να τον κρατήσουν πολλά μου ακούγονται,η μόνη επιφύλαξη που έχω είναι, οτι φέτος έπαιζε συνεχώς χωρίς διάλειμμα.!!
Και ισως να τα αξίζει, αλλά με 3,5 βρίσκεις και Καρντόζο και Μάκο, έχεις και ΣΙΜΑΟ!!!!

Κυριακος είπε...

Prasinoskoyfis εχεις μηνυμα, διαβασε το.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκο, ο Μπαλτάκος πλακώθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι ο μπαμπάς-Παύλος τον ξαπόστειλε. Με τον Θανάση όμως οι σχέσεις τους είναι άριστες. Όσο για τον Μάτος, σιγά τα ωά ρε παιδιά. Μπασινάς και τα μυαλά στα κάγκελα. Δίδυμο με Κατσουράνη να τρελαθούν και τα προσφυγόπουλα....

kalekas είπε...

Γειά σε όλους!!!Εγώ πάντως δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι ο Μάτος δε θα πάει πουθενά.Απλά έχω την εντύπωση ότι γίνονται παιχνίδια από το γνωστό μάνατζερ για να αγοράσει ο Παναθηναικός και άλλους δικούς του παίκτες.Δείτε τη ροή των ειδήσεων και θα καταλάβετε τη εννοώ.Μπορεί βέβαια να λέω βλακείες αλλά εγώ τις λέω και δε βλάπτω κανέναν οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν πρέπει να τις κάνουν... Αν φύγει πάντως θα είναι μεγάλη απώλεια.Παίκτες σαν τον Μάτος δε βρίσκεις καθε χρόνο.Είναι ο παίκτης που μας έδειξε γιατί οι ομάδες του εξωτερικού πληρώνουν τόσο καλά λεφτά για να πάρουν αμυντικούς μέσους...

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΛΙ είπε...

ναμαι κι εγω παιδια σε εναν πραγματικα παναθηναικο τοπο!Χαιρετιζω τους φιλους απο τον sportdog,Κυριακο,Νικο και Πρασινοσκουφη,των οποιων την γνωμη σεβομαικαι επικροτω.Εχω εκφρασει απειρες φορες την ανησυχια μου, για την διαφαινομενη πορεια της ομαδας!Κατα την γνωμη μου,η προοπτικη των Βγενοπουλου-Γιαννακοπουλου,ειναι μακροπροθεσμη με στοχο τον πληρη ελεγχο της ΠΑΕ σε κανα δυο χρονια,γι'αυτο τους βλεπουμε να τηρουν καποια αποσταση και να μην φαινονται πολυ αφηνοντας ουσιαστικα τις αποφασεις στους αλλους της παλιας διοικησης.Οποτε θα φαμε μια απο τα ιδια και φετος πολυ φοβουμαι,και μακαρι να διαψευσθω!Οτι και ναναι παντως γρηγορα θα δειξει, οποτε να δουμε και τις δικες μας αντιδρασεις.Εσεις τι λετε?Οσο για προπονητη, οπως φαινεται κανα Φερναντες η Σκιμπε θα φερουν,οι αλλοι ειναι για καταναλωση(δεν πιστευω να δωσουν αυτα τα λεφτα για Λαουντρουπ).Θα δουμε, εχουμε αργησει ομως παρα πολυ!

Ανώνυμος είπε...

Εθεσε Veto ο Τζιγγερ για την επανοδο των Κυριακου,Σειταριδη, Μπασινα!Και φυσικα περασε γιατι ειναι το 50% συν του Πατερα!Κατα τα αλλα δεν κανει αυτος κουμαντο!Εν τω μεταξυ αντε παλι διαπραγματευσεις για να...πεσει η τιμη του Τεν Κατε!1,8 λεει ζηταει,1,2 του δινουν!Για 2,5 του Λαουντρουπ ουτε συζητηση!Αντε να δουμε!

Κυριακος είπε...

Διονυση, αν διαβασεις ολα τα προηγουμενα αρθρα μου θα διαπιστωσεις οτι αυτα που λες τα εχω αναδειξει επαρκως. Στο δε Sportdog που επισης τα εχω πει, δυστυχως δημιουργησα "ενταση" και χαρακτηριστηκα ως απαισιοδοξος. Τους καταλαβαινω ως ενα σημειο, αλλα επειδη εχω επαγγελματικη πειρα στο πως ενεργουν και φερονται οι ισχυροι, δεν μπορουσα παρα να γραφω αυτα που πιστευω. Συνηθως δε, επαληθευομαι και αυτο δεν με χαροποιει.

Σε καθε περιπτωση επειδη ειμαστε κοντα στην προσληψη προπονητη, ας περιμενουμε 1-2 μερες να δουμε ποιος θα ειναι και να βγαλουμε ορισμενα συμπερασματα.

Το επομενο βημα θα ειναι οι μεταγραφες και εδω θελω να ξεκαθαρισω τη θεση μου εκ των προτερων. Ειμαι "γενικα" κατα της επανοδου παλιων παικτων. Σειταριδης, Μπασινας εμενα μου ξυνιζουν για πολλους λογους. Τον Κατσουρανη θα μπορουσα να τον δεχτω. Τον Κυργιακο θα τον ηθελα αλλα εχει προβλημα μαζι του ο Τζιγκερ. Δεν βλεπω για πιο λογο και με ενα καλο budget που εχουμε, πρεπει να επιστρεψουμε σε "περυσινα ξυνα σταφυλια". Πρεπει να ξεφυγουμε απο τη μιζερη νοοτροπια, να στραφουμε στους καλυτερους παικτες που μπορουμε να αγορασουμε και να αλλαξουμε νοοτροπια σε ολα τα θεματα. Με καθε θυσια πρεπει να προχωρησουμε μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

Πως σας φαινεται ο Τεν Κατε?Εγω λεω δικοπο μαχαιρι!Οι παικτες που ειχε στην (υπο)διαθεση του σε Τσελσι και Μπαρτσελονα δεν συγκρινονται με τους του ΠΑΟ και ουτε προκειται να εχει εδω τετοιους παικτες!Με Ροναλντινιο,Ετο,Μεσι,Ντρογκμπα, Τερυ και δεν συμμαζευεται,ξερω κι εγω (που λεει ο λογος),να παιρνω τιτλους.Με το διαφαινομενο ροστερ του ΠΑΟ τι γινεται?Εδω η μιση ομαδα και βαλε προκειται να αλλαξει!Νομιζω οτι παλι πειραματα θα κανουμε!Εκτος αν πραγματι το μπατζετ ανεβει τοσο πολυ,πραγμα που δεν πολυπιστευω.Μακαρι!Πρασινοσκουφη,πες την γνωμη σου!Ψησε και την lady να γραφει εδω!Μακαρι τα σχολια να ειναι και συχνοτερα!Κυριακο ευχαριστω για την απαντηση.Ειμαι stand by.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι με βγαζει ανωνυμο ρε παιδια?

Ανώνυμος είπε...

Α,ενταξει!Ομως γιατι βγαζει σ στο τελος του ονοματος.Εγω παταω ς!Sorry δεν κατεχω πολλα απο computer, ειμα γιατρος! χαχα

Κυριακος είπε...

Διονυση μαλλον πατας το "s" το λατινικο οταν γραφεις στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Πατα το "ς" που ειναι στο ιδιο πληκτρο με το "w"

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια δεν υπαρχει ουτε ενα σχολιο στο sportdog εδω και δυο μερες,στο αρθρο του Κοσμετατου και του Μακριδη !Εδω ειπαν για Τεν Κατε,για παικτες,για αυξησξ μετοχικου κεφαλαιου!Μαλλον αρχισαν οι διακοπες ε?

Κυριακος είπε...

Περιμενουν μαλλον τη συμφωνια με τον προπονητη σημερα. Και μετα θα ξεκινησουν οι μεταγραφες. Οποτε τι σχολια να κανει ο καθενας? Τα ιδια και τα ιδια.

Κυριακος είπε...

Δυστυχως φαινεται οτι καπου σκαλωσε το θεμα Τεν Κατε. Η ανακοινωση μετα τη συναντηση παραπεμπει για εξελιξεις την επομενη εβδομαδα. Ειναι φανερο οτι υπηρξαν εμποδια στις διαπραγματευσεις και μαλλον αφορουν στο οικονομικο. Καινουργια καθυστερηση λοιπον και ο Θεος να βαλει το χερι του.

Ανώνυμος είπε...

Ως συνηθως,Κυριακο!Στο Παναθηναικο, παντα κολλαμε στο οικονομικο!Κι ας μας λενε οτι γυρισε σελιδα!Να δω τι θα γραφει ο Κοσμετατος.Προβλεπω χοντρο φιασκο αν βγει προς τα εξω οτι δεν πληρωνουν!Γιατι ολοι ξερουμε ποιος ΔΕΝ πληρωνει,τελικα!Η τον δουλευουν, η μας δουλευει η κοροιδευομαστε ολοι μαζι παντως!Ας ελπισουμε οτι θα το μπαλωσουν οι "αλλοι",αλλοιως μας βλεπω με τα "αουτσαιντερ"!