Μαΐου 11, 2008

ΕΥΤΥΧΩΣ.....

Ουφ! Τι ηταν αυτο στο α' ημιχρονο? Κατι οι ελλειψεις απο τους τραυματισμους, κατι ο τραυματισμος του Μανουτσο, κατι τα 2* πεναλτυ που δεν σφυριχτηκαν, ειπα οτι παλι την "πατησε" ο Παναθηναικος. Ηλθε ομως το καλο 20λεπτο στις αρχες του β' ημιχρονου και τα 3 γκολ, και μπηκε η καρδια μου στη θεση της.
Ο Αρης του α' ημιχρονου εδειξε τι συγκροτημενη ομαδα ειναι και τι δουλεια εχει κανει ο Μπαγεβιτς. Ο Παναθηναικος μετριοτατος στο α' ημιχρονο, ανεβασε στροφες στο β' και μετα εκοψε δεδομενου και του σκορ. Με ανησυχουν οι πολλοι τραυματισμοι ολων των βασικων επιθετικων και η επιπτωση τους στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Εντοι ειναι αργος στο ξεπεταγμα και δυσκαμπτος και δεν ξερω αν θα τα καταφερει. Στον ελευθερο καλπασμο δεν πιανεται. Σημειωστε οτι για ανεξηγητο λογο ο Ιβανσιτς ΠΑΛΙ υστερει σε κρισιμο ματς δειχνοντας ετσι μια περιεργη ασταθεια στη αποδοση του που ισως πρεπει να βαλει σε σκεψη μερικους. Αχ να εχανε βαθμους η ΑΕΚ στο παιγνιδι της με τον Πανιωνιο και να τελειωναν σημερα τα play offs!
*Υ.Γ. Το υποτιθεμενο δευτερο πεναλτυ που δεν δοθηκε επι του Εντοι, δεν ηταν πεναλτυ μιας και ο Εντοι οταν ανετραπη ηταν εκτος γηπεδου. Παρ'ολα αυτα ηταν φαουλ εξω απο την περιοχη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκόνταψε το ΑΕΚ Κυριάκο και τελειώσαν τα play off δόξα τω θεώ όλα πήγαν κατ΄ευχήν......
Όσοι βρεθήκαμε στην Λεωφόρων των αναμνήσεων πιά ζήσαμε ιστορικές στιγμές Θα επανέλθω αύριο με περισσότερες λεπτομέρειες και γαργαλιστικό ρεπορτάζ από τα επισήμα του γηπέδου μείνετε συντονισμένοι...Α να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον μουσικό επιμελητή της βραδιάς για τις εξαίρετες μουσικές του επιλογές με ένα σπάρο δυό τριγώνια σήμερα και ροκάρεμε με θρυλικά τραγούδια αντάξια της ιστορίας του γηπέδου εσύ θα πρέπει να θυμάσαι και την ιστορική συναυλία των rolling stones και πανηγυρίσαμε ακόμη μια νίκη της αγαπημένης μας ομάδας
Να χουμε μια καλή και παραγωγική εβδομάδα
ROCK_N_ROSES

Κυριακος είπε...

Rock N Roses τυχερη που ησουν στο γηπεδο, εγω αυτο το καιρο ειμαι στην επαρχια. Πρεπει αυτη την εβδομαδα στα διοικητικα να προχωρησουν τα πραγματα και μαλιστα με ταχυ ρυθμο. Μου αρεσε το ξεκαθαρισμα που εκανε ο Γιαννακοπουλος και εδειξε οτι δεν προκειται να μασησει σε περιπτωση ζαβολιων. Ας ελπισω οτι και ο Βγενοπουλος ειναι των ιδιων αποψεων και δεν προκειται να ριξει νερο στο κρασι του, μονο και μονο για να μπει στην ομαδα. Οψομεθα!